Ylöstempaus, valhemessias esiin 14.5.2011

14.5.2011

Tapahtumat kiihtyy lopunajalla !
Iranin sotalaivat menee suezin kanavanläpi tiistai-keskiviikkona kertoi tänään TV7 Israel uutiset klo:21.
Irani haluaa provosoida Israelia ja länsimaita !
Samalla Muslimaissa kuohuu ja valtavaihtuu diktaattoreilta ja kuningassuvuilta, puolueille ja muslimiveljenskunnalle.

Tuleeko nyt ennen syksyä lähi-itään ja maailmaan joku vakavakriisi josta voisi seurata jopa ydinsota ?

Kääntyykö koko maailma Israelia vastaan ja Israel ottaa vastaan valhemessiaan joka tekee 7.vuoden valhe rauhan ?

Kaksi väärää profeettaa ja suurta maailmanlaajuista johtajaa antaa valtansa ja voimansa viimeiselle antikristukselle. Hän on henkilö joka tulee esiin viimeisen 7 vuoden alussa ja saa aikaan Israelissa ja maailmassa 3½.vuoden valherauhan ennen viimeisiä sotia joissa alkuaineet kuumuudessa palavat (ydinaseet).

Tovottavasti linkki toimii ?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1326571223821&set=o.127541706723
(Yllä suuntaa antava kuva lopunajasta)

Kun viikunapuu (Israel) tekee hedelmää niin tietää että se Herran päivä on lähellä.
Israelin valtion uudelleen perustamisen nähneet näkee myös Yeshuan tulon. Israelin valtion uudelleen perustaminen 14.5.1948 Raamatussa sukupolvenikä 70-80 vuotta.
Lopunaika ennen 1000.v rauhanvaltakuntaa on 3½ 3½=7vuotta. Jumalan sallimuksesta tuona 7 vuoden aikana on vallassa antikristus hoviväki (NWO).
Tuo viimeinen 3½.v on suurta ahdistusta koko israelissa ja maailmassa.
Alempana Herran tulo eritavoin laskettuna. Ylöstempaus on 7v lopunajan puolessa välissä
tai 7.v alussa. Morsiusseurakunta lähtee silloin tuuliin ja pilviin.
Sen jälkeen voi pelastua enään marttyyrikuolemalla, kun ei ota 666 microsirua. Israelin 12 heimosta asukkaista pelastuu 1/3 lopunajan
Israel vastaisen sodan jälkeen. Hesekiel kertoo että Herra puhdistaa kansansa vasta Israelissa (hes.20:41-44, hes.36:21-28, sak.13:8-9). Israel ottaa vastaan valhe messian, antikristuksen, silti Israelin vastaan hyökkäävät tuhoaa Yeshua koska Israel kääntyy Messiaansa Yeshua Hamashiach puoleen (sak.13-14). Lopunajalla koko maapallon väestöstä kuolee miljardeja ihmisiä sodissa, kulkutaudeissa, luonnonmulistuksen kautta jne...


End of times - Lopunaika

14.5.1948 70.v = 2018 - 7.v = 2011
14.5.1948 70.v = 2018 - 3½.v = 2014½
14.5.1948 80.v = 2028 - 7.v = 2021
14.5.1948 80.v = 2028 - 3½.v = 2024½


The End Times - Lopunajat 1of7
http://www.youtube.com/watch?v=cihcMqBgmPs

ONKO USA:n OBAMA VALHEMESSIAS ?

ps.lue Sakarja.13-14 se kertoo lopunajan tapahtumasta

24

822

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2säkkipukuista

      vaan portto babylon pimeyden sodanjoukot okkutlsitien murhahenki ohjaa evlut suuntausta.

      Varokaa tätä Israel vastaista palkkapaimenien korvaustelogiaa !

      Lopunajan 2 säkkipukuista todistajaa on ehkä Mooses ja Elia !

      • on kuollut

        ja Eliakin tuli jo:

        " Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!""
        Juudas 1:9

        " Mutta minä sanon teille, että Elias on jo tullut. Mutta he eivät tunteneet häntä, vaan tekivät hänelle, mitä tahtoivat. Samoin myös Ihmisen Poika saa kärsiä heiltä."
        Matt.17:12


      • on elävä
        on kuollut kirjoitti:

        ja Eliakin tuli jo:

        " Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!""
        Juudas 1:9

        " Mutta minä sanon teille, että Elias on jo tullut. Mutta he eivät tunteneet häntä, vaan tekivät hänelle, mitä tahtoivat. Samoin myös Ihmisen Poika saa kärsiä heiltä."
        Matt.17:12

        Jeesus kuoli Mooseksen puolesta : )
        Ruumis kohdassa kerrotaan pelkästään taistelusta jossa taistellaan ihmisen kohtalosta. Antaako ihminen elämänsä valkeudelle vai pimeydelle.

        Juud.1
        1 Juudas, Jeesuksen Kristuksen palvelija ja Jaakobin veli, kutsutuille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesukselle Kristukselle varjellut.
        2 Lisääntyköön teille laupeus ja rauha ja rakkaus.
        3 Rakkaani! Kun minulla on ollut harras halu kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme, tuli minulle pakko kirjoittaa ja kehoittaa teitä kilvoittelemaan sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu.
        4 Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.
        5 Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kertaa hukutti ne, jotka eivät uskoneet;
        6 ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon;
        7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
        8 Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.
        9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"
        10 Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.
        11 Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora!
        12 He likapilkkuina teidän rakkausaterioillanne julkeasti kemuilevat ja itseään kestitsevät. He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä,
        13 rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.
        14 Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä
        15 tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet".
        16 He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia ja vaeltavat himojensa mukaan; heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden.
        17 Mutta te, rakkaani, muistakaa nämä sanat, mitkä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen apostolit ovat edeltäpäin puhuneet,
        18 sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan".
        19 Nämä juuri saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole.
        20 Mutta te, rakkaani, rakentakaa itseänne pyhimmän uskonne perustukselle, rukoilkaa Pyhässä Hengessä
        21 ja pysyttäkää niin itsenne Jumalan rakkaudessa, odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen laupeutta iankaikkiseksi elämäksi.
        22 Ja armahtakaa toisia, niitä, jotka epäilevät, pelastakaa heidät, tulesta temmaten;
        23 toisia taas armahtakaa pelolla, inhoten lihan tahraamaa ihokastakin.
        24 Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensa eteen,
        25 hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen.


      • on elävä
        on kuollut kirjoitti:

        ja Eliakin tuli jo:

        " Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!""
        Juudas 1:9

        " Mutta minä sanon teille, että Elias on jo tullut. Mutta he eivät tunteneet häntä, vaan tekivät hänelle, mitä tahtoivat. Samoin myös Ihmisen Poika saa kärsiä heiltä."
        Matt.17:12

        Jossa opetus lapset ymmärsi Jeesuksen puhuvan Johannes Kastajasta !

        kohta 13.... "...Silloin opetuslapset ymmärsivät hänen puhuneen heille Johannes Kastajasta...."

        Mat.17
        1 Ja kuuden päivän kuluttua Jeesus otti mukaansa Pietarin sekä Jaakobin ja hänen veljensä Johanneksen ja vei heidät korkealle vuorelle, yksinäisyyteen.
        2 Ja hänen muotonsa muuttui heidän edessään, ja hänen kasvonsa loistivat niinkuin aurinko, ja hänen vaatteensa tulivat valkoisiksi niinkuin valo.
        3 Ja katso, heille ilmestyivät Mooses ja Elias, jotka puhuivat hänen kanssansa.
        4 Niin Pietari rupesi puhumaan ja sanoi Jeesukselle: "Herra, meidän on tässä hyvä olla; jos tahdot, niin minä teen tähän kolme majaa, sinulle yhden ja Moosekselle yhden ja Eliaalle yhden".
        5 Hänen vielä puhuessaan, katso, heidät varjosi valoisa pilvi; ja katso, pilvestä kuului ääni, joka sanoi: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt; kuulkaa häntä".
        6 Kun opetuslapset sen kuulivat, lankesivat he kasvoilleen ja peljästyivät kovin.
        7 Niin Jeesus tuli heidän tykönsä, koski heihin ja sanoi: "Nouskaa, älkääkä peljätkö".
        8 Ja kun he nostivat silmänsä, eivät he nähneet ketään muuta kuin Jeesuksen yksinään.
        9 Ja heidän kulkiessaan alas vuorelta Jeesus varoitti heitä sanoen: "Älkää kenellekään kertoko tätä näkyä, ennenkuin Ihmisen Poika on noussut kuolleista".
        10 Ja hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä sanoen: "Miksi sitten kirjanoppineet sanovat, että Eliaan pitää tulla ensin?"
        11 Jeesus vastasi ja sanoi: "Elias tosin tulee ja asettaa kaikki kohdalleen.
        12 Mutta minä sanon teille, että Elias on jo tullut. Mutta he eivät tunteneet häntä, vaan tekivät hänelle, mitä tahtoivat. Samoin myös Ihmisen Poika saa kärsiä heiltä."
        13 Silloin opetuslapset ymmärsivät hänen puhuneen heille Johannes Kastajasta.
        14 Ja kun he saapuivat kansan luo, tuli hänen tykönsä muuan mies, polvistui hänen eteensä
        15 ja sanoi: "Herra, armahda minun poikaani, sillä hän on kuunvaihetautinen ja kärsii kovin; usein hän kaatuu, milloin tuleen, milloin veteen.
        16 Ja minä toin hänet sinun opetuslastesi tykö, mutta he eivät voineet häntä parantaa."
        17 Niin Jeesus vastasi ja sanoi: "Voi sinä epäuskoinen ja nurja sukupolvi, kuinka kauan minun täytyy olla teidän kanssanne? Kuinka kauan kärsiä teitä? Tuokaa hänet tänne minun tyköni."
        18 Ja Jeesus nuhteli riivaajaa, ja se lähti pojasta, ja poika oli siitä hetkestä terve.
        19 Sitten opetuslapset menivät Jeesuksen tykö eriksensä ja sanoivat: "Miksi emme me voineet ajaa sitä ulos?"
        20 Niin hän sanoi heille: "Teidän epäuskonne tähden; sillä totisesti minä sanon teille: jos teillä olisi uskoa sinapinsiemenenkään verran, niin te voisitte sanoa tälle vuorelle: 'Siirry täältä tuonne', ja se siirtyisi, eikä mikään olisi teille mahdotonta".

        22 Ja kun he yhdessä vaelsivat Galileassa, sanoi Jeesus heille: "Ihmisen Poika annetaan ihmisten käsiin,
        23 ja he tappavat hänet, ja kolmantena päivänä hän nousee ylös". Ja he tulivat kovin murheellisiksi.
        24 Ja kun he saapuivat Kapernaumiin, tulivat temppeliveron kantajat Pietarin luo ja sanoivat: "Eikö teidän opettajanne maksa temppeliveroa?"
        25 Hän sanoi: "Maksaa". Ja kun hän tuli huoneeseen, kysyi Jeesus häneltä ensi sanaksi: "Mitä arvelet, Simon? Keiltä maan kuninkaat ottavat tullia tai veroa? Lapsiltaanko vai vierailta?"
        26 Ja kun hän vastasi: "Vierailta", sanoi Jeesus hänelle: "Lapset ovat siis vapaat.
        27 Mutta ettemme heitä loukkaisi, niin mene ja heitä onki järveen. Ota sitten ensiksi saamasi kala, ja kun avaat sen suun, löydät hopearahan. Ota se ja anna heille minun puolestani ja omasta puolestasi."


      • todistajaa>

        on tietenkin arvoitus ja yllätys kaikille: Itse veikkaisin, että he ovat Eliaa ja Eenok, mutta on vielä yksi raamatun henkilö jonka kuolemasta ei puhuta mitään. Nimittäin:
        25:7 Kun Piinehas, pappi Aaronin pojan Eleasarin poika, näki sen, nousi hän kansan keskeltä ja otti keihään käteensä
        25:11 "Piinehas, pappi Aaronin pojan Eleasarin poika, on kääntänyt minun vihani pois israelilaisista, kun hän on kiivaillut minun puolestani heidän keskuudessaan, niin ettei minun ole tarvinnut kiivaudessani tehdä loppua
        Esra:
        7:5 joka Abisuan poika, joka Piinehaan poika, joka Eleasarin poika, joka Aaronin, ylimmäisen papin, poika - 8:33 Mutta neljäntenä päivänä punnittiin hopea ja kulta ja kalut meidän Jumalamme temppelissä pappi Meremotille, Uurian pojalle, käteen; ja hänen kanssaan oli Eleasar, Piinehaan poika, ja heidän kanssansa leeviläiset Joosabad, Jeesuan poika, ja Nooadja, Binnuin poika.


      • Äly, elä jätä.
        todistajaa> kirjoitti:

        on tietenkin arvoitus ja yllätys kaikille: Itse veikkaisin, että he ovat Eliaa ja Eenok, mutta on vielä yksi raamatun henkilö jonka kuolemasta ei puhuta mitään. Nimittäin:
        25:7 Kun Piinehas, pappi Aaronin pojan Eleasarin poika, näki sen, nousi hän kansan keskeltä ja otti keihään käteensä
        25:11 "Piinehas, pappi Aaronin pojan Eleasarin poika, on kääntänyt minun vihani pois israelilaisista, kun hän on kiivaillut minun puolestani heidän keskuudessaan, niin ettei minun ole tarvinnut kiivaudessani tehdä loppua
        Esra:
        7:5 joka Abisuan poika, joka Piinehaan poika, joka Eleasarin poika, joka Aaronin, ylimmäisen papin, poika - 8:33 Mutta neljäntenä päivänä punnittiin hopea ja kulta ja kalut meidän Jumalamme temppelissä pappi Meremotille, Uurian pojalle, käteen; ja hänen kanssaan oli Eleasar, Piinehaan poika, ja heidän kanssansa leeviläiset Joosabad, Jeesuan poika, ja Nooadja, Binnuin poika.

        Loppuiko lukutaito siihen, kun akoi sanat: "Nämä ovat ne kaksi oljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa"
        Ne ovat seuravkuntia (Ilm. 1:20) Siis joukkoja joita kukaan ei voinut lukea. Ilm. 7:9--15.
        Sellaista joukkoa vastaan voidaan julistaa sota. Ei koskaan eikä missään maassa kahta ukkelia vastaan.

        Hoi äly, elä jätä"


      • Jumalan armosta
        Äly, elä jätä. kirjoitti:

        Loppuiko lukutaito siihen, kun akoi sanat: "Nämä ovat ne kaksi oljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa"
        Ne ovat seuravkuntia (Ilm. 1:20) Siis joukkoja joita kukaan ei voinut lukea. Ilm. 7:9--15.
        Sellaista joukkoa vastaan voidaan julistaa sota. Ei koskaan eikä missään maassa kahta ukkelia vastaan.

        Hoi äly, elä jätä"

        Kuinka supervalta on lähtenyt sotaan jopa yhden ihmisen Saddam Husseinin ja toisaalla Bin Ladenin takia.


      • 14.5.2011
        Äly, elä jätä. kirjoitti:

        Loppuiko lukutaito siihen, kun akoi sanat: "Nämä ovat ne kaksi oljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa"
        Ne ovat seuravkuntia (Ilm. 1:20) Siis joukkoja joita kukaan ei voinut lukea. Ilm. 7:9--15.
        Sellaista joukkoa vastaan voidaan julistaa sota. Ei koskaan eikä missään maassa kahta ukkelia vastaan.

        Hoi äly, elä jätä"

        Meinaatko että ne kaksi ruumista on silloin elävät kaikki maailman kristityt ja juutalaiset ? Ei todellakaan koska morsiusseurakunta on silloin jo temmattu tuuliin ja pilviin !

        Tulossa on konkreettinen tapahtuma Jerusalemissa. Jerusalemin kaduilla makaa 2 säkkipukuista todistajaa on ehkä nuo Elia ja Eenok tai Mooses !

        Tuo sinun eksytys tulkinta on palkkapaimenien korvausteologiaa opettavien eksyttävää opetusta !


    • Tosi on..

      Kun Jeesus tulee toisen kerran herätetään uskossa kuolleet ja elävät uskovat muutetaan ja heidät yhdessä temmataan taivaaseen 1000-vuodeksi, jonne Jeesus on mennyt valmistamaan heille sijaa.

      Jumalattomat pedon kumartajat saavat surmansa Hänen ilmestyksestään ja paholainen sidotaan ja maa on autio ja tyhjä ne 1000-vuotta.
      1000-vuoden jälkeen on jumalattomien ylösnousemus ja tuomio. Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät tämä on toinen kuolema tulinen järvi.
      Pedonmerkki on sunnuntai, ja Jumalan merkki on sapatti.

      Luodaan uusi taivas ja uusi maa jossa vanhurskaus asuu.

      • kukaan..

        " ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. "


    • ei liian vanha

      Tuo 2011 on mielestäni sopivin ajankohta Jeesuksen takaisin tuloon sillä eihän se 70 vuotias sukupolvi vielä kuollut ole vaan näkee Jeesuksen tulon omilla jaloillaan seisten, suurin osa heistä hengissä. Merkitkin on selvät kun vain uskaltaa myöntää sen mutta hyvin harva sen uskoo heti tapahtuvan

      • ...suurin osa enää hengissä niistä, jotka tääl tallas 1948..:O


      • ei liian vanha
        KTS kirjoitti:

        ...suurin osa enää hengissä niistä, jotka tääl tallas 1948..:O

        Sen suurempi kiire mitä vähempi hengissä.


      • 14.5.2011

        Holokaustista selvinneiden lasten ikä tänään ? Tarkoitan heitä jotka oli vuonna 1948 plus -miinus 13 vuotiaita.

        Mikä oli juuutalaisten ikä jakautuma vuonna 1948 kun he muutti takaisin isille luvattuun maahansa ?
        Suuria määriä aikuisväestöä kuoli toisessa maailmansodassa 1939-45, mille väestön ikä ryhmälle on voinut tulla tehtäväksi nähdä molemmat tapahtumat ?

        Mikä sukupolvi tai ikäryhmä näkee Israelin valtion uudelleen perustamisen ja Yeshuan toisen tulemisen ?

        Vuonna 1948 elänyt aikuisväestö on jo kuollut ja !
        Aivan vauvat eivät voi mitään muistaa tai tietää.

        Yeshua puhi ensimmäisen kerran temppelissä lapsena , mutta kastettiin vasta aikuisena noin 30 vuotiaana.
        Koska lapsi on siinä iässä että YHWH haluaa hänelle kertoa ja hänen on eroitettava hyvä pahasta ja oikea väärästä, juutalaisuudessa jossa ei tunnusteta Yeshuaa.

        Uskoisin YHWH:n tarkoittavan sitä ikäryhmää ja sukupolvea joka oli vuonna 1948 Bar Mitsva ikäisiä eli 13 vuotiaita !
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Bar_mitsva


    • Tuom.

      Niin kutsuisin Iranin laivaston miehistöineen kaffelle Haiffaan. Tuskin laivan miehistö niin Ahmadin kanssa niin yhtämielltä olisi, etteikö Välimeren rannalla relaaminen kelpaisi. Arabit ovat sen verran iloista ja mukavuuden haluista porukkaa, että varmaan suostuisivat. Kapteeni tosin teloitettaisiin Iraniin palatessa. Mutta pakkoko sen on sinne palata? Onhan muutkin arabimaat kaaoksessa diktaattoreitaan kohtaan.
      Juutalaisista ei kellekään ole uhkaa. Suurin uhka on islamismi ja niiden kiihottajat. Eikä Syyriassakaan niin yksimielisiä olla.
      Ehdottaisin seireenien kutsua Iranin sotalaivastolle ja turvapaikkaa mistä vaan länsimaasta. Iranissa on nimittäin laaja oppositio. Ei heitä kiinosta kaukaisen Israelin vihaenergia, vaan omat aineelliset ja henkiset elinoloosuhteet maassaan, mitkä ovat poljetut "sekasikiö" johtajansa vuoksi. Siis hän on puoliksi juutalainen, ei hyväksytty kummankaan rodun leirissä. Siksi on sotajalalla koko ajan.

      Mutta ilmeinen provokaatio käynnistyy tahtomattaan, niinkuin on kirjoitettu? Mutta Obama vaan ei ole mikään valhemessias. Menee taas överiksi.

      • merkkejäehkä?

        http://www.laverdaduniversal.org/kandidaatit.html

        Voisiko tuo "Hallava hevonen" olla hologrami tekniikalla tehty video pätkä joka näytettiin sateelista tai avaruussukkulasta. USA:ssa on paljon kristittyjä, se ei tee maata kristityksi valtioksi. USA ei ole kristitty valtio vaan sotaa ja aseita levittävä kuoleman imperium.
        http://www.tv7.fi/vod/player.html;jsessionid=186ACB3FAE4F8470ECE89C6413174CB0?id=13087

        Jossain kohtaa sanotaan antikristuksen pystyvän tekemään ihmetekoja taivaalla, tulenkin syksemään alas taivaalta jne...


      • Toinen realisti.

        Ei ole mitään ihmeellistä siinä että pari Iranin sotalaivaa purjehtii Suezin kanavan kautta Välimerelle laivastoharjoituksiin.

        Suezin kanavan kautta kulkee jatkuvasti eri maiden sotalaivoja pois Välimereltä ja Välimerelle.

        Myös suomalainen miinalaiva Pohjanmaa purjehti tammikuussa 2011 Suezin kanavan kautta Eufor/Atalanta operaatioon Adeninlahdella suojaamaan laivolla suoritettavia avustus-ja muita kuljetuksia Somaliaan.

        Tällainen Suezin kanavankin kautta tapahtuva sotalaivojen kulku on täysin normisettiä ja kansainvälistä toimintaa vaikkapa joillain kansainvälisillä merialueille tapahtuvia laivastoharjoituksia tai laivastovierailuja varten.

        Ei tässä kahden Iranin sotalaivan läpikulussa Suezin kanavan kautta Välimerelle ole mistään "ihmejutusta" kyse.

        Normisettiä.


      • Tuom.
        merkkejäehkä? kirjoitti:

        http://www.laverdaduniversal.org/kandidaatit.html

        Voisiko tuo "Hallava hevonen" olla hologrami tekniikalla tehty video pätkä joka näytettiin sateelista tai avaruussukkulasta. USA:ssa on paljon kristittyjä, se ei tee maata kristityksi valtioksi. USA ei ole kristitty valtio vaan sotaa ja aseita levittävä kuoleman imperium.
        http://www.tv7.fi/vod/player.html;jsessionid=186ACB3FAE4F8470ECE89C6413174CB0?id=13087

        Jossain kohtaa sanotaan antikristuksen pystyvän tekemään ihmetekoja taivaalla, tulenkin syksemään alas taivaalta jne...

        valhekristillisestä yhteiskunnasta. Öljyä ne on Arabimaailmasta vaan hamuamassa. USA puolustaa omista syistään juutalaisvaltiota. Ja oikein onkin, se on Jumalan valittu kansa. Mutta kuka puolustaa niitä viattomia aitoja arbeja, jotka ovat kaiken manipuloinnin ja köyhyyden alistamia diktatuuriensa alla. Seuraa uutisia.
        Toivottavasti jokainen arabiyhteiskuntaa riistävä diktaattori tulee vaipumaan "koomaan" ja luopumaan kansansa alistamisesta. Tilalle en kylläkään mitään muslimiveljeskunnan uskonnollista diktatuuria kaipaa, vaan demokratiaa, ja arabeille inhimillistä rauhaa rakastavaa elämisen edellytyksiä maassaan.
        Älytöntä: Mubaraka riistänyt kansaltaan yli 56 miljardia euroa. Mitähän hyvinvointia silläkin olisi kansalle saatu aikaiseksi?

        Itse jos ajattelisin ,56 miljardia euroa maailman pankkitileillä. Niin viimeisenä tekona tekisin, että nämä varat olisi jaettava köyhän kansan keskuuteen. Sen jälkeen vloisin vasta hyvällä omallatunnolla vaipua vaikkapa koomaan. Silloin voisin sanoa, että nyt vaivun unholaan onnellisena, omatuntoni puhtaana.


      • Tuom.
        Toinen realisti. kirjoitti:

        Ei ole mitään ihmeellistä siinä että pari Iranin sotalaivaa purjehtii Suezin kanavan kautta Välimerelle laivastoharjoituksiin.

        Suezin kanavan kautta kulkee jatkuvasti eri maiden sotalaivoja pois Välimereltä ja Välimerelle.

        Myös suomalainen miinalaiva Pohjanmaa purjehti tammikuussa 2011 Suezin kanavan kautta Eufor/Atalanta operaatioon Adeninlahdella suojaamaan laivolla suoritettavia avustus-ja muita kuljetuksia Somaliaan.

        Tällainen Suezin kanavankin kautta tapahtuva sotalaivojen kulku on täysin normisettiä ja kansainvälistä toimintaa vaikkapa joillain kansainvälisillä merialueille tapahtuvia laivastoharjoituksia tai laivastovierailuja varten.

        Ei tässä kahden Iranin sotalaivan läpikulussa Suezin kanavan kautta Välimerelle ole mistään "ihmejutusta" kyse.

        Normisettiä.

        Mutta kyllähän ne provokatiivisessa mielessä sinne on lähetetty. Eikä niitä minkään Israelin ystävällismieliseen maahan ole kutsuttu. Jos kävisit kiertämässä vaikka koko raelin valtion rajapinnat, nin kuin itse olen käynyt, niin voisit havaita maan víhollisten konekivääri- ja ohjuspattereiden suunnatunn Israeliin. Olen henkilökohtaisesti ollut ihan muutaman kymmenen metrinpäässä ladattujen aseiden tähtäimessä, kiertäessäni Israelin armeijan upseerin kanssa kyseisiä pesäkkeitä vuoristossa.

        Israelin armeijan asevoimat ovat kaikki ryhmitetty ainoastaan vahvaan puolustustaisteluun. Panssaridivisioonat ja ilmavoimat ovat ainoastaan hyvässä puolustusvalmiudessa.Kellään juutalaisella ei ole ollut havaittavissa mitään valloittuusretkeä arabimaihin. Maa on täysin puolustuskannalla. Mutta uhan ilmetessä ovat taatusti valmiit iskemään kohteeseensa. Milloin tahansa olisin itse valmis iskemään ydinasein ja ohjuksin ihan puolustumielessä. Siihen myös Irael on valmis. Kyse on vaan ajasta, milloin kaikki eskaloituu.

        Niinkuin Hitler aikoinaan, nyt islamistitit haluaisivat tuhota Jumalan valitun kansan. Koska ovat verivihollisia sukutaustansa johdosta. Hitler oli vaan muuten demoninen kansan johtaja, niinkuin Stalinkin. Samoin hän vainosi juutalaisia. Uusnatsit pitävät nykyään sitten yllä tätä demonista vihaa.


      • 11+14
        Tuom. kirjoitti:

        valhekristillisestä yhteiskunnasta. Öljyä ne on Arabimaailmasta vaan hamuamassa. USA puolustaa omista syistään juutalaisvaltiota. Ja oikein onkin, se on Jumalan valittu kansa. Mutta kuka puolustaa niitä viattomia aitoja arbeja, jotka ovat kaiken manipuloinnin ja köyhyyden alistamia diktatuuriensa alla. Seuraa uutisia.
        Toivottavasti jokainen arabiyhteiskuntaa riistävä diktaattori tulee vaipumaan "koomaan" ja luopumaan kansansa alistamisesta. Tilalle en kylläkään mitään muslimiveljeskunnan uskonnollista diktatuuria kaipaa, vaan demokratiaa, ja arabeille inhimillistä rauhaa rakastavaa elämisen edellytyksiä maassaan.
        Älytöntä: Mubaraka riistänyt kansaltaan yli 56 miljardia euroa. Mitähän hyvinvointia silläkin olisi kansalle saatu aikaiseksi?

        Itse jos ajattelisin ,56 miljardia euroa maailman pankkitileillä. Niin viimeisenä tekona tekisin, että nämä varat olisi jaettava köyhän kansan keskuuteen. Sen jälkeen vloisin vasta hyvällä omallatunnolla vaipua vaikkapa koomaan. Silloin voisin sanoa, että nyt vaivun unholaan onnellisena, omatuntoni puhtaana.

        Ei ainakaan USA !

        Ei missäänpäin maailmaan koskaan kristitty Jeesuksen seuraaja saa aseisiin tarttua ! (joh.18:36)

        Ameriikka on konkurssi kypsä valtio joka etsii sotia jotta sotateollisuus voisi hyvin.
        USA on aseistanut yli puolet lähi-itää !

        http://theeconomiccollapseblog.com/archives/what-is-wrong-with-the-u-s-economy-here-are-10-economic-charts-that-will-blow-your-mind


      • Toinen realisti.
        11+14 kirjoitti:

        Ei ainakaan USA !

        Ei missäänpäin maailmaan koskaan kristitty Jeesuksen seuraaja saa aseisiin tarttua ! (joh.18:36)

        Ameriikka on konkurssi kypsä valtio joka etsii sotia jotta sotateollisuus voisi hyvin.
        USA on aseistanut yli puolet lähi-itää !

        http://theeconomiccollapseblog.com/archives/what-is-wrong-with-the-u-s-economy-here-are-10-economic-charts-that-will-blow-your-mind

        No kuka puolustaa Venäjän köyhiä?

        Kiina vai Pohjois-Korea?

        Tai Intia?

        Tai joku muu iso valtio?

        Tai aseistaa niitä?

        Onko USA ainut iso valtio maailmassa?

        Vai ovatko jotkut muutkin maat kypsiä konkurssiin ja etsivät sotia ja aseistavat muita valtioita peittääkseen sen?


    • III/Er./prof.Spy.

      No,mitekäs tässä hommassa on käynyt?Eli mikä on tämän hetkinen tilannekartta
      profeettojen sotapäivitysyksiköiden mukaan?

    • KTS (Ei kirj.)

      o_o

    • KTS (Ei kirj.)

      -_-

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1540
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1277
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      120
      1247
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1166
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1034
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      84
      841
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      782
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      775
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      381
      751
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      123
      701
    Aihe