AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Nokia C5

2 Vastausta 1 420 Lukukertaa
Käyttöön liittyvä ongelma. Minulla on aikaisemmin ollut vain nokian peruspuhelin ja nyt hankin edellämainitun mallin. Ongelma on se että se ei ikäänkuin tunnista SIM kortille tallennettuja numerotietoja (en ainakaan ole löytänyt niitä). Toinen ongelma on kun kirjeenkuva vilkkuu, joka merkitsisi sitä että "Saapuneet-kansio" on täynnä, enkä voisi ottaa uusia viestejä vastaan? Uuteen puhelimeen ei ole vielä tullut yhtään viestiä, mutta varmasti sillä SIM kortilla on saapuneita viestejä vaikka kuinka paljon... jos se siksi vilkkuu?
Operaattorista johtuvaa ei ongelman luulisi olevan koska olen puhelimen ostanut samalta operaattorilta kuin liittymäkin on.
Eräästä toisesta foorumista löysin seuraavan ohjeen:
"Puhelimen näytössä vilkkuu kirjekuori - LUE TÄMÄ Mikäli Nokialaisen puhelimen näytön yläreunassa vilkkuu kirjekuorta kuvaava ikoni, niin ongelman ratkaisu on seuraava:
Avaa viestit sovellus ja sieltä valikosta etsi kohta joka viittaa SIM-kortin viesteihin. Esim SIM-kortin viestit tai SIM viestit. Tämän valittuasi pitäisi näytöllä olla listattuna viestit jotka sijaitsevat SIM-kortillasi. Poista yksi tai usemampi viesti ja ikonin vilkkuminen ruudussa loppuu.

Ikoni vilkkuu ilmoittaakseen että SIM-kortin viestimuisti on täynnä."

Syy voi olla siinäkin että en ehkä ole löytänyt niitä "SIM-kortin" tietoja!? Käyttövalikot poikkeavat aika totaaliseti käyttämistäni muista Nokia malleista.
Katsopa löytyisikö apua alempana olevasta ketjusta otsikolla "Viestivalo senkun vilkkuu...?"

kirjekuori vilkkuu

Poista simkortilta viestit niin pitäisi vilkkumisen loppua

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta