Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

fasismin vaara on olemassa

s.partacus

Kansainvälistyminen, kapitalismin kriisi, nuorisotyöttömyys syrjäytyminen synnyttävät äärioikeistolaisia liikkeitä. Niiden kritiikki nkohdistuu muodollisesti kaikkea vastaan mutta kärki on työväenliikettä ja sosialismin nujertamisen puolesta, marxilaisuuden hävittämisen puolesta.
Fasismin vaara on todellinen eikä sitä saa väheksyä.

Suomessa sitä edustaa useita järjestöjä. Eräs tällainen on Suomen Vastarintaliike, oikeammalta nimeltään Kansallissosialistinen Suomen Vastarintaliike.
Nimi jo viittaa Saksan Hitlerin natsipuolueen nimeen ja kummallakaan ei ole sosialismiin muuta yhteyttä kuin sen vastustaminen.
Suomen Vastarintaliike, SVL, on näyttävästi esillä netissä ja vetoaa kansallisidentiteettiin vastapainonaan kaiken ulkomaalaisuuden näkemisenä isänmaan petoksena paitsi yhteistyö Ruotsin ja Norjan sisarliikkeiden kanssa.
Ihanteena on rotupuhdas kansallisvaltio, mahdollisesti Suur-Pohjola Ruotsin, Norjan ja Tanskan kanssa. Juutalaisvastaisuus on ohjelmassa.
SVL on syyllistynyt lukuisiin väkivallantekoihin maahanmuuttajia tai vastaansanojia kohtaan. SVL oli Jyväskylän kirjastopuukotuksessa toimijana.
Uutuutena liikkeellä on katupartiot ja sillä se yrittää pelotella kansalaisia tyyliin a la natsien SA-joukot.
http://takku.net/article.php/20140214120944528

SVL:n kansallissosialistit kieltävät sosialismin ja pitävät marxilaisuutta yhteiskunnan vihollisena aivan samoin kuin Saksan natsitkin. Nettisivuilta ei löytynyt sanaakaan luokkasuhteista, niiden ristiriidoista tai ratkaisukeinoista. Eräs tavoite on arjalaisen kantasuomalaisen rodun rakentaminen.
SVL haluaa kovien ihmisten kovaa kapitalismia.

56

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muutama sana ohjelmasta. Varsinaista selkeää ohjelmaa ei ole ja sekin jossa asioita on tiivistetty ei puututa oleellisiin ongelmiin tai tavoitteisiin. Sekalaisia teesejä löytyy sieltä täältä. Yhtymäkohta Hitlerin "Mein Kampfiin" on siinä, että sekavuuden sisään kätketään ydinajatukset.

      SVL:n linjasta.
      Rotuoppi-ajattelu kulkee lähes kaikissa ohjelmateeseissä. Se on SVL:n teesien hiivasisältö.
      1. Jyrkästi ulkolaisten maahanmuuttoa vastaan. Seka-aviot eivät kuulu arjalaiseen rotuun ja siten ei myöskään monikulttuurisuus.
      Ihmiskunta jaetaan rotuihin täkäläiset kansallisnatsit hyväksyvät suomalaisen kantaväestön oikeaksi roduksi ja osittain kantapohjoismaalaiset.
      2. Kansallissosialismin ideologia perustuu luonnonlakeihin, vahvemman oikeus ensisijaisena ja on siten vastakohta vallitsevalle maailmanjärjestykselle. Se tarkoittaa sosiaalisen yhteisön kielteisyyttä.
      Luokkasuhteista ei mitään eli kapitalismi hyväksytään kun siitä on riisuttu sotusektori.
      Natseilla ei täten ole mitään yhteistä sosialismin kanssa. Ei kotoisilla eikä aikanaan Saksan natseilla.
      3. Radikaali taistelu on toiminnan sisältö. Kun selvää sisältöä valtiomuodosta ei ole, jäljelle jää taistelu anarkistisen valtion puolesta, joka turvaa sääntelystä vapaan voitonsaalistuksen. SVL:n natsismi ja anarkismi yhtyvät.
      4. SVL asettuu oikeisto- ja vasemmistopuolueiden yläpuolelle. Ja koska SVL ei muuta yhteiskuntajärjestelmää, se on yksi porvarillisista puolueista.
      Kapitalismia ei muuteta, sosialismia (marxilaisuutta) vastaan ollaan niin jäljelle jää tunnus vahvasta valtiosta ja vahvoista kansalaisista ja johtajien oikeudesta muiden yläpuolella.

      Teesien suolana on rotuoppi ja käytäntönä väkivaltaisen toiminnan järjestämisen ja yhteiskuntaromahduksen jälkeen suuren johtajan muodostama vahva valtio vapaan kapitalismin hengessä.
      Teesit ovat täysin ristiriidassa marxilaisuuden kanssa.

      • Niin, fasismin vaara on ehkä vielä olemassa - kommunisteista ei enään ole isompaa vaaraa sillä tiedot heidän hirmuteostaan alkaa olemaan kohta koko kansan tiedossa.

        Mutta Kalle tulee myös jatkossa kertomaan palstalla kommunistien hirmutöistä erityisesti Suomea ja suomalaisuutta kohtaan. Esimerkiksi tieto siitä, että suomalaiset kommunistit kusipääkuusisen johdolla pyysivät puna-armeijan apua Suomen valloittamiseksi liittääkseen sen suunnittelemaansa Suur-Suomeen.

        Mitä taas tulee rotuoppiin niin luehan kommunistien suunnitelemasta ihmisrodusta, joka kestäisi sosialismin kurimukset homo sapiensia paremmin:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Homo_Sovieticus

        Siinä jää natsienkin rotuopit toiseksi kommunistien alkaessa jalostamaan ihmistä aatteelleen sopivaksi!! Tämä kommunistien rotuopinkohta ei ilmeisesti ole edes kaikkien kommunistien tiedossa. Kalle tulee varmasti ottamaan tämän kommunistien rotuopin kohdan esille useamminkin sillä ilmeisesti tieto siitä ei ole vielä levinnyt kovinkaan laajalle.

        .................


      • Kyllä ne vaan ovat näin sivustya katsoen varsin samanlaisia, siis komusosialismi ja kansallissosialismi. Lipun väristä erottaa mutta muutoin on vaikeaa.


      • Kumma juttu miten s.p varoittelee fasismin vaaroista ja natseista unohtaen vielä pahemman vaaran eli kommunismin tuhoa tuovat ominaisuudet. Tuosta kommunismista kun on todella vielä paljon paremmat todisteetkin vuosikymmenten varrelta. Onko kommunisti todella niin sokea omille ajatuksilleen jottei näe mihin on menossa?


    • Eipä ole näkynyt täälläpäin!

      Taitaa olla sitä junalla tulleiden vouhotusta Helsingin seudulla.

      Tuskin niitä sen enempää on kuin komujakaan joten ei niistä huolta ole. Samaa jaskaa komusosialistit ja kansallissosialistit. Mikroryhmiä!

      Laittakaa nyt ensin kommunismi kuoppaan ja puhukaa vasta sitten muista! Kommunismin aiheuttamiin tuhoihin eivät nämä uudet kansallissosialistit yllä koskaan.

    • lerg

      Täälläpä Suomen natsipuolueen ohjelmia löytyy.
      http://www.patriootti.com/vastarintaliike/
      Ajankohtaisissa asioissa näkyy suuri yhtenevyys "Työeläkeläisen" ja parin persun ajatusten kanssa.

      Pari asiaa.
      Liike on ottanut käytännöllisen aloitteen suojeluskunta-aatteen nostamiseksi. Se lähtee kaduille patukoiden kera muka järjestystä valvomaan. Suorissa puheissa on jo maahanmuuttajille näyttäminen. Nämä olisivat Suomelle rikollisina valtiollinen uhka. Se on peite todelliselle tarkoitukselle asettua työväenjärjestöjen tilaisuuksien sabotointiin ja joita ne ovat jo tehneet.

      Toinen on sotilaskuriin ja siihen liittyvän kasvatuksen ihannointi. Keskiaikainen sotilasritari-ihanne sekä muinaisen Spartan sotilaskasvatus sekä valtion sotilaallinen järjestäminen ovat keskiössä.
      Suomen natseilla, SVL, on yhteydet Norjan sisarjärjestöön. Norjan Breivik, joka kohdisti iskunsa sosiaalidemokraatien joukkosurmaamiseen kirjoitti blogeissaan ihannoiden ritarisotilaskastista voimana työväenliikettä ja maahanmuuttajia vastaan.

      Mikäli Suomen porvarillinen liike hyväksyy poliisin ulkopuolisen suojeluskunnan perustamisen, natsihenkiset saavat legaalisuuden ja palaamme yhteiskuntakehityksessä 80 vuotta taaksepäin.

      ps. Uusnatseilla on myös selvä juutalaisvihamielinen ohjelma. Sivustoilla se tuodaan selvästi näkyviin.

      • Suojeluskuntaa todella aikoinaan tarvittiin ja saattaisi se nytkin olla avuksi kun poliisin resursseja koko ajan riisutaan.

        Muutoin tuo kuvauksesi tuo mieleen kommunistien touhun aikoinaan Venäjällä.

        Jos uusnatsit mielestäsi ajattelevat osin kuten minä niin eivät ne sitten kokonaan olekaan kelvottomia. Kommunistit sen sijaan enemmäkseen ovat.

        Onko kansainvälinen yhteistyö rikos? Mitä sanoisit aikoinaan toimineesta Kominternistä? Jos komut saivat mielestäsi osallistua moiseen niin miksi eivät muut? Onko komuille olemassa jotain salaisia oikeuksia joita muut eivät ole oikeutettuja saamaan?

        Lähtisikin siitä, miten saatte kommunismin kuvaa paranemaan kansan silmissä, se on teidän kohtalon kysymyksenne. Sillä, että moititte, haukutte ja nimittelette muita ei ole omaan menestykseenne mitään plussaa. Oma toiminta ratkaisee eikä tuo entinen malli lupaa mitään hyvää jos purnaushaluiset menevät persuihin tai uusnatseihin kuvauksesi mukaan mieluummin kuin teidän riveihinne.


    • farmut

      Selatkaa uusnatsien sivustoa.
      http://www.patriootti.com/vastarintaliike/

      "Suojeluskuntaa todella aikoinaan tarvittiin ja saattaisi se nytkin olla avuksi kun poliisin resursseja koko ajan riisutaan."
      Hallitus leikkaa ja antaa ideologiset aseet (tarkoituksella!) uusnatsismille.

      Yllättävän paljon kahdella persuja ja yhdellä kokoomusta liputtavalla on yhteistä oleellisissa tunnuksissa uusnatsien kanssa.
      Yhteinen nimittäjä on myös väkivalta varsinkin silloin kun se kohdistuisi työväenjärjestöihin.
      Edellisestä viestistä paistoi läpi, että hän hyväksyisi Breivikin tekemän joukkomurhan.
      Olisko tuo kolmikko todella SVL:n yhteydessä. Ainakin houssontimisellaan kerskaileva esiintyy yksi yhteen natsipropagandan suhteen. Hänen vihansa työväenliikettä kohtaan on suunnaton.

      Fasismin vaaraa ei sovi vähätellä. Ne etsivät kannatusta maahanmuuttovastaisuudella, vapaan liikkumisen kieltämisellä, ja ujuttuvat suurkapitalistien etuja kritiikin lomassa.

      • Natsit ovat aina olleet pienempi vaara tavikselle kuin kommunismi joten kannattaa hieman siirtää noita aatoksiaan toiseen suuntaan.

        Tuhotkaa kommunismi niin kaikki hyvä tulee automaattisesti hyväksenne!

        Ei yksittäisten heikkopäisten tekemiä tekoja kuten Breivikin voi minkään aatesuunnan aiheuttamiksi väittää, he ovat, siis nuo tekijät nupistaan hieman vajaita jossain mielessä ja yhdistelevät eri asioita eri tavalla kuin tavallinen kansalainen. Se mistä he milloinkin ajatuksensa lainaavat on vain sattuman kauppaa.

        Ei se mitään aatesuuntaa edistä, ei kommunismiakaan jos sen edistäminen perustuu pääosin muiden haukkumiseen ja nimittelyyn, pitää tuoda omaa ajatteluaan esiin tavalla jota kansa uskoo ja johon se voi alkaa luottamaan.

        Kommunismin ollessa kyseessä nykyisin se luottamus on haettava todella pitkän linjan kautta koska se on totaalisti maissa. Aina vaan menee huonompaan suuntaan koska te ette osaa kuten Timo puhua kieltä jota kansa haluaa kuunnella. Nuo vanhat komuopit saatte jättää historian lehdille ja alkaa uuden kauden ilman sosialismin höpötyksiä.

        Turhaa komuloisten on syyttää muita liikkumisen estämisestä jos muistelee miten komut Neukkulassa kohtelivat kansaa, oliko esim. DDR:n kansalaisen tai Virolaisen helppoa matkustaa länteen ja jäädä sinne asumaan tuoden mukanaan perheensä.

        Missä se oli kommunistien vapaa liikkuminen?

        Ei se paljoakaan auta noita maita joista nuo pakolaiset tulevat jos me tänne asutamme kymmeniä, satoja tai vaikka muutaman tuhannen pakolaista jos olot maassa eivät muutu demokraattiseen suuntaan joka nostaisi kansalaisvapauksia lähtömaassa. Olisikin ehkä korostetusti puututtava kaikkien diktatuurien toimintaan ja parantaa siten ihmisten olosuhteita jo lähtömaissaan. Se olisi tehokkainta ja rauhan todennäköisyyttä parantavinta toimintaa mitä voi ajatella.

        Tuossa itänaapurissa olisi yksi maa joka kaipaisi sitä vapaata demokratiaa ennen kuin se on taas samassa pulassa josta se juuri saatiin hieman nostettua.


    • Uusnatsismi loisii parlamentaaristen porvarien hyväntahtoisen suosion suojissa.

      "Tuhotkaa kommunismi niin kaikki hyvä tulee automaattisesti hyväksenne!"

      Selvää tekstiä. Teesi on ilmiselvästi uusnatsien ja oli suojeluskuntaliikkeen tunnus. Palstalle se on tuotu tarkoituksella pelottelumielessä. Uusnatsit olettavat olevansa vahvoilla antikommunismin tuella.

      Uusnatsien SVL nettisivuilta ohjelmateesejä. Suoraan "Mein Kampfista muunellusti kopioituja.
      - Kaikenlainen kansainvälisyys olisi pahasta. Monikulttuurisuus tuhoaa kantasuomalaisuuden ja olisi valtiolle vaarallinen. Monikulttuurisuus edustaisi kulttuurin rappiota. Saamelaiset hyväksyttäisiin juuri ja juuri kantasuomalaisiksi.
      Teesi on järjetön ja suuntautuu työväenluokan kansainvälisyyden aatetta vastaan.
      - Seksuaalipoikkeavien oikeudet olisivat rappiokulttuurin ilmaus.
      Natsi-Saksassa homot vangittiin keskitysleireihin ja monia kaasutettiin.
      - SVL:n uusnatsit perustaisivat lujan kansallisen hallituksen, jonka ainoa oikeutus on vahva nationalismi, kansallisten rajojen sisälle käpertyminen.
      Nettipalstoilla tämä on ilmennyt Kokoomuksen, Keskustan ja RKP:n leimaamisena epäisänmaallisiksi puolueiksi. Erityisen voimakas hyökkäys kohdistuu ruotsinkielisiä vastaan ja sitä käydään "pakkoruotsin" teeman alla.

      Hallitus toimillaan edistää uusnatsien hommia. Poliisilaitokseen ja tuomioistuimiin kohdistuvat säästöt vaarantavat oikeusjärjestelmän toimivuutta. Tätä käytetään hyväksi yrityksissä perustaa uusnatsilaispatukkajengejä.
      Kansalaisten tulisi pitää kännykkäkamerat valmiina. Missä rähinöitsijät järjestävät väkivaltaa, kuvat talteen ja poliisille todisteiksi. Uusnatsit ilmeisesti pääsivät kuin koira veräjästä taannoisesta kiakkovierashulinoinnista ilman todisteita.

      • Mitäs pahaa suojeluskunnissa olisi s.p? Nehän ovat jo kerran pelastaneet meidät kommunismin raiskaukselta. Kommunismi on tuhonnut enemmän kuin natsismi sillä se sai enemmän aikaa noihin tuhotöihinsä.

        Minun sanomisiani ja kirjoittamisiani sinun s.p on turhaa pyrkiä yhdistämään sen enempää Marxiin kuin noihin uusnatseihinkaan. Moisella ajattelulla vain hävität sen pienenkin luottamuksen joka jollain saattaa olla sinun järkesi toimintaa kohtaan.

        Juuri tuohon poliisivoimien vähentämiseen sopisivat suojeluskunnat mainiosti, niissähän kansalaiset voisivat itse valvoa ympäristöään kaikilta konnilta. Aikoinaan olen ollut mukana tuollaisessa toiminnassa tosin pienimuotoisesti kun vahdimme venesatamaa siellä esiintyneiden konnuuksien kuten varkauksien vuoksi. Ei siinä mitään uusnatsilaista ollut vaan teimme kierroksia ja välillä istuskelimme kahvilla jonkun partioijan veneessä.

        Vaikka jatkuvasti olet s.p moittimassa sitä mitä muut tekevät väärin niin et kuitenkaan ole valmis korjaamaan kommunismia siten, että kansa voisi luottaa siihen ja siihen ettei mahdollinen kommunismi enää tähtää yksinvaltaan epädemokraattisin keinoin vaan luottaisi vapaisiin vaaleihin niin ennen valtaan pääsyään kuin myös sen jälkeen.

        Kuten varmasti jokainen olemme nähneet niin ei se autuus ole suoraan marssinut mihinkään vaikka komuvaltaan on päästykin, tosin aina väkivalloin eikä kertaakaan vapailla vaaleilla. Ainahan noissa kokeiluissa kansa on kärsinyt ja johto nauttinut siitä paratiisistaan.

        Ei tarvita komuvastapainoa eli natseja (ei uusia eikä vanhoja) jos kommunistit saadaan luopumaan uskostaan ja palaamaan normaaleiden ihmisten pariin ajattelussaan.


      • "Uusnatsismi loisii parlamentaaristen porvarien hyväntahtoisen suosion suojissa."

        Onko mielestäsi parempi, että kommunistit loisivat parlamentaaristen vasemmiston hyväntahtoisen suosion suojissa?
        Kallen mielestä kaikki ääriliikkeet niin politiikassa kuin uskonnossakin ovat pahasta - niin kommunistit kuin natsitkin ja vanhalestaadiolaiset kuin jehovan todistajatkin. Näihin liikkeisiin ei kenenkään pitäisi seota.

        ...............


      • Kerrohan, punikki, että mitä hyvää kommunistit ovat saaneet aikaan maassamme?

        Kalle ei katso kahta kommunistien yritystä väkivalloin kumota olemassaoleva yhteiskuntajärjestyksemme olevan mitään hyviä tekoja kansakuntaamme kohtaan.

        Näiden vihaamiesi isänmaallisten voimien ansiosta kommunistien yritykset onnistuttiin estämään joten isänmaallisten voimien hyvien töiden listalta löytyy ainakin kahden kommunistien aseellisten vallankumouksen estäminen.

        Mitähän kansaamme kohtaan tehtyjä hyviä töitä löytyy suomalaisten kommunistien ansiolistalta? Kalle arvelee sen listan olevan todella lyhyt - ehkä täysin olematon.

        No kohta se nähdään punikkien laadittua listan suomalaisten kommunistein hyvistä töistä suomalaisia kohtaan.

        .....................


      • soininveli
        antipunikki kirjoitti:

        Kerrohan, punikki, että mitä hyvää kommunistit ovat saaneet aikaan maassamme?

        Kalle ei katso kahta kommunistien yritystä väkivalloin kumota olemassaoleva yhteiskuntajärjestyksemme olevan mitään hyviä tekoja kansakuntaamme kohtaan.

        Näiden vihaamiesi isänmaallisten voimien ansiosta kommunistien yritykset onnistuttiin estämään joten isänmaallisten voimien hyvien töiden listalta löytyy ainakin kahden kommunistien aseellisten vallankumouksen estäminen.

        Mitähän kansaamme kohtaan tehtyjä hyviä töitä löytyy suomalaisten kommunistien ansiolistalta? Kalle arvelee sen listan olevan todella lyhyt - ehkä täysin olematon.

        No kohta se nähdään punikkien laadittua listan suomalaisten kommunistein hyvistä töistä suomalaisia kohtaan.

        .....................

        Loistavaa musiikkia ja teatteria 60-70- luvuilla. Hyviä kirjailijoita ja runoilijoita. Osallistuivat aktiivisesti peruskoulu järjestelmän luomiseen josta olemme hyvin tunnettuja maailmalla. Monet työsuhde edut ja oikeudet ovat heidänkin taistelemia.
        Hyvinvointi suomi on pitkälti kommunistienkin lapsia.


      • Se oli silloin se
        soininveli kirjoitti:

        Loistavaa musiikkia ja teatteria 60-70- luvuilla. Hyviä kirjailijoita ja runoilijoita. Osallistuivat aktiivisesti peruskoulu järjestelmän luomiseen josta olemme hyvin tunnettuja maailmalla. Monet työsuhde edut ja oikeudet ovat heidänkin taistelemia.
        Hyvinvointi suomi on pitkälti kommunistienkin lapsia.

        mutta nyt on nyt. 1970-luvun puoliväli on 40 vuoden päässä - 60-luvusta puhumattakaan. Hyvinvointi Suomen kanssa komuilla on kovin vähän tekemistä. Todennäköisesti hyvinvointi-Suomi olisi kehittynyt nopeammin ilman komuja, jotka mm. ylisuurilla palkankorotusvaatimuksillaan saivat aikaan jätti-inflaation 1970-luvulla. Työrauhan häirinnässä komut olivat myös mestareita - ja senkin häiriköinnin maksoivat - tietenkin - tavalliset työläiset. Siinä vaiheessa kun komujen kannatus painui pikahissillä kellariin, lähti myös Suomen talous nokkanousuun.


      • soininveli kirjoitti:

        Loistavaa musiikkia ja teatteria 60-70- luvuilla. Hyviä kirjailijoita ja runoilijoita. Osallistuivat aktiivisesti peruskoulu järjestelmän luomiseen josta olemme hyvin tunnettuja maailmalla. Monet työsuhde edut ja oikeudet ovat heidänkin taistelemia.
        Hyvinvointi suomi on pitkälti kommunistienkin lapsia.

        Koska arvoisa "soininveli" ne kommunistit -60 ja -70 luvuilla sitä hyvinvointia rahoittivat? Nehän sen ovat järjestäneet jotka ne rahat hommasivat. Jos oikein muistan niin ei silloin edes ollut SKP nimistä puoluetta puoluekartalle vaan komuloiset piileskelivät SKDL:n hameen alla. Miten sellainen puolue joka ei edes esiinny omalla nimellään voisi olla jonkun valtakunnallisen päätännän takana?

        Eivätkä ne mahdollisesti silloin "taistellut" edut ole enää edes ajankohtaisia, ne kun ovat nousukauden kamaa ja nyt kun nousu on ohi niin kaikki pitää miettiä uudelleen jos ei haluta alkaa pohjolan Kreikaksi.

        Kommunistit, olkoot kenen hameen alla hyvänsä eivät sieltäkään käsin olleet asemassa jossa he voisivat jotain oikeasti järjestää, he saattoivat olla mukana kannattamassa jotain uudistuksia mutta eivät varsinaisia aikaansaajia.

        Jos se teatteri ja musiikki olisi ollut niin loistavaa niin sitähän kuulisi edelleen joka tuutista mutta "Agit prop" vai mitä niitä oli ovat kuolleet omaan sauhuunsa.

        Se taisi tuo vasuri-innostus olla vähän kuin leipäkone, hetken kivaa mutta kun huomattiin mihin se johtaa niin unohdettiin kaapin perälle.


      • soininveli kirjoitti:

        Loistavaa musiikkia ja teatteria 60-70- luvuilla. Hyviä kirjailijoita ja runoilijoita. Osallistuivat aktiivisesti peruskoulu järjestelmän luomiseen josta olemme hyvin tunnettuja maailmalla. Monet työsuhde edut ja oikeudet ovat heidänkin taistelemia.
        Hyvinvointi suomi on pitkälti kommunistienkin lapsia.

        Yksikään hyvinvointilaki ei ole mennyt eduskunnassa läpi ilman porvareiden ääniä - ei yksikään.
        Ja SKP:llä ei ole ollut koskaan yhtäkään kansanedustajaa joten SKP ei ole antamut yhtäkään puoltavaa ääntä hyvinvointilakeja säädettäessä.

        No, löytyykö niitä suomalaisten kommunistien tekemiä hyviä tekoja suomalaisuutta ja suomalaisia kohtaan?
        Ei taida löytyä - suomalaiset kommunistit eivät ole tainneet koskaan saada mitään positiivista aikaan maamme hyväksi.

        ..............


      • No, punikki, mitä mieltä olet siitä, että suojeluskunnat maassamme kahdesti viime vuosisadan aikana nostattivat kansan kansallistuntoa niin paljon, että kommunistien väkivaltaiset yritykset vallankumoukseen maassamme saatiin estettyä.
        Se oli sellainen uroteko suojeluskunnilta, että me suomalaiset saamme olla ikuisesti kiitollisia heille siitä työstä, minkä he tekivät maamme pitämiseksi vapaana kommunistivetoisesta valtiojohdosta.

        Mitä mieltä sinä olet siitä, että maastamme ei tullut kommunistvetoista 1918 eikä 1940 eikä edes vielä 1944?
        Oliko se mielestäsi maamme kehityksen kannalta hyvä vai huono asia?

        Et taida uskaltaa vastata, ressukka.

        .................


      • soininveli
        antipunikki kirjoitti:

        Yksikään hyvinvointilaki ei ole mennyt eduskunnassa läpi ilman porvareiden ääniä - ei yksikään.
        Ja SKP:llä ei ole ollut koskaan yhtäkään kansanedustajaa joten SKP ei ole antamut yhtäkään puoltavaa ääntä hyvinvointilakeja säädettäessä.

        No, löytyykö niitä suomalaisten kommunistien tekemiä hyviä tekoja suomalaisuutta ja suomalaisia kohtaan?
        Ei taida löytyä - suomalaiset kommunistit eivät ole tainneet koskaan saada mitään positiivista aikaan maamme hyväksi.

        ..............

        Lue aiempi kommentti. Siellähän niitä hyviä suorituksia on.


      • soininveli kirjoitti:

        Lue aiempi kommentti. Siellähän niitä hyviä suorituksia on.

        Ne hyvät suoritukset kumottiin näin:
        Yksikään hyvinvointilaki ei ole mennyt eduskunnassa läpi ilman porvareiden ääniä - ei yksikään.

        Onko sinuilla esittää mitään uutta listaa vanhan listasi tultua kumotuksi virheellisenä.

        ..................


    • UUSNATSIMI ETENEE

      NATSISMI NOUSEE KOMMUNISTISEN ENTISEN KGB-AGENTIN PUTININ VOIMALLA

      PUTIN EI HUOLEHDI VENÄLÄISTEN PERHEIDEN HÄVINNEIDEN JÄSENTEN SELVITYKSESTÄ PÄINVASTOIN HÄN PYRKII
      LOPETTAMAAN MEMORIAL-JÄRJESTÖN JA TEKEE UUSIA TIHUTÖITÄ KRIMILLÄ

      PUTINISTIT KAAPPAAVAT TATAAREITA KRIMILLÄ, KANSAA VAIHDETAAN
      http://www.kyivpost.com/content/ukraine/un-concerned-by-increasing-number-of-abductions-of-tatars-in-crimea-369327.html

      Putinin diktatuuri hyökkää ihmisoikeusjärjestö MEMORIALin kimppuun
      jotta suut voitaisiin sulkea ja
      jotta kommunistien rikoksia Venäjällä ei paljastettaisi

      http://www.theguardian.com/world/2014/oct/14/russian-human-rights-group-faces-threat-closure
      Russian human rights group faces threat of closure
      For 25 years, Memorial has uncovered communist era repression and modern day discrimination. Now, the justice ministry is calling for it to be shut down. RFE/RL reports

      Memorial jäjestön Kommunarka -sivu
      http://www.kommunarka-memorial.ru/
      http://www.memo.ru/memory/communarka/


      (Venäjän salainen poliisi kansanomaisesti ohrana tsaarinajalta vaihtoi nimeä niin, että sitä löytyy joka lähtöön,
      voimme kutsua sitä yksinkertaisesti nimellä KGB (Putin on KGB:n työntekijä ja vakooja))

      MIKÄ ON KOMMUNARKA?

      Kommunismin alussa joskus 1920–1930-lukujen vaihteesta Kommunarkassa oli KGB:n (silloisen OGPU:n ja NKVD:n) pomojen asunto
      Joskus vuonna 1937 kartanoa alettiin käyttää massateloituspaikkana, koska teloituksia oli niin paljon
      että yksityisiin tappamisiin ei ollut enää aikaa. Kommunarkaan on haudattu ainakin noin 15 000 vainajaa, joista muutama tuhat tunnetaan nimeltä

      PUTININ VAINOAMAN MEMORIAL JÄRJESTÖN - siis Putin ei maksa näitä selvityksiä - tekemän yksityisen työn avulla

    • "UUSNATSIMI ETENEE" alias Halla-ahon tukimies ja Hallahon puolesta valtakamppailun järjestäjä perussuomalaissa. Soini on kuulema liian liberaali ja se pitää lempata ulos!!!! Persuissa uusnatsit katsovat ajan tulleen kaapata puoluue itselleen. Kannatta seurataa - persuissa alkaa kohta kuohua ja jäsenten on määriteltävä kantansa.

      SVL:n (uusnatsien) teeseistä.
      - Monikulttuurisuus tuhoaa yhteiskunnan.!!!!
      Ylipäänsä teesi on järjetön. Mikään kansa ei voi enää käpertyä rajojensa sisään omaehtoiseen vankilaan. Vielä vähemmän taloudellisesti eristäytyä muusta maailmasta.
      Kun SVL vaatii irti EU-orjuudesta erittelemättä asioiden sisältöä lainkaan, teesi jää mitäänsanomattomaksi. Mikäli uusnatsit olettavat belgialaisen, romanialaisen, espanjalaisen ym kulttuurin saastuttavan suomalaisen henkisen elämän väärärotuisuuden takia, niin voi voi..... Mikäli kansainvälisyyden kieltämisellä tarkoitetaan työväenluokan toimien kansainvälisyyden kieltämistä ja tarkoittaneekin, niin se on selvä luokkatunnus 1920 - 30 lukujen porvarillisesta politiikasta.
      Yhtä järjetön on teesi eteenajaa kantapohjoismaalaisten, Norjan, Suomen ja Ruotsin Pohjolavaltiota. Maahanmuuttajille jo useassa polvessa annettaisiin kenkää. Uusnatseilla on joko rotupuhdas kantasuomalaisten tai rotupuhdas kantapohjoismaalaisten valtio tähtäimessä. Teesi on heitä itseäänkin vastaan, koska niillä on massiivinen kampanja epärotuisia suomenruotsinkielisiä vastaan.

      Lii Andersson (vas) oli rohkea kirjoittaessaan uusnatsien ohjelmista ja niiden kansainvälisistä yhteyksistä. He liittoutuvat kansainvälisesti vaikka esiintyvät kussakin maassa ulkomaalaisia vastaan. Omituinen paradoksi.

      • No, punikki, mitä mieltä olet siitä, että suojeluskunnat maassamme kahdesti viime vuosisadan aikana nostattivat kansan kansallistuntoa niin paljon, että kommunistien väkivaltaiset yritykset vallankumoukseen maassamme saatiin estettyä.
        Se oli sellainen uroteko suojeluskunnilta, että me suomalaiset saamme olla ikuisesti kiitollisia heille siitä työstä, minkä he tekivät maamme pitämiseksi vapaana kommunistivetoisesta valtiojohdosta.

        Mitä mieltä sinä olet siitä, että maastamme ei tullut kommunistvetoista 1918 eikä 1940 eikä edes vielä 1944?
        Oliko se mielestäsi maamme kehityksen kannalta hyvä vai huono asia?

        Et taida uskaltaa vastata, ressukka.

        .................


      • "Mikään kansa ei voi enää käpertyä rajojensa sisään omaehtoiseen vankilaan. Vielä vähemmän taloudellisesti eristäytyä muusta maailmasta."

        Eikö?
        P-Korea kyllä pystyy - eikä Kuubakaan ole kaukana tuosta kuvauksestasi. Yleisesti ottaen kommunistivetoisissa maissa pyritään pitämään kansa vankeina omassa maassaan ja eristäytymään muusta maailmasta.

        Kyllä sinulla, marx-tietäjä s.partacus, on todella heikot tiedot asioista, joista täällä suu vaandoten puhut. Onko tuollainen käyttäytyminen normaalia kommunistille vai oletko tässämielessä jopa kommunistiksi poikkeava yksilö?

        ................


      • Mikä se on se sinun työväenluokkasi s.p? Keitä sinä tarkoitat sillä? Kokoomuksen, Keskustan, Persujen vai SDP:n kannattajia? Kommunisteista ei oikein voi luokkana puhua kun kumpikaan teistä ei ole kerralla paikalla.

        On ihan turhaa puhua/kirjoittaa jostain muutamasta uusnatsista koska sillä parilla ukolla tai akalla ei ole mitään tekemistä sen kanssa miten Suomessa asioita hoidetaan, ei ole teillä kommunisteillakaan ja juuri samasta syystä eli pitää saada kansa taakseen ennen kuin demokratiassa voi saada mitään aikaan.

        Mikset ota demokratiaa huomioon, niin tietysti jos ottaisit niin ei kannattaisi kommunismistakaan kirjoitella. Demokratia meillä kuitenkin on ja pysyy joten jonkun ääriryhmän muutaman kiukuttelijan vaikutus on kuin hyttysen pissi Itämeressä. Ei paljon pintaa nosta!


      • antipunikki kirjoitti:

        No, punikki, mitä mieltä olet siitä, että suojeluskunnat maassamme kahdesti viime vuosisadan aikana nostattivat kansan kansallistuntoa niin paljon, että kommunistien väkivaltaiset yritykset vallankumoukseen maassamme saatiin estettyä.
        Se oli sellainen uroteko suojeluskunnilta, että me suomalaiset saamme olla ikuisesti kiitollisia heille siitä työstä, minkä he tekivät maamme pitämiseksi vapaana kommunistivetoisesta valtiojohdosta.

        Mitä mieltä sinä olet siitä, että maastamme ei tullut kommunistvetoista 1918 eikä 1940 eikä edes vielä 1944?
        Oliko se mielestäsi maamme kehityksen kannalta hyvä vai huono asia?

        Et taida uskaltaa vastata, ressukka.

        .................

        Noinhan se on antipunikki, suojeluskunnille kaikki kunnia kun pelastivat maamme useampaan kertaan komuloisien kepposilta.

        Suojeluskunnat olisi ehkä syytä perustaa uudelleen pitämään isänmaata kunniassaan.


      • soininveli
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Noinhan se on antipunikki, suojeluskunnille kaikki kunnia kun pelastivat maamme useampaan kertaan komuloisien kepposilta.

        Suojeluskunnat olisi ehkä syytä perustaa uudelleen pitämään isänmaata kunniassaan.

        Suomen itsenäisyyden hienoimpia hetkiä on sauojeluskunnan masinoiman vallankaappausyrityksen mäntsälässä. Tai suojeluskunnan suorittamat poliittiset murhat,muilutukset ja ihmisten pahoinpitelyt. Kun äärioikeisto otti vallan omiin käsiinsä olisi eläkeläisen ihanne. Helsingissä nämä nyky suojeluskuntalaiset jo hakkaa viattomia maahanmuuttajia ja vasemmistolaisia. Olisiko kuitenkin kansan parhaimmat hetket alkaneet kun suojeluskunnat kiellettiin. Loppui poliittinen väkivalta ja terrorismi.


      • soininveli
        soininveli kirjoitti:

        Suomen itsenäisyyden hienoimpia hetkiä on sauojeluskunnan masinoiman vallankaappausyrityksen mäntsälässä. Tai suojeluskunnan suorittamat poliittiset murhat,muilutukset ja ihmisten pahoinpitelyt. Kun äärioikeisto otti vallan omiin käsiinsä olisi eläkeläisen ihanne. Helsingissä nämä nyky suojeluskuntalaiset jo hakkaa viattomia maahanmuuttajia ja vasemmistolaisia. Olisiko kuitenkin kansan parhaimmat hetket alkaneet kun suojeluskunnat kiellettiin. Loppui poliittinen väkivalta ja terrorismi.

        Helsingin natsit lopettivat katupartiot,hienoa.


    • etrud

      Valistusajan porvarillinen filosofia ja ihmisnäkemys vapaudesta synnyttivät omistavan luokan diktatuurin. Omistavat, sivistyneitä hyväntekijöitä, työläisten elättäjiä. Työläiset yksinkertaisia, saamattomia, sivistystä vailla, kapitalistien elätettäviä elättejä.
      Uusnatsilaiseen slangiin kuuluu sana loinen ja sen kohde on ensisijaisesti työläinen ja toissijaisesti työttömyyden, tapaturman tms takia yhteiskunnan tukea tarvitseva.
      Porvarillinen vapauskäsite muokkasi harvalukuisen eliitin omaksi roduksi, sen oikeudeksi hallita alempia kansankerroksia, tyhmiä tolloja.

      Fasismin juuret oli asetettu. Siirtomaaorjuus ja fyysisen orjakauppajärjestelmän luominen edisti rotuoppia. Orjuuden legalisoimista varten porvarillinen ihmiskäsitys muokkasi afrikkalaisista kallonmittauksilla ym todisteita valkoisen rodun ylemmyydestä orjien oikeutuksesta. Nykyajan rasismi mamuvihamielisyydessä pohjaa menneeseen "mustaihoiset kelpaavat vain orjiksi".
      Raadollinen fasismi kapitalistien raaimpana yhteiskuntamuotona perustuu vuosisatoja sitten kehiteltyyn liberaaliseen porvarilliseen ihmiskuvaan. Käytännön ilmaukset tulivat esiin hieman eri tavoin eri maissa. Suomessa se ilmeni suojeluskuntaliikkeessä, Lapuan liikkeessä ja ylipäänsä porvarillisessa ajan politiikassa.
      Kaikki porvareita kannattavat eivät suinkaan ole fasisteja. Tämä on huomioitava.
      Porvareita mm äänestävät eivät äänestä fasismin puolesta. Fasistisia piirejä äänestetään tietoisesti. Fasismi ei missään ole tullut valtaan äänten enemmistöllä.

      • Ei ole "etrud" tuo sinunkaan ulosantisi ihan tästä päivästä ainakaan tästä valtiosta. En tidä mikä on pääsi sekoittanut, onko se kommunismi tai joku muu?

        Kovasti tunnut yksinkertaiselta ja niin ovat ratkaisusikin noista teksteistäsi päätellen.

        Meillähän suurin osa kansaa voi varsin hyvin, paremmin kuin missään muussa järjestelmässä mitä maailmassa esiintyy.

        En tiedä mistä risukasasta olet kotoisin mutta minun ympäristössäni ei ole koskaan ollut omistavan luokan diktatuuria vaan jokaisella on ollut mahdollisuus päästä eteenpäin elämässään jos vaan on itse viitsinyt jotain tehdä sen eteen.

        En tiedä sinun raatofasismistasi mutta pahimmat vauriot ihmiskunnalle viime vuosisadalla aiheutuivat kommunismin kokeiluista, fasismi oli siihen verraten pyhäkoulua.


    • Timo Espoosta

      Komulit ovat kovasti huolissaan erilaisista ääriliikkeitä. Niiden kannatus ja jäsenmäärä, vaikkapa Suomessa, on ihan yhtä olemattoman olematon kuin kommunistien kannatus. Mutta, saavatpahan tästäkin kitistä.
      Ja on tietenkin muistettava se vanha kommunistitapa: Pelottele ulkoisella vihollisella, niin sisäisiä ongelmia ei kukaan muista.

      Eikä tarvitse ryhtyä vaikeisiin asioihin, joihin ei osaaminen riitä. Näitä ovat kommunisteille mm. miten saisi enemmän kannatusta, miten kerätä taas kortteja vaalien jälkeen etc.

    • ei tukea

      "Komulit ovat kovasti huolissaan erilaisista ääriliikkeitä. "

      Kerrankin persujen ykkösmies puhui asiaa.
      Fasismin ideologia ei ole leikin asia. Sen sisältö sotii kaikkea humanismia vastaan.
      Fasismin käytännön politiikka on sota- ja ihmisoikeuksien rikkomusten sävyttämä. USA:n rakentama ISIS on suoraan verrattavissa natsiliikkeeksi.

      Soinilaispersu tukee kaikin voimin Suomen natsiliikkeitä toivoen niistä komujen kukistajaa.
      Komut ovat aina taistelleet fasismin ideologiaa vastaan ja taistelevat vastakin.

      • Timo Espoosta

        Joo - ei fasismi ole leikin asia!
        Se havaittiin jo kauan sitten mm. DDR:ssä, jossa rajavartijat ampuivat omia kansalaisiaan näiden yrittäessä paeta fasistista diktatuuria. Tai Romaniassa, jossa "Ajatusten Tonava" kielsi jopa kirjoituskoneiden omistaminen.
        Ja edelleenkin aivan fasismin kaltainen tilanne on Pohjois-Koreassa. Eikä Tianamenin aukion tapahtumia Kiinassakaan saa unohtaa; Siellähän kommunistinen fasismi tuhosi kaikki demokratiayritykset.

        Yhteistä noille on valtiojohdon harjoittama fasismi. Fasismi rikkoo todellakin ihan kaikkia humanismin kirjoittamattomia sääntöjä. Sehän nähtiin Hitlerin touhuissa, Stalinin terrorismissa ja koko Neuvostoliiton kommunistisessa diktatuurissa.

        On aivan turha väittää, että nykyinen länsimainen demokratia vaihtuisi mihinkään fasismiin tai muuhun diktatuuriin. Se on ihan pelkkään komulien höpötystä - sitä on jo kuulu kymmeniä vuosia.

        Mutta - kuten tiedetään - komulit höpöttävät asioista kääntääkseen ajatukset pois itse aiheuttamista todellisista ongelmista. Ihan niin kuin Suomessaolisi äärioikeistoa tai fasismia merkittävissä määrin. Joku Pekka Siitoin takavuosina pelleili hitleriläisyydellä, mutta eipä häntäkään kukaan vakavasti ottanut... Kuten ei ota kommunistejakaan enää - ei koko Euroopassa.

        >> Soinilaispersu tukee kaikin voimin Suomen natsiliikkeitä ..


    • sheridan

      ""Kerropas mitä tarkoittaa "Soinipersu" ja mikä on "Suomen natsiliike"! Jos osaat...!

      Tässä "Timo Espoosta 27.10.2014 11.52" on täydellinen näyte uusnatsin propagandasta. Lukekaa arkistosta nimimerkin juttuja. Yksi yhteen fasismin legalisoimista disinformaatiolla yrittää kumota fasismi esittämällä fasismiksi sosialistiset maat ja kommunistit.
      Nimimerkki on sanan täydessä merkityksessä uusnatsien trolli. Hän ei esitä palstalla kantaa mihinkään asiaan. Hänellä on vain yksi agenda, esittää kommunistit natseiksi.
      Hän kirjoittaa mahdollisille lukijoille tarkoituksellisesti hämätäkseen lähinnä nuoria, jotka eivät tunne saksalaisen fasismin, karmean kapitalismin olemusta.
      Nimimerkki on siitäkin kiero, että disinformaatiolla hän yhtyy mm. entisen Iranin presidentin kantaan ja kieltää natsien juutalaisiin kohdistaman kansanmurhan.
      Uusnatsien propaganda kiistää myös fasismin ja suurkapitalistien yhteyden.

      Suomen kansallissosialistit (natsipuolue) ja sen jäsenet käyvät parhaillaan persuissa valtataistelua syrjäyttääkseen Soinin ja nostaakseen Halla-ahon puheenjohtajaksi. Nimimerkki, uskallan olettaa, on jengissä mukana.

      Nimimerkki esittää täydellisesti SVL:n propagandaa. Käykää lukijat tutustumassa SVL:n sivuihin. Poliittinen historia luetaan Persujen mustasta kirjasta. Sen linjaa kuvaa seuraava historiallisuus: Norjan 1200 luvulla eläneet kommunistit tappoivat Ugandassa kristiilisinä uskovina 1980 luvulla kansaa miljoona henkeä ja se on yksi kommunistien suurista joukkomurhista. Tai että kun Latviassa tai lännessä sodan jälkeen tuomittiin ja teloitettiin murhatöihin osallistuneita natseja niin sekin on kommunistien rikos.
      Timo Espoosta taitaa täydellisesti uusnatsien propagandanteon ja tekee sitä. Tekstit eivät poikkea SVL:n sivuston teksteistä. Uusnatsien propagandasivusto ohessa.
      http://www.patriootti.com/vastarintaliike/

      • Timo Espoosta

        >> Norjan 1200 luvulla eläneet kommunistit tappoivat Ugandassa kristiilisinä uskovina 1980 luvulla kansaa...


    • asejärjestökö jo

      Poliisi on kerrankin valppaana. Siellä on havaittu uusnatsien vaaralliset toimet uhkana.
      Lähde: Helsingin Sanomat 27.10.2014.

      SVL:n uusnatsit ovat kehittelemässä patukkajengejä a la suojeluskunta.
      Poliisi seurasi uusnatsien viikoloppuna tapahtunutta jengiesiintymistä. Jengi kierteli keskustan katuja. Yhdeltä ainakin oli tarkastettu, olisiko sillä ollut teräaseita.

      HS: "Suomen vastarintaliikkeen verkkosivujen mukaan liikkeen jäsenet "tunnustavat kansallissosialistisen maailmankatsomuksen"".
      Se on Hitlerin natsipuolueen maailmankatsomus juutalaisten joukkomurhineen.
      Nämä uusnatsit pyrkivät rähinöintiin ja sitä kautta julkisuuteen. Jyväskylän kirjastomellakassa he käyttivät puukkoa.

      On epäiltävissä että he hakeutuvat väkivaltaan kaikkea vasemmistolaista liikettä vastaan. SVL sivustoilla myös vihreät ja suomenruotsinkieliset luokitellaan epäisänmaallisiksi ja loisiksi.
      Demokraateille ja vasemmistolle tiedoksi. Pitäkää kännykkäkamerat mukana. Kun huligaaneista ja tapahtumista on kuvat, uusnatsit eivät voi venkoilla sanoilla itseään vapaiksi.

      • Suojeluskunnat eivät olleet mitään "patukkajengejä" vaan ne pitivät yllä puolustusvalmiutta joka oli todella hyödyllistä silloin kun kommunistinen Neuvostoliitto puna-armeijoineen aikoi tuoda meille kommunistisen hallinnon eli 1939 lopulla ja 1940 alussa. Ilman suojeluskuntia ne olisivat saattaneet onnistua mikä olisi ollut aika surkea kohtalo Suomen kansalle.

        Älkää hyvät ihmiset pyrkikö pilaamaan hyvämaineisen ja tarpeellisen joukon mainetta jonkun surkean ihmisiä kiduttavan kommunismin vuoksi. Heittäkää kommunismi nurkkaan ja olkaa ihmisiksi!


    • roin

      Uusnatsit kyseenalaistavat poliisilaitoksen. Uskomatonta mutta totta.

      "Liike ei ole rikollinen eikä sitä sellaisena voi pitää. Liikkeen luonne on poliittinen ja kansalaisia kansallissosialismista valistava. On ymmärrettävä, että Suomen poliisi valvoo ja noudattaa vallitsevia lakeja Suomessa. Poliisi ei siis sananmukaisesti ole vihollinen eikä ystävä. Pitää tiedostaa, että poliisi palvelee järjestelmää, joka haluaa tuhota kansallismielisyyden Suomessa."

      Poliisilaitoksen nujertaminen on eräs heidän ohjelmakohtansa. Se on näkyvillä SVL:n sivustoilla vaikka siitä mediakeskusteluissa vaietaan ja kielletään.
      Mitä he toisvat tilalle! Patukkajengejä. Aatun opin mukaisia SA-yksiköitä ja joiden nimi aikaisemmin Suomessa oli Suojeluskunta. Vai ottikohan aatu oppia Suomesta koska suojeluskunnat olivat ennen Mein Kampf kirjaa.

    • antifas

      Venäjän parlamentti kielsi natsitunnuksien käytön julkisuudessa

      "Moskova, 24.10. (RIA Novosti) - Venäjän duuma hyväksyi perjantaina kolmannessa käsittelyssä lain, joka kieltää Nürnbergin oikeudenkäynnissä kiellettyjen natsien ja heidän kanssaan yhteistyössä olleiden järjestöjen tunnuksien käytön julkisissa mielenosoituksissa.

      Lakimuutos laajentaa luetteloa organisaatioista, joiden symbolit on kielletty Venäjällä, koskemaan niitä järjestöjä, jotka olivat yhteistyössä fasististen järjestöjen ja liikkeiden kanssa tai ovat yhteistyössä niiden kansainvälisten tai ulkomaisten järjestöjen tai niiden edustajien kanssa siten kuin Nürnbergin tuomioistuimen antamissa ja muissa toisen maailmansodan jälkeen langetetuissa vastaavissa tuomioissa on määrätty. "

      Näyttää siltä että Nyky-Venäjä ei hyväksy fasismia ja toimii valtiona sitä vastaan.

      • Nyky-Venäjähän toimii fasistisesti tänä päivänä!


    • halm

      SVL:n natsit eivät ole pelkästään kuvitteellisesti natsiaatteen takana. He nostavat Hitlerin konkreettisesti maahanmuuttajavihan tueksi.
      "Hitlerkin ihmettelisi Suomen valtiovaltaa, kun poliisi syyttää kantaväestöä mamujen rikoksista".
      http://www.patriootti.com/video-hitler-kuulee-helsingin-maahanmuuttajajengeista/

      Teksti laitettu tänään 28.10.2014 sivustolle.
      Todella törkeää valehtelua Suomen oikeuslaitoksesta. Poliisi syyttää rikoksista tekijöitä, olipa heillä mikä ihonväri tahansa.
      Propaganda on yksi yhteen espoolaistimojen valehtelua. Mihinkään asialliseen ei pyritä. Asiat käännetään päälaelleen a la Göggels "Mitä suurempi valhe ja usein toistettuna niin se muuttuu totuudeksi.

      On kahdenlaisia uusnatseja. Niitä jotka ovat järjestöllisesti natseja ja niiden poliittisia tukijoita olematta jäsen.
      Kokoomusnuoret ovat ottaneet virallisen kannan, jonka mukaan kiitotus kansanryhmää kohtaan tulisi laillistaa.
      Mikäli tämä hyväksytään olankohautuksella maamme on syvässä suossa. Ukkopuolue aivan oikein on sanoissa rasismia ja fasismia vastaan. Se ei voi sallia järjestössään kansallissuusvihan elkeitä. Seurataanpa tilannetta.
      Kokoomus tuomitsee persuissa esiintyvän kansallisuusvihan, sen tulee tuomita sama omissa järjestöissä. Oikea linja olisi erottaa nuorisojärjestö puolueen yhteydestä.
      Kokoomuksella on näytön paikka. Tukeeko se fasismia vai tuomitseeko sen.

    • harmi!

      SVL:n uusnatsien sivustolle ei pääse. Onko vika koneessani vai missä!

      SVL:n teesien ja monien porvarillisten poltiikkojen ajatusten samankaltaisuus tuli viesteissä näkyviin. Kävikö niin että liikkeen ylätason rahoittajat katsoivat soveliaaksi suojella legaalisia oikeistolaisia ja sulkea sivusto.
      SVL:n yhteys Soinin syrjäyttämiseksi Halla-ahon avulla oli myös selvästi nähtävissä. Kampanja jatkuu kyllä edelleen Suomi 24 Perussuomalaiset palstalla.
      Perussuomalaisen puolueen hajoamistendenssi voimistuu ja uusnatsilaisuus valtaa siellä asemia.
      SVL.n sivustolla oli kuin olikin myös juutalaisviha a la Hitler eikä sitä nyt pääse tarkemmin kommentoimaan.

    • harmi!

      SVL:n sivusto toimii taas.

      Juutalaisuskoisten viha on kätketty ovelasti sionismin erittelyn taakse vääristellen sen olemusta.
      Sionismi ei ole ideolgia juutalaisuuden maailmanvalloituksen puolesta. Se on oppi luvatusta maasta ja syntynyt 1900 luvun alun molemmin puolin. Sillä pyrittiin edistämään juutalaisuskoisten muuttamista silloisen Palestiinan alueelle.
      Juutalaisuuden taivasoppi on tiettyä maailmanhallitsemisajattelua ja on syntynyt yli 2000 vuotta sitten temppelikäsityksen yhteydessä. Juutalainen uskonto suorittaisi Jerusalemin temppelissä uhrimenot maailman puolesta ja maailma maksaisi temppeliveroa. Kristinuskolla on vastaava taivasopissa. Taivaaseen kelpuutettu pienilukuinen kristittyjen joukko hallitsisi muita taivaaseen päässeitä keisarinaan Jeesus.
      Molemmat opit ovat uskonnollisia hömpötyksiä.

      SVL ei voi suoraan kannattaa juutalaisvihaa. Se ei menisi läpi. Viha tulee kiertotietä sionismin vastustamisen nimissä. Vastustetaan Israelin maailmanvalloitushaaveita!!!!
      Juutalaisuus muka tuo lännelle vahinkoa mutta sanakaan ei lausuta Israelin käytännön politiikasta suhteessa palestiinalaisiin.
      Uusnatsit liputtavat juutalaisia maailman vihollisina ideologisesti aivan kuten oikeat natsit Hitlerin aikana.

      • Onpa "harmi":lla niin omituinen ajatusmaailma jottei tuosta ilman harmia eroon pääse.

        Oletko todella vapaalla jalalla? Vai oletko vaan lomalla?

        Käsityksesi noista mainitsemistasi uskonnoista vaativat todella päivitystä.

        Hupi juttu tuo "Israelin maailmanvalloitushaave!"


    • harmi!

      "Hupi juttu tuo "Israelin maailmanvalloitushaave!" "

      Niin on. Se on raamatullinen houre.
      SVL:n uusnatsit vääntävät siitä aiheen juutalaisvihaan ja jota kristityt ovat kautta aikain harjoittaneet. Viimeksi Saksan natsit suuressa mitassa.

      • Mistä se löytyy Raamatusta? Annapa tiedot missä kirjassa, ehkä vanhassa testamentissa ja mikä luku ja jae. En oikein usko tuohon sinun väitteeseesi.

        Esim. näin: Kolmas Mooseksen kirja, 2. luku 12 jae.

        Miten hyvä lienee tuo Raamatun tuntemuksesi? Kauanko olet opiskellut? Vai perustuuko tietosi hevosmiesten tietotoimiston kertomiin?

        Voi harmi! sentään, älä nyt mokaa enää!


    • römm

      Uusnatsien maailmankatsomuksesta.

      SVL:
      Hitler on liikkeen oppi-isä, suuri teoreetikko.

      - Koska maailmantilanne on muuttunut ja natsiaate Suomessa pitää asettaa hieman toisin, esitetään ohjelmien päivitystä nykyaikaan. Sellaista ei olellisesti löydy. Jaaritusten jälkeen uusnatsit ovat lähtökuopissa.
      Idea Pohjoismaisesta natsivaltiosta on ehkä uutuus. Sekin perustuu Hitlerin hyväksymään pohjoismaiseen germaaniseen rotuun, johon Suomikin luetaan vaikka väestömme mahdollisimman sekakansainen, paljon enemmän kuin Ruotsi tai Norja. Suomalaisuuden juuret eivät juuri lainkaan ole germaanisessa kansanryhmässä.
      Ihmiskunta on muuttunut historian saatossa erilaisiksi kansallisuuksiksi ja ne muuttuvat kaiken aikaa.

      SVL:
      SVL otta pesäeroa perussuomalaisiin liiallisen liberaalisuuden takia (Soini ei tue rotuoppia).
      Persujen rasismi perustuu uskontoon. SVL lähtee rotuajattelusta ja ideaalisen puhtaasta kantasuomalaisuudesta. Lisäksi persut hyväksyvät homoja jäseniksi.
      Kaikki porvarilliset puoleet olisivat mätiä koska eivät ole rotuopin kannalla.

      - Uusnatsit ovat täyvin "Mein Kampfin" teesien takana.

      SVL:
      Persussuomalaisten suurin virhe on tukea Israelia. Uusnatsit eivät silti tue palestiinalaisten oikeuksia.

      - Uusnatsit ovat täysin Hitlerin natsien juutalaisvihan takana. Juutalaiset olisivat kaiken pahan alku ja juuri.

      SVL:
      Vastustaa kaikkea kansainvälisyyttä. Kansallinen on ainoa oikea arvo.

      - Uusnatsit ovat tässä Hitlerin demagogian takana. Marxilaisuus lähtee työväenluokasta ja työläisten yhteisistä kansainväilistä eduista. Uusnatseilla kansallinen on kansallisen porvariston tukemista ja siten luokkanäkemyksellinen.
      Uusnatsit eivät näe että suomalainen kapitalismi hakee voittoja yhä enemmän maailmalta, on sidottu ulkomaihin eikä voi käpertyä rajojen sisäpuolelle eikä estää ulkolaisen pääoman maahan hakeutumista.
      Siksi uusnatsien eu- ja vapaakauppakritikki jäävät sisällöttömäksi höpinäksi. Sisältöön ei puututakaan.

    • poolis

      SVL:n sivustolta:
      " Haluatteko Suomeen diktatuurin?
      Suomen Vastarintaliike ei pyri diktatuuriin vaan kansalliseen järjestelmään, joka perustuu hierarkkisille arvoille ja johtamistavoille"

      Uusnatsit toistavat täsmälleen vanhanatsilaisen (Hitler) teesin porvarillisesta väkivaltadiktatuurista. Avoimesta sellaisesta. Teesi kieltää vasemmiston lisäksi myös porvarilliset puolueet paitsi uusnatseja.

    • maikse

      Suomalaisen uusnatsismin esittely.
      Porvarillisen ihmiskäsityksen esittely.

      Molemmat viestiketjut kuvasivat porvarillisen moraalin kaksinaisuutta. Puhe vapaudesta peittää taakseen rujot ihmiskäsitykset. Ne toivat esille asioita joita yläluokkainen porvaristo keskenään jauhoi ja joiden takana oleva ideologia pyrki pysyttämään rahvaan orjan asemassa. "Massojen köyhyys - harvojen rikkaus".
      Mielestäni moni kansanedustaja edustaa esitettyjä mustia arvoja vaikka puhuukin kauniisti vapaudesta.

      Vapauskäsite ja rahvaan oikeudet tulee yhdistää, jolloin puhe moraalista saa lihaa luiden päälle.
      Unohtaa ei sovi kapitalismin laajeneva sotaisuus ja sodankäynti tai sillä uhkailu. Sodassa tuhotaan ja ihmisoikeudet poljetaan maahan. Terrori on rikos. Sota on terrorismia laillistetussa muodossa. Sota on joukkotappamista.
      Uusnatsit ovat pieni joukko. Sen teesien esittelyä löytyy useasta puolueesta. Muutamat vastaväittäjät palstalla yhtyvät uusnatsien teeseihin.
      Fasismin vaara on olemassa. Fasimin olemus raakalaismaisena kapitalismina tulee paljastaa.

    • harmi!

      Työeläkeläiselle.

      Kristilliset rotuopit löytyvät raamatusta seuraavasti.
      VT:n pääjumalaan Herraan liittyvä on esitetty Hesekielin kirjassa.
      UT:n Jumalaan liitetty rotuoppi löytyy Ilmestyskirjasta.

      Molempien jumalien yhteyteen asennetun moraalikäsityksen perusta noissa kirjoissa. Se on hyvää lupaava harvalistolle suuren massan kustannuksella.
      Maailmanvaltius, uskonnollinen teokratia, taivaan tai tuonelan kautta on esitetty selkeästi ajatuksella 'me hyvät valitut uskovat - te muut rupukansalaiset'.
      Mainittuja kirjoja voi yhtä hyvin pitää kaikkien rasistien oppikirjoina.

    • komurotuopit

      Kommunistiset rotuopit löytyvät helposti

      KOMMUNISTEILLA ON MYÖS ROTUOPPI JOKA EI OLLUT LYSENKOLAINEN
      nimittäin
      PUNAISEN RODUNJALOSTUSOPIN KIRJOITTI AMERIKKALAINEN KOMMUNISTI HERMANN MULLER

      Kyseessä on Lysenkon kilpailija Hermann Muller, amerikkalainen
      kommunisti ja nobelisti

      Huom.
      HESARIN tyhmät MAINOSTAVAT LEHDESSÄ STALININ RODUNJALOSTAJAA
      keväällä 2014 jolloin saatiin

      - jälleen yksi syy irtisanoa Hesarin tilaus: toimittajien tason romahdus
      irtisanomisienkin takia

      Lauantaina 22.2.2014 Helsingin sanomat julkaisee Lauantailiitteessään sivulla kolme kommentitta neuvostokommunismiin sitoutuneen rodunjalostajan amerikkalaisen Hermann Mullerin (nimessa on u ei siis y) tietoja.

      Muller oli amerikkalainen Stalinin tukija ja punainen rodunjalostaja ja aktiivinen kommunisti, joka toisen maailmansodan jälkeisessä kommunismihuumassa sai Nobel-palkinnon 1946.

      Stalin ei ottanut Mullerin kehittämää neuvostorotua ohjelmaansa, koska katsoi
      että Lysenko oli jo ratkaissut probleeman: kun kasvatetaan uusi lysenkolainen neuvostoihminen tämä synnyttää automaattisesti uusia neuvostoihmisiä. Eli jos isällä on ajokortti, lapsi osaa automaattisesti ajaa Ladaa.

      Tämä lysenkolaisuusoppi jatkui Venäjällä koko Hrushtshovin ajan ja poistettiin vasta brezhneviläisessä maassa. SKDL - SKP eli vasemmistoliitto mainosti Suomessa neuvostoliittolaista lääketiedettä
      joka siis perustui voodoohon. Vieläkään Venäjällä ei ole lääkkeitä eikä tieteellistä hoitoa.

      Venäjällä genetiikka-nimi tarkoittaa voodoo-parantamista ja käärmesalvan käyttöä.
      Biologit on Venäjällä teloitettu
      http://www.amazon.com/The-Murder-Nikolai-Vavilov-Persecution/dp/product-description/B005K6S5QK











      http://eblogution.wordpress.com/tag/hermann-j-muller/











      However, Muller’s name is strongly associated with ‘eugenics’, a word that is today a synonym of racism, or even Nazism. Because of that,

    • uusnatsit lirissä

      Uusnatsi "komurotuopit", SVL.n heppu ja esiintyy toisella nimimerkillä "Halla-ahon Tukimies".
      Tukimies postaa usealla poliittisella palstalla Halla-ahoa kalifiksi Soinin paikalle. Halla-aho on lupautunut uusnatsien ehdokkaaksi valtataistelussa perussuomalaisen puolueen suunnasta. SVL:n (natsihenkinen) sivuilla arvostellaan rajusti Soinia lepsuna porvaina. Hän ei tuo kansallissosialismia eikä rasismia riittävästi esille!

      Viesti edellä on vuosia vanha massamonistusviesti, jota levitetään ympäriinsä sellaisenaan. Göbbelsin kynänjälki näkyy selvästi.

      Uusnatsit aikovat vallata persuista legaalisen puolueen itselleen. Se edistää muutenkin jo hajoamssa olevaa perussuomalaisuutta. Soini pitää rahat, jos uusnatsit valtaavat puolueen. Luultavasti he eivät saa yhtään kansanedustajaa ja soinilaisuus elää jonkin aikaa miljoonien avulla kunnes kouleutuu ihmisten muistista.

    • anti.fasisti

      Halla-ahon Tukimies "komurotuopit" ilmoittelee kommunistien palstoilla avoimesti Halla-ahon johdolla suunniteltua persupuolueen valtausta ja Soinin syrjäyttämistä. Miksi? Luulevatko he että saavat kommunisteilta tukeaa hankkeeseensa. Tuskin.
      Luulevatko he olevansa voimiensa tunnossa ja varoittelevat että kohta laittavat tuulemaan demokraateille ja marxisteille. Voisiko heillä olla varma tieto porvarien rahamiespiirien ylätason tuesta hankkeelle.
      On tosi, että eri puolueissa on uusoikeistolaisia. Hallituksen politiikka on oikeistolaisempaa kuin koskaan (Katainen, Stubb). Joukko demareita liputtaa uusoikeiston puolesta. Palstallakin on sellainen ihme. Uusnatsit voivat odottaa uusien tannerien ilmestymiseen.
      Uusnatsit voivat tukeutua myös natoon vaikka se ei kansallismieliseen ideologiaan sovikaan. He voivat olettaa naton aloittavan sodan Venäjää vastaan ja pääsevänsä suoleluskuntaperinteen mukaan uudelleen aluevalloituksiin.
      Uusnatseille on elämän kysymys saada legaalinen puolue ja persut ovat ainoa mahdollisuus vaikkei se kaukana heistä ole nytkään. Persuilla on homoviha, ulkomaalaisrasismi, marxilaisuus kuolemansyntinä, kiihouskovaisuus ideologiana,
      kypäräpappimentaliteetti.

      Persut ja uusnatsit ovat työväenluokalle haaste. Proletaarien tulee pystyä torjumaan menneisyyden asevarkaiden seikkailupolitiikka. Kansan täytyy asettua yksimielisesti "Lapin Sodan" puolelle. Kokoomuksen nuorisiivessä on aktiivisia uusnatsien tukijoita. Se on vaara, jota ei saa sivuuttaa.
      Hallituksen leikkauspoltiikka ja veronkiertäjärikkaiden suosiminen auttavat poliittisesti uusnatseja. Ammattiliittojen tulisi terästäytyä. Vuosikausia on annettu periksi, työttömyys kasvaa, sosiaaliturva purkautuu, rikkaat rikastuvat, valtio kahlitaan valtionvelalla.
      Uusnatsit pihalle - demokratia tilalle.

    • tsin

      Persujen Halla-aholla, joka on suostunut Soinin syrjäyttäjäksi SVL;n natsien hyväksi. on aatekaveri Suomen Sisu järjestössä. Puheenjohtaja, kansanedustaja Olli Immonen (ps) on yhtä lailla kiinnostunut todistamaan ulkoamaalaisten maahanmuuttajien erirotuisuutta kantasuomalaisten kanssa. Hänkään ei ole kuullut, että ihmiskunta on samaa Homo Sapiens rotua ja lähtöisin Afrikasta.
      Immonen toistaa täysin SVL:n uusnatsien teesejä pohjoismaisesta germaanis-arjalaisesta rodusta. Immoselta löytyy suuri tukku aloitteita maahamuuttajien ja pakolaisten elämän vaikeuttamiseksi.
      Nimellä Olli Immonen löytyy hänen blogejaan ja jossa hän selvittää kantasuomalaisuuden erinomaiisuutta.

      Suomalaisuuden ihanne molemmilla yhtyy aika lailla sotien aikaisten pappien ideologiaan pyhästä sodasta ja Suomesta luvattuna kansana ja että Itä-Karjala kuuluisi taivaasta luvattuun Suomeen ja Suomen armeijan pyhä velvollisuus on liittää Itä-Karjala luvatun maan osaksi. Uusnatsien rasismin kääntöpuoli on luvatun Suur-Suomen (suomensukuisten yhdistäminen aseilla) ideologia.

    • LehtoSeppo
    • neonatsien_vaatteet

      Espoontimon, Työeläkeläisen ja "homopersun" juttujen lähde selvisi. Mieleltään sairastunut Seppo Lehto, joka näyttelee nettikuvissa natsia, on normaali pökrähtänyt kansalainen. Hänen luultiin matkustaneen pois mutta hengissä näyttää olevankin. Joukkohomoilu-Stalin-Jussi-Halla-ahon nostaminen messiaaksi ja ihan tavallinen sekopäisyys, sisältö joka tulee esiin alussa mainittujen nimimerkkien touhuista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe