AUTTAKAA MUA JOS VOITTE!

KUN SAIS KUOLLA!

Mä en jaksa tätä paskaa enää!!! Koko nuoren ikäni mä olen vain sairastanut ja sairastanut. Joo, olen melankoliaan taipuvainen, mut Jumala nähtävästi vihaa juuri mua!! Hetkeksi aina saan levähtää, ja masennus helpottaa, mut muuten olen uneton,surullinen yms. Ja sitä paskaa en jaksa enää tippaakaan kuulla, " Oletko antanut elämäsi HERRALLE?" Jos on ollut Jumalan koko ikänsä, mut se vaan kiusaa sua, niin mitä sellasesta tyypistä pitäis ajatella? Se ei haluu, et mä tuun onnelliseks. Joskus mä saan pieniä onnenhitusia, jotka jälkikäteen tuntuu siltä, ku ne ois annettu vaan siksi, että kestäsin taas kohta pahempaa tuskaa. Mun mielestä Jumalan pitäis välittää musta niin lujaa, et se todellakin parantais mut, sekä mun haavat, jotka kenties on saatu lapsuudenkokemuksista. Viina ei auta, poikaystävä ei auta, naiminen ei auta, kuten ei myöskään syöminen. VITTU MISSÄ SE JUMALA ON????!!!!!!!! Se nauttii sadismistaan mua kohtaan, se nauraa - mä näen. Se on kurittanu mua koko ikäni, että se vois sitten vielä heittää mut helvettiin ja nauraa mulle IKUISUUDEN!!! Sellanen se on. Ja kaikki nauraa. KAIKKI! Kukaan ei kertonu mulle, että Jumalan pojan seuraaminen onkin kärsimysnäytelmä. Miks? Tää ei ole enää inhimillistä, kuten ei mikään kärsimys täällä.

Tunsin yhden naisen, jonka koko elämä oli PELKKÄ KÄRSIMYS! Siitä naisesta ei voitu puhua edes ääneen, koska sitä ihmisen juttua ei kyenny käsittelemään kukaan! Tajuatteko? Se oli liikaa. Se nöyryytettiin, se petkutettiin ja alistettiin niinku joku roskanpala. Ja voi luoja se nainen oli mahtava tyyppi! Se oli just sellanen, et just sen kanssa synkkaa. Mut Jumala kidutti sen ihmisen hengiltä. Miks? SIIS MIKSI? Ja niin käy mullekin ( Sen enempää tätä hirveyttä erittelemättä ) Ja mä vaan kysyn, että onko se joku SAATANAN SADSTI? Paholainen, joka huijaa kaikkia hyväuskoisia?? En tahtois alkaa ateistiks, mut kohta musta tulee. Musta tulee sellanen. Eikä mua naurata pätkääkään. 2012 on sitä paitsi huuhaata, mitä maailmanloppuun tulee, mut pääsis ainakin sinne helvettiin. Ja Jumala sais naurunsa.

42

2291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus on Herra

      oppimalla esimerkiksi näistä kertomuksista. Ylistä, kiitä ja ano (toistenkin puolesta).

      http://www.sidroth.org/site/PageServer?pagename=tv_archives

      Jokin henkivalta estää sinua pääsemästä toteuttamaan Jumalan hyvää suunnitelmaa elämässäsi. Käske sitä Jeesuksen nimessä.

      Itsekkin olen syrjäytynyt, mutta tässäpä naputtelen laajakaistan kautta.

      • mutta.

        Haen apua ongelmaan. Ja olen yhteiskunnassa, työelämässä. En vain ymmärrä miksi Jumala ei paranna.


      • näin se on
        mutta. kirjoitti:

        Haen apua ongelmaan. Ja olen yhteiskunnassa, työelämässä. En vain ymmärrä miksi Jumala ei paranna.

        Luuk. 4:27
        Ja monta pitalista miestä oli Israelissa profeetta Elisan aikana, eikä kukaan heistä tullut puhdistetuksi, vaan ainoastaan Naiman, syyrialainen."


      • BofFFFff
        mutta. kirjoitti:

        Haen apua ongelmaan. Ja olen yhteiskunnassa, työelämässä. En vain ymmärrä miksi Jumala ei paranna.

        Jumala ei paranna, koska sitä ei ole olemassa.


    • Uskonnoton lähimmäinen

      Toivottavasti olet hakenut vaivoihisi laajasti apua myös kirkon ulkopuolelta. Perinteiset lääketieteen keinot, ravinto, liikunta ovat tietysti tärkeitä, Mutta minun kokemukseni mukaan sosiaalinen kanssakäyminen tavallisissa arkielämän asioissa ilman sen syvällisempää sielunelämän pohtimista on kaikkein parasta.

      Olisiko sinulla joku mielenkiinnon aihe, jonka kautta pääset tekemisiin ihmisten kanssa ilman, että sinua ahdistellaan uskonasioilla. Minun kokemukseni mukaan tavalliset ihmiset eivät yleensä välitä puhua uskonasioista.

    • Marko.P

      mutta tiedän kuka voi. Hänen nimensä on Jeesus (Jeshua)
      anna elämäsi kokonaan Hänelle
      Joh3:16 . Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.


      muutama ote elämästäni jossa toivoton tapaus löysi ihmeen kautta Jeesuksen. olen aina ollut erillainen kuin muut olen myös kokenut minkälaista on olla koulukiusattuna, psyykkisien sairauksien, päihteiden sun muun synnillisten elämän orjana. mutta kiitos Jumalalle vapauduin kaikesta parannuin kaikesta Jeesuksen(Jeshuan) sanalla. sain ottaa
      Jeesuksen elämääni Herraksi n 16 vuotta sitten
      ja sitä päivää en ole katunut. toki vaikeuksia on ollut ja kipeitä asioita mutta olen saanut kulkea Mestarini jäljissä elämää oppien (monesti kantapään kautta)itseppäinen kiivas kun olen
      mutta kiitos Jeesukselle (Jeshualle) ei ole yhtään mahdotonta tapausta Hänelle
      etsi Jeesusta Hänet löytää voit raamattu on totta
      Jeesus on totta. Hän elää sydämmessäni hän tahtoo että sinäkin avaat sydämmesi hänelle. toki sinulla on vapaa tahto. sinä valitset Jeesus ei pakota mihinkää ihmisellä on vapaa tahto valita haluaako kuulla vai olla kuulematta. ystäväni rukoilen puolestasi että kääntyisit pääsisit vapaaksi perkeleen kahleista jotka elämäsi sitonut on .Jumala ei sinua kiusaa älä tee itsellesi mitään peruuttamatonta sillä Jeesus rakastaa sinua.

      jos haluat lisää keskustella purkka asioita laita
      mailia tuonne


      [email protected]

    • samanlainerilainen

      Mullakin ollut vähän samanlainen elämä. Lapsuus oli mukavaa ja helppoa köyhyydestä ja astmasta huolimatta. Olen oppinut jo olemaan välittämättä rahan putteesta. Astmaa ei sentään enään ole. Teinistä lähtien on ollut vaikeuksia ja kun yhdestä kärsimyksestä on päässyt eroon on tullut aina uusi tilalle. On pikäaikaista sairautta ym. Keneltäkään ei saa apua. Itse pitää löytää keinot. Tuntuu usein et pahenee vaan. Oon alkanu nauramaan itselleni jo sen takia. Huumori on yks voimakkaimmista selviytymis keinoista. Sillä selviää lähes kaikesta. Uusia ongelmia tuntuu aina vaan löytyvän lisää. Sairaus pahenee ja niin pois päin. Välillä on saanu hetken levähtää, mut sit taas mentiin. Teininä suutuin Jumalalle ja käännyin ateistiksi. Olen kuitenkin saanut uskoni takaisin, onneksi. Siitä voin kiittää itseäni. Älä luovu uskostasi. Ei Jumala ole sadisti. Tuntuu että Jumala on humoristi. Mitä me ihmiset mistään tiedetään mitään. Meidän suurimmatkin kärsimykset on ihan pikkuriikkisiä jos ajatellaan asiaa tietyltä kantilta. Saatana ei mahda mitään, jos luottaa Jumalaan ja noudattaa hänen neuvoja. Ehkä kannattaa rukoilla Jeesuksen kautta, kun hän on täällä meidän apuna ja ymmärtämässä. Lue raamatusta jobin kirjat. Se voi auttaa ymmärtämään. Uskotko ikuiseen elämään? Jos uskot, niin ei tämä lyhyt hetki täällä maan päällä ole mitään verrattuna ikuisuuteen. Kärsimys voi olla koettelua tai opetusta en tiedä. Itse kiitän Jumalaa kaikesta. Tästä elämästä ja jopa kärsimyksistäni. Ainakin niistä oppii jotain, mitä ei oppisi ilman. Kyllä Jumala tietää mitä tekee, eikä mitään tapahdu ilman Jumalan tahtoa. Älä toivo kuolemaa. Täytyy vielä myöntää, että voisin elää terveellisemminkin. Ehkä Jumala haluaa, että me itse autetaan itseämme ja opittaisiin auttamaan myös toisiamme. Voimia! (:

    • J.K.

      Jobin kirjassa Jumala salli saatanan koetella Jobia monilla kärsimyksillä.Uskon että kärsimykset ihmisten elämässä johtuvat osittain siitä että saatanan sallitaan kiusata tietyissä rajoissa ihmisiä koska siinä testataan pysyykö ihminen uskolliena Jumalan tahdolle ja käskyille.Monesti juuri erityisen hyvät ja Jumalan käskyille ja tahdolle uskolliset ihmiset joutuvat erityisesti saatanan vihan ja kiusaamisen kohteiksi koska saatana vihaa totuutta ja Jumalan tahtoa noudattavaa ihmistä.Toisaalta sairaudet voivat johtua myös siitä että ei eletä Jumalan tahdon mukaisesti jossakin asiassa tai sitten on kokonaan parannus tekemättä ja Jumala haluaa herätellä ihmistä kärsimyksillä parannuksen tekoon ja uskoon tulemiseen.Oletko käynyt esim.Seppo Juntusen,Pirkko Jalovaaran tai Markku Koiviston tilaisuuksissa joissa rukoillaan sairaiden puolesta ja joissa monet ovat parantuneet täydellisesti terveiksi kun heidän puolestaan on rukoiltu.Katso rukouspalvelu ry:n tai rukousystävät ry:n sivustoilta ihmisten todistuksia joissa he kertovat Jumalan parantaneen heidän sairauksiaan.Jumala kuitenkin rakastaa sinua koska Jumala on rakkaus ja hän tahtoo että pelastuisit.Älä kuitenkaan katkeroidu ja anna periksi,rukoilen puolestasi ja uskon että saat avun Jumalata.Se uskovien ylösotto ja uskossa kuolleiden ylösnousemus todennäköisesti(en tietenkään voi sanoa sataprosenttisella varmuudella,nämä voivat tapahtua paljon aikaisemminkin )tapahtuu todennäköisesti 2021 lokakuussa Googin sodan jälkeen joka alkaa 2019 (Goog on venäjä)ja Jeesuksen toinen tulemus maan päälle tapahtuu seitsen vuotisen antikristuksen ajan lopussa 2028 jolloin tuhat vuotinen valtakunta perustetaan,"Maailmanloppu"tulee vasta tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen jolloin Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan."Maailma" joka tarkoittaa uskon ja hengellisyyden vastakohaa ja "maailmanloppu" on nykyisen maailmanjärjestyksen loppu ja Jumalan valtakunnan alku sekä uudet taivaat ja uusi maa.

      • merim.raimo

        "sairaus", jos se on Jumalan kuritusta, niin ihminen omassatunnossaan kyllä aivan selvästi sen tietää (uskis) kenen "Lääkärin" puoleen kääntyä? eikä sinun "diaknoosiisi" olisi tarvinnut arvailujasi ylösotosta, ai että 2021 ???


      • JOopPoop

        Jumalan suunnitelmaa ei ihminen voi tietää. Olet väärä profeetta.


      • J.K.
        JOopPoop kirjoitti:

        Jumalan suunnitelmaa ei ihminen voi tietää. Olet väärä profeetta.

        En väitä olevani profeetta,mutta raamatussa sanotaan Aam.3:7 "Ei Herra Jumala tee mitään ilmoittamatta suunnitelmiaan palvelijoilleen,profeetoille."


    • karsimysksistä

      Room.8:18. Sillä minä päätän, että tämän nykyisen ajan kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin. 2Kor.1:5. Sillä samoin kuin Kristuksen kärsimykset runsaina tulevat meidän osaksemme, samoin tulee meidän osaksemme myökin lohdutus runsaana Kristuksen kautta. Täytyy muistaa että Jumala kouluttaa kärsimyksien kautta, lopun ajan tehtäviin.

    • God is watching us

      Lopeta heti Jumalan syyttäminen.
      Minä itse olen ollut työttömänä monen vuoden jaksoja ilman korvauksia ja silti Jumala on ihmeellisesi pitänyt huolta.

      Etsi sellainen kokous jossa julistaa joku väkevä Jumalan mies tai nainen ja mene sinne.

      ÄLÄ LAITA JUMALALLE EHTOJA. ÄLÄ MYÖSKÄÄN YRITÄ NÄYTELLÄ HURSKAAMPAA KUIN OLET: MENE SELLAISENA KUIN OLET.


      Tässä ainakin joitain hyviä saarnamiehiä joilla väkevästi toimii myös sairaiden parantamisen armolahja.
      Luterilaisia: Pirkko Jalovaara, Ulla Christina Sjöman, Seppo Juntunen.
      Helluntailaisia: Päävo Järvinen, Heikki Taakala, Aili Heinonen, Tauno Rantala

      Jos et asu näiden ihmisten vaikutuspiirin alueella, niin mene lähimpään helluntaiseurakuntaan.

    • yks vaan

      Tee elämääsi täyskäännös, lopeta marina ja aloita hymyileminen. Nostat vaikka hieman sormillasi suunpieliä ylöspäin jos ei muuten onnistu.
      Koeta pitää hymyä kasvoillasi. Kun seisot kauppajonossa muista hymy, edes lievä hymy. Joka tilanteessa muista hymy, pikkainen sellainen.
      Ja kas kun sen opit huomaat että elämäkin oikeastaan hymyilee ja että muut pitävät sinua vahvana ja uudesta asenteestasi johtuen voit paremmin sekä fyysisesti ja henkisesti. Vastustuskykysi paranee kaikkia vastaan. Ihmiset lähestyy sinua useammin ja paha olosi vähenee.

      Sama Jumala sinulla on hymyilet tai et, kiukkuat tai iloitset.

      • apua vääristä

        vääristä lähteistä, kuten kirjoituksestasi voi päätellä, Viina ei auta, poikaystävä ei auta, naiminen ei auta, kuten ei myöskään syöminen.
        Onhan selvää että ei se apu sieltä tule ja ei silloin pidä Jumalaa syyttää, jos toiselta voimalta apua pyytää ja saa ongelmia.
        Niin kauan kuin et ole antanut elämääsi kokonaan Hänelle olet pahan vallassa ja jos Pyhä Henki ei asu sydämesssi, et ole uudestisyntynyt.


    • näkymätön ninni

      Rakas ystävä, älä syytä Jumalaa, sillä seilunvihollinen kimpussasi nyt häärää, ja koettaa saada sinut kaikin keinoin eroon Jumalasta.

      Saatana todellakin nauraa ja hykertää, kun saa yhden sielun pois Jumalan yhteydestä. Älä anna sielunviholliselle sitä iloa.

      Rakastava Jumala itkee, jos huomaa sinun hyljänneen Jeesuksen odottavan sylin. Nyt sinun tulee pyrkiä Jeesuksen luo, joka ovellesi koputtaa.

      Avaa sydämesi ovi ja huuda Jeesusta apuun. Rukoile Jeesusta ja huuda tuskasi, vaivasi ja kaikki ajatuksesi Jeesukselle. Hän kuulee, ja ottaa sinut vastaan juuri sellaisena syntisenä ihmisenä kuin olet, sillä syntiä täynnä olemme me kaikki Jumalan edessä.

      Usko kuin viaton lapsi, että Jeesus todella on olemassa ja auttaa sinua. Ainut asia mitä tarvitset on usko Jeesukseen Kristukseen. Lue raamatusta Johanneksen evankeliumi.

      Johanneksen Evankeliumi 6 luku: jakeet 35-40:

      35. Jeesus sanoi heille: "Minä olen elämän leipä; joka tulee minun tyköni, se ei koskaan isoa, ja joka uskoo minuun, se ei koskaan janoa.

      36. Mutta minä olen sanonut teille, että te olette nähneet minut, ettekä kuitenkaan usko.

      37. Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä JOKA MINUN TYKÖNI TULEE, MINÄ EN HEITÄ ULOS.

      38. Sillä minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani, vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt.

      39. Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.

      40. Sillä minun Isäni tahto on se, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.

      Johanneksen evankeliumi 14 luku; jae 6

      Jeesus sanoi hänelle; "MINÄ OLEN TIE JA TOTUUS JA ELÄMÄ; EI KUKAAN TULE ISÄN TYKÖ MUUTOIN KUIN MINUN KAUTTANI.

      Ole siunattu rakas ystäväni. Rukoilen sinun puolestasi!!!

      Jeesus on luvannut sinulle, jos sinä henen tykönsä menet, hän ei sinua ulos heitä!!!

    • Kristuksen kuningaskuntaa r...

      Todennäköisesti hyvin moni on kokenut enemmän taikka vähemmän samaa ja ainakin joskus.

      Kaikkeen on syynsä. Myös sinun tapauksessasi.

      Useimmiten vika on kuitenkin itsessä, mutta Jumalassa se ei ole koskaan, sillä Hän on täydellinen, rakastettava ja rakastava.

      Olen täysin varma siitä, että sairasteluvaivasi helpottuisivat jo siitä, että alat elää Jumalan lain mukaan myös ravitsemuksen suhteen. Kuten on osoitettu, ravinto on parasta lääkettä.

      Vaihtamalla käsittelyllä ja kemikaaleilla pilattu, lihavoittoinen ravinto pääosin puhtaaseen raakaravintoon (englanniksi raw food), paranevat jo hyvin monet vaivat. Koe-eläimiltä on tällaisellä ravinnolla hävinneet jopa kasvaimet ja muut vakavat taudit.
      Äläkä saastuta vertasi ja heikennä immuniteettiasi piikeillä.

      Korjaa myös muut elämäntapasi Jumalan Sanan ja lain mukaiseksi. Jos elän niiden vastaisesti, seurauksena on kirouksia, jotka myös itse kannat. Kukaan luotu ei pysty muuttamaan näitä lainalaisuuksia, et sinäkään.

      Mutta aivan ensimmäiseksi pyydä syntisi anteeksi ja tunnusta Jumala ja Hänen Sanansa, Kristus pääksesi, niin poistat esteet parantumiseltasi.

      Jos taas et halua muuttaa elintapojasi Jumalan hyvän tahdon, Sanan ja lain mukaiseksi, voit vain syyttää itseäsi. Itse asiassa se olet juuri sinä ja jokainen muukin, joka on täällä opettelemassa Jumalan tahdon noudattamista.

      Äläkä havittele sitä kuolemaa. Se tulee kuitenkin aikanaan. Mutta sitä ennen sinulla voisi olla jotakin tärkeätä tekemistä Jumalan lapsena eikä sitä tarvitse katua. Myöhemmin voit kyllä katua sitä, ettet ymmärtänyt aikaisemmin valita Jumalaa ja Kristusta.

      Vikaa voi olla myös itsesi ulkopuolella, mutta sitä voi olla erittäin vaikea havaita.
      Elät erittäin jumalattomassa yhteiskunnassa, joka on jopa virallisesti sopimuksiensa kautta hylännyt Jumalan ja Kristuksen sekä liki täydellisesti Jumalan lain noudattamisen. Jos elät tälläisen hallinnon alaisuudessa, maistat väkisinkin osan Jumalan kollektiivisesta rangaistuksesta.
      Suurin osa nykyisistä ns. kristillisistä seurakunnista on porttoseurakuntia, joista et myöskään todellista apua löydä. Vältä niitä. Ne antavat myös väärän kuvan Jumalasta ja Kristuksesta.

      Parhaan avun löydät, kun irtisanoudut kaikesta Jumalan ja Kristuksen vastaisuudesta ja myös elät sen mukaan. Näin saat terveyttä, iloa, energisyyttä, sisästä ja ulkoistakin voimaa. Itse asiassa näin myös Jumala ja Kristus haluavat. Heidän lapsensa ovat vapaita eivätkä vääryyden ja väärämielisten orjia.

      Ja voin vakuuttaa, että tuo vapaus myös maistuu ihanalta. Ja vielä paljon ihanammalta se maistuisi, jos väärämieliset eivät estäisi sitä toteuttamasta.

      Hyviä neuvoja löytyy lisää muidenkin vastauksista.

      Lähde siis elämän lähteille.

    • Folio Mulder

      Et ainakaan häviä yrittämällä muuttaa ajatusten tasoa miettien elämän kauniita puolia. Pyri lopettamaan pelkkä kurjuuden miettiminen. Kuinkas se onnistuu sitten on=? En esim. tiedä, miksi olet masentunut. Onko kyse vallitsevasta tilanteesta vaiko menneisyyden painolastista, jota et ole saanut irti? Jos joku henkilö elämääsi pilaa, niin irrottaudu.

      Mutta aloita monipuolisesta ruokavaliosta ja liikunnasta: masennuksessa välittäjäaineiden kierto aivoissa on hiipunut ja siihen tarvitaan käynnistäjiä, virikkeitä. Esim. Vitamar kalaöljytablettia säänölliseen käyttöön (1-3/päivä) vihannekset ja hedelmät säännölliseen käyttöön.

      Jumala ei ole sellainen, joka tulee ja asettelee ihmisyksilöiden elämää että tee nyt näin ja tee noi tai hei "eläpä mene nyt sinne, koska".

      Sinun täytyy rauhoittaa itsesi ja alkaa ajattelemaan positiivisesti. Katso vaikka kaunista auringonlaskua tai nousua sekä maisemaa, ime itseesi voimaa ulkoillessasi, syö sopivan huolehtien itsestäsi. Ala välittämään itsestäsi. Jos olet siis liikuntakykyinen, niin liiku ulkona. Jos olet yksinäinen, se on hirveän raskasta, mutta älä mieti sitäkään koko ajan, koska ankeiden asioiden jatkuva miettiminen ei sinua auta. Sun täytyy vain aloittaa päivä kerrallaan itsesi tsemppaaminen pikku asioista. Koita jaksaa ja löytää iloa kuitenkin.

      Olisi ilo nähdä, että kirjoitat tänne jonain päivänä, että voit hyvin!

    • Jaju

      Kysyisin että oletko jo löytänyt jonkinlaisen oljenkorren johon tarttua? Edellä on tullut jos jonkinlaista neuvoa ja ehdotusta, ja se on jo askel eteenpäin mutta tärkeintä kai on se pystyitkö löytämään niistä apua.

      Kyllä minuakin on useammin kuin useasti suututtanut ja lannistanut tämä onneton tarpominen, jossa kerta toisensa jälkeen tulee vastoinkäymisiä ja juuri lainkaan myönteisiä tuloksia. Tekstisi voisi osin olla kuin minun kynästäni. Juuri samoin olen kokenut, että kun jotakin hyvää minulle tarjoutuu, ja haluan ottaa sen iloiten vastaan niin sitten jo pian pamautetaan jälleen luukut kiinni.

      Tässä maailmassa on pahaa - siltä vaikuttaa - ja sen vuoksi on tärkeää tietää kuinka siihen suhtautua. On varoitettu vastaamasta pahaan pahalla mutta toisaalta pitäisi säilyttää terve itsekunnioitus ja olla hyväksymättä vääriä tekoja itseään ja muita kohtaan. Olen havainnut, että on tärkeää tutkia kuinka asioita voisi soveltaa omaan tilanteeseensa - usein tuota ajatusta tulee kuitenkin tulkinneeksi väärin.

      Se että minua kohtaan tehdään väärin, ei pidä johtaa siihen että teen itse väärin. Se on vaikeaa sekä vaatii rohkeutta ja lujuutta. Pitää olla myöskin avoin. Mikäli havaitsen, että minua kohdellaan väärin, selvitän kaiken mahdollisen tiedon ja yritän olla tuomitsematta asiaa kokonaan ensinäkemältä. Silloinkin kun olen saanut mielestäni riittävät tiedot asiasta olen avoin uudelle tiedolle, joka joko vahvistaa näkemystäni tai sitten joiltakin osin muuttaa sitä. Pitäisi löytää oikea hetki toimia, ja ymmärtää mitä sellainen merkitsee.

      Sinulla on täysi oikeus olla oikeassa, mutta sinulla on myös täysi oikeus muuttaa näkemystäsi mikäli olet erehtynyt tai sinulle on annettu väärää tietoa. Vaatii lujuutta uskoa että on parempi osa olla se jota kohdellaan väärin kuin se joka tekee väärin. Mutta kukapa ei joskus olisi sortunut tekemään jotakin väärin. Mutta minulla, sinulla ja meillä kaikilla on oikeus olla onnellisia ja tulla oikein kohdelluksi. Siihen tarvitsee hyviä ystäviä, läheisiä, sukulaisia jne.

      Pahaa ei kannata muistella mutta kokemuksesta kannattaa jotakin oppia. Saattaa olla mielekästä tutkia "kuinka hyvin on jotakin yrittänyt tehdä ja nyt kävi näin huonosti"-ajatuksiaan mutta senkään ei kannata antaa viedä liiaksi mukanaan.

      Ja muista: täällä on rakastaviakin ihmisiä. Liittyen edelliseen, on tärkeää havaita että on muitakin ihmisiä joilla on samanlaisia myötä- sekä vastoinkäymisiä. Ei kannata liikaa vaipua minä vs. muu maailma ajatteluun. On totta että ympäristö ruokkii sellaista ajattelua mikäli tahdot ajatella eriävällä tavalla. Kaikesta huonosta kannattaa toki yrittää päästä eroon mutta yhteyttä voi ja kannattaa etsiä.

      Olen itsekin joskus ajatellut kuinka sadistisiin suorituksiin Jumala pystyy. Tärkeää on myös olla tietoinen siitä että jokaisen elämässä on myös niitä yksilöllisiä piirteitä. En tiedä onko Jumala sadisti, mutta jos on, niin toivottavasti ei ainakaan sadisti. En tiedä kumpi olisi kiduttavampi ajatus - se vaiko että ajatus Jumalasta on harha.

      En ole havainnut että Jeesus olisi konkreettisesti täällä läsnä hetkellä. Se on asia joka minuakin vaivasi. Vaikka kuinka toivoin ja pyysin ja anosin että Jeesus auttaisi minua, en havainnut että mitään ratkaisua ongelmiini sain. Tuntui jotenkin turhauttavalta uskoa johonkin mikä tuntui vain katteettomilta lupauksilta. Tosin olisi saattanut olla että mielenrauhani olisi järkkynyt jos jotakin käsittämätöntä olisi tapahtunut, sen vuoksi en odottanut sen kummempia ihmeitä vaan että asiat olisivat konkretisoituneet arkisella ja ehkä osin myös hämmentävälläkin tavalla.

      Muista: Harva sanoo nähneensä Jeesuksen konkreettisesti. Meillä on täällä tällä hetkellä vain toisemme. Tärkeää on auttaa toisia ja rakastaa lähimmäisiään. Se on se mistä sinulla pitää olla osa jo nyt. Jeesus on tärkeä, mutta meistä ei pidä tulla kädettömiä haahuilijoita, jotka eivät yritä olla konkrettisena apuna. Jeesus on se esimerkki, mutta et kai sano lähimmäisellesi joka pyytää rakastavaa kosketusta, että kun Jeesus tulee niin hän koskettaa, jos kykenet itse jollakin tavoin auttamaan. Ihmeet ovat joskus ihan ok, mutta mielestäni jatkuva ihmeisiin tukeutuminen on epätervettä.

    • wannabeuskovainen

      Itselläni meni elämässä varsin hyvin, ennen kuin tulin uskoon. Sen jälkeen alkoi oman elämäni "helvetti", jota on nyt kestänyt kymmenettä vuotta.

      Ensin menetin kaiken, joka ikisen ystäväni, urani ja koulutukseni. Sitten vanhempani, sisareni ja sukulaiseni. Silloin tällöin olen saanut kokea onnistumisen hetkiä, jotka on kuitenkin "välittömästi otettu minulta pois" ikään kuin siksi, että menetykseni olisi kahtakin kauheampia.

      Ennen tulin toimeen kaikkien kanssa ja minusta pidettiin. Nyt joudun riitoihin kaikkien kanssa, eikä kukaan siedä minua silmissään. Saan potkut töistä, sairastun ja joudun yhteisöjen saartamiksi. Puhelimeni ei soi kuukausiin lainkaan. En tiedä mitä vanhemmilleni kuuluu.

      "Parhaat ystäväni" soittavat kerran vuodessa pilkatakseen minua. Pelkään, en saa unta, vanhenen ilmiömäisellä nopeudella.

      Ajatus itsemurhasta on jokapäiväinen ja yllätys kyllä, tuo suurimman ilon tunteen siitä, että tästä voi päästä pois. Minulla ei ole enää mitään menetettävää.

      Oma katkera pettymykseni oli siinä, että todella uskoin ja luotin siihen, että Jumala itse johdattaa ja välittää henkilökohtaisesti. Tämä johti minut tähän pisteeseen. Nykyään en voi mitenkään hyväksyä tuota ajatusta enää, vaikka siitä on ollutkin hyvin vaikeaa luopua.

      Olen joutunut hyväksymään sen vanhan järkyttävän sanonnan, jossa Jumala kyllä huolehtii omistaan sitten taivaassa, mutta täällä on itse itsestään huolta pidettävä. Toiset pärjäävät, toiset eivät.
      Jumala voi rukouksessa kyllä antaa kokea itsensä, mutta ei muutoksen tuojana, vaan olosuhteiden kestämistä varten.

      Nyt olen hukannut kaiken. Lisäksi 10 vuotta elämästäni on ollut katkeraa alamäkeä, pettymystä, täydellistä eristäytymistä sekä sairaalloista pelkoa ja yliluonnollisia vastoinkäymisiä.

      En hyväksy palautetta "saatana sinua kiusaa", sillä en usko Jumalan olevan heikko auttamaan saatanaa vastaaan. En myöskään hyväksy palautetta Jumala muuttaa kaiken koska on osoittautunut, ettei Hänellä ole siihen tahtoa (vaikka voimaa olisikin).

      En enää tiedä mitä hyötyä minusta on kenellekään. Minusta ei ole hyötyä työelämässä, perhe-elämässä tai ystävyyssuhteissa koska MINULLA EI NIITÄ ENÄÄ OLE. Myöskään minusta ei ole hyötyä Jumalan sanan levittäjänä, kun en tällaista evankeliumia kenellekään viitsi julistaa.

      Siksi minua ei lainkaan ahdista ajatus kuolemasta, päin vastoin. Vihaan itseäni nykyisin suunnattomasti, sillä uskoin väärin ja annoin uskoni petkuttaa minut toimiin, jotka maksoivat minulle kaiken: kerroin kaikille Jeesuksesta, uskoon tulosta ja Raamatusta, maailman katoavaisuudesta ja uudesta elämästä.

      Tämän minä siitä sain. Nyt ei ole enää kenelle kertoa. Enkä kyllä uskaltaisikaan: niin karvaan palkan uskoontulostani sain.

      Nyt olen ymmärtänyt, ettei Jumala tee ihmisten eteen mitään. Ihmisten on tehtävä Jumalan nimessä toistensa eteen sitäkin enemmän. Valitettavasti ymmärsin tämän vasta, kun olin 10 vuotta uskossa kulkenut ja etsinyt, kaiken menettäen.

      Enää en tiedä mitä usko on tai millainen on Jumala. Silloin olin näistä täysin varma. Nyt en tunne johdattajaani enää lainkaan, sen verran on turpiin tullut, että pelko ja unettomuus ovat nyt minun seuralaiseni. Yksinäisyys ja katkeruus.

      Apua en jaksa pyytää, sillä auttaisiko ihminen jos edes Jumala ei tahdo.

      • JOopPoop

        Minulle kävi sama homma. Lähes välittömästi kun tulin uskoon uudestaan alkoi vaikeudet. Ei kylläkään sen vuoksi, että olisin kertonut uskostani ihmisille. Minulla sattui olemaan uskoviakin kavereita, joiden kanssa puhua aiheesta. Kyllä maailmassa on paljon enemmän ateisteja, kuin uskovia.


      • God is watching us

        Hei haloo!

        Luuletko sitten, että minä olen jotenkin suosittu kun olen uskossa? Uskovaisilla on yleensä aina vihamiehiä, mutta yritä silti tulla kaikkien kanssa toimeen. Jos et tule niin älä syytä itseäsi- nimittäin kaikkien kanssa ei yksinkertaisesti voi tulla toimeen! Joskus jopa uskovaisissa on niin hankalia ihmisiä, ettei heidän kanssaan yksinkertaisesi tule toimeen vaikka mitä tekisi!! Puhumattakaan maailman ihmisistä.

        Mutta silti moni asia on kiinni sinusta itsestäsi. Teetko toisten elämän helvetiksi jatkuvalla todistamisellasi? Ojennatko toisia heidän synneistään? Oletko fariseus joka on aina oikeassa ja muut väärässä? Muut ovat menossa helvettiin, mutta sinä yksin taivaaseen? Tarkkailetko ihmisä heidän pukeutumisistaan, korvakoruistaan, meikkaamisestaan - ja heti tietenkin huomautat heitä?

        Oletko ajatellut tutustua ihmisiin sellaisina kuin he ovat ja antaa itsessäsi esimerkin siitä, että sinulla on jotain jota muilla ei ole. Onko sinussa armoa, rakkautta ja empaattisuutta....ILOA?
        Luulen ettet edes tiedä mitä nuo tarkoittavat.

        Ole kiinnostunut muista ihmisistä, ole iloinen, kerro Jeesuksesta kun kysytään, mutta liika tyrkyttäminen ajaa ihmiset luotasi pois. Älä kuitenkaan pidä Jeesusta vakan alla vaan anna Jeesuksen olla selkeä ja näkyvä osa sinua, mutta siitä huolimatta OPETTELE olemaan hyväntuulinen, avoin ja toisista kiinnostunut ihminen.

        Osaatko kertoa yhtään vitsiä? Jos osaat, kerro jollekin vitsi.

        Tiedätkö muuten, että itsesääli on YLPEYTTÄ?

        Minula jos jollain voisi olla syytä itsesääliin, mutta en halua antautua katkeruuteen koska se vie ennenaikaisesti hautaan. Minä olen oppinut nauttimaan elämän pienistä asioista jotka ennen uskoontuloa eivät olleet minulle niin tärkeitä. Sitä ennen haluasin menestystä, kunniaa, suosiota, ym. Jumala muutti kaiken ja opin arvostamaan elämää uusin silmin.
        Minä arvostan niitä kolmea-neljää hyvää sydänystävää jotka sain heti uskoon tultuani ja jotka vieläkin ovat rinnallani. Minä huomasin, että vielä yli nelikymppisenä saa jopa maailman ihmisistä sydänystäviä olemalla oma itsenä ja antamalla Jumalan johdattaa ihmisiä luokseni kun itse en osaa niitä etsiä. Ja niitä on tullut pari lisää joten ystäväpiiri on laajentunut. Lisäksi on hyviä puolituttuja joiden kanssa voi vaikka urheilla ym. Ja yllättäen huomasin, että muutaman vuoden jälkeen hekin alkoivat pitää yhteyttä - eivät sydänystävinä vaan ystävinä. Ja minulle kelpaa se taso millä he haluavat ystävyytemme pitää. Minä EN VAADI HEILTÄ yhtään enempää.

        Minä arvostan lapsia joita Jumalan on minuille suonut, puolisoa joka on aina rinnallani. Töitä en ole tehnyt vuosiin ja haaveilen joskus saavani niitäkin.

        Silti vihollinen on hyökännyt koko ajan minuakin vastaan. Jopa läheiset ovat tehneet niin pahoja asioita rikkoakseen meidän avioliittomme. Voisin olla katkera mutta se EI HYÖDYTÄ MITÄÄN. Opettelen nykyään anteeksiantoa ja siinä minulla on vielä prosessit kesken. ( toki monessa muussakin asiassa kesken... )

        Minun ohjeeni sinulle tänä päivänä on: ÄLÄ ANALYSOI ITSEÄSI KOKO AJAN, ANNA ANTEEKSI, OPETTELE NAUTTIMAAN PIENISTÄ ASIOISTA, TEE TOISILLE JOTAIN AJATTELEMATTAKAAN SAAVASI MITÄÄN TAKAISIN. MAKSA KYMMENYKSESI, RUKOILE, LUE JOKAPÄIVÄ RAAMATTUA, OLE ILOINEN!!!!!

        Jeesuksen nimessä rukoilen sinulle hyvän ystävän ja uuden toivon elämääsi.


      • Jaju
        God is watching us kirjoitti:

        Hei haloo!

        Luuletko sitten, että minä olen jotenkin suosittu kun olen uskossa? Uskovaisilla on yleensä aina vihamiehiä, mutta yritä silti tulla kaikkien kanssa toimeen. Jos et tule niin älä syytä itseäsi- nimittäin kaikkien kanssa ei yksinkertaisesti voi tulla toimeen! Joskus jopa uskovaisissa on niin hankalia ihmisiä, ettei heidän kanssaan yksinkertaisesi tule toimeen vaikka mitä tekisi!! Puhumattakaan maailman ihmisistä.

        Mutta silti moni asia on kiinni sinusta itsestäsi. Teetko toisten elämän helvetiksi jatkuvalla todistamisellasi? Ojennatko toisia heidän synneistään? Oletko fariseus joka on aina oikeassa ja muut väärässä? Muut ovat menossa helvettiin, mutta sinä yksin taivaaseen? Tarkkailetko ihmisä heidän pukeutumisistaan, korvakoruistaan, meikkaamisestaan - ja heti tietenkin huomautat heitä?

        Oletko ajatellut tutustua ihmisiin sellaisina kuin he ovat ja antaa itsessäsi esimerkin siitä, että sinulla on jotain jota muilla ei ole. Onko sinussa armoa, rakkautta ja empaattisuutta....ILOA?
        Luulen ettet edes tiedä mitä nuo tarkoittavat.

        Ole kiinnostunut muista ihmisistä, ole iloinen, kerro Jeesuksesta kun kysytään, mutta liika tyrkyttäminen ajaa ihmiset luotasi pois. Älä kuitenkaan pidä Jeesusta vakan alla vaan anna Jeesuksen olla selkeä ja näkyvä osa sinua, mutta siitä huolimatta OPETTELE olemaan hyväntuulinen, avoin ja toisista kiinnostunut ihminen.

        Osaatko kertoa yhtään vitsiä? Jos osaat, kerro jollekin vitsi.

        Tiedätkö muuten, että itsesääli on YLPEYTTÄ?

        Minula jos jollain voisi olla syytä itsesääliin, mutta en halua antautua katkeruuteen koska se vie ennenaikaisesti hautaan. Minä olen oppinut nauttimaan elämän pienistä asioista jotka ennen uskoontuloa eivät olleet minulle niin tärkeitä. Sitä ennen haluasin menestystä, kunniaa, suosiota, ym. Jumala muutti kaiken ja opin arvostamaan elämää uusin silmin.
        Minä arvostan niitä kolmea-neljää hyvää sydänystävää jotka sain heti uskoon tultuani ja jotka vieläkin ovat rinnallani. Minä huomasin, että vielä yli nelikymppisenä saa jopa maailman ihmisistä sydänystäviä olemalla oma itsenä ja antamalla Jumalan johdattaa ihmisiä luokseni kun itse en osaa niitä etsiä. Ja niitä on tullut pari lisää joten ystäväpiiri on laajentunut. Lisäksi on hyviä puolituttuja joiden kanssa voi vaikka urheilla ym. Ja yllättäen huomasin, että muutaman vuoden jälkeen hekin alkoivat pitää yhteyttä - eivät sydänystävinä vaan ystävinä. Ja minulle kelpaa se taso millä he haluavat ystävyytemme pitää. Minä EN VAADI HEILTÄ yhtään enempää.

        Minä arvostan lapsia joita Jumalan on minuille suonut, puolisoa joka on aina rinnallani. Töitä en ole tehnyt vuosiin ja haaveilen joskus saavani niitäkin.

        Silti vihollinen on hyökännyt koko ajan minuakin vastaan. Jopa läheiset ovat tehneet niin pahoja asioita rikkoakseen meidän avioliittomme. Voisin olla katkera mutta se EI HYÖDYTÄ MITÄÄN. Opettelen nykyään anteeksiantoa ja siinä minulla on vielä prosessit kesken. ( toki monessa muussakin asiassa kesken... )

        Minun ohjeeni sinulle tänä päivänä on: ÄLÄ ANALYSOI ITSEÄSI KOKO AJAN, ANNA ANTEEKSI, OPETTELE NAUTTIMAAN PIENISTÄ ASIOISTA, TEE TOISILLE JOTAIN AJATTELEMATTAKAAN SAAVASI MITÄÄN TAKAISIN. MAKSA KYMMENYKSESI, RUKOILE, LUE JOKAPÄIVÄ RAAMATTUA, OLE ILOINEN!!!!!

        Jeesuksen nimessä rukoilen sinulle hyvän ystävän ja uuden toivon elämääsi.

        En täysin vakuutu väitteestä että itsesääli on ylpeyttä. Osa ehkä tottakin mutta itsesäälin voidaan ymmärtää käsittävän niin monia asioita että olisi kumma jos itsesääli merkitsisi jokaiselle täysin samaa asiaa.

        Näin kerran dokumentin, ja ehkä sinäkin olet sen nähnyt. Se kertoi orpokodin lapsista, joidenka kasvattaminen oli laiminlyöty tyystin. Osa heistä oli sairaita ja vaikeavammaisia. Heille ei tarjottu kunnon ruokaa, heistä ei huolehdittu, eikä heille annettu riittäviä virikkeitä. Lapset kirjaimellisesti löivät turhautuneina ja avuttomina päätään seinään. Tutkimusten perusteella virikkeettömän, kurjan sekä lannistavan ilmapiirin todettiin sekoittavan lasten ajattelun niin että he alkavat käyttäytyä itsetuhoisesti voidakseen purkaa jollakin tavoin aktiivisuuttaan. Olisi aika hurja väittää niitä lapsia ylpeiksi. Ja jokaisessa kai meissä on ylpeyttä jonkin verrran, sitäkin on kahta sorttia - tervettä ja epätervettä laatua.


      • J.K.

        Luin kirjoituksesi.Millaisessa seurakunnassa olet ollut ja mitä siellä on opetettu? Kenties jotakin "menestysteologia" harhaoppia? Seurakunnan opetus ei aina ole välttämättä tervettä ja Jumalan sanan mukaista.Kaikki minkä rakentaa "paskan päälle" ei kestä.Oletko ehkä perustanut uskosi väärälle opetukselle Jumalan sanasta jota levittävät seurakuntaan pesiytyneet valheveljet ja sisaret jotka ovat susia lammasten vaatteissa.Terveelle opille perustetun elämän pitäisi kyllä kantaa hedelmää ja tuoda iloa.Lähde pois harhaoppisesta seurakunnasta ja hakeudu tervettä oppia julistavaan seurakuntaan joka sanoutuu irti "menestysteologiasta" ja muista harhaopeita.


    • Huhahhhhei

      apua täysin väärältä taholta. Tämä palsta on melkein täynnä vihaansa ihmisiä kohtaan purkavia väkivallalla mässäileviä uniennäkijöitä ja hännystelijöitään.

    • -:-

      Etsi terapeutti käsiisi jonka kanssa voit alkaa käydä läpi angstejasi.
      2.vinkki: etsi hyvä ja ymmärtäväinen terapeutti joka todella välittää. Itse sain lisää elämänvirtaa aikoinaan muutamalta hyvältä ymmärtävältä ihmiseltä. Jossain vaiheessa elämän syvimmät asiat tulivat minulle voi sanoa elämän-kuolemankysymyksiksi, että etsin terapeutti-sielunhoitajan joka myös ymmärsi minun pohjatonta kaipuutani johonkin jota en vain osannut selittää ja aloin pikkuhiljaa uskomaan elävään Jumalaan.

      Vaikkei minulla nykyäänkään helppoa ole koen silti että minulla on toivo.

      Toivon kaikkea hyvää Sinulle.

    • sielunhoitajan

      juttusilla, olin sopinut ajasta aiemmin, miksi hän ei kieltäytynyt, jos se oli liikaa? Hän ei ollut lainkaan kiinnostunut minusta, sillä en kai ollut hänen arvoisensa, hän pitkitteli aikaa tulla juttusille ja haukotteli sen aikana poissa olevana. Oli sanonut luennossaan narsistia ja hänen uhriaan käsitellessään, että joskus sielunhoitajatkaan ei voi auttaa. Kysyin vain, että miksi mua näin kohdellaan, hän vastasi ettei tiedä. He elävät niin erilaisessa elämässä, kun he elävät yltäkylläisessä maailmassa, ettei epäonnistujat saa heidän pilvilinnaansa sotkea. Mielenterv. palvelut ovat pelkkää seksin utelua, lääkkeiden syöttämistä, ettet voi enää puhua, kun se puhuminen olisi kaikkein tärkeintä ja sua ei pidetä ollenkaan ihmisenä, jos käytät tev.keskuspalveluja, joissa ei uskonnolla ole sijaa. Me emme pysty ehkä auttamaan, vaikka sitä yritämme, sillä omasta kokemuksesta puhumme ja tämä saattaa olla usein liikaa, niinkuin naapurin rouva minullle, kun tutustuin häneen, hän halusikin mut määräysvaltaansa ja hyväksikäytettäväkseen, vaikka hänellä on sukulaisia täällä ja minä olen yksin. Tämä oli varmaan tyhmää, mutta jos ajattelee, että haluaa itse päästä tästä pois ja ei ole voimia siihen, siksi voimme rukoilla ja huutaa kaiken sen pahan olon ja kysyä Jeesukselta, mitä kaikki tämä tarkoittaa ja auta mua eteenpäin ja johdata askeleeni niin, että saan avun, sillä en jaksa muuten yksin. Joskus saa muiden ihmisten kautta vastauksen tai Raamatusta (jonka lukeminen taas kiellettiin minulta), kun on avoin Jeesukselle, eikä aja häntä pois, (niinkuin mulla usein on tapana), mutta pelkkä Herran siunaus rukous tai Isä meidän tms. voi olla hyväksi. Tv7:lla ohjelma-arkistossa on ohjelmia, jotta voisit saada vastauksia kysymyksiin, mutta lopeta katsominen, jos se pahentaa sua. Toivon Sulle voimia ja iloa elämääsi ja muutosta parempaan.

      • ajattelevat vain rahapussinsa

        lihottamista. Jos ihmisellä on vaikeuksia, on niistä selvittävä itse ja se myös onnistuu.
        Jos tekee oikeita valintoja elämässään, tulee terveeksi, jos seurustelee ihmisten kanssa, jotka ovat sinulle hyväksi, on elämäsi miellyttävää, jos otat sairaudet mielenkiintoisena kokemuksena, voit kasvaa ihmisenä. Ja mikä tärkeää, ole kiinnostunut muista ihmisistä ja yritä auttaa henkisesti heitä, niin parannut mielihyvästä. Äläkä anna kenenkään käyttää sinua hyväksi, on velvollisuutesi antaa itsellesi ihmisarvo.


      • -:-
        ajattelevat vain rahapussinsa kirjoitti:

        lihottamista. Jos ihmisellä on vaikeuksia, on niistä selvittävä itse ja se myös onnistuu.
        Jos tekee oikeita valintoja elämässään, tulee terveeksi, jos seurustelee ihmisten kanssa, jotka ovat sinulle hyväksi, on elämäsi miellyttävää, jos otat sairaudet mielenkiintoisena kokemuksena, voit kasvaa ihmisenä. Ja mikä tärkeää, ole kiinnostunut muista ihmisistä ja yritä auttaa henkisesti heitä, niin parannut mielihyvästä. Äläkä anna kenenkään käyttää sinua hyväksi, on velvollisuutesi antaa itsellesi ihmisarvo.

        epämiellyttävä sana: "arvostetun."

        En käynyt koskaan arvostetun tai mainetta niittäneen sielunhoitajan luona joten tälläkin hetkellä yksi heistä on ystäväni joka on auttanut minua esim taloudellisesti.

        Kaikki tällaiset "arvostetut" kannattaa aluksi unohtaa koska yleensä he ovat itseään täynnä, ja jos rahaa aletaan pyytää niin vauhdilla veks!, ja hakea sitten vaikkapa yksinkertaisesti uskovalta kaverilta jelppiä juttuseuraa, kuten mainitsitkin. Joillakin ei valitettavasti yksinäisyydessään ole tälläista ylellisyyttä.


    • Idän Aslan

      Elät todella raskaissa energioissa ja käytät sitä myös kielessäsi,mitä enemmän riehut ja syytät niin sen vaikeampaa sinulla on.
      Jumala ei ole syypää ongelmiisi eikä hänellä ole valtaa puuttua sielunsopimukseesi,sopimus joka laaditaan itse tänne tullessa ja usein se on rankkaa kuten sinulla nyt.

      Huomaan ettet ollenkaan tiedä kuinka henkimaailma käyttäytyy ja mitkä ovat sen lait. Jumala on vain luoja eikä tuomari kuten usein luullaan,tuomareita olemme itse itsellemme mutta sinun täytyisi ensin tietää ns.Korkeammasta Minästäsi asioita ennenkuin voit sen ymmärtää.
      Valitettavasti sinua vaivaa tiedonpuute,tämä ei ole loukkaus vaan huomasin sen heti jutustasi.Et ole kylläkään ainoa,useat lähtevät henkiseen kasvuun kun kärsivät ensin paljon,itselle kävi juuri niin.

      Sinua ei voi kukaan auttaa jos haluat riehua ja satuttaa etkä halua kuunnella ja uskoa mitään,valintasi on aivan ikiomasi.
      Autan kyllä jos päätät kasvaa imisenä ja valaistua,uskonnoilla tässä ei ole mitään tekemistä eikä tarvitse suinkaan liittyä mihinkään lahkoon tai palvoa jotain tyhjää,ei edes Jumalaa.

      Todennäköisesti ongelmasi johtuvat karmanvelasta eli olet riehunut jo edellisissä elämissäsi ja maksat karmaasi nyt. Maailmankaikkeus toimii näin,uskoit tai et mutta tämä on aivan niitä peruasioita henki-ihmisille,tiedonpuutetta.

      Itse kävin karmanpuhdistus regressioparannuksen kun samalla viikolla jouduin tulipaloon,kuolonkolariin ja eräseen komanteen vahinkoon. Ennen näitä oli 7 vuotta erilaisia ongelmia missä kuolema usein jossain muodossa mukana.

      Viimein oli pakko hakea apua kun en muuten uskonut,se auttoi ja nyt yritän auttaa muita ihmisiä. Itse myös riehuin ja syytin muita ja olin rasittava kaikkitietävä tyyppi joka ajatteli aina vain itseään. Nyt häpeän sitä mennyttä minääni ja olen opiskellut henkisyyttä paljon ja tietoisuus auttaa vaikka kiirellisen nykyihmisen on sitä vaikea ymmärtää.

      Myös mahdollista,että ns.tarrahenki on takertunut auraasi ja kiusaa sinua herkeämättä. Ei kovin yleinen ilmiö mutta kyllä niitäkin on,Henkimaailma lehdessä oli sitä hyvä artikkeli jokunen vuosi sitten.

      Oma päätöksesi mitä teet mutta neuvoisin että älä enää hanki lisää karmaa syyttämällä muita vaan ota asioista selvää. Laitan sinulle tämän tekstin myötä valoenergiaa ja rakkautta,se auttaa. Hyvä ihminen olet kuitenkin loppujen lopuksi.
      Aslan.

      • Kysyvä?

        Pysähdypä hiukan ja perustele väitteesi. Väitteitä sielunsopimuksista ynnä muista hölinöistä riittää kyllä joka lähtöön mutta hyväksyisitkö itse horinat jos joku tulisi väittämään sinulle että olette kirjoittaneet sopimuksen jossa olet luvannut luovuttaa kaiken omaisuutesi kyseiselle henkilölle? Tai että sopimukseen kuuluu että kyseinen henkilö saa tehdä mitä vain sinulle. Itse et kyllä muista sopimuksesta yhtään mitään - väitettä voidaan vielä tehostaa kertomalla että velka tai sopimus syntyi edellisessä elämässä. Samalla periaatteella kuka tahansa saattaa väittää mitä tahansa eikä sen voida todistaa rikkovan yhtään mitään. Olisitko valmis vastaamaan kaikista sopimuksista, laeista, säännöistä ja määräyksistä, jopa niistäkin joista et kykenisi tai edes voisi olla tietoinen. Todella rankka väite!

        Kykenetkö kumoamaan väitteen että edellinen spekulointi ei sodi mitenkään sielunsopimuksesi suhteen, minun sielunsopimuksen tai sielunsopimuksen idean suhteen? Voi kyllä esittää että sielunsopimus on täysin oikeudenmukainen ja hyvä eikä se riko mitään vastaan. Mutta voitko kumota väitettä että, jos voit esittää jonkun voivan sotia sielunsopimustaan vastaan, tässä maailmassa joku voi tehdä tuhoa joka aiheuttaa vahinkoa ympäristöön ja muihin ihmisiin? Voisin jopa väittää että hyväksyisit väitteeni, mietipä mitä väitteestäni seuraa...

        Vahinkoa aiheuttaneen (eli sielunsopimustaan rikkoneen) henkilön teko joko vaikuttaisi myöskin muiden henkilöiden sielunsopimuksen luonteeseen tai sitten ei. Jos sillä ei olisi mitään vaikutusta niin silloin kukaan meistä ei voisi vuorovaikuttaa keskenään tai sitten olisi olemassa jokin "yliluonnollinen" puolustusmekanismi joka estää meitä kokemasta vahinkoa toisen tekemästä vääryydestä. Edellinen toteamus johtaisi siihen ettei vääryyttä sellaisenaan ole, kaikki yritykset tai tiedostamatta aiheutetut vahingot toista kohtaan eivät olisi mahdollisia. Se sinänsä kuulostaa hyvältä mutta uskallatko väittää sen olevan tosi? Kaiken lisäksi tuolloin vääryys edes itseään kohtaan ei olisi mahdollista, koska voidaan todeta että lähtökohtaisesti ihminen ei kykene rakastamaan itseään vähemmän kuin lähimmäisiään. Kokeilepa perustella edellinen väite puoleen taikka toiseen!


        Niin edelleen seuraa että sielunsopimuskäsitteellä ei ole mitään merkitystä, jollei se ole jokaista "sielua" koskien erilainen. Siitä taas päästään edelleen siihen ajatukseen ettei ole tarpeen muodostaa minkäänlaisia yksittäisiä sieluja koskevia sopimuksia ennakkoon, koska ihmisen elämä on se millaiseksi se muodostui täällä elettäessä. Täällä taas ei ole mielekästä elää kuin niiden sääntöjen, lakien ja käskyjen mukaan, jotka koskevat nykyhetkeä ja tulevaa, koska jos niihin on tarkoitus suhtautua päätöksellä apriori niin silloinhan täällä ei olla oppimassa tai kasvamassa vaan toteuttamassa jotakin mieletöntä sarjaa joka perustuu enemmän tai vähemmän harkittuun sopimukseen. Oppiminenhan taisi olla sielunsopimuksen tarkoitus?

        Entä mikä tai kuka oli joka sen sopimuksen teki ja millä perusteilla? Jos täällä ollaan kasvamassa niin silloinhan sen teki kypsymätön "sielu" joka ei osannut arvata tai punnita sopimuksen seurauksia. Entä mistä ihmeestä se "sielu" on päätäntäkykynsä saanut? Tai mitä kummaa varten se "sielu" opiskelee juuri sitä mitä se opiskelee, ja miksi ihmeessä se "sielu" on vajavainen juuri siinä missä se on? Ja jos se "sielu" on vajavainen siinä missä se on niin eikö se ole vain "kypsymättömyyttään" vajavainen. Luuletko että on koskaan tuhottu mitään keskeneräistä vain keskeneräisyydestä johtuen? Uskonpa että on, siinäpä se vastaus!

        Näitä sopimuksiahan voisi jakaa pilvin pimein ja perustella että se oli silloin sitä ja tätä mutta koska oletettavasti nämä "sielunsopimukset" eivät ole jokaiselle samat eikä niitä ole mistään tarkastettavissa niin kaikessa mahdottomuudessaan niihin on mahdottomampi uskoa kuin mihinkään annettuun ilmoitukseen Jumalasta. Ethän koskaan voi tietää mitä siinä sopimuksessasi olet luvannut! Järjen valoa täällä kaivataan, ei mitään muuta. Ei säteileviä valo-olentoja, ei henkiolentoja, eikä mitään järjetöntä hölynpölyä jolla kyllä voi perustella mitä vain mutta joka kaatuu perustellusta asiasta syntyviin vaatimuksiin.

        Ei mitenkään "pahalla". Minustakin hienoa jos olet apua saanut ja tahdot sitä jakaa muillekin mutta älä usko kaikkea älyttömyyttä, jonka itsekin kykenet osoittamaan saduksi.


      • Idän Aslan
        Kysyvä? kirjoitti:

        Pysähdypä hiukan ja perustele väitteesi. Väitteitä sielunsopimuksista ynnä muista hölinöistä riittää kyllä joka lähtöön mutta hyväksyisitkö itse horinat jos joku tulisi väittämään sinulle että olette kirjoittaneet sopimuksen jossa olet luvannut luovuttaa kaiken omaisuutesi kyseiselle henkilölle? Tai että sopimukseen kuuluu että kyseinen henkilö saa tehdä mitä vain sinulle. Itse et kyllä muista sopimuksesta yhtään mitään - väitettä voidaan vielä tehostaa kertomalla että velka tai sopimus syntyi edellisessä elämässä. Samalla periaatteella kuka tahansa saattaa väittää mitä tahansa eikä sen voida todistaa rikkovan yhtään mitään. Olisitko valmis vastaamaan kaikista sopimuksista, laeista, säännöistä ja määräyksistä, jopa niistäkin joista et kykenisi tai edes voisi olla tietoinen. Todella rankka väite!

        Kykenetkö kumoamaan väitteen että edellinen spekulointi ei sodi mitenkään sielunsopimuksesi suhteen, minun sielunsopimuksen tai sielunsopimuksen idean suhteen? Voi kyllä esittää että sielunsopimus on täysin oikeudenmukainen ja hyvä eikä se riko mitään vastaan. Mutta voitko kumota väitettä että, jos voit esittää jonkun voivan sotia sielunsopimustaan vastaan, tässä maailmassa joku voi tehdä tuhoa joka aiheuttaa vahinkoa ympäristöön ja muihin ihmisiin? Voisin jopa väittää että hyväksyisit väitteeni, mietipä mitä väitteestäni seuraa...

        Vahinkoa aiheuttaneen (eli sielunsopimustaan rikkoneen) henkilön teko joko vaikuttaisi myöskin muiden henkilöiden sielunsopimuksen luonteeseen tai sitten ei. Jos sillä ei olisi mitään vaikutusta niin silloin kukaan meistä ei voisi vuorovaikuttaa keskenään tai sitten olisi olemassa jokin "yliluonnollinen" puolustusmekanismi joka estää meitä kokemasta vahinkoa toisen tekemästä vääryydestä. Edellinen toteamus johtaisi siihen ettei vääryyttä sellaisenaan ole, kaikki yritykset tai tiedostamatta aiheutetut vahingot toista kohtaan eivät olisi mahdollisia. Se sinänsä kuulostaa hyvältä mutta uskallatko väittää sen olevan tosi? Kaiken lisäksi tuolloin vääryys edes itseään kohtaan ei olisi mahdollista, koska voidaan todeta että lähtökohtaisesti ihminen ei kykene rakastamaan itseään vähemmän kuin lähimmäisiään. Kokeilepa perustella edellinen väite puoleen taikka toiseen!


        Niin edelleen seuraa että sielunsopimuskäsitteellä ei ole mitään merkitystä, jollei se ole jokaista "sielua" koskien erilainen. Siitä taas päästään edelleen siihen ajatukseen ettei ole tarpeen muodostaa minkäänlaisia yksittäisiä sieluja koskevia sopimuksia ennakkoon, koska ihmisen elämä on se millaiseksi se muodostui täällä elettäessä. Täällä taas ei ole mielekästä elää kuin niiden sääntöjen, lakien ja käskyjen mukaan, jotka koskevat nykyhetkeä ja tulevaa, koska jos niihin on tarkoitus suhtautua päätöksellä apriori niin silloinhan täällä ei olla oppimassa tai kasvamassa vaan toteuttamassa jotakin mieletöntä sarjaa joka perustuu enemmän tai vähemmän harkittuun sopimukseen. Oppiminenhan taisi olla sielunsopimuksen tarkoitus?

        Entä mikä tai kuka oli joka sen sopimuksen teki ja millä perusteilla? Jos täällä ollaan kasvamassa niin silloinhan sen teki kypsymätön "sielu" joka ei osannut arvata tai punnita sopimuksen seurauksia. Entä mistä ihmeestä se "sielu" on päätäntäkykynsä saanut? Tai mitä kummaa varten se "sielu" opiskelee juuri sitä mitä se opiskelee, ja miksi ihmeessä se "sielu" on vajavainen juuri siinä missä se on? Ja jos se "sielu" on vajavainen siinä missä se on niin eikö se ole vain "kypsymättömyyttään" vajavainen. Luuletko että on koskaan tuhottu mitään keskeneräistä vain keskeneräisyydestä johtuen? Uskonpa että on, siinäpä se vastaus!

        Näitä sopimuksiahan voisi jakaa pilvin pimein ja perustella että se oli silloin sitä ja tätä mutta koska oletettavasti nämä "sielunsopimukset" eivät ole jokaiselle samat eikä niitä ole mistään tarkastettavissa niin kaikessa mahdottomuudessaan niihin on mahdottomampi uskoa kuin mihinkään annettuun ilmoitukseen Jumalasta. Ethän koskaan voi tietää mitä siinä sopimuksessasi olet luvannut! Järjen valoa täällä kaivataan, ei mitään muuta. Ei säteileviä valo-olentoja, ei henkiolentoja, eikä mitään järjetöntä hölynpölyä jolla kyllä voi perustella mitä vain mutta joka kaatuu perustellusta asiasta syntyviin vaatimuksiin.

        Ei mitenkään "pahalla". Minustakin hienoa jos olet apua saanut ja tahdot sitä jakaa muillekin mutta älä usko kaikkea älyttömyyttä, jonka itsekin kykenet osoittamaan saduksi.

        Olen niin kauan kompuroinut henkisyydenpolulla etten alennu väittelyyn.Parikymmentä vuotta vasta sitkeäsi opiskelleena tiedän vain pintaraapaisun henkisyydestä,raamattu on vaan esipuheen rankka lyhennys ja satukirja suurilta osin. Ala on aivan suunnaton eikä kukaan maailmassa voi tietää kaikkea vaikka alaa tietämättömät näin väittävät.

        Tai jos tiedät niin kerro, että miksi arkkienkeli Mikaelin vasemmassa kädessä on totuudenmiekka eikä oikeassa vaikka oikea on yleensä se "parempi" käsi?Minä kyllä tiedän kun 10v. otin selvää tästä yhdestä aiheesta.
        Huomaan ettet ole sivuakaan lukenut ko.alaa etkä voi ymmärtää mitä "sielunsopimus" tarkoittaa,itse laadimme sen itsellemme ennen syntymäämme eikä kukaan muu sillä olemme "oman onnemme seppiä".
        Sinun pitäisi tuntea kosolti henkimaailmaa että pystysimme edes keskustelemaan alkeista.

        Suinkaan en ole parempi ihminen kuin Sinä,kaikella kunnioituksella, mutta olemme aivan eri tasoilla,siksi.

        Aivan turha edes kertoa että jokaisessa kirjastossa löytyy metafyysikan hyllyt(oikean fyysikan kanssa sillä ei ole mitään tekemistä) ja sieltä jokainen voi itse etsiä tietoa.

        Aivan sama jos ekaluokkalainen alkaa väittää, että en usko kirjainten h,l,p,ä ja s olemassaoloon ja myöhemmin tarkennan suhtautumistani myös muihin aakkosiin jos sille päälle satun!!! Opettaja kärsii ja nauraa.
        Tervetuloa henkikouluun rakas ystäväni,opettajasi on aina läsnä kun oppilas on valmis ensimmäisenä koulupäivänään.
        Aslan.


    • Ei uskovan elämä ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Kuka sinulle on sellaista luvannut, menestysteologiaa julistavat harhaopettajatko? Ei maallisen onnen ja menestyksen tavoittelu kuulu tosiuskovan elämään puhumattakaan kunniasta. Apostoli Paavali sanoo, että riittää kun on vaatteet ja elatus (1 Tim. 6:8). Itse olen menettänyt lähes kaiken: terveyden, työn ja opiskelun, mutta sain tilalle ihanan tulevaisuudenuskon Kristuksessa. Olen onnellisesti työkyvyttömyyseläkkeellä ja olen tyytyväinen kun ei tarvitse elää enää oravanpyörässä. Muutamia samanhenkisiä lopun ajoista kiinnostuneita uskovia ystäviä minulla on. Kristuksen takaisintulemusta kannattaa odottaa. TIEDÄN että Herra tulee pian hakemaan omansa pois taivaallisiin.

      Tuntuu siltä, että et ole juurtunut tarpeeksi uskoon, joka elää armosta. Tämä koskee samalla muitakin pettyneitä. Lakihenkisyys usein vääristää uskovan tietä ja johtaa luopumukseen, kun pitäisi tehdä sitä ja tätä (esim. todistaa jatkuvasti). Jumalalle riittää se mikä sinä olet, Hän ei vaadi sinulta mahdottomia. Hengen hedelmät ovat sitten asia erikseen. Uskon täytyy näkyä teoissa tai olemuksessa (Gal. 5:22). Jumalaa on joka tapauksessa turha syyttää omasta tilasta. Rukoile jos sinulla on tunnustamattomia syntejä (kiroileminen ei auta) ja omaksu Raamatun opetus: "Monen ahdistuksen kautta meidän pitää menemän sisälle Jumalan valtakuntaan." (Apt. 14:22) Me kristityt olemme eräänl. teurastettuja karitsoita Jeesuksen esimerkin mukaisesti. Kärsimys, joka jalostaa, kuuluu uskovan elämään. Esim. Room. 8:17-19

      17 Mutta jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme.
      18 Sillä minä päätän, että tämän nykyisen ajan kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin.
      19 Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä.

      Myöskin Fil. 3:8-11

      8 Niinpä minä todella luen kaikki tappioksi tuon ylen kalliin, Kristuksen Jeesuksen, minun Herrani, tuntemisen rinnalla, sillä hänen tähtensä minä olen menettänyt kaikki ja pidän sen roskana-että voittaisin omakseni Kristuksen
      9 ja minun havaittaisiin olevan hänessä ja omistavan, ei omaa vanhurskautta, sitä, joka laista tulee, vaan sen, joka tulee Kristuksen uskon kautta, sen vanhurskauden, joka tulee Jumalasta uskon perusteella;
      10 tunteakseni hänet ja hänen ylösnousemisensa voiman ja hänen kärsimyksiensä osallisuuden, tullessani hänen kaltaisekseen samankaltaisen kuoleman kautta,
      11 jos minä ehkä pääsen ylösnousemiseen kuolleista.

      Taivaassa kaikki murhe on siis mennyttä ja emme muistele enää menneitä (Ilm. 7:9-17). Tässäkin ajassa pitäisi kaiken (inhimillisen) kärsimyksen keskellä iloita Herrassa, olemmehan vapaat saatanan vallasta ja vastaanottaneet iankaikkisen elämän (Fil. 3:1). Koettelemukset ovat vain meidän parhaaksi, jotta eläisimme siivosti ja oppisimme jotain. Jumala koetteli Paavaliakin (saatanan pistin lihassa), kun demoni rusikoi häntä. Silti Paavali osasi iloita Herrassa ja teki väkeviä tekoja. Asenne on siis tärkeä, joka ratkaisee. Tiedän että monet luopuvat uskosta nyt lopun aikana kun laittomuus pääsee valtaan. Jeesus itse kertoi tämän ennakolta (Matt. 24:12-13).

      12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
      13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

      Toivottavasti sinä (tai kuka tahansa pettynyt) et ole yksi näistä, jotka luopuvat lopullisesti. Kannattaa riippua Herrassa, tapahtuipa mitä tahansa. Herra kyllä palkitsee aikanansa. Pahan palvelijan kohtalo ei ole kehuttava (Matt. 24:48-51). Niin ja jos olet aidosti uudestisyntynyt, et voi ryhtyä ateistiksi. Uskovaksikaan kun ei omasta tahdosta tulla, vaan se on Jumalan lahja, kun Hän synnyttää meidät uudelleen Sanansa kautta (huom. sidottu ratkaisuvalta). Olkaamme kiitollisia siitä.

    • ...kyllä vastataan. "Kun sais kuolla!"

      Kaikki me ajallamme täältä poistumme kuoleman kautta. Tuskin kukaan tässä saastutetussa ja perkeleen turmelemassa maailmassa edes haluaisi elää normaalia elinikää vanhemmaksi. Minä ainakaan en!

      Pääpointtina onkin se, että minne menet viettämään ikuisuutesi? Sun vaahtoamisesi ja ajattelemattomasti kirjoitetut sanasi, joita purat syyttä suotta J-laa vastaan eivät ainakaan enteile sulle voittopokaalia Herralta. Muuta siis taktiikkaasi perinpohjin!

      Tee aito parannus elämässäsi, luovu synnin harjoittamisesta ja ala elää sovinnossa Luojasi kanssa! Hän kyllä hyvin tietää vaikeutesi ja ongelmasi ja kärsimättömyytesi jne ja rakastaa sinua ihan yhtä paljon kuin silloin, kun vielä olit 'kiltti' lapsukainen tai ainakin lapsukainen :)

      Jos nöyrryt maahan asti Luojasi edessä ja kiität Vapahtajaasi Yeshuaa siitä, mitä Hän teki Golgatan ristillä sinunkin vuoksesi, niin saat kokea armon ja J-lan rakkauden tulevan ympärillesi ja sisimpääsi. Silloin alat nähdä maailmaa aivan uusin silmin!

      Kun koet J-lan rakkautta, niin kestät kaiken mitä edessäsi on jäljellä olevina elämäsi päivinä tässä turmeltuneessa ja tulelle ja tulikivelle tallennetussa maailmassa.
      HalleluYah!


      Siunausta nöyrin ja vilpittömin sydämin Yeshuan luo palaamiseen!

    • KUN SAIS KUOLLA! sanoi :
      AUTTAKAA MUA JOS VOITTE!
      __________________
      Jos tunnet Jumalan vetävän sinua Kristuksen luo käänny rehellisesti Hänen puoleensa
      ja tunnusta syntisi plus luovuta elämäsi Hänelle.
      Sen jälkeen voit mennä kasteelle.

      Markuksen evankeliumi:
      16:16 Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen

    • Seurailija

      Aloittaja on aivan mahtava tyyppi!!! saanut paperille pieneen tilaan niin paljon koko elämänsä pääkohdat ja joka rivillä hehkuu hänen ihana sielunsa.... Juuri tuollaset alaspainetyt ovat Jumalaakin lähellä.. itsekin olen niin paljon kärsinyt jännittämisiä pilkkaa mutta Jeesus pelasti, anna hänelle koko elämäsi sitä on moni muukin neuvonut.. Hänen haavojensa kaitta paranet ja hänen armontyönsä kautta sielusi saa levon ja ikuisuuden.. Mene johonkin kristilliseen tilaisuuteen ja kerro kerro.. puolestasi rukoillaan ja anna elämäsi Jeesukselle.. mene kasteelle niinkuin tuo edellinenkin kirjoittaja neuvoo.. Saat vielä nauttia elämästä Jeesuksen sylissä, hän kantaa sinua... Siunausta paljon sinulle..

      • Seurailija

        Ja rukoilen puolestasi, rukoillaan kaikki!!


    • 1213

      "Jos on ollut Jumalan koko ikänsä, mut se vaan kiusaa sua, niin mitä sellasesta tyypistä pitäis ajatella?"

      Oletko totdella ollut, jos Jumala vain kiusaa sinua? Ehkä kannattaisi miettiä vielä.

      Mutta se on varma, ettei Jumala ketään kiusaa.

      "Älköön kukaan, kiusauksessa ollessaan, sanoko: "Jumala minua kiusaa"; sillä Jumala ei ole pahan kiusattavissa, eikä hän ketään kiusaa. Vaan jokaista kiusaa hänen oma himonsa, joka häntä vetää ja houkuttelee; kun sitten himo on tullut raskaaksi, synnyttää se synnin, mutta kun synti on täytetty, synnyttää
      se kuoleman. Älkää eksykö, rakkaat veljeni. Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä
      ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa.
      Tahtonsa mukaan hän synnytti meidät totuuden sanalla, ollaksemme hänen luotujensa esikoiset. Te tiedätte sen, rakkaat veljeni. Mutta olkoon jokainen ihminen nopea kuulemaan, hidas puhumaan, hidas vihaan; sillä miehen viha ei tee sitä, mikä on oikein Jumalan edessä. Sentähden pankaa pois kaikki saastaisuus ja kaikkinainen pahuus ja ottakaa hiljaisuudella vastaan sana, joka on teihin istutettu ja joka voi teidän sielunne pelastaa. Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne."
      Jaakobin kirje 1:13-22

      Jos oikeasti haluat löytää rauhan, etsi Jumalan valtakuntaa.

      • 23refg

        Tuskin lukee kun on kirjoittanut tuon avauksen tänne 4 vuotta sitten.


    • Raamatusta saa

      jokainen ihminen Jeesuksen nimessä Uuden Testamentin kautta sen Jumalan parhaan ilmoituksen ihmisen pelastumiseksi ja avuksi ja tärkeää kunnioittaa ja kiittää ja hiljaisuudessa vastaanottaa sen hyvän opetuksen Jeesuksesta, ainoasta totuudellisesta ja armollisesta hyvästä paimenesta jokaiselle ihmiselle, joka tahtoo häneen turvata.

      Mitään muuta ei ole kuin Jeesus ihmisten Auttajana ja Pelastajana. Tietysti kannattaa rukousapua pyytää ja yhdessä rukoilla ja muutenkin keskusteluyhteyttä pitää Jeesukseen uskoviin.

      Tärkein on silti Jeesukseen henkilökohtaisesti turvata. Älä välitä niistä ihmisistä, jotka pyrkivät uskoasi Jeesukseen horjuttamaan tai estämään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2324
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2177
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe