Jumalan olemassaolo todistettu

Pentecostal.1

No niin ateistit, lukekaapa tämä:

Tutkija, joka tovereineen teki yhden kaikkien aikojen hämmästyttävimmistä tieteellisistä löydöistä, tuli uskoon kuin Saulus Tarsolainen! Tohtori N. Jerome Stowell kehitteli työssään kammottavia välineitä ihmiskunnan tuhoamiseksi. Hänen tekemänsä tieteelliset kokeet saivat hänet ajattelemaan suhdettaan Jumalaan. Kun hänen vaimonsa lähti matkalle Oklahomaan, hän rukoili yksin ollessaan, että Jumala ilmaisisi hänelle itsensä. Tohtori Stowell polvistui rukoukseen... uudestisyntyi... luopui työstään ja käyttää nyt aikansa todistamiseen Hänen hyvyydestään ja suuruudestaan. Tämä on tiedemiehen oma kertomus:

Olin melkein vannoutunut ateisti. Uskoin, että ihmiset puhuivat Jumalasta tarkoittaessaan vain omien ajatustensa ja kaiken olemassaolevan hyvän summaa - sen parempaa Jumalaa minulla ei ollut. En uskounut todelliseen kaikkivaltiaaseen Jumalaan, joka elää ja rakastaa meitä kaikkia ja hallitsee kaikkea!

Sitten eräänä päivänä koin jotain, mikä todella pani minut ajattelemaan. Olin suuressa patologisessa laboratoriossa, ja yritimme saada selville aivojen sähköisen värähtelyn aaltopituuden. Löysimme enemmän kuin vain yhden aaltopituuden: löysimme kokonaisen aaltopituuksien kanavan. Tällä kanavallaon niin paljon tilaa, että jokaisen ihmisyksilön aivojen värähtely on vielä tarkemmin juuri ja vain hänelle ominainen kuin hänen sormenjälkensä. Meidän pitäisi muistaa tämä: Jumala voi todella kirjata taivaassa meidän kunkin ajatukset aivan samoin kuin poliisi voi tallettaa sormenjäljet arkistoonsa.

Eräällä kokeella me halusimme selvittää, mitä aivoissa tapahtuu ihmisen kuolinhetkellä. Valitsimme naisen, jonka hänen omaisensa olivat toimittaneet mielisairaalaan, mutta joka oli päästetty sieltä pois. Lääkäri ei löytänyt hänestä muuta sairautta kuin syöpäkasvaimen aivoista. Sairaus vaikutti vain naisen kehon tasapainoon. Henkisesti hän oli poikkeuksellisen vireä ja älykäs. Mutta me tiesimme, että hän oli kuolemaisillaan, ja tässä tieteellisiä tutkimuksia suorittavassa sairaalassa hänelle kerrottiin, että hän kuolisi pian.

Asensimme hyvin pienen vastaanottimen naisen huoneeseen saadaksemme selville, mitä hänen huoneessaan tapahtuisi hänen siirtyessään elämästä kuolemaan. Sijoitimme huoneeseen myös pienen metallirahan kokoisen mikrofonin, jotta voisimme kuulla, mitä hän sanoi, mikäli hänellä olisi jotain sanottavaa. Ryhmämme, viisi paatunutta tiedemiestä - minä olin ehkä kaikkein kovin ja uskonasioille kielteisin - oli kojeineen viereisessä huoneessa valmiina mittaamaan ja kirjaamaan kaikki havainnot. Kojeessamme oli neula, joka osoitti nollaa mitta-asteikon keskellä. Nollasta oikealle oli 500-plus astetta ja vasemmalle 500 miinus-astetta. Olimme aikaisemmin mitanneet tällä laitteella ympäri maailmaa ohjelmaa lähettävän 50 kilowatin tehoisen radioaseman voimakkuuden. Neula oli osoittanut yhdeksää plus-astetta.

Kun naisen elämän viimeiset hetket olivat käsillä, hän alkoi rukoilla ja ylistää Herraa. Hän pyysi Jumalaa olemaan armollinen niille, jotka olivat halveksuvasti käyttäneet häntä hyväkseen. Sitten hän vakuutti Jumalalle uskovansa tälläkin hetkellä, että Hänellä ainoalla oli valta ja elävä voima. Nainen sanoi, että Jumalalla oli aina ollut valta ja voima ja oli aina oleva. Hän kertoi Jumalalle, kuinka paljon hän rakasti Häntä!

Naisen rukous oli niin vallannut meidän tutkijoiden huomion, että olimme unohtaneet kokeemme. Katsoimme toisiamme. Kyyneleet virtasivat kylmien tieteellisten tosiasioiden tutkimiselle omistautuneitten miesten kasvoja pitkin. Minä en ollut sitä ennen itkenyt kuin pikkupoikana.

Äkkiä kuulimme kilahduksen mittarista, jota olimme unohtaneet seurata. Katsoimme sitä. Neula osoitti pluspuolen arvoa 500 ja yritti hurjasti päästä vielä siitäkin ylemmäs, mutta asteikko loppui kesken.

Tämä nainen oli yksin ja kuolemaisillaan. Kuitenkin, koska hän oli yhteydessä Jumalaan, hänen aivojensa värähtelyn energia oli enemmän kuin 55-kertainen verrattuna 50 kilowatin tehoisen radioaseman voimaan. Olimme kokeellisesti todistaneet tämän.

Seuraavaksi päätimme tutkia aivan erilaista tapausta. Valitsimme saman sairaalan potilaista kuolevan miehen, jonka sukupuolitauti oli edennyt aivoihin asti. Hän oli melkein raivohullu. Kun laitteemme olivat kunnossa, pyysimme erästä sairaanhoitajaa ärsyttämään miestä, jotta tämä suuttuisi. Hoitajatar houkutteli miehen kiinnostumaan itsestään ja sanoi sitten yhtäkkiä, ettei halunnut olla missään tekemisissä hänen kanssaan. Mies alkoi haukkua hoitajatarta karkeasti, ja mittarimme neula siirtyi miinuspuolelle. Sitten mies kirosi naiselle käyttäen Jumalan nimeä. Mittarin neula heilahti äkkiä miinus 500:aan.

Olimme osoittaneet kokeellisesti, mitä tapahtui ihmisen aivoissa, kun ihminen rikkoi yhtä Jumalan kymmenestä käskystä: "Älä turhaan lausu Herran sinun Jumalasi nimeä."

Laitteemme olivat rekisteröinet Jumalan positiivisen voiman ja sielunvihollisen negatiivisen voiman. Olimme saaneet selville, että hyödylliset tosiasiat olivat positiivisia ja kymmenessä käskyssä kielletyt vahingolliset asiat enemmän tai vähemmän negatiivisia.

Uskon koko sydämestäni, että jos kerran me tiedemiehet voimme kirjata tällaisia asioita, Jumala voi pitää kirjaa ihmisten ajatuksista. Hänen voimansa on suurempi kuin meidän, ja Hänen muistiinpanonsa ovat paremmat kuin kenenkään maan päällä tekemät.

38

2568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ertert

      En usko.

      • Pentecostal.1

        Siksikö, että ei huvita? :)


      • ertert
        Pentecostal.1 kirjoitti:

        Siksikö, että ei huvita? :)

        Tuolaliset höpöhöpötarinat ovat yleisiä ja selkeästi keksittyjä, joten ne eivät ole uskottavia. Herkkäuskoisiin toiveajatelijoihin ehkä uppoaa, mutta tieteessä tarvitaan vähän uskottavampaa toimintaa. Epämääräiset uskisten huhut ei ole koskaan osoittautuneet pitäviksi, kun niitä on vähän tarkemmin tongittu. Tuollaiset kertomukset ovat paremminkin esimerkki joidenkin uskovaisten herkkäuskoisuudesta ja siitä, että tarkoitus pyhittää keinot.


    • Ohis

      ...ja sain hyvät naurut - kiitos siitä!

      Olihan tämä tarkoitettukin vitsiksi? Olihan?

      • Pentecostal.1

        ihminen, joka ei osaa olla nauramatta väärissä paikoissa, ja on nauramatta silloin kun voisi nauraa? Oletko DI?


      • Ohis
        Pentecostal.1 kirjoitti:

        ihminen, joka ei osaa olla nauramatta väärissä paikoissa, ja on nauramatta silloin kun voisi nauraa? Oletko DI?

        ...ole DI ja nauran silloin kun huvittaa :DDD

        Esimerkiksi nyt minusta on kovin hauskaa, kun sinä täysin vailla alkeellisintakaan tietoa tieteellisistä tutkimusmenetelmistä ja lähdekritiikistä täysin vakavissasi (?) roiskaiset tuollaisen höpö-höpö-tekstin tänne "todisteeksi". Hervotonta!

        Taidat uskoa kaiken lukemasi, jos se tukee omaa maailmankuvaasi?


    • ateistipelle

      Nyt ihan hyvää tarkoittaen kysyn, että mikä sun motiivisi oikein on? Viihdettä tämä kai sinulle on, mutta jos haluat yhdistää viihteeseen kristinuskon puolustamisen, niin kannattaisi vähän miettiä, mistä on hyötyä ja mistä ei. Levittämäsi jo tuhat kertaa ennestään kuullut urbaanilegendat vain kaivavat maata kristinuskon alta ja saavat sen näyttämään samanlaiselta huuhaalta kuin new age, kummitusjutut ja horoskoopit. Ja tosiaan sanon tämän hyvää tarkoittaen.

      • Pentecostal.1

        Minä olen helluntailainen uskovainen, aivätkä nämä ole mitään kaupunkitarinoita. Jos et tajua sitä, niin pidä edes pääsi kiinni.

        Ateistien valheet ovat maailmaan suurimpia satuja ja kaupunkitarinoita.


      • hohhoijaaa

        Veit jalat suustani!

        Olen monesti ihmetellyt, miksi uskoviksi itseään nimittävät levittelevät suoranaisia valheita...
        Eikö Pyhä Henki pitäisi olla totuuden henki?

        Miksi "uskovaiset" eivät vaivaudu selvittämään tarinoidensa taustoja ja totuudenmukaisuutta ennen kuin laskevat ne liikkeelle?

        Sinulle Penta, toivoisin runsaasti jäitä hattuun.
        Tajuatko, mitä teet itsellesi ja kaikille uskoville?


      • apina

        Kristinuskon mustamaalaushan on hänen päämääränsä. Pentecostal tuolla alempana toisessa avauksessaan nauroi sille, että kristityt uskovat jumalan luoneen kaiken tyhjästä. Pentecostal nauraa kristityille, ellette ole huomanneet..


      • ateistipelle
        Pentecostal.1 kirjoitti:

        Minä olen helluntailainen uskovainen, aivätkä nämä ole mitään kaupunkitarinoita. Jos et tajua sitä, niin pidä edes pääsi kiinni.

        Ateistien valheet ovat maailmaan suurimpia satuja ja kaupunkitarinoita.

        siis parempihan se on ihmiskunnalle, että olet täällä yhdessä meidän kanssamme laskemassa leikkiä uskonasioista. toimintasi helluntailaispalstalla on ollut erityisen ansiokasta ja vilpittömästi toivon sinun viihtyvän siellä niin paljon kuin mahdollista.

        sinä kai saat jonkinlaista nautintoa siitä, että yrität saada ihmisiä suuttumaan. no voin kertoa, että et onnistunut tällä kertaa.

        huvitat minua ;)


      • nimimerkki
        Pentecostal.1 kirjoitti:

        Minä olen helluntailainen uskovainen, aivätkä nämä ole mitään kaupunkitarinoita. Jos et tajua sitä, niin pidä edes pääsi kiinni.

        Ateistien valheet ovat maailmaan suurimpia satuja ja kaupunkitarinoita.

        Minä olen hellariperheessä kasvanut ja tiedän kyllä mitä satuja ja tarinoita niissä piireissä kerrotaan, ei niissä taikauskoisissa höpötyksissä ole totuuden murustakaan.

        Ja sinä teet vain itsestäsi naurettavan pellen levittelemällä tuollaista sontaa, jonka kuka tahansa googlauksen ja lähdekritiikin alkeet omaava ihminen heti tunnistaa huuhaaksi.

        Kasva aikuiseksi ja opettele ajattelemaan.


      • Atte Ateisti
        Pentecostal.1 kirjoitti:

        Minä olen helluntailainen uskovainen, aivätkä nämä ole mitään kaupunkitarinoita. Jos et tajua sitä, niin pidä edes pääsi kiinni.

        Ateistien valheet ovat maailmaan suurimpia satuja ja kaupunkitarinoita.

        Vaimoni on alalla, ja tutkii aivosähkökäyriä osana kliinistä neurofysiologiaa.

        Edellä kuvattu tarina on pötyä.

        Mittayksikköinä tässä kilowatit ovat absurdeja. Ja tuon 500 kilowattia vielä ymmärtäisin mutta mitä on miinus 500 kilowattia?

        Mielen aaltopituuksien taajuus on sen verran jännä juttu että jos sellainen olisi löytynyt olisi siitä tiedepiireissä jutusteltu enemmänkin.

        Kerropa tarkemmin se taajuus niin viritän radioni sille ja keskustelen suoraan Jumalan kanssa.


    • geego

      siitä oli valokuvakin tänpäiväisessä lapinkansassa.

    • panteisti

      Tämä oli täällä jo aikaisemmin... Silloinkin esitettiin muutama kiinnostava kysymys:

      - Mikä ihmeen mittari? Yhtäkään ihmisen aivosähkökäyrää mittaavaa laitetta ei vain sijoiteta huoneeseen.
      - Mikä asteikko? Mitä sillä tarkkaanottaen mitattiin?
      - Onko tuosta "värähtelyn aaltopituudesta" mitään tieteellistä materiaalia tarjolla?
      - Jos tuo tutkimus olisi aito, eikö se ennemmin kertoisi ihmisen erilaisten tunnetilojen aiheuttamista muutoksista aivosähkökäyrässä kuin jonkin yliluonnollisen olennon läsnäolosta?

    • jumala

      naurettavaa. kuuluu samaan gategoriaan kuin pyhä raamattunne. urbaani legendoja... ok siis tiedemies mittasi jumalanne olemassa olon? naurettavaa.

      • Atte Ateisti

        Kiitos linkistä. Arvelinkin että sylttytehtaallehan se vie.


    • huudahaata

      Vai että 50 kw radioasema.

      Mistäs löytyy se radioasema joka lähettää -50 kw.

      Negatiivista energiaa!!!!

      Onko sulla kotona lamppu, jolla voidaan pimentää huonetta, ja tuottaa sähköä verkkoon?

      • Perse Costaa

        Uskovaisten pääkopassa sijaitsee niin sanottu teologinen tyhjiö. Pimeää massaa.Tosi pimeetä.
        Valokin menee siitä läpi.


      • huudahaata
        Perse Costaa kirjoitti:

        Uskovaisten pääkopassa sijaitsee niin sanottu teologinen tyhjiö. Pimeää massaa.Tosi pimeetä.
        Valokin menee siitä läpi.

        Oho. Taisin valaistua. Uskovaisen yhteys jumalaan on ihan selviö. Maailmankaikkeus on satulan muotoinen, okei? Yhteydenpito sujuu jumalaan tuon tosipimeestä massasta koostuvan madonreijjän (ns.kiirastulen) läpi, ja niin koko muu maailmankaikkeus ei voi edes havaita tuota luottamuksellista keskustelua uskovainen-jumala!

        TULKAA ,SIIS KAIKKKI USKOON. JEESUS PLEASTAA TEIÄT KAIKKI KUN VAAN YMMÄRRÄTE USKOA. PELASTAUDU HERRA ISÄN SYLIIN TURVAAN ,NIIN LOPETATTE TUON SAATANANPALVONTAATEISMIN. ILOSANOMASSA OLETTE PELASTETTU PAHALTA ,JA EI TARVITSE USKOA OLEVANSA VAARASSA ,JONKA VÄÄRÄUSKOISET AIHEUTTAA.JUMALAN SANAN VALITESA MAANPÄÄLLÄ ,JOKA LUKEE RAAMATUSSA ,JOKA ON TOSI, VALLITSEE IKUINEN RAUHA. MENKÄÄ TE SATANANKÄTYRIT KIRKKOON MUUTEN ETTE PÄÄSE TAIVAASEEN KUM ETE UKSO!

        JEESUS VOITTAA AINA!


    • rukoilua rajoitettava

      50 x 55kW = 2750kW tehoiselle radiolähettimelle vaaditaan takuulla jo radiolupa ja luvan haltijalla on oltava riittävä pätevyys tälläisillä tehoilla suoritettavaan lähetystoimintaan. Lisäksi viestintävirastolta kuuluisi varata käytettävät taajuudet.

      Ja mitenkähän on SAR-arvojen kanssa? Kirkon lähistöllä liikkumisen jälkeen lienee turha yrittää lapsen tekemistä ainakaan samalla viikolla.

      Laki radiotaajuuksista ja telelaitteista sanoo seuraavaa:

      "Joka tahallaan

      1) pitää hallussaan tai käyttää radiolähetintä ilman vaadittua radiolupaa taikka käyttää radiolähetintä ilman vaadittua pätevyyttä tai kelpoisuutta,

      ...

      on tuomittava, jollei teosta muussa laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, radiotaajuuksista ja telelaitteista annetun lain rikkomisesta sakkoon."

      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2001/20011015

    • Atte Ateisti

      Olen lukenut tuon jutun aiemmin.

      Se on mitä vaarallisinta paskaa. Hellaripiireissä levitettyä, ilmeisesti aluperin USA:sta tullutta eksytystä.

      Pseudotieteellisyydellä se vielä yrittää eksyttää ja valehdella ihmisille.

      "Nollasta oikealle oli 500-plus astetta ja vasemmalle 500 miinus-astetta. Olimme aikaisemmin mitanneet tällä laitteella ympäri maailmaa ohjelmaa lähettävän 50 kilowatin tehoisen radioaseman voimakkuuden. Neula oli osoittanut yhdeksää plus-astetta. "

      Mitä mittayksikköä nuo miinus- ja plusmerkkiset yksiköt olivat? Kiloa, metriä, joulea, ampperia, ...kilowattia?

      Syntisyyden määrää Jumala mittaa kilowateilla?

      Jos tuo on mahdollista voimme kehittää ydinvoimalan joka toimii kiroilulla.

      Oireellisinta on, että koko jutulla ei ole Raamatun tai kristinuskon kanssa mitään tekemistä. Tämän aikamme hulluille puhutaan kertomalla tämän ajan hulluja juttuja.

      • ydinvoimala?

        Sen olisi vanhan kouluni vanha uskonnonopettaja pystynyt pitämään tuottavana ihan omin voimin! :D


    • KimmoKoo

      Jumalan olemassa olo on todistettu kiistattomasti. Bostonin yliopiston professori James Whopper on löytänyt pensaan, jossa Jumalalla on tapana lymyillä. (2. Moos. 3:6) Pensas löydettiin lämpökameroiden avulla avaruudesta käsin. Välillä pensas on aivan tavallinen orjantappura (Carduus Benedictus) ja välillä se säteilee yli 600 W teholla lämpöä. Pensaasta kuuluu välillä kiukkuista muinaishebreaa kun se vaatii ihmisiä riisumaan kengät jalasta.

      • palava puska

        No tämähän oli jo huomattavasti uskottavampi kuin tuo avaus!
        (mikä kertookin meille kaiken tarvittavan avauksesta...)


    • luuhamara

      Onko tämä jonkinlainen testi jolla mitataan herkkäuskoisuutta. Ei millään pahalla, mutta tuossa nyt ei ollut mitään pointtia. Mikä on negatiivinen kilowatti, ja kuka on Jerome Stowell josta ei ole mitään mainintaa netissä. Ainoastaan sama tarina löytyy monesta paikasta. Oikeasti, ei tämmöisillä tarinoilla saada kuin ihmiset pois kristinuskon piiristä.

    • Paatunut Tiedemies,

      ehkä vieläkin paatuneempi ..paatuneimmasta päästä, ei tiedä nauraako vaiko itkeä.

      Kuinka vahingollista mahtaa olla tällainen puhdas sonta niille jotka eivät VIELÄ ole oppineet tarvittavaa kriittisyyttä, niille keskenkasvuisille jota netti on pullollaan.

    • lukea

      noita hellareiden satutehtaan tuotoksia.

      Eikö sinua koskaan hävetä tuo valeiden levittäminen?

    • Atte Ateisti

      PentuCostee on ihan pihalla.

      Hän on ateisti jolla on mainio huumorintaju!

      Hänen oikea paikkansa on ateismi-palstalla, sillä täällä hän vahvistaa ateismimme oikeutta.

      :D

      Vai pitääkö paikkaansa mitä kuulin että hän saarnaa hellaripalstalla?

    • Uskon typeryys

      Tuo juttu se jaksaa aina vain naurattaa.

      Toisaalta myös pikkaisen pelottavaa sellainen ajatus, että kuinka pohjattoman tyhmä ja sivistymätön idioottiääliö pitääkään olla, jos voi ottaa noin luokatonta sontaa aivan tosissaan? Ja tuon saman jutun minä olen kuullut ties kuinka monta kertaa, sitä kun on vuosikymmeniä tyrkytetty eri puolilla ihan vakavissaan.

    • Siis että ihmisen aivoista on lähtenyt 2750 kilowattia energiaa? Siis vanhoina mittayksikköinä noin 3500 hevosvoimaa. Juu, niin varmaan.

    • AloysiousPendergast

      siis eihän tuo todista mistään muusta kuin kahden ihmisen tunnetilasta, joka voi aiheuttaa voimakkaitakin heittoja aivojen sähkökenttään. Sitä paitsi munullakin on hieman epäilyksiä noista mittareista, niiden kalibroinnista ja siitä että onko tuo tarina todenperäinen vaiko keksitty. Esimerkiiksi tuon mielisairaan naisen aivoihin tuskin olisi asennettu mitään ilman omaisten tai edunvalvojan lupaa, koska hänet oli selvästi todettu vajaavaltaiseksi aivokasvaimesta johtuvan mielisairauden johdosta, ei häntä muuten olisi otettu laitokseen ja jos aivokasvain paljastuisi häntä olisi tuskin laitettu kotiin vaan sairaalaan valvottuihin oloihin jolloin olisi varmistettu ettei hän olisi haitaksi itselleen tai ympäristölleen. Toisessa tapauksessa kyse on pikemminkin suuttumuksesta kuin mistään käskyjen rikkomisesta, olihan mies kokenut kovan pettymyksen. On sitä paitsi suuria epäilyksiä siitä antaisiko mikään sairaala tehdä tällaisia kokeita kuoleville potilailleen, varsinkin yhdysvalloissa tuossa oikeusjuttujen luvatussa maassa. Siellä äkkiä perheenjäsenet ajelevat luksustaloon uusilla Bentleyillä mikäli näin tehtäisiin. Se olisi myös lääkärin etiikan vastaista.

    • T A P S A

      Mielenkiintoista että tällaisesta kokeesta löytyy arvioita. Olen miettinyt asian olevan jotenkin näin... tätä joutaa tutkia lisää...

      • ....

        ''Mielenkiintoista että tällaisesta kokeesta löytyy arvioita.''

        Missä?


    • Vanhaan juttuun vanhat vastaukset.

      Laitoin seuraavanlaisen vastineen vuonna 2009 aivan samaan tekstiin:

      Tuo niin sanotun tiedemiehen väitteet ovat niin ei-tieteellisiä ja epämääräisiä että se herättää kysymyksiä tarinan aitoudesta.

      Tässä muutama ongelmakohta:

      "Asensimme hyvin pienen vastaanottimen naisen
      huoneeseen saadaksemme selville,mitä hänen
      aivoissaan tapahtuisi hänen siirtyessään elämästä
      kuolemaan."

      Hyvin pieni vastaanotin? Samassa huoneessa? Kehittyneimmällä nykytekniikalla vaaditaan joko päähän kiinnitettyjä elektrodeja aivojen signaalien tarkkailemiseen tai sitten puolen huoneen kokoisia ihmisen sisälleen ottavia fMRI-laitteita jos halutaan tutkia aivojen toimintaa tarkemmin ja kuvantaa sitä.

      Aivojen herkkyys signaaleille on sellainen että 140 µV:n (0,00014 voltin)sähkökenttien on havaittu aiheuttavan muutoksia aivojen toimintaan.

      Ja tälläisten kenttien voimakkuutta ei millään huoneeseen sijoitetulla pienellä laitteella kannata ruveta tutkimaan.

      "Nainen oli kuolemaisillaan,koska hän oli yhteydessä
      Jumalaan hänen aivojensa värähtelyn energia oli
      enemmän kuin 55-kertainen verrattuna 50kw tehoisen
      radioaseman voimaan."

      Eli kyseessä oli 2750kW teho. Se vastaa 129 tonnia painavan Freightliner JS37ACi-dieselveturin moottorin tehoa. Jos oletamme että että aivot olsivat toimineet vaikka tuon 140 µV:n jännitteellä silloin tuon kilowattimäärän tuottamiseksi olisi tarvittu 20,000,000 ampeerin virtaa. Tämä määrä amppeereita on noin 100 kertaa suurempi kuin voimakkaimpien mitattujen salamoitten virta.

      Joten tälläisten aivan mielikuvituksellisten lukujen valossa mitä tuossa "todistuksessa" mainitaan, olisi huoneen ilmassa ollut enemmän sähkötoimintaa kuin kilometrien laajuisessa rajussa ukkosmyrskyssä ja tälläinen mitattava sähköenergia olisi tuhonnut kaiken elollisen ja elottoman huoneessa.

      Joten tuo koko kertomus vaikuttaa valheelliselta, tai parhaimmillaan siltä että joku haluaa hyvyyttään huiputtaa asiaa ymmärtämättömiä valheilla uskontonsa piiriin.

      Lisäksi hauska pieni huomio:

      "Neula osoitti 500 ... ...hän oli yhteydessä Jumalaan... "
      "...neula heilahti äkkiä miinus 500:aan!"
      "Laitteemme olivat rekisteröineet Jumalan positiivisen ja Saatanan negatiivisen voiman."

      Joten jos sinä luotat tähän humpuuki-juttuun niin se todistaisi sitten selvästi "tieteellisessä" kokeessa että jumala ja paholainen ovat yhtä voimakkaita.

      Sekä ihan lopuksi tämä:
      "Olimme osoittaneet kokeellisesti mitä tapahtui ihmisen'
      aivoissa..."

      Ensinnäkin, jos minä maallikkona pystyn löytämään junan mentäviä aukkoja tuosta tarinasta, niin mieti miten luotettava se on aitojen tiedemiesten tutkailtava.

      Jo pelkästään se että mittari oli huoneessa riittäisi tuhoamaan koko kokeen luotettavuuden jos oletettaisiin että mittari on olemassa ja tälläiset luvut olisi saatu tulokseksi.

      Mikä tahansa signaalilähde tai sähköjohto kyseisessä huoneessa olisi se todennäköisempi lähde tulokset aiheuttaneelle signaalille kuin ihmisen aivot.

      Ja miehen muutkin väittämät ovat sellaista huuhaata että:

      "Scientists have now calculated that if the electrical power of the hydrogen atoms alone, contained in the body, could be utilized, they would supply the electrical needs of the United States for nearly a week. Dupont announced that the atoms in our bodies contain the potential power of 11 million kilowatt hours per pound of body weight. This means a 175-pound man might generate about 2 billion kilowatt hours of power. Therefore an average man according to this estimate of power alone, is worth about 85 million dollars. So, man is mysteriously and wonderfully made, but God places a higher value on man."

      Mikä tahansa atomeista koostuva aine sisältää aivan vastaavasti energiaa, ihminen ei ruumiineen ole mikään erikoistapaus.

      "It has been said by scientists that if you were to stand in a completely darkened room in front of an infrared television camera, they could demonstrate on a monitor screen, that you are a glistening, gleaming, shining, radiating, vibrating form."

      Katsopas hieman infrapunakameran kuvaa:

      https://www.youtube.com/watch?v=m-TcBnfE6qU

      Siinä ei ole mitään yliluonnollista "auraa" näkyvissä, ainoastaan ihmisen luonnollinen lämpösäteily.

      Jos perustat uskosi tuollaisiin humpuukimiesten pamfletteihin, suosittelisin sinulle että tutkit asioitta itse ja vedät johtopäätökset asioista vasta näiden tietojen perusteella.

      Älä minuakaan usko, ajattele ja tutki itse asioita.

      Eli jos uskovaiset pitävät tälläisiä lehtisiä todellisina tieteellisinä tutkimuksina jotka todistavat rukoilun ja jumalan, heiltä puuttuu täysin kyky ajatella kriittisesti asioita ja tutkia mahdollisia selityksiä.

    • Just joo. 2,75 megawattia. Semmoinen parin tuhannen kiukaan energiamäärä. Vaikka hyötysuhde lähettämiseen ois 90% niin eukosta jäis loppuenergialla vain pala hiiltä, jos sitäkään.

      Ja sit mietitään miks näitä juttuja ei uskota :)

      • 5+6>10

        Kun vaihtoehtoiset energiamuodot on nyt in, niin kannattaisiko kokeilla tuota energiamuotoa. Kytketään krisut päistään ketjuun ja liitetään piuhat verkkoon.

        Virran pitäisi kulkea niin kauan verkkoon kun malttavat rukoilla Jumalaa, mutta paholaisen ajatteleminen voisi aiheuttaa oikosulun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      304
      2755
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      105
      2148
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      81
      1631
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      183
      1502
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1318
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe