Naisten ääretön ja rajaton miesviha

Tänään miesvihapäivä

Miksi miesviha sallitaan ? Miehen asema yhteiskunnassa on surkea, miehet elävät vuosia lyhyemmin, miehet eivät käy korkeakouluja, 2/3-osaa ei edes lukiota. Erityisesti kaikenlaisten oikkujen ja vihojen vuoksi haukkumisten kohteeksi joutuneet miehet ovat täysin vailla ihmisoikeuksia, yhteiskunnan tuetkaan eivät miehille toimi kuten naisille, sosiaalitädit pitävät naisten rahoista ja asunnoista huolta, miehen tulee huolehtia itsestään eli kuolla.

Terroristeja etsitään sankoin poliisijoukoin, vaikka terroristit eivät ole tappaneet ketään Suomessa. Naiset tappavat tuhansia joka vuosi ja silti ovat vapaalla jalalla. Miesvihan levittäjien marsseihin ei mitenkään puututa - jos samanlaisia valheita levitettäisiin jostain muusta joukosta, naisista tai vaikka pakolaisista, homoista tai uskovaisista, ei marsseja voitaisi järjestää ja kaikki niille osallistuneet olisivat tarkkaillussa - nykyisin sitä sen sijaan ovat miehet - ja monesti keksitään ties mitä jota kirjoittaa poliisin kirjoihin loppuiäksi miehen elämää tuhoamaan - joista naiset valehtelevat ja tekevät perättömiä ilmoituksiaan, jos yksi innostuu sellaisen tekemään, johan siskotkin niitä alkavat samasta miehestä tehtailemaan vaikkei heistä kukaan olisi edes tätä nähnyt. Jos mies tuollaista vihaa naisia kohtaan yrittäisi levittää, hänen ei annettaisi elää.

Miesvihajärjestöt levittävät avoimesti vihaa eri tiedotusvälineissä miehiä kohtaan ja ovat silti sallittuja, tavalliset miehet ovat täysin kastittomia, vailla minkäänlaista turvaa naisten valheita vastaan.

Naiset haukkuvat miehet josta aiheutuu että kuka tahansa mies voidaan tappaa yksinkertaisella valheella "se on mies, se on väkivaltainen" ja tämä uskotaan koska kyseessä on mies joiden miehetkin jo alkavat uskoa olevan väkivaltaisia, osa jopa alkaa käyttäytymään naisten vaatimusten mukaisesti. Tosin väkivalta kohdistuu toisiin miehiin, erityisesti niihin joita naiset ovat uhreiksi osoittaneet - yleensä valehdellen.
Jokainen on pubissa kuullut "mun mies lyö" mutta moniko on nähnyt lyömistä ? Löisi se siellää pubissakin jos se kotonakin löisi. Miestä siinä lyödään kumminkin ja nainen on onnellinen. Vakavammasta päästä ovat ne tuhannet murhat joita naiset tekevät valheellisilla rikossyytteillää ja ilmiannoilla miehistään: mies eristetään täysin yhteiskunnasta, kun kerran on mies ja väkivaltainen vaikka ainoa tätä sanonut on nainen joka ei saanut sitä tai jotain muuta tai mies vaihtoi naista kun naisen elämäntavat olivat liiaksi viinaan ja huumeisiin keskittyviä tai ei edes tällaista huolinut. On äärimmäisen julma murhatapa tappaa eristämällä, naiset pitävät muutenkin huolen etteivät muut miehet juttele yksinäiselle miehelle, jos joku nainen on tätä väkivaltaiseksi vielä sanonut, pitävät naiset huolen että tämä tapetaan jollei itse ymmärrä itseään tappaa.

Miehillekin tulisi antaa ihmisoikeudet ja tuollaisia miesvihamarsseja järjestäviä järjestöjä sekä niiden jäseniä tulisi kohdella niiden vaarallisuuden mukaisesti, tuhansien miehien vuosittainen murha tulisi estää.


----------
Suomalaisten nais- ja väkivaltatyötä tekevien järjestöjen mielestä väkivalta ei ole yksityisasia, josta pitäisi vaieta. Kyseessä on yhteiskunnallinen ongelma, jonka estämiseksi valtion ja kuntien pitäisi tehdä selvästi tehokkaampaa työtä.
Älä hyväksy väkivaltaa!
Auta tuomaan vaiettu ongelma varjosta valoon ja osallistu KYNTTILÄMIELENOSOITUKSEEN torstaina 25.11. klo 17 Esplanadin puistossa, Helsingissä (Runebergin patsaan lähistöllä).
Oma kynttilä mukaan! TERVETULOA!
Mielenosoituksen pääjärjestäjä on Pelastusarmeija. Lisäksi mukana mielenosoituksessa ovat ainakin:
·   Amnesty International, Suomen osasto
·   Ekumeeninen Väkivallasta sovintoon -kampanja
·   Finnwid – naiset kehitystyössä
·   Monika-naiset ry
·   Naisjärjestöt yhteistyössä – NYTKIS
·   Naisten Apu Espoossa ry
·   Naisten Linja Suomessa ry
·   NNKY –liitto
·   Suomen Unifem
·   Suomen World Vision
·   Tukinainen ry - Raiskauskriisikeskus
·   Tyttöjen talo
·   Unioni Naisasialiitto Suomessa
------------

Naisten murhaamien tuhansien miesten haudoilla ei ole kynttilöitä.

18

4212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies.33

      Naiset joutuvat todella usein väkivallan kohteeksi ja sillä on helppo syyllistää ja alistaa ottamaan vastuu. Ihan niinkuin kaikki syy olisi miehissä.

      Homma ei todellakaan toimi jos nainen ei tule vastaan, huomaa esim riippuvaisen luonteen ja käyttää sitä häikäilemättömästi hyväkseen.

      • Nyymiano

        Niin,sehän pieni seikka aina ohitetaan, että 80 prosenttia väkivallan uhreista on miehiä, mutta se ei haittaa, koska hei, miehistä on kiva ottaa turpaan!
        Feministeillä on niin paljon valtaa, että media kumartaa ja pokkuroi telaketjufaminatsien edessä. Seurauksena on vain paheneva kierre, kun väärää tietoa ja dogmaa syötetään massoille ja vastakkainen näkökulma on vaiettu kuoliaaksi tai kuitataan ad hominem kommenteila kuten kirjoittaja yläpuolella aivan niin kuin fundamentalistisiin oppeihin kuuluu.
        En ymmärrä miten keskusteluun tuo lisäarvoa toisen mielenterveyden kiistäminen, ala arvoista ja lapsellista. Muuta en tosin odottanutkaan koska ketjun aloittajalla oli väärä "mielipide".


    • Syytön

      Jos nainen valmistautuu jo syyttämään sinua vaikket mitään ole tehnytkään niin silloin pitäisi hälytyskellojen soida. Nainen tietää pystyvänsä alistamaan sinut ja mikäli on vaan tarpeeksi kovia kokenut tekee sen ilman mitään omantunnon tuskia.

      Joskus saattaa olla että tilanne kärjistyy siihen että tulee uhkaus lyömisestä, mikäli nainen ei halua selvittää syitä ainoastaan syyllistää pitäisi hälytyskellojen soida sillä se on sen tarkoituskin, vapautua kaikesta vastuusta ja sillä oikeuttaa itsensä tekemään mitä vaan.

      • Rehellisesti

        Jos huomataan että nainen ei kanna vastuuta niin ei mieskään saa lähteä syyttelemään vaan hakemaan ratkaisua oli se sitten mitä tahansa vaikka ero.


    • LebakkoTytsi

      Olen osittain samaa mieltä, mitä tuohon "miesvihaan" tulee. Järkyttävää huomata, miten peruskoulussa ja lukiossa poikia pidetään luonnostaan huonompina kuin tyttöjä.

      Kaikkein järkyttävintä on kuitenkin se, että eräät opettajat lietsovat tätä miesvihaa omilla tunneillaan heitellen puolihuolimattomia kommentteja siitä, miten tarpeettomia miehet ovat nykymaailmassa ( nainen ei tarvitse miestä lasten tekoon eikä elättämään itseään ) ja muuta yhtä rasistista.

      Itse olen tasa-arvon kannalla. Nimenomaan tasa-arvon, joka oikeuttaa molemmat sukupuolet toimimaan omalla hyväksi katsomallaan tavalla, ilman toisen sukupuolen ehdotonta määräysvaltaa ja ilman toisen sukupuolen ylivaltaa, oli se sitten perheasioissa, raha-asioissa tai muussa jokapäiväisessä asiassa.
      En hyväksy rasismia missään muodossa, oli se sitten sukupuoleen, ikään, rotuun, uskontoon, seksuaaliseen suuntautumiseen tai muuhun liittyvää.

      Nykyaikaan tuntuu olevan liikkeellä vääränlaista feminismiä ja sovinismia. Sellaista, joka pyrkii tuhoamaan vastakkaisen sukupuolen. Asioihin voisi puuttua toisillakin tavoilla...

      Kummassakin sukupuolessa löytyy kieroja ja samalla tapaa hyviä persoonia, ei siis yleistetä.

      • dsfgsthsdf

        Ethän sinä mitään tasa-arvoa kannata, kun jauhat vaan miehistä ja naisista. Suurin osa valtioista ei edes tunnusta sitä tosiasiaa, että sukupuolia on enemmän kuin kaksi. Sama näkyy kansalaisissa.

        Ihmettelen teidän miesten ja naisten valitusta. Teidät sentään tunnistetaan laillisesti olemassaoleviksi; täten teidän tarpeenne huomioidaan.


    • Matias

      Jokainen hakattu nainen henkisesti miestä kiduttava peto. Helvetilliseen ainaiseen itsetunnon vievään nalkutukseen ei ole muuta lääkettä kuin nyrkki.

      • tyhmä!

        Otsikossa kaikki.


      • Markku
        tyhmä! kirjoitti:

        Otsikossa kaikki.

        Otsikossa myös kaikki.


      • sillälailla

        Minulla on ollut väkivaltainen ex-mies.
        Olen ollut jo vuosia onnellisesti aviossa ei väkivaltaisen miehen kanssa.

        Koskaan en ole edes ajatellut "kostaa" kenellekään yhtään mitään - yksinkertaisesti vain jätin miehen.

        Nainen on loppupeleissä henkisesti varmaan paljon raadollisempi kuin nyrkinheiluttajaukkonsa...
        Se naiselle tarvittaessa suotakoon - voisi mieskin miettiä tekemisiään etukäteen!


    • Isoisä!

      Otsikkosi "Naisen ääretön ja rajaton miesviha" on tiedostamaton ongelma yhteiskunnassamme, mutta tämä viha ei rajoitu vain ja ainostaan miehiin, sillä "vihan" kohteena olevat miehet ovat muutakin, kuin miehiä. He ovat miehen lisäksi, poikaystäviä, sulhasia, aviopuolisoita, avopuolisoita lasten isejä, yksinhuoltajia, isäpuolia, isoisejä, pappoja, vaareja jne. Eli käyttämäsi ilmaisu "miesviha" kätkee sisälleen yhteiskuntaamme kohdanneen suuren katastrofin, jota nämä "aktivistit" eivät kykene näkemään, koska heidän energiansa keskittyy miesvihaan ja sen lietsomiseen.

      Viittasit kirjoituksessasi "kynttilämielenosoitukseen" ja listasit järjestöt, jotka tämän "mielenilmaisun" taustavoimina ovat. Ei riitä se, että tietää järjestön nimen, on mentävä syvemmälle ja löydettävä se henkilö, joka toimii "primus motorina". Ja kun löytää tälläisen henkilön, niin voi myös nimen parusteella selvittää hänen henkilöhistoriansa ja taustansa ja löytää ehkä hänen motivaationsa ja syyt kyseiseen toimintaan.

      Itseasiassa luulen tunnistavani kirjoituksestasi kuka olet. Olemme ilmeisestikin keskustellet puhelimessa muutaman kerran aiheesta. Olet hyvällä asialla, mutta näissä hommissa ei pärjää "sooloilemalla" ja kirjoittelemalla omia ajatuksia ja näkemyksiä, tai lainaamalla muiden ajatuksia, vaan nyt tarvitaan ryhmädynamiikkaa, jossa etsitään faktoja, tiedostetaan ongelman laajuus vaikutukset ja tulevaisuuden uhkakuvat. Näiden uhkakuvien ja tulevaisuuden visioiden perusteella olisi tehtävä pikaisia muutoksia ja ratkaisuja ennenkuin on liian myöhäistä.

      Itselläni ei ole mitään hävittävää tässä "ihmissuhdepelissä", sillä olen osannut pelata korttini niin, että lapseni eivät ole joutuneet "inkvisiittoreiden" uhreiksi ja pelinappuloiksi. "Chutzpah" ja pa-syndrooma ovat ilmiöinä vielä lähes tuntemattomia käsitteitä, mutta näyttelevät suurta roolia huoltajuuskiistoissa.

      Nyt tarvitaan yhteistyötä ja talkoohenkeä, että lapset eivät olis pelkkiä peli-, tai shakkinappuloita pelattaessa tätä likaista peliä, jossa häviäjänä ovat viattomat lapset. Tapaus Outi Koski on oiva esimerkki siitä mitä "taustapiruja ja naamiona terve mieli" tähänkin lapsikaappausdraamaan sisältyy.

      Hyvää itsenäisyyspäivää, joka tarkoittaa ihan jotain muuta kuin itsepäisyyspäivä, joka tuntuu syrjäyttäneen ja hämärtäneen joidenkin suhteellisuudentajua pystyttäessään kynttilöitä "naisväkivallan uhreille".

    • - Mene hoitoon -

      Noin typerään viestiin ei viiti edes ruveta argumentoimaan mitään sen kummempaa kuin että mainitsemasi miesten ongelmat eivät ole naisten syytä (mm. elinikä: miesten elintavat ovat keskimäärin huonommat; naisille normit ovat tiukemmat myös sen suhteen - kannattaisiko miesten kenties ottaa ihan vain itseä niskasta kiinni, sulkea se pullo ja lähteä lenkille; kumma kyllä parisuhteessa olevien miesten keskimääräinen elinikä on korkeampi kuin parisuhteessa olemattomien, mutta naisilla tilanne on päinvastainen), kirjoituksessasi oli täysin tuulesta temmattuja lukuja ja implisiittinen ajatuksesi jostain feministien miesvihaisesta valtakunnanlaajuisesta salaliitosta (tyyliin että todellisuudessa miehet ovatkin alistettuja) on vainoharhainen.

    • Sait ihan miettimään

      Ehkäpä naisten miesviha pohjautuu siihen, että naista on pidetty karjaakin alemmassa asemassa kautta ihmiskunnan historian. Karja on pelastettu tulvilta, naiset ja tyttölapset on jätetty kuolemaan, koska ovat olleet arvotonta vaihtotavaraa. Voisikohan historialla olla jotain tekemistä naisten kaunaisuuden kanssa?

      • buuhuu

        Mutta tosiasioita ei pikku naisuhri-fantasiastasi löydy laihialaisenkaan keiton suurusteeksi.


      • 2009

        Miten niin? Aina, kun vanhan ajan valloittaja on tullut kaupunkiin, on miesväestö tapettu ja arvokkaat naiset otettu orjiksi.


    • MissEvilX

      Terroristien vertaus naiseen ei ole asiallista tiedät sen itsekin. Vertaus on paikkaansapitävyydessä samanlainen kuin väite, että ihmiset tappavat, siispä vangitsemme kaikki.

      Tämä vaikuttaa hieman henkilökohtaiselta asialta sinulle. Naisena tunnen viestistäsi paljon kiukkua ja piilotettuja tunteita, joita purkaat jonkinlaisena provosointina minun sukupuoltani kohtaan.

    • eräs nainen

      Vaikea sanoa ollako puolesta vaiko vastaan.
      Minusta samanlainen kohtelu molemmille sukupuolille olisi se juttu mitä kannatan, mutta tuossa nyt menee joku asia metsään.
      Kuten se, että kaikki saman sukupuolen edustajat niputetaan samaan pussiin.
      Miksi aina pitää ajatella tyyliin: "miehet vastaan naiset, naiset vastaan miehet", miksi ei voisi yrittää joskus, korostan, edes JOSKUS ajatella ihmisiä yksilöinä.
      Ei miesten ja naisten erot niin valtavat ole loppujen lopuksi...( Ellei niitä jatkuvasti korostettaisi ja liioiteltaisi, kuten aloituksessa. )

      En vihaa kaikkia miehiä, sen sijaan vihaan naisia, jotka käyttävät omaa "naiseuttaan" aseena miehiä vastaan...Naisia joiden tekoja katsotaan läpi sormien, vain siksi koska he ovat naisia, mutta myös miehiä jotka kohtelevat naisia kuin herkästi särkyviä esineitä, kuten korostetaan lauseessa: "naista ei saa lyödä"
      Minusta ei ole väliä lyödäänkö miestä vai naista, lyöminen ei ole siltikään mikään hyvä juttu.

      Naiset opetetaan tiettyyn muottiin jo pienestä alkaen, naiset oppivat että miehiä voi käyttää hyväksi, ja miehiä saa lyödä, kuten media yms. opettaa.
      Mutta tämän kuvan ovat antaneet ihmiset, niin miehet kuin naisetkin, ei suinkaan naiset yksinään. Jokaisen kasvattajan vastuulla on tämä asia, ja mielestäni pelkästään naisten syyttäminen tästä on naurettavaa...
      Yhtä lailla miesten kivikautisessa asenteessa naisia kohtaan olisi parannettavaa, ettei naiset ajattelisi voivansa tehdä mitä tahansa, joutumatta vastuuseen...

    • 111

      Kuulkaas pennut, nainen on nainen ja feminiininen omine ominaisuuksineen.. miehet on miehiä elättävät perheen ja homot homoja.. tasa-arvo on jo, tämän parempaa siitä ei vaan tule. Mitä pahaa on olla nainen tai mies on korvienne välistä kiinni. Mikäli annatte muiden tuohon vaikuttaa menette metsään ja alatte vihaamaan naista,miestä tai homoa..ihmisiä kaikki, se siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11241
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3133
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2984
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1785
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1754
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    9. 85
      1738
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe