Mies ei halua lasta...

Pettynyt ja surullinen

Tein eilen raskaustestin ja antoi haalean viiva, eli raskaana taidetaan olla. Mieheni kanssa oltu kohta 3v yhdessä ja viimeisen vuoden aikana ollut paljon alamäkiä. Juuri saatiin asiat suht selviksi kun tämä raskaus pamahti ilmoille. Pillerit jätin pois vuosi sitten. Mieheni tietenkin tiesi tästä. Yhdessä lasta haluttiin. Nyt hän sitten jokunen viikko sitten ilmoitti, että ei halua tähän väliin lapsia. Noh, luonto päätti ilmeisesti toisin. Eilen ku näytin testi, mieheni käytös muuttui täysin käsittämättömäksi! Ei puhunut koko iltana mitään järkevää. Tiuski, möykkäsi yms. ja sanoi, ettei missään nimessä halua lasta! Hän ei ole valmis (mieheni siis 26v), ei voi ottaa sellaista vastuuta yms. Erokin tehtiin sitten tänään ainakin puheiden perusteella. Olen aivan maassa. Olin siitä haamuviivasta niin onnellinen, siis sen kaksi minuuttia, ennenkuin kerroin miehelleni.
Mieheni haluaisi, että teen abortin. En usko, että pystyn siihen. Hän ei kuitenkaan aijo olla normaali isä eikä viikonloppu isä. Ei suostu keskustelemaan tai mitään. Kaikki rakkaus näytti häviävän puolessa minuutissa.
En tiedä mitä teen. Oln niin kovasti halunnut lasta. Vuoden ajan pettys pettymyksen perään kun testit negaa. Nyt kun kaiken pitäisi olla ihanaa ja onnellista, niin kaikki onkin päin peetä.
Olin aina kuvitelmissani nähnyt, että kun kerron miehelle raskaudesta, hän on onnellinen, ehkä pienen alkujärkytyksen jälkeen :)
Onko teitä täällä, ketkä olette saman tyyppisessä tilanteessa päätäneet pitää lapsen? Tai ehkä päätyneet aborttiin? Onko suhde kestänyt kaiken tämän vai miten kävi?

22

5092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapseen

      Miehesi tottuu ajatukseen lapsesta ja hänestä tulee varmasti rakastava isä. Ei kukaan oikea mies jätä naistaan eikä lastaan. Jos jättäisi, ei mitään vahinkoa koituisi.

      Älä vain tee pahaa lapsellesi. Lapsesi elää. Abortti johtaa käytännössä aina myös parisuhteen pikaiseen päätökseen. Abortti tuo mukanaan kuoleman surun. Sitä ei ole helppoa kantaa.

      Ole onnellinen lapsestasi / lapsestanne.

      Lapsi on myös aivan oma itsensä, vanhemmistaan riippumaton ja ainutkertainen ihminen. Hän on hetken hoidettavissanne ja aikuistuttuaan lähtee omille poluilleen. Se on elämän kierto.

    • mies näkökula

      mihesi haluaa erota siksi ei halua lasta.
      jos elämä on ollut paljon alamäkiä niin miksi pitää yrittaa lasta??
      miehellä on varmaan toinen nainen tai on eroamassa mutta ehkä ei ole ollut villä valmis kertomaan sen sinulle.

    • luekaaaaaaaaa

      hei haloo luekaa tämä

      ((((viimeisen vuoden aikana ollut paljon alamäkiä)))
      (((Pillerit jätin pois vuosi sitten))) kyllä ymmärrä miksi mies ei halua. kuka jättää pillerit pois jos on alamäkiä?
      ensin kuuluu selvittää välit sitten lasta.

      • Viestiketjun aloittaja

        Siis pillerit jätettiin pois vuosi sitten. Alamäet alkoivat reippaasti sen jälkeen. Syitä oli muutamat, mitä en ala tässä selvittämään.
        Ja jos tosiaan on niin, että mies ei halunnut missään vaiheessa, niin tosi harmillinen juttu, että ei osannut sitä sanoa ääneen minulle.
        Mutta siis, pillerit on jätetty pois kun ei ollut minkäänlaisia alamäkiä.


      • pillerilogiikka
        Viestiketjun aloittaja kirjoitti:

        Siis pillerit jätettiin pois vuosi sitten. Alamäet alkoivat reippaasti sen jälkeen. Syitä oli muutamat, mitä en ala tässä selvittämään.
        Ja jos tosiaan on niin, että mies ei halunnut missään vaiheessa, niin tosi harmillinen juttu, että ei osannut sitä sanoa ääneen minulle.
        Mutta siis, pillerit on jätetty pois kun ei ollut minkäänlaisia alamäkiä.

        Niin siis vastaisuuden varalta tiedoksi, että kyllä ne pillerit "saa takaisinkin". Eli jos alkaa poikaystävän kanssa alamäet, niin voi niitä pillereitä alkaa syömään uudestaankin.

        Näin voi katsos estää sen, että tulee raskaaksi miehelle, joka ei lasta halua.


    • on se, että

      naiset puhuvat "miehestään", ja sitten ilmeneekin, että kyseesssä on vain boyfriend. Menkää naimisiin ensin ja tehkää sitten vasta lapsia on neuvoni!

      • Olen samaa mieltä.. Ja nykyää on paljon näit tälläsii teini-äitejä.. joilla on viel elämä edessä,kaikki jää ku lapsi tulee.. ja sit se on viel huolestuttavaa ku ei tiedetä lapsen isää.. No se on heidän päätös, mut sanoin vaa oman mielipiteeni.. Ite olen kohta 20. Asia on se, et mä en voi saada lapsia.... Lapset on kivoja ja ihania.(Olishan se joskus kiva olla äiti, mut ei taida sellasta meikäläisestä tulla.)


      • .......

        Joo koska papin aamenhan ja rinkulat sormessa ne kaikki ongelmat poistaakin!
        Lapsi vasta sitten kun siihen on valmis, naimisiinmenolla ei asian kanss amitään tekemistä!


    • Pampula

      Omituista että miehesi ensin halusi lasta ja nyt ei. Jos olette yhdessä sen päättäneet niin ei sitä enää pitäisi perua vaan ottaa vastuu kun kerta nyt, yhteisestä päätöksestänne, olet raskaana. Minun mielipiteeni on, että jos olet halunnut lasta etkä aborttiin pysty niin anna lapsen tulla. Lapsella on joka tapauksessa yksi välittävä vanhempi, sinä.
      Itselläni on 9kk poika, oikein aurinko! Rankkaa on vaikka meitä on kaksi vanhempaa jakamassa yöheräilyt ym.mutta ku poikamme hymyilee niin kaikki väsymys on sen arvoista! Toivoisin, että kaikki saisivat sen kokea!
      Jos itse olisin sinun tilanteessasi niin antaisin lapsen tulla. Jos mies ei haluaisi osalistua sanoisin missä ovi on ja miten siitä pääsee ulos. Tuollainen mies ei ole sen arvoinen, että hänen mieliksi tekisit abortin. Pystyisitkö elämään ihmisen kanssa joka on käskenyt tekemään abortin. Haluatko pitää miehestäsi kiinni vaikka aborttiin liittyy lapsettomuuden riski? Mitä jos nyt uskoisit miestäsi ja myöhemmin huomaisit ettet enään saa lapsia? Kumpi on tärkeämpi; välinpitämätön miehesi vai syntymätön lapsenne?

    • saman kokenut

      Mulla oli aikoinaan saman tyyppinen tilanne, paitsi että ikää meillä oli 35 ja 36v. Minä päätin pitää lapsen ja olin varautunut siihen että alan yksinhuoltajaksi, en olisi vaatinut mieheltä mitään. Eroa ei tullut ja ainakin vielä ollaan yhdessä ja isä ja lapsi rakastavat toisiaan erittäin paljon. Lisää lapsia ei mies halua missään nimessä, mutta ei myöskään luopuisi tästä yhdestä. Lapsi on nyt 2v.
      Pidä lapsi, mutta varaudu siihen että rankkaa tulee olemaan ja extra rankkaa jos alat yksinhuoltajaksi.

      • kuin yllä kans

        Me oltiin tunnettu hetki, hullaannuttiin ihan päättömästi ja mies muutti mun luo.. Tuli sitten kumminkin tulokseen ettei tästä tulekkaan mitään ja suunnitteli eroa. (Tunteita kyllä oli, muutama muu asia vaikutti taustalla..)
        Huomasin olevani raskaana ja mies syytti tahalleen raskautumisesta. Hyvin kyllä häntä ymmärsin, asiat vaan sattuivat niin samoihin aikoihin..
        Päätin, että pidän lapsen, vaikka mies ei siis koskaan edes aborttia vaatinut, mutta siis olin valmis kanssa yksinhuoltajaksi. Mies muutti pois ja olimme silti "yhdessä" vaikka asuimmekin erillämme, hän halusi omaa aikaa myös selvittää ajatuksiaan. Raskausajan näimme melkein joka viikonloppu ja hieman ennen synnytystä hän muutti takaisin.
        Lastaan rakastaa ylikaiken, muttei lisää lapsia halua ! Siinä onkin ongelma koska minä haluan.. En tiedä kuinka tämä tulee toimimaan, luultavammin päädymme eroon, vaikka miestä rakastankin :/
        Silloin alussa hän nimittäin halusi lapsia, montakin, mutta jossain vaiheessa mieli muuttuikin sitten.. En nääs olisi enää alkanut sellaisen ihmisen kanssa enää seurustelemaan tässä iässä joka ei lapsia olisi tahtonut, koska minä niitä tahdoin kumminkin..
        Jostain kummansyystä miehillä on muka oikeus muuttaakkin yhtäkkiä mieltään noissa asioissa siinä vaiheessa kun nainen onkin jo raskaana !!??

        Mut sen oon huomannu ettei miehellä/-hillä ole minkään näköistä ajatusta siitä, että millaista on olla äiti ja mitä se äitiys naiselle merkitsee..
        Ajatukset lapsesta on ihan erilaiset vaikka kumpikin rakastaa lasta ylikaiken, mutta silti niin kovin erilailla..
        Onko muita jotka ajattelee samoin ?


    • sinnepäin...

      Vaikea tilanne. Teet niin tai näin kummassakin vaihtoehdossa on omat seurauksensa. Jos haluat pitää lapsen voit varautua yksinhuoltajuuteen. Se on varmasti rankkaa, mutta kyllä kai lapsi tuokin jotain iloakin mukanaan.

      Jos teet abortin seurauksena voi olla ikuisuuden kestävä huono omatunto. Vaarana voi myös olla lapsettomuus. Kuvasithan tilannetta, että et pysty siihen. Mieti myös olisiko sinulla minkäänlaista tukiverkostoa ystäviä, omia vanhempia tms. jotka voisivat auttaa tarvittaessa lastenhoidossa?

      Miestäsi et voi pakottaa isäksi. Valitettavasti. Hän on isä biologisesti, mutta ei henkisesti. Hän kertoi haluavansa lasta oli valmis "aikuisten leikkeihin ja huvitukseen", mutta ei ole tosipaikan tullen kuitenkaan 26-vuotiaana valmis kantamaan vastuuta "leikkejen" seurauksesta.

      Luusi, että miehesikin tietäisi miten niitä lapsia maailmaan tulee. Olisi ollut ihan fiksua mieheltäsi kertoa ajoissa, että mielipide onkin muuttunut. Eikä vasta sitten kun on jo liian myöhäistä. Että näin fiksusti...No sille sinä et voi mitään.

      Eli jos pidät lapsen. Kerrot miehellesi, ettet kykene abortiin, missä on kyse murhasta. Lapsi on elävä olento. Sikiölläkin on jo sydän, mikä lyö. Jos hän ei ole valmis isäksi se on hänen valinta ja hänen häpeänsä. Eli toisinsanoen mies, joka jättää vaimonsa ja lapsensa. Ja kertoo, että ei aio edes huolehtia lapsestaan. Ei hyvää kuvaa anna isästä, mutta se on hänen valintansa.

      Koeta saada jostain jotain ammattiapua. Voithan vaikka soittaa neuvolaan ja mennä juttelemaan tilanteesta. Yritä selvitellä olisiko mahdollisuutta saada keskusteluapua psykologeilta tai muilta vastaavilta missä voisit yhdessä pohtia tilannetta?

      Tsemppiä/myötätuntoa kuitenkin omille valinnoillesi oli ne sittem mitä tahansa...

      • juuri se pieni

        mun neuvoni on että pidä ihmeessä lapsi. jos taivut aborttiin pitääksenne suhteenne, mistä voit olla varma että suhteenne kestää. siinä sinulla sitten olisi kaksinkertainen suru. tehty abortti ja menetetty suhde.


      • Mamma 83
        juuri se pieni kirjoitti:

        mun neuvoni on että pidä ihmeessä lapsi. jos taivut aborttiin pitääksenne suhteenne, mistä voit olla varma että suhteenne kestää. siinä sinulla sitten olisi kaksinkertainen suru. tehty abortti ja menetetty suhde.

        Kuuntele itseäsi. Mitä sinä haluat tehdä? Älä tee raskauden keskeytystä, jos et itse halua. Miestä ei kuitenkaan voi pakottaa isäksi.

        Itse olin samassa tilanteessa kesällä. Pidin lapsen ja tiedän tehneeni oikein. Oli valittava kahdesta vaihtoehdosta:

        1. Teenkö abortin ja luultavasti katkeroidun poikaystävälleni ja vihaan itseäni aina enkä voi antaa itselleni anteeksi. Olin tehnyt imukaavinnan 19-vuotiaana, joten tiesin kuinka raskasta se tulisi olemaan. Silloin tilanne oli aivan erilainen, enkä olisi pystynyt huolehtimaan lapsesta. Jos olisin päätynyt aborttiin, olisin luultavasti jättänyt mieheni, menettänyt lapseni ja vihannut itseäni.

        2. Pidän lapsen ja asennoidun siihen, että minusta tulee yksinhuoltaja. Mietin myös sitä, toiminko itsekkäästi ja onko väärin synnyttää lapsi, jota isä ei halua.

        Olin todella surullinen ja voimaton. Kävin "energiahoidossa". Seurustelumme jatkui raskausajan, mutta poikaystäväni ei tukenut minua raskausaikana. Onneksi oli samassa tilanteessa oleva ystävä, kavereita ja omat vanhemmat sekä sisko, joilta sai lohtua. Mies ryyppäsi ja bailasi ja sama meno jatkuu viikonloppuisin. Kuukausi ennen laskettua aikaa, kun maha oli tosi iso, mies alkoi havahtua ja hieman innostumaan vauva-ajatuksesta. Monet miehet innostuvat vasta vauvan synnyttyä.

        Vauva on ihana ja hänellä on rakastavat vanhemmat


      • surullinennainen
        Mamma 83 kirjoitti:

        Kuuntele itseäsi. Mitä sinä haluat tehdä? Älä tee raskauden keskeytystä, jos et itse halua. Miestä ei kuitenkaan voi pakottaa isäksi.

        Itse olin samassa tilanteessa kesällä. Pidin lapsen ja tiedän tehneeni oikein. Oli valittava kahdesta vaihtoehdosta:

        1. Teenkö abortin ja luultavasti katkeroidun poikaystävälleni ja vihaan itseäni aina enkä voi antaa itselleni anteeksi. Olin tehnyt imukaavinnan 19-vuotiaana, joten tiesin kuinka raskasta se tulisi olemaan. Silloin tilanne oli aivan erilainen, enkä olisi pystynyt huolehtimaan lapsesta. Jos olisin päätynyt aborttiin, olisin luultavasti jättänyt mieheni, menettänyt lapseni ja vihannut itseäni.

        2. Pidän lapsen ja asennoidun siihen, että minusta tulee yksinhuoltaja. Mietin myös sitä, toiminko itsekkäästi ja onko väärin synnyttää lapsi, jota isä ei halua.

        Olin todella surullinen ja voimaton. Kävin "energiahoidossa". Seurustelumme jatkui raskausajan, mutta poikaystäväni ei tukenut minua raskausaikana. Onneksi oli samassa tilanteessa oleva ystävä, kavereita ja omat vanhemmat sekä sisko, joilta sai lohtua. Mies ryyppäsi ja bailasi ja sama meno jatkuu viikonloppuisin. Kuukausi ennen laskettua aikaa, kun maha oli tosi iso, mies alkoi havahtua ja hieman innostumaan vauva-ajatuksesta. Monet miehet innostuvat vasta vauvan synnyttyä.

        Vauva on ihana ja hänellä on rakastavat vanhemmat

        ihan täsmälleen samassa jamassa kuin tän viestin ap kirjoittaja oli 2 vuotta sitten. hirveä tilanne enkä tiedä miten tämä tästä ratkeaa. toivottavasti heillä meni kaikki hyvin.


      • afsfsa
        surullinennainen kirjoitti:

        ihan täsmälleen samassa jamassa kuin tän viestin ap kirjoittaja oli 2 vuotta sitten. hirveä tilanne enkä tiedä miten tämä tästä ratkeaa. toivottavasti heillä meni kaikki hyvin.

        Tuollaisia tilanteita tulee edelleen ihmisille. Nimenomaan sellaisia, että ensin suunnitellaan yhdessä lasta, ja kun se lapsi sitten on tulossa, mies ilmoittaakin, ettei halua lasta missään nimessä. Mitäs tuollaisessa tilanteessa sitten olisi OIKEIN tehdä?


      • Tietysti..
        afsfsa kirjoitti:

        Tuollaisia tilanteita tulee edelleen ihmisille. Nimenomaan sellaisia, että ensin suunnitellaan yhdessä lasta, ja kun se lapsi sitten on tulossa, mies ilmoittaakin, ettei halua lasta missään nimessä. Mitäs tuollaisessa tilanteessa sitten olisi OIKEIN tehdä?

        pitää lapsi, joka on yhteisellä sopimuksella ja halulla saatettu alulle. Keskenkasvuista tehdä lapsi ensin ja päättää sitten ettei olekaan valmis.


    • vgthyhnhg

      Älä nyt ihmeessä ainakaan aborttia tee..Jos teet,parisuhteenne päättyy joka tapauksessa sillä sinä tulet sitä katumaan ja syyttämään miestäsi em asiasta kun kerta itse kovasti lasta haluat...
      Miehesi pelkä, en tiedä, isyyttäkö, suhdetta sinuun vai mitä, mutta jokatapauksessa SINUSTA on tulossa Äiti..ja miehestsi isä, hän saa itse päättää millainen.. Jos yhdessä on lasta tehty ja toivottu ja sovittu ettei ehkäisyä käytetä, on turha tulla pyytämään aborttia kun lapsi vihdoin on tulossa...vastuu pitää kantaa siitä hetkestä lähtien kun päätetään yrittää raskautta. Oletko varma että miehesi ymmärsi silloin vuosi sitten että jätät ehkäisyn pois?
      Ehkäpä miehesi ei halua jatkaa suhdetta sinuun jostain syystä?

      Omaa huolimattomuuttani jäin raskaaksi kun olimme mieheni kanssa olleet kuukauden yhdessä..mies halusi abortin..minä en olisi tehnyt jos olisin ollut yksin..teimme sen kuitenkin...noh, olenaika huono ottamaan pillereit (jonka takia niitä en enää käytäkkään) ja esikoinen oli vahinko myöskin..Abortista ei edes keskusteltu,olimme olleet yhdessä 1,5v ja asuneet yhdessä huimat 2 viikkoa kun plussasimme :D

      Oltiin molemmat tosi onnellisia loppupeleissä ja nyt toinen lapsi 1v ja yhdessä 6v..j

      • ^^frida^^

        Minä olen ollut mieheni kanssa 10 vuotta yhdessä. 2 lasta meillä on joita kumpaakaan mieheni ei ole halunnut eikä osallistu heidän hoitoonsa millään tapaa.. ihan sama ku olisin yksinhuoltaja. Nyt sain tietää että olen taas raskaana ja olen syönyt e-pillereitä kokoajan. Mieheni vaatii aborttia ( niin teki molempien edellisten lasteni aikanakin) mutta minä en sellaiseen murhaan rupea!!! Olen monesti miettinyt et muut ovat niin onnellisia siitä että ovat raskaana ja että mitä pahaa minä olen tehnyt että minä en siitä saa iloita.:(
        Mies kiristää minua avioerolla että jos en tee aborttia niin saan lähteä. Ei oo helppoa minullakaan.


      • en ymmärrä?
        ^^frida^^ kirjoitti:

        Minä olen ollut mieheni kanssa 10 vuotta yhdessä. 2 lasta meillä on joita kumpaakaan mieheni ei ole halunnut eikä osallistu heidän hoitoonsa millään tapaa.. ihan sama ku olisin yksinhuoltaja. Nyt sain tietää että olen taas raskaana ja olen syönyt e-pillereitä kokoajan. Mieheni vaatii aborttia ( niin teki molempien edellisten lasteni aikanakin) mutta minä en sellaiseen murhaan rupea!!! Olen monesti miettinyt et muut ovat niin onnellisia siitä että ovat raskaana ja että mitä pahaa minä olen tehnyt että minä en siitä saa iloita.:(
        Mies kiristää minua avioerolla että jos en tee aborttia niin saan lähteä. Ei oo helppoa minullakaan.

        olet tuollaisen miehen kanssa?
        Luulisi, että helpompi olisi olla yh ja ehkä vielä jonain päivänä tavata mies, joka ottaa
        kanssasi vastuun lapsista ja yhteisestä elämästä!
        Voimia!


      • juyt
        ^^frida^^ kirjoitti:

        Minä olen ollut mieheni kanssa 10 vuotta yhdessä. 2 lasta meillä on joita kumpaakaan mieheni ei ole halunnut eikä osallistu heidän hoitoonsa millään tapaa.. ihan sama ku olisin yksinhuoltaja. Nyt sain tietää että olen taas raskaana ja olen syönyt e-pillereitä kokoajan. Mieheni vaatii aborttia ( niin teki molempien edellisten lasteni aikanakin) mutta minä en sellaiseen murhaan rupea!!! Olen monesti miettinyt et muut ovat niin onnellisia siitä että ovat raskaana ja että mitä pahaa minä olen tehnyt että minä en siitä saa iloita.:(
        Mies kiristää minua avioerolla että jos en tee aborttia niin saan lähteä. Ei oo helppoa minullakaan.

        "2 lasta meillä on joita kumpaakaan mieheni ei ole halunnut eikä osallistu heidän hoitoonsa millään tapaa"

        Varmaan tosi terveitä lapsia kasvaa tollasessa suhteessa! Ihan järkyttävää! Mksi, oi miksi olet mennyt ylipäätään tekemään lapsia tuollaisessa suhteessa?!

        "Olen monesti miettinyt et muut ovat niin onnellisia siitä että ovat raskaana ja että mitä pahaa minä olen tehnyt että minä en siitä saa iloita.:(
        Mies kiristää minua avioerolla että jos en tee aborttia niin saan lähteä. Ei oo helppoa minullakaan"

        Tähän en voi kyllä muuta sanoa kuin että itsepä olet petisi pedannut. Ei riitä kyllä sympatiaa sulle yhtään! Yhden lapsen vielä ymmärtäisin tuossa tilanteessa, mutta että kaksi! Miksi olet jäänyt tuohon suhteeseen, jos jo eka lapsi oli noin ei-toivottu miehesi puolelta?


      • stsjdjdhgj
        juyt kirjoitti:

        "2 lasta meillä on joita kumpaakaan mieheni ei ole halunnut eikä osallistu heidän hoitoonsa millään tapaa"

        Varmaan tosi terveitä lapsia kasvaa tollasessa suhteessa! Ihan järkyttävää! Mksi, oi miksi olet mennyt ylipäätään tekemään lapsia tuollaisessa suhteessa?!

        "Olen monesti miettinyt et muut ovat niin onnellisia siitä että ovat raskaana ja että mitä pahaa minä olen tehnyt että minä en siitä saa iloita.:(
        Mies kiristää minua avioerolla että jos en tee aborttia niin saan lähteä. Ei oo helppoa minullakaan"

        Tähän en voi kyllä muuta sanoa kuin että itsepä olet petisi pedannut. Ei riitä kyllä sympatiaa sulle yhtään! Yhden lapsen vielä ymmärtäisin tuossa tilanteessa, mutta että kaksi! Miksi olet jäänyt tuohon suhteeseen, jos jo eka lapsi oli noin ei-toivottu miehesi puolelta?

        Jos sen juttu pitääkin oikeasti paikkansa,olet todella itsekäs kusipää joka juuri pilasi ainakin yhden elämän,eli nyt voit tarjota itelles vaikka keksin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe