NAISEN ULKONÄÖSTÄ

neito1986

Kuinka tärkeä naisen ulkonäkö on miehelle? Vai merkitseekö luonne enemmän?

Olen 168 cm ja painan 55kg. Minun rintani ovat 70B. Mille se miehistä kuullostaa? Kelpaako pieni rintainen nainen?

12

1864

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • - guy of gisbourne -

      Tämä palsta on väärä paikka kysyä tuota, koska saat todennäköiseti todella vääristyneen vastauksen

    • kuulostaa

      kunhan et ole jakanut itseäsi ympäri kyliä. Ikäisellesi naiselle normaali seksikumppaneiden määrä on 0-10. Pituuden, painon ja rintojen puolesta kuulostat hyvältä. :)

    • Ulkonäkö on se asia mihin ihmiset aina ensimmäisenä kiinnittää huomiota (pois suljetaan nettideitit), eli siis niin kuin sanotaan ulkonäköön ihastutaan ja sisimpään rakastutaan. Tietenki jos et ole ulkonäöllisesti vetävä niin sinuun on silloin vaikeampi rakastua koska kukaan ei myöskään ihastu.
      Joten se kiva ulkonäkö auttaa, mutta ei ratkaise mitään.

      Ja joo olet kivoissa mitoissa, ei mitään hävettävää ainakaan. Naiset jotka miettivät niiden rintojensa kokoa voivat aina miettiä sitä että kelpaako teille pieni munainen mies? Jos tulette siihen johtopäätökseen että ei se koko merkitse mitään niin voitte myös huokasta helpotuksesta, koska ei niiden rintojenkaan koolla ole mitään väliä.
      Mutta on varmasti ihmisiä joille kaiken koolla on väliä joten ei kannata masentua jos joku tyrmää sun ulkonäön täysin.

      • neito1986

        ota huomioon se seikka, että jo vaatteet päällä voit päätellä rintojen koon. Mutta ei silloin kalun kokoa tiedä. Ja ennen kuin kalun koko selviää mies on jo voinut tehdä vaikutuksen, ja asialla ei ole enään niin suurta merkitystä koska mies on osoittautunut ihanaksi.


      • teppo
        neito1986 kirjoitti:

        ota huomioon se seikka, että jo vaatteet päällä voit päätellä rintojen koon. Mutta ei silloin kalun kokoa tiedä. Ja ennen kuin kalun koko selviää mies on jo voinut tehdä vaikutuksen, ja asialla ei ole enään niin suurta merkitystä koska mies on osoittautunut ihanaksi.

        Myönnetään, vaatteet päällä voi päätellä jotain rintojen koosta. Tämän takia varmasti jokainen, kenellä on silmät päässä, on huomannut rintoja olevan sekä pieniä että isoja ja kaikkea siltä väliltä. Siihen kokovaihteluun on siis kouliintunut, ja sitä osaa odottaa. Miesten housuista kalun koko tai sen puute taas ei paista läpi, joten en pidä vertaustasi täysin pätevänä. Aloitusviestissä ilmoittamiesi mittojen perusteella väitän, että rintasi ovat juuri sopivat varteesi ;) Niiden kokoa paljon isompi merkitys kuitenkin on sillä miten niitä kannat, sillä siihen iloiseen pienirintaiseen tyttöön on paljon helpompi ihastua kuin isorintaiseen joka ei vaikuta olevan sinut itsensä kanssa. Pätee toki myös toisinpäin, mutta ihastumisen jälkeen asialla ei loppujen lopuksi ole juurikaan merkitystä.


    • kaikille nykyään

      Se ulkonäkä on yhtä tärkeää kuin naisille miehen ulkonäkö. Miehen täytyy olla pitkä ja tumma. Lisäksi mielellään hyvin toimeentuleva. Myös hyvä asema tai kuuluisuus on hyvin suotavaa.

      Joten kovoo hommoo!

    • Kyllä kauniit kasvot on aina plussaa, mutta jos on henkisesti ihan palikka/toope niin ei siinä visuaaliset avut auta paljoa paskaakaan. Semmoinen tasainen fifty/sixty:)

      • Brustus

        On vain kolmenlaisia naisia, kummajaisia, kiviä ja jalokiviä. Kiviä on suurin osa naisista, siis yli 95%. He ovat sitä harmaata massaa omine piirteineen. He eivät säteile silmään ihmisten seasta ulkonäöllään. Sitten on nämä jalokivet. He ovat niitä naisia jotka säteilevät kauneuttaan ihmisjoukkojen seasta. Jalokivet saavat katseita ja kommentteja kaduilla päivittäin, heidän kauneuttaan ihaillaan, he ovat niitä todellisia luonnollisia kaunottaria. Kolmas ryhmä on kummajaiset. He ovat niitä naisia jotka myös keräävät katseita kaduilla, mutta erilailla. He ovat outoja, epäsymmetrisiä, quasimodon näköisiä, ehkä sairaita, ehkä jopa kehitysvammaisia ja poikkeavat massasta toisella tavalla. He saavat osakseen joko sääliä, negatiivista uteliasta mielenkiinto tai jopa inhoa riippuen tapauksesta. Kehitysvammaisille ei kuitenkaan saisi nauraa.


    • m29.

      Melkein kaikenlaiset rinnat ovat kivoja. Ainoat vähemmän kiihottavat rinnat, mitä itselleni tulee mieleen, on sellaiset lattanat, leveät ja muodottomat rinnat. Muistuttaa miehen rintakehää.

      Yleisesti kuitenkin tissit kuin tissit. Takuuvarmasti suurin osa miehistä pitää rinnoistasi.

    • 1+8

      Ei tohon oo mitään yhtä vastausta.
      Miehiä on monenlaisia.
      Jotkut painottaa enemmän luonnetta ja jotkut
      eivät. Melkein kaikille kuitenkin myös luonne merkitsee
      jotain. Rintamakujakin on varmaan monenlaisia.
      Mun mielestä sun mitat kuulostaa hyviltä.

    • rtey4y6

      Kun mies vanhenee niin naisen luonne merkitsee enemmän kuin ulkonäkö. Sellaiset naiset jotka eivät kelvanneet parikymppisenä, näyttävät nykyisin ihan kivoilta, kunhan ovat nuoria.

    • Mies1985

      Periaatteessa isot rinnot olisi plussaa mutta tuo on siitä erikoinen asia että itse en ainakaan ajattele oikeastaan yhtään rintojen kokoa elleivät ne sitten ole silmiinpistävän suuret tai vaihtoehtoisesti ihan olemattomat mikä on kai todella harvinaista. Niin että ei se ole sellainen asia miltä hirveästi osaisin toivoa yhtä tai toista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1522
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1329
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1172
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1129
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      955
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      720
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe