Epävarmat naiset

Jumala 1

Mistähän se johtuu, että epävarmimmat naiset ovat juuri niitä kaikkein hoikempia naisia? Normaalit ja pikkaisen rehevämmät naiset suhtautuvat itseensä paljon rennommin ja uskaltavat olla, mitä ovat.
Hoikilla tytöillä (enemmistöllä. Poikkeuksiakin varmasti löytyy) on usein ongelmana mahan turvotus. -tarkoitan tällä sitä, että se tuntuu heillä olevan päivän puheenaihe, vaikka mitään ns. mahaa ei edes ole. Dietti on toinen puheenaihe. Söin sitä ja laihdutan tästä jne.
Usein myös hoikilla naisilla tuntuu olevan tarve valloittaa kaikki miehet, muidenkin ukot. He panostaa hirmuisesti vaatetukseen ja meikkiin, mikä tietenkin toisaalta on ihan hyväkin asia. Mutta kaikessa kuitenkin heijastuu se oma epävarmuus ja etenkin se, mitä muut heistä ajattelee.
Tätä on nyt hirmu vaikea selittää teille, että ymmärtäisitte täysin, ettekä takertuisi yksityiskohtiin ja vääristä tarkoitustani/kysymystäni.
Sanotaan, että lihavat ovat lupsakoita. Tuotakaan en alleviivaa, mutta luulen, että lupsakat ihmiset ei niin välitä kiloista, vaan elää täysillä ja nauttivat asioista, kuten liikunnasta ja myös kunnon grillimakkarasta :-) eikä heti ole seuraavana päivänä mittanauha kädessä puntarilla ja koko päivä syömättä, silti juoksumatolla hölkkäämässä.
Käsitykseni tästä ilmiöstä on tullut 20 vuoden uran saatossa päiväkodissa, missä työkaverit ovat vaihtuneet (aluksi tein sijaisuuksia monessä PK:ssa)
Tavallisen painoiset naiset puhuivat arkipäivän asioista ja niiden kanssa oli hauskaa. Laiheliinit oli hiljaisia, totisia ja kun ne jollekkin puhui, kyse oli aina ruuasta ja kiloista. Mutta kun he puhuivat jostain muusta, he haukkuivat muita naisia läskeiksi.
Minusta se on surullista. Me miehetkö olemme aiheuttaneet naisille tuollaisia ongelmia haukkumalla murkkuiässä naisia isoperseiksi ym.?
Minusta hoikka nainen on yhtä kaunis kun muodokaskin... kyse ei ole kiloista vaan kokonaisuudesta ja ennenkaikkea hymystä.
Mutta jos nainen ei osaa ajatella muuta kun omaa ja muiden painoa, hänessä ei ole silloin enää mitään rakastettavaa, kun hän ei kykene edes itse itseään rakastamaan.
Uskon, että täälläkin suurin osa on naisia, jotka kokoajan ajattelee vain omia kilojaan tai laihduttamista laihasta laihemmaksi.
En usko, että tervejärkinen suomalainen mies haluaa naista, mikä on supermallin mitoissa. He haluaa naisen, joka mielyttää kokonaisuutena. Myös tapa elää ja nauttia elämästä kuuluu samaan pakettiin ja ehdottomasti tapa olla sinut itsensä kanssa on kaiken A ja O!

Emme me miehetkään ikuisesti kuvitella pysyvämme huippu urheilijoiden mitoissa. Minä ainakin näen, että isäni lailla pientä masua saattaa n. 50 kasvaa . Isäni on 183cm ja painaa 93kg suunilleen. Urheilee edelleen, mutta nauttii lihapiirakoista ja oluesta. -elämän pikku iloja.

Jokaisella naisella ja miehellä on yksilöllinen maku. Ole sinut itsesi kanssa. Hymyile omalle peilikuvallesi. Te naiset olette Jumaltarreja mahaan, tissiin, pituuteen, painoon ja hiusten väriin katsomatta. Löydä se itsestäsi ja unohda ainainen nälkä!

NAUTI! sillä elämä täällä on lyhyt.

30

1619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitkälti

      olen samaa mieltä. Mutta on myös olemassa ihmisiä, joille ei vaan ruoka maita ja ne on silti älyttömän ihania ihmisiä. Normaalipaino on ihannepaino, hieman kiinteämmässä muodossa tietysti. Olen olllut laiha ja pyylevä ja nyt vasta hokannut, että haluan liikkua kunnon vuoksi, en ulkonäön. Ja herkkuja saa syödä kohtuudella :D Ihan sama mitä muut arvostelee mun ulkonäöstä. Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa.

      • ounounou

        Mun muija on taas ihan ihme eläjä. Hän vetelee napaansa lähes mitä ja miten paljon tahansa eikä liho eikä turpoa, ei pöde eikä nilkat. Kännääkin vielä kalorikännejä tuon tuosta. Arvaa onko hänellä siinä aina sitä selittämisen sarkaa muille tylleröille, kun sen kymmenen suuta ihmettelee samaa ikiasiaa aina ääneen. Musta hän pilaa tunnelmaa. Ja oikeastaan hän voisi jäädä himaan raouskuttamaan taco sipsejä ja hottista, eikä tulisi pilaamaan ihmisten nirkostelua ja hikkailua askeettiseen pitopöytään, mutta kun hän on sellainen ilopilleri, ja nauraa mieluiten vain itselleen.

        Outo hyypiö.


    • nöff, nöff

      Ehei! Ei kaikki hoikat naiset ole epävarmoja!! Ja korvillesi saat, jos menet niin naisille sanomaan ;)) . . . Se siitä epävarmuudesta ;D

    • Nainen27v

      En kauhean tarkkaan jaksanut lukea kirjoitustasi, mutta olen itse ainakin itsevarma ja hoikka.

      Stressaan jonkin verran syömisiäni ja nytkin yritän "laihduttaa" 3-4 kiloa pois. En siksi ettäkö pitäisin itseäni lihavana vaan siksi että painoin viime syksynä noin 4 kiloa vähemmän kuin nyt ja en mahdu kaikkiin farkkuihini. En aio alkaa sille linjalle että aina kun lihoaa niin ostaa uudet vaatteet.

      Nautin syömisestä tosi paljon ja pyrin syömään vähemmän herkkuja ja enemmän terveellistä ruokaa - toki herkuttelen välillä paljonkin koska en halua että elämästäni tulee kauheata orjuutta.

      • painossa

        Talvella lihon ja kesällä laihdun. Pimeä aika saa aikaan isommat ruokahalut. Kesällä voi olla paljon ulkona eikä vahdittua jääkaappia. Mulla on sen takia erikokoisia vaatteita.


    • kärsivä

      Samaa mieltä paljolti niin kauan kun se ylipaino pysyy kohtuuden rajoissa on lupsakka olo, jaksaa liikkua ja elää täysillä eikä sairaudet pukkaa. Jos alkaa tuolit hajota alta ja vaappumaan kuin ankka niin naamassa ei paljoa enää näy iloa vain irvistys. Samoin jos laihduttaminen menee älyttömään kyttäämiseen ja kieltää itseltään kaiken niin ei sellaisen ihmisen seurassa kukaan viihdy. Ääri lihavuus ja ääri laihuus on ihan sama ongelma. Ikääntyessä on hyväkin olla hieman pyöreämmässä kropassa ettei ala näyttämään kuivan kesän nälkiintyneeltä oravalta. Jos kaatukin on hyvä olla pehmikettä luiden päällä ettei ne joka kolauksesta hajoa. Naamasta sen näkee onko sinut kroppansa kanssa, oli sitten normi tai vähän pullevampi eikä silloin tarvitse nimitellä ja osoitella muita ongelmista kärsiviä ihmisiä.

    • siinä se on olemassq

      sen seksikkäämpää kuin että nainen syö kuin rekkamies mutta kuitenkin vain lievästi ylipainoinen. Ei nirsoile ruoan suhteen mutta pitää kuitenkin jonkinlaista kontrollia.
      Tällaisille naisille on omanlaisensa puolisot olemassa.
      Harvalle saatavana.
      Tuskin ylläoleva nainen itselleen jotain mallipojua etsiikään vaan kaltaistansa nautiskelijaa. Kaikkea nautintoa kohtuudella.

    • Sinulle.

      Ulkonäkö vaatimuksia asettaa itsen lisäksi media.lehdet ,tv..jne. Itselläkin on sitä vatsaa kyllä pikkusen..no liikaa kuitenkin ja kyllä se vaivaa.. Olisipa kaikki kaltaisiasi..ehkä me naisetkin sitten olisimme tyytyväisempiä itseemme.Mutta puhun kyllä muustakin kuin ruoasta ja laihduttamista vihaan...Sanana.. terveellisesti tykkään syödä.Ja salilla käyn 3-4 krt viikko..
      Mutta kiitos kivasta kannanotosta.

    • sllbst

      Naisena mun kokemus on että sekä lihavissa että hoikisssa on epävarmoja ihmisiä yhtälailla.
      En tosiaan uskoa että kaikki hoikat naiset puhuvat vain kiloistaan, hölynpölyä!
      Omat laihat kaverini eivät tuskaile kiloja saati puhu toisten kiloista vaan ihan muista asioista.
      Itse olen kokenut molemmat olomuodot itse.
      Eräät lihavat naiset (eivät kaikki) tulee tosi epävarmoiksi ja kateellisiksi jos joku onnistuu laihduttamaan tai on hoikka.
      Sanotaan usein että lihavia ihmisiä ei saisi moittia lihavuudesta, mutta enemmän minua on lihavat naiset loukanneet kun olen ollut hoikka. Mulle on sanottu suoraan mm. että: "Kohta katkeat keskeltä" (Ei tulis mieleenkään sanoo läskille et kohta varmaan räjähdät keskeltä!)
      "tykkäisin että oisit pyöreämpi" "miehet tykkää kun on enemmän muotoja" jne.
      Kun olin lihava ,mulle ei yksikään hoikempi nainen tullut sanomaan mitään mun kiloista.

      Joidenkin huonoa itsetuntoa nostaa kun saa mollata toisten läskejä tai pienempiä muotoja.
      Tällasta se on ja tulee olemaan tässä maailmassa... Tässä on myös kyse siitä että pienestä pitäen tytöt on tottuneet kuulemaan kun oma äiti ystävineen on puhunut kiloista, siitä on tullut sellanen tapa kuin jostain säästä puhuminen. Näin mittaillaan toisiamme arvostellen oman itsetunnon kohotukseksi.
      Päivitetään omaa ja toisten asemaa ikuisten laihduttajien vuoristoradalla.
      Samalla naistenlehdet ja tv suoltaa meille tätä jatkuvaa painontarkkailuasiaa niin pakostikin sieltä tarttuu se et alkaa huomioida toistenkin kiloja.
      Meillä töissä on nyt sekä lihavia että laihoja ja painosta puhutaan melkein joka päivä, mutta huumorilla ketään mollaamatta.

      • kestääkö selkä

        Heh, kyllä mullekin on joskus sanottu, että eikö selkäs mene katki, kun oot niin kapea. Harmi, etten ollut onnistunut niitä selkämakkaroita kasvattamaan, selän leveyteen kun ei oikein muuten pysty itse vaikuttamaan, ellei sitten ole joku himobodari, mikä sekin näin naisena on melko hankalaa. Joskus aina sai myös kuulla ihmettelyjä kuten "etkö syö mitään", vaikken koskaan ole ollut mikään huippulaiha, ainoastaan hoikka nuori nainen. Tiedoksi kaikille, ei ihminen syömättä pysty kovin kauaa toimimaan, käymään töissä ja harrastamaan, ellei ole tosissaan jotenkin mieleltään vinksahtanut. Kaikki ihmiset yleensä kyllä syövät. Ei koskaan tietenkään toiset hoikat mitään sanoneet, vain ne jotka olivat itse joko rakenteeltaan leveämpiä tai sitten ne jotka olivat onnistuneesti kasvattaneet itselleen muotoja ja makkaroita. Nyttemmin olen pari kiloa painavampi ja olen siitä vain tyytyväinen, tosin kyllä sitä edelleen joskus kuulee olevansa hoikka, sehän nyt ei mitään haukkumista välttämättä ole, mutta kyllä tuollaiset ihmettelyt aikuisten ihmisten suusta ovat täysin tarpeettomia, kun kysessä oli vain hoikkuus eikä mikään sairaalloinen laihuus.


    • huoh!

      Minulla oli kerran tuollainen työkaveri. Rouskutti lounaaksi porkkanan, omenan ja ruissämpylän ilman lisukkeita. Sen jälkeen hän valitti pömppömahaansa. Liikeillallisilla tämä tilasi yrttiteetä, vesilasin ja salaatin ilman kastiketta ja ilman valkosipulia ja ilman mitään missä voisi olla kaloreita.

      Hän ei tarkkaillut vain omaa painoaa vaan myös toisten. Kun kuukautisturvotukseni (2kg nestettä) laski, niin hän hyökkäsi heti haukkana utelemaan olenko laihdutuskuurilla.

      Hän tuli yllättäen raskaaksi ja jäi komplikaatioiden vuoksi heti alkuviikkoina sairaslomalle. Soitin hänelle huolissani ja kyselin kuulumisia. "Takamus on tainnut jo vähän levetä" hän raportoi.

    • VoivoiVoimariini

      Sori mutta läski ei kelpaa.

      Torttu ei maistu sitten kun tulee vain nälkä toista katsellessa vaikka tarkoitus olisi naida.

      • nöff, nöff

        Eipä luut kolise, kun on pehmusteet mukana ;D


    • punapää pullukka

      On minulla hoikka ystävä, joka ei koskaan puhu kiloistaan. Mutta hän onkin niitä naisia, jotka syö kuin mies, liikkuu autolla ja hukuttautuu työhön (oma firma) eikä liho.
      Mutta sitten minulla on sisko, pieni ja laiha, jonka elämä pyörii itsensä ympärillä. -En ole tänään syönyt kuin yhden hapankorpun, omenan, salaattia ja kahvia.- on hänen kulunut lauseensa. Ketä kiinnostaa? Jahän kyttää muiden läskejä ja minullekkin punapäälle ja muodokkaalle siskolleen sanoi, että näki unta, kuinkä hänen miehensä petti jonkun punapää pullukan kanssa häntä, että hyi saatana!
      Mutta, hänen ongelmansa juontaa ekasta juppi poikaystävästään, joka laitteli hänelle ihannenaisen ominaisuudet ja siinä hän nyt koittaa pysytellä. Ikää 42v. kolme lasta. pituus 165cm. ja paino 46kg.
      A-rinnoista ei ole jäljellä kuin rippeet, roikkuvat pussit.
      Tässä on varmaan mukana geeni paholainen, stressi, ihan väärä ruokavalio ja raskas... siis miehinen ulko työ.

      Minä en kadehdi häntä. Pahaa tekee. Mutta kuten liika lihavat, myös tosi hoikat saattaa loukkaantua, kun niille meneehuomauttelemaan painosta. Jos oikeesti sanoisin hänelle, että pari kiloa tekisi hänelle hyvää, niin kuulisin vuoden, miten fiilifydraatti dietti olisi minulle hyväksi ja jos en söisi kun porkkanaa, niin jo kaunistuisin.

      Mutta minä olen kaunis. Kurvikas ja kiinteä... jumppaan joka päivä, vaikka painoa onkin ja ylimääräistä lantion päällä, mutta vatsatanssia harrastavana pidän itsestäni juuri näin. Olenhan jo 40v. ja neljän lapsen äiti.

      Mutta bointtini on, että taidamme kaikki naiset olla epävarmoja vartaloittemme suhteen. Ei ole laihaa, normaalia, tai lihavaa naista, joka ei jotain vartalostaan muuttaisi.
      Nämä palstat vielä ruokkii sitä epävarmuutta. Ja kun suurin osa näistä kirjoittajista vielä on naisia, jotka haukkuvat itseään erillaista vartalotyyppiä.
      Mies puhuu ihannenaisesta enimmäkseen eri sanoin.
      Joko vuosien kokemuksella luonteesta, tai nuorena miehenä linkittämällä kauniita kuvia uhkeista, kuvankäsittelyohjelmalla muokatuista naisista.

      • Siiseli46

        Hyvä kirjoitus.


    • simple life

      Olipa harvinaisen typerä aloitus. Vaikka sanotkin, että tämä ei koske kaikkia hoikkia naisia, niin on kirjoituksesi kuitenkin jokseenkin yleistävä. Mitäs, kun mulle maittaa sekä ruoka että juoma, olen hoikka, olen normaali-itsetuntoinen, siis melkolailla tyytyväinen itseeni mutten korostetun, vikojakin löytyy, en laihduttele mutten kyllä yritä itseäni lihottaakaan, ja mulle olisi kertakaikkinen kauhistus yrittää pokailla jotain HIKISIÄ UKKOMIEHIÄ, olenko mä nyt ihan täys feikki sitten? Ihan sama kuin mä kirjoittaisin, että vaaleatukkaiset miehet ovat yksinkertaisia, mutta ei se kuitenkaan koske ehkä kaikkia vaaleatukkaisia miehiä, suurinta osaa vaan. Muutenkin nyt kyllä tästä hoikkuudesta on tehty joku aivan tarpeettoman erikoinen juttu, katsokaas kun joillekin meistä se on ihan luonnollista, ei se ole mikään saavutus tai päämäärä sinänsä monellekaan hoikalle ihmiselle, eikä varsinkaan mikään luonteenpiirre. En koe, että hoikkuus olisi se juttu, joka määrittää ihmisen olemuksen ja käyttäytymisen ja luonteen. Voisiko olla peräti niin, että kaikenkokoisista ihmisistä löytyy kaikenluontoisia ihmisiä?

      • Aloittajaaapeli

        Teillä on varmaan eri käsitys hoikasta ja laihasta, kuin minulla. Normaalipaino on minusta 165cm naisella n. 55-75 kg välillä, riippuen vartalon mallista, rintojen koosta ja lihaksista. Tosin 55kg on sitten siroluinen, pieni rintainen ja lihaksiton.

        Jos nainen haluaa massaa, niin punttisalille sitten vaan. Turha selitellä, että ei paino nouse, vaikka kuinka söisi. Liikunta auttaa siinäkin, kun tekee sen oikein = kasvattaa lihasmassaa, ei polta rasvaa.
        Netistä löytyy tietoa.

        En silti hen. koht. pidä valtavan lihaksisista naisista, mutta heiveröinenkään ei miellytä silmää. Vähän saa kyllä lihaksiakin olla.


      • simple life
        Aloittajaaapeli kirjoitti:

        Teillä on varmaan eri käsitys hoikasta ja laihasta, kuin minulla. Normaalipaino on minusta 165cm naisella n. 55-75 kg välillä, riippuen vartalon mallista, rintojen koosta ja lihaksista. Tosin 55kg on sitten siroluinen, pieni rintainen ja lihaksiton.

        Jos nainen haluaa massaa, niin punttisalille sitten vaan. Turha selitellä, että ei paino nouse, vaikka kuinka söisi. Liikunta auttaa siinäkin, kun tekee sen oikein = kasvattaa lihasmassaa, ei polta rasvaa.
        Netistä löytyy tietoa.

        En silti hen. koht. pidä valtavan lihaksisista naisista, mutta heiveröinenkään ei miellytä silmää. Vähän saa kyllä lihaksiakin olla.

        Häh, mikä vastaus tämä nyt oli? Et siis usko, että sinun mittareillasi hoikka nainen ei ole välttämättä epävarma eikä halua iskeä toisten miehiä? Kuka täällä on mitään massaa halunnut? Olen siis todellakin ihan tyytyväinen itseeni, vaikka olen hoikka, ihan noilla sinun antamillasi luvuillakin tarkasteltuna. Yhtälailla epävarmoja ihmisiä löytyy kaikenkokoisista ihmisistä, ja kyllä kuule on kokemusta kosolti siitä, kuinka lihavammat naiset nälvii hoikkia ihmisiä. Sun henkilökohtaiset mieltymyksethän ei olleet edes tämän aloituksen aiheena, vai tiedätkö nyt ollenkaan itsekään mitä yrität selitellä? Ei se sitä tarkoita, että jos on hoikka, on sitä koska luulee että miehet pitävät vain hoikista, kyllä me se kuule tiedetään, että jokaisella on ne omat miltymyksensä. Omaa luontevinta kokoaan ei ole aina helppo muuttaa, varsinkaan jos ei siihen koe erityistä tarvetta, minä en ainakaan koe siihen tarvetta, vaikka sitten joku kaltaisesi hieman yksinkertaisempi yksilö saattaakin kuvitella, että olen luonteeltani jotenkin huonompi kuin muut.


      • simple life
        simple life kirjoitti:

        Häh, mikä vastaus tämä nyt oli? Et siis usko, että sinun mittareillasi hoikka nainen ei ole välttämättä epävarma eikä halua iskeä toisten miehiä? Kuka täällä on mitään massaa halunnut? Olen siis todellakin ihan tyytyväinen itseeni, vaikka olen hoikka, ihan noilla sinun antamillasi luvuillakin tarkasteltuna. Yhtälailla epävarmoja ihmisiä löytyy kaikenkokoisista ihmisistä, ja kyllä kuule on kokemusta kosolti siitä, kuinka lihavammat naiset nälvii hoikkia ihmisiä. Sun henkilökohtaiset mieltymyksethän ei olleet edes tämän aloituksen aiheena, vai tiedätkö nyt ollenkaan itsekään mitä yrität selitellä? Ei se sitä tarkoita, että jos on hoikka, on sitä koska luulee että miehet pitävät vain hoikista, kyllä me se kuule tiedetään, että jokaisella on ne omat miltymyksensä. Omaa luontevinta kokoaan ei ole aina helppo muuttaa, varsinkaan jos ei siihen koe erityistä tarvetta, minä en ainakaan koe siihen tarvetta, vaikka sitten joku kaltaisesi hieman yksinkertaisempi yksilö saattaakin kuvitella, että olen luonteeltani jotenkin huonompi kuin muut.

        ja muuten yks pikkujuttu vielä, että kyllä myös pienikokoisemmalla naisella voi hyvin olla isohkot rinnat, kuten siskollani, joka on 160 cm pitkä, painaa alle 50 kg ja rinnat nyt vaan jostain syystä sattuu olemaan D-kuppia, eli ei ne pienet oo missään nimessä, vaikka sen tiedänkin, että pienivartaloisen D-kuppi ei aivan yhtä suuri ole kuin suurempivartaloisen. Eikä hän ole ainoa hoikka ja pieni nainen, jolla ei ole pienet tissit. Aina ihmetyttää näiden joidenkin miesten "asiantuntijuus" naisten koissa ja vartaloissa, ihan kuin he jostain jotain tietäisivät paremmin kuin naiset itse.


      • Lisää kylmää
        Aloittajaaapeli kirjoitti:

        Teillä on varmaan eri käsitys hoikasta ja laihasta, kuin minulla. Normaalipaino on minusta 165cm naisella n. 55-75 kg välillä, riippuen vartalon mallista, rintojen koosta ja lihaksista. Tosin 55kg on sitten siroluinen, pieni rintainen ja lihaksiton.

        Jos nainen haluaa massaa, niin punttisalille sitten vaan. Turha selitellä, että ei paino nouse, vaikka kuinka söisi. Liikunta auttaa siinäkin, kun tekee sen oikein = kasvattaa lihasmassaa, ei polta rasvaa.
        Netistä löytyy tietoa.

        En silti hen. koht. pidä valtavan lihaksisista naisista, mutta heiveröinenkään ei miellytä silmää. Vähän saa kyllä lihaksiakin olla.

        165 senttisen, 75 kiloa painavan painoindeksi on 27,5 eli menee jo aika tuntuvasti ylipainoisen puolelle. Itse asiassa, normaalipainon yläraja olisi tuon mittaisella ihmisellä 68 kiloa, joten ylimääräistä on seitsemän kilon verran. Normaalipainon alaraja taas olisi tuon mittaisella ihmisellä noin 50 kiloa.

        Sille ei voi mitään, jos olet mieltynyt enemmän sellaiseen Rubensmaiseen naiskuvaan.

        "Tosin 55kg on sitten siroluinen, pieni rintainen ja lihaksiton."

        Jahas. Siroluinen toki varmasti, mutta rintojen koko voi sitten olla mitä tahansa.


      • 9999----
        Aloittajaaapeli kirjoitti:

        Teillä on varmaan eri käsitys hoikasta ja laihasta, kuin minulla. Normaalipaino on minusta 165cm naisella n. 55-75 kg välillä, riippuen vartalon mallista, rintojen koosta ja lihaksista. Tosin 55kg on sitten siroluinen, pieni rintainen ja lihaksiton.

        Jos nainen haluaa massaa, niin punttisalille sitten vaan. Turha selitellä, että ei paino nouse, vaikka kuinka söisi. Liikunta auttaa siinäkin, kun tekee sen oikein = kasvattaa lihasmassaa, ei polta rasvaa.
        Netistä löytyy tietoa.

        En silti hen. koht. pidä valtavan lihaksisista naisista, mutta heiveröinenkään ei miellytä silmää. Vähän saa kyllä lihaksiakin olla.

        Olen 165 cm pitkä ja painan 50 kg. Harrastan urheilua aktiivisesti, eli minulla on lihakset. Rintani eivät ole pienet, vaan normaalit.

        Sinusta olen siis täysin luonnonoikku, koska alle 55 kg naisella ei voi olla lihaksia eikä rintoja.

        Enpä muista koskaan lukeneeni mitään näin järjetöntä, mitä kirjoitat! Mihin oikeastaan pyrit? Onko sinulle ongelma se, että joku on hoikka?


      • fdsgök
        simple life kirjoitti:

        ja muuten yks pikkujuttu vielä, että kyllä myös pienikokoisemmalla naisella voi hyvin olla isohkot rinnat, kuten siskollani, joka on 160 cm pitkä, painaa alle 50 kg ja rinnat nyt vaan jostain syystä sattuu olemaan D-kuppia, eli ei ne pienet oo missään nimessä, vaikka sen tiedänkin, että pienivartaloisen D-kuppi ei aivan yhtä suuri ole kuin suurempivartaloisen. Eikä hän ole ainoa hoikka ja pieni nainen, jolla ei ole pienet tissit. Aina ihmetyttää näiden joidenkin miesten "asiantuntijuus" naisten koissa ja vartaloissa, ihan kuin he jostain jotain tietäisivät paremmin kuin naiset itse.

        Aina jankutetaan, että lihava nainen isot tissit. Hoikka nainen pienet tissit. Minä tunnen monta lihavaa, joilla on pienet tissit. Vähemmän tunnen hoikkia, joilla on isot tissit luonnostaan, mutta kyllä heitäkin varmasti on.


    • uikytjurhyt

      Enpä ole koskaan ennen ajatellut asiaa, mut ton luettuani rupesin miettimään vuosien varrella vastaan tulleita naisia, ja kyllä voisin allekirjoittaa ton, että hyvin hoikat ovat kaikista epävarmimpia ulkonäöstään ja viehättävyydestään. Toisaalta, voihan kyse olla siitä, että he ymmärtävät olevansa LIIAN hoikkia....

    • effilä.

      1070-80-luvuilla kaikki oli hoikkia tai normaalipainoisia. Ei juuri ollut lihavia.

      En siksi ymmärrä aloitustasi. Miksi hoikka olisi epävarma ja lihava itsevarma. Aloituksesi on pinnallinen pohjimmiltaan. Näet lihavistakin vain pinnan, eli näennäisen lupsakkuuden. Moni lihava voi sisimmissään kärsiä ylipainosta, mutta ei voi/saa sitä näyttää.

      Elämän ja ihminen on huomattavasti monimutkaisempi kuin mitä viestistäsi voi lukea. Tarkastelet asioita vain ihmisen ulkoisen olemuksen perusteella, vaikka ongelmat olisivat ihan muualla. Oletan, että olet hyvin nuori ihminen, jolta puuttuu elämänkokemus.

    • Eräs vain

      Mua ainakin v*tuttaa tuollainen ihmisten jatkuva luokitteleminen! Jos on laiha on sitten muka varmasti sellainen ja tällainen jne. Ihmiset on erilaisia. Hyväksyttäisiin toinen toisemme. Mä hyväksyn ihmiset sellaisinaan... Siis jos mut hyväksytään myöskin. :)

    • -LIndaLinda-

      Itse olen ns. mallimittainen ja ketkä mua on eniten haukkunu: LYHYET JA PYYLEVÄT NAISET! Tuntuu häiritsevän kun on hoikka ja pituutta 20cm enemmän kuin näillä pullukoilla ja kauniit, pitkät raajat. Heidän lempikommenttinsa: "Pyöreä on kaunista" kertonee jotain ajatusmaailmasta.

      Itse en ole IRL kommentoinut yhdenkään naisen ulkonäköä, en kehunut itseäni tai ulkonäköäni.

      Summa summarum:

      Lihavuuteen liittyy vahvasti kateus ja heikko itsetunto!!!!!

    • Jumala 1

      On epävarma itsestään. Miksi muuten olisitte täällä kirjoittamassa oman vartalonne puolesta? Pönkitätte itsetuntoanne ja ylistätte omaa vartaloanne. Uskallan jopa väittää, että tämän palstan kaikki kirjoittajat ovat naisia. (ainakin suurin osa)

      Tunnen paljon miehiä ja me miehet oikeesti puhutaan naisista. Kaikista mallivartalo on ruma. Jos itse omistat sellaisen, tee sille jotain. Älä esitä keskitysleirin Juutalaisen kaltaista naista. Ole normaali hoikka, älä laiha.

      Lindex mainos tulee talkkarista. On tytöillä tissit, mutta muuta kaunista niissä ei sitten ole. Kasvotkin muistuttaa pääkalloa.

      Naapurissani asuu laiha mies, jolla on todella laihat jalat. Naiset nauraa sille. Onko siis kummallista, jos miehet nauraa liian laihoille naisille.
      Itse en ole nauranut, mutta en tykkää, että naiset imee malli maailmaa itseensä ja haluaa näyttää samalta, kuin ne nälkintyneet mallitytöt.
      Jos te iskette laihuudellanne miehiä, niin millaisia miehiä oikein saattekaan? Tuskin kovin fiksuja.

      • voi sua pikkurukkaa

        vaikutat jotenkin hieman... no, yksinkertaiselta. täällä on puolustettu omaa luonnetta sinun väittämääsi vastaan sekä sanottu, että eihän sille mitään voi jos on luonnostaan hoikka tai normaalin hoikka, ei mitään mallimaailma-juttua hei ollenkaan. todella harva aikuinen nainen edes jaksaa miettiä jotain malleja esikuvanaan. et ole niin jumala että voit tietää millaisia hoikat ihmiset ovat luonteeltaan, ovatko he jotain yhtä suurta massaa jossa kaikki ovat tasan samanlaisia? sinun mielestäsi ei saisi puolustautua jos haukutaan perusteetta luonnetta ulkonäön takia? miksi edes vaivaudun kirjoittamaan tätä kun olet niin ulapalla kuin vaan voi olla.


      • onneasullekin

        taidat itsekin olla nainen, Jumala1, kun jaksat ottaa asiaksesi hoikkien naisten mollaamisen, no älä välitä, ei kaikkien tarvitse bikinikuntoon päästäkään, kelpaat varmasti sellaisena kuin olet, hymyä elämääsi :)


    • 8

      Ei toki voi yleistää, mutta aloittajan jutussa on pointtia. Olen itsekin törmännyt samantyyppisiin ilmiöihin.

      Olen myös kaveripiirissäni huomannut hassun jutun: ylänormaalit ja pyöreät naiset eivät pihtaile. Tämän olen siis huomannut laajassa kaveripiirissäni, joten en voi tehdä mitään yleistystä. Ne, jotka pihtailevat, ovat laihoja ja hoikkia. On toki muutama hoikka, jotka eivät pihtaa, mutta kaikki pihtarit ovat nimenomaan laihemmasta päästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe