AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Sopiva kunto-ohjelma laihdutukseen/kiinteytymiseen?

Sopiva kunto-ohjelma laihdutukseen/kiinteytymiseen?

1 Vastausta 311 Lukukertaa
Olen innostunut ryhmäliikuntatunneista. Jäsenyyteen paikallisessa kuntokeskuksessa kuuluu tietenkin kuntosalikin, mutta ei saa itseäni motivoitua sille puolelle, vaikka alussa yritinkin pari kertaa käydä, kun jäsenyyden hintaan kuului saliohjelma. Rakastan bodypumpia, zumbaa jne ryhmäliikuntatunteja, joten käyn sitten niissä.

Haluaisin tietää, onko kuntoiluohjelmani sopiva laihdutukseen ja kiinteytykseen, onko aerobista ja lihaskuntoa tarpeeksi ym. Olen perheellinen, joten pääsen kuntoilemaan vain tiettyinä päivinä, ja perhettäkin enemmän kuntoilupäiviin vaikuttaa kuntosalin lukujärjetys. Siksi ohjelmassa on peräkkäisiä päiviä jne epätasaisuuksia. :)

Tässä kuntoiluohjelmani:

Ma Zumba
Ti Bodyjam ja bodypump
Ke lepopv
To Bodybalance
Pe lepopv
La lepopv, joskus hikilenkki
Su Bodypump ja bodybalance

Ohjattuja tunteja ennen pyöräilen yleensä aina 20-30 minuuttia kuntopyörällä niin, että hiki tulee ja syke pysyy yli 90:ssä, pyrin myös jos intoa riittää ottamaan pyräilyyn pyrähdyksiä jolloin syke nousee yli 130:een.

Kertokaa onko kuntoiluohjelma ihan ok tällaiselle tavan tallaajalle noin niin kuin kuntoa ja terveyttä ylläpitävänä, eikä pahitteeksi ole jos muutama kilokin lähtisi? Vai olenko jättänyt jotain olennaista huomioimatta?

Kiitos!
ohjelmasi näyttää tosi hyvältä, anna mennä vaan! Tärkeintä ns. tavisliikkujalle (ei siis tähtää mihinkään kilpailuun, eikä ole ammattilainen), että kroppa saa monipuolista liikettä, kaikki lihakset tasapuolista rasitusta ja välillä myös keuhkoille+sydämelle laitetaan kunnon rasitus. Laihtumiseen valitettavasti enemmän vaikuttaa se ruokapuoli, jos karkkipussi ja/tai pizza menee päivittäiseksi sapuskaksi, siinä ei mikään määrä ryhmäliikuntaa auta kun vararengas rupeaa kehittymään vyötärölle. Joten pidä ohjelma tuollaisena, muista monipuolisuus mutta jos haluat nimenomaan laihtua, tsekkaa syömisesi tarkkaan.

Tsemppiä ja mukavaa kesää!
 /   /  / Sopiva kunto-ohjelma laihdutukseen/kiinteytymiseen?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta