Mikä tekee naisesta naisellisen

AnneKK

Eräässä aikaisemmassa keskustelussa valitelittn, kun tyttöystävä ei ole tarpeeksi naisellinen. Tällaista vihjailua siihen, että naiset eivät olisi tarpeeksi naisellisia olen huomannut aikaisemminkin, ja uteliaana ihmisenä päätin nyt kysyä, että millaiset piirteet tekevät naisesta naisellisen.

Tekeekö ulkonäkö naisesta naisellisen ? Onko naisellinen nainen arkisinkin aina viimeisen päälle laittautuneena ja virheettömän tyylikäs ? Täytyykö naisellisen naisen talvella liukkaalla jäisellä kadullakin kulkea jalassaan korkokengät ja päällään minihame ?

Onko naisellinen nainen typerä heikkovoimainen bimbo (tai ainakin sellaista esittävä) Siis tällainen. "Oi kulta, kuinka sinä oletkaan viisas"-tyyliä edustava (vaikka mies olisi juuri möläyttänyt jotain täydellisen typerää) tai "Oi kun sinä olet taitava" (mies on kyennyt vaihtamaan lampun.)

Täytyykö naisellisen naisen työskennellä naisvaltaisella alalla ? Vai työskenteleekö tällainen naisellinen tapaus kodin ulkopuolella ollenkaan, vai onko hän lapsilleen omistautunut kotiäiti.

Entä onko naisellisuus kotimaasta kiinni ? Olen joskus lukenut väitettävän, että suomalaisnen nainen ei kerta kaikkiaan voi olla naisellinen, että me suomalaisnaiset kuulemma vain olemme liian miehekkään näköisiä vaikka kuinka koittaisimme pukeutua ja käyttäytyä naisellisesti.

Ja onko sitten vielä jotain muuta ?

No, minulla on luonnollisesti oma käsitykseni siitä, mikä on naisellista, mutta ihan vain kiinnostaisi lukea muidenkin käsityksiä asiasta.

8

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • west coast

      90% naisellisuudesta tulee sisältä päin, sitä ei voi opettaa jos sitä ei ole (enkä koskaan ole sitä suomalaisnaisilla nähnyt) ja 10% tulee vaatetuksesta ja ulkoisesta olemuksesta. Naisellisuus on kuin positiivinen aura ja se säteilee jos sitä on. Naisellisuutta voi vähentään mutta sitä ei voi lisätä paljoa.

      • -----,

        ''naisellisuus on kuin positiivinen aura ja säteilee''
        - Tuon kanssa olen eri mieltä. Naisten ei kuulu olla mitään piristäviä enkeleitä miehille ja niitä keitä sitten lyödään, kun sattuu olemaan huono päivä.

        Paskat tuosta aurasta, nainen voi olla naisellinen silloinkin kun on negatiivinen.


    • Ei se satu

      kiinnostaa.

      Mitä väliä muutaman kirjoittajan mielipiteellä? Paljon olennaisempaa on se, millainen omasta mielestäsi on miehekäs tai _sinun mielestäsi_ haluttava mies.

    • Mies1985

      Aito kehu läpinäkyvän mielistelyn sijaan varmaan tuntuu kaikista hyvältä. Jos sen vaatiminen että nainen osaisi hivellä miehen itsetuntoa = tyhmä bimbo niin samalla tavalla sitten se että naiset haluavat miehekkään, reippaan miehen on yhtä kuin että miehen pitäisi olla rehvasteleva sovinisti joka näyttää miten hommat hoidetaan. Eli kärjistämistä.

      Joka tapauksessa naisellisuus ja miehekkyys ovat varmaan aina suhteellisia juttuja ja riippuvat siitä mihin kohtaan skaalaa toisensa kohtaavat mies ja nainen sijoittuvat tuolla asteikolla esim.temperamentissa, sosiaalisuudessa, stressin sietokyvyssä, ruumiillisissa ominaisuuksissa, seksuaalisuudessa, lahjakkuuksien ja kiinnostuksen kohteiden jakaantumisessa.

      Eli naisen pitää olla esim.tarpeeksi tunteellinen suhteessa mieheen, ja sillä tarkoitetaan tietysti miehelle omistautumista ja sanoja. Ei pitäisi olla hirveän monimutkaista. Tosielämän tunteellisuus voi tietysti purkautua myös minä tahansa PMS-raivareina mutta ne eivät tietenkään ole niitä toivottuja ominaisuuksia joita miehet tarkoittaisivat visualisoidessaan 'naisellisuutta' vähän kuten irtosuhteiden metsästys varattuna ja öykkäröinti ei ole naisten toivelistalla 'miehekkyydessä.'

    • Perusjanppa

      Täsä yksinkertaisen duunarin vastaus. Naisellisuus on sitä, että suhtautuu peruspositiivisesti miehiin. Siis ei vihaa miehiä kollektiivisesti eikä pidä heitä kollektiivisesti jotenkin epäilyttävinä.

      Miehekkyys taas on samanlaista suhtautumista naisiin.

      Perustelen tätä sillä, että ihmissuvun jatkumisen kannalta naisen ja miehen vetovoima (tai ainakin hylkimättömyys) toisiaan kohtaan on ollut perusedellytys. Siksi nämä seikat ovat naisellisuuden ja miehekkyyden ydin.

      Muut ovat sitten makuasioita ja onneksi makuja on monia. Jos tämän edellä mainitun perusehdon täyttää, niin takuulla löytää itseään miellyttävän kumppanin.

      Ja ennen kuin joku huomauttaa, niin en todellakaan tiedä, päteekö tämä homoseksuaaleihin. Heitä en missään tapauksessa kritisoi enkä yritä saattaa epäluonnolliseen valoon. Jos tämä ei heihin päde, niin tietoisesta dissaamisesta ei ole kyse.

    • Vähentäkää viinaa

      Vain suomalainen nainen kyselee mitä tarkoittaa naisellisuus, sitä ei tosiaan kaikista löydy, sitä joko on, tai ei ole. Nämä naiset kyllä osaavat tarkalleen kuvailla mitä on miehekkyys ja karisma miehellä, osaavat niitä vaatia, mutta ovat täydellisesti hukassa ja epävarmoja oman naisellisuutensa kanssa.

      Miksi tämä on niin yleistä suomessa, miesmäiset ja sekasikiö naiset? Sääli suomalaista miestä. Ehkä suomalainen nainen kittaa liikaa viinaa turpaansa, mikä lisää mieshormoonien määrää kehossa.

      • ------,

        Ai sääli suomalaista miestä.
        Sääli suomalaisia naisia, kun on tuonlaisia sovinisteja, jotka kritisoivat mielin määrin naisten juomatottumuksia, vaikkeivät ne yllä samalle tasolle kuin miesten juomatottumukset.

        Ja suomalaiset naiset eivät todellakaan ole mitään sekasikiöitä, jos verrataan suomalaisiin miehiin.
        Suomalaiset miehethän eivät yllä lähelläkään siihen mitä ulkomailla olisi tarjolla, mutta kehtaavat vaatia silti enemmän.


      • erwtrwe
        ------, kirjoitti:

        Ai sääli suomalaista miestä.
        Sääli suomalaisia naisia, kun on tuonlaisia sovinisteja, jotka kritisoivat mielin määrin naisten juomatottumuksia, vaikkeivät ne yllä samalle tasolle kuin miesten juomatottumukset.

        Ja suomalaiset naiset eivät todellakaan ole mitään sekasikiöitä, jos verrataan suomalaisiin miehiin.
        Suomalaiset miehethän eivät yllä lähelläkään siihen mitä ulkomailla olisi tarjolla, mutta kehtaavat vaatia silti enemmän.

        No mitäs siellä ulkomailla on tarjolla? Et varmaan tiedä mitään perus ulkomaalaisista miehistä, eihän heitä tv:ssä näy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe