AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Huohotinputki "räkii"

Huohotinputki "räkii"

7 Vastausta 4 767 Lukukertaa
Siis huohotinputkesta tulee öljyä ilmansuodattimelle???

Vikaa, vikaa vaan missä???

Audi 100 -82

Ja nykyään on ollut jälkikäymistäkin <- johtunee siitä öljystä väärässä paikassa???

Väljä

kone, suuri ohipuhallus kuljettaa öljyä putsariin?

Eikai

VOI EI !! Siis onko joku kalliskin remppa tiedossa ??? Justiinsa kun kaikki alkoi taas olla korjattu..... prklprkl.....

Läähätin

Omassa autossa (Ford) sama "vika", joka ei kuitenkaan ole mikään oikea vika. Talviajossa huohottimesta tulee ilmanputsariin kondenssivettä, johon on sekoittunut snadi määrä öljyä. Minulla PCV-suodatin kerää töhnät talteen ja on helppo puhdistaa kerran viikossa. Ilman lämpötilan siirtyessä plussan puolelle öljyistä huohottamista ei esiinny lainkaan.

Jos koneesi ei ole ihan loppuun ajettu, ei pitäisi olla mitään huolta. Tekemisen puutteessa kannattaa vaikkapa puhdistaa koko huohotinjärjestelmä. Milloin teit sen viimeksi...?

Ahaa Kiitos Kiitos Hyvä Hyvä

PCV-suodatin <- Mistä noita saa ???

Puhdistaa koko huohotinjärjestelmä ??? <- AHAAA !!! .... siis mitä ??? ja miten ??? (Itsellä {siis autossa} kannesta putki jonnekkin kaasarin keskiosaan ja sieltä sitten putsariin ...kai se nii oli, en muista nyt tarkasti, enkä tuonne pakkaseeen nyt kyllä tarkastaankaan mene)

Milloin teit sen viimeksi...? <- Ja siis kuinka usein tuokin pitää/pitäisi tehdä ???

VAIHDA

Olipa sama ongelma ja syyksi selvisi kylmälima joka muodostuu kertomallasi tavalla. Labrassa totesivat käyttämäni laatuöljyn valmistetuksi lämpimiin olosuhteisiin, eli siitä puuttui kylmäliman esto lisäaineet.

valitettavasti

Mulla oli sama fordissa. Väljähän tuo oli. Kyllä tuon kanssa eli pahimmin räkii kun kuormittaa rankasti eli esim 140km/h motarilla. Silloin saattoi tulla puolikas litrakin öljyä pihalle lahti-hki välillä. Tei ehkä väärin, mutta tukin putken osittain ja ajelin rauhallisemmin. Kesti sen minkä kesti ja kesti seuraavalla kesäautonakin. Mutta ei toi enää mikään pitkäikäinen ole.

kerro...

sedälle mikä kone siinä sun lumikolassa on? Vai onko se muuten sitä vanhempaa, kumikkaampaa C2-korimallia? Mutta ainakin se olis hyvä tietää että bensa (kaasari/ruisku?) vai diesel (turbolla/ilman)
 /   /  /  / Huohotinputki &quot;räkii&quot;

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta