AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Eläinlääkäri

Eläinlääkäri

23 Vastausta 5 320 Lukukertaa
...siis Simossako asti?
Mitä yksityisiä on ja millaista palvelua lemmikkinne on niissä saanut

Heiskasen Onni

Loistava, pätevä, ystävällinen ja osaava eläinlääkäri Keminmaassa Rantatiellä. Meidän lemmikit (koirat, kissat ja linnut) jo yli kymmenen vuoden ajan saaneet todella hyvää hoitoa.

Missä Jose pitää vastaanottoaan? Loma-ajat olemme käyttäneet lemmikkejä Josella ja hyvää on palvelu ja hoito ollut sielläkin! Ei mitään valittamista.

Euromedivet

Meidän koirat on aina käynyt Torniossa Outi Kuisma-Parwarilla Euromedivetissä. Aina on hyvä hoito löytynyt. Outia voin ainakin suositella.

minkähän

hintasta ja saako sinne laskulle

Euromedivet suosittelen myös

Outi Kuisma-Parwar parhain ell tällä alueella (Kemi-Tornio)!
Muistakin alueen ell tuttuja ja kokemuksista viisastuneena siirrytty Euromedivet:n =)

minä suosittelisin..

minä suosittelen ainakin keminmaassa heiskasen vastaanottoa.
minulla on ainakin hyvää kokemusta heistä.
ei kait se jose enää ole kuvioissa?
kyllä josekin on hyvä lääkäri.joskus käytin euromedivetissä, mutta sain sen verran töykeää palvelua, että päätin pysyä pois jatkossa.hoidossa ei ollut vikaa, mutta käytöksessä.ei asiakkaalle saa lyödä luuria korvaan! käyttäytymisestä olen kuullut muualtakin.

minä en suosittele

Keminmaan ell kun arvioi mm. koiran kasvaimen, että se on vain koteloitunutta sidekudosta.
Ja Euromedivetissä huomattiin heti, että kyse on kasvaimesta ja lähete tarkempiin tutkimuksiin Ouluun...
Ja paljon muitakin samanlaisia juttuja mutta se on asia erikseen se =)

eläin lääkärit

Onnia olen käyttänyt 10-15 vuotta ja pahaa sanomista ei ole.josea hätätapauksessa,muutama töppi sieltä ja suuri lasku perään ei houkuttele viemään kovinkaan useasti.Hinnoissa on todella eroa,sama toimenpide maksoi(ison jalkahaavan omp+lääkkeet)lauvantai päivänä kummatkin: josella maksoi 240e ja euromedissä 95e.Onni on varmaan siinä välissä mutta siitä huono ettei ole viikonloppu vastaanottoa mutta kukapa se jaksaisi yötäpäivää duunata.

Röntgen

Minun pitäisi kuvauttaa koiran lonkat. Missähän tämä tässä Tornio-Kemi -akselilla onnistuu? Kaikilla asemilla ei taida röntgenlaitteita olla.

samaa

kysyy meikäläinen, missä otetaan lonkkakuvia??
Heiskasella Keminmaassa otetaan myös lonkkakuvia

Jose kuulema lopettaa..

Todellakin surullista, että Jose lopettaa klinikan Kemistä! Asian tuntevampaa eläinlääkäriä tosiaankin saa hakea! Tietääkseni kaupunkieläinlääkärin siirtäminen Simoon on todellakin ollut kunnalle edullisempi ratkaisu, vaikka epäilen todellakin sitä. Siitä pohtimaan Pietarilat sun muut mikä on parasta tälle kaupungille, taitaa olla sekin sitä järkevää poliittista peliä, että siirretään elinkeinoja pois Kemistä ja samalla työpaikkoja!

Jose

Onnneksi lopettaa on meinaa sellaine säheltäjä ettei millää väliä. Aikoinaan kolmesti käyny kyseisen tohtorin luona. Kaikki käynnit on ollu pakottavista syistä johtuvia, Kahdella käynnillä joskus -90 luvulla kaverin lemmikkiä käyttämässä (hirvittävä sähellys) ja pari vuotta sitten omaa koiranpentuani rokotuttamassa (pakolliset), meinas antaa nukutuksen ensin ,että saa loput piikit laitettua. Mies puhuu sekavia, apulaiset yrittää tulkita tohtorin mutinoita ja loppujen lopuksi kaikki puhuu eri asiaa eikä mistää saa selvää. Tarinoita kuullu monen moisia, mut oma kantani on etten veisi minkäänlaista lemmikkiä kyseiselle puoskarille, edes lopetettavaksikaan.

Heiskanenko??

Mistä lähtien Heiskanen on ottanut lonkkakuvia? ottaako virallisia myös? olispa huippu!

ottaako silmäkuvia?

Pitäs kuvata lonkat ja peilauttaa silmät, onnaakohan silmäkuvatkin Heiskalsella??

Tarkastukset

Onni on ottanut iät ja ajat lonkkakuvia.Virallisia silmäpeilauksia ei tee.Roissa ja Oulussa tehdään, välillä on täälläkin näitä kiertäviä tarkastajia.
Itse kyllä suosittelen Simon eläinlääkäreitä.

Me ollaan siellä nyt käytetty meijän Tiuhtia rokotuksilla.
Remu on käynyt siellä myös kerran vai onko jopa kaksikin kertaa terveystarkastuksessa.
Meijän narttukissa myös kävi siellä steriloitavana eli siis leikattiin.

Kallistahan tuollakin on, mut taitaa se olla hieman halvempaa, kuin Torniossa.
Ollaan käyty Torniossa pari-kolme kertaa, eikä kyllä valittamista, mutta silloin kun Remulta poistettiin hammaskiveä, niin sehän nukutettiin ja ihmettelen vieläkin sitä, että kuuntelikohan ne edes Remun sydäntä.

Nimittäin tuolla Simossa Remulta löydettiin sydämmestä selvä sivuääni.
Simon eläinlääkäreistä on vaan hyviä kokemuksia. Palvelu on ystävällistä, eläinlääkärit on nuoria ja osaavia.
Ei ole yhtään huonoa kokemusta Simon eläinlääkäreistä ja siellä me aijotaan käydä jatkossakin.

Mutta jos asuu Kemissä, niin samahan matka se on Kemistä-Simoon, kuin Kemistä-Tornioon.

Itse en enään Heiskasella aijo käydä, huonoja kokemuksia ko. eläinlääkäristä.
Töykeä tyyppi minun mielestä.

Mutta tuostapa en tiennyt, että Heiskanen kuvaisi lonkkia..
Simosta en tiiä, ett onko niillä röntgenlaitteita.

hmhn

Minusta Heiskasen pariskunta on oikein osaava, ystävällinen ja muutenkin siellä on turvallista käydä. Jos vertaan kemissa aijemmin toimineeseen pisteeseen, niin heiskasella rouva piti eläintä kii rokotuksen aikana, sekä nukutuksen annossa. Ja lemmikki sai nukahtaa siinä toimenpide huoneessa eikä tarvinnut raahata tuossa tilassa yleiseen odotusaulaan kuten kemin pisteessä. Heiskasella on tunnelma että lemmikki on ykkösasia, ei bisnes ja liukuhinta homma.
Heiskanen on paras eläinlääkäri,saisi tulla Kemiin takaisin,kaikilla ei ole autoa.
Euromedivetin eläinlääkäri ei ota vastaan rotikoita, ilmeisesti pelkään niitä. Kasvattajan koira kuoli kun ei ottanut vastaan, koska oli rotikka kyseessä. Viime vuonna meinasi vahingossa lopettaa tutun koiran vaikka piti vain rokotukset laittaa.
Me käytettiin rotikka pentua rokotuksessa siellä ja samalla kysyttiin voiko hän katsoa korvat kun sillä oli ne kipeät ja törkeällä tavalla ilman mitään kontaktia koiraan, tökkäsi näkölaitteen korvaan koira vinkasi ja hän käski vain pittää kiinni kovampaa. Sen jälkeen on koiralla on ollut pelko kaikkia eläinlääkäreitä kohtaan ja on kestänyt yli vuosi että ollaan edes me saatu luottamusta takasin.. Nykyään koira ei edes suostu tulla sisälle eläinlääkäriin ja pakoilee aina kun jotain työkaluja on kädessä.. koiralla iskee panikki ja tosi paha semmoinen
tuossa lapintien varressa oli pakko lopettaa kissani, piikki ensin nahkaan, kissan olisi pitänyt nukahtaa muttei nukahtanut ...ennen kuin annettiin piikki joka saa aikaan sydänkohtauksen tapaisen tilan (kivuliaan) joka johtaa väistämättä kuolemaan. Itkin kun näin kissani kärsivän ja mouruavan tuskissaan vaillinaisen uni (kipu) lääkityksen johdosta.Sydän kohtaus saa raavaan miehenkin itkemään tuskasta, saati lemmikki joka ei tiedä syytä ei seurausta.
Onneksi kyseinen pieneläinklinikka on lopetettu, kun ei siellä osattu lopettaa kärsivää eläin raukkaa edes.
Heips, auttaako piilokiveksen leikkaus/gastraatio koiran yliseksuaaaliseuuten ja yli haisteluun, keskittymiseen? Missä kantsis käydä, paljo maksaa?
eija
 /   /  /  / Eläinlääkäri

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta