milloin seksiä?

kunnon parisuhde, kiitos!

Millon on mielestänne sopivaa alkaa harrastamaan seksiä, kun kyseessä on ns. vakava parisuhde, jonka haluaisi kestävän? Monennellako kerralla olisi ok mennä sänkyyn jos haluaa kunnollisen parisuhteen, ettei mies ajattele vain yhden illan panoksi..vaikka tuosta ei kyllä tässä tapauksessa ole pelkoa, mutta en haluaisi liian aikasinkaan.. milloin olette itse, parisuhteessa olevat, menneet sänkyyn ensimmäisen kerran kumppaninne kanssa? jos oli liian aikaisin/ liian myöhään, mitä suosittelisitte?

37

9449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttö-kulta

      Jos se luulee sua yhden illan panoksi siksi, että menitte sänkyyn liian aikaisin - eli poika katoaa sen vuoksi, niin se oli huono poika, eikä siitä kuitenkaan olisi tullut vakavaa parisuhdetta.
      Jos se lähtee kovin nopeesti pois siksi että se ei saa - se on taas huono poika, eikä siitäkään olisi tullut kunnon parisuhdetta.
      Eli jakamalla tai pihtaamalla ei synny laadukkaita parisuhteita. Vakavia parisuhteita syntyy vain siitä, että molemmat tykkää ja kunnioittaa toisiaan - ja se on aina tuurista kiinni. Johtopäätös: annat sitten kun itse tahdot - sillä ei oo tekemistä tulevan parisuhteen laadun kannsa.

      • jokke pappa

        sitä ei kannata miettiä vaan minusta jos haluaa vakavaa parisuhdetta niin tärkeämpää on ensin opetella tuntemaan toinen kunnolla ja vähän kiusoittellakin toista suutelua,koskettelua jne ja sitten joku ilta se tapahtuu sen kummempia miettimättä. mutta kokemuksesta voin sanoa että seksistä nauttii kaikkkein eniten kun tuntee toisen kunnolla. hiljaa hyvä tulee pätee ihmissuhteissakin :D


    • Kukkomies

      Jos minun mielipidettäni kysytään niin suhde voi alkaa seksillä eikä se miksikään muutu jos ihmiset pitää toisistaan. Seksi on ihmisille, ei ihmiset seksille.

      Tosin harvemminhan sitä päädytään suoraan itse asiaan joten jonkinlainen "Toi kelpaa" prosessi siinä on jo taustalla. Jos se on seksikumppani niin silloin se täyttää jo yhden kriteerin onnistuneesta parisuhteesta, sitten miten muiden kriteerien käy riippuu lihanläiskyttäjien muista motiiveista.

      Näin minä ajattelen.

    • scale

      Mun mielestä ei ole olemassa mitään oikeaa hetkeä, jos molemmat sitä haluaa, niin silloin on oikea hetki.
      Me päädyimme sänkyyn heti ensimmäisenä iltana, kun jäin naiseni kämpälle yöksi. Ei mulla silloin käynyt mielessä, milloin se olisi sopivaa, kun olin umpi-ihastunut ja jopo keuli täysillä, niin mitä ihmeen väärää siinä voisi olla?
      Jos joku meinaa, että olisi hyvä ensin opetella paremmin tuntemaan toinen, niin siihen voin vastata, että siihen menee enemmän kuin yksi vuosi ja kuka hullu niin kauan vartoo.
      Muutamassakaan kuukaudessa ei todella voi sanoa tuntevansa toista.

    • Juuuhhhh

      Nykyisen miesystäväni kanssa päädyimme sänkyyn heti, juttu alkoi ns. yhden illan jutusta. Olemme todella ihastuneita ellei rakastuneita toisiimme.

      Kyllä suhteessa pitää olla intohimoa. Tapailin joskus erästä miestä, joka oli liian ujo sänkyhommiin. Kului yli pari kuukautta ja mitään ei tapahtunut. Päätin jättää miehen....

    • saippis

      Ihan on kun lukis "Cosmopolitanin" kyselypalstaa.
      Siis haloo!, kai sen jokainen itse tietää, milloin on oikea hetki. Sehän voi olla vaikka tunnin päästä ensi tapaamisesta tai vaikka vasta neljän kuukauden kuluttua. Varsinaista uusavuttomuutta (tässäkin).

    • 28 vuoden avioliitto

      Kyllä me päädyttiin sänkyyn samana iltana kun tutustuttiin. Mies jäi luokseni yöksi ja hauskaa oli.Kuuden vuoden seurustelun jälkeen naimisiin ja ero tuli 28 avioliittovuoden jälkeen.

    • kiribati

      molemmat sitä haluavat. Ja molemmilla on rohkeutta puhua ehkäisystä ja huolehtia, että se on varmasti hoidettu.

      Väärä aika on niin kauan kuin jommalla kummalla (yleensä naisella) on sellainen tunne, että hänen pitää antaa.

      jos haluat seksiä poikaystäväsi kanssa ja hän sinun kanssasi, niin silloin on oikea aika.

    • mie vain

      Tapasimme mieheni kanssa reilu 5v sitten, ensimmäisenä yönä nukuimme vierekkäin ja juttelimme...samoin teimme melkein viikon päivät ennenkuin harrastimme seksiä. Minulle kerta oli ensimmäinen ja oli tärkeää että toiseen pystyi luottamaan... toki viikko on lyhyt aika ja jälkeenpäin mietin että olisiko vielä pitänyt vähän aikaa odottaa... mutta siis sama mies edelleen. Kihloissa, yhteinen talo ja lapsia suunnitellaan. Ja seksi tuntuu vain paranevan ajan myötä... joskus mieheni on tosin sanonut että jos olisin ensimmäisenä iltana antautunut, tuskin hän olisi enää soittanut. Mutta sitähän ei saa koskaan tietää :) Sitten taas toinen näkökulma, tuttavapariskunta tapasi toisensa internetissä, tutustuivat aikansa ja heti ensimmäisellä live-tapaamisella menivät sänkyyn...ja edelleen seksi maistuu. Että periaatteessa tässäkin asiassa voi luottaa vain tunteisiinsa ja niihinhän vaikuttavat luonnollisesti aikaisemmat kokemukset. Itse olin niin sinisilmäinen että luotin sokeasti mieheeni, mutta ei (onneksi) ole tarvinnut katua.

    • suski76

      minulla ollut nuoruudessa muutamia vakavampiakin poikaystäviä, joiden kanssa meni 1-4 kuukautta, ennenkuin menimme petiin.

      miehen kanssa, jonka kanssa olin yhdessä 7 vuotta ja tein 2 lasta, menin petiin kolmansilla "treffeillä".

      nykyinen mieheni, jonkan kanssa menin naimisiin 29.6.07..niin, hänen kanssaan menin sänkyyn ekalla tapaamisella, joten ei se suhteen kestävyys vättämättä siitä ole kiinni...

    • Tane oikealta

      Menihän siinä n."2 tuopillisen verran" taksimatka Helsingin keskustasta Herttoniemeen...eli tollanen tunti,
      että pääsi itse asiaan.

    • teu

      Olen itsekin vasta alkanut seurustella uudessa suhteessa. Olemme seurustelleet reilun kuukauden, ehkä puolitoista. Olen itse 21-vuotias mies ja tyttö on muutaman vuoden nuorempi. Hän täysin kokematon ja vielä neitsyt. Ehkä tämänkin takia etenemme rauhassa.

      Olemme vastikään puhuneet seksistä ja huomasin, että sen puheeksi ottaminen kannatti! Puhuimme kaikesta aiheeseen liittyen. Siitä, kuinka jännittää (myös minua, vaikka en neitsyt olekaan). Puhuimme myös ehkäisystä ja siitä jos käykin vahinko. Nyt tiedän, että hänkin haluaisin seksiä harrastaa ja tiedän mikä häntä erityisesti jännittää. Osaan ehkä näin tehdä tyttöni olon mahdollisimman hyväksi.

      Jos vakavaa suhdetta etsit, niin puhukaa. Se lienee paras tapa kaikin puolin. Ja koskee kaikkea muutakin suhteessa.

    • murmeli20

      me mentiin 1 kk jälkeen ku oltiin tapailtu toisiamme aika tiiviistikin jopa =)
      Missään nimessä älä mee liian aikasin sänkyyn!!!!! Annat huonoa kuvaa itsestäsi ja suhde ei välttämättä tuu onnistumaan myöskään.. 23- vuotiaan pimun neuvo. ;)

    • lady2

      Lukematta muita tarinoita vastaan:

      Eka tapaaminen, se yö oli aika vauhdikas... ja sen jälkeen emme erossa ole olekaan muutamaan vuoteen ja nyt naimisissa 2 v.

      ingressi: Netissä tapasimme, siinä perusraamien sovitus ja sitten pari puhelua viilausta varten..

      • lady2

        Pieni tarkennus - olemme noin 50 v. .. ja olemme nähneet elämää... ja toista arvostaen ... Elämä on Hyvä!


    • nainen hämillään

      Hmm. Jännä, että tänne kirjoittavat enimmäkseen vain ne, jotka ovat edenneet todella nopeasti ja siitä huolimatta päätyneet suhteeseen. Jossain toisessa ketjussa taasen oli hyvinkin jyrkkiä mielipiteitä siitä, että nainen on heti horo, jos "antaa" nopeasti. Niiden mielipiteiden mukaan vain kunnon tytöt pääsevät suhteeseen, muita vain paneskellaan.

      Mistä p*rusta sen sitten tietää kumpaan kategoriaan mies ajatuksineen kuuluu? Ne miehet joiden kanssa olen päätynyt suhteeseen (4kpl, yksi yli 10 vuotta kestänyt) ovat sanoneet kaikki etteivät olisi alkaneet suhteeseen, jos olisivat saaneet heti... Yhden yön juttuja ei ole ollut montaa ja niistäkin toiveita enempään olisi kyllä ollut.

      Nainen yleensä on yhtä seksuaalinen olento kuin mieskin ja halut sopivan miehen kanssa hyrräävät hyvinkin voimakkaasti. Yleensähän nainen suostuessaan seksiin haluaa myös suhteeseen, kun taas miehet mielellään lentelevät kukasta kukkaan. Ja kuitenkin naisesta tuleekin se horo seksin jälkeen, kun miehestä ei sitten kuitenkaan enää kuulunutkaan mitään.

      Oman kokemukseni perusteella miehistä sanoisin siis, ettei missään nimessä kannata "antaa" heti vaikka kuinka mieli tekisi. Ikää on vähän alle 40, joten ei tämä nyt mikään Cosmo-kysymys ole, koska itsekin asiaa olen taas sinkkuna miettinyt. Jos sopiva mies sattuu kohdalle ja netissä on jo tutustuttu valmiiksi, niin kieltämättä nopeastikin houkuttaisi lakanoiden väliin päästä, mutta eipä taida olla viisasta, jos jotain vakavampaa toivoo.

      • lady2

        Asia on hirmuisen helppo.

        Kun on kirjoiteltu muutama viesti ja viesteistä toista on osannut lukea tietää, missä toinen menee.

        Toki myönnän, että metodini vaatii kirjoittamiskykyä ja kirjoittamisen lisäksi ymmärrystä lukea ja ymmärtää toisen kirjoituksia ja niiden ydintä.

        Itse en milloinkaan ole törmännyt noihin monimutkaisiin antaaymmärtäämuttaei ymmärräantaa -tapauksiin. Varsinkaan sellaisiin, jotka sen jälkeen alkavat arpoa, mitentämänytmenikään?

        ....äääh paitsi teitenkin yhteen, mutta se on ystäväni jo vuosien takaa...


    • Älä odottele

      Heti sänkyyn kun molemmista tuntuu siltä. Kuolema voi korjata sinut tai rakkaasi pois seuraavan sekunnin aikana, joten jokainen hetki jonka pihtaat on hetki jota katuisit jos tietäisit kuolevasi kohta. Parempi nussia vaan menemään kun vielä voi.

    • miesvm1967

      Kuka nostelee näitä ikivanhoja aloituksia, tämäkin vuodelta 2007? Ehkä ap on jo ehtinyt näinä vuosina hokaamaan milloin on oikea aika seksille, toivon mukaan on ehtinyt jo harrastaakin ennen näitä viimeisiä vastauksia :D

      Hei comoon, älkää viittikö nostella aloituksia vuodelta kivi&käpy. Ei tässä ole mitään järkeä..

      • Comoon hei

        Mutta lukijakunta on vaihtunut, ja nuorempi polvi varmasti miettii samoja kysymyksiä vuodesta toiseen.


      • miesvm1967
        Comoon hei kirjoitti:

        Mutta lukijakunta on vaihtunut, ja nuorempi polvi varmasti miettii samoja kysymyksiä vuodesta toiseen.

        Siitä sopii tehdä uusi ja ajankohtaisempi aloitus sitten? Turhaa jatkaa vuosikausia vanhoja rivejä loputtomiin, tämä on minun mielipiteeni.


    • mies33.

      Tapailin kaks viikkoa nkyistä tyttösytävääni ja kerran sit se kiehnasi mun vieressä ja kysyin et panettaako sitä kun oli niin levoton ollut koko ajan. Sanoi et panettaa ja sittenhän alettiin harrastaa seksiä.

    • ei voi sanoa

      Ei kai tuollaista voi etukäteen päättää, että monennellako tapaamiskerralla? Sehän riippuu sinun ja miehesi toiveista ja elämänkatsomuksesta ja suhtautumisesta kyseiseen asiaan. Nykyisen mieheni kanssa vasta sen jälkeen, kun olimme solmineet avioliiton, koska se oli hänelle tärkeää, ettei hän harrasta avioliiton ulkopuolisia suhteita.

      • ei voi sanoa

        Oho, vasta nyt huomasin, että tosi vanha aloitus :).


    • Anonyymi

      Ensimmäisen kerran pamahdettiin vaimon kanssa petipuuhiin jo ennen suhteen alkua. Ajateltiin tämän olevan fiksua, sillä näin tutustuisimme toisiimme monipuolisesti ennen suuren päätöksen tekoa. Tämän jälkeen muutimme yhteen ja hankimme koiranpennun. Pennun nimi oli Jerkku. Jerkku oli söpö! Tällä hetkellä vaimoni on raskaana toisella viikolla ja se vähän hirvittää. Ei mul muuta tsemppii sulle?

      • Anonyymi

        Ai että jo toisella viikolla raskaana? Naisesi on siis tehnyt raskaustestin joka ikinen päivä, jotta varmasti saa täydet 9 kk hehkuttaa ja kerätä huomiota.
        Kyllä hirvittäisi minuakin.


    • Anonyymi

      Kaipa tuo aika ihmiskohtaista on, meillä seksi alkoi naisen aloitteesta kun oltiin seurusteltu pari kuukautta. Sanoi vaan pokkana kun tultiin illanvietosta että haluun rakastella ja sitten peuhattiin, rauhassa. Kovemmat seksi aktit alkoi reilusti myöhemmin, naisen toiveesta nekin.

    • Anonyymi

      Olisko avioliitossa oikea aika?
      Ei kannata lihan halujen takia palaa helvetissä.

      • Anonyymi

        :D :D :D :D

        Voi rrrristus......


    • Anonyymi

      Eihän siinä mitään sääntöä ole. Vaikka ensimmäisellä kerralla, jos molemmat sitä haluaa.

    • Anonyymi

      Jos parisuhde on kovin vakava niin ei siihen kyllä seksi kuulu. Seksihän on leikkimielistä.

      • Anonyymi

        Joo, miksei noinkin.


    • Anonyymi

      Mikä kysymys, vaikka eka iltana jos siltä tuntuu, selviipähän heti.

    • Anonyymi

      Sitten kun tuntuu hyvältä.

    • Anonyymi

      Mene suoraan sänkyyn

    • Anonyymi

      Sitten kun on vanhemmat tavattu. Harvempi esittelee yhden illan hoitojaan.

    • Anonyymi

      Sitten kun molemmista siltä tuntuu. Kaikki keinotekoiset aikarajat ovat ihan naurettavia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3464
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1948
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1578
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1415
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe