Nostradamuksen vuoden 1999

ennustus

Nostradamus tarkoitti vuoden 1999 ennustuksellaan (Centurie 10:72) juuri sitä aikaa, jonka koimme n. 7 vuotta sitten. Nostradamus näki ennalta aikaamme ja miksi hän olisi tässä tapauksessa ihmisiä kiusatakseen piilottanut todellisen vuosiluvun johonkin mysteeriseen kalenteriin, joka voidaan lukea esim. tähtitaivaalta? Ennustihan Nostradamus muitakin vuosilukuja tarkalleen oikein ilman mitään sen kummempia kiemuroita (esim. Ranskan vallankumous v. 1792). Moni vaan meni ansaan sen suhteen, kun "maailmanloppua" ei tullutkaan v. 1999. Se on vain profetian väärintulkintaa, kun ei tajuta Nostradamuksen tarkoittaneen ennustuksellaan sitä, että vuosi 1999 oli tärkeä merkkipaalu tulevan kehityksen suhteen. Molempien suurvaltojen, USA:n ja Venäjän, nykyiset johtajat astuivat tuona vuonna ensimmäistä kertaa kehiin. Putin ilmestyi kuin tyhjästä Jeltsinin seuraajaehdokkaaksi (toimi pääministerinä syksyllä 1999), ja aloitti mm. Tsetsenian 2. sodan. George W. Bush puolestaan valittiin republikaanien presidenttiehdokkaaksi kesäkuussa v. 1999. Heinäkuussa (7. kuukausi) hän puhui itsestään jo presidenttinä. Bush tulee "taivaalta" eli hän on syntynyt New Havenissa (=ranskalaisittain taivaassa) Connecticutin osavaltiossa.

--------

Vuosi 1999, seitsemäs kuukausi,
Taivaalta tulee suuri kauhun kuningas.
Tuodakseen takaisin eloon Mongolien suuren kuninkaan,
Ennen ja jälkeen Mars hallitsemaan hyvällä onnella.

--------


Tämä vuoden 1999 ennustus on tärkeä siksi, että se osoittaa George W. Bushin eräänlaiseksi lopun ajan antikristukseksi ("suuri kauhun kuningas", Mabus?), joka toimillaan aikaansaa Venäjän taloudellisen ja sotilaallisen nousun (huom. kohonnut raakaöljynhinta Lähi-idän levottomuuksien vuoksi, Irakin sota) sekä kääntymisen takaisin Kreml-johtoiseen politiikkaan. Putin (tai hänen seuraajansa?) on "jälleensyntynyt" Mongolien suuri kuningas (Raamatun Goog?), Tsingis Khan, joka tulee kurittamaan nykyajan Roomaa. USA:n imperialistisen maailmanvalloituspolitiikan seuraamukset olivat Nostradamukselle ilmiselviä tämän ennustuksen perusteella. Huom. USA:n vaikutuspiirin leviäminen Venäjän rajoille (esim. Baltian maat, Ukraina, Georgia).

Venäjä tuskin tulee sallimaan enää USA:n hyökkäystä esim. Iraniin ja se on aloittanut sotilaallisen uudelleenvarustautumisen (NL "herää eloon"). Venäjälle oli tarpeeksi vaikeaa niellä jo USA:n hyökkäys Irakiin. Tulevan 3. maailmansodan alkupalikat asetettiin paikoilleen siis jo v. 1999 kesällä. Ennustuksen lopussa mainittu Mars tarkoittaa sodanjumalaa, jonka onnellinen hallinta näkyi vuoden 1999 Kosovon ja Tsetsenian sodissa.


Tässä vielä Stephen Hanchettin versio vuoden 1999 ennustuksesta suomennettuna:


Kesäkuussa 1999, Bush muodollisesti julistettiin presidenttiehdokkaaksi, ja heinäkuuhun mennessä hän jo kutsui itseään presidentiksi. On tärkeää ymmärtää että se ei ollut vain erehdys. Antikristus saa valtansa Saatanalta -- ei Jumalalta, eikä ihmisiltä. Sillä että hän "erehdyksessä" kutsui itseään presidentiksi ennenkuin vaaleja oli pidetty, Bush ilmoitti maailmalle ensimmäistä kertaa heinäkuussa 1999 että hän oli Saatanan valitsema hallitsija -- antikristus.

Samoin kuin ensimmäinen antikristus, Napoleon, kruunasi itsensä keisariksi. Kuten myös toinen antikristus (Hitler) ei odottanut kansan hyväksyntää ennenkuin otti vallan käsiinsä. Jos Bush olisi voittanut vaalit rehellisesti ensimmäisellä kerralla, hän ei olisi kolmas antikristus. Tämä säe viittaa siihen tosiasiaan että että antikristus tulee maailmaan taivaalta -- ranskalaiset voivat kääntää sen myös sanaksi "heaven". George Bush syntyi "New Havenissa", Connecticutissa (Raamattu sanoo että Jeesus tulee takaisin taivaasta, ja antikristus on väärä Kristus). Lopuksi, säe osoittaa että sen jälkeen kun USA heikentyy uskonnollisessa sodassa Lähi-idässä, se on kommunistisen Kiinan hyvä onni ottaa haltuunsa se mitä maailmasta on vielä jäljellä Tsingis Khanin tyyliin!

15

3387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on niin paha

      ja tuhoisa ettei KUKAAN ole siinä ole voittaja.

      Sillä eikös nostrdamuskin muistaakseni kertonut ihan lopussa että Jumala pysäyttä tämän 3. maailmanpalon ja arvatkaas sitä varten NWO ja illuminaatit nämä saatanaa palvovat tekvät terroritekoja ja niiden teot kyllä tunnistaa pahasta hedelmästä ja varsinkin.. numerologiasta joka on 11.. kun pongaan järkejään eri tilanteista kun jotain massamurhaamista utuhoa niin eikäs ole salaisesti 11 numero kätketty.. niin tuovat 3.maailmansodalla tämä antikristus nousee...

      ja tämä herra sitte toteuttaa raamtun loput profetiat.. JA JUMALLA KUITESKI ON SITTEN FINAALI/ SANANSA LOPUSSA..

      Jeesus tuleekin ylösnouseena sitten takaisen sitomaan antikristuksen ja sen myötä kuoleman jne..
      Ja missä kohtaa ollaan menossa:

      http://www.lastdaysprophecies.com/stewart/players.htm

      tuokyllä voisi suomentaa ja ei oli liian vaikea laiska kun olen..

    • Pexu09

      Maailmanhistoria on ollut täynnä nykyisenkaltaisia tilanteita johon Nosdradaamuksen ennustukset olisivat sopineet yhtä hyvin kuin tämänhetkiseen tilanteeseen.

      Pianhan me näemme jos ko. tulkinta pitää paikaansa. Mikäli KOMMUNISTINEN Kiina valloittaa maailman Usa:n heikennyttyä on todella kiire. Kommunismia ei kohta löydä kuin Kuubasta ja sekin riippuu Fidelin sitkeydestä.. Kiinasta se katoaa kymmenessä vuodessa sinne minne se kuuluukin.

      • jo!

        Kommunismi on kadonnut Kiinasta jo aika päiviä sitten. Systeemi alkoi rapistua heti Maon kuoleman jälkeen. Kiina on nykyisin hyvin kapitalistinen maa. Kommunismi elää enää vain hallitsevan puolueen nimessä.


      • Huomaaja
        jo! kirjoitti:

        Kommunismi on kadonnut Kiinasta jo aika päiviä sitten. Systeemi alkoi rapistua heti Maon kuoleman jälkeen. Kiina on nykyisin hyvin kapitalistinen maa. Kommunismi elää enää vain hallitsevan puolueen nimessä.

        Kiinan kommunistipuolue on nykyisin enemmänkin nationalistipuolue!


    • Olli

      R. Stephen Hanchett on kirjoittanut Bushista kokonaisen nettiartikkelin, jossa hän väittää kivenkovaan Bushin olevan antikristus (sisältää 9 todistetta). Kirjoitus löytyy osoitteesta:

      http://www.bushisantichrist.com

      Siitä suomennos:

      http://www.heinola.org/~cuttingedge/cef-siirto-kesken/GB_Nero1.html
      http://www.heinola.org/~cuttingedge/cef-siirto-kesken/GB_Nero1.html
      http://www.heinola.org/~cuttingedge/cef-siirto-kesken/GB_Nero3.html

      En ole varma tuon englanninkielisen sivun toimivuudesta nykyään. Ainakaan äsken sivu ei auennut.

      Mielestäni Bush ei ole lopullinen antikristus, vaan jonkinlainen edelläkävijä. Elämme profetian kenraaliharjoitusvaihetta. Yleisen Raamatun tulkintaopin (hermeneutiikka) mukaan raamatulliset profetiat toteutuvat kolmessa vaiheessa: esitäyttymys profetian antamisen aikoihin, ja sitten kenraaliharjoitus ennen lopullista täyttymystä.

      Nyt kenraaliharjoitusvaiheessa USA (tai Nato) on Ilmestyskirjan peto ja Danielin 4. peto (Dan. 7). Se on ollut sitä 2. maailmansodan päättymishetkistä lähtien, kun USA keksi atomipommin ja Nato perustettiin v. 1949. Dan. 2:ssa esitetyn kuvapatsaan rautaiset sääret kuvaavat näitä kahta sotilasliittoa: Natoa ja Varsovan liittoa. Ne haarautuivat kuvapatsaan vatsasta ja lanteista, jotka olivat vaskea (natsi-Saksa, Danielin 3. peto eli pantteri). Kun NL ja sitä myötä Varsovan liitto hajosivat 1990-luvun alussa, siirryttiin kuvapatsaan jalkoihin ja 10 varpaan aikakauteen (huom. 10 kuningasta eli 4. pedon 10 sarvea). Entiset itäblokin maat liittyivät Natoon, ja muodostavat Natossa sen heikomman osan (jalkojen savi Danielin profetiassa). Perinteiset Nato-maat puolestaan muodostavat raudan jaloissa, joka on saven seassa. Nyt nämä 10 varvasta lienevät kenraaliharjoitusvaiheen 10-valtioliitto, joka puoliksi muodostuu viidestä läntisestä Nato-maasta ja viidestä itäisestä Nato-maasta (huom. yhdessä jalassa 5 varvasta). Luulen, että tämä liitto on jo heikosti näkyvillä Irakin sodan liittouman muodossa, mutta varsinaisesti se on vielä tulevaisuutta, jos George W. Bush jatkaa vallankahvassa vielä vuosia ja hyökkää esim. Iraniin. Todellinen poliisivaltio pedonmerkkeineen perustetaan USA:han ( muihin Nato-maihin?) vasta seuraavan Amerikkaan kohdistuvan terrori-iskun jälkeen. On olemassa jo valmiiksi suunniteltu pedon universaali ihmisiin kohdistuva hallintajärjestelmä nimeltä L.U.C.I.D (http://www.mantta.fi/~patato/lucid.html ). Kansalaisten kontrolli länsimaissa lisääntyy varmasti mahdollisen terrori-iskun seurauksena ja antikristus (presidentti Bush?) huipentaa valtansa, joka kestänee ne 42 kk Ilmestyskirjan 13. luvun mukaisesti. Tämän pedon hallintakauden jälkeen käydään ns. Googin sota, jossa Venäjä hyökkää yllättäen Israeliin ja tuhoaa USA:n ydinaseillaan (Hes. 39:6). Lähi-itään on tätä ennen muodostettu jonkinlainen pakkorauha ja näin Israel elää näennäisessä turvallisuudessa (huom. kansainväliset rauhanturvajoukot Israelissa?). Venäjän karhu-peto (Danielin 2. peto) tulee nousemaan takaisin jaloilleen (Dan. 7:5), kuten nyt nähdään jo merkkejä sen vahvistumisesta (taloudellinen ja sotilaallinen nousu). Ilmestyskirjan mukaankin idän kuninkaat (Ilm. 9:14-21; 16:12) tulevat olemaan vastavoima läntiselle liittoumalle. No, kaikki tämä on vain teoriaa ja nähtäväksi jää miten lähitulevaisuudessa käy.

      Lopullinen petovalta joka tapauksessa nousee Euroopasta ehkäpä EU:n (liittovaltio?) muodossa, kuten Nostradamuskin näin vihjaa. Raamatullisestikin on järkeenkäypää, että Jeesuksen tullessa takaisin maan päälle on olemassa uudestisyntynyt Rooman valtakunta samalla alueella, kuin oli Jeesuksen tullessa ensimmäisen kerran maan päälle n. 2000 vuotta sitten. Lopullinen antikristus lienee eurooppalaista sukua (saksalainen?) oleva juutalainen vapaamuurarikristus, joka astuu uudelleenrakennettuun Salomonin temppeliin Israeliin ja julistaa olevansa Jumala (2 Tess. 2:4).

      EU:n kehittymistä liittovaltioksi estää tällä hetkellä vain vahva USA, joka on pidättäjä (ks. 2 Tess. 2:6,7). USA:n kehittymistä hegemoniavallaksi puolestaan pidätti NL. Lisäksi muinainen Rooman valtakunta pidätti hetken aikaa paavinvallan muodostumista (v. 610-1870). Paavin maallinen hirmuvalta kesti siis 1260 vuotta eli 1260 päivää Jumalan silmissä. Näin tämä Raamatun "pidättäjä" ei ole mikään seurakunta, joka muka estäisi antikristuksen valtaannousun. Tämä tällainen on harhaoppia ja yleisesti tunnettu opetus esim. karismaattisissa piireissä.

      Nostradamus väittää, että 3. maailmansodan jälkeen seuraa 800 vuoden rauhallinen jakso, joka päättyy suureen verenvuodatukseen (Harmagedon?). Tuhatvuotinen valtakunta alkaa hänen mukaansa v. 2797. Suhtaudun kuitenkin hyvin varauksellisesti tähän aikamäärittelyyn. En usko, että meidän pitää odottaa vielä satoja vuosia Herramme maanpäällistä takaisintuloa ja sen myötä perustettavaa tuhatvuotista valtakuntaa. Luultavasti jäljellä oleva aika on laskettavissa vain kymmenissä vuosissa (v. 2037?).

    • Etsijä

      Hmm..mainitsit Hitlerin ja Bushin mm..Antikristuksena, entäpä Josef stalin? Oliko hän "vapahtaja" miljoonia ihmisuhreja.

      • Olli

        Josif Stalin oli varmasti yksi monista antikristuksen (tai Googin) edelläkävijöistä, mutta hänen ansiokseen on suurelta osin laskettava natsi-Saksan kukistuminen. Ilman Stalinin johtamaa puna-armeijaa Hitler olisi ollut vaikeasti lyötävissä.

        Stalinin järjestämät joukkoteloitukset ja juutalaisten vainot ovat asia erikseen. Hän joutuu vielä kerran vastaamaan teoistaan Jumalan edessä ("valkean valtaistuimen tuomio", Ilm. 20:11-15). Stalin oli myös ateisti. Hänen tavoitteenaan oli maailmanvallankumous kommunistiseen tyyliin, joka saattoi toteutua vain suuren sodan avulla. Ilmeisesti tämän takia Jumala ottikin Stalinin pois maailmasta v. 1953, jolloin NL kaavaili hyökkäystä länteen. Vielä ei ollut aika 3. maailmansodalle.

        Nostradamuksella on myös nelisäkeistöjä koskien Stalinia. Kuitenkin ennustuksen 8:77 sekoittaminen Staliniin on väärin. Stalin ei ollut Nostradamuksen toinen antikristus, jonka avulla "kolmas hävitettiin"...eli Hitlerin "Kolmas Valtakunta" hävitettiin, kuten eräs tällä palstalla on väittänyt. Toinen antikristus oli Hitler. Kolmas antikristus ennustuksessa 8:77 liittyy "maailmanloppuun". Aina kun puhutaan viimeisestä antikristuksesta (tässä tapauksessa kolmannesta), niin kyse on aikojen lopusta ja viimeisistä päivistä. Kolmas antikristus liittyy kolmanteen maailmansotaan ja toinen antikristus puolestaan toiseen maailmansotaan.

        Minä olen tulkinnut Nostradamuksen ennustuksen 8:77 tarkoittavan mahdollisesti Saddam Husseinia, jonka sota juutalaisia (=vääräuskoisia?) vastaan on kohta kestänyt 27 vuotta (Saddam tuli valtaan kesällä 1979). Hänen aikanaan Irak on käynyt monia sotia ja ennustuksen mukaisesti maassa on näkynyt verta, ruumiita, ja punaiseksi värjäytynyttä vettä (nyt terrori-iskujen muodossa).


      • Olli
        Olli kirjoitti:

        Josif Stalin oli varmasti yksi monista antikristuksen (tai Googin) edelläkävijöistä, mutta hänen ansiokseen on suurelta osin laskettava natsi-Saksan kukistuminen. Ilman Stalinin johtamaa puna-armeijaa Hitler olisi ollut vaikeasti lyötävissä.

        Stalinin järjestämät joukkoteloitukset ja juutalaisten vainot ovat asia erikseen. Hän joutuu vielä kerran vastaamaan teoistaan Jumalan edessä ("valkean valtaistuimen tuomio", Ilm. 20:11-15). Stalin oli myös ateisti. Hänen tavoitteenaan oli maailmanvallankumous kommunistiseen tyyliin, joka saattoi toteutua vain suuren sodan avulla. Ilmeisesti tämän takia Jumala ottikin Stalinin pois maailmasta v. 1953, jolloin NL kaavaili hyökkäystä länteen. Vielä ei ollut aika 3. maailmansodalle.

        Nostradamuksella on myös nelisäkeistöjä koskien Stalinia. Kuitenkin ennustuksen 8:77 sekoittaminen Staliniin on väärin. Stalin ei ollut Nostradamuksen toinen antikristus, jonka avulla "kolmas hävitettiin"...eli Hitlerin "Kolmas Valtakunta" hävitettiin, kuten eräs tällä palstalla on väittänyt. Toinen antikristus oli Hitler. Kolmas antikristus ennustuksessa 8:77 liittyy "maailmanloppuun". Aina kun puhutaan viimeisestä antikristuksesta (tässä tapauksessa kolmannesta), niin kyse on aikojen lopusta ja viimeisistä päivistä. Kolmas antikristus liittyy kolmanteen maailmansotaan ja toinen antikristus puolestaan toiseen maailmansotaan.

        Minä olen tulkinnut Nostradamuksen ennustuksen 8:77 tarkoittavan mahdollisesti Saddam Husseinia, jonka sota juutalaisia (=vääräuskoisia?) vastaan on kohta kestänyt 27 vuotta (Saddam tuli valtaan kesällä 1979). Hänen aikanaan Irak on käynyt monia sotia ja ennustuksen mukaisesti maassa on näkynyt verta, ruumiita, ja punaiseksi värjäytynyttä vettä (nyt terrori-iskujen muodossa).

        Ennustuksen "vääräuskoiset" voi tarkoittaa myös shiiamuslimeja, joita Saddam on tappanut joukoittain mm. sodassa Irania vastaan. Saddam itse on sunnimuslimi.

        Täytyy muistaa, että ensimmäistä kertaa 500 vuoteen islam näytti voiman ja kukoistuksen merkkejä 1990-luvun alussa Irakissa (huom. Saddamin armeija, Kuwaitin miehitys). Vuonna 1492 espanjalaiset löivät muslimit heidän yritettyä valloittaa Eurooppaa. Nostradamuksella on nelisäkeistö, jossa viitataan näihin 500 vuoteen.

        Saddamia on myös sanottu "jälleensyntyneeksi" kuningas Nebukadnessar II:ksi, joka vei juutalaiset pakkosiirtolaisuuteen n. 600 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Saddam alkoi 1980-luvun lopussa rakennuttaa uudestaan muinaista Babylonin kaupunkia, joka oli kuningas Nebukadnessarin keskus, ja jonka lähettyvillä väitetään Eedenin puutarhankin sijainneen.

        Nostradamuksen antikristuksille on yhteistä juutalaisviha. Näin hän ei laskenut viimeiseksi kolmanneksi antikristukseksi lopullista Raamatun antikristusta, joka on juutalainen vapaamuurarikristus (vrt. kenraaliharjoituksen Bush). Muistettakoon, että Nostradamus itse oli myös juutalainen. Ehkä tässä on selitys.


    • Mirjam...

      Mistä syystä minä en löydä tuota ennustusta kirjasta Nostradamus 1555-3797? Vai onko tuo ennustus pelkkää huuhaata?

      • Olli

        Tarkoitat varmaan Topwordin kustantamaa kirjaa. Kyllä se ennustus sieltä löytyy, tosin hieman eri muodossa kuin Hanchett on sen ilmaissut.

        Tässä kyseisessä kirjassa oleva suomenkielinen käännös ennustuksesta:

        X-72
        "Vuonna 1999 ja seitsemän kuukautta,
        Taivaalta tulee suuri ja pelottava Kuningas.
        Herättääkseen henkiin suuren Angolmoisin Kuninkaan.
        Ennen ja jälkeen Mars hallitsee onnekkaasti."


        Tuo Angolmois on useiden tutkijoiden mukaan anagrammi sanasta Mongols.


      • Mirjam...
        Olli kirjoitti:

        Tarkoitat varmaan Topwordin kustantamaa kirjaa. Kyllä se ennustus sieltä löytyy, tosin hieman eri muodossa kuin Hanchett on sen ilmaissut.

        Tässä kyseisessä kirjassa oleva suomenkielinen käännös ennustuksesta:

        X-72
        "Vuonna 1999 ja seitsemän kuukautta,
        Taivaalta tulee suuri ja pelottava Kuningas.
        Herättääkseen henkiin suuren Angolmoisin Kuninkaan.
        Ennen ja jälkeen Mars hallitsee onnekkaasti."


        Tuo Angolmois on useiden tutkijoiden mukaan anagrammi sanasta Mongols.

        Niinpä näkyy olevan, tuo vuosiluku hämäsi, kun se on numeroina niin ei ennustus pistänyt silmään. Pitää tästälähin lukea tarkemmin.


      • Anonyymi
        Olli kirjoitti:

        Tarkoitat varmaan Topwordin kustantamaa kirjaa. Kyllä se ennustus sieltä löytyy, tosin hieman eri muodossa kuin Hanchett on sen ilmaissut.

        Tässä kyseisessä kirjassa oleva suomenkielinen käännös ennustuksesta:

        X-72
        "Vuonna 1999 ja seitsemän kuukautta,
        Taivaalta tulee suuri ja pelottava Kuningas.
        Herättääkseen henkiin suuren Angolmoisin Kuninkaan.
        Ennen ja jälkeen Mars hallitsee onnekkaasti."


        Tuo Angolmois on useiden tutkijoiden mukaan anagrammi sanasta Mongols.

        Entä tuo Mars?

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17169982/venajan-astrologinen-kartta
        "Marsin sijainti, joka ilmaisee kansakunnan aggressiivisia vaistoja, sen omassa Oinaan merkissä ja kumppanuuden 7. huoneessa.
        Mars tekee sekstiilin Kuuhun, mikä osoittaa, että maan sielu (Kuu) on sidottu sen kykyyn puolustaa itseään (Mars). Mars 7. huoneessa osoittaa kovaa itsenäisyyttä kumppanuuksissaan, sekä innokasta halukkuutta taistella (Mars) liittolaisten kanssa (7. huone) todistaakseen itsenäisyytensä (Oinas)."


    • ???

      ???

    • ...

      ...

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5479
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3564
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      158
      3361
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2613
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2429
    6. 262
      2002
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1507
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      104
      1424
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1389
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1170
    Aihe