AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / EMÄTIN;)

EMÄTIN;)

13 Vastausta 3 622 Lukukertaa
Näin suoraan sanottuna: mun emättimeni haisee! Kamalaa jos joku lähellä oleva/vieressä istuva huomaisi... ei nyt ainakaan vielä ole mitää päin naamaan sanottu ;) Ja nyt monet käskee menemää suihkuun jne..ei oo siitä kiinni! Vaikka mä olisin just pessyt sen niin ei kestä kauaa kun taas... voiii perse tää on hirveetä. Mikäs neuvoksi? MUILLA SAMANLAISIA ONGELMIA??

Lääkäriin

Ettei olisi tulehdus. Gyne selvittää kun käyt tutkituttamassa asian. Täältä et varmaan diagnoosia saa.

oletko

,,,ylipainoinen

Haisee

Sinulla voi olla kuppa eli syfilis!
Katso myös ettei emättimeen ole jäänyt mitään epämääräistä esinettä. suosittelen wunderbaumin laittamista emättimen väheisyyteen!

silakanhaju

Mul ainaski haisee ihan luonnostaan silakalle. Tosi noloo, en uskalla kenenkään tulla liian lähelle. Oon käyny lääkäris mut se sano, et toisilla on luonnostaan ominainen haju.

seba med saippua

sillä aamuin ja illoin, apteekista saa. kannatan, jos on tuota ongelmaa, se on saippua kaikkeen, herkkäihoisille ja siksi myös intiimialueelle.

hei..

mulla oli samanlaisia ongelmia.. kävin apteekissa kysyy ensin neuvoa sieltä ohjattiin lääkäriin. Elikäs kannattaa lääkäriin mennä sieltä saa avun! itse sain reseptin emätinpuikkoihin. Mutta sitten jouduin syömään antipiootti kuurin ja taas samat vaivat! Koska yleensä naisilla/tytöillä puhkeaa hiivasieni antibiootti kuurin jälkeen. hain uuden reseptin ja sain saman lääkityksen ja nyt kaikki kunnossa! rohkeasti vaan lääkäriin soittamaan!

Apteekista ilman reseptiä

Jos epäilee hiivasienitulehdusta (tai oikeastaan jos tietää, että sellainen on), ei tarvita lääkäriä erikseen toteamaan samaa. Apteekista nimittäin saa kuurin hiivasieneen ilman reseptiä, ja valittavana on monia erilaisia kuureja; puikkoina ja voiteena saatavia, asettimineen tai ilman. Apteekeissa taitavat suosia lähinnä merkkiä Canesten.

Jos epäilee tuon kummallisen hajun olevan jotain muuta, kannattaa ehkä hakeutua gynekologille, joka selvittää ongelman.

Haju

itselläni on sama vika. lääkäri kammo kun on niin en ole päässyt lääkäriin asti. haju on välillä todella paha ja hävettää olla välillä ulkona kun kokoajan pyörii mielessä että mitä JOS joku haistaa sen.. kukaan ei ole sanonut mitään minulle kylläkään.

SAMA JUTTU!

Oon vasta 13 vuotta :(( Aina tunnilla huomaan hajun vaatteiden läpi! Pesen alapäätä 2 kert. päivässä pelkällä vedellä, ja koulussa käyn vessassa ennen tuntia, mutta ei auta!
Mikä hitto mua vaivaa....? En uskalla kertoo kellekkään. Mua nolottaa, ja pelkään että vierustoverit huomaa sen. Pitäskö käyttää hajuvettä, tai löydempiä vaatteita. En haluis mennä lääkäriin/kertoo äidilleni!
Mitä teen?! %3Pr
Siis ei millään pahalla, mutta mikä vittu teitä teinejä vaivaa!? Se alapään epänormaali haju on yhtä selvä merkki tulehduksesta kuin se, jos haavasta alkaa purkautua mätää. Ei silloin mietitä, että "voi vitsi kun hävettää" ja plaa plaa plaa, vaan mennään lääkäriin ja hoidetaan se vaiva! Naisilla tulee elämän aikana miljoona kertaa ties mitä naistenvaivoja hiivasienineen ja virtsaputkentulehduksineen, ja niitä on paras vaan tottua hoitamaan.

Ja siis oikeasti, jos sulla on tulehtunut haava, hoidatko sitä hajuvedellä tai löysillä vaatteilla? No niin, et hoida myöskään hiivasienitulehdusta, vaan siihen on ihan omat lääkkeensä. Ja btw, mutsillas on ollut elämänsä aikana varmaan muutama hiiva itselläänkin, eli ei ole maailman suurin asia kertoa siitä sille...

No oletko itse...

... kertonut äidilles ilman että häpeet. -Pr
Osta apteekista Gynelactia, mulla autto!

MINÄ OLEN MIES

Ja kyllä se peniskin välillä haisee. Varsinkin kun en näin kesäaikaan joka päivä käy pesulla.
 /   /  / EMÄTIN;)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta