UUTINEN: Lääkärin narsismi estää avun!

Evaluator

"Masentunut nuorukainen ei saanut apua

Itsetuhoinen espoolaisnuorukainen kotiutettiin sairaalasta viikon jälkeen"

http://www.hs.fi/kaupunki/Masentunut nuorukainen ei saanut apua/a1378614182706?ref=hs-art-top-1

"Kolumni: Miksi hädässä oleva ei saa Suomessa apua?"

http://www.hs.fi/kaupunki/Kolumni Miksi hädässä oleva ei saa Suomessa apua/a1378691091121?ref=hs-art-top-2

Artikkelissa ja kolumnissa mainittu nuorukainen teki itsemurhan, koska hänet passitettiin kotiin, huolimatta valtavasta avuntarpeesta.

Itse ajattelen, että lääkärin persoonallisuushäiriö esti nuorukaisen avun saamisen. Persoonallisuushäiriö lääkärillä on äärimmäisen vakava juttu, eikä aiheesta käydä juuri ollenkaan keskustelua suomalaisessa mediassa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Persoonallisuushäiriöt

http://fi.wikipedia.org/wiki/Narsistinen_persoonallisuushäiriö

Mitä lukijat ajattelevat?

54

487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Evaluator

      Mielestäni olisi jo korkea aika perustaa vuotosivusto kriminaaleista / moraalisesti hulluista lääkäreistä. Ovat liian kauan saaneet hyppiä kansalaisten silmille "auttamisen" nimissä, eikä siitä syystä ko. lääkäreiden väärinkäytöksiä tuoda riittävällä volyymilla julki. Oikeasti Sosiaali- ja terveysministeriöllä sekä Valviralla on PALJON SUUREMPI velvollisuus tiedottaa kansalaisia törkylekureista eli ns. kohulääkäreistä, jotka pilaavat potilaidensa elämiä.

      On täysin järjetöntä hyväksyä lääkäreiden "salaseura" (kollegio), jonka suojissa piilottelevat persoonallisuushäiriöineen, mielenterveys- ja päihdeongelmineen sekä peiteltyine hoitovirheineen.

      • mene hoitoon

        "On täysin järjetöntä hyväksyä lääkäreiden "salaseura" (kollegio)"

        Lääkkeet ja hoitopaikan sinä tarvitset etkä mitään vuotosivustoa.


      • 30983
        mene hoitoon kirjoitti:

        "On täysin järjetöntä hyväksyä lääkäreiden "salaseura" (kollegio)"

        Lääkkeet ja hoitopaikan sinä tarvitset etkä mitään vuotosivustoa.

        Menikö herne nenuun? Taidat olla juurikin sellainen narskulekuri, josta on täällä puhe? Haha! Kerro nyt toki vielä diagnoosisikin hänelle arvoisenasi nettilääkärinä. "Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa." Vai mitä lekuri? ;-D


    • HullujaRiittääAina

      Kaikkia mielisairaita ei voi parantaa kuten ei voida parantaa syöpääkään tai muuta vakavaa sairautta.

      Aivan varmasti tämäkin hädässä oleva on saanut apua kun vasta kerran oli hoidossa.

      Se on vaan niin että kun mielisairas tekee päätöksen tehdä itsemurha niin eipä sitä voida estää mitenkään.

      Ketään kun ei voida nykyaikana sulkea lukkojen taakse vuosikymmeniksi.

      Kysymys kuuluu miksi meillä on niin paljon masentuneita. ahdistuneita, persoonallisuushäiriöisiä, bipolaarihäiriöisiä ja skitsofreenikoita.

      Onko suomalaisessa yhteiskunnassa jotain vikana kun maassa on miljoona mielisairasta eli lähes joka viides vastaan tulija.

      Olisiko vikaa viinanjuonnissa, kasvatuksessa, koulutuksessa jne?

      Kun kaikille hulluille ei voida järjestää eliniäksi terapiaa, osastohoitoa tai muuta tukitoimintoja niin aina joku tekee omat valitettavat ratkaisunsa joka hänelle siinä tilanteessa sopii parhaiten.

      Yksi tapa katsoa asiaa on todeta että sairaus kulki omaa luonnollista kulkuaan ja on turha pitkittää kärsimystä johon ei parannus ole saatavissa.

      • sotaajan nähnyt.

        Kannattaa muistaa, että viime sodat vaikuttavat yhä suomalaisessa yhteiskunnassa, vaikka sotaveteraanit käyvätkin jo vähiin. Seuraukset näkyvät kuitenkin useita sukupolvia.


    • Evaluator

      Yllättävän vähän ihmiset haluavat käydä keskustelua persoonallisuushäiriöisistä lääkäreistä. Onko ihmiset niin ehdollistettu hattu kourassa pokkuroimaan valkotakkisia sosiopaatteja, että eivät uskalla puhua heistä julkisesti? Toivon mukaan suomalaiset eivät ole niin lammaskansaa, että väärällä tavalla kunnioittaisivat hoitovirhelekureita ja kaiken päälle kumartaisivat heitä "kultaisina vasikkoina".

      On muuten jännä juttu, että useimmiten se on se virnistelevä lääkäri, jonka pitäisi joutaa vahvaan pakkolääkitykseen ja intensiiviseen psykoterapiaan, koska lääkärin patologinen narsistinen häiriö on muille ihmisille - varsinkin herkässä tilassa olevalle potilaalle - äärimmäisen vaarallinen tila.

      Kuinka moni lukija on kokenut sellaisen ilmiön lääkärikäynnillä, että esim. tavallisesta kilpirauhassairaudesta (suomalaisten kansantauti) johtuviin somaattisiin oireisiin lääkäri ehdottaa mielialalääkkeitä? Mielestäni on vähintäänkin erikoista, että lääkäri - ylipalkattu ja ylimielinen kloppi vuokralekuri ja/tai narsistinen ja sadisti suojatyöpaikkainen kriminaali - saa laillisesti tuputtaa lääkemafian myrkkyjä fyysiseen vaivaan, jota todellisuudessa pitäisi hoitaa hormonikorvaushoidolla ja ruokavaliolla.

    • ------

      Evaluator.Pitkään asiota läheltä seuranneena tulen kanssasi samaan päätelmään, että ylimielisiä ja vastuuttomia lääkäreitä on paljon .Tämä kollegiallisuus suojaa heitä suuremmilta ilmituloilta ja virheiltä.Kannanottosi oli niin tyhjentävä lopetan tähän

    • yksityisyrittäjä

      Narsismia ei ole VIELÄ määritetelty mielisairaudeksi , mutta ihmeesti siitä puhutaan melkein mielisairautena . Arvoisat lääkärithän siinä ovat esteenä , ettei asioista voida puhua oikeilla nimillä eli HULLU on HULLU , kun on pahan narsistinen ihminen .

    • narskuttelu kuriin!

      Narsististen hoitovirhelääkärien pitäisi ajoissa ymmärtää hakeutua vankisairaalaan potilaiksi, koska kansannousu ei tule olemaan hyvä juttu heidän kannaltaan.

    • jack the slipper

      Onko kenelläkään ideaa, että miten saisimme narsistiset ja sadistiset hoitovirhelääkärit kuriin? Nykyään kun ei ole jalkapuuta ja mätiä tomaatteja käytössä, joten onko asianmukaista pätevää keinoa kurittamiseen meidän modernin pimeän keskiajan ajalta?

      • boorihappo

        Hoitovirheitä tekevät lääkärit saadaan kuriin antamalla fudut koko ammatista. Ammatinharjoittamisoikeus pois kertalaakista, jos törttöilee kuin urpo! Joukossa tyhmyys tiivistyy, kun kollegiaalisuus astuu kuvioihin ja pitää suojella sairaalan mainetta hoitovirheissä.


    • 19 + 5

      Kyllä itsemurha on jokaisen yksilö oma päätös ja tähän päätökseen ei tulisi ulkopuolisten, omaisista viranomaisiin ja mielenterveysammattilaisiin, puuttua. Vapaassa yhteiskunnassa yksilö omistaa oman kehonsa ja elämänsä. Hänellä on yksinoikeus tehdä näille mitä ikinä tahtoo, jopa lopettaa elämänsä. Kukaan ei ole kysynyt, että haluatko syntyä tänne, joten on vähintäänkin reilua, että tarvittaessa saa lähteä täältä pois miten lystää.

      Itsemurhaa ei ainoastaan tulisi sallia passiivisessa mielessä, vaan se tulisi tehdä kansalaisille helpommaksi vaihtoehdoksi toteuttaa. Monet todella toivottamat tapaukset eli juuri ne mielenterveyspotilaat, joista tulee yhteiskunnalle elinikäinen lasku, ovat henkisiltä kyvyiltään liian heikkoja kyetäkseen lopettamaan oman elämänsä kovin helposti ilman ulkopuolista apuai. Heille tulisi tarjota avustettua armokuolemaa yhtenä vaihtoehtona muiden joukossa.

      Varsinkin psykootipotilaiden kohdalla on todettu, että huonompi taloudellinen ja sosiaalinen toimintakyky on yhteydessä matalampaan itsemurhariskiin. Eli ne psyykotipotilaat, joilla on juuri eniten toivoa ja kykyä sopeutua yhteiskuntaelämään, todennäköisemmin tappavat itsensä! Tätä suhdetta voitaisiin muuttaa siten, että itsemurha tehdään helpommaksi vaihtoehdoksi toteuttaa myös niille kaikkein lamaantuneimmillekin yksilöille, joiden hyöty yhteiskunnalle tulisi jokatapauksessakin olemaan minimaalinen. Ne, jotka todella kykenevät tappamaan itsensä, tekevät sen sen omatoimisesti estämisyrityksistä huolimatta. Itsemurhien estäminen on siten täysin turhaa ja väärin yhteiskunnassa, jossa yksilönvapaus on yksi kulmakivistämme.

      Päinvastoin, sallimalla armokuolema myös mielenterveysongelmaisille emme ainoastaan tekisi yhteiskunnasta vapaampaa vaan myös tasa-arvoisemman, koska sairaimmat yksilöt eivät tosiaan fyysistä ja psyykkisistä syistä johtuen kykene itseään tappamaan ilman ulkopuolista henkistä ja fyysistä apua. Heitäkin on ajateltava ja heille on annettava samat mahdollisuudet toteuttaa henkilökohtaiset valintansa elämän ja kuoleman välillä kuin kykenevimmellekin yksilöille.

    • suututtaa

      Aika samalla lailla kävi mun poikaystävälle joka sitten teki itsemurhan alle 25vuotiaana...Silloin kun hän itse tajus että tarvii apua ja hoitoa jotta kykenee huolehtimaan lapsestaan, niin sitä apua ei annettu. Oli ottanut hieman alkoholia, ja sen takia ei otettu hoitoon. Mutta on hieman ristiriitaista, että samaiseen laitokseen otetaan kyllä pakkohoitoon vaikka hoidettava olisi ottanut mitä aineita tahansa!
      Niinpä sitten kävi miten kävi, kun ei apua annettu vaikka tää itse nöyrtyi niin paljon että pyysi päästä hoitoon.
      Mielestäni on iso asia, jos ylpeä ja ongelmiaan vöhättelevä ihminen, ihan oikeasti pysähtyy miettimään asioita, ja nöyrtyy niin paljon, että pyytää sitä apua! Kuka ihan huvikseen johonki laitokseen haluaisi mennä??
      Nyt on kaks lasta ilman isää.

      • HullujaRiittää

        Miksi et auttanut poikaystävääsi ja miksi annoit hänen juoda viinaa joka altistaa itsemurhayritykselle jota moni myöhemmin katuu jos voi? Miksi poikaystäväsi ei hakenut apua selvinpäin jolloin hän sitä olisi varmasti saanut jos olisi uhannut tekevänsä itsemurhan.

        Suomalainen mielisairas on tyypillisesti narsisti jolle pitäisi saada kaikki apu heti kun siltä tuntuu. Valitettavasti kaikki ei ole aina mahdollista järjestää ja se olisi hyvä ymmärtää. Päivystyksessä varsinkaan ei näille sekopäille ymmärtämystä löydy kun joka päivä tulee useita päihtyneenä ja lääkeyliannos otettuna.

        Jos haluaa todella tehdä itsemurhan niin mikseivät hullut tee sitä selvinpäin vaikka hukuttautumalla tai hyppäämällä junan eteen niin se olisi selvä peli kerralla. Darwinin lakien mukaan luonto karsii heikommat yksilöt pois tavalla tai toisella ja tämä pätee myös mielisairaisiin.


      • ihmettelijälääkäri
        HullujaRiittää kirjoitti:

        Miksi et auttanut poikaystävääsi ja miksi annoit hänen juoda viinaa joka altistaa itsemurhayritykselle jota moni myöhemmin katuu jos voi? Miksi poikaystäväsi ei hakenut apua selvinpäin jolloin hän sitä olisi varmasti saanut jos olisi uhannut tekevänsä itsemurhan.

        Suomalainen mielisairas on tyypillisesti narsisti jolle pitäisi saada kaikki apu heti kun siltä tuntuu. Valitettavasti kaikki ei ole aina mahdollista järjestää ja se olisi hyvä ymmärtää. Päivystyksessä varsinkaan ei näille sekopäille ymmärtämystä löydy kun joka päivä tulee useita päihtyneenä ja lääkeyliannos otettuna.

        Jos haluaa todella tehdä itsemurhan niin mikseivät hullut tee sitä selvinpäin vaikka hukuttautumalla tai hyppäämällä junan eteen niin se olisi selvä peli kerralla. Darwinin lakien mukaan luonto karsii heikommat yksilöt pois tavalla tai toisella ja tämä pätee myös mielisairaisiin.

        Oletko persoonallisuushäiriöinen vai mikä saa sinut noin epäinhimillisellä tavalla avautumaan?


      • paskasakki lisääntyy

        "Nyt on kaks lasta ilman isää. "

        Nämä lapset tulisi ehkä pakkosteriloia etteivät vie isänsä mielisairausgeenejä edelleen tuleville maamme sukupolville.

        Harmi ettei poikaystäväsi ehtinyt tappaa itseään ennen kuin siitti uuden loissukupolven.


      • ihmettelijälääkäri
        paskasakki lisääntyy kirjoitti:

        "Nyt on kaks lasta ilman isää. "

        Nämä lapset tulisi ehkä pakkosteriloia etteivät vie isänsä mielisairausgeenejä edelleen tuleville maamme sukupolville.

        Harmi ettei poikaystäväsi ehtinyt tappaa itseään ennen kuin siitti uuden loissukupolven.

        Oletko Linkolan fani?


      • oletidiootti
        paskasakki lisääntyy kirjoitti:

        "Nyt on kaks lasta ilman isää. "

        Nämä lapset tulisi ehkä pakkosteriloia etteivät vie isänsä mielisairausgeenejä edelleen tuleville maamme sukupolville.

        Harmi ettei poikaystäväsi ehtinyt tappaa itseään ennen kuin siitti uuden loissukupolven.

        Ei tullut mieleen, että kenelle tahansa voi iskeä masennus tai muita mielenterveydelllisiä ongelmia.? Kuten sulle esim. Sillon sun kannattaa tappaa ittes. Et oo enää siinä vaiheessa minkään arvonen. Muista se. Tää oli sulle "paskasakki".


      • Tosimies.
        oletidiootti kirjoitti:

        Ei tullut mieleen, että kenelle tahansa voi iskeä masennus tai muita mielenterveydelllisiä ongelmia.? Kuten sulle esim. Sillon sun kannattaa tappaa ittes. Et oo enää siinä vaiheessa minkään arvonen. Muista se. Tää oli sulle "paskasakki".

        Ei minulla ole mitään mielenterveysongemlia, ei ole koskaan ollut eikä tule ikinä olemaan, koska kuulun yhteiskunnan kermaan ja 3 prosentin älykkäimpien joukkoon.

        Masennus ja muut mielenterveysongelmat iskevät heikkoihin ja tyhmiin yksilöihin. Joillakin on niihin erittäin voimakas taipumus. Toisille ei tule mitään koskaan, vaikka kuinka elämä koettelisi. Itse kuulun juuri näihin jälkimmäisiin. Siksi minulla onkin varaa arvostella niitä, jotka näistä mielensairauksista kärsivät. He ovat heikkoja ja tyhmiä ihmisiä. Tällaiset vasemmistoluuserit tulee pistää kuriin hyppimästä parempien ja arvokkaampien ihmisten silmille.


    • lisää julkisuutta

      Asia on juuri niin kuin nim. evaluator kirjoittaa. Olen läheltä seurannut lääkärien toimintaa pitkältä ajalta. Nähnyt monia omituisuuksia jotka on monien tiedossa .Kouluista pystyttiin murtamaan opettajien hirmuvalta jota oli vielä muutamia vuosikymmeniä sitten. Kansalaisten on kerättävä voimansa ja tuotava julkisuuteen luonnevikaisten narsistien ja salaseurojen toiminta. Ei voi jatkua loputtomiin ns. "kollegan " suojelu

      • juonenpaljastaja

        Hyvin sanottu. Oikeasti tämä aihe on iso etusivun juttu , mutta jotkut tahot ovat lääkäreistä niin riippuvaisia, että eivät uutisoi. Lääkärit ovat joillekin tahoille vallankäytön väline - joko apua ei tule somaattisessa (fyysinen) tai psyykkisessä hädässä tai sitten väärässä paikassa psyykkinen "apu" pakotetaan, lähinnä mustamaalaus- ja leimaamistarkoituksssa. Esim. kroonisesti fyysisesti vaikeasti sairaita (jotka maksaa kaupungille liikaa), kansalaisaktivisteja tai hankalia 'liian rehellisiä' poliittisia vastustajia on hyvin helppo "tiputtaa pois pelistä" pumppaamalla ko. henkilö täyteen lääkkeitä ja sulkemalla hänet jonnekin laitokseen "hoitoon". Asiointi lääkärin kanssa on aina valtasuhde, jossa liian usein lääkäri käyttää valtaansa väärin. Koska monet narsistit (sosio- ja psykopaatit) ymmärtävät kupletin juonen, he hakeutuvat väkisin lääkärin ammattiin, jotta voivat soveltaa sadistisia taipumuksiaan alisteisessa asemassa oleviin potilaisiin.


      • Pitäkää puolenne !
        juonenpaljastaja kirjoitti:

        Hyvin sanottu. Oikeasti tämä aihe on iso etusivun juttu , mutta jotkut tahot ovat lääkäreistä niin riippuvaisia, että eivät uutisoi. Lääkärit ovat joillekin tahoille vallankäytön väline - joko apua ei tule somaattisessa (fyysinen) tai psyykkisessä hädässä tai sitten väärässä paikassa psyykkinen "apu" pakotetaan, lähinnä mustamaalaus- ja leimaamistarkoituksssa. Esim. kroonisesti fyysisesti vaikeasti sairaita (jotka maksaa kaupungille liikaa), kansalaisaktivisteja tai hankalia 'liian rehellisiä' poliittisia vastustajia on hyvin helppo "tiputtaa pois pelistä" pumppaamalla ko. henkilö täyteen lääkkeitä ja sulkemalla hänet jonnekin laitokseen "hoitoon". Asiointi lääkärin kanssa on aina valtasuhde, jossa liian usein lääkäri käyttää valtaansa väärin. Koska monet narsistit (sosio- ja psykopaatit) ymmärtävät kupletin juonen, he hakeutuvat väkisin lääkärin ammattiin, jotta voivat soveltaa sadistisia taipumuksiaan alisteisessa asemassa oleviin potilaisiin.

        Juuri näin. Osuit naulankantaan. Omalta kohdalta voin sanoa, että kokemusta on näistä sekopäistä vallankäyttäjistä, jotka ovat lääkäreitä. Kirurgit saattavat olla kaikkien pahimpia.
        Itse tein aikoinaan valituksen. Eihän se tietenkään mihinkään johda eli pelkkää kosmetiikkaa. Siellä taitaa kirurgi entisellä virkapaikallaan jatkaa (heikkojen) ihmisten kiusaamista. Minä en ollut heikko, enkä ole heikko.
        Organisaatiossa yleensä löytyy ns. herralle myös herra eli esimies. Pitäkää puolenne, älkää alistuko - sillä alistumsesta ja alistamisesta nämä psykopaatit vaan riehaantuvat lisää.
        Nykyisin kaiken lisäksi potilas saa valita hoitopaikkansa täysin vapaasti. Sinne oman alueen sairaalaan ei ole mikään pakko mennä. Tämä valinnanvapauden takaava laki tuli voimaan vuoden 2014 alusta.


    • Altimar

      Oikeasti ihmisen hyvinvointia pyörittävät kaikenlaiset hormonit. Ihmisen pahoinvointiin ei auta mielialalääkkeet vaan oikeanlaiset hormonit, ja se on suuri salaisuus ja salaliitto lääkäreiden taholta. Salaliitto on lähinnä psykiatrien tahoilta, mutta hehän eivät edes ole lääkäreitä, vaan sadistisia kri...

    • Ookkos tollo????????

      Luuletko että lääkärit olis kiinnostuneita tuommoisista asioista. Jos ne näkee että kaveri on luuseri, se ei ole minkään arvoinen lääkärille.

      Raha ratkaisee,,,

      • viksu

        Et taida olla perillä asioista...? Elämä on politiikkaa, valtaa ja sitten tietenkin sitä haisevaa rahaa. Raha ei aina ratkaise yksistään, vaan asioissa suhmuroidaan ja politikoidaan. Maineasiat ovat tärkeitä, ja niihin pyritään poliittisissa asioissa iskemään. Lääkäreitä käytetään mustamaalaamiseen ja kiristämiseen.


    • PhD

      Psykiatrit tuhoavat suomalaiset nuoret!

      Asiasta pitäisi tehdä väitöstyö!

    • ritaliini1

      Kyllä psykiatrit "hoitaa" juuri niin kauan kun sinun lompakko kestää .

      • tieteentekijä

        Psykiatrit "hoitaa", koska ovat psykopaatteja vai psykoottisia?


      • rahaa rahaa!!!!!!
        tieteentekijä kirjoitti:

        Psykiatrit "hoitaa", koska ovat psykopaatteja vai psykoottisia?

        Paljonkohan niissäkin on lääke-ja alkoholiriippuvaisia.


      • tutkimuksen_lukenut
        rahaa rahaa!!!!!! kirjoitti:

        Paljonkohan niissäkin on lääke-ja alkoholiriippuvaisia.

        Enemmän kuin missään muussa ammatissa.


    • attari minukseen

      Älkää vaan koskaan menkö lääkäriin oman diagnoosin kanssa. Se on varmaa että ainakaan sitä se sairaus ei ole.

    • exitus letalis

      On tehty kirjoja siitä kuinka teet onnistuneen lääkärissä käynnin. Tekijää en nyt muista mutta suomalainen kuitenkin.Narsistin kanssa asiointi on potilaalle niin taitoa vaativaa että on nähty tarpeelliseksi että jäisi käteen vähän muutakin kuin lasku. Asennevammainen lääkäri on pahempi kohtalo kuin läheisen yllättävä kuolema

    • lääkäreille kiitolli

      Minun henkeni lääkäri on pelastanut ja muutakin hoitoa olen saanut. Hyviä ja minulle korvaamattomia ihmisiä.

      • NO HYVÄ

        Mutta mitä jatketulla elämälläsi teet- SE RATKAISEE !


      • samaan malliin
        NO HYVÄ kirjoitti:

        Mutta mitä jatketulla elämälläsi teet- SE RATKAISEE !

        MItä se ratkaisee?


      • kkkkmmm

        Silloin kun jotain menee pieleen leikkauksessa, niin silloin tulee vaikeuksia lääkärit ei tunnusta hoitovirhettä.Kaikille ei käy aina hyvin.


    • valtuuttaja

      Lääkärin tekemästä hoitovirheestä tai käytöshäiriöstä pitää AINA tehdä muistutus!

    • Kantelupäällä

      Tai mieluummin kantelu valvovalle virkamiehelle esim eduskunnanoikeusasiamiehelle. Joka myös puuttuu asiaan toisin kuin aluehallintovirasto

      • Mister O.

        Auttaako Eduskunnan oikeusasiamies myös rikollisen lääkärin kohdalla vai onko siinä tapauksessa paras tehdän tutkintapyyntö suoraan Keskusrikospoliisille? Mikä on paras tapa saada ovela rikollinen lääkäri kiikkiin?


      • Elämä pilattu
        Mister O. kirjoitti:

        Auttaako Eduskunnan oikeusasiamies myös rikollisen lääkärin kohdalla vai onko siinä tapauksessa paras tehdän tutkintapyyntö suoraan Keskusrikospoliisille? Mikä on paras tapa saada ovela rikollinen lääkäri kiikkiin?

        Kun lääkäristä tekee potilasvahinkokeskukseen tutkintapyynnön ja voittaa asian ei enää koskaan saa kyseisestä sairaalasta apuja, kohdellaan kuin saastaa vaikka on jo muutenkin potilasvahingon kärsineenä pudonnut elämässä viimeiseen kastiin. Poikani halvaantui potilasvahinkona ja koko loppu elämä meni toisten avun varaan. Korvaukset ovat tyhjän kanssa ja kohtelu kaiken jälkeen pöyristyttävää. Jos ihmisellä on flunssa hänellä on oikeus lääkärikäyntiin, mutta kun on halvaantunut ja esim. jalka(halvaantumisen vuoksi tunnoton) turvonnut lähetetään jopa 4 kertaa lääkäristä tutkimatta kotiin, vasta kun tulistuu ja huutamalla vaatii oikeutta edes röntgeniin pääsee vihdoin kuvattavaksi ja olihan se jalka murtunut! Tai kun mri-kuvissa maallikkona näkee pahentumista ja olo on muutenkin kamala hermovauriokivun vuoksi ei pääse lääkärin puheille, lähettävät vain kirjeen ettei katsota aiheelliseksi...


      • lkjjjj
        Elämä pilattu kirjoitti:

        Kun lääkäristä tekee potilasvahinkokeskukseen tutkintapyynnön ja voittaa asian ei enää koskaan saa kyseisestä sairaalasta apuja, kohdellaan kuin saastaa vaikka on jo muutenkin potilasvahingon kärsineenä pudonnut elämässä viimeiseen kastiin. Poikani halvaantui potilasvahinkona ja koko loppu elämä meni toisten avun varaan. Korvaukset ovat tyhjän kanssa ja kohtelu kaiken jälkeen pöyristyttävää. Jos ihmisellä on flunssa hänellä on oikeus lääkärikäyntiin, mutta kun on halvaantunut ja esim. jalka(halvaantumisen vuoksi tunnoton) turvonnut lähetetään jopa 4 kertaa lääkäristä tutkimatta kotiin, vasta kun tulistuu ja huutamalla vaatii oikeutta edes röntgeniin pääsee vihdoin kuvattavaksi ja olihan se jalka murtunut! Tai kun mri-kuvissa maallikkona näkee pahentumista ja olo on muutenkin kamala hermovauriokivun vuoksi ei pääse lääkärin puheille, lähettävät vain kirjeen ettei katsota aiheelliseksi...

        Uskomatonta mutta totta.Minulle tehtiin leikkaus jossa sattui hoitovirhe,valitin potilasvahinkokeskukseen vastaus oli että tämä leikkaus ei ole aiheittanut tätä.Siinä oli että voit haastaa potilasvakuutusyhdistyksen oikeuteen.Sen jälkeen alettiin tutkimaan kaikkea muuta jos löytyisi jotain muuta vikaa,mutta ei löytynyt.
        Minulle tehtiin leikkaus leukaniveleen otettiin palanen leukaluun päästä,se aiheitti pahan henkitorven ahtauman.Kovan tappelun jälkeen tehtiin leikkaus jossa oli tarkoitus siirtää leukaa eteenpäin,mutta lääkäri ei siirtänyt leukaa ollenkaan eteenpäin. Siis turha 4 tunnin leikkaus leuka vain halkaistiin ja laitettiin ruuveilla kiinni.
        Sen toinen lääkäri kertoi minulle,siihen meni 2 tuntia ei millään oli halunnut tunnustaa.
        Mutta kun minulla oli röngten kuvat ennen leikkausta ja jälkeen leikkauksen.Oli pakko tunnustaa kun minä olin vieressä katsomassa.


    • lilli.

      Mulle lääkäri väitti kovasti että mulle on enterorokko, ei mitään muuta. Vaikka koitin sanoa vastaan kun tiesin ettei ole...
      Menin parempaan hoitoon ja minulla on sidekudosreuma.

    • lisää lääkäreitä

      Mulle lääkäri väitti ettei jalkahiestä saa kuukauden sairaslomaa.
      Lisäksi Kela kieltäytyi maksamasta sukkien pesua, käyttivät varmaan asiantuntijana samaa lääkäriä.Taksilapun onneksi sain hoitajalta.

      • doony

        Kauhea vastoinkäyminen! Kuinka selvisit?


    • Valinnanvara

      Tekee mieli nostaa tämä. Suomen systeemissä, niin hieno kuin se onkaan, on ongelmana ettei asiakas voi valita esim. julkisella tai työterveydessäkään omaa lääkäriä. Kun tällaista pyytää niin saa lähinnä vittuilua osakseen. Jos kohdalle sattuu se narsisti joka vain aiheuttaa mielenterveysongelman ja jättää muutenkin hoitamatta tai jopa tyrkyttää tilannetta pahentavia hoitoja niin minkäs teet? Pitäisi ilmeisesti olla jenkkityyliin sellaiset vakutuukset kaikilla että lääkärin saa itse valita. Minusta vielä tuntuu että lääkärin ammatti on juuri älykkäämpiä narsisteja puoleensa vetävä koska edelleenkin lääkäri on heikossa tilassa olevaan asiakkaaseen nähden valta-asemassa.

      Omallekin kohdalle sattunut näitä, yksi pahimmista vielä juuri silloin kun olin masentunut. Ko. lääkäri ahdisti ihan helvetisti, lateli ilkeitä kommentteja aina kun olin vastaanotollan yksin mutta oli niin mielin kielin kun otin tukihenkilön mukaan joten keräsin vähäiset roposeni ja kävin hieman harvemmin yksityisellä koska sekin oli paljon parempi kuin tämä yksi. Selvisin.

      • "Tuurista kii"

        http://www.stm.fi/hoitopaikan_valinta

        Tämän vuoden alusta astui voimaan vapaa hoitopaikan valinta vaikka eri puolelta Suomea, jos haluaa.

        On todella tuurista kiinni, että onko narsisti vai asiallinen. Kun hoitopaikan saa valita, niin kuuluisi olla oikeus valita myös lääkäri samalla. Keroputaa taitaa olla ainoa sairaala maassamme, jossa ei ole valta-asemaa.

        Minullakin kaikki yksityiset ovat osanneet hommansa paremmin kuin julkisen sektorin erikoislääkärit. Erikoistumisvaihtoehtoja on useampia vertailussa.


      • Kenen etu tämä on ?
        "Tuurista kii" kirjoitti:

        http://www.stm.fi/hoitopaikan_valinta

        Tämän vuoden alusta astui voimaan vapaa hoitopaikan valinta vaikka eri puolelta Suomea, jos haluaa.

        On todella tuurista kiinni, että onko narsisti vai asiallinen. Kun hoitopaikan saa valita, niin kuuluisi olla oikeus valita myös lääkäri samalla. Keroputaa taitaa olla ainoa sairaala maassamme, jossa ei ole valta-asemaa.

        Minullakin kaikki yksityiset ovat osanneet hommansa paremmin kuin julkisen sektorin erikoislääkärit. Erikoistumisvaihtoehtoja on useampia vertailussa.

        Kannattaa muistaa, että lääkärikunnassakin on liikkeellä kaikenlaisia sekopäitä, vaikka omasta mielestään valiosakkia ovatkin. Seillä on aivan huippuja empaattisia ja potilasta ymmärtäviä henkilöitä ja toisessa päässä sellaisia, jotka itsekin olisivat selvästi hoidon tarpeessa.
        Vaan milläpä heidät hoitoon saisi, kun lääkärinoikeudet on kerran saatu, niin ollaan ja kukkoillaan kuin viimistä päivää. Potilas on välillä aika heikoilla


    • kaikkientinenonpoiss

      Ajan henki on halveksia usskossa olemista.
      usko Jumalaan Jeesukseen Kristukseen syntien sovittaja ainoa oikea auttaja.
      Hänessä on lepo ja RAUHA.
      sitä ei löydä muualta.
      ihminen kun omilla valinnoilla on elämänsä ajanut umpikujaan on vimmeistään
      nöyrryttävä myönnettävä synnintie joka tuottaa vaan tuskaa.
      polvistua ja rukoilla katua tekojaan.
      yksi on auttaja Jeesus

    • kivinentie

      teot tuottaa tuskaa .

    • Dyblö

      Onko ihmisillä vielä kauhukertomuksia narsistilääkäreistä?

    • ccccb

      Suomi muuten on aika pitkälti syyllistämiseen perustuva yhteiskunta jossa vastuuta paetaan kääntämällä asioita päälaelleen ja leimaamalla uhri jollakin tavalla negatiivisesti(Stasi ja KGB- tyyliin).

      Moraalisesti siis melko sairas maa ja kaukana länsimaisesta sivistysvaltiosfa, jossa vääristynyt virkamiesyhteistyö on suureksi vaaraksi järjestelmän uhreille eli käytännössä kaikille joilla ei ole oikeita suhteita ja asemaa

    • pettymys oli

      Kävin yksityisvastaanotolla pari viikkoa sitten .En tuntenut miestä aikaisemmin .Esitin asiani ,mutta tämä vain murahteli kuin ruokakupilla häiritty koira.En tullut käynnistäni yhtään viisaammaksi.Lasku oli silti 77€ 3minuutin istumisella. Ajattelin ,kun tulin pois, että se mitä ovenpielessä lukee erkois --sitä ja sitä ei merkitse mitään .Epäselväksi jäi kuinka omituinen mies mahtoi olla. Oli jo ikää miehellä niin että ei ollut tarvetta kuin kerätä rahat pois

    • on nahty

      Se että julistaa omahyväisesti uskoaan on jo narsistista saati jos sen tekee vielä lääkäri jolloin on syytä epäillä tuplanarsistia. Näissä on psykopaatteja.

    • Lekurit narsisteja

      Hei!

      Viittaan kirjoitukseen "Tappavatko" sairaalat kuolevia?:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12347847

      Katso ikävät totuudet persoonallisuushäiriöisistä lääkäreistä:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11722563

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11709146

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11709600

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11965549

      Iltalehden juttu vakavista hoitovirheistä ja tahallisesta hoidotta jättämisestä:

      Hitaan hoidon seuraukset järkyttävät - blogi vaatii muutosta: http://www.iltalehti.fi/terveys/2014070218456664_tr.shtml

      Blogi narsistilääkärien ja rikkinäisen systeemin uhreista: http://ala-sairastu-vakavasti.blogspot.fi

      Tahallisia potilaskuolemia tapahtuu liian usein persoonallisuushäiriöisten lääkärien ja sairaanhoitajien tahoilta, mutta Valvira ei puutu tilanteeseen millään tavalla. Miksi? Miksi Valvira suojelee heitä?

      Lue, että mitä kauheuksia sairaalan henkilökunta voi tarkoituksella tehdä:

      Sairaalateknikko saastutti ruiskut verellään - lähes 50 potilasta sairastui hepatiittiin: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288589784956.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe