Onko kokemuksia Online dating Ukraine -palvelusta

Ihmettelen vaan

Onko kyseessä pelkkä huijaus? Liittyminen ei maksa mitään, mutta naisten viestien lukeminen maksaakin sitten joka kerta alle eurosta 15 euroon kerta.
Tää on sinänsä jo epäilyttävää, mutta sivuston kautta tulee viestejä profiileista, joilla ei ole mitään tekemistä reaalimaailman kanssa. Mutta osa on aidon tuntuisia.

39

5800

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemusta_on

      Huijaus.

    • tietäjä3013

      Se on ansaitsemiskeino lähinnä, siis tarkoitus tyhjentää taskusi

      • Aivan Ihanaa Rakkaut

        on . suositteleAivan Ihanaa Rakkautta ja Romantiikkaa ja helliä suukkoja tässä...


    • Ei kannata ihmetellä

      Kuvat jotka sivustolla on ovat pääsääntöisesti studiokuvia. Naiset ovat aitoja olemassaolevai naisia jotka hakevat seuraa tositarkoituksella. Suomalaisiittain hämmentävää on se että saat lähestymisiä naisilta joista et Suomessa voi nähdä kuin korkeintaan unta. Jos päätät lähteä viestittelyyn koita heti aluksi saada selvilla toisen osapuolen englannin kielen taito koska saattaa tulla yllätyksenä kun olet päässyt siihen vaiheeseen että vaihdatte kontaktitietoja että kiinnostuksen kohteesi ei osaakaan englantia vaan on kirjoitellut kanssasi kääntäjän välityksellä, Kannattaa myös rajata kiinnostukseen kohteet tietylle maantieteelliselle alueelle ettei maksa yhteystiedoista eri puolille Ukrainaa kun on aika iso maa. Kirjoitan siis omasta kokemuksesta ja koitan antaa vinkkejä ettet astu samoihin sudenkuoppiin joihin itse syyllistyin, Eli englannin kielen taito ja keskitä haku maantieteellisesti tietylle alueelle koska ehkä tulee päivä jolloin sinun pitää mennä paikanpäälle. Jos menet sivustolle niin jäitä hattuun koska tulet saamaan monia yhteydenottoja lyhyessä ajassa. Kannattaa vähän fokusoida kenelle kaikille vastaa. Kallistahan tuo on ja rahastamista kyllä mutta turvallisempaa kuin esim site2date sivustolla jossa on paljon huijareita liikkeellä. Ekan maksetun viestin jälkeen pääset lunastamaan vastapuolen yhteystiedot (siis hänen hyväksynnällä) 50 USD:lla eli ei tarvitse sivuston kautta käydä kaikkia 15 viestiä läpi.

    • Kokemustaon.

      Kannattaa ottaa myös selvää viranomaisten suhtautumisesta tätä kautta solmittuihin liittoihin so. oleskelulupahakemusprosessista ja sen kestosta jne. Ihan hetkessä ei tuota kautta parisuhdetta solmita, paitsi jos olet itse valmis muuttamaan Ukrainaan.

      Rahaa tarvitaan myös siihen, että pystyt käymään paikan päällä useampia kertoja ennen vihkimistä. Ja vaikka nainen osaisi englantia niin kannattaa itse opiskella venäjää jo senkin vuoksi, että pärjää siellä käydessään. Ukrainassa ei pärjää englannilla.

    • Daiting scam

      Järki käteen mies! Tai kuuntele kokeneen neuvoa!

      Tuo sivusto kuuluu monien muiden kanssa samaan ryhmään, ilmeisesti samat ylläpitäjät? Ota yksi nimimerkki ja googleta se, itse löysin saman profiilin lähes kymmeneltä sivustolta. Usein nuo samat neidot löytyy 'scam' sivustoilta joita huijatut päivittää. Eli hyvä googletus on tarpeen ennen rahojen työntämistä niihin.

      Itse olin tyhmä ja uhrasin saman ryhmittymän sivustolle rahaa. Onneksi en suuria summia mutta hyviäkin sivustoja löytyy kyllä. Jos saat kuukauden jäsenyyden 20 - 30 € hintaan niin se on järkevää, sillä sen kuukauden aikana ehdit saada sadan naisen emailit (googleta myös niitä) mutta tarvitsetko edes niin monen? :)

      Sitten viestittelemään, soittamaan ja lopulta treffeille. ÄLÄ lähetä koskaan rahaa tai mene epämääräisiin paikkoihin treffeille. Itse tapasin Venäläisiä naisia Helsingissä, Orimattilassa?? ja Pietarissa, jossa käyn usein. Ne jotka ovat aitoja ja todella haluavat tutustua sinuun niin myös panostavat tapaamiseen. Eräskin pyysi Nokian kännykkää, kun tulen Suomesta. No, häntä en halunnut edes nähdä.

      Suosittelen tutustumaan sinkkuihin idästä mutta muista, että mallitoimiston neidit ei kyllä aina ole ihan tosissaan ja jos tarpeeksi pitkälle asiat etenee muista tehdä myös avioehto, jos sinulla on on omaisuutta? Siitä vaan nauttimaan yhdessä olosta :)

      • huomio huomio!

        Avioehto kannattaa tehdä aina jos on omaisuutta, etenkin suomalaisen naisen kanssa.


    • Kokemusta_on

      Höpö höpö puhetta täyttä huijausta koko touhu eli välistä ottaa toi yritys joka pyörittää koko touhua ja välittää näitä viestejä joita lähetellään innokkaasti toisille mutta tyhmä maksaa ja loppukädessä ei jää kuin pahamieli. Sieltä lähetteli mulle viestiä sellainen malliksi itseä kutsuva nainen ja kertoi, että hänen äitinsä on kuollut noi 1 kk sitten ja muuta valhetta. Ihan mukavalta vaikutti mutta ei ollut sitten kuinkaan halukas oikeasti sopimaan treffejä mutta kovasti oli halukas juttelemaan no sehän on luonnollista kun saavat joka viestistä "rahaa" tämä yritys joka tätä homma pyörittää ja kaikki viestit menee heidän kauttaan minä vähän luulen, että sielä on jotain vanhoja viiksekkäitä ämmiä kirjoittamassa näitä viestejä sillä tavallahan ne rahastaa..minä käytin palvelua 1 vuoden verran nyt tuli päätepiste ja pyysin rahoja takaisin viimeiseltä kuukaudelta ja aikoiva laittaa tosin se on pieni summa kun olisin halunnut rahat takaisin koko vuodelta. No siitä vain kokeilemaan.

    • Ihmettelen vaan

      Tässä vielä tarkennukseksi, että päädyin pitämään ko deittisivustoa pelkkänä huijauksena, koska kokeilin kirjeenvaihtoa muutaman sellaisen kanssa, jotka eivät näyttäneet jo profiilikuvissa huijaukselta ja jotka kirjoittivat yksilöllisiä viestejä. Aattelin, ettei toi nyt paljon maksa. 15 maksullisen viestin jälkeen on mahdollisuus vaihtaa privaattiyhteystiedot. Siihenpä se sitten loppui.
      Toi vaikuttaa sen verran isolta kusetusbisnekseltä, että periaatteessa tommonen pitäs saada loppumaan. Eikä siihen auta kuin tiedonvälitys täällä netissä.

    • piruvierahat

      Niinpä tuollaiset kusettajat hiukan v**t*ut*aa pitäisi tuollainen huijaustoiminta saada kokonaan loppumaan !

    • eijärenhäivää

      Kun lukee näitä kyselyjä, niin eipä voi muuta sanoa, että minkä ihmeen
      takia miehet edes uskaltaa kokeilla kepillä heikkoa jäätä.

      Eikö todella kotomaasta löydy seuraa, kun on väkisin mentävä merta
      edemmäs kalaan ja palattava pussi tyhjänä ruikuttamaan miten se
      silleen nyt ???

      • Anonyymi

        Vertaisin tätä lottoon. Lottoat sen takia että uskot voittavasi vaikka pienellä todennäköisyydellä edes. Voiko sitten voittaa Suomessa deittisivustolla?
        No ei voi ainoastaan hävitä. Voittoja ei edes luvata hyvin rehelliseen tyyliin.
        No ei voi olla vaikeaa ymmärtää jos sitten päätyy siihen ratkaisuun että kalapaikka on sittenkin parempi kauempana.
        Pussit on tyhjänä joka tapauksessa jos naisen kansaa joutuu tekemisiin.

        Niitä sitten täytellään uudestaan joillakin täyttyy nopeammin ja toisilla hitaammin.


    • OikeeNainen

      Ennenkuin menette näille kv. sivustoille, lukekaa ensin englanninkieliset scammerisivustot, joissa on tyypillisiä tapauksia ja juttuja joista voi tunnistaa huijarit. Ne on uskomattoman ovelia ja käyttävät surutta hyväksi hyväuskoisia.

    • ag

      Olen myös ko. sivuilla, aika monta mirror sitea joissa ihan samat naiset samoilla tiedoilla, kun rekisteröidyt yhteen löydät myös itsesi niiltä monilta sivuilta ja samoilla tunnuksilla voit kirjautua mihin vaan. Yhden naisen kanssa meni rahaa hukkaan 50 € useampi kirje kun ei yhteystietojen jälkeen enään jatkanutkaan yhteydenpitoa...feikki. Olen löytänyt yhden aidon, jonka luona olen nyt kahdesti vieraillut Ukrainassa. Hänen Englannin taito aika huono, joten tulkkia täytyi käyttää paikan päällä jotta pääsi syvällisempiin juttuihin. Olisi täytynyt kiinnittää alussa naisen kielitaitoon huomiota, mutta eihän siinä alkutohinassa sitä ajatellut. Sivuston kautta kääntävät maksua vastaan kirjeet, mutta lähetämme kiireempiä lyhyitä viestejä henkilökohtaiseen sähköpostiin tai tekstiviestitse, googlellahan tuo käännöstyö onnistuu vaikkakin vaatii aikalailla ymmärtämystä kun ei aina käännä täysin oikein. Hän nyt yrittää parantaa englannin osaamistaan...ymmärtää, mutta puheen tuottaminen vaikeaa ja minä aloitan venäjän opiskelut. Ei siellä Ukrainassa englannin taidolla tee yhtään mitään, en löytänyt yhdestäkään ravintolasta Englatilaista menua saati sitten että joku ois ymmärtänyt. Lentokentät oli ainoita missä englannilla pärjäsi. Kyllähän nämä toimistot rahansa ottaa, mutta uskon että pääsemme käännöspalvelusta eroon kunhan kielitaito karttuu. En kannusta ketään suinpäin näiden toimistojen jäseneksi, sillä feikkejä paljon ja rahansa saa sinne menemään, joten turha tulla minua syyttään jos rahat menee, mutta minulla kävi onnellisesti kun näinkin hyvin kävi ja ihanan naisen tapasin. Kyllä hänenkin profiilissa studiokuvia, mutta taitaa olla maan tapa...rannalla kun olimme niin kyllä siellä kauniit naiset ottivat kuvaussessioita bikineissä kuka mihinkin tarkoitukseen. Tarkoitus hänen tulla Suomeen talvea katsomaan jos vaan viisumin saa.

      • Eienäähuijauksiakiit

        Mikä sivusto kyseessä? Olen yrittänyt yhtä sun toista palvelua, toisiin maksanut rahaa ja toisiin en. Useita vuosia yrittänyt, viime aikoina olen viskonut hanskat nurkkaan. Kokeilin Elena's Models -sivustoa joka nettikeskustelujen perusteella vaikutti asialliselta ja rehelliseltä, mutta kokemukseni perusteella oli yhtä riskialtis kuin muutkin kokeilemani palvelut, huijareita sielläkin eikä rahojaan saa huijauksen paljastuttua takaisin. Mistä sivustolta onnistuit oikean ukrainalaisen naisen löytämään?


    • Ukrainan seireenit

      Erään ei-suomalaisen mielipide tästä sivustosta: "In most cases, names and photos there would be more suitable to some semi-porn website than to a decent dating website". Eivätkä tunnu osaavan englantia, ihmettelen vaan miten sitten tavatessa, pitääkö tosiaan olla tulkki mukana.

    • ag

      Online dating ukraine on myös yksi niistä peilisivustoista jossa itsekin olen...samat naiset, samat profiilit, tosin eri niminen sivu. Nainen rekisteröityny eri sivulle kuin minä, hän kuten minäkin yllätyin kun löysin ja kerroin että me molemmat löydytään varmaankin kymmeneltä eri sivustolta vaikka yhteen ollaan rekisteröity...sama salasana käy kaikkiin sivustoihin. Kun naisten kuvia sieltä katselee niin onhan jotkut todella vähissä vaatteissa ja viekottelevasti...ei siellä enään täysissä pukineissa normaali kuvilla miesten huomiota saa. Omalla naisellani ei kuitenkaan bikinikuvia ollut profiilissa. Kirjeitähän siellä tulee kymmeniä päivässä, mutta kun aikansa niitä lueskelee niin huomaa ettei suurin osa miesten profiilia ole lukenut. Paras oli kun sain kirjeen joltain naiselta ja tekstin keskellä oli monessa kohtaan sitaateissa että laita miehen nimi tähän...ei ollut sitä tajunnut kirjeestänsä niin voi hyvin ymmärtää että samoja kirjeitä copy pastena kaikille miehille...ei siinä tosimeiningillä olla, rahat vaan pois miesparoilta. Sain lähes 2000 kirjettä joiden joukosta naiseni löysin...kirje oli täysin erilainen kuin muut...ei ollut liirum laarum lovely lovely tyylinen vaan ihan normaali ja heti huomasin että aito nainen kirjeen takana. En ole löytänyt hänestä mitään tietoja miltään scam sivustoilta, löysin myös hänen profiilinsa venäjän facebookista ( v kontakte) sama nainen ja kaikki tiedot täsmännyt. Harmittaa vaan hänen kielitaito kun vielä ollaan pääasiassa riippuvaisia tulkkauspalveluista, mutta eiköhän se joskus helpota...ei tosin valehdellut kielitaidosta kun kertoi että erittäin huono, en tosin luullut sitä niin huonoksi kuin on. Onhan niillä sivustoilla myös kielitaitoisiakin, mutta arvailujen varaan jää ovatko naiset aitoja vai vaan miesten rahojen viejiä. Tulkin avulla pääsimme selville toistemme sielun elämästä ja anoppiehdokaskin tuli tutuksi...ei osannut englantia sanankaan vertaa. Aina aamusin ennenkuin siirryimme rannalle ja tapasimme tulkin niin kyllä oli aika vaikeata keskustelu kun eleillä ja käsillä täytyi kielitaitoa paikata...tämmöisessä sopassa nyt olen ja rakastuneita puolin ja toisin ja pikaista tapaamista odottelemme...joko suomessa (riippuu viisumista sekä sitä ennen hänen kohennettava kielitaitoa koska tulkkia emme täällä käytä) tai ukrainassa. Pitäkää järki päässä näillä sivustoilla koska rahan perässä siellä moni liikkuu ja myös moni menettää...surullisia tarinoita miehiltä netti pullollaan...en toivo että tämä kirje ketään kannustaa yrittään rahoja menettään, mutta voi sieltä myös onnenkin löytää

    • edellinen

      Onneksi olkoon, ag, mukava kuulla että joku on löytänyt sieltä oikean naisen ja vielä saanut tämän. Toivotan onnea teille, pidä kiinni hänestä!

    • ag

      Kiitos vaan! Kyllä pidän hänestä kiinni...
      kyllä hän aika helmi on, ei profiilissa ollut meikattu niin missiksi tai super modelliksi kuin suurin osa, oli myös ihan normaali kuviakin studiokuvien lisäksi, kaunis hän meikittäkin on ja naiseni luonteelle ja sielunelämälle annan täyden kympin ja sehän se tärkeintä on jos meinaa pitempiaikaista suhdetta. Ottakaa huomioon että näillä sivustoilla kirjeen avaaminen maksaa alta dollarista noin 20 dollariin riippuen moniko mies naisen kirjeitä avaa...tietää että jos hinta on 20 crediittiä niin turha sinne perus miehen normaali tuloilla on pyrkiä ja tehdä itsensä huomatuksi, aika moni mies siellä jo tyrkyllä ja semmoisten naisten profiilikuvat kyllä viimeisen päälle hunajaisia. Kyllähän 20 crediitinki nainen vastailee kun se hänelle ilmaista, mutta onko hän aidosti sinusta kiinnostunut onkin toinen kysymys...
      Naiseni kirjeen avaaminen reilu 5 crediittiä

    • Datevink

      Ko. palstasta on itsellä vähän tarkempaa tietoa.
      Pääsääntöisesti palstan naiset ovat huijausta, mutta useimmissa tapauksissa
      taustalta kyllä löytyy kuvassa oleva nainen . Nainen ei kuitenkaan yleensä vastaa kirjeisiin, vaan siihen on olemassa eri henkilöt.
      Siis pääasiassa agenttitoimiston kanssa keskustellaan.
      Creditin suuruudella ei välttämättä ole mitään tekemistä naisen suosion kanssa, eikä annetulla profiilin ratingillä, korkeat alkupisteet kuuluvat tiettyyn diiliin.
      Yleisesti voi sanoa, että yli yhden creditin naiset ovat huijausta. Maksettu rahamäärä jaetaan siellä sopimuksen mukaisesti , kuvassa oleva nainen voi saada siitä osansa tai sitten jotain muita etuuksia. Joukossa voi satunnaisesti olla oikeitakin henklöitä, jotka käyttävät käännösapua.
      Kun tarpeeksi monta kirjettä on maksettu, saat ko. henkilön yksityistietoja. Kyseisillä tiedoilla ei välttämättä tee mitään, sillä tulevaan sähköpostiin vastaaminen on tarkoituksella erittäin hidasta ja kieli usein sekavaa.
      No reiluna asiana on , ettei creditit nouse itselle vaikka ne ko. naisen profiilissa muuten nousisivat.
      Eli palstalle voi mennä, jos haluaa sähköpostiin tuhansia kauniita naisia ja ovelasti myös ehkä juuri sinulle sopivia "tavallisia" naisia. Oikean löytäminen on kyllä hyvin epätodennäköistä.
      Se ei ole huijausta , että omat tietosi löytyvät sen jälkeen useilta sisarpalstoilta, eiköhän se siellä jossain ole sanottukin.
      Ukrainalaiset naiset ovat todella upeita , huumorintajuisia, osaavat käyttäytyä ja heillä on hyvä koulutus. Tosin vasta nuoret osaavat englantia.
      Ukrainalaisia on kuitenkin hieman hankala saada Suomeen , heitä yleisesti kiinnostaa eteläinen Eurooppa ja USA.
      Ehkä parempia palstoja ovat Cupid-palstat , RussianCupid tai Ukrainedate.com, siellä ei välttämättä kulu rahaa niin paljon, mutta näillä palstoilla on sitten omat huijarinsa. Siellä kannattaa katsoa ainakin onko omaa profiilia katsottu. Näilläkin palstoilla vain ehkä joka viideskymmenes on oikea. Venäläiset ovat ehkä pahimpia huijareita, oikeita ammattilaisia.
      Hyvää onnea kaikille, muistakaa itse käyttäytyä hyvin.

      • Odotanjo!

        KERRO, mistä löysit! Täällä on kymmenittäin meitä, jotka odotamme löytävämme deittipalvelun josta löytyy aitoja ukrainalaisia naisia! Niin paljon huijasta ja rahastusta osunut kohdalle, että kertokaa jo hyvät ystävät mistä palvelusta löytyy aitoja henkilöitä profiilien takaa!


    • TUNNEN NÄMÄ SIVUT

      Tunnen sivuston hyvin. Löysin sieltä elämäni naisen - oikean, rehellisen, älykkään ja kuvankauniin. Omasta ja muiden kokemuksesta tiedän, että miehellä on noin 5 % mahdollisuus saada kontakti profiilissa väitettyyn naiseen. Usein jollekin kauniille kotirouvalle maksetaan siitä, että hänen kuvansa on profiilissa. Minulle kirjoitellut nainen ei ollut se, jonka myöhemmin tapasin. Kun ostin 50 dollarilla naisen sähköpostiosoitteen, sekään ei kuulunut oikealle naiselle. Puhelinnumero on ainoa tapa saada kontakti oikeaan naiseen. Siitäkään et voi olla koskaan varma, kuuluuko sekään oikealle naiselle. Minua onnisti, ja sain puhelinyhteyden oikeaan naiseen. En suostunut noudattamaan mitään deittinaisen ohjeita ja vaatimuksia tapaamisista taksimatkoineen ja sikahintaisine tulkkeineen. Sovimme puhelimessa tapaamisen, ja siitä se lähti. Näytin naiselleni kirjeenvaihtoni. Hän ei ollut nähnyt yhtään niistä viesteistä. Eli, tämä deittisivu on lähtökohtaisesti rahastusta ja huijausta, mutta älyllänne ja tuurilla voitte tehdä todellisen löydön.

    • Het / Da

      Älä missään nimessä käytä tuollaista sivustoa!! Älä myöskään www.single-baltic-lady.com sivustoa!! Pelkkää huijausta sanoisin!

      Mutta kokeile www.rbrides.com tai www.weblovefinder.com sivustoja. Löytyy varmasti muitakin mutta minä olen näiden kautta tavannut ja löytänyt vaimon!

      Onnea, jo etukäteen :)

    • Mats1969O

      Pitkän kokemuksen jälkeen voin sanoa että Ukrainalaiset ja venäläiset deittisivujen tarkoitus on huijata meiltä rahaa. Kun on koulussa ei sitä huomaa, mutta parin kuukauden kuluttua pettyy ja herää. Visalasku vaan jatkaa tulemasta! Huijausta siis.

      • vk

        Kesäkuussa olen viisaampi näistä deittisivustoista natashaclub, single-baltic-lady yms... Käyn tapaamassa naista Ukrainassa, jonka toivon olevan hän mitä luulen. Löysin hänen vkontakte profiilin (venäjän vastine facebookille) ja kysyin tunteeko hän minut ja mistä. Asiat täsmäs niin tässä nyt matkaa odottelen.


      • Nbnbjllj
        vk kirjoitti:

        Kesäkuussa olen viisaampi näistä deittisivustoista natashaclub, single-baltic-lady yms... Käyn tapaamassa naista Ukrainassa, jonka toivon olevan hän mitä luulen. Löysin hänen vkontakte profiilin (venäjän vastine facebookille) ja kysyin tunteeko hän minut ja mistä. Asiat täsmäs niin tässä nyt matkaa odottelen.

        Jos Ukrainalainen nainen kiinostaa niin kesälomalla Odessaan.... Naisia riittää


    • '-'
      • vk

        anastasiadate sivuilla helvetisti huijareita kuten muuallakin. No nyt kävin sitten Ukrainassa tapaamassa naista. Normaali, hemmetin mukava, oli tietenkin eri näköinen täydessä meikissä ammattikuvissa kuin tavatessamme, mutta olinhan saanu hänestä tavallisia kuvia sähköpostiini aiemminkin joten tiesin mitä odottaa, ettei sen suhteen pettymystä. Kielitaito...no joo aika karseeta englantia venäjän aksentilla, mutta tulkki oli varmistuksena ja kyllä se helpotti keskustelua. Opiskelkaa ainakin perusteet venäjän kielestä niin kaikki helpompaa...ei siellä osaa kuin harvat englantia ja niistäkin puolet huonosti ja antaahan se naisellekkin viestiä että mies tosissaan. Seurustellaan...


    • hgfdhdfgshgdfh

      Uskaltaako tuonne anastasiadate sivuille ilmoittaa luottokortin numeroa? Jos kokeilee pienellä summalla? Mahtaako tulla jotain lisälaskua perässä? Kokemuksia?

      • vk

        Anastasiadate sivulla minun nykyinen tyttöystävä kirjoitti minulle rakkauskirjeen, kirjeen minkä voi kirjoittaa kenelle vaan. Sanoin vitsinä ettei sun mulle tartte siellä kirjoitella. Sanoi ettei hän mulle mitään kirjoita koska tietää minut, toiset siellä kirjoittaa hänen puolestaa. Sama natasha club sivuilla, saan häneltä kirjeitä, mitkä ei liity ollenkaan meidän keskusteluihin vkontaktessa. Kusetusta kaikki, mutta tuurilla voi jonkin hyvän löytää... älkää jatkako keskustelua ellei nainen ole valmis keskustelemaan muuallakin kuin deitti sivustolla. Me hoidetaan keskustelut vkontaktessa


      • Reino7

        Ei kannata. Maksoin muutaman kerran paypalin kautta ja kaikki meni OK. Eräällä kerralla paypal ei toiminnutkaan ja annoin luottokortin numeron. Veloituis meni kahteen kertaa, ostin 500 "credittiä". Kaikki viestit asiakaspalveluun menivät kuuroille korville. Se siitä rehellisyydestä.


    • Russian dating

      Sivustolla olin ainakin itse ehkä vuoden,kirjoittelin mukavien naisten kanssa.
      Maksoi muutaman kymmenen euroa kaiken kaikkiaan,ja pois pääsi heti kun halusi eikä muita maksuja tullut.
      -Venäläisen aviomies-

    • feikki profil 69V

      Natasha club on täysin huijausta,olen ollut jo jonkin aikaa ko.sivulla.Naiset haluaa,että avaat heidän kirjeitään(avaaminen maksaa kreditteejä).He kertovat,että osaavat Englantia ja antavat oman yksityisen e-mail osoitteen, ja ,että heillä on oma pc kotona.(kirjeitä pitää olla ensin avattuna tietty määrä ja sitten ylläpitäjältä kysytään saako naisen e-mail osoitteen,ylläpitäjä antaa osoitteen,) Sitten naisten Englannin kieli katoaa,kun pitäis kirjoitella yksityisiin meileihin, tai tulee työkomennus,sisko kuolee,joutuu hoitaan äitiään,pc mennyt rikki ja kaikkia muita selityksiä,tarinoita ettei voi pitää yhteyttä enään.Tein ko.sivulle tälläisen feikki profiilin:Oikeasti sivulla oleva kuva on 80 vuotiaasta miehestä.Ei taida mailmaltakaan löytyä montakaan,joilla samat harrastukset,kun tällä profiililla

      Personal details

      Sex

      male

      Children

      without children

      Want children

      Doesn't matter

      Date of birth

      1944 - February - 12

      Height

      5'6" - 5'7" (166-170cm)

      Body type

      Attractive

      Religion

      Other

      Marital status

      Divorced

      Income

      $50,000-$70,000/year

      Smoker

      Rarely

      Drinker

      Rarely

      Details of the person you are looking for

      I look for a

      female

      Looking for an age range

      20-40

      Relationship

      Marriage, Relationship, Romance

      Description:
      Hey, I'm retired from finland, I'm looking for a woman of my life, my hobbies are ski jumping, swimming, hunting, cross country skiing, boxing, kickboxing, and cooking, sometimes I visit the restaurant to eat and drink a little vodka and dancing.I'm still virile condition.

      Ideal match description:

      I'm looking for a beautiful and reliable virile woman, who understands family values ​​and knows how to make good food also, you also take care of himself, romantic, gentle, sweet, it would be helpful if you would also be active hobby

      Profiili luotu ko.sivulle 6.3.2013 .kirjeitä on tullut tähän päivään asti yht.93 kpl ja Smilejä 178kpl.
      Jokainen vetäköön oman johtopäätöksen tästä.
      TÄYSIN HUIJAUSTA KOKO SIVUSTO!

    • ljublju1

      :)) no senhän arvaa, että huijausta sieltäkin puolelta. Seitsemänkymppinen joka etsii 20-40 -vuotiasta naista ja saa viestejä. Toimisikohan tuo Suomessa?

      • dude12

        Moi, menkää tau2 sivulle, siellä paljon aitoja kontakteja. Tapasin kolme paikan päällä ja nyt naimisissa.!


    • Tommy:::::

      Natashaclubista vielä... Tapasin sitä kautta nykyisen tyttöystäväni. Olen myös tavannut neljä muuta täysin aitoa tyttöä tämän sivuston kautta, siis ihan livenä eri puolilla Ukrainaa. Heidän kanssaan ei vaan hommat sujuneet... Eli ihan huijausta saitti ei ole mutta kyllä tarkkana pitää olla. Tässä vinkkejä teille sen jälkeen kun olette löytäneet mukavan tytön:

      - älä kommunikoi tytön kanssa jonka trust rate on alle 70. (tosin olen löytänyt feikkejä joiden trust rate / level on täysi sata)
      - luo itsellesi profiili venäläisten facebookkiin eli vkontakteen.
      - varmista että tyttö löytyy vkontaktesta (etsi syntymäajalla, kaupungilla ja nimellä) ennen kuin alat kirjoittelemaan... näet sitäpaitsi enemmän kuvia tytöstäsi, ei photoshopattuja!
      - huom: ÄLÄ ota tyttöön yhteyttä vkontaktessa ENNEN kuin olet saanut virallisesti hänen yhteystietonsa natashaclubista... moni tyttö on kirjoittanut sopparin, etteivät saa kommunikoida miesten kanssa muulla sivustolla. Vaikka heidän tekisi mieli vastata sinulle vkontaktissa, niin he eivät sitä tee, koska pelkäävät niin kovasti (älkää naurako, tämä on tosi juttu)
      - tarkkaile loggaago tyttö vkontakteen sisään samoina aikoina kun natashaclubiin
      - varmista tytön englannin kielen taito (kysy rasittavan monta kertaa)
      - tee ajoissa selväksi, että haluat tavata hänet viestittelyn päätteeksi. Tarkkaile tytön reaktiota... varmista että tapaamisessa ei käytetä tulkkia eikä mitään muutakaan toimistoa.
      - varmista että hän kirjoittaa itse kirjeensä
      - tee selväksi, ettet siedä viestittelyä muiden miesten kanssa... jos se ei tytölle käy, niin vihellä peli poikki. (tarkkaile tytön "kirjeen avaamishintaa" eli jos se lähtee viestittelysi alettua raketin lailla nousuun, niin mitä todennäköisemmin hän lässyttää myös sadan muun miehen kanssa)
      - kysele täsmäkysymyksiä perustuen siihen mitä olet nähnyt vkontaktessa. Jos esim tiedät että hänellä on veli, niin kysy siskoksista. JOS tyttö kirjeessä vastaa ettei ole veljeä, niin kyseessä on selkeä kusetus
      - jos tyttö vannoo rakkauttaan parin kolmen kirjeen jälkeen, niin kyseessä on kusetus
      - jos tyttö lähettää useita kirjeitä samana päivänä tyyliin "unohdin yhden jutun" niin luultavimmin kyseessä on kusetus, hän vain haluaa että avaat maksullisia kirjeitä
      - jos saat tytön valheesta kiinni, niin älä anna toista mahdollisuutta, vaikka kuinka selittäisi tai pahoittelisi. Yksikään tyttö jolle annoin toisen mahdollisuuden ei ollut lopulta aito.
      - ole valmiina sanomaan EI ja HYVÄSTI vaikka se tekisi kuinka pahaa, jos mikä tahansa omista kriteereistäsi ei täyty (saat selville vaikkapa ettei tyttö osaakaan englantia).
      - 15 kirjeen jälkeen voit pyytää tytön yhteystietoja
      - yhteystiedot saatuasi lähetä hänelle email ja pyydä lähettämään sinulle viesti vkontaktesta. Jos kieltäytyy, niin kyseessä on kusetus, mutta voit pyytää rahasi takaisin (krediitit) ylläpidolta... Itse olen aina ne takaisin saanut. Riski on siis nolla, ainoa mitä menetät on aika...

      Sitten sopimaan tapaamista.

      Itse siis tapasin neljä tyttöä ennen kuin tärppäsi. Tämä nykyinen on todellinen elämäni nainen... jollaista en olisi koskaan Suomessa tavannut... kaunis ukrainalainen taskuraketti, viisas, puhuu riittävän hyvää englantia, täysin tosissaan ja valmis muuttamaan perässäni Suomeen, avoin, puhelias, rehellinen... Uskomaton! Olen tavannut hänet jo muutaman kerran, viestittelemme päivittäin vkontaktessa, jne. Tyttö hoitaa vielä vuoden ajan opiskelunsa loppuun ja sitten katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

      Tsemppiä kaikille ja muistakaa maalaisjärki! Älkää menkö sepalus edellä puuhun :)

    • huti1

      Olen huomannut että anastasia date on täyttä huijausta.Viestit suodatetaan,jotta vastaukset sieltä ovat täyttä huijausta.
      En ole maksanut euroakaan sinne,olen tytynyt 3 min ilmaisiin viesteihin.Niisä jo huomaa mikä on tilanne.

    • Jaakkopoju

      Olen vuosia ollut anastasiadate.com sivustolla ja en voi suositella. Huijausta suurimmaksi osaksi. Tytöt lupaa kyllä ensin tulla treffeille, mutta kun menet Odessaaan heille kaikille yleensä tulee joku este. Tulkki soittaa sinulle huomenna tai en nyt pääse, en voi käyttää rahaa matkoihin jne. Pari kertaa täällä Odessassa tyttö tuli, mutta toinen oli selvä onnenonkija. Pyysin palauttamaan hopeisenb lahjasormuksen , mutta ei ottanut yhteyttä. Rahapulassaan kai myi ja oli olevinaan juristi! Kympin tai kaksi ehkä siitä romuhintaan sai, no hyvä mieli tuli kun annain pikkusen taksirahaa ja maksoin tulkille parikymppiä. Nyt pistin tänään ylläpidolle viestin , että haluan VISA tililleni palautuksena kaikki loka ja marraskuussa maksetut rahat. Minusta vaikuttaa että joku robotti siellä kirjeitäpostittaa suuria määriä ja robotti on kutsumassa kalliseen chat keskusteluun. Ja sitten ne naiset pyytävät soittamaan sivuston kautta. Se vasta kallista onkin. Mistä voit varmistaa että oikea tyttö on langoilla, et mistään. Olen kuullut, että tytöt saa rahaa siitä kun roikkuvat siellä linjoilla ja lähettelevät kirjeitään, tuo voisi olla jopa totta, tietenkään en voi olla varma, mutta olen kuullut paikallisilta monenlaista juttua.
      Ohjeeni on että pysykää kaukana anastasiadate.com sivustosta

    • Anonyymi

      Miten tuolta ukrainan deitti sivustolta pääsee tilin ottamaan pois? Eräs tuttuni on siellä ja haluaa tilinsä pois. Voisiko joku auttaa???? Kun huijausta on koko juttu!!!! Haluan auttaa hänet sieltä pois. Pitääkö johonkin ylläpitoon laittaa viestiä? Poistavatko he tilin lopullisesti?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      3770
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      592
      3549
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3472
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2199
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2171
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1947
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1927
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      170
      1694
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1381
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe