Ohjeita sensuurin kohtaamisen

ihmisoikeuskomissio

Tämä on Ihmisoikeuskomission tiedote koskien sensuuria ja inkvisiota Suomessa:

Sensuurin kohtaaminen

Suomessa ei ole sallittua/mahdollista puhua pakoilaispolitiikkaan, rasismiin, nationalismiin liittyvistä aiheista. Suomen laki kieltää keskustelun rasismista, pakoilaispolitiikasta ja monista muista aiheista. Lainsäädännössämme on useita lakipykäliä joiden perusteella teitä voidaan syyttää mielipiteidenne perusteella. Näitä ovat mm kiihottaminen kansanryhmää vastaan, kunnian loukkaus ja jumalanpilkka. Nämä lait on muotoiltu ja suunniteltu niin että niillä syyllistetään ja niistä syytetään lähinnä syntyperäisiä suomalaisia miehiä. Viime vuosina, monia satoja suomalaisia miehiä on tuomittu mielipide- ja ajatusrikoksista sakkoihin tai vankeuteen. Sosialistihallitus pitää myös SUPO:n mielipiderekisteriä johon joutuminen merkitsee virkasulkua, ja siten toimeentulon estymistä ja ammatin saannin estymistä ja vajoamista alimpaan sosiaaliluokkaan.

Sosialistit pykrivät estämään toisinajattelijoiden toimeentulon ja kilpailemismahdollisuudet yhteiskunnasssa. Sosialismi on ideologia joka käyttää lakia ja yhteiskuntaa toisinajattelijoiden tuhoamiseen. Se perustuu valtiovallan ja lain käyttöön toisinajattelijoiden vainoamisessa. Siksi on täysin sallittua valehdella sosialisteille ja pettää heitä. Työttömien ei tule perustaa omaa puoluetta, vaan soluttautua jo olemassa oleviin puolueisiin ja vaikuttaa niiden kautta. Toiminnan on oltava nimetöntä. Ei nimiä, ei nimilistoja, ei jäsenkirjoja. Kaikkialla tulee pyrkiä soluttautumaan virkamieskuntaan, koululaitokseen, poliisiin, armeijaan jne. Löyhä solu-organisaatio ja 'nukkuvia soluja'.



Ohjeita suomalaisille miehille elämiseen sensuuriyhteiskunnassa:

Älkää keskustelko sosialistien kanssa sosialistien ehdoilla. Ei ole järkevää keskustella opettajien, poliisien, virkamiesten tai tuomarien kanssa rasismista sellaisessa tilanteessa jossa sekä laki että yhteiskunta on suunnattu teitä vastaan. Ellilä teki sen virheen että alkoi näytösoikeudenkäynnissä puolustamaan ideologiaansa.

Vaietkaa, tai valehdelkaa, mutta älkää keskustelko heidän kanssaan.

Laki kieltää rasismista puhumisen, mutta se ei kiellä monia muita aiheita. Siitä mistä ei voida julkisesti puhua, tulee joko vaieta tai valehdella. On täysin oikeutettua valehdella inkvisition edustajille silloin kun aseella osoitetaan ohimoon. Pakolaispolitiikasta ja rasismista voidaan keskustella vain suljetuissa ryhmissä, pienissä piireissä, suljettujen ovien takana. On usein mahdollista vaihtaa ajatuksia ei-julkisesti, mutta julkisuudessa on oltava hiljaa tai hyväksyttävä teeskennellen ns "virallinen totuus". NL:ssa ihmisten oli opeteltava puhumaan ns kaksoiskieltä, tämäkin on eräs kommunikoinnin muoto.


OHJE KAIKILLE INKVISITION PIINAPENKKIIN JOUTUNEILLE: KERTOKAA KUULUSTELUISSA INKVISITION EDUSTAJILLE JUURI SE MITÄ HE HALUAVAT KUULLA: KERRO HEILLE ETTÄ HEIDÄN OPPINSA ON OIKEA JA ETTÄ SINÄ OLET LUOPUNUT OMASTA USKOSTASI JA OPISTASI. ÄLÄ KESKUSTELE INKVISITION KANSSA INKVISITION EHDOILLA. PÄÄSTYÄSI VAPAUTEEN KÄÄNNÄ TAKKISI JA PETÄ HEITÄ. OLE HILJAA HEIDÄN EDESSÄÄN MUTTA JÄLKIKÄTEEN VAADI HEITÄ VASTUUSEEN, SILLOIN KUN OLET PAREMMASSA TAKTISESSA ASEMASSA. ÄLÄ VASTUSTA INKVISITIOTA SILLOIN KUN OLET ASEETON (esim oikeuden istuntosaleissa, kouluissa, vankilassa). POLIITTINEN TAI USKONNOLLINEN RYHMITTYMÄSI EI SAAVUTA MITÄÄN ETUA JOS KUOLET TURHAAN INKVISITION VANKILOISSA.


Hallituksen sensorit eivät pelkää yhtään sitä että te sanotte ääneen jonkin kielletyn mielipiteen. He tietävät että te joudutte vaikeuksiin jos puhutte ääneen ja he ovat siitä tyytyväisiä. Se mitä hallituksen sensorit pelkäävät on että poliittinen ilmapiiri muuttuu heille itselleen epäedulliseksi niin että hallituksen sensorit ja inkvisiittorit ja heidän lakeijansa asetetaan OIKEUDELLISEEN EDESVASTUUSEEN sananvapauden loukkaamisesta. Oikeistolaisten on soluttauduttava valtapuoleisiin ja pyrittävä vaikuttamaan niin että jokainen poliittikko tai virkamies jonka voidaan virkaasemansa- tai määräysvaltansa perusteella katsoa syyllistyneen sananvapauden loukkaamiseen, tai osallisuuteen siinä, että heidät kaikki otetaan kiinni ja asetetaan OIKEUDELLISEEN EDESVASTUUSEEN ihmisoikeusrikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan.

0

831

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

        Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
        Maailman menoa
        331
        2846
      2. Vernu Vasunta

        On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
        Suomussalmi
        105
        2130
      3. En kelpaa sinulle

        Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
        Ikävä
        120
        1620
      4. Taidat vanhempi nainen

        Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
        Ikävä
        73
        1154
      5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

        Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
        Ikävä
        71
        1032
      6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

        Miehelle kysymys :)
        Ikävä
        61
        993
      7. Voi nainen...

        Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
        Ikävä
        41
        950
      8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

        Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
        Maailman menoa
        148
        914
      9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

        Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
        Maailman menoa
        290
        842
      10. Naiselle kysymys

        Mitä oikein näet minussa?
        Ikävä
        40
        754
      Aihe