kondomi "hajoaa" aina....

yhenyönjututsucks

Ja taas se tapahtui. Mies ilmoittaa että kondomi hajosi ehkä, ja pitäis mun vetää jälkiehkäisy. Olen saanut joka ikinen kerta suunnilleen vetää sellasen jälkiehkäisyn yhden illan jutuis, miesten vaatimuksesta, vaikka ehkä ei olisi edes tarvetta. V*u opetelkaa miehet käyttää sitä kondomia !!!!!!!!!

34

12739

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuli vaan mieleen

      Tekeeköhän noiden jälkiehkäisypillereiden "jatkuva" syöminen hyvää keholle?

    • pari vinkkiä vaan

      Kröhöm... Niin mieshän saattaa hajottaa kortsun tahallaan, kai sen tiesit? Etenkin jos on täysin piittaamaton muiden ja omasta terveydestään. Minkälaisten miesten kanssa lähdet yötä viettämään? Ovatko luotettavan oloisia vai niitä, joista tietää heti, että juttu jää yhteen yöhön tai muuten lyhyeksi? Kaikkein varminta on käyttää vain itse ostamiaan kortsuja ja laittaa ne itse paikoilleen (tosin jotkut miehet taas pelkäävät, että nainen hajottaa sen tahallaan ja haluavat pistää sen itse.)

      Sitten on olemassa sellainen asia kuin hinta-laatu-suhde. Yhden ainoan kerran on itsellä 15 vuoden seksiseikkailujen aikana hajonnut kortsu, ja se oli viime hetkellä hankittu halpis. Samaa olen kuullut kavereilta, että halvinta kondomimerkkiä ei tosiaankaan kannata ostaa. Nykyään käytän vain lateksittomia kortsuja, vaikka ovatkin kalliita ja saattavat tarvita liukuvoiteen seurakseen, niin ovat ohuita ja kestäviä.

      Ja ethän sinä tai kumppanisi vain kuulu niihin hölmöihin, jotka laittavat kaksi kortsua päällekkäin "pelatakseen varman päälle"? Kondomeja ei ole suunniteltu käytettäväksi kaksin kerroin, vaan niiden välissä syntyvä kitka todennäköisesti hajottaa molemmat.

      • Mies

        En kyllä ymmärrä miksi mies panisi tarkoituksella rikkinäisellä kumilla, ellei ihan välttämättä tahdo nähdä jälkikasvuaan jota pääsee näkemään parhaassa tapauksessa joka toinen viikonloppu ja lapsilisien maksu seuraavat 18 vuotta. Naisen ymmärrän.


    • frangröbbä

      ne mitään kortsuja ole käyttäneet luulet vaan

    • tosi äijä-71

      sä oot magneetti löytämään vainoharhaset kaverit jotka on niin peloissaan,et viä varmistelevat,eivät oo kehdanneet lopettaa aikoinaan jos et oo tullut perille:)
      mä vähän luulen et näin se menee.

    • Kumiallona luokses.

      Kerran on nuoruudessa päässyt humalan/kiihkon takia kumi lipsahtamaan pois paikoiltaan ja sitä sormin sieltä sitten onkimaan, pelko oli melko kauhea kun kyseessä oli baarireissulta mukaan tarttunut nainen ja tuohon aikaan ei vielä mitään jälkiehkäisypillerietä ollut saatavilla. Vain yhden kerran on kortsu ihan oikeasti hajonnut ja silloin oli muijalla aivan järkyttävän tiukat ja kuivat paikat, ja vaikka niitä siinä alussa ihan tunnollisesti kostuttelinkin ja venyttelin, niin silti meni kumi rikki.

      Mutta melko oudolta tuo kyllä kuulostaa että neljä kertaa sattuu menemään kortsu rikki, joko ap on valinnut ne miehensä huonosti tai sitten hänellä on tosi tiukat&kuivat paikat.

      • Nocka**

        hänellä on kierukan langat pitkällä, mutta silloin ei tarvita jälkiehkäisyä, tautien vaara jää.


      • ruikkaile vaan

        varmaan menee rikki.

        Typerintä on, kun terveysviranomaiset ihan kuin ei uskoisi, että varmaan on käytetty ja oikein.

        Mutta hei, sitten kun jemmaat niitä vuosikausia kukkarossa, mistä muistat, kuinka vanhoja ne on.


    • jees jees

      Ja tässäkin ketjussa vain näemmä ns. vahingon mahdollisuuden kannalta asiaa harmitellaan. Mitään muita syitähän ei tietenkään ole, minkä vuoksi nykypäivänä voi hajoaminen olla vähän huono juttu.. Mutta siksihän aina pöpötkin leviävät, kun "ei mulla ole oireita, ei mulla voi olla siis mitään". ja "sen näkee kyllä toisesta päältä onko tauteja". Ehkä paras esimerkki omasta varman turvaseksin harrastajasta on vajaa kolmekymppinen kaveri joka aina kehoittaa tarkastamaan vähän näkymättömämmätkin pistopaikat eli varpaanvälit ja nilkat sun muut, "normaaleiden" käsivarsien lisäksi. -> Jos ei piikin jälkiä löydy, niin ei silloin voi mitään ongelmia saada ja voi huoletta Suomessa Suomalaisen kanssa yhtä yötä harrastaessa turvata seksin vain vetämällä ajoissa ulos... Eikä anaaliin, koska sieltähän ne tulehdukset tulevat jos tulevat.

      Eli juu, meitä on moneen junaan.

    • 9+15=?

      Siis haloo, joko se hajoaa tai ei. Hajotessaan kortsu repeää kyllä ihan kunnolla auki, ei siihen mitään sellaista pikkuriikkistä reikää tule, jota ei voisi silmällä havaita.

      Kyllähän nyt kumista näkee, onko se ehjä vai riekaleina.

      Vai kävikö niin, että poika 'unohti' kortsun ja sitten valehteli päälle, että se varmaan hajos?

      • 40v poikki

        pyytää takaapäin ja rapistella tupakka-askin muovia hetken ja sitten vaan tykittää sisään...
        itseltä pistetty piehat poikki joten ei vaaraa


    • Toinen tiukka

      Siis ei kosteudesta ole kyssäri, vaan jotkut naiset ovat tiukkia ja orkun tullessa imevät kiinnni peenikseen, lihakset ne on sielläkin.

    • sua on kusetettu

      sen kyllä huomaa, tai varsinkin tuntee, jos kortsu rävähtää rikki. todennäköisimmin paneskelemasi tyypit eivät vain ole välittäneet tästä, koska heistä on ollut mukavampaa päästä panemaan paljaalla. ja sekin on täysin mahdollista ja todennäköistä, että kortsu nykäistään pois jossain välissä, kun naisen huomio on muualla, ja hoidellaan homma loppuun paljaalla. jälkeenpäinhän on sitten aina mahdollisuus selitellä, että ohoh, se menikin vahingossa rikki ja ihan vahingossa spruiskautin vahingossa sisälle...

      • hulluja miehiä

        että osa vetää sen tahallaan pois,

        ei sen minkään kangen päältä itsestään lähde,

        miksi pitää saada siis paljaalla? ihan älytöntä,
        kondomin kanssa seisookin paremmin


      • en ymmärjä

        eron, jos mies tekee paljaalla tai kondomin kanssa,

        koska kondomin kanssahan on itse asiassa parempi, liukkaampaa.


      • 7+15=
        en ymmärjä kirjoitti:

        eron, jos mies tekee paljaalla tai kondomin kanssa,

        koska kondomin kanssahan on itse asiassa parempi, liukkaampaa.

        siis kyllä minä ainakin sen tunnen, onko kortsu välissä vai ei... Eroa on kuin yöllä ja päivällä.

        Ihmetyttää millainen ämpärivittu ap:llä täytyy olla, jos ei muka tuntoaistilla sitä pysty erottamaan, onko kumi paikoillaan vai ei...


      • _V.R.Möttönen_
        hulluja miehiä kirjoitti:

        että osa vetää sen tahallaan pois,

        ei sen minkään kangen päältä itsestään lähde,

        miksi pitää saada siis paljaalla? ihan älytöntä,
        kondomin kanssa seisookin paremmin

        nappaan kortsun pois heti kun naisen silmä välttää, on se vaan niin makeeta vedellä paljaalla, eikä enään tautien tarttumisvaaraakaan ole, eiköhän ne kaikki ole jo mulla. Ja on kiva jallittaa naisia, että muka hyvin kortsut aseteltu jne...


    • sivuplee

      laita itse se kortsu sen miehen elimen päälle, mäntti.

    • pannaan vaan

      mutta tulee sekin kalliiksi, yhteiskunnallekin, jos aina sen takia pitää käydä testeissä. Pahus.

      Humalassakin miehen tulee olla näppärä sormistaan.

      Panen kyllä kuin jänis, kunhan mies pitää sen varmasti päällä.

      Mutta - ei kai kukaan nainen nyt yhden kortin varaan jätä, vaan käyttää kondomin lisäksi muutakin ehkäisyä; onhan tilastot jo sitä vastaan, mutta pakkohan se on olla käytössä, tautien takia.

    • hätä ei lue lakia

      tyydytä nainen ensin ja

      ruikkaile sitten mihin tahansa,

      se on kivaa kummallekin.

    • kikka_kastanja

      Tämä on hyvä lukea jos on ongelmia kortsun kanssa.
      http://www.salli.org/info/amm/tuse/kond.html

      Eikä sun kannata jättää sitä kortsun laittoa vain miehen hommaksi, jos sulla yleensä on ollut se ongelma, että kortsu hajoaa. Lisäksi sun kannattaa pitää huolta, ettei ne kortut ole liian vanhoja. Tarkista kortsun viimeinen käyttöpäivä pakkauksesta.

      Toivottavasti tuosta on apua. ;)

    • omakookemustas

      Minulla ei ole kertaakaan hajonnut kondomi yhen illan jutuissa tai suhteessa. Mies tietty saattaa hajottaa sen tahallaankin, niinkuin joku jo mainitsi..

      Ja jälkiehkäisyä muistaakseni saa syödä kolme kertaa vuodessa, ilman että tulee suurempia terveyshaittoja.. ja se kolmekin j-ehkäisypilleriä on mielestäni paljon!

      • ikäopettaa

        Taitaa olla taskussa vaan liian pieniä kondoomeja. Kyllä meikäläinen ainakin saa hajalle melkein kaiken paitsi leveydeltään 56 mm:set. Eli pitäisi käyttää itselle sopivaa mallia.


    • Bikinix

      Lopeta tollaiset yhden yöt jutut! Hanki joku kaveri (joka osaa käyttää kortsua) vakipanoks, jos et halua suhdetta, tai hyvä dildo. Tai seuraavalla kerralla pyydät nähdä henkkarit jo ennen aktia, pistät nimet ja syntymäajat ylös ja sanot, että jos se kortsu hajoo niin elatusmaksuista tulee sitten oikeuden päätös jälkikäteen! Luulis oppivan. Tai valehtelet omaavasi sukupuolitaudin, varovat ehkä vielä enemmän.

      Hirveetä luettavaa osa noista viesteistä, toivon todella että haluavat vain provosoida :((((( Jos noi on todellisia, niin ei helvetti, kuolisivat psykopaattisuuteensa.

      Tollasten takia ketkä vastaili välillä tuntuu, että taidan hoitaa dildolla vaan loppuelämän! Tollaset tautiset paskiaiset runkatkoon kuvilla.

    • lortsu 32cm

      isomunaisempia miehiä ja leikkaa pillusänkesi tiheämpään, niin ei hajoa kortsut.

      • mlukku

        ..siitä tykkään kun saa roiskia mahlat naisen karvoille....Pitää ensin opetella vetämään kulli ulos silleen että kortsu luisuu pois päältä ja nesteet valuvat naisen karvoille. Se on sen verran herkullista katseltavaa kun nainen yrittää paperipyyhkeellä karvojaan kuivata, ja se paperi repeytyy ja naisella sormet tahmeena siinäää


      • pornoleffoja...
        mlukku kirjoitti:

        ..siitä tykkään kun saa roiskia mahlat naisen karvoille....Pitää ensin opetella vetämään kulli ulos silleen että kortsu luisuu pois päältä ja nesteet valuvat naisen karvoille. Se on sen verran herkullista katseltavaa kun nainen yrittää paperipyyhkeellä karvojaan kuivata, ja se paperi repeytyy ja naisella sormet tahmeena siinäää

        Kyllä normaali mies haluaa työntää patukkansa mahdollisimman syvälle naiseen kun laukeaa eikä runkata itse


    • siveä sipuli

      että lopettaisit ventovieraiden panemisen. Esimerkiks.

    • 14

      minun poikaystäväni näyttää kumin minulle että siinä on oikeasti reikä. ensi kerralla kun joku sanoo että siihen tuli varmaaankin reikä niin katso itsekkin niin sitten tietää puhuuko totta vai valehteleeko.

    • Laittakaa liukkari, niin luistaa paremmin ja kumikin kestää silloin.

    • nmjkuiokl

      Tai sitten miehet ovat jo perheellisiä, eivätkä ota mitään riskiä au-lapsesta. Kortsu oli mutta varmuuden vuoksi vielä je-pillerit haettava ja otettava....

    • mieti

      Olen törmännyt sankareihin, jotka uhoavat, että minähän en kortsua käytä! Nauravat vielä päälle... jälki ja seuraamukset on sen mukaiset.

      Tai sitten voit olla porukoissa tiedossa oleva tapaus, johon voi laskea sisään kunhan vaan sanoo kumin hajonneen. Et satu olemaan pienehköltä paikkakunnalta..

    • Anonyymi

      Eksyin tänne etsiessäni syytä miks kortsuni juuri puhkesi mällipussista, vaikka ilmaakaan sinne jääny eikä muutenkaan käytetty väärin taikka meno ollut kuivaa. Ennemmin teen vasektomian kuin käytän kondomia toista kertaa

    • Anonyymi

      Sulla on kuiva pillu. Pari tällaista tapausta sattunut itellekkin, jos ei luista kunnolla niin hajoaa kumit helposti. Kannattaa varata liukkaria....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      187
      12054
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      176
      2559
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      255
      1570
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      71
      1130
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      950
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      61
      882
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      41
      784
    8. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      29
      749
    9. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      739
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      699
    Aihe