AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Keskusteluketju on täynnä. Ole hyvä ja aloita uusi keskustelu
 /   /  / Naiseni ei osaa käydä paskalla !

Naiseni ei osaa käydä paskalla !

500 Vastausta 87 203 Lukukertaa
Olen 22-vuotias mies ja asun yhdessä 18-vuotiaan naiseni kanssa pienessä kaksiossa. Mieltäni vaivaa se, että aina kun tyttöystäväni käy paskalla, kaikki äänet kantautuvat vessan ulkopuolelle.
Pahemmaksi asian tekee se, että hän ei näytä ollenkaan välittävän ulkopuolelle kantautuvista loiskahduksita ynnä muista kivoista äänistä.
Minä esim. pidän aina paskalla käydessäni vesihanaa auki, jotta muiden ei tarvitsisi kuulla paskantamisestani tulevat "ihanat" äänet.
Kaiken huipuksi hän joskus kertoo miten on päästänyt vessassa ollessaan niin ja niin monta kikkaretta. Voitteko kuvitella ?!? Arvatkaa miltä olo on tuntunut sen jälkeen, varsinkin kun vähän ajan päästä hän ruinaa seksiä ja vieläpä takaapäin ?
Olen epätoivoinen. Haluaisin puhua asiasta hänen kanssaan, mutta aihe on niin arka, että pelkään hänen loukkantuvan verisesti. Mitä minun tulisi tehdä?

hah!

hahahahaaaaa!! voi että mä nauroin kun joillakin on niin suuret ongelmat. hah ;P teillä taitaa olla aika huono parisuhde kun ei voi tuollaisesta asiasta puhua. sano vaan suoraan. mua ei ainakaan häiritsis jos minulle huomautettais. enemmän minua huvittais.
pidät vesihanaa aina auki kun oot paskalla? EI vittu ;___; en ihmettele jos tässä maailmassa ei viidenkymmenen vuoden päästä ole enää jääkarhuja.
Ei liity suoraan asiaan mutta yhden vessan seinään oli kirjoitettu teksti: Ei se vielä mitään jos kuset lattialle mutta jos paskot kattoon olet sankari.
Tuollasia possun alkuja ne onki suomi naiset mitä voit muuta odottaa toi sikamainen ura alkaa jo nuoresta tyttösestä voit vaan kuvitella mitä se on kun ikää tulee lisää.Sinuna potkisin pellolle tommosen tyttelin.
AHHHAHH!!!! :DDDD
Just näin!! :D
Kyllä joillakin on sitten suuret huolet elämässä....

Ei,

Tässä ehkä kummallisin "parisuhdeongelma", jonka olen koskaan kuullut! =D

Jos vaikka kokeilisit laitta sterkat täysille heti kun tyttösi hiippailee vessaan. Ehkä hienovarainen vihje menee perille tai sitten joudut vain elämään vessanäänifobiasi kanssa tai harkitsemaan hiljaisemmin tarpeilla käyvään kumppaniin vaihtamista (se voisikin olla vetävä juttu senssipalstailmossa)!

Ei hyvänen aika mitä juttuja! *hihihiiii* :))
en oo pitkään aikaan nauran ut näin paljon :))))))))
Kiva että tää kaveri kertoi tämän asian saatiin nauraa:))))
Nyt täytyy sit tässä pienessä yksiössä miettiä käynkö pa...lla ollenkaan kun parisuhde on kotona:)
Niin ja meillä kuuluu kerrostalossa vielä naapurinkin vessaäänet....Onneksi en ole vielä naapurin ukon kanssa seksiä harkinnut
Etkö ole vielä hankkinut paskat kuulosuojaimia? Nykyisin niitä suositellaan kaikille nuorillepareille, joilla on hevkät kovvat.

Kauankos kirjoitit...

tätä viestiä keksiessäsi mukamas hyvää vedätystä? Menes kuuntelemaan se iltasatu, äiti odottaa....

Hyvä läppä.

Oletko vakavissasi? Ei kellään voi olla tuollaista
"kunkuulenpaskanloiskahtavanpöntöönjärkytyn" fobiaa. Luonnollinen juttu. Älä viitti.
Ja jos et tienny niin ei se kaikkia ääniä peitä se vesihanan avaaminenkaan....iik kamalaa! =)

Hah hah! =D Älytöntä
no mun yks exä jätti paskat pönttöön ja vittu että kuvotti

voimia sulle, kandeis ehkä sanoo et ootsä kokeillu laskuvarjoo eli 5-6 palaa paperii vedenpinnalle niin se vaimentaa kaikki (kakki) hihihihi äänet
Niin, ja jos paskantaa reunaa pitkin ettei kuulu pulahdus niin kyllä haju tulee käyjän mukana ja paljastaa millä asialla huusissa oltiin. Aika paha ongelma kun paskatilla joutuu käymään herrat, narrit, köyhäät, rikkaat, hienohelmat, tuulipukukansa, kaiiiiikkkiiiii.
Meillä tota sanotaan pommisuojaks :D:D:D:D:DD:D:D
Niin teki aina yks proffakin ja ilahdutti koko työyhteisöä, kun vaikkapa viikonlopun muhinut pötkö odotti löytäjäänsä yleisessä vessassa.
En mie ainakaan halua kuulla kenenkään paskantavan. Vaikka olisi kuinka luonnollinen juttu, niin sitä hetkeä ei ole tarkoitettu jaettavaksi muiden kanssa. Oksettavaa.
Jos wc-äänet olisi "tarkoitettu" salattaviksi, niin wc:t rakennettaisiin äänieristeisiksi, siispä opetelkaa vain suvaitsevaisuutta. Samanlaiset äänet ne syntyvät Teidänkin wc-reissulla. Ettekä taatusti itse tiedä mitä oven taakse kuuluu.
ikävä kyllä olen asiasta eri mieltä.. WC:stä kylläkin tehdään äänieristettyjä, seiniin laitetaan villaa ettei kaikki äänet sieltä kuulu.. Enkä nyt tarkoita yleisvessoja vaan ihan kotivessoja..
seiniin laitetaan kyllä ihan normaalistikkin villaa! Äänieristys tehdään jollain ihan muulla..
sisä seinissä käytetään villaa äänieristeenä. juntti.
eipä oikeastaan. lämmön karkaaminen sillä estetää, ja eristäähän se ääniäkin vähän, mutta ei nyt pelkkä villa äänieriste ole :D juntti
Meilläkin on villat keittiön ja olohuoneen välisessä seinässä..... Ettei vain lämpö karkaa keittiöstä olohuoneen puolelle.....

Ja voihan paskan marjat, toivottavasti tämä on vitsi.... Mua niin naurattaa ne vessassa kävijät jotka pitää hanaa auki :D
kerttuki käyttää äänieristeenä villiksiä...mut paskokaa karhuntaljapussiin tahi menkää riuvulle laskeen hyttyjä!!
Mä asun uudessa rivarissa ja täälä ei ainakaa oo aateltu yhtää WC:n äänieristystä. Seinät on pahvia ja kaik äänet kuuluu keittiöön asti.
Ja silti tarkkakorvaiset naapurit jaksaa kuunnella naapureidensa paskomista, ei elämä! Hommatkaa jo se elämä!
Niin huonosti ei mulla mene, että joutuisin kyttäämään muiden paskomista...
Ja hei ap!Mikset sano tytöllesi, että en halua kuulla "likaisia yksityiskohtia!?"
Nykyvessat on vartavasten tehty äänimaailmaa tehostavaksi. Tehkää ulkona sama asia niin saundit on ihan eri ja mitättömän vaimeat.
ajattele kun oot vaikka sairaalassa ja sua kylvetetään paskat tulee lattiaalle kyllä sitä on montakertaa sanonnut ei haittaa mä siivoon ,kaikkeen pitää valmistautua eikä tehdä ongelmaa .kyllä mä hämmäsyin suuresti ainakin mun nuorisolla soi koko ajan huushollissa radio tai muu .täytyy kysyä onko niillä tämmönen ongelma
NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

ARKIKO ISKI??

Olette näemmä vasta muuttaneet yhteen, kun ei ole kokemusta paskan "loiskahduksista"....On se niin kumma, että miehen puolikkaat saa kyllä röyhtäistä ja piereskellä ja elää muutenkin kuin tahtoo, mutta annas olla kuin omasta naisystävästä löytyykin näitä inhimillisiä piirteitä, niin siitähän nousee hirveä haloo!!
Oisko se teidänkin suhteeseen arki iskenyt, kun noin on ruennut häiritsemään??

Tosin en ymmärrä, miksi tyttöystäväsi kertoilee vessassa käynnin yksityiskohtia, jos hän näkee, ettet ole järin kiinnostunut asiasta....

Eiköhän teidän olisi parempi selvittää ihan kahden kesken tällaiset "ongelmat", kun ihmisillä on täällä ihan OIKEITAKIN ONGELMIA!
Joo, ja mua ärsyttää kun miesystäväni käy kusella, lorottaa pönttöön niinsanotusti keskelle lampea ja piereskelee siina samalla että varmaan kuuluu naapuriinkin.
Kaiken huipuksi jättää vielä vessan istuinsuojuksen renkaan laittamatta paikoilleen poistuessaan.
Mua taas ärsyttää kun mun muija jättää kannen yläasentoon.
joo pidän itekki siitä että pöntön kansi on kiinni.. mut se et ku tuut vessaan ja mies käyny viimeks vessassa.. kannet ja renkulat.. kaikki on ylhäällä ja kusta joka paikassa.. saatana etton vittumaista ku kuseksitaan mihi sattuu ja sit ei viititä ees siivota jälkiäsä..istutaan pöntöllä tai kuseksitaan seisaaltaan OVI SEPPOSEN SELÄLLÄÄ.. mua kiinnostaa siis iha vitusti nähä mitä se sielä vessareissun aikana tekee -.- ja ei pestä käsiä ja räplitää muniasa ja sitte mennää keittelee kahvia ja laittaa ruokaa kaikille... paskasilla käsillä.... -.- joo haluun munakarvoja ruokaani!! (y)
muahahahahahaha

olet siis rakkaani vihdoinkin huomannut, kuinka minä sinulle ruokaa laitan....

aroomit ruokaan pussukoiden välistä, siellä sitä munahikeä on....nami nami!
Laittamalla paikoilleen. What? Sehän On oikeassa paikassa, kun kansi on ylhäällä.Onnex meillä on emännän kanssa omat vessat talossa. Ei tarvii Koko ajan olla nostamassa ja laskemassa kantta.
Paikoilleen? Sillä on siis joku "oikea asento"? Eikö miehesi voisi sanoa samaa kun jätät renkaan alas? Mikä velvollisuus miehillä on vaihdella renkaan asentoa jos naisetkaan eivät sitä tee?
Vessan kansi kannattaa laittaa kiinni ainakin sitä vetäessä, jotta ei ulosteiden mikrobit pääse huoneilmaan. Siellähän ne sitten nätisti leviävät muihin tavaroihin. Vähän kuin pesisit hampaasi paskalla. Nam nam.

Alkuperäinen viesti nauratti makeasti. On se harmi kun elämisestä kuuluu ääniä...
on täälläki kyl hyvät ongelmat!! xD ei voi ku nauraa :d kuulostaa vähä homojen hommalta ku jätkä 22-vee valittaa äänistä joita tyttöystäväsä päästelee pöntöllä ollesansa xD :D:D ei pahalla x) ei siinä mitää mut ku meillä miespuoliset kuseksii pitkin lattioita ja renkuloita.. eikä viitti pyyhkiä mitään pois vaa ku me naiset tullaan vessaan ni alkaa puunaus ennenku perkele saa ite istua pöntölle ku vittu se on nii perkeleen inhottava mennä siivoomaan muitten kusia siitä lattialta ja pöntönreunuksilta -.-

toisaalta...

En nyt ole varma on ko tämä provo...mutta siis, luonnollisesta jutustahan tossa on kyse. Voi olla että teillä om erilainen kotikasvatus. Minun kotonani esim. ei ole hirveesti tämmösistä jutuista puhuttu enkä mä halua kuullakaan mitään vessajuttuja. Entinen poikaystäväni kertoi joskus liikaakin yksityiskohtia wc-sessioidensa tuotoksista ja mua yökötti. Onneksi se tajus lopettaa sen kun ilmoitin ettei tarvi kertoa.

Tee niinku tuo yksi kirjoittaja ehdotti ja laita musa soimaan niin ei tarvi kuunnella loiskahduksia. ja jos hän ketoo yksityiskohtia niin ilmoita vaan sarkastisesti, että kiitos kun jaoit tämän kanssani, ei olisi tarvinnu tai jotain. Mun mielestä parisuhteessa ei silti tarvi jakaa ihan kaikkea...

voi paska sentään...

Se hanan auki pitäminen paskantaessa on vedentuhlausta! Häpeisit!
Sun tyttöystävä taitaa olla aikamoinen variksenpelätti, koska hyvännäköiset naiset ei käy savella... se nyt vaan on niin (kirjoittamaton sääntö). Ja jos joku on eri mieltä, niin älkää vaan mulle kertoko siitä! Mä katsokaas haluan pitää tämän päässäni olevan mielikuvan koskemattomana aina hautaani asti.
Hmmm... mitäs vielä... niin siis tuo vessa saavutuksistaan kertominen on luultavasti piruilua, koska muijas tietää että sä inhoat niitä. Varmaan taitaa olla muutenkin erittäin tietoinen tuosta sun paskafobiastas...

Tapakasvatus...

Jotku ei välttämättä oo niin sivistyneitä... Tai huonosti muotoiltu. Mulla oli yks kaveri, se oli ihan mukava, mutta kun sillä ei ollu minkäänlaisia käytöstapoja. Se yhtäkkiä koulussa voi töräyttää kauheen pierun ja sit tuumata no, nyt pierettää. Samaa tämä naispuolinen ihminen teki röyhtäilemisen suhteen... Musta toi oli tosi inhottavaa. Muutenki nää käytöstavat oli aika...ihmeelliset... Muuten tyyppi siis oli ihan mukava, mutta...no, yksinkertanen.

Jospa tyttöystävässäs on vähän samoja piirteitä. Kieltämättä se yksityiskohtanen kertominen ei oo kauheen mielenkiintosta, mut varmaan kannattais mainita siitä. Ei kai se muuten voi tietää mitä mieltä sä oot. Mun mielestä vessa-asiat on vessa-asioita eikä yleinen keskustelun aihe. Ei ainakaan meillä, vaikka 4 vuotta seurusteltu.
Joo, naiset ei oikeasti käy paskalla. Sehän on tunnettu tosiseikka ;)
no näimpä! :D niinku paskalla käynti tekis naisesta jotenki ruman ja niin leimatun ettei sitä saa enää ees kattoo :D
Ei niin me puuteroidaan nenämme aina kun mennään vessaan,ei meillä ole koskaan pissa eikä kakka hätää:-D
Sä oot ihku maasika! Eihän hyvännäköiset naiset ihan oikeesti käy savella....ihan oikeesti! Jättää syömät, ei savee!
Ei kato oo mitään saveis..(kuonat saa muikeesti vesiperäruiskeella vek salassa, sit kun on tarvis ) Ja taas säästettiin hemmetisti vettä.
Kaikki kunnia hyvännäköisille naisille.

mitä tohon provoon voi

enää muuta sanoo ku et

PRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

:DDDD

mutta minäpä...

olen tietysti mies kun näin käyttäydyn.otan joskus kakkoistani digikamerallani kuvia ja myöskin kuvaan pieruja videolle.sitten esittelen näitä vaimolleni.joskus myös kaivan aanustani sormella ja pyydän häntä haistamaan.
hyivittu.
no huuuuuuuuuuh saakeli yäkk olet ilmeisen tyytyväinen ..muista maistaa myös itse..se voi piristää
Kun sä oot tommonen videoharrastaja, niin kertoisitko mulle miltä pieru näyttää?
avot, minäpäs venyttelen aanusrenkaani oikein löysäksi ja otan hd-kamerallani videokuvaa kun pieraisen. Hidastettuna se näyttää kovin ihmeelliseltä. Tätä myös esittelen naapurilleni.
hyi saatana! v1ttu mikä elukka sä saakeli oot.. onnek mullon kunno mies eikä joku v1tun fiikki ...en oo lissu mut lerva lentää keltä tahasa :D maalla asun ja piän vessassa ihan niin palio meteliä ku haluan haitatkoot se sitte muita nii palio ku vaa voi.. ei se mun persettä kutita :D

Sama juttu!

Näin myös meillä, paitti että emäntä ei aina viitsi pistää edes vessan ovea kiinni...

Tyrkkään sen ohi mennessäni yleensä kiinni, tai TV:tä katsoessani hiukka ääntä kovemmalle. Jos muuten sattuu olemaan hiljainen hetki ja kylppäristä vaan kuuluu "plumps, plumps, aaaahhh...", niin koitan keskittyä tuijottamaan pihalle ja vaikka laskemaan ohiajavia autoja.

Olen kyllä sanonut että en halua kuulla hänen kommenttejaan aikaansaannoksistaan, alkaa pikku hiljaa mennä perille, kun meinaan yökätä lattialle...

Erityisen inhottavaksi asian tekee se että jos itse olen suljetuin ovin ähkimässä niin tämä naiseläjä saattaa tempaista oven auki, kysyä jotain rutiininomaisesti ja hihittää...

Miten luonnollisesta asiasta voi tehdä muutamalla pikku eleellä täysin luonnotonta.
hahhahahahahaaaa voi että voi olla hullun hauskaa kun lukee tuota :DDD

Voi teitä nuoria!!

Tämäkin kirjoitus on hyvä esimerkki siitä, mitä seuraa, kun keskenkasvuiset lapsukaiset yrittävät leikkiä kotia ilman turvallisten vanhempien ohjailua! On suoraan lastenkamarista yritetty hypätä yhteiseen kotiin, ja onhan siinä silloin "vaikeita" ongelmia.

Koska naisesi paskan loiskahdukset Sinua niin suuresti häiritsevät, ja naisesi ( tyttönen vasta) on iältään hyvin nuori, niin voisitte hyvin vielä palata ajassa muutaman vuoden taaksepäin. Hanki naisellesi vaippoja opeta hänet vielä paskantamaan niihin, niin silloin loiskahdukset eivät ollenkaan häiritse. Onko se vaippojen putsaaminen sitten mukavampaa kuin siististi pytyllä käyminen??? HERÄTYS NUORI KOLLI, ON SINUNKIN JO AIKA KASVAA AIKUISEKSI!!!

siinä

oli tosi hyvä vastine noille murkkuikäisille tenaville.
Oli tosi hyvä kannanotto. Toivottavasti aikuistuvat?
Paskajuttu,mutta tuleepahan tuo nyt aika perusteellisesti käsitellyksi !
Ei muuten ole niin vahvaa miestä eikä naistakaan,joka ie ähki paskatessaan ainakin
joskus,piereskelystä nyt puhumattakaan.Että ei kun ovet kiini ja mölytoosat täysille !

Lopeta

heti se veden tuhlaus! On suorastaan rikollista pitää vettä valumassa hukkaan vain siksi, ettei kukaan kuulisi, kuinka kakkaat. Laula vaikka pöntöllä istuessasi, jos nuo "loiskahdukset" jollain pitää saada kuulumattomiin.

vinkki

kuules vyöhyke poika, yks varma keino on tämä:
hankit jostain mm. muikkuverkon, leikkaat siitä pienen sopivan palan ja sovitat sen pönttöön lätäkön yläpuolelle.
Sitten ei muuta kun päästelee plörää pyttyy ja kas kummaa, ei lätise enää vaan se materiaali pysää verkkoon. Ja jos on kovin löysä päivä, niin sit ois varmaa toi hyttysverkko parempi vaihtoehto.
Lopuks sit vaa löysätää verkkoo nätisti ettei lätise ja vessa vetoon, tai jos sittenki viä lätisee liikaa ni vedä vessa ensin ja sitten nopeesti löysäät verkon jos kerkeet vedon aikaan.

jee mään

Kakkahuumori rulaa :))
ihan vitun ygöne neuvo

käykää pihalla

sinne ne muutkin elukat tekee tarpeensa, sit vaan Haupaska-pussi käteen ja nouki paska siitä nurtsilta ja heitä roskiin. Eikä taatusti lotise eikä loisku, perseen voit kesäaikana pyyhkii vetämällä peppua nurtsilla, niin koiratkin tekee, talvella voit hoitaa sen lumihangessa ja tulee pestyykin samalla puo. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

veden puute

Joissakin maissa ihmiset kuolevat, koska heillä ei ole puhdasta vettä. On suorastaan loistavaa, että sinulla on varaa noin tuhlata vettä...Ostakaa vessaradio, saa hoppihollista.
Se etta kayttaa vetta Euroopassa ei vaikuta kuivien alueiden vesitilanteeseen.
Vaikuttaapas. Mieti miten. Vinkki: juomaveden valmistus kuluttaa sikana energiaa
voi vitun nössö mee sinne muihin maihin niitä sitte auttamaan.

hei...

Oli siis ihan pakko vastata sulle ku sun kirjotukses on tyhmin minkä oon hetkeen lukenu..Jokainen käy vessassa niin kuin haluaa ja jos sä et jaksa kuunnella ku sun ihana avopuolisos käy vessassa niin laita musiikki päälle tai nosta kytkintä..

Kuka hullu pitää hanaa auki ku käy vessassa..???En mä ainakaan ja jos mun mies sen takii mulle saarnais niin se olis sitte soronoo..Vaikka sä luulet ettei sulta kuulu ääniä niin tasan kuuluu vaikka niitä yrität peitellä..Niin ja sehän on normaali asia et paskalla käydään..

Mut siinä mä oon sun kanssa samaa mieltä ettei niitä kikkareiden määriä tarvi kertoa..eipä se muakaan kiinnosta oksettaa pahemminkin..

Älä anna sille jos ei kiinnosta ku se on käyny hetki sitte paskalla..sano et käy pesulla ensin tai jotain..Tee hyvä mies asialle jotain ennen kuin oot hermoraunio..

HAULI!!

sun pitää varmaan rakentaa veskis kellariin tai maan alle.. vittu sä oot pentu!!!!!!!!!kasva aikuiseks!
Ala mennä sanomaan nyt välittömästi sille naiselles että opettelee käymään paskalla, eihän siitä tule mitään jos vuositolkulla kuuntelee samaa sontaa mitä hyvällä akustiikalla varustetusta vessasta pääsee. Voit antaa myös ilmaisen oppitunnin jos hän ei itse opi ;)
Vastasit sitten melkein kymmenen vuotta vanhaan viestiin. Onnea, pösilö.
Miksi nostelette näitä ikivanhoja viestejä???
Voi ei. Olen kuullut romaanikulttuuria edustavan ihmisen kertovan samaisesta ongelmasta ja siitä, että vesihana on tosiaan pidettävä auki. Se kuuluu heidän kulttuuriinsa, koska siihen kuuluu paljon häveliäisyyssäädöksiä, mutta ei se kuulu suomalaiseen kulttuuriin! Mutta mitä vedentuhlausta! Nuohan ovat ihan normaalielämän ääniä, ihan normaaliasioita. Miten tuo aihe voi olla arka???? Ei se mikään tabuasia perussuomalaisessa kulttuurissa ole.
"Se kuuluu heidän kulttuuriinsa, koska siihen kuuluu paljon häveliäisyyssäädöksiä"

Et saa vääntää torttuja Jumalasi alttarille.
Mikä nyt sitten on vedentuhlausta? Helsingissähän joskus kesäisin kehotetaan käyttämään enemmän vettä jotta jätevedenpuhdistamo ei ala haista. Suomi on toistaiseksi niitä paikkoja joissa on loputtomiin puhdasta vettä.

Maalla on tietysti eri juttu jos oman kaivon varassa on.
Täyteen ääneen mölyävät mannet voisivat opetella ihan tavallisten ihmisten tapoja, esim. lopettaa hameen alle piilotusleikit kaupoissa.
"hiljainen hetki ja kylppäristä vaan kuuluu "plumps, plumps, aaaahhh...""

Aaaahhh?!!
Voi sinne pyttyy opetella pistään paperia niin hirveät loiskahduksen kuulu. Lisäksi pylly kuuluu pyyhkiä. Pyllyn voi myös pestä jos on liisterikakkaa. Kyllä naistenkin pitäisi ymmärtää ihan perushygienia.

Teidän kämppä on vähän kämäinen jos kaikki äänet kuuluu vessan oven ja seinän läpi pyttytuhnuja myöten. Muuttakaa.
Jos loiskuu niin pylly kastuu askavedestä
nyt kun olet 9 vuotta vanhempi niin oks tullu paskabänät vai oletko oppinut vaan kuuntelee paskan ääniä? Valaisehan hieman tämän päivän liisteristä tilannetta.
Huomioni kiinnittyi siihen, että tyttö halusi muka heti ulostamisen jälkeen saada seksiä takaapäin. Kukaan nainen ei voi väittää nauttivansa takaapäinpanosta, miehet vain luulevat, koska ovat katselleet pornoleffoja.
Kyllä mä ainakin nautin saada takaapäin. Ja silloin jos on vessahätä, täytyy tietty ensin käydä vessassa. Olisi suuri menetys, jos mieheni ei pitäisi siitä asennosta.
takaapäin pano ja peppuun pano on mielestäni aivan eri asioita!
itse tykkään ekasta mutta en jälkimmäisestä!
VÄÄRIN!! Seksi on parasta just takaapäin
täyttää skeidaa koko ketju, kuuntele apulantaa!
mun muija oli samanlainen. oli olevinaan niin seksikäs rokkimimmi.. pistin poikki. kamala pieruhuora.
luuseri pierupetteri,pikkumuna
Tiedän mistä puhut. Minulla oli varmasti paljon pahempi ongelma mutta mutta...
Nykyinen mieheni on sellainen jonka kanssa voin puhua mistä vaan ja hän siten opetti mut eroon siitä kammosta.
Se on sun ainoa vaihtoehto.
Puhukaa, make fun of it. You´ll get over it.
Huomaa, että aiheen aloittaja on keksinyt tarinan naisesta.

Harva nainen haluaa takaapäin ja naiset ovat vessa-asioissa muutenkin siistimpiä kuin miehet.
kyllä minä tykkään ku takaapäin otetaan!
se ei siis ole sama asia kuin että peppuun pannaan! siitä en tykkää!
on se sit takaapäin ja tai anaaliseksiä molemmat käy .. voi eiiiiiiii tuo on kamalaa, hyvät hyssykät... kasvakaa aikuiseks. ja olen nainen
VAI NIIN
TostA tulikin mieleeni että olen sata kertaa sanonut miehelleni että pistää vessan oven kiinni kun käy kusella. AINA jättää sen auki ja minä käyn sulkemassa. Aarrgghhh.
Olen varmaan poikkeusnainen, mutta tykkään vessaäänistä. Vallankin pissanlorina on kivaa kuultavaa. Voin mennä ihan katselemaankin, kun mies on pissalla. Söpö suihku. Voin vaikka pidellä avuksi ja ravistaa tietty. Ja sitten pieni suukko vielä lopuksi.
Niin onkin söpö suihku. Ja ihanaa kun se lorisee sängyssä päälleni. Saan yleensä heti kun mieheni pissaa päälleni ;)
On teillä sitten kova ruljanssi, kun kusi rupeaa äkkiä haiskahtamaan: eli on kai varauduttu muovitetuin patjasuojuksin?
Minä hakisin haulikon, jos päälle ruvettais kusahtelemaan.
Mutta ei ole pelkoa.
Hahah, hauska viesti, kiitos nauruista ^^ <3
Ollos hyvä vaan ;)
Miten minusta tuntuu että jos tuossa talossa on edelleen sama ongelma, on kyse läheisriippuvuudesta, trollisairaudesta, takaapäinpanon puutteesta tai WC:n akustiikan huonosta laadusta jota ei olla osattu korjata.
Minuakin huvittaa tämä aihe, samoin jotkut kommentit!

Miten voisi olla kyse läheisriippuvuudesta, jos joku ei pidä toisen aiheuttamista vessaäänistä? Entä "takaapäinpanon puute", mitä sillä on tekemistä aloituksen kanssa?

WC:n akustiikkaa (?) tai yleensä äänien kantautumista sieltä ulos ei paljon voida millään seinämateriaaleilla ehkäistä, kun heikoin lenkki on se ovi! Eipä kukaan asenna vessan oveksi ulko-ovea vain äänien vuoksi!
Kerro anopille, että kasvattaisi tyttärensä ihmiseksi.
paljon puhetta paskasta nykyään
Ok, mä voin ymmärtää sen, että jotkut asiat tuntuu toisista vastenmielisiltä. Ei paska ole herkkua kenestäkään, eikä paskantamiseen liittyvät yksityiskohday kiinnosta yleensäkään ketään.

Itseäni oksettaa (kirjaimellisesti) ruoan syöminen suu auki. En tiedä miksi, mutta näin vaan on.

Joten ymmärrän että paskantamisen äänet voi oksettaa, mut mikä estää esim. viemästä roskat silloin? Huikkaat oven läpi, että viet roskat, tai pistät tv:n päälle tai teet mitä vaan, mikä vie keskittymisen. Itekin oon käyttänyt noita keinoja, kun oon yrittänyt paeta mässyttäjiä. En ala mässyttäjille valittamaan siitä, koska joillakin on vaikeuksia hengittää syödessään, joten siksi pureskelevat ruokansa suu auki. Se on täysin mun ongelma, että koen sen vastenmielisenä, enkä kyllä tiedä mikä parantaisi itseni tuosta :D Ehkä jonkinlainen siedätyshoito voisi tehota.
kummalla pieraisit sanon, kun kuuleen outoja ääni meidän veskistä:) tulee yleensäkin hiljaista sinne veskiin:) kandee koittaa :)
No meillä kävi seuraavasti; tätini tuli miesystävänsä kanssa pitkästä aikaa meille käymään ja vieläpä yllätysvierailulle. En ehtinyt siis sanoa tyttöystävälleni sääntöjä, miten heidän kanssaan käyttäydytään. Tätini kun on melkoisen konservatiivinen ja hyvinkäyttäytyvä nainen. No, istuimme siinä hetken aikaa kahvitellen kun tyttöystäväni sanoi: "Täytyypä mennä tästä paskalle!". Vessassa ei ääneneristeet ole niin hyviä, kun keittiöön kuuluu niin selkeästi kaiket äänet. Ensin kuului töräys hänen istuessaan pöntölle ja sitten molskahduksia. Sitten tyttöystävä huusi "Wouu! Mikä monsteri syntyi!" Tätini ilme oli näkemisen arvoinen ja pyöritteli silmiään vaivaantuneena. Miesystävä ikäänkui hätkähti jokaisen molskahduksen kohdalla. Voitte kuvitella ovatko käyneet meillä vierailulla sen jälkeen.
Siis etkö tajunnut, että tyttöystäväsi nousi paskakapinaan?

Luulisin, että kyseessä oli seuraavanlainen juttu: Tätisi ja hänen miesystävänsä ärsyttivät tyttöystävääsi konservatiivisuudellaan, mielipiteillään, käytöksellään yms. Hän päätti tehdä jotain, joka varmasti tuntuisi tädistä ja miehestä aivan hurjalta. Sitten alkoi sopivasti painaa perälle ja hän päätti ottaa kaiken irti tilanteesta. Huonoa käytöstä häneltä. Minun olisi varmaan vaikea luottaa häneen eri tilanteissa.
Sehän oli tarkoituskin, etteivät tulisi toista kertaa passattavaksi.Hyvin toimi !
Olisipa avausviestin kirjoittaja vielä paikalla kertomassa, onko hän vielä naisensa kanssa yhdessä :D Mutta joo, kuulostaa kyllä ihan meikäläisen exältä. Ilmoitti menevänsä paskalle ja jysäytteli pommeja altaaseen. Inhottavaa.
Ratkaisu on nykyaikainen japanilainen teknologia, linnun laulua ja muuta kivaa on saatavissa pönttöön kuin pönttöön. Japanissa tämä asia otetaan vakavammin kuin täällä kylmässä pohjolassa jossa piereskely on miehisyyden mitta ja osoitus mahtavuudesta.

Pönttö ja teknologia kannattaa tilata Japanista, jos vessa äänet häiritsee ja saavathan vierailijatkin iloa.
tuollaiset paskantajat kannattaa jättää samantien. Ei mitään muiden paskomis ääniä jaksa siisti ihminen kuunella.
Tuossa auttaa vaikkapa mielikuvitus. Niitä molskahduksia kuunnellessa voi kuvitella lohien hyppivän vastavirtaan Tenojoella ja törähdyksien tai jyrähdyksien kuuluessa voi ajatella Retuperän VPK:n harjoittelevan tai ukkosmyrskyn nousevan Himalajan jylhiin vuorenrinteisiin.

Kun tyttöystävä luettelee onnistuneiden pökäleiden lukumääriä, niin kuvittele hänen kertovan esim. grillimakkaroiden valmistuksestaan.

Näin käsiteltynä hankala asia muuttuu pelkäksi riemuksi.
Tämä oli ihan paras :-D :-D
Kyllä, juuri tuolla tapaa elämästä selviää. Työstä, avioliitosta, ja varsinkin lasten kasvatuksesta.

Kun nyt armaskiaisesi sitten kumminkin taas kerran kerjää siinä perä tuoreenkuohkeana pystyssä hankoa, niin tartu hommaan kuvitellen lykkiväsi tuttua mäen juurelle uuvahtanutta pappatunturia ylös sitä sairaalan jyrkkää tietä. Siinähän oli aina sen verran tuoretta rasvaa ja rapaa kyljessä, että piti varoa nojaamasta ja melko tarkkaan katsoa sormitukset. Ja lähistöllä häämöttää Tahvanaisen navetta, sieltäpäinhän tapasi silloinkin usein tuuli käydä.

Vuorokerroin palauttele mieleesi jokin seesteinen corollantankkaustuokio. Tai kiihkeä, jos semmoinen löytyy. Kottikärryt ja huussitalkoot.

Velvoitteiden täytyttyä katoat kiireet vilkaten suihkuun merkillepantavan reippaasti.

Vielä jos kustannat vaikka vuosipäivälahjaksi tyllerön kylkeen pystysuuntaisen Tunturi-tatuoinnin. On huomispäivän tribaali, lupaat.
likkaas ei ole opetettu sivistysasioissa.kerro suoraan että et ole paskafetissi eli sua ei kiinnosta juttus skeidoista ja se loppuu nyt-ja että opasta likkaa laittamaan vessapaeria jonkun verran pyttyyn jotta ne ikävät äänet ei kuuluisi.opasta lapsikasta tyttökaverias.nolo akka
idootti jätkä
ok muru, mä meen jatkossa paskalle kerrostalon kellarikerroksen kerhohuoneelle...kauankohan sulla kestää että tajuut etten pasko enää kotona....

muuten siel kellarissa muuten on välillä nostelemassa puntteja yks kiva naapurimies, mukava aina jutella hänen kanssaan ;)
hihhiiiihii
Mulla tulee yks iso jööti (n.2 kg.), loiskahdus on valtava ja vettäkin pärskähtää seinille, nyt mietin miltä vaimolta tuntuu, ja miten äänen kuuluminen vaikuttaa parisuhteeseemme.Niin hajustahan ei ollu sulla mainintaa mutta monesti ennen ruokailua käyn "kakalla" ja haju on myös läsnä keittiössä syödässemme.
Kyllä te miehet ootte pässejä jos ette jo ekoilla treffeillä kysy osaako nainen käydä paskalla. Minä en ainakaan odota siihen asti että oon päästänyt kämpille ja sitten huomaan ettei se osaakaan.
Aika sairas nainen, kannattais sivistää häntä.
Olen 22 vee ja naiseni on 18 vee. Meillä on sellainen tapa, että aina passkannamme lautaselle ja sitten kun alamme syömään, laitamme passkalautaset pöydälle ja vertailemme passkan määrää ja laatua, esim. väriä ja koostumusta.
Jos laatuarviointi on hyvä, lusikoimme passkat lautaselta suuhumme. Jos passka on tavallista kiinteämpää, käytämme veistä ja haarukkaa.
Ja sit ku se passsska on oikein sitkasta, käytätte varmastikin sahalaitaista pihviveistä.
Sano sille että syö pari Läkeröl Plus Sitruuna karkkiaskia pari tuntia ennen asiointia WC:ssäm ja juo runsaasti vettä päälle. Ei kuulu molskahduksia.
On siinä meillä neiti :D Vai että pitää vettä laskea paskalla istuessa LOL
On sinulla ongelmat :O
Ehkä tyttöystäväsi rajulta kuulostava paskantaminen on hänen keinonsa kertoa sinulle, että on ihan luonnollista että paskantamisesta kuuluu ääniä eikä niitä tarvitse peittää vesihanan äänillä. Hän luulee että sinä olet arasteleva paskantaja, jonka takia hän pyrkii puhumaan omista tuotoksistaan että sinäkin mahdollisesti voit tulla ulos paskakaapista.
Eipä ole tämän multisensorisen viestinnän haltuunottoon oikotietä. Kaikki aistit vain auki, niin uusi maailma aukeaa.

Ajan mittaan herkkyys pienille vivahteille lisääntyy ja vähitellen aukeaa yhteys toisen ihmisen kokemusmaailmaan ihan uudella tasolla.

Pian laulaa entinen arastelija uusin kielin, ja yhteisessä kodissa kaikuu sakeana uuden kielen runous. Siinä on sellaista alkuliman yhteishenkeä.
Mulla tuli mieleen kun tapasin mieheni eka trehveillä. Syömässä ym käytiin ja tultiin mun luokse. No hän paineli sitten vessaan ja ... ihan hirveetä, alkoi oikeasti semmonen piereskely ettei paremmasta väliä! Oikein kaikuivat äänet, teki niin pahaa tai oikeastaan noloa, hänen puolestaan. Sellasia pieruja oikein tyyliin "viiiiiiiiiiiuuuunggg, pieeeeeerrrrr, prrrrrrrrrrr, törrrrrrrr..."
Olin ihan punaisena ja toisaalta mua kuvotti ja toisaalta hävetti ja toisaalta naurutti....
asutteko vielä b-rapussa, kuten minä(kin)?!
Mene ja tee sinä samoin :)
VARMAAN IHAN TOSISSAA KIRJOTETTU :PPPP
Mitä minun tulisi tehdä?

vetää kätees.. vituttaa tollaset urpot keillä on nainen ja sit ei muuta tehä
ku tullaan tänne ruikuttaa mikähän noita naisia vetää näissä pelleissä.....
Niin kumpiko teistä sitten olikaan se nainen? :D. Oma naiseni oli aluksi juuri sellainen että hyvä kun uskalsi käydä paskalla seurassani, mutta nykyään kun asumme yhdessä niin jompikumi voi olla tarpeillaan samalla kun toinen vaikka laittautuu vessanpeilin edessä. Toiset vain ovat suorapuheisempia kuin toiset, ja kyllä itseänikin "paskajutut" hieman ällöttää, mutta hei, kaikki paskoo!. Ei se nyt niin kamalaa voi olla jos kuuluu "plumps". Ja laita vaikka korvatulpat ensikerralla niin ei kantaudu epämiellyttävät äänet korviisi.
Itse rakast pieruja . niiden hajua ja ääntä on vaan niin taivaaallista kunnella ja haistella <3 ja jos tahdon tyydyttää itseäni niin tungen sormet peppuun ja annan paskan tulla ja samalla haistelen sormiani ja runkkaan...
Eihän naiset käy paskalla, se on miesten tehtävä käydä.
Itse olen nyt 13v ja en ole käynyt kertaakaan kakalla.
Ei ole mikään kiire sinulla vielä, kulta pieni. Kannattaa rauhassa antaa sen ekan kakan odottaa. Nauti lapsuudestasi rauhassa vielä. Turhaa lähteä tuollaisiin kokeiluihin vielä moneen vuoteen. Vielä tulee aika, jolloin elämäsi voi olla kypsästi yhtä kakkaa, ja koska paremmin tiedät mitä haluat, saat sitä kaikilta tahoilta niskaasi aivan tarpeeksesi. Jotkut siihen jopa täysin kyllästyvät.

Sitten kun olet kypsempi jo ja on löytynyt se luotettava ja ihanasti arasteleva kumppani, jonka kanssa yhteiseen paperiseinäiseen opiskelijapuolioon muutettua sen ensimmäisen kerran koet, on se varmasti aivan erilainen elämys, se. Kumpikin sitä ensi alkuun yllättyy. Mutta yhteinen on silloin puna kasvoillanne, ja samaa tahtia olette kyntenne pureva. Olette toisillenne ikuisesti ja erottamattomasti nolot. Se on silloin pyhä ja kaunis asia.

Ja muistathan, ninni, ettei tarvitse suostua mihinkään sellaiseen, mikä ei itsestä luontevalta tunnu. Ei kaikkea mitä ehdotetaan tarvitse välttämättä ollenkaan kokeilla. Monet yläkouluikäisetkin tuntuvat nykyisin luulevan, että hyvään seurusteluun pitäisi automaattisesti liittyä pissalla käynti jopa kolmekin kertaa viikossa. Ei minun nuoruudessani pissalla ainakaan tuollaisella tahdilla käyty, eikä siitä valistettu kouluissa, ei kotona. Jos kiinni jäi sellaisesta, niin peloteltiin, että päähän ja kainaloihin kasvaa karvoja tai että napa siirtyy eteen.

Eihän sen nyt kaikilla tarvitse seurustelunkaan sitä samaa olla, eikä tosielämän pissareissut useinkaan ole kuin Kauniissa ja Rohkeissa. Turhanaikainen mässäily ja leikittely tuollaisilla touhuilla voi johtaa sanomattomaan tyhjyydentunteeseen. Kun mikään ei enää riitä. Kaiken maailman Paris Hiltonit ovat kyllä näyttäneet tässä todella huonoa esimerkkiä. Siksipä varmaan vielä pissimättömät teinitytötkin jo pukeutuvat kuin paatuneet ruotsalaiset pissaliisat ikään. Ja jos vapaamieliseen pissailuun jää koukkuun, voi se sitten aikanaan pahasti hankaloittaa aitoon ja vastuulliseen aineenvaihdunnattomuuteen sitoutumista.

Malttia ja vastuullisuutta peristänne kuulutan, Suomen nuoret! Et voi samalla torttua sekä vääntää että säästää. Ja autuas se, joka maallisten kaakelikammioiden houkutuksissakin malttaa pysyä ummella, ja säästää sen kauneimman asian kokonaan Jesselle Kristofferille. Koska siellä, siellä on kerran oikeanpuoleinen koppi on sinulle ikuisesti varattuna.
Kiitos. Annoit uskoni takaisin!
Tipahdin xD xD
AHHAHHAHAHHAH!!!

XDDD
voi vitun paska muija saatana
Mää voin kyllä panna naista joka on käyny paskalla.. Ja voin nuolla pimppiäkin jolla on vasta pissitty.. Varsinkin jos se pimppi on n. parikymppisen muijan haarovälissä.. Nuoren naisen pimppi on kyllä hyvän makuinen, ei likaisen ja liikaa käytetyn oloinen. Vaan viattoman pimpin puhtaat mehut juoksevat kivasti kielellä..
oikein!juu pieni kusen maku suussa vaan kiihottaa enemmän ja perma lentää komeemmas kaaressa!
Olen 19 vee ja naiseni on 16 vee. Meillä on sellainen tapa, että aina passkannamme lautaselle ja sitten kun alamme syömään, laitamme passkalautaset pöydälle ja vertailemme passkan määrää ja laatua, esim. väriä ja koostumusta.
Jos laatuarviointi on hyvä, lusikoimme passkat lautaselta suuhumme. Jos passka on tavallista kiinteämpää, käytämme veistä ja haarukkaa.
Mitenkäs te synttäreitä vietätte? Meinasitteko lapsillennekin opettaa tuon kuninkaalliselta kuulostavan tavan? No, eipähän mene ainakaan paskat hukkaan...

Muuten, eihän naisten pitänyt käydä paskalla. Eli aloittaja valehtelee! Tämän ketjun voisi siis tulkita nettiliikenteen häirinnäksi. Vieläkö alottaja olisi rikosoikeudellisessa vastuussa?
Turruta itsesti katsomalla paskapornoa vähintään kahdesti päivässä, joka päivä, ja voin taata, että kun mimmisi sitten ääntelee vessassa, niin joposi keulii taivasta kohden kuin lipputanko. Sen jälkeen onkin kiva työnnellä takaapäin, eikä väliä, vaikka olisi jäänyt pyyhkimättä.
Onkohan sulla nyt kaikki muumit laaksossa , kun luonnolliset elämän äänet noin vaivaa..??

Jos ovi on kiinni , niin ei ole mitään ongelmaa, millainen idiootti oikein olet jos tuhlaat kaiuken lisäksi vielä vetä tuollaiuseen, kannattaisi ehkä harkita psykologista apua..??

voimia sinulle..
Korvatulpat ja päälle kuulosuojaimet,jos vielä kuuluu hanki moottötipyöräkypärä ja mustat lasit,voit olla valmis ottamaan vaikka takaapäin heti kun tavaraa tarjotaan takaapäin otettavaksi,kaasu naamari on vielä hyvä olla kaiken varalta.
Aikoinaan oli myynnissä semmosia muovisia läpinäkyviä ihan ufon muotoisia,päältä katsoen pyöreitä limppuja mitä laitettiin wc-pönttöön kellumaan.Isokin jööti meni alas,eikä muuten kuulunu loiskausta.Toiset tunki wc-paperia ja jopa tiedän tapauksen sahanpurunkäytöstä.
En ikinä ole kuullutkaan tuollaisesta Uffosta. :DD Tuossa voisi olla markkinarakoa!
Ok muru, mä meen sit nykyään yhden kivan naapurimiehen vessaan!
tuo ei ollut ees trolli, eihän kukaan trollaillut 10v sitten :D
joku ihan tosissaan kirjoittanut :D
Aloittaja on kyllä ihan kipeä, jos sitten kyseessä ei ole provo. Vai että vesihanaa auki paskalla käydessä.... mitähän sitä vielä saa kuulla!

Nainen on suht tervepäinen, tämä mies taas ei.
Eipä olis uskonu että tästä ketjusta tulee koko Suomen suurin puheenaihe vielä 10 vuotta ilmestymisensä jälkeen...
Paperia pönttöön, ei kuulu kusen lirinä eikä paskan loiskahdus!
paitsi sulla päässä
Entä sitten se haju?
ostaa suihkutettavaa raikastinta ja suihkuttaa sitä toiminnon jälkeen :)
Haha, aika vanha aloitus tosiaan joo.

Mutta.

Jos muuttaa yhteen kumppanin kanssa ilman, että elämän realiteetit ovat tulleet tutuiksi (esim. se että kumppanilla on suolisto), voi arjesta tulla tuskaisaa. Omassa kotonaan pitää pystyä käymään vapautuneesti vessassa silloin kun haluaa. Jos vessakäynnistä tulee asia jota jännittää päivittäin, kannattaa joko ottaa aihe puheeksi kumppanin kanssa tai vaihtaa kumppania, jos tilanne jatkuu pidempään, sillä yleensä jatkuva luonnollisten asioiden jännittäminen on vain yksi suhteen muista samanaikaisista (kommunikaatio-)ongelmista. Tietenkään överiksi ei kannata pistää, tuskin kumppani haluaa kuulla tuotoksesi laaduista sen suurempia kertomuksia, mutta suhtautumisen vessassa käyntiin täytyy olla normaali kummallakin osapuolella.

Tutustukaa ihmiseen kunnolla, ennen kuin näätte niin paljon vaivaa että muutatte yhteiseen asuntoon, sillä avoliitonkin purkaminen on melko työlästä puuhaa. Yhteinen arki voi olla todella antoisaa ja elämäntäyteistä, mutta jos kotonaan joutuu olemaan ahdistunut, koko homma menee hyvin nopeasti puihin.
ei se haittaa jos vähän ruskeaa liukastetta löytyy takaapäin vaa ;) T:sormipoju
Taidan lähtee paskalle....
Me käymme usein vessassa ovi auki, oli hätä sitten iso tai pieni. Normaali asia eikä sitä kannata hävetä tai ällötellä ! Pyydän joskus laittamaan oven kiinni jos en halua kuunnella ähinää ja loiskahduksia, mutta sekin on normaalia. Kannattaa ehkä kohdata normaalit asiat ja arki ja miettiä sitten mikä enää järkyttää.. ;)
Mua ei haittaa ne äänet, mutta en kyllä haluaisi olla näkemässä tai että tyttöystävä olisi siinä näkemässä kun käyn asioillani. Jotenkin siinä on jo ihan liikaa informaatiota. Ei p*ska/pask*minen ja virtsa/virt*aaminen ole luonnollisuudestaan huolimatta sellaisia asioita joita tykkäisin katsella.

En ymmärrä oikein tuota, mutta jokainen tekee tietty kuten haluaa.
Ai, mistäs lähtien virtsaaminen on ollut ruma sana?
Voi Ei :D Päivän paras juttu :D
Valio OLO:a ota monta purkkia niin ei tarvii lähteä vessaan
Tuttu aihe, eräs entinen kumppanini ilmensi saman asian piereskelemällä jatkuvasti ja äänekkäästi, myös peiton alle mentäessä. En enää ikinä kammon saatuani pystynyt harrastamaan seksiä hänen kanssaan takaapäin, koska aina hänen peräaukon nähtyään mieleeni tuli ne kamalat "silent killerit", ja himot tyssäsivät siihen ja pikkuveikka valahti veltoksi. Ymmärrän tuskasi. Itse en päässyt koskaan aiheesta yli, vaikka lähihoitaja olenkin, ja ainoa vaihtoehto oli suhteen lopettaminen. Homma toimi muuten kuin junan vessa, mutta kammosta en ole päässyt vieläkään ylitse. Alkaa yököttämään heti kun kuulen naisen pieraisevan. Että näin.
Olen itse parikymppinen naisenalku ja pari vuotta sitten nukuttuamme yhdessä poikaystäväni kanssa ekaa kertaa, oli tarkoituksena myös puuhata vähän muuta kun nukkua. Oltiin kuitenkin sen verran uusia tuttavuuksia toisillemme, ettei poikaystävänikään kehdannut silloin sanoa, että vatsa on vähän kipeä..
Ei veitikka meinannut ees seistä kunnolla, mutta jonkin ajan kuluttua kuului peiton alta kovaääninen prööt :D
Ajattelin antaa asian vain olla, ettei turhaa saisi traumoja ja nolostuisi.. No pian kuului uudestaan pieru ja leikin taas etten kuullut. :D Vaikka mielessäni vähän hihittelin.
Myöhemmin sitten kerroin, että kuulin kyllä ne silloiset prööt äänet, mutten halunnut nolostuttaa. ;D Mutta ei pierut mikään totaalinen turn-off ainakaan itselleni ole:D

Kakkaaminen oli ehkä vähän tabu, että hyvä että edes uskalsin alussa käydä miehen kotona paskalla tai missään samoissa tiloissa, joissa hän oli :D Onneksi miehen suhtautuminen paskantamiseen oli vähän avoimempaa ja tästä lähtien olemme aina kakkakummeja toisillemme! :D Ei tarvitse enää kyhjöttää vessassa yksin <3
Veden juoksutus kyllä on tuhlausta.

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Ihmiset, seriously?
Ota jätkä tuplaorkut: pistä muijas imeen sua samalla kun väännät pythonia matkalle viemäriverkostoa. Voi sitä ihanaa ääntä ja tuoksua.
Aamulla kahvin ja tupakan jälkeen paska on ihan muualla kuin pöntössä.
Muutama psisara sinne saattaa osua vaikka istuu siinä.
Eroa. Ei kannata kuunnella koko elämää pökäleen putoamista pönttöön. Yök.
Mulla oli toi sama ongelma. En kestänyt noita muijan loms ääniä. Vaihdoin meille sellaisen kompostikäymälän, siinä kun ei ole vettä. Suhteen laatu parani heti 100 rosenttia.
ja mikähän mies se semmone on joka pistää hanan päälle, paska jätkä :D
kuka sairas ääliö kuuntelee ,oven takana,kun toinen on tarpeillaan,kuspiät,jsut joo menkää hoitoon,pönttöjenne ja kakkaplumsahduksienne kanssa,vattu mitä ääliöitä
Itselleni kehittyi ns. ujopissa monien sattumusten ja tapahtumien kautta. Yhtenä pääsyynä ja viimeisenä niittinä pitäisin kuitenkin ystävääni, joka jostain syystä alkoi hakeutumaan aivan joka kerta kusella ollessani vessan oven taakse kiehnäämään, hiippailemaan tai touhuamaan. Ahdistavaa.. Ei ehkä alkuun mutta pidemmän päälle, kun huomasin käytöksen toistuvan joka kerta. Olin, että mitä vittua? Mitä se tossa härvää aina?!? Kuunteleeko se? Tekeekö se sen tahallaan? Vai onko se jotain alitajuista? Tiedostamatonta? Joku perversio?

En osannut asiasta oikein alkaa puhumaankaan.. En edes tiedä tiedostaako hän toimintaansa. Yleensä hän ei oven takana puhunut mitään, mutta kuulin hänen tulleen lähietäisyydelle. Ainoastaan erikoistilanteissa, jos olimme vaikkapa lähdössä, juttu kesken tai tullessaan ryminällä ovelle hän saattoi jotain sanoa. Yleensä hän vain muina miehinä hivuttautui ahdistavasti ovelle. Kerta toisensa jälkeen.. askeleita, kahinaa, lattian narinaa, hengitystä.. kusen odotusta
Nämä kirjoittajat, jotka mollaavat alkuperäisen kirjoittajan epämiellyttävää tunnetta tyttöystävän wc-käynnistä tunnistetaan seuraavista:
- kusi lorisee kovalla äänellä pönttöön
- paska pötkähtelee pönttöön äänekkäästi ja kusivesi pöntöstä samalla perseiholle
- miehet kusevat pöntön reunoille
- omat paskaraidat on siivoamatta wc-pöntöstä
- käsien pesun jälkeen puolet vedestä on pitkin lattioita ja pesutasoa
- hanassa on likaisten käsien jäljet
- pöntön edessä lattialla paskaiset kengänkuvat
- käsipyyhepaperit on heitetty roskiksen viereen
- wc-pöntön kansi on jätetty ylös
- vaatteet viimeistellään/lvetoketjut ja paidat laitetaan kohdilleen vasta toimituksen jälkeen wc:n ulkopuolella

että silleen, miksi sitä yleensä on erikseen naisten ja miesten WC:eissä sekä pöntöt lukituissa kopeissa. Ehkäpä siksi, että toimitus on mitä intiimein ja yksityisin, ja silloin halutaan olla rauhassa ja huomaamattomasti.
no jos ei saa kusi lorista kai se ny reunoille menee... idiootti ! ! :D
mul on semmonen fetissi et pyydän muijaa jättää oven auki ku se"jaskalla"sitkun sielt rupee kuulluu niit ihania ääniä plumps,plumps!(pieru väliin tietysti)niin laukean samaan aikaan juurikin sopivan kokoiselle talouspaperiarkille.UAAAAH AAAH!!
Me vaimon kanssa päästiin tämmöisen asian yli sillä että pyydettiin toinen toistamme pyyhkimään pyllymme kakkasession jälkeen.

Usein kuulestelemme oven takana miltä loiskaus kuulostaa ja sitten keskustelemme ruokavaliostamme. Kovan pinnestelyn (ääni kuin pieni orgasmi "ääh ääh äh") seuraus on kova loiskaus ja kyseessä on silloin kova kakka.
Miksasin ääniä jä lähetin >Youtubeen> kun se perustetiin. Sittemmin äänitteeni on toiminut ruotsin kielioppina

toivoen, avaaja . Boyzone
Kerran kaverini paskoi housuunsa ja tuli meille istuksii sohvalle ja sohvat lensi roskiin kun haisi niin paskalle. Kielsin lapsiani menemästä enää sohvalle ikinä!
veikkaan et oli selvinpäin:)
Tää on kyllä naurettava ongelma. Huh. Kannattais laittaa vaikka kolme palaa paperia sinne pönttöön ennen juttuja niin ei loiski enää.
Et voi olla tosissas? :DD
Huhheijaa...yleensä en näihin viesteihin puutu mutta nyt oli kyllä niiiin hassu juttu että pakko...saatan toistaa edellisiä kun en jaksanut viesteistä lukea kuin puolet.

KAIKKEIN HELPOITEN PÄÄSET EROON KAKKAÄÄNISTÄ KUN MUUTAT MAALLE TALOON JOSSA ON ULKOHUUSSI!

Ei nimittäin kantaudu äänet tuvalle.

Eri asia sitten on se, onko sinusta alkukesästä sen huussin tyhjentäjäksi kun noin vedät hernettä (vai kakkakikkaretta) nenään pelkistä äänistä :D

Itse olen nyt asunut yli 13 v ihan muista syistä maaseudun rauhassa, mutta vesivessakin on tuttu yli 23 v ajalta.

Ammatinvalintaa harkitsisin tarkkaan; hoitoalalle sinua en ainakaan suosittelisi, esim pienissä hoitokodeissa joudut

-antamaan mahdollisesti peräruiskeen
- auttamaan vessaan ja olemaan vierellä
- pesemään ja pyyhkimään perseen
- entäs kun kaikilla 10 asukkaalla on yhtä aikaa ripulitauti.... koko talo lemuaa sille....

ja tämä on pientä siihen verrattuna mitä esim sairaaloissa ja terveyskeskuksissa ....

Oman perheen perustamistakin ainakin jälkikasvun osalta kannattaa suunnitella tarkasti, sillä silloin joutuu kuuntelemaan kaikennäköisiä kakkapuheita, pesemään kakkapeppua, jne jne....

Kyllä maailmaan ääniä mahtuu :D

Mutta sitten se on oma asiasi jaksatko kuunnella emäntäsi kakkakertomuksia :)
Amattivalintaa kannattaa tosiaan harkita mutta varmaan onkin jo harkinnut ja on konttorityöntekijä, joitakin putkia avatessani elämäni aikana sitä ehtaa tavaraa on lentänyt ihan simille asti kirjaimellisesti.
alkuperäinen viesti kirjotettu 2003 ja vielläkin annetaan hyviä neuvoja
Miksikä asia siitä muuttuu, vaikka aikaa on kulunut? Aloittaja lienee jo vaihtanut morsianta moneen kertaan, kun on noin angstinen?
Minä kun käyn paskomassa, niin se kuuluu naapuriinkin aivan varmasti. Siinä ei vesihanat auta, kun pierua ja sontaa lykkää kuin valas suihkuttaisi. Koko takapuoli on märkä kuin uimasta nousisi, mutta ei yhtä puhdas.
Minun morsiameni ei ole turhan tarkka tuollaisesta.
Joskus kyläpaikassa vähän hävettää, mutta ei auta, kun ripulia ja kaasua on kuin öljylähteessä.
Ei siinä sanomiset auta. Häipykööt nurkistani, jos ei kestä kuulla.
Kun 60-70 vuotta olette kuunneleet toisianne,eivät vessasta kuuluvat äänetkään enää pahemmin häiritse yteiselämää. Kärsivällisyyttä nuorelle miehelle,kyllä sinä
tulet aikanaan neutraaliksi kaikelle etkä vain äänille. Että linnun aulua auringonpaistetta teille molemmille.Kokemusta on !
pidän aina paskalla käydessäni vesihanaa auki... MITÄ V.I.T..sairasta... sulla taitaa olla ahdistuneisuus depressio pelko fobia paskasta!!!!
Sinun pitää antaa naisesi huomattavasti vanhemmalle miehelle, joka mielellään kuuntelee naisesi kakalla käyntiä ja nai sen jälkeen häntä ihanasti takaapäin peppuun :)
ASENNA KOVAÄÄNINEN RADIO sinne vessaan - et ku sinne menee, niin se ratkee soimaan... tai soita itte stereoita tms sillo ku naisesi on paskalla.

Ja jos et haluu panna häntä takaa, niin mie voin tulla panemaan.
ei taida kirjottaja olla hetero?...kakka tulee perseestä!!
Tuksun ja arton sekoilut alkoi siis jo vuonna 2003
Kaikenlaisia pervoja, minulla on muutakin tekemistä kuin miettiä paskantamista. Laita heiniä tai pehkuja nurkkiin niin tyttökaverisi voi käydä paskomassa niille, vähennä ruoka-annoksia syötä laksatiivejä. Tyttökaverit on hyviä lemmikkieläimiä. Miehet on avioliitossa aika siistejä ja häveliäitä naiset emakkoja.
Ei ole ihan normaali tuo sinunkaan ehdotus.
topicin aloittajalle. jos emäntäs on hyväkroppanen ja kaunis niin tuo tänne se, ei haittaa meikäläistä vaikka akka paskois ovi auki. voin naida sitä vaikka perseeseen kun suolikin on mukavasti tyhjä niin ei tuu nököö meisselin päähän.

voi helvetti mitä joutilasta itkua turhanpäiväsestä asiasta.
Voi teidän kanssanne! Kyllä meillä ainakin hoidetaan asiat vessassa ihan normaalisti eikä niistä sen kummemmin puhuta. Jos nyt joskus sattuu vaikka kauhee ripuli iskee niin minkäs sille voi, että siitä wc:n ulkopuolellekin saattaa jotain kuulua. Ja mitä sitten? Normaalia elämää, yks luonnollisimmista asioista. Aivan varmasti jokainen käy joskus paskalla, joten se siitä. Turhaa sitä on itse hävetä ja turhaa siitä on muiden nähdä vaivaa!
Mee parvekkeelle tai johki muualle pihalle siks aikaa ku leidisi käy paskalla.

Tai yksinkertaisesti hommaa korvasuojaimet/tulpat. Tai vaihda kämppään uudet eristeet tai muuta.

Mua ei kyllä haittais yhtään jos tuollaisia paskomis ääniä kuuluis vessan ulkopuolelle. Luonnollinen asia? Ei taida kauhean vankalla pohjalla tuo teidän suhde olevan jos hän suuttuisi sun sanomisista?
Hankkikaa elämä, oikeasti!
mies on itse häveliäs kun ei luonnolliset äänet saa kuulua, ja suhde on senverran alussa... eihän sitä naiset yleensä alussa voi edes pieraista tai röyhtäistä, vaan pitää sietää ne kamalat maha tuskat mitä sitten tulle kun pidättelee.... mua ei ole koskaan häirinny miesten kusemiset tai mitkään... ja autoreissullakin käyn puskissa pissalla, tai pakkasella aukastujen etu-taka ovien välissä.... sehän on luonnollinen asia... mitenhän tää mies ottaa vauvojen vaipan vaihdot ym?? suosittelen päiväkotiin töihin menemistä jossa tottuu moiseen asiaan, että se tulee pois mitä on suuhunsa pannu...
Tiedättekös mitä? Aika mennä taas paskalle!
Eipä tämä aloitus ole yhtään sen ihmeellisempi, kuin ne "mun mies ei huomioi mua byäääääh", "mun mies katsoo pornoo byääääh", "mun mies pukeutuu naistenvaatteisiin byääääh". aloitukset.
Niin ajattele miten kauheaa! Naiset ei olekaan niinku pornifilmeissä, hajuttomia, mauttomia, täydellinen vartalo ja ennen kaikkea, ei ne ainakaan ikinä käy kusella ja paskalla ja varsinkaan piereskele.
Ny hyvät hyssykät!
Panet sitä kyllä perseeseen mutta et pysty puhumaan paskantamisesta hänen kanssaan.
Kummassa on vikaa: reiässä vai patukassa?
Ei mitään, senkun vain panet takaapäin, eipähän paska roisku silmille.
Voi mitäs jos tulee vaikka pieru persiistä, puhumattakaan vaginapierusta, kesken seksin? Meneekö halut... Kannattais opetella paskomaan. ;DDD
itse ulostan seinille ja lattioille niin ei loiskahtele...
Monipuoliset tietoturvaratkaisut suurten yritysten tarpeisiin.
onko normaalia kun käyn kaksulla niin en käytä paperia ollenkaan vaan pyyhin sormilla anusaukkoni ja sitten nuolen herkut sormiltani?t.kaksukkapöksy
Jos hän kertoo esim " tuli iso kökäre ja kolme pientä" niin näytä yökköävää ja sano " Hyi vittu ku mua kiinnostaaki, hei toi on aika oksettavaa ku kertoilet tollasii juttuja..." kantsii kertoo mikä hiertää niin kyllä se nainen tajuaa vähitellen -.-
Juu no itse kyllä laitan paperia/käyn yksin/vähän aikaa hana päällä.. Eli mies ei niistä äänistä "kärsi"..

Mutta sen sijaan miestä oksettaa se että joudun JOSKUS työssäni avustamaan takapuolen pyyhinnässä!!! Hyi kamala, sen takiahan olen saastanen ja likainen!
"Siis mä en vois tehdä tollasta, hyi.."
Miehet vaan ei kestä mitään.
"miehet ei kestä mitään"

eipä yleistetä. itse olen mies ja työssäni olen pyyhkinyt jos jonkinlaisista pyllyistä sekä löysät että kovat paskat ja vaippoja vaihtanut. Siis ei vauvoilta, vaan ihan isoilta ihmisiltä.
Ainakaan minun naistani ei häiritse asia että olen rynkyttänyt ihmisten paskaputkia lukemattomat kerrat, suorastaan uinut sellaisessa hartioita myöten. Polskahdusten tuoma kammo katoaa usein kun se vyöryy olohuoneeseen tuoden vastustattamattoman remonttitarpeen. Silloin mittasuhde saa uuden ulottuvuuden.
2003 vuonna kirjoitettu. Miten kävi??
En kyllä voinut muuta kuin nauraa näille viesteille.. "pidän vesihanaa auki kun käyn paskalla".. jumalauta :D.. Seriously?
Mulla on kans kakkafobia, mutta kun otin koiran ja olen seurannut sen paskomista, niin olen tavallaan saanut siedätyshoitoa ja se tuntuu nykyään normaalimmalta.. ennen en voinut oikein katsoa, kun koira paskantaa... nykyään se ei tunnu missään...
Mistä tietää että nainen on tyhmä ja kädetön?
no siitä kun se ei saa ees veskin istuinosaa alas,mitenkähän ne osaa pestä sen räkäsen tavaransakaan?
sullon oltava aika ruma nainen. kauniit naiset ei pasko ollenkaan
Taitaa olla näitä loisia tai yhdistysnaisia , kuten perä-Ojalakin, tulevat toisten asuntoon naiset ja asettuvat taloksi, sitten kolmelta aloittavat kylpemisen , aamupuuron keittämisen , hajotti oman ikkunansakin, kun ei tule tarpeeksi happea, ei se mitään vielä vaikka ei osaa paskalla käydä, sänky haisee, hajuhaitat, luki Hesaria 3-5 väillä aamulla, ja lähti teatteriin, tytär seurustelee pultsareiden kansa ja fiksoitunut siihen.Perä-Ojalahan Espoosta leikkauttaa rintansa kuulemma.,
Meillä vessan lukko epäkunnossa, kun itse olen tarpeilla, alkaa mies etsimään mua, avaa vessan oven ja sanoo: ai sä oot KAKKALLA :) sit se jättää oven sepposen seljälleen ja turisee niitä näitä pitkät tovit siinä.. sit ku haju on sietämätöntä, ni sanoo hyi vittu.. lähtee menee ja jättää silti oven auki.. :D ei tämäkään ihan normaalia vissiin, ei liittynyt asiaan mitenkään mutta ajattelin nyt ongelmani kaikille jakaa kuitenki.
Haistakkeehan vittu ku sehän paska lopahtelee sinne pönttöön jjoka tapauksessa!!! :P
Ihan parhautta koko ketju :D :D :D
Heh, kohta 10 vuotta jauhettu tätäkin paskaa.
Kakka näkyy saavan tunteet lainehtimaan laidasta laitaan. On se aika veijari.
tän täytyy olla trolli. kuinka neiti täytyy olla että pitää paskalla käydessä hanaa auki? ja tuhlaa vettä? ei hyvää päivää. ei se sunkaan paskas varmaan äänettömästi sinne pönttöön tipahada...trollaaja pelle
Tässä teille opas äänettömään paskantamiseen:

1. Pudota vessanpönttöön hieman paperia - se vaimentaa paskan laskeutumisääniä.
2. Ennen kuin aloitat paskantamisen, tyhjennä suoli ilmasta näin: seiso suorassa ja tartu käsin molemmista pakaroista (melko lailla keskikohdista, tarpeeksi kaukaa persreiästä kuitenkin hygieniasyistä). Pierun äänihän syntyy, kun ilma pääsee suolesta hyvin äkkinäisesti, joten päästä ilmaa H-I-T-A-A-S-T-I levittämällä pakaroitasi ulospäin. Ainakin kiinteäpeppuisella ihmisellä peräaukko avautuu samalla ja näin ulos tulevan ilman määrää voi kontrolloida - hitaasti avautuessa kuuluu korkeintaan pieni ilman suhina.
3. Nyt paskantamisen pitäisi olla suhteellisen äänetöntä. Varmuuden vuoksi voit vielä yskäistä ponnistaessa, jos pelkäät, että joku ääni voisi vielä kuulua.

Hajun voi peittää suihkuttamalla ilmaan hieman esim. hiuslakkaa tai vaahdottamalla lavuaarissa runsaan määrän hajustettua saippuaa. Jopa saippuavaahdon tuoksu leviää yllättävän hyvin hetken kuluessa ympäristöön.

Ei omassa kodissa tarvitse paskantamisen ääniä hävetä, mutta tämä on hyödyllinen taito kylässä käydessä, juhlissa jne. Vaikka usein paskantamista vältellään vieraissa paikoissa, niin ei kuitenkaan kannata mahdottomia pidätellä, koska a) maha tulee kipeäksi ja turpoaa ja näytät lihavammalta ja b) jos sittenkin tulee pakko käydä hädällä, niin ne karmeimmat perseräjähtää-äänet syntyy juuri silloin, kun paskaa on pidätelty pitkään.
Loppuu sultakin se vesihanan päälle laitto, kun alat omat vesilaskusi maksaa. Siinä ei paljoa pieni paskanlätinä haittaa, kun vesimaksut tippuu 90%.;-)
Ja luulen, että naisesi on sanonut, että "paska reissu, mut tulipa tehtyä", kun susta eroon päässyt. Sillä en usko, että olette enää yhdessä näin liki yhdeksän vuoden jälkeen, jos ongelmat olleet tota luokkaa jo alussa ...
mielestäni paras tapa on ottaa runsaasti paperia käteen ja pitää tiiviisti persettä vasten, jolloin mikään ääni ei pääse kauas. ja varmuudelta vielä hana päälle, ja lopuksi tiputtaa paketin nätisti pönttöön.
Ööh.. Sä tässä olet outo ku et kestä elämän normaaleja asioita ja ääniä. Minä ainaki pelleilen poikaystäväni kanssa tuollaisista asioista ja meillä on hauskaa. :D
Joka pieruansa pirättelöö, niin sillon jotakin muutakin salaamista!
mun akkani saa paskantaa mun suuhun ja syön kaiken ja juon myös kuset,ja gampinaa päälle röyhhhhh,sitten panen sen paskasta persettä
Tuossa on varmaan perää. Vaimokkeeni (nykyinen) vaimo päästi kunnon pierut Kerimäen puukirkossa kesällä. Ja sattui olemaan pappi paikalla. Hän katseli kyllä ihmeissään, kun vaimoni kulki hajuvana perässään kuin ei mitään. Minua hävetti, vaikka ei ollutkaan salaamista.
Kaikkein hauskinta on ripulin tai vatsataudin aikaan, usein tyttöystävällä on vatsa löysällä myös kerran kuussa. Oi niitä ääniä ja tuoksuja. Ja vähän ajan päästä uusintana, mutta entistä vetisempänä. Housutkaan ei aina säily ihan kuivina.
paska laittaa puhumaan. Mitenhän on tekojen kanssa?
Kymmenen vuotta puhetta paskasta.
On se bakteerikqasa ihmeellistä.
kattokaa video 2 girls 1 cup, nii ei enää tarvii miettiä tommosia(=
tämä vai?
http://2girls1cup.nl/ siis tämä?
Tää netti taitaa sulkee ton sivun. Kirjottakaa guuglee 2 girls 1 cup ni se tulee sielt.
mitäs tossa nyt sit oli per*eeseen laitettu sukulaatia ja tytöt maiskuttelee .voisin itekki maistaa.ei toi ny mitään pas*aa ollu.
En voi mitään, mut olen sen verran vanhanaikainen ja sovinisti, että esim. naisen piereskely on kaukana naisellisuudesta, enkä voi sietää sitä.
Paskoakin voi tiiviisti wc:n ovi kiinni ja hajunpoistajia käyttäen.
Näin sovinistina miehillä ei tietenkään ole niin tiukat rajat.
Eli miehet kyllä saavat helpottaa oloaan ja päästää ilmat ulos, mutta vain koska on nainen niin pitäisi jotenkin maagisesti saada ne ilmat pysymään sisällään, ettei miehiltä vaan mene fantasiakuva täydellisestä naisellisuudesta? --'
Jos ei tahdo onnistaa, niin istuu vaan ja ponnistaa!!!! Anna tyttökaveris sontii rauhassa...
Vielä ärsyttävämpää on se kun avopuoliso kuuntelee tolleen korvat höröllä joka kerta kun käyt tortulla!
Huvittavinta tässä on se, että vitsillä tehty aloitukseni on saanut enemmän vastauksia, kuin mikään muu tällä "parisuhde" palstalla tehty keskustelun aloitus.

Hyvä taas suomalaiset! *huokaus*
Ehkä vitsillä tai ei, olen kuitenkin joutunut lukemattomia kertoja todistamaan ja kuuntelemaan tätä ihan tosi elämästä, selityksiä ja huikeita riitoja pariskuntien välillä mitä on tullut tehdyksi ja mitä olisi pitänyt tehdä toisin. Vesihanojen auki pitäminen on aivan tuiki tavallista ja törmännyt ihmisiin jotka pistävät pesukoneen pyörimään samaan aikaan ja paljon muuta.
Naiset ei pasko ja niiden pierutkin tuoksuu kukkasilta
Ootko homo? Vähän tuntuu siltä. Tolla naisella on enemmän munaa kuin sulla! On vähän noloo tehdä maailman luonnollisimmasta asiasta iso numero. Siis se on ihan tavallista!

Taidampas tästä lähteä vessaan.
Heterona sitä toivoisi, että nainen olisi erilainen kuin mies, eli edes jotakuinkin naisellinen, eikä käyttäytyisi kuin stereotyyppinen "äijä". Tässäkin ketjussa on usein todettu häveliäästi vessassa käyvän miehen olevan "neiti", joten samaa mieltä useimmat tuntuvat olevan.
Aivan niin, täällä kutsutaan häveliästä kaveria neidiksi ja samaan aikaan naista kehotetaan pieremään.
en ole
paperia alle ensin kunnolla,niin ei taatusti kuulu mitään ylimääräistä lumpsumista.Ihan naurattaa tälläiset jutut ,jokainen käy tarpeilla,luonnollinen asia..
Joo kannattaahan sitä paperia sinne pönttöön tuhlata metritolkulla ettei vaan äänet kuulu... :D Järjen jättiläiset taas asialla.
kun minä käyn kakalla, suolesta tupruttaa pinkkejä saippuakuplia ja vaahtokarkkeja <3
paska juttu.
Arvatkaa kun tuohon vielä yhdistetään laktoosi intoleranssi.
Ettekö te vitun idiootit osaa paskantaa muualle kun sen syöksytorven keskelle?! No kyllähän se silloin loiskuu ja persekin kastuu. Ihmiset on niin saatana aaseja ettei edes aasit ole niin aaseja perkele.
Voi luoja hanki elämä; näin 50v. olen nähny ja kokenu paljon pahempaa 2.den lapsen kuoleman ja tosi rakkaan ystävän sairastuminen syöpään.Jos mitenkään saisin vaihdettua osia kanssasi tulisin ilomielin kuuntelemaan kikkateiden loiskahduksia.
jos sinulla ei muita huolia ole...
Huolensa kullakin. Eipä sinunkaan vastaus varmasti auta viestiketjun aloittajaa, kun ongelma on yhdeksän vuoden takaa ( ! ). Tuskin tuo on enää ongelma jos edes ovat enää yhdessä.

Elämä koettelee jokaista jossain vaiheessa. Nuori n. 20 v. ei välttämättä ole kokenut läheisen kuolemaa, joten sillä pääsee vanhemmat ihmiset aina pätemään. Mutta kyllä kaikki kokee sen aikanaan, älä siitä huoli.
no sano että laittaa paperia ennenku paskantaa nii ei kuulu loiskahukset
Sitä en tiedä, onko aloitus vitsi, mutta tiedän, että vastaavista asioista ihan oikeastikin riidellään ja laitetaan jopa välejä poikki.
Osta morsiamelle muovipotta niin ei kaiu eikä loiskahtele kun aloitta kuiviltaan. Eikä se takaapäin tarkoita sitä että se tahtoisi veitikkaasi sontahuoneeseen. Puhukaa, se auttaa. Nyt on paskapuheiden aika!
Minä yleensä paskon suuhuni! Maistuu hyvältä ja on muutenkin terveellistä ja mitään "ihania ääniä" ei kuulu!!1
Opeta mullekin <3
Kyllä sai taas nauraa kun luki näitä :D Osa viesteistä tosin oli hiukan pimeitä...
Miten muijasi sietää tuollaista "neitiä"?
muijakin on äijä
Runsaasti vettä (vähintään 0,5 - 1 litra) ja pellavansiemenöljyä 0,4 - 0,6 dl päivässä, mieluiten aamiaisen yhteydessä. Läkeröl Plus sitruuna pastilleja aski (32 grammaa) vähän alle tunti ennen pääruokailua. Ruokajuomaksi Hyvää Päivää kuitujuoma ½ litraa. Nämä ratkaisee noi ääniongelmat. Iltapalaksi tarvittaessa Valio OLO™ jogurtti.
En ole 18 vuoden aikana KERTAAKAAN kuullut vaimoni paskan loiskahtavan vaikka olemme asuneet yhdessä kaikki nämä vuodet. Ai niin, hän ei ole Suomalainen.
Namibialainen haamukakka on siitä jännä, ettei sitä voi havannoida ilman tiedustelupalvelutason kuuntelulaitteita! Tietysti yksi vaihtoehto on asentaa turvakamerat wc-pytyn reunan alle että saadaan varma havainto. Ennen sitä ei kyllä voi varmasti sanoa mitä sielä vessassa oikein tapahtuu.
suosittelen vessaanne tuuletusta, josta kuuluu kova hurina ja pönttöön voi toki laittaa vessapaperia niin ei pahimmat lötsähdykset kuulu !
Suosittelen sellaista vessaa, jossa alkaa soimaan musiikki samalla kun sinne menee. Eli teknovessaa tai sitten sinne voi asentaa kajarit Ihan ite ja vääntää sen musan kovemmalle..

Vaikka tämä juttu onkin vanha niin...
Joo, ja sitten torvimusiikkia täysillä ämyreistä kun tyttöystävä menee vessaan. Itselle voi valita Beethofenia.
> Minä esim. pidän aina paskalla käydessäni vesihanaa auki, jotta muiden ei tarvitsisi kuulla paskantamisestani tulevat "ihanat" äänet.

Sinäkö pöljä asuit kerrostalossa yläkerrassa? Yöllä kuului kauheata kohinaa putkista ja sitten se loppui vessan vetämiseen.

Ei yöllä saa juoksuttaa vettä tarpeettomasti. Ja jos kaikki juoksuttasivat vettä vessakäynnin ajan, niin kyllähän se kerrostaloyhtiössä nostaisi vedenkulutusta, vesilaskua ja kuukausittaista vesimaksua. Jo turha veden juoksuttaminen 2-3 minuutin hampaidenharjauksen aikana kahdesti päivässä lisää vedenkulutusta merkittävästi.
.tuli yks hauska hetki tahan paivaan..lisaa samanlaista..
jeesus mikä neiti aloittaja