YLE Mot 21.1.2013 Vapamuurarit

EU:nVarjohallitus

Ovat näköjään veljien kesken päättäneet kertoa itsestään hallitsemansa YLE:n kautta!

Suomessa on 160 loosia, joihin kokoontuu kerran kuukaudessa 7000 vapaamuuraria.

TV 1 maanantaina 21.1. klo 20.00 - 20.30
http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankohtaisohjelmien-aiheita/mot-hyvat-veljet-muurarit
Yle Areenassa 30 päivää
http://areena.yle.fi/tv/1792227
Vapaamuurarien looseihin kuuluu Suomessa yli 7000 henkilöä, mutta heidän vaikutusvallastaan suomalaisessa yhteiskunnassa on vain vähän tietoa.


Talouden ja politiikan eliittiä

Vapaamuurareiden jäsenkunnassa on runsaasti poliittista, taloudellista ja yhteiskunnallista eliittiä, erityisesti rahoitusalan ja rakennusalan johtohahmoja.

Eri puolilla Suomea kerrotaan tarinoita, joiden mukaan kaavoitus- ja rakennushankkeita järjestellään muurariveljien kesken.


Henkistä kehitystä ja hyväntekeväisyyttä

Vapaamuurarit väittävät keskittyvänsä jäsentensä henkisen kehityksen ja hyväntekeväisyyden edistämiseen. He kieltävät muodostavansa salaseuroja, mutta eivät kerro julkisesti toiminnastaan ja rituaaleistaan.

Vapaamuurariudessa on 33 askelta, joihin liittyy erilaisia henkisiä ja fyysisiä toimenpiteitä.

Muurarien looseja on ympäri Suomea, ja jäsenten tulee osallistua kokouksiin säännöllisesti. Arkkitehti Jukka Paaso sai tarpeekseen turkulaisen hyväveli-verkon painostuksesta jäi ennenaikaisesti eläkkeelle.


Oikeusasiamies puuttunut

Muurarien toimintaan ei Suomessa ole puututtu, mutta eduskunnan oikeusasiamies on katsonut muurarijäsenyyden olevan niin merkittävä asia, että tuomioistuimissa toimivien tuomareiden on tehtävä jäsenyydestä virallinen ja julkinen sidonnaisuusilmoitus.

MOTissa haasteltava pastori Eero Kavasto vaatii luterilaiselta kirkolta vapaamuurariuden tuomitsevaa kannanottoa.

Monet "urbaanit muurarilegendat" jäävät vaille vapaamuurarien näkökantoja, koska järjestö vetäytyy julkisuudesta ja kieltää jäseniltään – valan sitomana – asioista puhumisen.


Jäsenluetteloita vaikea saada

Vapaamuurarit kertovat olevansa tavallinen yhdistys, mutta sen jäsenluettelot ovat hyvin hankalasti saatavissa.

Luettelot tulisi toimittaa muun muassa Kansalliskirjastoon, jonne MOT-toimitus teki virallisen tietopyynnön.

Viikkokausien etsimisen jälkeen kirjastosta löytyi vain kymmenen vuotta vanhoja painoksia, vaikka muurarien matrikkeli julkaistaan kahden vuoden välein, uusin vuonna 2011.

Ohjelman toimittaa Risto Vuorinen.

87

1687

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EU:nVarjohallitus

      TV7 Isännän pöydässä - Haastateltavana entinen vapaamuurari Juhani Julin

      Ohjelma nauhoitettiin kesäkuun 6. päivänä 2011 ja Jumala kutsui Juhani Julinin Taivaan kotiin kesäkuun 23. päivänä.
      http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=15677Tietoisesti

      taikka tietämättään antikristusta palvovat Vapaamuurarit tuovat ja saavat aikaan looseihinsa, seurakuntiin ja kirkkolaitos instituutioihin hengellisen kuoleman.Heitä on tänään EU-suomessa noin 8000 (piispoja, pappeja ja vanhemmistoa).

      Armon vuonna 1986 75% heistä kuului myös evlut suuntaukseen kertoi tutkija Harri Heino kirjassaan vuonna 1986 .

      Hymy-lehdissä 6/2008 ja 7/2008 julkaistut vapaamuurari-listat
      http://vaparit.blogspot.com/2008/10/vapaamuurarit-eli-vaparit.html

      Vapaamuurarius ja Kristinusko- Suomalaisen vapaamuurariliikkeen uskonnollisuuden ja etiikan tarkastelukirj; Harri HeinoISBN 951-693-115-4ISSN 0781-898-xKirkontutkimuskeskus sarja A 46. 1986

      Tuossa videossa Juhani Julin kertoo tästä kirjastaVapaamuurarien salaiset opit

      kirj; John Ankerberg ja John Weldonkirj
      suomalaisen liiteosasto; Kuva ja Sana Leo Meller 1995
      suomalainen kustantaja: Kuva ja Sana 1995
      ISBN 951-585-013-4
      alkuperäisteos; The Secret Teachings of The Masonic Lodge 1990

      Ekumeenisen evlut suuntauksen tutkimuslaitos hyväksyi okkultistisen vapaamuurariuden kristinuskoksi Kertoo Harri Veijonen.

      http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/usko/349/vapaamuurareissa_jasenina_kymmenia_kirkon_tyontekijoita

      http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/vapaamuurareiden-uusin-jasenluettelo-salatut-nimet

      http://markkupapinniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54138-ei-todellista-itsenaisyytta-ilman-demokratiaa-hyva-veli-seurat-demokratian-jarruna

      http://www.facebook.com/notes/eero-kavasto/rukous-vapaamuurariudesta-hvapautumiseksi/148104305253343

      • LInkki korjaus

        Ohjelma nauhoitettiin kesäkuun 6. päivänä 2011 ja Jumala kutsui Juhani Julinin Taivaan kotiin kesäkuun 23. päivänä.
        http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=15677

        Tietoisesti taikka tietämättään antikristusta palvovat Vapaamuurarit tuovat ja saavat aikaan looseihinsa, seurakuntiin ja kirkkolaitos instituutioihin hengellisen kuoleman.Heitä on tänään EU-suomessa noin 8000 (piispoja, pappeja ja vanhemmistoa).


      • spanja

        Tervausriitit todistaa vapaamuurarien äly vapaa hommelit. Salaseura outoine rituaaleineen. Moraalitonta hommaa. Varokaa vapaamuurareita.


    • rapparimafia

      Voitte olla varmoja, että totuutta vapaamuurareista ette näe tässä ohjelmassa.

      Se on mahdotonta, nimittäin alemman tason vapaamuurarit eivät itsekään tiedä kenen hyväksi lopulta toimivat.

      Ja niitä ylimmän tason vapaamuurareita, jotka tietävät homman nimen, on vain muutama prosentti vapaamuurareista.

    • hierarkia___________

      heh heh..

      lainaus:

      "MOTissa haasteltava pastori Eero Kavasto vaatii luterilaiselta kirkolta vapaamuurariuden tuomitsevaa kannanottoa."

      Koko luterilaisen kirkon ylin johto on vapaamuurareita, joten vapaamuurarit johtaa luterilaista kirkkoa, kuten muita valtauskontoja ja kirkkoja.

      Vapaamuurarit ovat saatananpalvojia, se heitä yhdistää, olit sitten islamilainen vapaamuurari tai kristitty vapaamuurari, niin saatanan palvonta yhdistää heitä ja nämä uskonnot ovat vain kulissia.

      Vapaamuurarisysteemihän on ehdottooman hierarkkinen, sekä on pyramidimallinen terrorikoneisto, eli alemman on aina toteltava ylemmän tason muurarin käskyjä, jos ylemmän tason muurari sanoo loosissa alemmalle veljelleen, eli vaikka poliitikolle, että nyt teet näin ja näin, niin alemman täytyy totella ehdottomasti.

      Alussa ja joka välissä vannotetaan sellaiset valat, että kerran vapaamuurariksi ryhtynyt on vapaamuurariuden orja, hänen täytyy noudattaa ehdottomasti ylempien vapaamuurariveljien ohjeita.

      • Jumala on hyvä

        Toivottavasti Jumala suojelee Kavastoa Julinin kohtalolta....

        Sanomattakin on selvää ettei totuus tule julki. Se että muurarit ovat pesiytyneet myös kirkon piiriin ajaa vain yhtä ideologiaa: ihmiset pois Jumalan luota. Lusiferin kannattajat johtavat kirkkoamme ja sitten ihmetellään kun maailma on niin maallistunut, lapsemme kiinnostuneet okkultistisista asioista ja kaikenlainen pahuus vallitsee kaikkialla.
        Lohdutuksena tässä on se että paha saa aina palkkansa, niin myös nämä Lusiferin kannattajat , he palavat ikuisessa tulessa kun aika koittaa.

        Terveisiä vaan niille Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Arkkipiispalle, piispoille, kirkkoherroille, kappalaisille ja kanttoreille jotka ovat kadottaneet uskonsa elävään Jumalaan ja liittyneet vapaamuurareiden Lusiferkerhoon.
        Jumala on Kaikkivaltias. Teidän jumalanne Lusifer vain henkiolento joka tulee aina olemaan Jumalan, Kaikkivaltiaan alapuolella.


    • antivapaamuurarirok

      elkääpä polkeko jalkoo vaan kuunnelkaa musiikkia eletystä elämästä,ilman piiloviestejä. http://cozhe.com/

    • jakinboas11
    • Luin heistä.........

      Suomessa ovat olleet 1700-luvulta lähtien! Evlut suuntausta lahkoa ovat ohjanneet mielensä mukaan jo satoja vuosia eli sukupolvia!

      • www.rapparit.com

        Suomen luterilaisen valtionkirkon alasajo (harhaoppien hyväksyminen, papittaret, piispatar, homoliittojen siunaaminen jne.) on rapparien pitkään suunnittelema operaatio, joka kulminoituu par'aikaa. Kirkon johto on täysin rapparien kontrollissa ja piispatar Askola nimettiin juuri rapparien vaatimuksesta. Rapparien tuki feminismille on hieman ironista koska rapparieliitin joukkoon ei naisia päästetä.

        Rapparit sensuroivat usein nettipalstoja, joilla paljastetaan rapparien touhuista kiusallisia asioita, joten neuvon kopioimaan tämän ketjun sisältämät linkit ja tiedot omalle koneelle ennen kuin rapparit tulevat paikalle ja poistavat ne.


      • Jumala on hyvä
        www.rapparit.com kirjoitti:

        Suomen luterilaisen valtionkirkon alasajo (harhaoppien hyväksyminen, papittaret, piispatar, homoliittojen siunaaminen jne.) on rapparien pitkään suunnittelema operaatio, joka kulminoituu par'aikaa. Kirkon johto on täysin rapparien kontrollissa ja piispatar Askola nimettiin juuri rapparien vaatimuksesta. Rapparien tuki feminismille on hieman ironista koska rapparieliitin joukkoon ei naisia päästetä.

        Rapparit sensuroivat usein nettipalstoja, joilla paljastetaan rapparien touhuista kiusallisia asioita, joten neuvon kopioimaan tämän ketjun sisältämät linkit ja tiedot omalle koneelle ennen kuin rapparit tulevat paikalle ja poistavat ne.

        Juuri näin! Meillä on Lusiferin palvojat kirkkomme johdossa ja ei ole ihme että kirkosta erotaan vauhdilla ym. Tätähän se rappareiden jumala haluaa: erottaa ihmiset Jumalasta.


    • rapparit kaikotkaa

      vapaamuurarit ja petos:

      http://koti.phnet.fi/petripaavola/vapaamuurarit.html

      Uskon itse että se vapaamuurarien tietovuoto nettiin (ne seinäjoen pöytäkirjat yms.) oli tarkoituksellinen teko, selailin ne matskut läpi, ei siinä ollut kuin kolmanteen asteeseen asti niitä rituaaliohjeita, joten ihan harmitonta kerhotoimintaahan rappaus on "vuotaneitten" asiakirjojen perusteella. Samalla taktiikalla esim. System of A down vuoti nettiin CIGARO kappaleensa niin sillä he saavat ilmaista huomiota, rapparitkin haluavat huomiota koska tavis ei välitä vittujakaan rappauksesta eikä tajua siitä hevon helvettiä vaikka iltalehessäkin oli niitä rapparien valoja joku aika sitten, "kieli leikataan pois" jos rikkoo valan eikö siitäkään muka tavis tajua että aika vitun vaarallinen järjestö on kyseessä, ajavat vain omaa etuaan ja sen näkee mm. siitä että rapparihanska-huoltsikka eli ABC on joka vitun nurkalla. En mene ABC:lle enintään kuin kuselle tai paskalle.

      • www.rapparit.com

        Media on niin pitkälti rapparien suorassa valvonnassa ettei mikään rappareita koskeva uutisointi tai tiedottaminen ole suinkaan puolueetonta, riippumattomasti tutkittua tietoa vaan lähinnä rapparien harjoittamaa manipulaatiota. Olemme jatkuvan mielipidekontrollin alaisuudessa.

        Kaikki ne pöyristyttävät asiat joita tapahtuu Suomessa paikallispolitiikassa, ennen muuta rakentamisen, asemakaavoittamisen ja uuden arkkitehtuurin alueella, selittyvät rapparien kautta. Etsikääpä rapparien symboleja rakennuksista, joita nousee hävitettyjen tilalle... Hämmästytte.


      • Mäkinen ym EROTKAA!

        Vapaamuurarit OVAT saatananpalvojia. Jopa kirkkomme johto on täynnä näitä sairaita lahkolaisia!


      • Pelottavaa....
        www.rapparit.com kirjoitti:

        Media on niin pitkälti rapparien suorassa valvonnassa ettei mikään rappareita koskeva uutisointi tai tiedottaminen ole suinkaan puolueetonta, riippumattomasti tutkittua tietoa vaan lähinnä rapparien harjoittamaa manipulaatiota. Olemme jatkuvan mielipidekontrollin alaisuudessa.

        Kaikki ne pöyristyttävät asiat joita tapahtuu Suomessa paikallispolitiikassa, ennen muuta rakentamisen, asemakaavoittamisen ja uuden arkkitehtuurin alueella, selittyvät rapparien kautta. Etsikääpä rapparien symboleja rakennuksista, joita nousee hävitettyjen tilalle... Hämmästytte.

        Mitkä ovat heidän symbolinsa?


      • maahinen
        Pelottavaa.... kirjoitti:

        Mitkä ovat heidän symbolinsa?

        Outoja symboleita... se kikkeilymboli huvittaa.. toisiinsa kietoutuneet kultaiset kikkelit.. eihän nyt vissiin homoudesta ole yksymys... täytyypä katsoa hymy-lehden listassa olevia tuttuja nimiä nyt aivan uudella silmällä... siellähän niitä oli koko liuta Tampereen kaupungin johtoa ja vaikuttavia henkilöitä!


      • hyi saatana
        maahinen kirjoitti:

        Outoja symboleita... se kikkeilymboli huvittaa.. toisiinsa kietoutuneet kultaiset kikkelit.. eihän nyt vissiin homoudesta ole yksymys... täytyypä katsoa hymy-lehden listassa olevia tuttuja nimiä nyt aivan uudella silmällä... siellähän niitä oli koko liuta Tampereen kaupungin johtoa ja vaikuttavia henkilöitä!

        eipä vissiin! taitavat panna toisiaan perseeseen ni saavat siitä jahbulonin voimaa


      • nähtävillä
        www.rapparit.com kirjoitti:

        Media on niin pitkälti rapparien suorassa valvonnassa ettei mikään rappareita koskeva uutisointi tai tiedottaminen ole suinkaan puolueetonta, riippumattomasti tutkittua tietoa vaan lähinnä rapparien harjoittamaa manipulaatiota. Olemme jatkuvan mielipidekontrollin alaisuudessa.

        Kaikki ne pöyristyttävät asiat joita tapahtuu Suomessa paikallispolitiikassa, ennen muuta rakentamisen, asemakaavoittamisen ja uuden arkkitehtuurin alueella, selittyvät rapparien kautta. Etsikääpä rapparien symboleja rakennuksista, joita nousee hävitettyjen tilalle... Hämmästytte.

        http://ufohauta.jimdo.com/kätketty-näkyville/

        Tässä esimerkki piilotetusta asiasta, joka on kaikkien nähtävillä:


    • eroa jo

      paras vastalause kirkon perseilylle:

      eroakirkosta.fi

      • älä rappaaa!

    • Anti-rappari
    • -MOT-
    • oho4

      IS:
      Ylen MOT: Vapaamuurareilla outo rituaali Turussa – ”Näin sen munien tervauksen”

      "Siinä otetaan muoviämpäriin kuumaa vettä. Siihen kaadetaan tervaa joukkoon ja sekoitetaan. Sitten otetaan iso maalaussuti, jolla maalataan rakennuksia. Sillä roiskautetaan munille, vaikkapa saunan lauteilla, Paaso kuvailee."

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288533905454.html?pos=ok-nln

    • swisse
    • rappaus seis
    • linkki.
      • Maahisämmä

        Näin se on , että samat hyväveliporukat ainakinTampereella ovat hallinneet vuosikymmeniä!
        Nyt tajuan myös , miksi hävisin selväksi luonnehditun oikeuden käynnin koskien ostamani asunnon virheita.. Katsoin tuosta Hymy-lehden listasta, että vastapuolen asianajaja ja vastapuoli ja varmaan käräjätuomari oli näitä hyvävelijärestelmään kuuluvia.... Luotapa sitten oikeuslaitokseen Suomessa!!! Minun asianajajani kuoli muuten oikeudenkäynnin jälkeen yllättäen....
        Että näin meillä...
        Kaivakaa kansalaisten oikeuden nimissä rakkaat toimittajat näitä asioita...
        Tuossa Mot-ohjelmassa oli muuten se kikkelisymboli... että mitähän se tarkoittaa...


    • moskovilla
    • ##1

      http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194670888555/artikkeli/uskonnollinen jarjesto kampanjoi vapaudu omasta vanhempiesi tai esivanhempiesi vapaamuurariudesta rukouksella.html

      Rukous

      Isä Jumala, taivaan ja maan Luoja, tulen luoksesi Poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tulen luoksesi syntisenä etsien anteeksiantamusta ja puhdistusta kaikista sinua vastaan tehdyistä synneistä. Kunnioitan omaa isääni ja äitiäni ja kaikkia esivanhempiani, kasvattivanhempiani ja kummivanhempiani, mutta käännyn ehdottomasti pois ja sanoudun irti kaikista heidän synneistään. Annan anteeksi kaikille esivanhemmilleni heidän syntiensä vaikutuksen lapsiini ja minuun itseeni. Tunnustan kaikki omat syntini ja sanoudun niistä irti.

      Sanoudun irti ja nuhtelen Saatanaa ja kaikkia hengellisiä voimia, jotka yrittävät vaikuttaa perheeseeni ja minuun itseeni.

      Nuhtelen ja hylkään kaiken vapaamuurariuden tai minkä tahansa muun loosin tai voiman vaikutuksen esivanhempiini ja itseeni. Hylkään noituuden, joka on vapaamuurariuden pääasiallisin henkivalta, hylkään Bafometin ja Antikristuksen henkivallan ja Lusiferin oppirakennelman kirouksen. Hylkään epäjumalanpalveluksen, hengellisen pilkkaamisen ja vapaamuurariuden salat ja eksytykset niiden jokaisella tasolla. Hylkään nimenomaisesti sielun levottomuuden ja rauhattomuuden, rakkauden arvostettuun asemaan ja rakkauden valtaan, rakkauden rahaan ja ahneuden siihen ja hylkään ylpistymisen tunteen, joka on saattanut johtaa esivanhempani vapaamuurariuteen. Sanoudun irti kaikista niistä peloista, jotka ovat pitäneet heitä vapaamuurariudessa, erikoisesti kuolemanpelosta, ihmispelosta ja pelosta uskoa Jeesuksen Kristuksen nimen voimaan.

      Hylkään kaikki esivanhempieni erilaisissa looseissa pitämät arvoasteet, olkoot minkä nimisiä tahansa.

      Sanoudun irti siitä, että kutsun ketään ihmistä Mestariksi, sillä Jeesus Kristus on minun ainoa Mestarini ja Herrani ja hän kieltää ketään toista pitämästä tuota titteliä itsellään.

      Hylkään muiden houkuttelemisen ja kietomisen vapaamuurariuteen sekä sen, että sietäisin ja hyväksyisin avuttomuuden salaisten rituaalien harjoittamisessa. Sanoudun irti vapaamuurariuden vaikutuksista, jotka ovat siirtyneet minuun jonkun sellaisen naispuolisen esivanhemman kautta, jonka puoliso on ollut epärehellinen tätä kohtaan ja torjunut hänet sen takia, että mies on kuulunut ja osallistunut loosin toimintaan ja samalla kieltäytynyt kertomasta puolisolleen omista salaisista toimistaan.http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194670888555/artikkeli/uskonnollinen jarjesto kampanjoi vapaudu omasta vanhempiesi tai esivanhempiesi vapaamuurariudesta rukouksella.html

      Rukous

      Isä Jumala, taivaan ja maan Luoja, tulen luoksesi Poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tulen luoksesi syntisenä etsien anteeksiantamusta ja puhdistusta kaikista sinua vastaan tehdyistä synneistä. Kunnioitan omaa isääni ja äitiäni ja kaikkia esivanhempiani, kasvattivanhempiani ja kummivanhempiani, mutta käännyn ehdottomasti pois ja sanoudun irti kaikista heidän synneistään. Annan anteeksi kaikille esivanhemmilleni heidän syntiensä vaikutuksen lapsiini ja minuun itseeni. Tunnustan kaikki omat syntini ja sanoudun niistä irti.

      Sanoudun irti ja nuhtelen Saatanaa ja kaikkia hengellisiä voimia, jotka yrittävät vaikuttaa perheeseeni ja minuun itseeni.

      Nuhtelen ja hylkään kaiken vapaamuurariuden tai minkä tahansa muun loosin tai voiman vaikutuksen esivanhempiini ja itseeni. Hylkään noituuden, joka on vapaamuurariuden pääasiallisin henkivalta, hylkään Bafometin ja Antikristuksen henkivallan ja Lusiferin oppirakennelman kirouksen. Hylkään epäjumalanpalveluksen, hengellisen pilkkaamisen ja vapaamuurariuden salat ja eksytykset niiden jokaisella tasolla. Hylkään nimenomaisesti sielun levottomuuden ja rauhattomuuden, rakkauden arvostettuun asemaan ja rakkauden valtaan, rakkauden rahaan ja ahneuden siihen ja hylkään ylpistymisen tunteen, joka on saattanut johtaa esivanhempani vapaamuurariuteen. Sanoudun irti kaikista niistä peloista, jotka ovat pitäneet heitä vapaamuurariudessa, erikoisesti kuolemanpelosta, ihmispelosta ja pelosta uskoa Jeesuksen Kristuksen nimen voimaan.

      Hylkään kaikki esivanhempieni erilaisissa looseissa pitämät arvoasteet, olkoot minkä nimisiä tahansa.

      Sanoudun irti siitä, että kutsun ketään ihmistä Mestariksi, sillä Jeesus Kristus on minun ainoa Mestarini ja Herrani ja hän kieltää ketään toista pitämästä tuota titteliä itsellään.

      Hylkään muiden houkuttelemisen ja kietomisen vapaamuurariuteen sekä sen, että sietäisin ja hyväksyisin avuttomuuden salaisten rituaalien harjoittamisessa. Sanoudun irti vapaamuurariuden vaikutuksista, jotka ovat siirtyneet minuun jonkun sellaisen naispuolisen esivanhemman kautta, jonka puoliso on ollut epärehellinen tätä kohtaan ja torjunut hänet sen takia, että mies on kuulunut ja osallistunut loosin toimintaan ja samalla kieltäytynyt kertomasta puolisolleen omista salaisista toimistaan.

    • ##2

      1. aste

      Hylkään valat ja kiroukset, jotka kuuluvat Ensimmäiseen Asteeseen, erityisesti niiden vaikutukset, jotka kohdistuvat kurkkuun ja kieleen. Sanoudun irti salaisesta silmien peitteestä (>Hoodwink) ja sen vaikutuksesta tunnetiloihin ja itse silmiin. Tähän liittyy kaikenlainen hämmennys ja pimeyden pelko, valon pelko ja pelko kuulla yhtäkkiä ääniä. Sanoudun irti salaisesta BOAZ-nimestä ja kaikesta siitä, mitä se tarkoittaakin. Sanoudun irti Ensimmäiseen Asteeseen liittyvästä totuuden ja vääryyden sekoittamisesta ja epäjumalanpalveluksesta.

      Sanoudun irti kaulan ympärille asetetusta köydestä, tukehtumisen tunteesta ja henkivallasta, joka voi aiheuttaa astmaa, heinänuhaa tai mitä tahansa muuta, joka vaikeuttaa itse hengittämistä. Sanoudun irti kompassineulasta, miekasta tai keihäästä, joka on asetettu rinnan päälle ja joka aiheuttaa tunteen Ensimmäisessä Asteessa joutumisesta puukotetuksi tai pelosta saada sydänkohtaus.

      Jeesuksen Kristuksen nimessä rukoilen kurkun, äänijänteiden, nenätiehyeiden, nenäontelon, keuhkoputken, puhe-elinten ja kaikkien näihin liittyvien ruumiin osien parantumista. Rukoilen sitä, että Jumalan Sana saa tulla vapaasti esiin minun ja perheeni kohdalla.

      2. aste

      Sanoudun irti Toisen Asteen vapaamuurariuden valoista ja kirouksista, erityisesti sydämeen ja rintaan liittyvistä kirouksista. Sanoudun salaisista JAKIN ja SIBBOLET nimistä ja kaikesta mitä ne merkitsevätkin. Työnnän itsestäni ja perheestäni pois tunnekovuuden, apatian ja alakuloisuuden, välinpitämättömyyden ja syvät vihan tunteet.

      Jeesuksen Kristuksen nimessä rukoilen rinnan alueen, keuhkojen ja sydämen alueen parantumista ja tunne-elämäni parantumista ja että tulen herkäksi Jumalan Pyhän Hengen puhuttelulle.

      3. aste

      Sanoudun irti vapaamuurariuden Kolmannen Asteen valoista ja kirouksista, erityisesti vatsan ja alavatsan alueen kirouksista. Sanoudun irti salaisista MAIIA BONE, MACHBINNA JA TUBAL KAIN sanoista ja kaikesta mitä ne tarkoittavatkin. Sanoudun irti kuvainnollisista Kuoleman Hengen rituaalimurha-iskuista, kuoleman pelosta, vääristyneestä marttyyriudesta, kuvitelluista joukkopäällekäymisistä, hyökkäyksistä tai raiskauksista ja kaikesta siitä avuttomuuden tunteesta, joka Kolmanteen Asteeseen liittyy.

      Sanoudun irti tunteesta joutua ruumisarkkuun tai ruumislaudalle rituaalimurhan yhteydessä. Sanoudun irti tähän asteeseen liitetystä ylösnousemuksesta, koska vain Jeesus Kristus on Ylösnousemus ja Elämä.

      Sanoudun irti jumalanpilkasta, joka liittyy noituudessa tehtyyn Raamatun suutelemiseen.

      Katkaisen kaikki yhteydet kuoleman ja noituuden ja eksytyksen henkeen ja rukoilen Jeesuksen Kristuksen nimessä vapaamuurariuden tartuttaman vatsan, sapen, alavatsan, maksan ja minkä tahansa muun ruumiin elimen parantumisen puolesta. Rukoilen saavani voiman tuntea ja ymmärtää perhettäni ja itseäni.

      Royal Arch Aste

      Sanoudun irti ja hylkään Pyhän Royal Arch Asteen vapaamuurariuden valat ja kiroukset, erityisesti valan, jonka mukaan pää irrotetaan ruumiista ja aivot asetetaan auringon paahteeseen. Sanoudun irti Merkkiloosista ja neliöiden ja kulman muotoisista merkeistä, jotka merkitsevät ja leimaavat ihmisen loppuelämäkseen.

      Sanoudun irti myös tällaisesta merkistä tehdystä jalokivestä tai taikakalusta, jota käytetään loosin kokouksissa. Sanoudun irti Jumalan salaisesta väärästä nimestä JABULON ja tunnussanasta AMMI RUHAMA ja kaikesta mitä ne merkitsevätkään.

      Sanoudun irti väärästä ehtoollisesta, joka nautitaan Kolmannessa Asteessa ja kaikesta pilkkaamisesta, epäilyksestä ja epäuskosta Jeesuksen Kristuksen pelastavaan työhön ja Golgatan ristiin. Katkaisen yhteydet kaikkiin näihin kirouksiin ja niiden vaikutuksiin perheeseeni ja minuun nähden Jeesuksen Kristuksen nimessä ja rukoilen aivojen, mielen ja kaiken muun parantumista.

    • ##3

      18. aste

      Hylkään vapaamuurariuden Kahdeksannentoista Asteen valat ja kiroukset, Pelikaani Ritarin ja Ruusuristin Prinssin valat ja kiroukset. Sanoudun irti Pelikaani-noituudesta ja torjun sen hengen, samoin Ruusuristiläisten salaopin vaikutuksen ja Kolmanteen Asteeseen liittyvän Kabbalan.

      Sanoudun irti siitä väitteestä, että Jeesuksen Kristuksen kuolema oli pelkästään ´surkuteltava ja valitettava onnettomuus´ ja samalla tarkoituksellista kristillisen sovitusopin pilkkaamista ja vääristelyä.

      Sanoudun irti Jeesuksen Kristuksen jumaluuden pilkkaamisesta ja torjumisesta.

      Sanoudun irti salaisista IGNE NATURA RENOVATUR INTERGRA sanoista ja niiden polttamisesta. Sanoudun irti Kolmannessa Asteessa nautittavasta ehtoollisen irvikuvasta, johon liittyy keksin, suolan ja valkoviinin nauttiminen.

      30. aste

      Sanoudun irti vapaamuurariuden Kolmannenkymmenennen Asteen Kuoleman Ritarin ja Mustan ja Valkoisen Kotkan valoista ja kirouksista. Sanoudun irti STIBIUM ALKABAR salasanasta ja kaikesta mitä se tarkoittaakin.

      31. aste

      Sanoudun irti vapaamuurariuden Kolmannenkymmenennenensimmäisen Asteen Suuren Inkvisiittorin ja Komentajan valoista ja kirouksista. Sanoudun irti tässä asteessa palvotuista Egyptin jumalista ja jumalattarista, Anubiksen oinaan päästä, Osiris Aurinkojumalasta, Osiriksen sisaresta Isiksesta ja Kuun jumalattaresta.

      Sanoudun irti Kereksen sielusta, Kuolemattomuuden väärästä symbolista ja Kuolleiden Huoneesta ja jälleensyntymisen väärästä opettamisesta.

      32. aste

      Sanoudun irti vapaamuurariuden Kolmannenkymmenennentoisen Asteen Kuninkaallisen Salaisuuden Ylivertaisen Prinssin valoista ja kirouksista.

      Sanoudun irti vapaamuurariuden kolminaisuuden AUM-jumaluudesta ja kaikista sen osista, Brahma-luojasta, Vishnu-ylläpitäjästä ja Shiva-tuhoajasta.

      Sanoudun irti AHURA-MADZA jumaluudesta, väitetystä valon lähteen henkivallasta ja tulen palvomisesta, jotka ovat kauhistus Jumalalle. Sanoudun irti siitä moniin riitteihin kuuluvasta toiminnasta, että juodaan ihmisen pääkallosta.

      Yorkin riitti

      Sanoudun irti Yorkin Riitin, Mestari Merkin, Menneisyyden Mestarin, Kaikkein Korkeimman Mestarin, Royal Mestarin, Valitun Mestarin, Kaikkein Erinomaisimman Mestarin, Punaisen Ristin Ritarikunnan, Maltan ritarien ja Temppeliritarien asteiden valoista ja kirouksista.

      Sanoudun irti salaisista JOPPA, KEB RAIOT ja MAHER-SALAL-HAS-BAZ sanoista.

      Sanoudun irti lupauksista ja valoista, jotka tehdään käsi asetettuna pääkallolle ja ristikkäin olevista miekoista. Sanoudun irti Juudaksen kirouksesta ja kuoleman toivotuksesta, jossa pää hakataan irti ja asetetaan kirkon tornin huippuun. Sanoudun irti epäpyhästä ehtoollisesta ja monissa riiteissä tapahtuvasta pääkallosta juomisesta.

      33. korkein aste

      Sanoudun Jeesuksen Kristuksen nimessä irti vapaamuurariuden korkeimman Kolmannenkymmenennenkolmannen Asteen Korkeimman Suur-Päätarkastajan valoista ja kirouksista.

      Sanoudun irti salaisista DEMOLAI-HIRAM ABIFF, PREUSSIN FREDRIK SUURI, MICHA, MACHA, BEALIM ja ADONI sanoista ja kaikesta mitä ne merkitsevätkään.

      Sanoudun irti kaikista vapaamuurariuden eri asteiden velvoitteista ja kaikista niistä rangaistuksista, jotka kutsutaan esiin.

      Sanoudun irti ja hylkään ehdottomasti Maailmankaikkeuden Suuren Arkkitehdin, joka tässä asteessa paljastetaan Luciferiksi. Sanoudun irti hänen väärästä väitteeseen tehdä tyhjäksi Jumalan kaikkivoipaisuus.

      Sanoudun irti kaulan ympärillä olevasta hirttosilmukasta. Sanoudun irti kuoleman kutsusta ja toivotuksesta, että pääkallosta juotu viini muuttuu myrkyksi.

      Sanoudun irti luurangon kylmistä käsistä, jotka minua tavoittavat, jos tämän asteen vala rikotaan.

      Sanoudun irti kolmesta Suurmestarin pahamaineisesta murhaajasta, laista, omaisuudesta ja uskonnosta.

      Sanoudun irti noituudesta ja halusta mestaroida ja hallita ihmiskuntaa.

      Jumalan Isän, Jeesuksen Kristuksen Pojan ja Pyhän Hengen nimessä sanoudun irti ja murran ne kiroukset, jotka liittyvät jokaisen vapaamuurariuden asteen epäjumalanpalvelukseen, pilkkaamiseen, herjaamiseen, saloihin ja eksytykseen.

      Kutsun Jeesuksen Kristuksen Veren puhdistamaan itseni kaikista edellä lueteltujen asioiden seurauksista elämässäni.

      Sanoudun irti kaikista aikaisemmista neuvoista, joita kuka tahansa esivanhemmistani tai minä itse olen antanut, jotta minut johdettaisiin harhaan.

    • Hihi hihi hiii

      Minäkin pysyisin mieluummin salassa kuin julkkumuurarina. Johan niitä tervamulkkuja nauraisi naurismaan aidatkin. Varsinkin pienillä paikkakunnilla voisi olo tulla aika tukalaksi.

    • epäilevä

      Mistä tiedätte, että Mot:ssa kerrottu on totta? Ihan kaikkea ei pidä uskoa, mitä kuulee.

    • moskovilla

      Vapamuurarit ovat vannoneet valan etteivät koskaan paljasta vapaamuurariuden salaisia opetuksia. Valan rikkomisesta seuraa kuolema. Tästä syystä vapaamuurarit sekä entiset vapaamuurarit ovat haluttomia paljastamaan heidän salaisia opetuksiaan.

      Koska vapaamuurareita velvoittaa kuolemanrangaistus, niin on selvää että he eivät kerro julkisuuteen totuudenmukaisesti sitä mitä vapaamuurarius todella edustaa. Siksi he antavat julkisuuteen ympäripyöreitä kuvauksia vapaamuurariudesta, mutta eivät voi paljastaa sen todellista luonnetta ja opetusta.

      Entiset vapaamuurarit, jotka ovat tulleet uskoon Herraan Jeesukseen ovat tästä valasta vapaita, koska Jumala on heidän pelastanut ja siirtänyt saatanan valtakunnasta Jumalan valtakuntaan. Tämän tähden he ovat uskaltaneet kertoa mitä vapaamuurarius on.

      • Jeesus pelastaa

        Kiitos Herralle!


    • Historiallista

      Olipa hieno ohjelma, vau. Kerrankin kunnon tiukkaa shittiä valtakanavalla, rohkeita tekijöitä tosiaan!

      Munantervauksista valittajille; ei nyt ehkä ihan heti alkuun kannata mitään ihmisuhrauksia tms. ottaa puheeksi, vai mitä? Taisi jo tuosta eilisestäkin aika monet kaffet mennä rinnuksille töllöjen ääressä. Ja tänä aamuna on aika monella korvat punaisena, eri syistä..

      Totuus alkaa tulla esiin.

    • Turkkusesta

      Aiheesta ennekin yritetty puhua,kirjoittaa,mutta Vapaamuureiden joukossa esim YLE:N johtajistoa Atte Jääskeläinen ym
      http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-20012156
      Käynnistelyä
      Kirjoittanut: Kynä 02.01.2011 - 02:37

      Vapaamuurarit ohjaavat yhteiskuntaa haluamaansa suuntaan. Youtube linkin http://www.youtube.com/watch?v=UhRQiLhJP60&feature=related mukaan suomalaisia tunnetuja vapaamuurareita (Illuminati/Bilderberger) ovat mm. Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Matti Vanhanen, Esko Aho, Eero Heinäluoma, Sixten Korkman, Aatos Erkko, Antti Blåfielt (HS), Olli Kivinen (HS), Atte Jääskeläinen (Yle), Olli-Pekka Heinonen (Yle), Jorma Ollila, Jukka Härmälä, Krister Ahlström, Max Jakobson, Arne Wessberg (ex.Yle), Georg Ehrnrooth. En tiedä uskoako tähän. Aika uskomaton lista?

      • pikkuliraus

        Älä usko noin pientä listaa. Kokonaisuus Suomessa ei jää alle 100.000.

        Suomi on pikku liraus monikymmen miljoonaisessa systeemissä.


    • rappaus seis

      miksei uskoisi, jos kerran raksa-alallakin esim YIT:ssä on rappareita ni miksei politiikan huipulla?

    • -MOT-
    • heinoska
    • hitler vs saatana
    • JUUPITUUPI

      SUOMI ON PASKAMAA. HERRAT SIPERIAN VANKILAAN.

    • taas tampereelta

      IS: Kirpputorilta löytyi todisteita vapaamuurarien rituaaleista

      Tamperelaismies löysi erikoisia äänikasetteja kirpputorilta, kertoo Ilta-Sanomat

      "Kaseteille on äänitetty muun muassa vapaamuurarien salaisia menoja, kuten jäseneksiottamisrituaaleja ja surusaattueita, Ilta-Sanomat kertoo."

      "Äänitteiltä on tunnistettavissa muun muassa tunnettu muusikko ja tv-persoona, kansanedustaja, talouselämän vaikuttaja sekä pappi, IS kertoo."

      "Äänitteet on Ilta-Sanomien mukaan saattanut tehdä Suomen johtaviin vapaamuurareihin lukeutunut tiedemies."

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013012316590884_uu.shtml

    • heinoska78

      Kaikkeen ne vapaamuurarit sotekuetuu. Kammottava järjestö.

    • viskibiletystä

      Kuuntelin otteen äänitteestä. Olipa outo rituaali, joivat viskiä porukalla. Vastaavia rituaaleja saattaa kyllä löytyä muistakin piireistä, jopa sellaisista, joissa ei ole vapaamuurareita. Hauskanpitoahan se vain oli, ei sitä niin tosissaan pidä ottaa.

    • mietippä siitä

      joo ei oteta ei, mutta mitäs sanot siihen että 33. tasolla heille paljastuu että heidnä jumalansa on perkele

    • itse koettua

      Ja mistä sinä "mietippä siitä"sen tiedät, että heille paljastuu että heidän jumansa on *******? Olen ollut joskus hautajaisissa, joissa vainaja oli kuulunut vapaamuurareihin. Hautajaiset olivat niin kauniit, lämminhenkiset, hartaat ja täynnä lämpöä ja välittämistä, että minun on todella vaikea uskoa, että vapaamuurarit olisi jotenkin paha järjestö. Hautajaisissa huokui toisesta ihmisestä välittäminen, nimenomaan vapaamuurariystävien läsnäolon kautta. Niin kauan, kun omat kokemukseni heistä ovat positiivisia, minua ei saa kukaan vakuuttuneeksi siitä, että vapaamuurarit olisivat pahoja ja vaarallisia ihmisiä. Minä uskon siihen mitä näen ja koen, en siihen, mitä huhuja kuulen.

    • - MOT -
    • suvaitseva

      Olen katsonut MOT:n ohjelman vapaamuurareista. Toistan vielä, että uskon siihen, mitä itse näen ja koen, en siihen, mitä huhuina kuulen. En myöskään pidä yleisönosastokirjoituksia faktoina, vaikka ihmiset niitä tosissaan kirjoittavatkin. MOT:n ohjelma ei vakuuttanut minua uskomaan vapaamuurareiden pahuuteen.

      • vaparit on homoja

        vedä suvaitseva vittu päähäsi taidat olla noita samoja homo rotareita.


    • suvaitseva

      Vastauksena "vaparit on homoja"- nimimerkille!
      Olen nainen, äiti ja hetero.

    • toinen näkökanta
    • Huijaavat omiaan

      Vapaamuurareille valehdellaan

      Vapaamuurareille kerrotaan tietoa vapaamuurareiden "totuudesta" aina sen mukaan missä asteessa he ovat. Korkeimman asteen vapaamuurareille opetetaan, että alemmille asteille ei saa opettaa koko totuttaa, vaan heille tulee antaa se vaikutelma että heille kerrotaan koko ajan totuutta vapaamuurariudesta ja sen opeista. 30 asteesta ylöspäin vapaamuurareille kerrotaan, että Lucifer on hyvä ja Adonai on paha. Adonai on hepreaksi yksi Raamatun Jumalan nimistä. Itse asiassa saatanalliset henkivallat eksyttävät ja valehtelevat vapaamuurareille Luciferista ja Adonaista.

      Manly P. Hall The Lost Keys of Freemasonry (s. 48): “Kun vapaamuurari ymmärtää, että avain soturiuteen on elävän voimanlähteen oikea käyttöönotto, hän on oppinut tuntemaan vapaamuurariuden salat. Luciferin voimavarat ovat hänen käsissään".

      Vapaamuurarius opettaa lopulta jäsenillään, että saatana on hyvä ja oikea ja todellinen Jumala on paha. Tässäkin kohtaa tulee esille se kuinka saatanalliset henkivallat ohjaavat vapaamuurareita vääristäen totuuden tehden synnistä hyvän ja Jumalan totuudesta pahan. Tästä tulee myös se esille kuinka vapaamuurarius on Raamatullista uskoa vastaan, mutta hyväksyy muut uskomukset ja uskot. Vapaamuurarit koittavat tuhota ja hävittää Raamatullisen uskon uskottelemalla, että he uskovat Raamatun Jumalaan, vaikka kieltävät uskon Raamatun Jumalaan ylemmillä asteilla ja palvovat ja palvelevat tietoisesti saatanaa.

      Tämä on aina ollut saatanan tahto, eli eksyttää ihmisiä luulemaan Jumalan tahtoa pahaksi sekä tehdä synnistä hyvä asia. Tässä kohden saatana eksyttää vapaamuurareita kuten kaikkia muitakin ihmisiä vääristäen hyvän Jumalan sekä saatanan todelliset luonteet ja tahdon.

      Korkeimmilla asteilla vapaamuurarit vannovat verivalan etteivät paljasta vapaamuuraritoverien salaisuuksia, jotka voivat sisältää jopa murhan tai maanpetoksen salaamisen.

    • Tieto on valttia

      Voi teitä onnettomia, luulojenne ja mielikuvituksienne tuottamia raukkoja.
      Kateus ja halu päästä joukkoomme, saa mitä ihmeellisimpiä kirjoituksia aikaiseksi. Sääliksi teitä käy, kirjoitelkaa vain lisää, saamme nauraa oikein mehevästi luuloillenne.Ei ole epäselvää se , että minkätasoiset ihmiset näitä juttuja kirjoittaa, kun alapää, saatananpalvonta ja rikollisuus on melkein kaikilla kirjoituksien innoittajina.
      Katkeroituneet ja poispotkitut veljet, hävetkää, olette luusereita ja valanne vannoneita pettureita, ei teitä looshit kaipaa, olette olleet loosheillenne häpeäksi. Toivottavasti saatte sydämmellene rauhan. Me valan vannoneet ja sen pitäneet annamme anteeksi, sillä ette ymmärrä mitä teette ja kirjoitatte.
      Lopuksi, täytyy todeta luusereille, kyllä henkisenkasvun yritys kohdallanne on kokenut vesiperän.

    • narsismi ja vapaamuu
    • kymppi

      Kapina on alkanut ihmisten mielissä eikä sitä pysäytä mikään.

      Ihan turha koittaa syöttää epäuskoa kapinoiviin. Et onnistu. Informaatio on levinnyt liian pitkälle eikä ole muuta vaihtoehtoa kuin tulla ulos luuluolasta ja kertoa kivat temput kaikille. Muutenkin nyt ollaan jo saavutettu se teknologia, millä ihmiset voivat elää resursseista riippumattomina ja hyvin tehokkaasti ja vaikkapa lorvia päivät pitkät pelaten korttia jos eivät muuta keksi. Sitten on ihmiskunnan oma vika jos eivät rupea mitään tekemään ilman väkipakkoista kontrollointia. Veikkaisin että ihmiskunnan kehitys räjähtäisi käsistä kun raha ja poliittiset rajat poistettaisiin ja kaikki valaistaisiin tasan tarkkaan ihmisen psykologisista toiminnoista, jotta eläminen olisi helpompaa niin että kenenkään ihmisyyttä tai älykkyyttä ei loukattaisi. Ei ihmisen psykologia ole luontoa kummempi asia, eikä skitsofreniaa tms esiinny ilman konsensusta. Kuulostaa utopistiselta, mutta maailma olisi täydellinen paikka, jos täällä ei olisi tätä väkipakolla ja suurella pimeydellä toteutettua järjestelmää ja tilalla olisi ihmisten perustarpeista huolehtiva ihmisen omaan älykkyyteen perustuva järjestelmä. Eihän ihmiset mihinkään voi kehittyä ellei luonto haasta. Kehdot ovat vauvoille, mutta jos maailmasta annetaan lällärikuva kaikille, niin lälläreitähän me sitten ollaan?

      C-vitamiini, omat ajatukset, kannabis ja muut luonnon psykoaktiiviset aineet oikein käytettynä ovat tie ulos konsensuksesta ja saatte oikeat omat tunteenne ja taitonne takaisin. Huomaatte osaavanne mitä vain jos haluatte ja kuuntelette sydämmen ääntä. Jokaisella on tahto olla hyvä ja tahtohan palkitsee niinkuin kaikki tietää.

      Ahneus ja pelko ovat vapaamuurareiden pimeiden toimien taustalla. Heidän valheitaan on rakkaus ja rohkeus joita he vaalivat itselleen, valehdellen samalla että he vaalivat sitä ainoastaan sen takia, että muut eivät pilaisi heidän suunnitelmiaan. (pelko menetyksestä ja ahneus kontrolloida)

      "Maailmankaikkeudessa ei ole kuin kaksi ääretöntä asiaa, universumi sekä ihmisen tyhmyys. Universumista en ole edes varma"
      -Albert Einstein

    • Mietiskelijaä

      Suur Loossin omilla sivuilla lukee että ei muka keskustella uskonnosta eikä politiikasta. No mistä muusta te keskustelette sitten, ja miksi uskonnollisia riittejä ruumisarkkuineen ja vihkimyksineen? Onko tuo suurloosin omalla sivulla oleva totta vai ei? Ja jos se olisi totta silloihan kyse on vain oman vallan ja etujen pönkittämisestä uskonnon harjoituksen varjolla.

      Miksi suomi 34 on poistanut parikin aiheeta olevaa ketjua ?

    • Rautalangasta

      Mä en ainakaan ole kateellinen päinvastoin, en arvosta valheiden verkkkoanne.
      Satun olemaan elämässini edennyt nainen ja vielä ilman hyvä veli -verkkoa, jonka en halua jatkossakaan pysäyttävän epärehellisen perustein minun eikä kenenkään muunkaan työssä ja yhteiskunnassa etenemistä. Suosimisjärjestelmät johtavat yhteiskunnan rappioon, senhän on historia meille opettanut.

      Joko ymmärrätte että tuo teidän salainen uosimisjärkestelmä ei sovi avoimeen ja demokraattiseen Suomeen (jos maatamme voi enää näillä sanoin kuvata).

      En myöskään ymmärrä miksi aikuiset miehet palvovat jumalolentoja ja uskovat satuihin - ei anna kovin vakuuttavaa kuvaa päättjistä.

      • Hyvä-sisko -verkosto

        Näyttäähän olevan noita naislooshejakin, Helsingissäkin on kai yksi (Svenska frimurareorden i Finlandin alla) ja sitten on vaikka kuinka monta yhteisvapaamuurarillista looshia. Eli kyllä niitä naisverkostojakin on. Toisin sanoen vapaamuuraiushan ei kai ole mikään rekisteröity tavaramerkki, vaan vapaamuurarijärjestöjä on useita (ja lisäksi joitain wannabe -tahoja kuten ruusuristiläisyys).


      • viheliäisimmistä
        Hyvä-sisko -verkosto kirjoitti:

        Näyttäähän olevan noita naislooshejakin, Helsingissäkin on kai yksi (Svenska frimurareorden i Finlandin alla) ja sitten on vaikka kuinka monta yhteisvapaamuurarillista looshia. Eli kyllä niitä naisverkostojakin on. Toisin sanoen vapaamuuraiushan ei kai ole mikään rekisteröity tavaramerkki, vaan vapaamuurarijärjestöjä on useita (ja lisäksi joitain wannabe -tahoja kuten ruusuristiläisyys).

        Rebekat on eräs viheliäisimmistä.

        Koko naisuus on pelkästään Suomessa suurempi kuin 100.000


    • asdlfjgiwgpweirg

      tiivistelmä

      Ja nyt sitten heikkohermoiset Bush-lampaat voivat ottaa sen iltadiapaminsa sillä tässä tulee Zagamin haastattelusta tiivistelmä.

      Koko haastattelu:
      http://video.google.com/videoplay?docid=2613809334974855798

      Leo Zagami oli siis 33 asteen vapaamuurari ja hänen sukunsa on sukua Englannin kuningasperheelle. Zagami vaihtoi puolta kun hommat alkoivat mennä liian pitkälle.

      Zagami kertoo mikä illuminati on. Illuminati on yhtä vanha kuin on Vatikaanikin. Illuminatin ylin henkilö on Paavi. Zagami täsmentää, että wikipediassakin oleva määritelmä 1700-luvun illuminatista oli vain pieni ryhmä, eikä sillä koskaan ollut mitään todellista merkitystä.

      Illuminatissa kaikki siis koostuu vapaamuurareista ja Vatikaanista. Muurareista ja Vatikaanista totuuden tietää vain korkein eliitti. Vapaamuurari alkaa saamaan tietoa totuudesta kun hänen asteluku on 30-33. Asteet eivät kuitenkaan lopu tähän. Zagami sanoo, että hän oli korkealla kahdella muullakin asteikolla koska on siniverisestä suvusta.

      Zagamin mukaan vapaamurarius toimii koska se tarjoaa kaikille "onnea". Muurarius muuntuu maanosasta toiseen mentäessä. Esimerkkinä hän sanoo Skandinavian, jossa matalat muurariasteikot noudattavat kristillisiä arvoja kun taas arabimaailman muurarit noudattavat islamilaisia tapoja. Korkeimmalla eliitissä saat tietää, että Koraanilla ja Raamatulla ei ole mitään merkitystä, koska ne eivät ole totta. Illuminaatin eliitin usko yhdistyy ja he palvovat Saatanaa. ******* on ainoa henkiolento joka yhdistää kaikkia uskontoja ja sitä he porukalla palvovat.

      Yllättävää oli, että illuminatin tavoite todellakin on Amerikan tuhoaminen ja se toteutetaan talouden romahduttamisella. Zagami sanoo, että alasajo on jo alkanut ja illuminati pumppaa USA:sta kaiken irti minkä vielä ehtivät. Kyse on muutamista vuosista enää.

      Tavallaan yllätys oli myös Paavin ja Vatikaanin sionismi. Heidän agendansa todellakin on sionismi ja Saatanan palvonta.

      Holokaustista ja toisesta maailman sodasta kysyttäessä Zagami hieman naurahtaa ja sanoo, että eikö asia nyt ole päivän selvä. Sionistit järjestivät niin sanotun holokaustin nimenomaan Israelin valtion perustamiseksi. Zagami muistuttaa että Bushin isoisä Prescott Bush oli suoraan vastuussa ja järjestämässä Hitlerin nousua ja toista maailman sotaa.

      Skull & Bones on kiistatta USAn pahin salaseura ja he yhdessä Rockefeller ja Kissinger jne sukujen kanssa ovat vastuussa Amerikan alas ajosta ja dollarin romahduksesta.

      911 iskuja hän kommentoi sivulauseessa ihan kuin se olisi jo koko maailman tiedossa, että kyseessä oli osa New World Orderia, that's it. Muurarit taitavat tietää totuuden niin laajasti, että se on ollut heille osa arkea jo kohta 6 vuotta. Ei siitä näköjään edes numeroa enää tehdä.

      Numeron Zagami sen sijaan tekee siitä, että illuminatin ehdoton tavoite on saada jokaiselle maailman ihmiselle mikrosiru ja kun tämä tapahtuu niin olemme hänen mukaan eliitin orjia iänkaikkisesti. Hän lisää: "wake up world!"

      No juu, pari asiaa tuli uutena kuten tuo Vatikaanin Saatanan palvonta tuossa mittakaavassa. Ja se, että jopa itse Rockefeller ottaa komennot vastaan suoraan Vatikaanista.

      Vapaamuurarit ne taitaa tietää jotain mitä me ei tästä maailmasta tiedetä.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/4588906

      • srhsrthkuyk

        "Yllättävää oli, että illuminatin tavoite todellakin on Amerikan tuhoaminen ja se toteutetaan talouden romahduttamisella. Zagami sanoo, että alasajo on jo alkanut ja illuminati pumppaa USA:sta kaiken irti minkä vielä ehtivät. Kyse on muutamista vuosista enää."

        JIM D: Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla

        Wall Street. Parin vuoden takaisen talouskriisin seurauksena Yhdysvaltain hallitus maksoi satoja miljardeja dollareita pelastuspaketteina mm. Goldman Sachsille ja AIG:lle. Useiden sisäpiirilähteiden mukaan kyseessä oli kaikkien aikojen huijaus, jossa oli mukana väkeä hallituksen ylimpiä tahoja myöten. Jesse Ventura selvittää ketkä Amerikkaa oikein ryöstävät.


    • YLE Areena
    • 16+5=21

      Kuviot ovat näissä tarinoissa vähän turhan suurissasvääreissä.
      Veljesmuurareita kuuluu lähes jokaiseen yhteiskuntaluokkaan.
      Heitä on hitsareista sähkömiehiin, pikkupomoista luokkayhteiskunnan huipulle.
      Esimerkiksi liikkuvat työntekijät tunnistavat toisensa kyllä jo katseesta ja siitä kun paiskataan kättä kunnolla ja painetaan pekalo toisen rystysten väliin.
      Sitten on olemassa toinen kättelytyyli jossa 1 tai 2 toisen asteen henkilön käsi on kuin veltto paska mitä mestari puristaa siten ja painaa peukalollaan taas.
      Eräs tyyli on osoittaa kiitollisuutta käteltävää kohtaan pistämällä vielä toinen käsi kiitettävän kämmen selkäpuolelle.
      Onhan näitä.
      Amerikkalaisessa hodrod ohjelmassa usein nämä herrat kättelevät ottamalla toisiaan käsivarsista kiinni, painaa kengän sisäsyrjät yhteen, polvet yhteen , olkapäät yhteen ja vapaat kädet toisen selän takaa olkapäälle.

      Suomalaisissa ohjelmissa kyseistä temppua ei näe usein, viimeksi idols voittaja Koop Arponen teki mestarimuurarin tervehdyksen Suomalaiselle sukulaismiehelleen tavatessaan hänet pitkästä aikaa. Oliskohan dokkari vielä jossain...

    • 8+11=19

      Tässä on vain se ongelma mitä suurin osa ei tajua että ne nimet jotka ovat listalla, ovat sellaisia jotka kuuluvat sisempää piiriin.
      Suurin osa kaikista vapaamuurareista on ihan tavallisia ihmisiä työelämästä jotka käyvät oppilas riitin läpi ja tulevat mestarimuurareiksi. He eivät käy näissä kokouksissa kerran kuussa.
      Kysymys on rahasta ja vallasta, vapaamuurarit pyytävät jotain miestä mukaan minkä haluavat liittyvän syystä tai toisesta. Annetaan vakuutus hänen suojelemisesta veljien kesken mutta myös velvoitetaan toimimaan veljien edun mukaan, oli kyse sitten mistä tahansa. Ainoastaan tilanteessa joka on ristissä oman etudun kanssa, on aihetta neuvotella kuinka jatkossa menetellään. Tämä asia on melko helppoa selvittää mikäli epäilee esim oman isänsä tai sukulaismiehen kuuluvan järjestöön, sininen kirja heidän symboleilla tai ilman paljastaa kyllä jäsenyyden. Näitä toimintaoppaita löytyy vähän joka puolelta, mikäli isäntä ei ole ottanut tärkeäksi pitää kirjaa piilossa. Järjestöön kuulumisen ***** puoli on nykyään se että yhteiskunta on menossa laskusuhdanteeseen ja taloudellinen selviytyminen ei ole kaikkien kohdalla aivan selvää, oli sitten muurari tai ei. Minua on kysytty, en halunnut liittyä identiteetin menettämisen pelossa. Pelkoni osoittautui oikeaksi

      • Pääpesästä

        "Tässä on vain se ongelma mitä suurin osa ei tajua että ne nimet jotka ovat listalla, ovat sellaisia jotka kuuluvat sisempää piiriin."

        Tässä on vain se ongelma että höplästä vedetyt puhuvat yksikössä - kun piirejä on pilvin pimein...

        Tässä on vain se ongelma mitä suurin osa ei tajua että pelkät Suomen piirit eivät jää alle 100.000.

        Maailmanlaajuisesti mennään helposti yli 50milj. Pääpesästä Roomasta ei saa hiiskuakaan.


    • hah paljastuit

      ostin uuden hymyn, röhr on rappari, ja hänen uusimman elokuvansa julisteessa onkin pöllö josta näkyy vain yksi silmä

    • 3+2=5

      Muistaako kukaan jokin aika sitten kun PMMP tytöt esittivät joidenkin hevareiden kanssa dualistisia kuvauksia omill kehoillaa, eli vastakkaisia kuvia, kuten PM MP.
      Katsokaa ja ihmetelkää, esim Stam1a omaa graafisissa julkaisuissaan occultistisia viestejä. Myös all seeing eye on ollut yhdessä ZAPPA nimisessä paidassa sekä julisteesa. Nämä on kaikki samaa Hynysestä, staminaan, PMMP...jne
      Se mikä tästä toiminnasta tekee yhteiskunnallisesti sairasta on se että nämä levittävät sanomaansa kuin voittajat. Ei kaiken arkkitehti halua paljastua, ei myöskään ole suotavaa että kyseisiä yhteiskunnan hajottaja bändejä liitetään muurareihin. Heidän asiaa nämä bändit kuitenkin ajavat. Hynynenkin 3 kompin säestyksellä, surkealla lauluäänellä levittää sitä itseään ja menestyy.

    • 75% rappareist evlut

      KAIKISTA EU-suomen VAPAAMUURAREISTA (noin 8000) NIIN HEISTÄ 75% KUULUU EVLUT SUUNTAUKSEN USKONNOLLISEEN LAHKOON! KERTOI HARRI HEINO KIRJASSAAN JO VUONNA 1986 !!


      Vapaamuurarius ja Kristinusko- Suomalaisen vapaamuurariliikkeen uskonnollisuuden ja etiikan tarkastelu

      kirj; Harri Heino
      ISBN 951-693-115-4
      ISSN 0781-898-x

      Kirkontutkimuskeskus sarja A 46. 1986

      TÄMÄ 75% LUKU ON VARMAAN TÄNÄÄN "ARMONVUONNA 2013" !!!
      HOH HOIJAA... SUUNTAA ANTAVA MYÖS TÄNÄÄN!!! ????

      KOSKA EVLUT EDUSTAA ns. PORVARILLISTA KRISTILLISYYTTÄ , VALTIONJOHDON OHJAAMAA USKONTO INSTITUUTIOTA!!! VALTIOJOHTO ON TARVINNUT USKONNON JOTA SE VOI OHJATA, NÄIN ON OLLUT AINA RUOTSIN VALLASTA SAAKKA!

      Kotimaa24: Hymyn vapaamuurarilistalla yli 40 kirkon työntekijää | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013020716646349_uu.shtml

      http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/10458-hymy-lehden-vapaamuurarilistalla-neljaekymmentae-kirkon-tyoentekijaeae

      • julkaisut katoavat

        "VAPAAMUURAREISTA (noin 8000)"

        Muurarit on vain pikku osanen. Niistä saa puhua, Konstantinus ritarien ja kaikkien muiden satojen ritariryhmien teot siivotaan pois näkyvistä jos pääsee tulemaan vuotoja... Kirjat, lehdet, nettikeskustelut, yms jne kaikki julkaisut katoavat - joista rahvas voisi päästä jäljille.

        Mamutus on eräs näistä - joista esim leijjona ritarimme tienaavat miljarditilin.

        http://www.scribd.com/doc/75638035/SUOmi-Orwellin-Yhteiskunta


    • suurloosin suurmesta

      Vapaamuurarit muodostavat keskenään maailman suurimman miesten yleisuskonnollisen liikkeen. Se on kuitenkin laajemmin ja pintapuolisemmin paljon enemmän kuin vain pelkkä harmiton veljeskerho, jossa symboliikka ja salaiset rituaalit kuuluvat asiaan. Sillä vapaamuurareiksi on liittynyt mm. paljon kirkon piirissä kuuluvaa väkeä aina arkipiispoihin asti ja juurikin Suomen ev.lut kirkko ei ole suostunut mitenkään ottamaan kantaa siihen, että heidänkin arkipiispojaan myöten (pappeja, kirkkoherroja, kiappalaisia jne.) on paljon vapaamuurarijärjestöjen jäseninä.

      Vapaamuurariksi pääsee vain toisen vapaamuurariveljen suosituksella ja vapaamuurarit ovat valansa jälkeen velvollisia pitämään salassa kaiken mitä tapahtuu loosien sisäpuolella.

      Juhani Julin oli kuitenkin rohkea ja päätti rikkoa tätä vaitiolosopimusta kun hän tuli julkisuuteen muutama vuosi sitten Suomen TV7:n televisio kanavalla. Siellä hän kertoi totuuden tästä vapaamuuraritouhusta, että mitä se sitten on kun ollaan saavutettu 33-aste.

      Eli hän kertoi suoraan sen, että näiden vapaamuurarien todellinen jumala ja palvonnan kohde onkin Lucifer, mikä tulee monesti kristillisille uskovaisille jäsenille jopa järkytyksenä. Mutta vapaamuurarijäsenyys on ikuinen ja sen salat on vietävä vaikka hautaan asti.

      Julin löydettiin vain muutama viikko tuon TV7 esiintymisensä jälkeen kuolleena mönkijänsä alle puristuneena.

      https://www.youtube.com/watch?v=9GplA_HSnfA&feature=player_embedded

      https://www.youtube.com/watch?v=lMYCUWv8exo&feature=player_embedded

      • eeero3

        Tässä tuli hiljattain YLE:n TV1:ltä hieman pintapuolinen puolituntinen ohjelma, joka kertoi Suomen vapaamuurareista. Ohjelmaan oli pyydetty useiden Suomalaisten vapaamuurarien haastatteluja. Mutta jokainen heistä ei suostunut haastateltavaksi.

        Tämän YLE:llä esitetyn MOT-ohjelman tekijöitä jopa uhkailtiin vapaamuurareiden tahoilta, että tämän kyseisen ohjelmajakson julkaisemisella saattaa olla ikäviä seurauksia. Mitä siis tässä oikein nyt on niin äärimmäisen arkaluontoista, että se täytyy salata hinnalla millä hyvänsä?

        Hymy-lehti on viime-vuosina julkaissut kattavia listoja Suomalaisista vapaamuurareista ja julkaisee taas monituhatlukuisen listansa uusimmassa numerossaan. Mutta poliitikkoja ette noista listoista löydä ja kuin jostain pirun syystä näiden tunnettujen poliitikkojen ja talouselämänvaikuttajien nimet pyritään salaamaan hinnalla millä hyvänsä. Koska vapaamuurarius on jotain sellaista mikä ei kestä päivänvaloa. Mutta kyseessä kun on tämän yli 33-asteen okkultistinen touhu, joka on täyttä satanismia.

        Suomessa tunnetuista poliitikoista ainakin Jyrki Katainen (kok.), Alexander Stubb (kok.), Esko Aho (kesk. nyk Sitran pääjohtaja), Eero Heinäluoma (spd), Sixten Korkman, Antti Blåfielt (HS), Olli Kivinen, Atte Jääskeläinen (YLE), Olli-Pekka Heinonen (YLE), Jorma Ollila, Jukka Härmälä, Krister Ahlström, Max Jakobson, Arne Wessberg (ent. YLE:n pääjohtaja), Georg Ehrnrooth ja Ilkka Kanerva (kok.) ovat vapaamuurareita.

        Mutta juuri kenenkään heidän nimeään et löydä näistä aikakausilehtien julkaisemista vapaamuurarilistoista. Täällä on esim. 06/2008 ja 07/2008 Hymy-lehden julkaisema lista Suomalaisista vapaamuurareista.

        Näistä edellämainituista suomalaispoliitikoista liitettynä vapaamuurariuteen oli avattu jopa oma ketju Iltalehden keskustelufoorumille. Mutta kyseinen keskusteluketju poistettiin hyvin nopeasti.


      • sddggds
        eeero3 kirjoitti:

        Tässä tuli hiljattain YLE:n TV1:ltä hieman pintapuolinen puolituntinen ohjelma, joka kertoi Suomen vapaamuurareista. Ohjelmaan oli pyydetty useiden Suomalaisten vapaamuurarien haastatteluja. Mutta jokainen heistä ei suostunut haastateltavaksi.

        Tämän YLE:llä esitetyn MOT-ohjelman tekijöitä jopa uhkailtiin vapaamuurareiden tahoilta, että tämän kyseisen ohjelmajakson julkaisemisella saattaa olla ikäviä seurauksia. Mitä siis tässä oikein nyt on niin äärimmäisen arkaluontoista, että se täytyy salata hinnalla millä hyvänsä?

        Hymy-lehti on viime-vuosina julkaissut kattavia listoja Suomalaisista vapaamuurareista ja julkaisee taas monituhatlukuisen listansa uusimmassa numerossaan. Mutta poliitikkoja ette noista listoista löydä ja kuin jostain pirun syystä näiden tunnettujen poliitikkojen ja talouselämänvaikuttajien nimet pyritään salaamaan hinnalla millä hyvänsä. Koska vapaamuurarius on jotain sellaista mikä ei kestä päivänvaloa. Mutta kyseessä kun on tämän yli 33-asteen okkultistinen touhu, joka on täyttä satanismia.

        Suomessa tunnetuista poliitikoista ainakin Jyrki Katainen (kok.), Alexander Stubb (kok.), Esko Aho (kesk. nyk Sitran pääjohtaja), Eero Heinäluoma (spd), Sixten Korkman, Antti Blåfielt (HS), Olli Kivinen, Atte Jääskeläinen (YLE), Olli-Pekka Heinonen (YLE), Jorma Ollila, Jukka Härmälä, Krister Ahlström, Max Jakobson, Arne Wessberg (ent. YLE:n pääjohtaja), Georg Ehrnrooth ja Ilkka Kanerva (kok.) ovat vapaamuurareita.

        Mutta juuri kenenkään heidän nimeään et löydä näistä aikakausilehtien julkaisemista vapaamuurarilistoista. Täällä on esim. 06/2008 ja 07/2008 Hymy-lehden julkaisema lista Suomalaisista vapaamuurareista.

        Näistä edellämainituista suomalaispoliitikoista liitettynä vapaamuurariuteen oli avattu jopa oma ketju Iltalehden keskustelufoorumille. Mutta kyseinen keskusteluketju poistettiin hyvin nopeasti.

        Mikä sulla on lähteinä noille nimille? Oletko ollut samoissa tilaisuuksissa, vai heititkö ihan mutuna? Kataisen isä kyllä on vapaamuurari, nimi löytyy Hymyn listoilta.


      • Ai mikäkö
        eeero3 kirjoitti:

        Tässä tuli hiljattain YLE:n TV1:ltä hieman pintapuolinen puolituntinen ohjelma, joka kertoi Suomen vapaamuurareista. Ohjelmaan oli pyydetty useiden Suomalaisten vapaamuurarien haastatteluja. Mutta jokainen heistä ei suostunut haastateltavaksi.

        Tämän YLE:llä esitetyn MOT-ohjelman tekijöitä jopa uhkailtiin vapaamuurareiden tahoilta, että tämän kyseisen ohjelmajakson julkaisemisella saattaa olla ikäviä seurauksia. Mitä siis tässä oikein nyt on niin äärimmäisen arkaluontoista, että se täytyy salata hinnalla millä hyvänsä?

        Hymy-lehti on viime-vuosina julkaissut kattavia listoja Suomalaisista vapaamuurareista ja julkaisee taas monituhatlukuisen listansa uusimmassa numerossaan. Mutta poliitikkoja ette noista listoista löydä ja kuin jostain pirun syystä näiden tunnettujen poliitikkojen ja talouselämänvaikuttajien nimet pyritään salaamaan hinnalla millä hyvänsä. Koska vapaamuurarius on jotain sellaista mikä ei kestä päivänvaloa. Mutta kyseessä kun on tämän yli 33-asteen okkultistinen touhu, joka on täyttä satanismia.

        Suomessa tunnetuista poliitikoista ainakin Jyrki Katainen (kok.), Alexander Stubb (kok.), Esko Aho (kesk. nyk Sitran pääjohtaja), Eero Heinäluoma (spd), Sixten Korkman, Antti Blåfielt (HS), Olli Kivinen, Atte Jääskeläinen (YLE), Olli-Pekka Heinonen (YLE), Jorma Ollila, Jukka Härmälä, Krister Ahlström, Max Jakobson, Arne Wessberg (ent. YLE:n pääjohtaja), Georg Ehrnrooth ja Ilkka Kanerva (kok.) ovat vapaamuurareita.

        Mutta juuri kenenkään heidän nimeään et löydä näistä aikakausilehtien julkaisemista vapaamuurarilistoista. Täällä on esim. 06/2008 ja 07/2008 Hymy-lehden julkaisema lista Suomalaisista vapaamuurareista.

        Näistä edellämainituista suomalaispoliitikoista liitettynä vapaamuurariuteen oli avattu jopa oma ketju Iltalehden keskustelufoorumille. Mutta kyseinen keskusteluketju poistettiin hyvin nopeasti.

        "Mitä siis tässä oikein nyt on niin äärimmäisen arkaluontoista, että se täytyy salata hinnalla millä hyvänsä?"

        Et siis nähnyt seuraavina päivinä juorulehtien lööppejä munien tervaamisesta? Sama kuin uutisoitaisiin ilman lupaa jonkun seksielämästä tai suolen toiminnasta -yksityisasia.


    • 8+9=17

      Vapaamuurareita on paljon enemmän kuin puhutut 7000.
      Tämä on hyvin yksinkertaista selittää kun itseä on pyydetty, ja tiedän mitä pyytäjät tekevät työkseen.
      Koko pedletti avautui kirkkaana sen jälkeen, kun sain tietää että yhteisöni muodostuu suureksi osaksi vapaamuurareista.
      Saatanan paras juoni kerrotaan olevan se että sanotaan ettei sellaista pahuutta ole olemassa.
      Vastaavasti voi ajatella myös vapaamuurareista, suurin osa, he jotka vaikuttavat, työelämissä, politiikassa ja kotona, ei näytetä olevan olemassa, annetaan julkisuuteen aktiivisimman työelämän vaiheen ohittaneita miehiä. Heidän jotka ovat listalla julkisuudessa, ei tarvitse tehdä silmänlumeen lisäksi oikeaa työtä, he ovat se kaksoispalkattu osa yhteiskuntaa jonka eläminen me maksetaan, ilman mitään velvoitetta ulkopuolista väestöä kohtaan.

    • Kiva paraatikuva
    • juupajuu8
      • Toimikoon todisteena

        Suljettiin jo - ettet tietäisi. Liian tarkkaa tietoa - suomeksi. Toimikoon todisteena...


    • 18975640
    • katoava luonnovara

      tämmöin lista killuu Hki Ritar ihuoneen seinävaa kunnissa

      32 SASS
      35 STJERNCREUTZ
      36 AMINOFF
      39 STÅLRAMMELT
      42 JÄRNEFELT
      43 TORVIGGE
      40 GYLDENSTOLPE
      44 TEETGREN
      46 BENNER...
      47 ...CHAPELLE
      48 ENESKJÖLD
      49 BOSIN
      53 MÖLLERSVÄRD
      54 IKLINGSTED
      55 von POST
      56 BRUNOW
      58 ESSEN
      59 FRASER
      60 TAUBE
      63 GERTTEN
      64 CHARPENTIER
      65 von ROHR
      66 KNORRING
      67 FURUMARK
      68 GRÖNHAGEN
      69 GRIPENBERG
      70 CRONSTEDT
      71 de CARNALLI
      72 KLERCKER
      73 EHRNROOTH
      74 von KOTHEN
      75 ROSENLWE
      75 GROTENFELT
      77 WALLENSTERNA
      78 ÖRNHJELM
      79 JAGERSKJÖLD
      80 FREIDENFELT
      81 TAVASTJERNA
      82 LINDCRANTZ
      83 PALMFELT
      84 GYLLENHÖK
      85 EHRNROOTH
      86 LAGERMARCK
      87 HJÄRNE
      88 RIDDERSTORM
      89 GODENHJELM
      90 RIDDERSVÄRD
      91 EHRENSTOLPE
      92 TIGERSTEDT
      129 CARNILL
      133 von KRAEMER
      134 MONTGOMERY
      137 GRANFELT
      138 von KNORRING
      139 BRAKEL
      142 STENHOF
      143 FORSELLES
      144 CONRADL

      Lait taltehe, nk katoava luonnovara

    • 2826 säätiötä €11mrd

      Bensowin säätiö: Lastenkotisäätiöltä puhallettiin €26milj. v. 1984 herra Rolf Walhsbergin toimesta, hän jäi eläkkeelle 2000... Wahlsberg valitsee
      Walter Gadolinin Bensowin lastenkotisäätiön puheenjohtajaksi 1995. Wahlshbergin seuraaja, Blomqvist, myös entinen Aktialainen. Gadolin sai
      Aktia varainhoidosta potkut 1996 (!) ... Gadolin valitsi seuraajakseen Matti Ståhlbergin. Veljeskerho muodostaa hallintoryppään jossa toinen
      valvoo toistansa. Lastenkotisäätiö joka lopetti säätiön sääntömääräisen toiminnan heittäen lapset pois kuvioista, kuuluu Stockmannin suuriin
      omistajiin, osinko 310.000€ vuonna 2013

      Yllättäin MOT ei mainitse Bensowin kauppahuoneen puhal eikun 'konkurssia' 80-luvun lopussa. ai niin, bisneksein isot rahat eivät kuulu näihin nappikauppoihin...

      Suomessa on 2826 säätiötä, valvojana PRH kaksi virkamiestä - €11mrd
      MOT Jakso 14/176 Kesto: 28 min Poistuu 15.5.2013
      Bensowin säätiön salaisuus. Suljetusta lastenkodista paljastui 25 miljoonan euron puhallus. Säätiön johto salasi tilanteen viranomaisilta vuosia.

      Toimittaja Magnus Berglund. Esitetty: Ma 15.4.2013 klo 20.00 Yle TV1
      Sarja MOT » yle.fi: MOT -ohjelmasarjan sivut » http://ohjelmat.yle.fi/mot/etusivu

    • TALMUD
    • riittäähän-näitä

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe