Miestissit pois

vihattu läski

Miten saan tissit pois itseltäni ? Auttaako muu kuin leikkaus ? Nyt painan noin 100 kg, enimmilläni painoin 140 kg ja vähimmilläni 80 kg mutta oli paino mitä vaan, miestissit säilyy. Kun laittaa tiukan paidan päälle niin rinnat pullottaa. Vihaan itseäni ja käytän päihteitä päivittäin tämän asian takia. Nyt olen vieroittumassa, kolmas päivä selvinpäin, vituttaa, raivostuttaa, hakkasin äsken itseäni ketjulla kun vihaan itseäni niin helvetisti. Tekisin _mitä vaan_ saadakseni miestissit pois. Mikään muu asia ei ole ikinä niin paljoa laskenut itsetuntoa ja laittanut vihaksi kuin ne. Tunnen itseni friikiksi...

Mahaakin tahtosin pois mut noi vitun tissit on se mikä saatana risoo eniten...

Älkää sit ehdottako kuntosalia koska sinnekkään en ilkeä miestissieni takia mennä. Lenkkipolullakin vituttaa niin helvetisti, ei auta kuin purra hammasta yhteen ja vetää röökiä kun vastaantulijat miettii että onko tuo mies vai nainen... eikä lenkkeily näytä tuovan tuloksia muutenkaan :P

26

29758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -....-..-

      On siinä melkosta... Uskon kyllä että otta päästä, mutta rauhoitu ja mieti miten pääsisit eroon.. ensinnäkin! kaikkein tärkein on se että katso mitä syöt. ET juo viinaa/kaljaa. so on se mikä kasvattaa niitä miestissejä toiseksi syöt esim vain 3 kertaa päivässä tuhdin terveellisen aterian ja käyt nyt siellä lenkkipolulla vaikka kauhealta tuntuisikin. Leikkausta en suositte.e ne eivät onnistu aina. itselläkin on vielä pinet, kun ennen oli paljon isommat. kuntoilulla ja terveellisellä ruokavaliolla siitä päästiin eroon. Itsehillintä kunniaan!

      • sklfjsl

        Esimerkiksi kun syöt kolmesti päivässä "terveellistä", kotitekoista, perinteistä suomalaista ruokaa makaronilaatikkoa "tuhdin" annoksen, energiaa tulee pelkästään niistä 1800 kcal. Kun mukaan lasketaan huutavassa nälässä syödyt välipalat niin energiaa tulee päivässä helposti 2400 kcal = liikaa.


      • Jhhjhhjjhh

        Paitsi jos kuluttaa reilut 4000 kcal/päivä...


    • punnerruksia

      alkuun rauhallisemmin, esim. naisten punnerruksia kun voimat kasvaa ja palaudut nopeammin tee joka ilta ja aamulla jumppa

      • Päärynäeqfwe

        Asennetta tässä eniten kaivataan! et pääse mihinkää tällä asenteella: vihaan itseäni! jne...
        Ajattele näin miksi vihaisin itseäni? ja ota kuntoilu tältä kantilta: se on kivaa! EI tältä: perkel**** kun vitu**aa!

        Tee punnerruksia, vatsalihasliikkeitä, kuluta enemmän kun syöt, jalkakyykkyjä, ja jos HALUAT laihtua niin meneppä reippahasti sinne lenkkipolulle vaikka Vi*tu''ski niin paljon.


    • nainen olenkin

      ja joskus v....taa suunnattomasti niin menen salille niin kelju olo jää kyllä sinne kunnon treenien jälkeen . uskon että sinunkin tissit tasoittuisivat siellä rinta- ja vatsalihasten treenaamisen myötä samoin kuin muiden lihaksien , tasapuolisesti. kunto kohenee ja mieli virkistyy. sitäpaitsi tiedät ilmeisesti vastauksen kun kielsit sanomasta kuntosalista mitään, ei siellä kukaan ehdi sinua silmäileen kun keskittyvät omiin treeneihin, nimim. kokemusta on. minullakin oli kova kynnys mennä sinne ,mutta niin vaan menin enkä päivääkään ole katunut.

      • homoolet

        läski


    • Jeppe_

      No kuule. Kiinteyttä lihaksiin voi hakea saliltakin, mutta rasva palaa pitkäkestoisella yhtäjaksoisella harjoituksella. Siis matala syke, pitkä aika (vähintään tunti), ensin kävellen ja kunnon noustessa hölkäten. Lisäksi pitää jättää pois pullat, karkit, kalja vähemmäksi jne. Puolessa vuodessa et enää muistakaan tätä ylimääräistä rintavarustusta. Et ole mitenkään erikoinen - kaikilla ylipainoisilla ne läskitissit on. Niin ja se rööki pois. Tervetuloa vain tähän kuntoiluun hurahtaneiden sakkiin, nimittäin kun vaan jatkaa ja jatkaa niin ennenpitkää tähän tosiaan hurahtaa.

    • tuota..

      Hmmm.. Millä keinoin sait tuon 40 kiloa pois?.. Ja missä ajassa?.. Jos hankkiuduit siitä eroon "terveellisesti", niin jatka siitä mihin jäit.. Mutta.. siis.. juuri tuo alkoholi ja röökit pois.. ja aerobista liikuntaa terveet ruokailutottumukset.. tai jos hankit vaikka itselle kotikuntosalin.. eli penkki ja painot, joiden kanssa alat rehkimään.. ja sen lisäksi vaikka kävelyä/lenkkeilyä..

      Hmm.. runsas alkoholin käyttö muuten saattaa aiheuttaa hormonaalisista syistä "oikeiden tissien" kasvua miehille.. siis kehittyy maitorauhasia.. ja "tissit" alkavat muistuttamaan naisten tissejä.. en nyt aivan täysin muista, mutta joskus kuulin kyseisestä tutkimuksesta jossakin tv-dokumentissa..

      • faktaa..

        On miestissejä jotka lähtee pois silkalla laihdutuksella ja sitten on niitä jotka ei lähde muuten kuin kirurgin veitsellä tai rasvaimulla. Eli jälkimmäisessä epäonnisessa tapauksessa vaikka laihduttaisi itsensä "kylkiluille" tissinnöpöt törröttää edelleen. Eivät lähde kuluttamalla.


      • laiharia ja salia

        No joo, alkoholi, lihavuus ja alkoholin ja lihavuuden aiheuttamat maksaonglemat kaikki erikseen ja yhdessä aiheutttavat hormonitasapainon muutoksia ja gynekomastiaa. Mutta jos ei rintarauhanen nännin alla ole kasvanut (joka vaatii lääkärinhoitoa, syiden selvitystä ja kirurgiaa) niin kysymys on lähinnä lisääntyneestä rasvakudoksesta.

        Toisaalta, jos laihdutat ja vältät juomista, tuo rasvakudos pienenee ja samalla mahdollisuus gynekomastiaan.


    • Reikäpää

      Minä havahduin tissien kasvuun kun painoa alkoi olla 105 kg. Ennen treenasin jonkin verran etenkin penkkiä, jolloin myös painoin vähemmän. Eipä ollut tissejä, vaan rintalihakset olivat hyvännäköiset.

      Nyt olen päättänyt aloittaa laihduttamisen ja ensimmäiset kilot ovat jo tipahtaneet ( kokonaiset kolme! ) miestissit ovat vielä paikallaan, mutta uskon/luotan/toivon, että ne siitä läskin vaihtuessa kiinteään lihakseen muotoutuvat ja kiinteytyvät. Hitto vieköön, niin totitesisti toivon! :P

      Kysymys: onko lisäproteiineilla vaikutusta tissien kasvuun?

      PS. Mahtavaa, että näinkin arasta aiheesta voi keskustella anonyymisti!

    • loool

      Et kerro ollenkaan että kuinka vanha olet ja että miten syöt päivittäin...

    • lokumasso

      pumppaa tisseihin lihasta

    • Öhöhöh

      Itselläni on myös miestissit ja en pidä niistä, olen teini-iässä ja join vielä kuukausi sitten kovasti maitoa, 3 lasia päivässä vähintään. Eräänä viikkona ulkomailla ollessani huomasin että kun en ollut juonut maitoa, miestissini olivat paljon pienemmät. Kokeile jos auttaa, maitohan sisältää naishormoneja jotka voivat aiheuttaa sitä kasvua.

    • enkeksinymitäändda

      joo oon itte 16 vuotias ja pääsin miestisseistä 3 kuukaudessa vahingossa :P kun porukat eros ei ole niin kauhiasti sitä ruokaa ollu ja kaljaa ennyt pahemmin juo eli syöt päivässä aamupalan terveellisesti ja päivällisen ei makkaraa ja illalla syöt kanssa esim leipää tai kananmunan. en käynyt edes lenkillä nin pieneni sitten aloin tekee punnerruksia nin se polttaa rasvaa tissien alueelta ja luo tilalle lihasta. pitäs onnistuu siinä 3 kuukaudessa helposti. TOIVOTTAVASTI PÄÄSET EROON MUTTA KIROILU JA NURKASSAKYHNÄÄMINEN PELKO PERSEESSÄ EI AUTA ASIAA.

      • jtttxsh

        puhut asiaa koska olen ite 15 vuotias ja minulllakin on mistissi ongelma niin kokeilenpa punnerruksia ja ruokavaliota pitäisi parantaa myös


    • ththgkgjh

      älä kuhnota nurkassa vaan liiku, pakko sinun on muidenkin ilmoilla olla jos haluat niistä eroon ja mieti aina kun muut tölläävät että miltä näytät kun saat ne poissa

    • lenkkeilijä x

      ...hyvä lähtee lenkille, kun tarvii vielä paljon päälle niin ne tissit ei näy. Minäki paksun perseeni kanssa lähdin helmikuussa lenkille toppapuvussa niin ehkes kesällä sitten kehtaan laittaa sordet.

    • auttakaa3

      Auttaako miestissien poistoon lenkkeily? olen 15v minulla on myös miistissit voitte lähettää vastaukksia sähkö postiini



      [email protected]

    • random 11v poika

      Miksi häpeäisit salille menoa tuntisit kunniaa, otat tilanteen hallintaan ja muutat elämän tilasi.

      • Hyvä alku

        Tämä on kyllä aivan totta. Kovia tyyppejä ne jotka juoksevat pitkällä askelella mutta aivan erityisen sankareita on ne kalpeat lihavat jotka juoksevat hitaasti sata metriä. Oikeasti, NE on sankareita kun ne on nousseet telkkarin takaa ja päättäneet juosta itsensä kuntoon.


    • tiede.

      Mainittiin tupakoinnin lopettaminen.

      Sori pilata into, mutta tupakka tutkitusti nostaa dopamiinitasoja ja sitä kautta laskee prolaktiinia ja kohottaa testosteronia. Lopettaminen ei ainakaan niitä titsejä pienennä, ei edes pitkällä tähtäimellä.

    • itseoppinut

      Tökkää kuumalla rautanaulalla, sopivin koko lienee kolme tuumaa tisiin reikä ja purista kuin finniä mutta älä peili edessä, tulee liikaa sotkua.
      Sitten kun tissi on tyhjä ja lerpattaa kuin tyhjä nahkakinnas, teippaa rintasi ympäri muutama kierros roudarin teippiä jotta nahka asettuu tiiviisti vasten rintalihasta, vaihda teippi n.4 kertaa viikossa ja kahden viikon päästä olet kuin uusi mies.

    • Sarjapenkkiä

      Penkkiä, penkkiä, pitkiä sarjoja, lenkkeilyä ym ym. ja painon pudotusta. Näillä keinoin rasva lähtee, ja tissien tilalle tulee lihasta.
      Maksimipenkisssä ei rasva kulu. Pitää tehdä väh. 10-20 x sarjoja.

      • Juoksua

        Rasva kuluu juoksemalla esim. 50 km viikossa. Jouduin lisäämään syömistäni säilyttääkseni painoni, ja punttitreeneissäni nostan penkillä 8 - 12 toiston sarjoja, ja välillä lyhyempiä 5 -6 kuudenkin sarjoja, Kananmunia muuta proteiinipitoista, ja tietenkin hiilareita energian saamiseksi juoksemiseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      74
      3374
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3190
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2762
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2062
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      313
      1864
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1855
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1795
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      136
      1442
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1261
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1248
    Aihe