LUKEKAA TÄMÄ PROFETIA

harrat

ILMOITUS VIIDELLE MAAN-OSALLE JA MITÄ NIILLE ON TAPAHTUVA Suomentanut:
Pentti ja Riitta Kuusselkä
4. marraskuuta 1998
in Sault Sainte Marie, Ontario.
CANADA
Tämän sanoman on saanut tohtori Samuel Doctorian 20. päivä kesäkuuta 1998 Patmoksen saarella, siellä missä Jeesuksen opetuslapsi Johannes sai ilmestyskirjan sanoman. Tämän sanoman tohtori Doctorian kertoi Singaporelaiselle ryhmälle uskoville, jotka olivat viettämässä rukouspäiviä Patmos-saarella. Tohtori Doctorian palvelustehtävä on hyvässä maineessa Singaporelaisten keskuudessa. Tohtori Doctorian kertoi heille näin: Minä olin eräässä talossa Patmoksen saarella useita viikkoja rukoilemassa ja etsimässä Herraa. Minä löysin pienen kappelin, jonka nimi on Pyhän Nikolain kappeli, minne kukaan ei tavallisesti ikinä mene. Minä menin sinne ja vuodatin sydämeni Jumalan edessä. Minä löysin kiven kukkulan juurella jonne menin ja istuin sen kiven päälle ja mietiskelin, rukoilin ja luin Raamattua. Minä söin hyvin vähän noiden päivien aikana. Useita kertoja menin siihen luolaan, missä apostoli Johannes näki aikoinaan suuret ilmestykset.
Viettäessäni rukouspäiviä noin kuukauden ajan tässä paikassa, minä ajattelin: "Antaisikohan Jumala minun ikinä nähdä vielä kymmenennen enkelin?" Minä olen nähnyt enkeleitä 9 kertaa aikaisemmin - Englannissa, Belgradissa, Jugoslaviassa, Jordanian Ammanissa, Jerusalemissa ja enkelin, joka vapautti naisen joutumasta hirtettäväksi Ylä-Egyptissä. Minä näin yhdeksännen enkelin Beirutissa sodan keskellä. Tämä enkeli aivan fyysisesti herätti minut aamulla kello 03.00 ja kehotti minua lähtemään maasta välittömästi. Minä olen kiitollinen Jumalalle tähän päivään asti, sillä en tiedä mitä minulle olisi tapahtunut, jos enkeli ei olisi tullut.
Niin siellä Patmoksella minä mietin, että tulenko minä näkemään enkelin kymmenennen kerran. Kesäkuun 20. päivä kello 03.50 aamulla, täällä Patmoksella yhtäkkiä minun huoneeni oli täynnä valoa, ja täällä ei ole mitään valoja, se on yksinäinen talo tien päässä lähellä munkkiluostaria. Ja katso, kun minä olin täysin valveilla, minä näin viisi kaunista enkeliä, ja minä näin heidän kasvonsa täydellisinä ihmisten kasvojen kaltaisina, mutta täynnä valoa, minä näin niiden silmät, niiden hiukset ja niiden kädet.
Minun oikealla puolellani oli kaksi enkeliä, ja kun minä katsoin vasemmalle, minä näin kolme muuta enkeliä, joilla oli siivet, ja niillä oli kauniit valkoiset puvut ulottuen maahan asti, oli jotakin, jota minä en voi inhimillisin sanoin kuvata. Minä ihmettelin, että miksi nämä viisi enkeliä oli tullut, jolloin minä vapisin ja tutisin. Minä halusin itkeä, mutta en voinut. Sitten yhtäkkiä se ensimmäinen enkeli minun oikealta puoleltani sanoi: "Me olemme viiden maanosan viisi enkeliä. Me olemme täällä antaaksemme sinulle ilmoituksen maailman viidestä maan osasta, ja mitä niille on tapahtuva." Sinä hetkenä kun minä kuulin tämän minä kuulin myöskin kansan joukkojen itkevän Oi, Oi voi, voi, voi. Jollakin tavalla Jumala näytti minulle, että tulevina päivinä, monilla puolilla maailmaa Jumala tulee ilmoittamaan itsensä palvelevien enkelien kautta. Se tulee tapahtumaan julkisesti, se tulee tapahtumaan kirkoissa - tuhannet ihmiset tulevat näkemään enkeleitä saman aikaisesti. He tulevat palvelemaan Kristuksen ruumista eli seurakuntaa näinä viimeisinä päivinä. Sitten enkeleiltä tuli tämä sanoma: "Mitä sinä näet ja kuulet, kerro se kansakunnille." Se mitä olen nähnyt ei ole jotakin jota voin pitää vain itselläni, jos ihmiset eivät usko tai uskovat, niin sittenkin minun on se kerrottava kansoille.
Ensimmäinen enkelin sanoma Aasialle
Ensimmäinen enkeli sanoi: "Minulla on sanoma koko Aasialle." Kun hän sanoi tämän niin sekunnin murto-osassa minä voin nähdä koko Kiinan, Intian, Aasian maat, kuten Vietnam, Laos - minä en ole milloinkaan käynyt noissa valtioissa. Minä näin Filippiinit, Japanin, Singaporen, Malesian ja Indonesian. Sitten enkeli näytti minulle koko Papua Uuden Guinean, Irian Jaya:n ja alhaalla Australian ja Uuden Seelannin. "Minä olen Aasian enkeli," hän sanoi. Hänen kädessään minä näin valtavan suuren pasuunan, johon hän on puhaltava koko Aasian ylitse, mitä ikinä tämä enkeli sanoo se on tuleva tapahtumaan. Miljoonat tulevat kuulemaan mahtavan Jumalan äänen, sitten enkeli sanoi, että siellä on oleva sekasorto ja nälänhätä ja monet kuolevat nälkään. Voimakkaat tuulet tulevat puhaltelemaan, mitä ei milloinkaan ennen ole tapahtunut, monet alueet vapisevat ja tuhoutuvat. Maanjäristyksiä tapahtuu kaikkialla Aasiassa ja vesi peittää maan monissa paikoissa.
Minä näin tämän 20. päivä kesäkuuta 1998, tänään on elokuun 16. päivä, joku viikko sitten minä kuulin uutisia, että kokonaisia kyläkuntia on hävinnyt ja vesi on ne vienyt mereen Papua Uudella Guinealla. Tämä tapahtui joku viikko sitten, ja enkeli oli kertonut minulle, että tällaista tulee tapahtumaan kaikkialla Aasiassa. "Maa tulee vajoamaan mereen," Kuulin enkelin sanovan, "Osa Australiaa myöskin tulee myöskin vapisemaan. Australia tulee jakaantumaan kahtia, ja suuri osa siitä tulee vajoamaan meren alle." Tämä oli pelottavaa ja minä ajattelin, että kuulinko minä oikein. Mutta enkeli sanoi: "Miljoonia tulee kuolemaan Kiinassa ja Intiassa. Kansa nousee kansaa vastaan veli veljeä vastaan. Aasialaiset taistelevat toinen toistansa vastaan. Ydinaseita käytetään ja miljoonia kuolee." Kahdesti minä kuulin nämä sanat: "Suuri katastrofi, suuri katastrofi!" Sitten enkeli sanoi: "Suuri rahataloudellinen kriisi tulee Aasiaan. Minä tulen vavisuttamaan maailmaa."
Minä vapisin, kun enkeli näitä puhui. Sitten hän katsoi minua ja hymyili kun hän sanoi, että siellä tulee olemaan suurin hengellinen herääminen. Siteet tulevat katkeamaan. Raja-aitoja poistetaan. Ja kaikkialla Aasiassa, Kiinassa ja Intiassa ihmisiä tulee kääntymään Kristuksen puoleen. "Australiassa on oleva valtava herätys." Minä kuulin tämän Aasian enkelin sanovan: "Tämä on viimeinen sadonkorjuu." Sitten ikään kuin Jumala olisi puhunut: "Minä tulen valmistamaan minun seurakuntani Jeesuksen Kristuksen paluuta varten." Minä olin onnellinen näistä hyvistä uutisista tuomion sanoman jälkeen. Koko ajan nämä viisi enkeliä olivat minun huoneessani, ja minä tunsin niiden läsnäolon, ja se oli valtavaa.
Toisen enkelin sanoma lähi-itään
Sitten minä näin, että toisella enkelillä oli sirppi kädessään, sellainen mitä käytetään sadonkorjuussa. Tämä toinen enkeli sanoi: "Sadonkorjuun aika on tullut Israeliin ja maihin siitä itään päin aina Iraniin asti." Minä näin nämä valtakunnat sekunnin murto-osassa. "Koko Turkki ja ne maat, jotka ovat kieltäneet minut ja vastustaneet minun rakkauden sanomaani, ne tulevat vihaamaan ja tappamaan toinen toisiansa." Minä näin enkelin kohottavan sirppinsä ja tulevan alas kaikille näille Lähi-idän valtakunnille.
Minä näin Iranin (Persian), Armenian, Azerbaidzhanin, koko Georgian, Irakin, Syyrian, Libanonin, Jordanian, Israelin ja koko Vähä-Aasian täynnä verta. Minä näin verta kaikkialla näissä maissa. Ja minä näin tulta, sillä ydinaseita käytettiin monissa näissä maissa. Savu kohosi joka puolella. Yhtäkkinen tuho ja hävitys, kun ihmiset tuhosivat toinen toisiaan. Minä kuulin nämä sanat: "Israel, oi Israel, suuri tuomio on tullut!" Enkeli sanoi; "Jumalan valitut tullaan puhdistamaan. Jumalan Pyhä Henki on valmistava Jumalan lapset." Minä näin tulta kohoavan taivaaseen. Enkeli sanoi: "Tämä on lopullinen tuomio. Jumalan seurakunta puhdistetaan ja varjellaan, ja se on valmis viimeisenä päivänä. Ihmisiä kuolee janoon. Vesi tulee olemaan harvinainen kaikkialla Lähi-idässä. Joet kuivuvat ja ihmiset riitelevät vedestä näissä maissa." Enkeli näytti minulle, että Yhdistyneet Kansakunnat tulee hajoamaan palasiksi Lähi-idän kriisin takia, sitten ei enää ole Yhdistyneitä Kansakuntia. Enkeli, jolla on sirppi kädessään, tulee korjaamaan sadon.
Kolmannen enkelin sanoma Eurooppaan
Sitten yksi enkeleistä, jolla oli siivet, näytti minulle Euroopan laidasta laitaan, pohjoisesta aina alas Espanjaan ja Portugaliin asti. Kädessään hänellä oli punnitusvaaka. Minä näin hänen lentävän Euroopan ylitse ja minä kuulin hänen sanovan nämä sanat: "Olen surullinen. Olen surullinen. Epävanhurskautta! Epäpuhtautta! Epäjumalisuutta kaikkialla Euroopassa! Synnin mitta on kohonnut taivaaseen asti! Pyhä Henki on murheellinen." Minä näin Euroopan jokia tulvivan ja peittävän miljoonia koteja ja miljoonia ihmisiä hukkui. Kun olin tämän ilmestyksen jo nähnyt, niin luin sanomalehdestä uutiset, että Tšekissä oli ollut pahimmat tulvat kuin milloinkaan aikaisemmin. Minä kuulin myöskin, että suuri joki Kiinassa tulvi kauheasti ja tuhansia taloja tuhoutui. Minä en tiennyt mitään näistä uutisista ennen kuin olin nähnyt näkyni ja enkeli oli kertonut minulle. Sillä minä olin Patmos-saarella, enkä tiennyt maailman menosta mitään, mutta enkeli kertoi. Näky jatkuu: Yhtäkkiä minä kuulin että koko Euroopassa on maanjäristyksiä. "Maissa missä ei tavallisesti ole ollut maanjäristyksiä tulee niitä nyt olemaan," sanoi Enkeli. Ja yhtäkkiä näin hengessäni kuinka Eiffel-torni Pariisissa kaatui jytisten alas maahan. Suuri osa Saksaa tuhoutui. Mahtavassa Lontoon kaupungissa näin tuhoa kaikkialla. Minä näin tulvia kaikkialla Skandinaviassa. Minä katsoin etelään ja minä näin Espanjan ja Portugalin olevan suuressa nälänhädässä ja hävityksessä. Monet tulevat kuolemaan nälkään Espanjassa ja Portugalissa. Minä olin kauhistunut kaikista näistä uutisista ja minä sanoin: "Herra miten käy sinun omien lastesi?" Enkeli sanoi:" Minä valmistan heitä ja he tulevat odottamaan Herransa tulemusta ja ilmestystä. Monet huutavat minun puoleeni noina päivinä ja minä pelastan heidät. Minä olen tekevä mahtavia ihmeitä heille ja he tulevat näkemään minun voimani." Näin siis suuren hävityksen keskellä on myös oleva suuri Jumalan armo näille kansakunnille. Minä olin onnellinen siitä, että Jumalalla on suojelus ja varjelus omia lapsiaan varten.
Neljännen enkelin sanoma Afrikka, Egypti
Nyt me menemme Afrikkaan. Minä näin neljännen enkelin, jolla oli siivet, lentävän Afrikan yllä, ja minä näin Afrikan eteläisimmästä osasta, Kapkaupungista koko matkan koko matkan pohjoiseen ylös Kairoon asti. Minä näin kaikki maat siellä, enemmän kuin viisikymmentä eri maata. Afrikan enkelillä oli miekka kädessään, mahtava terävä miekka. Yhtäkkiä minä kuulin hänen sanovan: "Täällä on vuodatettu viatonta verta. Ihmisten välillä on raja-aitoja ja sukupolvesta sukupolveen ovat olleet kaukana Jumalasta. He ovat tappaneet toinen toisiansa, tuhansia ihmisiä. Minä olen nähnyt myöskin minun uskolliset lapseni Afrikassa, ja minä palkitsen kaikki uskolliset Afrikan maanosassa. Minä tulen siunaamaan heitä runsaasti. Minä tulen kontrolloimaan säät, joillekin alueille minä annan polttavan ja kärventävän auringon paisteen. Suuret joet kuivuvat ja miljoonia kuolee nälänhätään, toisin paikoin taas tulee tulvia. Perustuksia ravistetaan. Miekka tulee tuomitsemaan jumalattomat ja verenhimoiset. Niin monia maanjäristyksiä tapahtuu, että joet tulevat etsimään uudet uomat tässä maan osassa, ja monet kyläkunnat tulevat tulvien alle." Minä näin suuria taivaankappaleita tulevan alas taivaalta, ja putoavan alas Afrikkaan. "Koko maailmassa on oleva vavistus minkälaista ei ole nähty milloinkaan ihmisen luomisesta lähtien. Kukaan ei voi paeta Herran Jumalan miekkaa." Minä näin Niilin virran kuivettuvan, se on ollut Egyptin Jumala. Kuolleita kaloja, haisevia kaikkialla Niilin virran uomassa ja sen ympäristössä, kaikkialla kuolleita, haisevia kaloja. Afrikan keskiosissa vesi tulee peittämään maan ja miljoonat kuolevat. "Herra!," minä sanoin, "nämä ovat huonoja uutisia, kaikki vain hävitystä. Eikö mitään hyviä uutisia?" Herra sanoi: "Lopullinen päivä on tullut, tuomion päivä on käsillä. Minun rakkautestani on kieltäydytty ja nyt minun vihani on tullut minä vapisin ja pelkäsin ja ajattelin, että minä en voi tätä käsittää.
Viidennen enkelin sanoma Pohjois- ja Etelä-Amerikka
Sitten minä näin viimeisen enkelin lentävän Pohjois- ja Etelä-Amerikan yllä, pohjoisnavalta alas Argentiinaan asti ja USA:n itäosasta Kaliforniaan asti. Minä näin hänen kädessään maljan. Enkeli sanoi, että hän aikoo kaataa tämän tuomion maljan näitten maitten ylle. Sitten minä kuulin enkelin sanovan: "Ei ole enää oikeutta, ei vanhurskautta, eikä pyhyyttä. On vain epäjumalan palvelusta, materialismia ja juoppoutta ja kansa on synnin kahleissa. Minä näen kuinka viaton veri vuotaa, miljoonia lapsia tapetaan ennen kuin ne ovat syntyneetkään. Perheet ovat hajonneet, ja tämä on haureellinen sukukunta. Sodoma ja Gomorra on täällä, on niin kuin Lootin päivinä ja myöskin Nooan päivät ovat täällä. On vääriä saarnaajia ja valheprofeettoja, jotka ovat hyljänneet minun rakkauteni. Monet vain jäljittelevät oikeaa uskoa ja oppia, mutta kieltävät todellisen voiman." Kun minä kuulin tämän kaiken, minä pyysin enkeliltä etkö sinä voisi odottaa vielä vähän aikaa, etkä vuodattaisi sitä vihan maljaa vielä, vaan anna parannuksen teon mahdollisuus. Enkeli sanoi: "Jumala on säästänyt ihmisiä jo monta kertaa ja Hän on taas puhunut, mutta ihmiset eivät ole häntä totelleet ja kääntyneet pahoilta teiltänsä. Hänen kärsivällisyytensä on lopussa. Varokaa siis, sillä aika on tullut. He ovat rakastaneet rahaa ja huvituksia enemmän kuin minua." Kun enkeli alkoi vuodattaa tuomionmaljasta, minä näin mahtavien jäävuorien sulavan. Kun tämä tapahtui minä näin tulvia kaikkialla Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa - kaikki joet tulvivat ja tuhoa oli joka puolella. Minä kuulin maailman rahamarketin romahtavan ja samanaikaisesti oli mahtavia maanjäristyksiä. New Yorkin pilvenpiirtäjiä romahti alas, tappaen miljoonia ihmisiä.
Minä näin laivoja vajoavan valtamereen. Minä kuulin räjähdyksiä kaikkialla Pohjois-Amerikassa. Enkeli vuodatti maljan Meksikon ylle ja sen johdosta kaksi valtamerta yhdistyivät, Brasilian pohjoisosa joutui veden alle ja Amazon virta muuttui suureksi järveksi, tuhoten suuria metsiä. Brasilian suurimmat kaupungit tuhoutuivat, sillä maanjäristyksiä oli monin paikoin. Sitä mukaa kun enkeli maljastansa vuodatti, tapahtui suurta tuhoa Chilessä ja Argentiinassa. Koko maailma oli pelon vallassa. Kuulin enkelin sanovan: "Tämä on tapahtuva hyvin lyhyen ajan sisällä." Minä kysyin eikö sitä voi siirtää tuonnemmaksi, ettet vuodattaisi niitä vihanmaljoja kaikkialle maapallolle. Ja yhtäkkiä minä näin ne viisi enkeliä seisomassa kädet kohotettuina ja siivet taivasta kohti kohotettuina ja sanoivat: "Kaikki kunnia taivaan ja maan Herralle, aika on tullut ja Hän tulee kirkastamaan poikansa. Maa tulee palamaan ja tuhoutumaan.Uusi maa tulee. Jumala on tuhoava perkeleen teot ikuisiksi ajoiksi.Uusi Taivas ja Uusi maa tulevat Minä osoitan voimani siten että minä suojelen minun lapseni kaiken tämän tuhon keskellä. Olkaa valmiina sillä Herran päivä on tulossa" Minun huoneeni oli täynnä valoa, joka säteili enkeleistä. Yhtäkkiä he nousivat kohti taivasta, ja minä näin niiden lentävän viiteen eri suuntaan. Minä tiedän, että he ovat jo alkaneet täyttämään sitä tehtävää, mikä heille on annettu. Vapisin pelosta. Enemmän kuin tuntiin en voinut liikuttaa itseäni. Olin täysin valveilla ja vapisin aika ajoin. Minä sanoin: "Herra voinko minä nyt lähteä pois Patmos-saarelta?" "Ei, minä olen tuonut sinut tänne tiettyä tarkoitusta varten." Minä sanoin: "Se sanoma, minkä enkelit toivat maailmaa varten, ei ollut hyviä uutisia. Se on tuomiota, rangaistusta, hävitystä ja tuhoa. Mitä ihmiset nyt sanovat minusta, sillä olen aina ollut rakkauden saarnaaja ja saarnannut rauhaa ja evankeliumin hyviä uutisia." Enkeli sanoi: "Se on meidän sanomamme, sinä olet vain instrumentti ja kanava." Minä sanoin: "Herra, sinun tahtosi tapahtukoon! Jumalalle kunnia!"
1.Tess. 4:13-18, 1.Tess. 5:1-11, Hebr. 12:22-29, 2.Piet. 3:1-13
[ Sivun alkuun ]
[ Profeetallisia sanomia ]
[ Etusivulle ]

50

17196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinäkin

      tuota hassuruohon pössyttelyä, se pistää höpöttämään näköjään vaikka mitä.

      • kuiim

        totta joka sana aamen


      • selvää
        kuiim kirjoitti:

        totta joka sana aamen

        Juuri tämänkaltaisia valheprofetioita kylvetään ympärillä maailmaa. Tuho ja turmio ei ole kuvausta siitä, että on kyseesä Profetian Henki. Sillä ne , jotka kuulevat Kristuksen äänen tietävät, että ääni on erilainen. Sinulla pitää olla Kristuksen tuntemus ennenkuin kirjaudut tänne, jos ei ole niin Goodbye. Eikä riitä, että tunnet hänet Henkilökohtaisesti, vaan sinun pitää osoittaa se, että sinulla on Hänen tuntemuksensa.
        Jumalan viesti on erilainen, hän Johdattaa ihmisiä oikein, eikä kaikenmaailman profetoiden kautta.

        Kohdat, joista tiedät, että tämä ei ole oikein:

        - ..minä vapisin ja tutisin. Minä halusin itkeä, mutta en voinut.
        - Jumala tulee ilmoittamaan itsensä palvelevien enkelien kautta.
        Ei pidä paikkaansa. Jumalalla on omat palvelijansa, jonka kautta Hän ilmoittaa sanomansa j anäinä lopunaikoina, se tapahtuu lähinnä persoonallisesti. Henkilö henkilölta, eikä enkelien kautta, jotka eivät edes olleet Jumalan omia. Jos haluat nähdä todellisen enkelin persoonan, niin se löytyy Raamatusta Johanneksen kirjeestä ylösnousemushaudan luota. Täynnä toivoa ja lohdutusta, jota ei tossa viestissä ole.


    • koettelija

      Käy hyvin yksiin raamatun kanssa ja vieläpä yleisen maailmantilanteen kanssa. Viisas on hän, joka ottaa siitä vaarin.

      • harrat

        Jos yksikin saa tästä minusta todenmukaisesta ennustuksesta lohtua ja toivoa elämäänsä, niin ei ollut tämän lähettäminen turhaa.Itselleni tämä sanoma on tuonut paljon ymmärtämystä ja turvaa näistä ajoista jossa nyt eletään.Monet asiat joita tässä profetiassa on tulevat ajallaan varmaan toteutumaan, ja siitä voidaan päätellä onko sanoma Herralta.TÄNÄÄN TARVITAAN PALJON OIKEAA PROFETIAA SILLÄ IHMISET PELKÄÄVÄT JA KYSELEVÄT MIKSI JA MITÄ ON TEKEILLÄ.


      • Veijonenkin
        harrat kirjoitti:

        Jos yksikin saa tästä minusta todenmukaisesta ennustuksesta lohtua ja toivoa elämäänsä, niin ei ollut tämän lähettäminen turhaa.Itselleni tämä sanoma on tuonut paljon ymmärtämystä ja turvaa näistä ajoista jossa nyt eletään.Monet asiat joita tässä profetiassa on tulevat ajallaan varmaan toteutumaan, ja siitä voidaan päätellä onko sanoma Herralta.TÄNÄÄN TARVITAAN PALJON OIKEAA PROFETIAA SILLÄ IHMISET PELKÄÄVÄT JA KYSELEVÄT MIKSI JA MITÄ ON TEKEILLÄ.

        Olennaisinta kuitenkin päästä pakoon
        vihan aikaa:

        http://wwnet.fi/users/veijone/


      • harrat
        Veijonenkin kirjoitti:

        Olennaisinta kuitenkin päästä pakoon
        vihan aikaa:

        http://wwnet.fi/users/veijone/

        Aamen.Tänään on vielä pelastuksen päivä.otollinen aika uskoa sielunsa pelastukseksi.


      • h v

        niinku hevonvittu..


    • h v

      niinku hevonvittu...

    • idiootteinako

      pidät ihmisiä. Tai jopa omalla tasollasi...

      • harrat

        Joka uskoo oikeaan Jumalalta tulleeseen profetiaan,siitä tulee viisas.Joka ei usko jää idiootiksi.Mieti sitä ajankuluksesi.


    • merim.raimo

      Voisitko veljellisesti antaa tästä profetiasta raamatunmukaisen suhteen Samuel -Enkeli -Herra.Ketä Samuel Doctorian kutsui Herraksi ? sanantuojaa vai Herraa Jeesusta joka oli paikalla?

      • harrat

        Olen lähettänyt tämän profetian hieman lyhennetyssä muodossa tilanahtauden vuoksi.Koko profetian voi löytää ainakin englanninkielisenä ,ehkä myös suomenkielisenä googlesta hakusanalla seitsämän enkeliä ilmestyi tai sama englanninkielellä.Se mitä enkelit puhuivat(ennustivat) se on kaikki tässä mitä lähetin.


      • harrat

        Koko profetia löytyykin suomeksi Googlesta suomenkielisiltä sivuilta hakusanalla:samuel doctorian


      • harrat
        harrat kirjoitti:

        Olen lähettänyt tämän profetian hieman lyhennetyssä muodossa tilanahtauden vuoksi.Koko profetian voi löytää ainakin englanninkielisenä ,ehkä myös suomenkielisenä googlesta hakusanalla seitsämän enkeliä ilmestyi tai sama englanninkielellä.Se mitä enkelit puhuivat(ennustivat) se on kaikki tässä mitä lähetin.

        Anteeksi huolimattomuuteni.Hakusana kuuluu olla Googlessa:viisi enkeliä ilmestyi


    • tero-tapio_timonen

      Kyllä tämä kaikki voi olla edessä, koska profetia, ei ole kuten valheprofeettojen ennustukset, jotka tuovat "rauhaa ja levollisuutta", vaan tämä voi hyvin olla Herran lähettämä profetia; jäämme odottelemaan täyttyykö profetia, ja vasta sitten tuomitsemme, onko petollinen vai totinen.

      • VALVOKAA

        Tukholman profetia 1984
        Allaoleva profetia on kirjoitettu kasetilta, jossa on seuraavat saatesanat:

        Olen kopioinut tähän kasettiin toiselta kasetilta tuntemattoman uskovan veljen 28.5.1984 Tukholmassa saaman profetian. Tämä profetia on tullut hänelle näyn muodossa. Hän on puhunut tämän näyn, joka koskee Suomen tulevaisuutta, kasetille, ja Olavi Syväntö toi sen kesällä Ruotsista Suomeen. Kaikkiin tulevaisuutta koskeviin profetioihin on syytä suhtautua varauksellisesti. Tulevaisuus näyttää oliko tämä profetia Herrasta, ja jos se oli, se myös toteutuu.

        Olen kopioinut tämän siitä syystä, että kasetilla profetia kuuluu kovin epäselvästi - ehkä on ollut huono nauhuri. Minä kopioin tähän vain profetian, mutta minulla olevassa kasetissa profetian saanut henkilö puhuu oman ajatuksensa tästä profetiasta kasetin toisella puolella. Tämä profetia ja veljen oma puhe ovat erilaiset kuin yö ja päivä. Veljen puhetyyli tuntuu olevan oppikysymyksistä innostunutta ja kiihkeähköä, mutta profetia tulee erittäin asiallisesti ja hillitysti. Näiden kahden puheen erilaisuus panee ajattelemaan, että tämä profetia on todella Herrasta.

        Vaikka profetiassa puhutaan tulevaisuudesta, ei siinä ole mitään tarkkoja aikamääriä. Vaikka siinä sanotaan, että Suomen ahdingon aika alkaa kesällä, ei siinä sanota minä kesänä. Profeetta ei myöskään koroita itseään vaan ilmoittaa Herran sanoneen, että tähän profetiaan tulee jatko toisen profeetan kautta, jonka Herra itse valitsee sitten kun hänen aikansa tulee.



        Tukholman profetia 1984

        Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Siinä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä.

        Miehellä oli aseenaan pikakivääri ja hän seisoi rajapyykkien välissä. Toinen rajapyykki oli Venäjän puolella, ja toinen, sinivalkoinen, oli Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös: raja oli siis auki. Tämä sotilas oli hämmästyttävän suuri. Kun minä sitä näyssä katselin ja olin seisovinani noin kahdenkymmenen viiden, kolmenkymmenen, metrin päässä kasvot sitä sotilasta kohden, niin minusta katsoen sen sotilaan koko oli pitkästi yli kymmenen metriä. Sillä koolla haluttiin näyttää sitä Venäjän armeijan voimaa, mikä sillä oli.

        Minä ihmettelin suuresti sen toisen kainalon alle tungettua kangaspakkaa. Se oli olevinaan valkoista kangasta ja niinkuin iso purje, joka oli mytytty rullalle. Ei käännetty vaan mytytty ja se oli kasassa. Kun katsoin tarkemmin, niin siinä olivat siniset ja valkeat värit, joten sen täytyi olla Suomen lippu.

        Näkyä katsellessani minä kuulen seuraavat sanat: "Koiniks-mitta nisuja denarin, ja kolme koiniksia ohria denarin. Älä turmele öljyä äläkä viiniä". Tämä sanottiin Venäjän sotilaalle. Venäjän sotilas kuuntelee tämän sanan ja nyökkää, että hän on ymmärtänyt.

        Sen jälkeen Venäjän sotilaalle annetaan ikään kuin mittanuora. Se annetaan sen vasempaan käteen, sillä oikeassa on Suomen lippu. Venäjän sotilas saa käskyn kulkea määrätty matka ja merkitä mittanuoralla askelien pituudet. Joka kerta kun se astuu askeleen, täytyy nämä askeleet kirjoittaa ylös päiväkirjaan. Kun se tulee siihen paikkaan mihin se on määrätty ja mihin sen on lupa tulla, niin siihen pitää pysähtyä ja siihen se pystyttää paalun merkiksi, että tähän asti on tultu. Se on Kymijoen ranta.

        Siitä Venäjän sotilaalle annetaan suora tie nousta pohjoiseen. Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon, ja siitä Ouluun, ja siitä Kemiin, ja Tornioon jokivartta ylös edelleen. Sille sanotaan: "Tähän sinä rakennat leirin" ja Venäjän sotilaalle annetaan paljon piikkilankaa ja rakennustarvikkeita, jotta se rakentaa siihen leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin kolmestakymmenestä viiteenkymmeneen kilometriä Pellon pohjoispuolella. Ruotsin puolella on vastassa Karunki, sitten Wittangi ja Wittangista suora tie Norjaan. [Tässä on virhe. Paikka ei voi olla Karunki vaan Pajala. Sieltä on suora tie Wittangiin, josta valmistui 1984 kesällä Kiirunan kautta suora tie Norjaan, Narvikiin.]

        Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: "Sinä saat olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle". Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat: "Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan, ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle". Minä puhun sinulle, sanoo JHVH Jire [Tämä Jumalan nimi merkitsee "Herra näkee" ja "Herra pitää huolta".], että sinä saat oikeuden astua pyhälle maalle, mutta sinä et tule tuhoamaan pyhää kaupunkia, etkä tule häpäisemään sen kansaa, vaan sinun veljiesi luut tulevat valkenemaan Harmageddonin kentälle. Sinä Roosin poika, sinä juhlit voittoasi vähän aikaa, sillä sinä ja sinun veljesi kaatuvat miekkaan Harmageddonin kedolla.

        Suomessa sinulla on oleva leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa, etkä häpäistä sen pyhiä arvoja. Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä.

        Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt hetket, ja profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin.

        Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka myös sinä kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja, ja tuo monta minun tyköni, sanoo Herra.

        Jumalan sana tulee olemaan voimakas ja vahva Suomessa, ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen, ja tuo esille paljon suuria asioita. Ja sinä Roosin poika, sinä näet sen ja sinä hämmästyt.

        Sinun halusi on karata Suomen kimppuun, mutta minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala. Minä olen nostanut sinut, sinä mahtava Roosin poika, sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra, Herra.

        Minun poikani, Jeesuksen Kristuksen morsian, tekee morsiamen merkin Suomessa, sinä näet sen, sinä Roosin poika ja sinä hämmästyt. Ja kun tämän profeetan päivät ovat päättyneet, sinä palaat takaisin Venäjän maalle ja kerrot siellä niistä suurista asioista, joita olet Suomessa nähnyt.

        Sinä Venäjän sotilas, minä olen nostanut sinut ruoskaksi juopuneelle ihmiskunnalle. Minun sanallani sinut nostettiin voimaan ja valtaan ja taistelemaan, mutta minun sanallani sinut myös kaadetaan, sanoo Herra.

        Sanoma Suomen kansalle on tämä, sanoo Jumala. Kun ahdistuksen päivät tulevat, ja portti avataan idästä nousevalle kuninkaalle ja sen sotilaille, teillä ei ole yhtään ystävää Euroopassa. Teillä ei ole yhtään kansaa, joka nostaisi asetta teidän puolestanne Venäjää vastaan. Sinä Suomen kansa tulet olemaan yksin, yksinäisempi kuin talvisodan päivinä. Mutta sama enkeli, joka taisteli teidän rinnallanne talvisodan päivinä, tulee taistelemaan teidän rinnallanne, ja minä tulen huolehtimaan siitä, että se Venäjän sotilas, joka nousee teidän maahanne, ei häpäise teitä, eikä ota, eikä turmele öljyä eikä viiniä.

        Ruokatavarat tulevat nousemaan arvaamattomiin hintoihin teidän maassanne. Koiniks-mitta nisuja tulee maksamaan denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta öljyä ja viiniä ei turmella. Öljy on Jumalan Pyhä Sana, ja viini on Jumalan Sana. Teille jää vain yksi paikka, mihin te voitte paeta, kun ahdistuksen päivät tulevat, sanoo Jumala, ja se paikka on Jumalan Sana. Ei yksikään valtio ota vastaan teidän pakolaisianne. Te yritätte paeta Amerikkaan ja te yritätte paeta Kanadaan, mutta teitä ei oteta vastaan. Niinkuin ei otettu vastaan Israelin lapsiakaan Saksan ahdistuksen päivinä, vaan heidät palautettiin Saksaan. Niin tulevat länsimaat palauttamaan teidätkin takaisin kotimaahanne, sillä minä Herra, haluan sen sillä tavalla. Ja minun tieni eivät ole teidän teitänne.

        Mutta joka turvaa minuun ja pysyy minun sanassani, hänellä on leipää ahdistuksen keskellä, ja hänellä on lepo minun Sanassani, sanoo Jumala, sillä eikö teidän päivänne ole minun kädessäni, sanoo Herra. Enkö minä ole Jumala ahdistuksenkin päivinä? Tämä on sanoma Suomen kansalle, sanoo Herra, Herra. Sinun on tehtävä parannus murhistasi, velhouksistasi, salavuoteistasi, varkauksistasi, aborteistasi ja hillittömästä haureudestasi.

        En minä kysy, haluatteko te tehdä parannuksen, vaan minä sanon, "Sinun on tehtävä parannus". Mutta te ette tee sitä, enkö minä Herra paaduttanut Faraon sydämen, näyttääkseni voimani Mooseksen kautta. Minä, sama Jumala, paadutan Suomen kansan sydämen, että te ette tee parannusta velhouksistanne, haureudestanne, salavuoteistanne, irstauksistanne ja aborteistanne, ja kaikista niistä kauhistuksista, joita te teette minun nimessäni ja minun kasvojeni edessä.

        Mutta pyhät tulevat loistamaan ahdistuksen keskellä niinkuin lamput, ja yksikään teistä, jotka olette minun omani, sanoo Jumala, ei joudu hukkaan sillä minä Herra, Herra, olen sen niin päättänyt.

        Suomen kansa, minä olen kutsunut sinua niin monta kymmentä vuotta, talvisodan raskaina päivinä te rukoilitte minun edessäni, jokaisesta kirkosta nousi rukous minun kasvojeni eteen, ja ne rukoukset ovat muistossa rukousten maljassa tänäkin päivänä. Ja jatkosodan raskaina päivinä, kun veristä uhria kannettiin Suomesta, te rukoilitte minun edessäni, te kannoitte rukouksin kärsivän kansan kohtalon minun eteeni. Minä muistin teitä ja minä siirsin teidän kohtalonne hetken. Mutta nyt, hyvinvoinnin, rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä, te kirkkojenne etummaisina olevat, teidän tehtävänänne tuntuu olevan häväistä minun sanani.

        Te riitelette perinnäissäännöistä ja opista, ja te vainoatte niitä, jotka ovat yksinkertaisia totisia rukoilijoita. Te olette purkaneet jokaisen käskyn, jonka minä olen antanut. Kun minä sanoin: "Älä tee huorin", te teette huorin kaikilla alueilla. Kun minä sanoin: "Älä tapa", te tapatte viattomia syntymättömiä lapsia kaksikymmentäviisi tuhatta vuodessa. Kun minä sanon: "Älä varasta", niin te varastatte toisiltanne, te varastatte yhteiskunnalta ja valtiolta, ja valtio varastaa teiltä. Kaikki te varastatte toinen toisiltanne. Kun minä sanon: "Älä sano väärä todistusta lähimmäisestäsi", te todistatte systemaattisesti joka päivä väärin teidän lähimmäisestänne. Kun minä sanon: "Älä himoitse lähimmäisesi huonetta" te himoitsette lähimmäisenne huonetta. Kun minä sanon: "Muista pyhittää lepopäivä", te ette pyhitä lepopäivää, vaikka teillä on aikaa levätä. Te käytätte minun pyhäpäiväni ja sapattini riettauden ja haureuden harjoittamiseen. Se on noussut minun eteeni kuin löyhkä.

        Tänä päivänä te häpäisette sitä Jumalan viljaa, joka kasvaa teidän pelloillanne, mutta huomenna te maksatte koiniks-mitasta nisuja denarin ja kolmesta koiniksista ohria denarin, ja denari on noin sata markkaa. Köyhillä ei tule teidän keskuudessanne olemaan leipää, sillä rikkaat piilottavat sen, mutta ne jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa, heille katetaan pöytä ahdingon keskellä, sanoo Herra, Herra.

        Suomen kansasta nousee minulle profeetta, sanoo Jumala. Hän profetoi lyhyen hetken, mutta hänen profeetan-merkkinsä on niin suuri, että se sokaisee jokaisen vastaanväittäjän.

        Minä olen Jumala, ja minä olen tämän asian puhunut. Sinä minun palvelijani siellä Tukholman kaupungissa, jolle minä olen antanut tämän profetian, älä pelkää julkaista tätä profetiaa. Laske tämä kasettina ulos niille ihmisille, ei sinun tarvitse lähettää sitä koko maahan vaan muutamille ystävillesi, jotta he kuuntelisivat ja kertoisivat siitä eteenpäin.

        Sinä Jumalan valittu kansa, minä sanon sinulle, sinä Jumalan valittu, joka asut Suomen maassa, ja olet minun poikani Jeesuksen Kristuksen morsian, sinä et tule kokemaan ahdistuksen hetkeä niin raskaana, kuin kokevat ne, jotka eivät ole minun Poikaani tunnustaneet. Minä suojelen sinua morsian, minä varjelen sinua morsian, ja sinä tulet loistamaan kansasi keskellä, niinkuin lamppu loistaa pimeässä paikassa. Ja sinulle annetaan lohdutukseksi tämä merkki: "Koiniks-mitta nisuja denarin, ja kolme koiniksia ohria denarin. Mutta sinulta ei turmella öljyä eikä viiniä".

        Jatkakaa haureuttanne, te jotka haluatte sitä jatkaa, sillä näin sanotaan pyhässä kirjassa: 'Pyhät pyhittyvät, mutta saastaiset saastuvat'. Suomen kansa, älä luota lännestä tulevaan apuun, sillä ei sitä tule. Ruotsi ei lähetä joukkoja sinua puolustamaan, Amerikka ei tule sinun avuksesi, Länsi-Saksan armeijat ovat lyödyt ja hajallaan, minä näin Länsi-Saksan sotilaiden itkevän maassa polvillaan. Teillä ei ole yhtään ystävää, ainoa, joka voi teitä varjella ja suojella, on minun Poikani Jeesuksen Kristuksen sovintoveri, ja sen te olette ylenkatsoneet ja jalkoihinne polkeneet. Vain morsian, minun Poikani morsian, sinä olet uloskutsuttu, ja sinä tulet seisomaan, kun muut ympärilläsi kaatuvat.

        Tämä profetia ei ole tarkka, sillä siihen tulee vielä jatko, laajempi ja selvempi profetia tulevaisuudessa, mutta se lasketaan sille miehelle, jonka minä olen valinnut seisomaan profetian kanssa Suomessa ahdistuksen aikana. Tämä profetia tulee kertomaan Suomen kansalle ne ahdistuksen ajat, jotka ovat tulossa. Nämä alkavat kesällä, sillä sinulle palvelijani Tukholmassa näytetään vihreitä puita.

        Sinä kerrot sen sanan, että Suomessa nousee profeetta, joka julistaa minun sanani, ja morsian ottaa vastaan sen sanan kuuleviin korviinsa. Iloitse minun sanastani ja seiso sen kanssa. Minä Herra, tiedän teidän kärsimyksenne ja ahdistuksenne määrän, mutta yhtään ylimääräistä kyyneltä ei morsiamen tarvitse itkeä. Suomen kansan rukoukset, niitten vanhurskaitten rukoukset, jotka Suomen maassa asuvat, ovat muistossa minun edessäni.

        Yksikään Jeesuksen Kristuksen oma ei joudu tappioon. Yksikään, joka Jeesuksessa Kristuksessa on, ei joudu häpeään, vaan hän tulee seisomaan, ja kun minä näen hänelle hyväksi, hän saa irrottaa aurasta kätensä, ei niinkuin vihollisen voimat vaativat, vaan niinkuin minä olen sallinut. Taistelujen päivät ovat tulossa, Israelin veljet, teidänkin aikanne on tulossa. Kaikki te, jotka luotatte ihmisen apuun. Te tulette näkemään sen turhaksi. Mutta Israelissa nousee profeetta, joka julistaa minun sanani. Suomessa nousee profeetta, joka julistaa minun sanani, ja myös sinä, pieni palvelijani Tukholmassa. Sinä, joka et ole ollut minun tahtoni esteenä, myös sinä saat tehdä sen osan, mikä sinulle valitaan. Sinun aikasi ei ole vielä tullut. Sinä et tule tekemään suurta työtä, sinä tulet olemaan sellainen, miksi minä olen sinut määrännyt. Älä kysele palvelustehtävääsi, ei se ole sinulta, vaan se on minulta. Sana lähti liikkeelle tänä iltana Suomen kansalle. Äänitä tämä kasetti ja kirjoita ylös tämä profetia. Postita se niille ystävällesi, joita sinulla on Suomessa. Nämä ystävät saavat sitten jakaa sitä edelleen. Soita tätä myös itse nauhalta niille, jotka haluavat kuulla.

        Kun minä lähetin profeettani Jesajan, minä sanoin: "Kuulkoot, tai olkoot kuulematta. Puhu sinä nämä sanat". Mutta niin on käyvä myös tämän profetian. He kuulevat, mutta ovat kuulematta. Suomen johtavat henkilöt, älkää kuvitelko, että te olette omalla taidollanne nousseet siihen asemaan, mikä teillä on. Ei kukaan voi mitään tehdä ilman minun tahtoani ja sallimustani. Minä sanon teille, älkää luottako niihin sopimuksiin ja niihin asiakirjoihin, joita teillä on Neuvostoliiton kanssa. Luottakaa minun sanaani, se on minun sanani, joka pitää pois tuon mahtavan Venäjän karhun teidän maastanne. Kun te teette minun tahtoni, niin minä sallin teille siunauksen päivät, mutta kun te käännätte minulle selkänne, te saatte niittää kirousta, sillä minun Henkeni ei salli, että minun nimeäni jatkuvasti pilkataan, sanoo Herra, Herra. Kun tämä profetia menee Suomeen, sitä ei uskota. Mutta minä sanon sinulle palvelijani, puhu se. Kuulevat tai olkoot kuulematta.

        Tee sinäkin palvelijani siellä Tukholmassa parannus, kulje suoraan, minä olen sinut kutsunut, minä olen ollut sinun kanssasi tähän päivään asti, enkä minä sinua vastedeskään hylkää. Mutta kuinka mielelläni minä haluaisin, että sinä tekisit minun tahtoni. Minä autan sinua, ja kun tulee se päivä, että sinä palajat, niin sinä vahvistat minun veljiäni. Suomen kansan asiat ovat huonommin kuin teistä yksikään arvaa. Mutta morsiamen asiat ovat paremmin kuin yksikään teistä osaisi edes uneksia. Minun Poikani on valmistanut teille hääaterian, he tulevat iloitsemaan pitkien pöytien äärissä, ja kun maan päällä on ahdistus ja vaino vahvimmillaan, kulkee ylkä kansansa suojana. Minä Rakastan sinua Suomen kansa, minä olen kutsunut teitä niin monta kymmentä vuotta, minä autoin teitä talvisodassa, ja minä autoin teitä jatkosodassa, ja kuinka mielelläni minä auttaisin teitä tässä kolmannessakin maailmansodassa, joka pian tulee. Mutta te ette ole tahtoneet kuulla minua. Sinä morsian, kuuntele yljän ääntä, kuuntele sen profeetan ääntä, jonka minä nostan. Mutta, kuuntele myös minun sanaani, joka on kirjoitettu Raamattuun.

        Ruoki itseäsi sanalla, ja kulje suoraan, kapeaa tietä. Sinä saat kulkea tahdissa ja tulla kotiin. Minä, Herra, Herra, olen tämän profetian puhunut. Ja minun yksinkertainen pieni palvelijani Tukholmassa on tämän profetian nauhoittanut. Suomen kansa, tee parannus kaikista niistä synneistä, joita olet tähän päivään asti tehnyt, niin minä armahdan sinua. Minä en voi enää siirtää teidän kohtaloanne, sillä se ahdistus on tuleva yli koko maanpiirin, mutta minä otan teistä pois paljon, paljon. Minä halajan paljon enemmän morsiameen, kuin mitä siellä nyt on. Sillä ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, Herra. Profetia päättyy tähän. Ja minä annan jatkon profetiaan sille palvelijalle, jonka minä olen tähän tehtävään valinnut.

        Lähde: http://www.Biible.org


    • Kulkevainen

      Profetia

      90-vuotias norjalaisnainen sai näyn vuonna 1968 ja sen kirjasi ylös Emanuel Minos, mutta harkinnan jälkeen hän ei pitänyt soveliaana julkaista näkyä sen radikaalin sisällön vuoksi. Olosuhteet olivat aivan erilaiset siihen aikaan kun vertaa tähän päivään ja asia unohtui 25 vuodeksi. E. Minos löysi kellastuneen paperin johon oli ottanut ylös näyn ja pelästyi lukiessaan mitä nainen oli nähnyt.

      "Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan - maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet. Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa. Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

      Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat: tavalla mitä Jumala ei koskaan ole luvannut. Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäsi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia. Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

      Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin. Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan. Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta. Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan. Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

      Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta - ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy. Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia - rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan. Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt."

    • jkuiio

      ddhddd

    • merkkien seuraaja

      Kaikki on loogisestikkin oikein ja sivuaa montaa samansuuntaista uutta profetiaa, uskottava on, ei voi niin moni profetia olla väärässä. Tuntemukset itsellänäkin on sellaiset. Jumala on, uskokaa se hyvät ihmiset. Ja muistakaa että Jumala on luvannut säästää uskovat, ei mitään hätää.

      • tuhat ja yksi

        Tähän asti kaikki uskoiset ovat kaatuneet samoin kuin kaikki ei uskoiset.Ketään ei Jumalasi ole säästänyt nyt eikä ennenkään.

        Kirjoitettua historiaa on niin paljon taaksepäin ettei kenenkään tietämättömyyden tähden kannattaisi uskoa noihin ennustelijoihin,joukkohysteriassa hoetaan samoja asioita sitä se teidän uskomanne profeteeraus on.


      • KOETELLA
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Tähän asti kaikki uskoiset ovat kaatuneet samoin kuin kaikki ei uskoiset.Ketään ei Jumalasi ole säästänyt nyt eikä ennenkään.

        Kirjoitettua historiaa on niin paljon taaksepäin ettei kenenkään tietämättömyyden tähden kannattaisi uskoa noihin ennustelijoihin,joukkohysteriassa hoetaan samoja asioita sitä se teidän uskomanne profeteeraus on.

        VOI

        jokainen itse päättää ja päätellä , tutkia jne.
        ja jos on profetia Jumalalta, niin tapahtuu , Hän ilmoittaa palvelijoilleen ..................
        Oikeassa olet ei näy monestikaan eroja olevan , vaan
        ompa sisällinen elämä , joka on Jumalasta ja kokemukset , sekä minne menee uskovainen täältä
        ruumis jää kyllä, kuin ei mitään olisi,
        MUTTA ON KUITENKIN...-...


    • shilikoncarne

      raivostuttavan pitkä kirjoitus
      joten unesi ei kiinnostanut

    • eivätkö puhuneet mittään euron kriisistä ja Libyan sodasta .......

      • Nebuur56.

        Eivätkö myöskään puhuneet mitään Syyrian sodasta..?

        Vai pitääkö näissäkin suhteissa ihan omatoimisesti ja ilman pyhän hengen ohjausta
        päätellä se,että onko profetia Jumalalta,vanhalta vihtahousulta vaiko joltain väärältä profeetalta?


    • Höpöheinää...

      Täytyy sanoa,että tämän viestiketjun profetiat ovat niitä hurmahenkisten rohveettojen hörhöilyjä parhaimmillaan.Tai pahimmillaan,ihan miten vaan.

      Heh..lienevätkö nuo profetiat kestäneet edes kristillistä tarkastelua?

      Nykyisin tällaiset höpinät lienee korvattu Jumalan käskykirjeillä ja muilla vastaavilla ilmoituksilla jostain Taivaallisesta postikonttorista.

    • 09090909

      trulluleijaa

    • K-yssäri????

      Niin että mitekäs näille viidelle maanosalle on mahtanut käydä?

      Onko niillä venäläisillä sotilailla edelleen se mittanuora jne,jne....

      Onko itse J.P,tai hänen sijaisensa vahvistanut aloituksessa,ja sen jälkeen,esille
      tuodut profetiat?

      Onko kenties Herralta näissä suhteissa tullut uusia ilmoituksia ja profeetallisia päivityksiä?

    • Tuleeko ennustuksesta elikkä profetiasta uskottavampi jos sen kirjoittaa jyhkeää raamatullista tyyliä jäljitellen, mahdollisimman monisanaisin lausein?

    • Jäkäti jäk

      Tämä profetia ainakin todistaa, että loppu on lähellä. Silloinhan esiintyy monia valheprofeettoja jotka puhuvat Jumalan nimissä.

    • Ingenjör_81

      Huhuh...

      "Mahtavassa Lontoon kaupungissa näin tuhoa kaikkialla. "
      http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/111520-lentotukialus-ja-tarkka-ampujat-turvaamaan-lontoon-olympialaiset

      "Minä näin tulvia kaikkialla Skandinaviassa. "
      http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ympäristö/vesi-nousi-pelloille-pohjois-pohjanmaalla-1.21594 (Tulvia)
      http://yle.fi/uutiset/tulvivia_jokia_aletaan_tarkkailla_ilmasta/6249119


      "Minä katsoin etelään ja minä näin Espanjan ja Portugalin olevan suuressa nälänhädässä ja hävityksessä. Monet tulevat kuolemaan nälkään Espanjassa ja Portugalissa. "
      http://www.hs.fi/ulkomaat/Espanjassa ja Portugalissa ennätyskuivaa/a1305556911338

      • Ingenjör_81

      • Ingenjör_81 kirjoitti:

        "Minä kuulin myöskin, että suuri joki Kiinassa tulvi kauheasti ja tuhansia taloja tuhoutui."

        http://www.hs.fi/ulkomaat/Hirmumyrsky riepottelee Kiinaa kaksi miljoonaa ihmistä evakuoitu/a1305590830254
        http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Kiinan tulvat pahimmat yli 50 vuoteen/1135266972147

        Paukkuuko lauantaina...?

        Kiinassa 2 milj. evakuoitu? Onko tuo nyt paljonkaan maassa jossa on >1000 milj. asukasta?

        Suomessa vastaisi jotain 10 000 asukkaan evakuointia. Jonkun kaupungin väkiluku voi Suomessa muuttua tuon verran vuodessa eikä sitä huomaa missään.


      • Ingenjör_81
        kekek-kekek kirjoitti:

        Kiinassa 2 milj. evakuoitu? Onko tuo nyt paljonkaan maassa jossa on >1000 milj. asukasta?

        Suomessa vastaisi jotain 10 000 asukkaan evakuointia. Jonkun kaupungin väkiluku voi Suomessa muuttua tuon verran vuodessa eikä sitä huomaa missään.

        Kuka sanoi, että tulvat ovat ohi. Tuohan on vasta alkusoittoa...


      • Abba isän kummi
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        Kuka sanoi, että tulvat ovat ohi. Tuohan on vasta alkusoittoa...

        Ylistys! Toivokaamme ja rukoilkaamme että kuolleiden lukumäärä Jumalan tulvissa nouseee milllljaaaaardeihin! Hallelullaaaah!


    • filadelfi

      " Minä näin Niilin virran kuivettuvan, se on ollut Egyptin Jumala. Kuolleita kaloja, haisevia kaikkialla Niilin virran uomassa ja sen ympäristössä, kaikkialla kuolleita, haisevia kaloja."
      Jes.19 kertoo myös näistä tapahtumista, josta eräs tulkinta linkissä;
      http://lopunajankatsaus.blogspot.fi/2012_05_01_archive.html

    • Onx tietoo?

      Niin että mikäs nyt mahtaa olla tilanne näiden mahtavien profetioiden suhteen?

      Onx ne millään tavoin jo toteuneet?

      Vai onx ne vasta toteutumaisillaan,ja tietenkin tän vuoden neljän viimeisen kuukauden aikana?

      Eli onx tietoo?

    • töttöröööööö

      Nämä on näitä.
      Ihmisellä on suuri halu jopa himo olla viestintuoja, viestin jolla voi hallita ja saada palvontaa vaikka asiat pelottavat herkkiä.

    • taivas vai ei

      NÄIN ON NÄHTÄVÄ ETTÄ!!!
      Kaikki eivät USKO vaikka KUOLLUT herää, mun takia ei ainakaan tarvi kuolleen herätä , uskon muutenkin , en ole kuitenkaaan herkkäuskoinen vaan tosi epäileväinen luonne muuten . Mutta kannattaa kattoa toki mitä epäilee, en aio jäädä ODOTTAMAAN VIHAN AIKAAN oliko profetia totta vai hyi olkoon.
      Mutta Jeesuskin sanoi että kaikki eivät usko ....minä uskon , minulle on annettu usko!

    • Delafilfi.

      No mitenkäs nyt rulaa näiden profetioiden suhteen???

    • hoitoa1

      Profetioita on ollut aina ja tulee olemaan. Toteutui tai oli toteutumatta, sama se. Ajanviete lukemista. Hyvä muistaa -"Kyllä Herra hullunsa hoitaa", kuten sanonta kuuluu.

    • Khhh.

      Vieläkö tätä profetiaa pitää lukea vai voiko sen jo unohtaa?

    • Tohtori No.

      Onko tämä profetia vielä ajankohtainen vai ei?

      Onko Samuel Doctorianilta kenties tullut uusia höpinöitä näissä suhteissa?

      • Ihgun jännää....

        Ihgun jännä,mutta toteutumatta jäänyt profetia!!!


    • ---

      No, vieläkös sitä ollaan..
      helppo tunnistaa nuo ketjujen nostattajat.

    • Pois seuraavaksi

      POOOOIIIISSSS

    • nimessäsi

      vaikuttavia kirjainyhdistelmiä ainakin puolestamme, me joilla on sinänsä ongelmia ...

    • Muslimi Iran

      Nyt vuonna 2014 ennustus ei tunnu enää yhtä oudolta toteutua kuin vuonna 2005.

      Iran on hamuamassa itselleen ydinastta ja sitä kaikessa rauhassa rikastettua. Iranin presidentti on sanonut tuhoavansa Israelin. Muslimeilla on olemassa tämä jihadinsa, " pyhä " sotansa, jota toteuttavat ampumalla Gazasta raketteja Israeliin unelmoiden että kerrn saisivat sellaisen raketin ammutuksi Israeliin, jossa olisi ydinkärki.

      http://www.patmos.fi/israelarkisto/774/israel_today_ihme_pelasti_sderotin_lapset_gazasta_ammutun_raketin_osuessa_suoraan_heidan_paivakotiinsa


      " Herra, Israelin Jumala, sanoi minulle näin: "Ota kädestäni tämä malja ja juota vihani viini kaikille kansoille, joiden luokse minä sinut lähetän. 16 Ne juovat siitä, hoipertelevat ja hoilaavat kuin mieltä vailla. Sitten minä lähetän niiden keskelle miekan."

      17 Niin minä otin maljan Herran kädestä ja juotin vihan viinin kaikille kansoille, joiden luokse Herra minut lähetti:

      18 Jerusalemille ja kaikille Juudan kaupungeille, Juudan kuninkaille ja päämiehille, jotta kaupungit tulisivat raunioiksi ja autioiksi, pilkan kohteeksi ja kirosanaksi, niin kuin tänäkin päivänä vielä on;

      19 faraolle, Egyptin kuninkaalle, ja hänen hovilleen, päämiehilleen ja koko kansalle;

      20 kaikenlaisille vierasmaalaisille, kaikille Usin maan kuninkaille, kaikille Filistean kuninkaille, Askelonin, Gazan ja Ekronin kaupungeille ja sille väelle, joka vielä on jäljellä Asdodissa;

      21 Edomille, Moabille ja ammonilaisille;

      22 kaikille Tyroksen kuninkaille, kaikille Sidonin kuninkaille, kaikille merentakaisten saarten ja rantojen kuninkaille;

      23 Dedanille, Temalle, Busille ja muille heimoille, jotka ovat ajaneet hiuksensa lyhyiksi ohimoilta;

      24 kaikille Arabian kuninkaille ja muillekin autiomaassa asuvien heimojen kuninkaille;

      25 [i] kaikille Simrin kuninkaille, kaikille Elamin kuninkaille ja kaikille Meedian kuninkaille;

      26 kaikille pohjoisen kuninkaille, niin lähellä kuin kaukana asuville, jokaiselle vuorollaan. Kaikille valtakunnille maan päällä minä juotin Herran vihan maljan. Viimeksi siitä juo Sesakin kuningas.*

      27 "Sano kansoille: 'Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Juokaa, juopukaa ja oksentakaa! Kaatukaa miekkaan, jonka minä lähetän teidän keskellenne, älkääkä enää nousko!' 28 Mutta jos he kieltäytyvät ottamasta maljaa kädestäsi ja juomasta, sano heille: 'Näin sanoo Herra Sebaot: Teidän on juotava! 29 Kun minä annan tuhon ensin kohdata sitä kaupunkia, jonka olen ottanut omakseni, niin luuletteko, että te muut jäisitte rankaisematta? Ette jää! Minä lähetän miekan kaikkien ihmisten kimppuun maan päällä, sanoo Herra Sebaot.'

      Jeremian kirja 25: 15 - 29

      • Hepuli.

        Voihan nenä!

        Nyt joku "profeetta" sai todellisen sota-ja muun hepulin!

        Mutta ei se mitään.

        Tällaista sattuu vähän väliä mutta ei näitä kannata ottaa vakavasti.


    • bää

      no mutta tämä profetiahan on aivan kuin lukisi tämän päivän sanomalehtiä. kaikki on jo melkein tapahtunut Eiffel tornia lukuunottamatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4140
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4022
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      609
      3874
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2667
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2455
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2052
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1920
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1579
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe