25.2. Johanna Tukiaisen Superkäräjien RAPORTTI

Ilopiina

Livekäyttäjä ”FordPrefect” laati ansiokkaan raportin Superkäräjiltä. ISO KIITOS!

”Preparaatti Tukiaisista

Vietin mielenkiintoisen päivän Helsingin käräjäoikeudessa.
Vastaamassa oli Johanna Tukiainen viidestä syytteestä sekä yhdessä asianomistajana.

Ensimmäinen juttu koski laitonta uhkausta, jossa uhreina olivat Tuksun entinen keikkamyyjä [Mia Oksanen] sekä naapurit [Lastikat] Jollaksesta.

Tukiaisen epäiltiin lähettäneen kuolleita rottia ja pikkulintuja suolistettuina ed. mainituille henkilöille saatekirjeen kera. Kirjeissä uhattiin hel-vetillä ja Jeesuksen kostolla. Aika erikoinen viiteyhteys ottaen huomioon lähetysten sisällön ja toisessa laatikossa lisäksi olleen voodoonuken. Tuksu kielsi luonnollisesti kaiken perusteeltaan ja määrältään suostui korkeintaan 100 € korvaukseen.” Osa 1 (10).

104

966

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilopiina

      Jatkoa, osa 2 (10):

      ”Tuksulla oli oikeudessa mukana äiti ja joku toinen keski-ikäinen Peppipitkätossulta näyttävä naishenkilö. Nämä olivat asettuneet istumaan puolustuksen viereen, todistajapaikan taakse. Heidän ilmeisenä tarkoituksena oli olla Jossun henkisenä tukena, ja päivä kului murrosikäisesti virnuillessa Jossun kanssa.

      Yhdessä paheksuttiin syytekohtia, naureskeltiin, ylipäätään keski-ikäisen syytetyn ja tämän kuusikymppisen äidin käytös muistutti pahimmassa teini-iässä olevia. On ilmiselvää, että Jossu saa täyden henkisen tukensa ja hyväksynnän äidiltään edesvastuuttomalle toiminnalleen. Syy on muissa, ei tyttäressä.” Osa 2 (10).

      • Ilopiina

        Osa 3 (10):

        ”Ex-keikkamyyjän tarina oli perinteinen, mutta Tukiaisten naapureiden tarina oli mielenkiintoisempi. He kertoivat asuvansa Tukiaisten naapurina kolmiasuntoisessa "paritaloyhtiössä."

        Vaikeudet alkoivat, kun Marja ja Markku Tukiainen muuttivat Jasminen ja Joelin kanssa Tukholmaan Julian ja Johannan jäädessä kaksin asuttamaan entistä Jollaksen asuntoa. Elämä meni levottomaksi samoin tein. Yöt riehuttiin ja päivät nukuttiin sekalaisella seurakunnalla.

        Taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimivat naapurit tekivät runsaasti valituksia sisarusten elämästä, mutta saivat Tukholmasta lähinnä haistattelua vastaukseksi Marjalta ja Markulta. He eivät halunneet puuttua mitenkään sisarusten elämään tai jatkuviin valituksiin ja poliisin vierailuihin Jollaksessa.

        Taloyhtiö aloitti huoneiston haltuunottoprosessin, ja ilmeisesti tässä vaiheessa Markku Tukiainen heräsi seuraamuksiin ja hääti Jossun poliisivoimin Jollaksen asunnosta. Asuntoa jäi asuttamaan Julia traagisin seuraamuksin.

        Mitä liikkuu vanhempien päässä, jotka jättävät täysin ilman elämänhallintaa olevan tyttären asumaan yksin, ja joka ei selvästi kykene hoitamaan vakavaa sairauttaan eikä pysymään selvin päin? Mitä liikkuu vanhempien päässä, jotka eivät saa neljään vuorokauteen kiinni tällaista henkilöä, eivätkä tee tilanteen tarkastamiseksi kaikkea voitavaa?

        En olisi toivonut kenenkään muun löytävän hengetöntä tytärtä kuin äitinsä, jonka tekojen ja valintojen seuraamuksena tultiin näinkin nopeasti vääjäämättömään lopputulemaan.

        Oppiko Marja tästä jotain? Ei todellakaan, sekopäisemmäksi menee. Annetaan käsittämättömiä haastatteluja, käydään laulamassa syntymäpäiväonnittelulaulu tyttären haudalla... oikeasti, mitä vit-tua Marja Tukiainen?” Osa 3 (10).


      • Ilopiina

        Osa 4 (10): ”Mutta takaisin asiaan. Tuomari oli aivan loistotyyppi. Keski-ikäinen, erittäin napakka nainen, jonka loistavasta huumorintajusta käräjäväki pääsi nauttimaan hetkittäin. Huumori ei kuitenkaan riittänyt syytetyn edesottamuksiin, päinvastoin.

        Myös Jossun lakimies joutui koville tämän yrittäessä selittää ilmiselvää mustaa valkoiseksi. Jossun lakimies ei antanut yleisestä oikeusavun tasosta kovin hääppöistä kuvaa, kun tuntui prosessin etenemisessä pysyminen ja lain kirjainkin olevan vähän väliä hukassa.

        Ensimmäisenä todistajana kuultiin Jarnaa. Syyttäjän kysyessä, mitä hän tietää kuolleiden rottien ja lintujen hankkimisesta ja lähettämisestä, Jarna kieltäytyi vastaamasta todistajan itsekriminalisointisuojaan vedoten.

        Tuomari ilmoitti, että sitten hän laittaa Jarnan putkaan siksi aikaa, kunnes tämä suostuu vastaamaan.

        Jarna kertoi saaneensa ohjeen vastata todistajana edellä mainitulla tavalla asianajajaltaan. Tuomari ihmetteli, että kuinka Jarna voisi itse kriminalisoida itsensä, koska hän ei ole syytettynä näistä rikoksista?

        Kun Jarna ei osannut vastata, niin tuomari napautti, että Jarnalla on ollut huono asianajaja :) Joten vastaatko vai putka?

        Jarna avasi sanaisen arkkunsa ja kertoi, että hän oli mukana, kun Jossu osti Itiksestä lemmikkieläinkaupasta kuolleet rotat ja linnut. Hän oli näkemässä kirjeiden kirjoittamisen sekä rottien ja lintujen pakkaamisen. Lisäksi hän oli mukana, kun Jossu vei tämän paketin postiin. Marja lopetti virnuilun tässä vaiheessa hetkeksi.

        Oikeudenkäynti ei mennyt enää Tuksun ja hänen käsikirjoituksen mukaan.” Osa 4 (10).


      • Ilopiina

        Osa 5 (10): ”Seuraava todistaja oli Juha Immonen. Tuomari pyysi häntä vastaamaan esitettyihin kysymyksiin rehellisesti: "Tämä ei ole tietovisa." Sali kykeni vaivoin pidättämään letkautuksen aiheuttaman naurukohtauksen.

        Juha ei tiennyt eikä muistanut mistään mitään. Syyttäjän lukiessa hänelle, mitä hän oli kertonut asioista esitutkinnassa Juha kertoi valehdelleensa.

        Tuomari kertoi, että hän tulee varmuudella saamaan syytteen asiasta. Päivitteli vielä, että Juha valaehtoisessa todistuksessaan omaehtoisesti myöntää esitutkinnassa valehtelun.

        Ilmeisesti Juha ei ollut tietoinen, että Jarna joutui kertomaan asiassa totuuden putkan uhalla. Tai sitten hän ei välittänyt henkilökohtaisista seuraamuksista, joita todistaja valehtelu oikeudessa hänelle myöhemmin aiheuttaa.

        Puolustus oli sitä mieltä, että tällaisten lähetysten lähettäminen ei laissa täytä laittoman uhkauksen määritelmää vaan on korkeintaan jätteenkäsittely- tai ympäristörike.” Osa 5 (10).


      • Ilopiina

        Osa 6 (10): ”Tämän jälkeen tuli pahoinpitelyasian käsittely, jossa syytettynä oli Jossun lisäksi uhria Jossulta puolustanut henkilö.

        Valvontakameran tallenteelta katseltiin, kuinka Jossu vie varoittamatta silmänräpäyksessä katuun ammattilaisten ottein puolta pienemmän naisen. Nainen jää katuun liikkumattomaksi, ja uhrin poikaystävä työntää Jossun kauemmaksi, jonka seurauksena Jossu kaatuu.

        Päästyään ylös Jossu yrittää poistua paikalta, mutta uhrin poikaystävä taluttaa hänet takaisin ja soittaa poliisit ja ambulanssin. Uhri lähtee paikattavaksi paareilla ja herää vasta ambulanssissa. Jossu lähtee poliisin pahnoille.” Osa 6 (10).


      • Ilopiina

        Osa 7 (10): ”Seuraavaksi käsiteltiin laitonta uhkausta, joka kohdistui eläinlääkärin. Jossu oli kirjoittanut Dolls Dancers -sivuston päiväkirjaan tappouhkauksia eläinlääkärille, joka otti huostaan Jossun koirat näiden jatkuvista karkailuista aiheutuneista valituksista johtuen.

        Jossu kiisti kirjoittaneensa ja väitti joutuneensa identiteettivarkauden uhriksi.
        Tekijäksi hän epäili Jarnaa. Eläinlääkärin todistuksesta käy ilmi, että Jossu oli soittanut hänelle pitkän puhelun, jossa oli käyttäytynyt uhkaavasti. Lisäksi Jossu oli soittanut eläinlääkärin kollegalle ja toistanut hänelle uhkauksensa.

        Paikalla olleet naapurit kertoivat, että Jossu oli huudellut Jollaksessa parvekkeella samoja uhkauksia kyseiselle eläinlääkärille.” Osa 7 (10).


      • Ilopiina

        Osa 8 (10): ”Päivän kohokohta oli lievästi ilmaistuna pettymys.
        Kyseessä oli Markku Tukiaisen pahoinpitelysyytteen käsittely.

        Markkua kuultiin asianomistajana puhelimitse Tukholmasta. Tuomari kysyi, että haluaako Markku todistaa asiassa, koska hänellä on oikeus lähisukulaisuuden takia olla todistamatta. Markku ilmoitti haluavansa todistaa, ja syy paljastui ilmeiseksi hänen todistuksessaan.

        Syyttäjä pyysi Markkua omin sanoin kertomaan tapahtumasta. Markku kielsi mitään pahoinpitelyä tapahtuneen ja poti muutenkin huonomuistisuutta johtuen mielenterveydestään ja sen lääkityksestä.

        Syyttäjä luki Markun lausunnon esitutkintamateriaalista, joka oli täysin ristiriitainen oikeudessa esitetyn todistuksen kanssa. Syytä todistuksen muuttumiseen Markku ei osannut kertoa.

        Jossulla oli vaikeuksia pysyä hiljaa Markun todistuksen aikana ja jälkeen. Hänellä oli pakottava tarve kertoa Markun mielisairauksista ja niiden lääkityksestä. Lisäksi Jossu korosti moneen kertaan, että asialla ei ollut yhtään silminnäkijää.

        Joka tapauksessa Markun kertomuksen, joka on yhtäläinen hänen allekirjoittaman esitutkintapöytäkirjan kanssa, voi käydä lukemassa hänen Facebook-sivultaan: https://www.facebook.com/markku.tukiainen.5/posts/10202700080171998

        Kun Markku hääti Jossun Jollaksen asunnosta, niin ilmeisesti hänellä ei enää ollut mitään asiaa Tukholman kotiin. Nyt hän on palannut Tukholman kotiin, ja ilmeisenä ehtona on ollut todistajalausunnon muuttaminen pahoinpitelyasian oikeuskäsittelyssä. Lähisukulaisuudesta johtuen Tuomari ei vaatinut valan vannomista ennen todistusta.

        Valitettavasti Tuomari ja Syyttäjä eivät ilmeisesti säälistä kovistelleet todistajaa totuudessa pysymisestä, kuten tapahtui Jarnan ja Juha Immosen todistusten aikana. Olisi ollut mielenkiintoista seurata, miten todistus olisi muuttunut, jos Markku olisi joutunut antamaan valan Jumalan kautta ennen todistusta.

        Todistajana kuultiin poliisia, joka oli ottanut toisen partion kanssa vastaan hälytystehtävän. Valitettavasti kyseinen poliisi ei ollut itse henkilökohtaisesti kuulemassa Markun kertomusta tapahtumapaikalla, vaan kyseinen poliisi oli ollut hänen työparinsa tai toisesta partiosta, joka hälytykseen osallistui.

        Kyseinen poliisi oli ollut ottamassa kiinni Jossua tämän lähdettyä tapahtumapaikalta karkuun poliisin huomattuaan. Kiinniotto ja säilöönlaitto ei ollut sujunut ongelmitta, ja tämän syytteen Jossun puolustus myönsikin.” Osa 8 (10).


      • Ilopiina

        Osa 9 (10): ”Viimeisenä asiana käsiteltiin kunnianloukkausta Susanna Ingerttilää kohtaan.

        Johanna oli kutsuttuna osallistunut häihin, joissa hän oli perinteiseen tyyliinsä rähissyt ja reuhannut tällä kertaa sattumalta uhriksi täysin yllättäen ja syyttä joutunutta Susannaa kohtaan. Johanna oli yrittänyt lyödä Susannaa syyttäen tätä pahoinpitelystä. Susanna oli lähtenyt taksilla tämän jälkeen kotiinsa, josta hänellä oli todisteena taksikuitti.

        Puolustuksen todistuksessa Jossu piti hänen syyttämistään aivan käsittämättömänä, koska hän oli joutunut pahoinpidellyksi 2-4 tuntia Susannan poistumisen jälkeen. Jossulta oli katkennut kaksi etuhammasta, leuka ja silmät mustana, kun hän seuraavana aamuna heräsi kämpästään.

        Hänellä ei ollut mitään tietoa itse pahoinpitelystä, tai miten oli joutunut kotiinsa, mutta siitä hän oli taivaanvarma, että hänet on täytynyt pahoinpidellä Susanna tai joku hänen porukoistaan. Tai sitten Martina tai joku hänen porukoistaan kyseisissä häissä 2-4 tuntia sen jälkeen, kun Susanna oli todistettavasti ja todistajalausunnon mukaan poistunut paikalta.

        Jossu oli täysin kykenemätön käsittämään millaisia seuraamuksia Susannalle oli aiheutunut hänen väärästä ilmiannosta Facebook-kirjoituksessa. Kyseinen kirjoitus oli levinnyt kulovalkean tavoin ja vaikuttanut Susannan olemattomiin työtilaisuuksiin negatiivisesti.

        Susanna vaati Jossulta yhteensä 6000 euroa vahingonkorvausta, joka hänen tuloillaan vastaa yli vuoden palkkaa. Good luck with that. Vaikka hänelle jotain korvauksia tuomittaisiinkin, niin Jossun varattomuus ja ulosottossa olevien kymmenientuhansien takia Susanna ei koskaan tule nauttimaan ilmaista vuoden palkkaansa.” Osa 9 (10).


      • Ilopiina

        Osa 10 (10):

        ”Syyttäjä vaati tästä kokonaisuudesta kovennettu ehdotonta tuomiota, koska syytetty on jatkanut aiempaa rikollista elämäänsä, ja lisäksi osa näistä teoista on tapahtunut aiempien tuomioiden koetusaikana. Vankeusrangaistuksen pituuden hän jätti käräjäoikeuden pohdittavaksi.

        Puolustus puolestaan vaati ehdonalaista tuomiota sillä perusteella, että eihän tässä oikeasti ole tapahtunut mitään pahaa tai vakavaa. Teot yksittäin olisivat sakkotuomion arvoisia, ja lisäksi hyvin alkanut yhdyskuntapalvelu osoittaa Jossun kykenevän selviytymään rangaistuksesta mallikkaasti, jos yhdyskuntapalvelua määrätään lisää.

        Tuomio näistä 5 rikossyytteestä annetaan 3.3. klo 13 mennessä.

        Miten ihminen kahdeksan aiemman rikostuomion ja ehdottoman vankeusrangaistuksenkaan jälkeen muuttaisi elämänsä suuntaa, kun hän pitää ehdonalaisia vapauttavina tuomioina ja yhteiskuntapalveluksi muunnettua vankeusrangaistusta hyväntekeväisyystyönä, jota hän harrastaa?” Osa 10 (10).

        Linkki: http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Preparaatti-Tukiaisista/1066357


      • nyttiedetään

        Kiitos erinomaisesta raportista. Tuli vaan mieleeni, että nyt se tuli todistettua että Juha Immonen on Suomen tyhmin "mies"


      • reska

        Johan on raportia, kiitos vaan. Onko toi immonen muka mies?
        Kiinnostaa kyllä minkälaisen tuomion toi Tuksu nyt näistä saa.
        Tuleekohan vielä jotain lisää? kunnes koppi kutsuu.


      • IL-raportti-25-2-2015

        Tunkilla oli yhteensä 7 uhria; Iltalehti raportoi:

        ”Johanna Tukiaiselle vaaditaan vankeutta - useita pahoinpitelyitä ja uhkauksia
        Syyttäjä vaatii Johanna Tukiaiselle ehdotonta vankeusrangaistusta useista erillisistä rikkomuksista. Tukiaisen aiempi rikostausta osoittaa piittaamattomuutta lain kirjainta kohtaan, sanoo syyttäjä.” Koko artikkeli 25.2.15: http://m.iltalehti.fi/uutiset/2015022419254539_uu.shtml


      • lässykkä
        reska kirjoitti:

        Johan on raportia, kiitos vaan. Onko toi immonen muka mies?
        Kiinnostaa kyllä minkälaisen tuomion toi Tuksu nyt näistä saa.
        Tuleekohan vielä jotain lisää? kunnes koppi kutsuu.

        Etkö huomannut, että sanassa mies oli lainausmerkit! Eli ei todellakaan ole.


      • Samma-här
        nyttiedetään kirjoitti:

        Kiitos erinomaisesta raportista. Tuli vaan mieleeni, että nyt se tuli todistettua että Juha Immonen on Suomen tyhmin "mies"

        Täysin samaa mieltä.


    • Marja-äiti

      Kuka äiti menee käräjäsaliin virnuilemaan kuin murrosikäinen pissis?

      • Vaikkapa sinä. Jos Marja-äiti on siellä virnuillut ja tsempannut tytärtään, niin ei siinä mitään outoa ole. Nämä jutut ovat taas niitä, että joku kertoo ja joku jatkaa. Todisteina virnuilusta on näätien antama rapsa. Sen voi ymmärtää vähän samoin kuin siinä erään kauppaketjun juustomainoksessa.

        Mä en tiedä, että millainen käsitys näillä ns. näädillä on oikeuskäsittelystä. Tiesittekö, että myös asiamiehet yrittävät saada päämiehensä jännityksen minimiin juurikin vitsailemalla ja heittämällä tsoukkia yms. yms.. Luin tässä eräänä päivänä erään oikeuden kulun kulkua. Siinä oli asiamiehen muistiinpanoja ja hänen vaihtamaansa "kirjeenvaihtoa" päämiehensä oikeuskäsittelyssä. Melkoisen leppoisaa tsoukkia oli arkkien marginaaleissa. Ihan siitä syystä, että päämiestä jännitti ja näin asiamies sai päämiehen ajatukset rullaamaan ja pois kaikesta ikävästä. Eli asiamies voi olla myös erinomainen ihmistuntija ihan samoin, kuin jonkun äiti.

        Samoin Marja-äiti (jos edes virnuili ja heitti tsoukkia) tyttärensä tuntien ymmärsi aivan varmasti, että miten saa Johannan jännityksen ja pelon mahdollisimman minimiin.


      • jauhatpackaa

        Juu kovin pelokas ihminen Tunkki onkin. Hakkaa ihmisiä, huutelee ja kirjoittelee hävyttömyyksiä, riehuu kännipäissään ja soittelee uhkaussoittoja. Voih, miten pelokas pieni tyttönen.


      • eiuskoisi

        Ei kyllä enää tiedä itkiskö vai nauraisko noita Suomisen täysin todellisuudesta irti olevia kommentteja. Vai pelotti sitä ihmisiä pahoinpitelevää raivopäistä ämmää. Hei Raili, eikö sinua itseäsi hävetä suoltaa tuota rikollista ihannoivia juttujasi?


      • eiuskoisi kirjoitti:

        Ei kyllä enää tiedä itkiskö vai nauraisko noita Suomisen täysin todellisuudesta irti olevia kommentteja. Vai pelotti sitä ihmisiä pahoinpitelevää raivopäistä ämmää. Hei Raili, eikö sinua itseäsi hävetä suoltaa tuota rikollista ihannoivia juttujasi?

        Vaikka Johannalle on oikeuskäsittelyistä tullut jo rutiinijuttuja, niin aivan varmasti hän pelkäsi ja oli hermostunut. Se on luonnollista etenkin kun tietää, että syyttäjä hakee vankeutta ja syytetty pelkää vankilaa sairaloisesti. Jos sinä olisit ollut Johannan asemessa, niin kyllä olisit pelännyt sinäkin.


    • Immoskan-mokailu

      Umpityhmä Juha Immonen otti piikkiinsä uuden syytteen. :) Uskomaton pelle!!!1!!

    • Moukkamaista

      Marja Tukiaiselta moukkamaista ja pöyristyttävää käytöstä!

    • Voihyvänenaikasentään

      Juha Immonen kusaisi nyt omaan murokuppiinsa pahasti...Tietääkö Juha Immonen, että lain määräämä vähimmäisrangaistus valehtelusta todistajana on 3 kk vankeutta?

      Jos tietää, niin ihmettelen suuresti miksi hän suostuu ottamaan itselleen rikosrekisterin ja vankeusrangaistuksen. Mikä on motiivi? Koska minun mielestäni Johannan suojeleminen ei nyt sentään moisen rangaistuksen väärti ole.

      • Puotila-2012

        Tukiaisen ilkeät naiset kiristivät häntä härskisti. Luulenpa, että tässä on taustalla tuhopoltto Juhannuksena 2012. Siinä kuoli yksi henkilö. Immosta on netissä epäilty tulipalon sytyttäjäksi. Ehkä hän oli paljastanut tämän synkän seikan Tunkille. Kiristämisen takia Immonen puhui toista kuin poliisikuulustelussa ja oli valmis ottamaan uuden syytteen ja vankeutta mieluummin kuin hänen aikaisempi rikoksensa olisi paljastunut viranomaisille?


      • Kakkua-Immoselle

        Todistaminen on kansalaisvelvollisuus, josta ei voi kieltäytyä, ja Poliisin esitutkinnassa, ennen kuulustelua todistajalle tehdään selkoa totuusvelvollisuudesta sekä perättömästä lausumasta säädetystä rangaistusuhasta. Todistajan on ilmaistava mitä hän tietää tutkittavasta asiasta totuudenmukaisesti ja mitään salaamatta.

        Juha Immonen kertoi oikeudessa, että oli valehdellut Poliisin esitutkinnassa.


      • Immoselle-vankeutta
        Kakkua-Immoselle kirjoitti:

        Todistaminen on kansalaisvelvollisuus, josta ei voi kieltäytyä, ja Poliisin esitutkinnassa, ennen kuulustelua todistajalle tehdään selkoa totuusvelvollisuudesta sekä perättömästä lausumasta säädetystä rangaistusuhasta. Todistajan on ilmaistava mitä hän tietää tutkittavasta asiasta totuudenmukaisesti ja mitään salaamatta.

        Juha Immonen kertoi oikeudessa, että oli valehdellut Poliisin esitutkinnassa.

        Todistajan on puhuttava totta. Jos todistajan havaitaan poikenneen totuudesta tai salanneen jotakin, hän joutuu itse syytteeseen perättömästä lausumasta. Siitä tuomitaan yleensä vankeusrangaistukseen.


      • Typerys-Juha-Immonen
        Immoselle-vankeutta kirjoitti:

        Todistajan on puhuttava totta. Jos todistajan havaitaan poikenneen totuudesta tai salanneen jotakin, hän joutuu itse syytteeseen perättömästä lausumasta. Siitä tuomitaan yleensä vankeusrangaistukseen.

        Immoselle hölmöily tietää siis ihan ikiomaa syytettä.


      • voiImmoskaParkaa
        Immoselle-vankeutta kirjoitti:

        Todistajan on puhuttava totta. Jos todistajan havaitaan poikenneen totuudesta tai salanneen jotakin, hän joutuu itse syytteeseen perättömästä lausumasta. Siitä tuomitaan yleensä vankeusrangaistukseen.

        Ei edes yleensä, vaan laissa säädetty vähimmäisrangaistus on 3 kuukautta vankeutta.

        Tuomarihan jo lupasi, että Immonen tulee saamaan syytteen asiassa. Ja tuo 3 kk on se mistä lähdetään.


      • Heidi-Sutinen
        voiImmoskaParkaa kirjoitti:

        Ei edes yleensä, vaan laissa säädetty vähimmäisrangaistus on 3 kuukautta vankeutta.

        Tuomarihan jo lupasi, että Immonen tulee saamaan syytteen asiassa. Ja tuo 3 kk on se mistä lähdetään.

        Immoska iski kätensä tunkkipazkaan kunnolla! :)


    • mammatunkki

      Kiitos kattavasta keikkaraportista laatijalleen!

      Marja tuli ja näytti luontonsa. Luonnekuvaus hänestä piirtyi nyt mieleen kera Jollaksen naapureille v*ttuilun. Tuskin haluan tietää hänestä enempää, tämä riitti.

    • oksettavaelämäntapa

      Kiitos oikein paljon nasevasta rapsasta! Erityisesti tuosta Jollaksen naapurien kärsimyksiä koskeneesta osiosta.

      • Luttana-Anne-Perfact

        Juuri tällaiset silminnäkijäraportit ovat palstan helmiä.


      • Luin-mielelläni

        Mainio rapo, kiitti!


    • Mä olisin lukenut noin hyvin tuotettua tekstiä vaikka toisen mokoman lisää. Mutta heti alussa selvisi, että rapsa oli tehty siinä mielessä, että se saa näätien hyväksynnän, niin lukemisinto laimeni.

      Miksi, jos noin paljon näkee vaivaa, ei voi tehdä tuollaista rapsaa niin, että heti alkumetreillä ei paistaisi puoluueelisuus?

      • jalokivet

        Railille on tärkeintä kiinnittää huomio näätimiseen, ei kirjoituksen sisältöön

        Suomisen mielestä vain ja ainoastaan näätien harjoittama vaino saa St Johannan käyttäytymään arvaamattomasti. On ihan ok lyödä vierasta ihmistä kurkkuun (vaarallista) niin, että tämä kaatuu, lyö päänsä ja palaa tajuihinsa vasta ambulanssissa. Johannahan oli kännissä, niin kuin on ollut viimeiset viisi vuotta, se riittää puolustukseksi.

        Uskovainen Jumalan timantti ei koskaan tee mitään pahaa. Hän loistaa kirkkaana jalokivenä Railin sydämessä. Koko muu maailma kiusaa molempia.


      • Tavattoman-hyvä

        Erinomaisen hienosti kirjoitettu, puolueeton ja tiukasti asiassa pysyvä kertomus!
        Suuret kiitokset FordPerfectille!!!!


      • jalokivet kirjoitti:

        Railille on tärkeintä kiinnittää huomio näätimiseen, ei kirjoituksen sisältöön

        Suomisen mielestä vain ja ainoastaan näätien harjoittama vaino saa St Johannan käyttäytymään arvaamattomasti. On ihan ok lyödä vierasta ihmistä kurkkuun (vaarallista) niin, että tämä kaatuu, lyö päänsä ja palaa tajuihinsa vasta ambulanssissa. Johannahan oli kännissä, niin kuin on ollut viimeiset viisi vuotta, se riittää puolustukseksi.

        Uskovainen Jumalan timantti ei koskaan tee mitään pahaa. Hän loistaa kirkkaana jalokivenä Railin sydämessä. Koko muu maailma kiusaa molempia.

        Kun et enää muuhun kykene, niin alat vääristelemään sanomisiani. No huvinsa ne on hulluillakin.


    • gn09porl

      Karmeeta jos tuo on totta että Tupsukka lähetteli noita kuolleiden eläimien raatoja naapureille ja ties kenelle? Todella sairasta touhua ja kertoo ihmisestä aika paljon.

    • Himonäätä

      Rapa on itse paljastanut että vanhvan rakkausreaktion Tunkiin on aiheuttanut että Tunkki muistuttaa kotikylän entistä vosukaveria joka kerran juovuksissa jakoi persettä jossain puun alla. Sekä Rapan oma latentti miesviha. Koska Tunkki on nainen niin tottahan kaikki riehuminen ja rötöstely johtuu siitä että mies-siat ovat pikku johannan pään sekoittaneet valheilla ja viinalla. Miehethän ne aikoinaan veivät Marilyninkin ja Armi Aavikon hautaan, syrjäyttivät panneli jäätteenmäen jne. jne.

      Ylipäätään sellainen "puolueettomuus" jota Rapa peräänkuuluttaa, on että kaikki hänen laillaan puolustaisivat ja hymistelelisivät tunkkia, muu ei kelpaa.

      Ei Rapalle edes juolahda mieleen että Tunkki on yhteiskunnan pohjasakkaa, sellainen ei USEIMMISSA herätä ylitsevuotavaa suojelunhalua.

    • Käräjien-jälkeen

      Kiitti mainiosta, varsin perusteellisesta raportista!

    • Nillitystä

      ”Tässä on Johanna Tukiainen, kommentoin oikeudenkäyntiä ainoastaan 7-päivää lehdelle, mutta otan lyhyesti kantaa alla olevaan Susanna Ingerttilän poskettomiin rahallisiin korvausvaatimuksiin! Kysymys kuuluu: KUKA HÄIDEN JATKOILLA OLI PAHOINPIDELTY??? Tekijä oli joku häävieraista.

      Ingerttilää en ole sen pahemmin syyttänyt yhtään mistään. Kyseessä on minun vainoamiseni ja rahastusyritys. Täysin absurdia. Toivomme ja rukoilemme, että tämä voisi olla OIKEUSVALTIO! (Tunkki 27.2. ip)

      • Lokki-Tukiainen

        Menit lokkeilemaan ja rähisemään häihin. Yritit aloittaa tappelun.


      • Hakeutuu-konflikteihin
        Lokki-Tukiainen kirjoitti:

        Menit lokkeilemaan ja rähisemään häihin. Yritit aloittaa tappelun.

        Tavanomaista tomintaa Tunkilta.


    • Korutonta

      koruton kertomus aikamme julkkisrikollisen touhuilusta

      • suomisrailin

        mielestä ei tunkki ole millään tavoin rikollinen. Ehkä koiria kohtelee välillä jotenkin huonosti tai sillai tai joku on on sanonut jotain sellaista. Ja jos raili tuntee jotain tarvetta kommentoida tätä, älä viitti vaivautua vaan HAISTA VITTUSI.


      • Pelastakaa-meidät
        suomisrailin kirjoitti:

        mielestä ei tunkki ole millään tavoin rikollinen. Ehkä koiria kohtelee välillä jotenkin huonosti tai sillai tai joku on on sanonut jotain sellaista. Ja jos raili tuntee jotain tarvetta kommentoida tätä, älä viitti vaivautua vaan HAISTA VITTUSI.

        Bebellä ja Bellalla on asiaa! http://aijaa.com/bZPonm


      • Näitä-lisää

    • venivicividi
      • Hymyn-ennakko

        Hymy 25.2.15. ”Tuksu saa tuomionsa ensi viikolla: ”Taidan olla syvissä ongelmissa…”

        Johanna Tukiainen saa tuomionsa ensi viikolla. Syytteet koskevat pahoinpitelyitä ja kunnianloukkauksia. Miten Tuksu itse oikeuskäsittelyn näkee?

        -Taidan olla ongelmissa. Ja aika syvissä sellaisissa! Tukiainen ilmaisee asian naamakirjassaan.

        Hänen mielestään oikeudenkäynnissä ”valehdeltiin niin paljon kuin pystyttiin”.
        Tukiainen näkee vastakkainasettelun naisten ja miesten kesken. Miehet tukivat häntä ja naiset taas olivat kuulemma vastaan.

        Johannalle on vaadittu linnarangaistusta, sillä hänellä on takanaan jo mittava rikoshistoria: kahdeksan eri käräjätuomiota.”

        Linkki: http://www.hymy.fi/uutiset/tuksu-saa-tuomionsa-ensi-viikolla-taidan-olla-syvissa-ongelmissa


      • hahahahahah
        Hymyn-ennakko kirjoitti:

        Hymy 25.2.15. ”Tuksu saa tuomionsa ensi viikolla: ”Taidan olla syvissä ongelmissa…”

        Johanna Tukiainen saa tuomionsa ensi viikolla. Syytteet koskevat pahoinpitelyitä ja kunnianloukkauksia. Miten Tuksu itse oikeuskäsittelyn näkee?

        -Taidan olla ongelmissa. Ja aika syvissä sellaisissa! Tukiainen ilmaisee asian naamakirjassaan.

        Hänen mielestään oikeudenkäynnissä ”valehdeltiin niin paljon kuin pystyttiin”.
        Tukiainen näkee vastakkainasettelun naisten ja miesten kesken. Miehet tukivat häntä ja naiset taas olivat kuulemma vastaan.

        Johannalle on vaadittu linnarangaistusta, sillä hänellä on takanaan jo mittava rikoshistoria: kahdeksan eri käräjätuomiota.”

        Linkki: http://www.hymy.fi/uutiset/tuksu-saa-tuomionsa-ensi-viikolla-taidan-olla-syvissa-ongelmissa

        "Valehdeltiin niin paljon kuin pystyttiin"...

        No niinpä näkyi käyneen..ja vieläpä pystyttiin Immoskallekin hommaamaan ihan oma bonuspalkinto valehtelusta.

        Olisitte kaikki puhuneet totta, paljon helpommalla pääsisitte, ja pääsisimme myös halvemmalla me veronmaksajat.


      • Valhettelu-pois
        hahahahahah kirjoitti:

        "Valehdeltiin niin paljon kuin pystyttiin"...

        No niinpä näkyi käyneen..ja vieläpä pystyttiin Immoskallekin hommaamaan ihan oma bonuspalkinto valehtelusta.

        Olisitte kaikki puhuneet totta, paljon helpommalla pääsisitte, ja pääsisimme myös halvemmalla me veronmaksajat.

        Olen tässä täysin samaa mieltä.


    • 23423

      s uomessa asuu yhteiskunnan kustannuksilla NÄÄTÄ populaatio JONKA EDESOTTAMUKSET KUULUISI eläinasetuksiin ei ihmisille tarkoittetuun K.o H.o tai KKO:n piiriin

      • Näätälandia

      • Totuus-ja-Valhe

        Näätäpopulaatio paljastaa Tukiaisten valehtelun ja Tunkin glamourvalhe-elämän


      • Tiistai-3-3-2015-klo-13
        Totuus-ja-Valhe kirjoitti:

        Näätäpopulaatio paljastaa Tukiaisten valehtelun ja Tunkin glamourvalhe-elämän

        Ratkaisu kaikista Tukiais-jutuista annetaan 3.3.2015 klo13.


    • Kiitos-paljon

      Tällaisia selostuksia lukee tältä palstalta mielellään. Minunkin puolesta kiitokset laatijalle.

    • Eräs-luetuimpia

      Viikossa tähän pieneen ketjuun tuli 60 vastausta, mikä on hyvä lukema.

      • Millin-Tarkka-Pedantti

        Raportti on hyvin tehty, ja vastaa sitä, mistä loppupeleissä Tukiainen tuomittiin: 3 x laiton uhkaus, pahoinpitely, haitanteko virkamiehelle, pahoinpitelyn yritys ja kunnianloukkaus. Yksi pahoinpitelysyyte hylättiin uhrin muistamattomuuden takia.


      • Tuomiotiistai-3-3-2015

      • Tuomiotiistai-3-3-2015

      • Tuomiotiistai-3-3-2015

      • Oikeudesta-oikeuteen

        On siinä keppostelua kerrakseen!


      • Ajojahti-mix

      • Törkeä-rattijuopumus

    • Nyt-linnaan-se
      • Ehdoton-vankeustuomio

        ”Johanna Tukiainen tuomittiin vankilaan!
        Johanna Tukiainen on saanut yhdeksännen rikostuomionsa. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi hänet muun muassa pahoinpitelystä ja kunnianloukkauksesta kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdottomaan vankeuteen.” Koko Hymy 3.3. ip: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-tuomittiin-vankilaan


      • Iltasanomat-raportoi

        IS: ”Johanna Tukiaiselle ehdotonta vankeutta
        Helsingin käräjäoikeus tuomitsi julkisuushenkilö Johanna Tukiaisen ehdottomaan vankeuteen muun muassa pahoinpitelystä ja voodoo-uhkauksesta.
        36-vuotias Johanna Tukiainen on aiemmin selvinnyt rötöksistä lähinnä ehdollisilla rangaistuksilla, joskin hän on joutunut suorittamaan yhdyskuntapalveluakin.” Koko IS-artikkeli (3.3.2015): http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425357856530.html


      • Iltalehti-3-3-2015

        IL: ”Postitti kuolleita rottia ja voodoo-nuken
        Johanna Tukiaiselle ehdotonta vankeutta
        Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Johanna Tukiaisen kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi ehdottomaan vankeuteen muun muassa pahoinpitelystä ja kolmesta laittomasta uhkauksesta.” Iltalehden koko artikkeli 3.3.15: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015030319292023_uu.shtml


      • Iltamakasiini-kertoi

      • Stara-raportoi

        Stara.fi 3.3.15: ”Seiska ja Hymy: Johanna Tukiaiselle pitkä vankilatuomio
        Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut vuosien varrella runsaasti esillä mediassa erikoisten keikkojensa lisäksi myös rikostuomioiden merkeissä. Nyt vuorossa on kuitenkin hänen uransa ensimmäinen vankilareissu, joka hänelle langetettiin tänään.”
        Koko artikkeli: http://www.stara.fi/2015/03/03/johanna-tukiainen-pitkaksi-aikaa-vankilaan/


      • Kovennettua

        ”Tämä kovensi Johanna Tukiaisen tuomiota!
        Johanna Tukiainen tuomittiin tänään kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle. … Käräjäoikeuden papereista käy ilmi, että Johannan rangaistusta on pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä ja haitanteosta virkamiehelle annetuissa tuomioissa kovennettu.” Seiska 3.3.15: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Tama-kovensi-Johanna-Tukiaisen-tuomiota-katso/1066693


      • Markku-ja-Esikoistytär

      • Ingerttilä-vs-Tukiainen

        ”Tukiaiselle tuomio myös Jani Sievisen ex-vaimon epäonnistuneesta pahoinpitelystä - lue yksityiskohdat!

        Johanna sai tuomion kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, haitanteosta virkamiehelle ja kunnianloukkauksesta. … Sekä pahoinpitelyn yritys että kunnianloukkaus kohdistuivat ex-uimari Jani Sievisen entisenä vaimona tunnettuun Susanna Ingerttilään.” Seiskan koko artikkeli (3.3.): http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Tukiaiselle-tuomio-myos-Jani-Sievisen-ex-vaimon-epaonnistuneesta-pahoinpitelysta-lue-yksityiskohdat/1066695


      • Ingerttilä-vs-Tukiainen

      • Seiska-raportoi

      • Korvaukset

        ”Johanna Tukiaiselta isot korvaukset uhreille!
        Johanna Tukiainen tuomittiin tänään kolmesta laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle. … Kaikkiaan hän joutuu maksamaan uhreille viivästyskorkoineen ja oikeudenkäyntikuluineen 15 165,84 euroa.” Seiska 3.3.15: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiaiselta-isot-korvaukset-uhreille/1066691


      • Korvaukset

      • Sydäriä-pukkaa

        ”Johanna Tukiainen järkyttyi tuomiostaan: Saan sydänkohtauksen!
        Kohublondi Johanna Tukiainen on saanut Helsingin käräjäoikeudelta ehdottoman vankeustuomion viidestä syytteestään. Johanna järkyttyi kuullessaan käräjäoikeuden päätöksen.

        - Aion valittaa hovioikeuteen! Syön tälläkin hetkellä rauhoittavia ja jos joudun vankilaan, saan sydänkohtauksen, Johanna sanoi Seiskalle.” Lähde 3.3. ip: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-jarkyttyi-tuomiostaan-Saan-sydankohtauksen/1066699


      • Vainovuodet

        ”Jos jotain ihmistä vainotaan vuosikausia, niin on ihan selvä, että jossain vaiheessa osan julmien ja sydämettömien ihmisten tahto vai kiusaaminen menee läpi. Asia ei jää tähän, nyt se vasta alkaa.

        Onneksi tiedän, että on olemassa myös kuolemanjälkeinen elämä ja siellä tulee ihmiselle myös tuomiot. Niitä tuomioita tulee pelätä eniten, ja minua oikeudessa syyttäneet ihmiset tulevat samalla tavalla myös oikeuden eteen viimeistään kuoleman jälkeen.

        Minulle on annettu sanoma, mitä pitää levittää eteenpäin. Kun kristittyjä syötettiin leijonille, he lauloivat. Jumala on minun kanssani ja pidän Hänen armostaan kiinni aina." (Tunkki Facessa 3.3.15 illansuussa)


      • Ihmisoikeusjurristi

        ”Eikä mulla näytä olevan täällä mitään IHMISOIKEUTTA, ainakaan käräjäoikeuden mielestä!!!!!” (Tunkin Fb 3.3. illalla)


    • Seiska-raportoi
    • Iltamakasiini-kertoi
      • IM-raportoi

      • IM-raportoi

        IM 8.4.15: ”Johanna Tukiainen: "Pilkkaajani maksavat Jumalalle"

        USKOSSA - Johanna Tukiainen on kertonut avoimesti tulleensa uskoon.
        Iltamakasiini kertoi viikonloppuna Johanna Tukiaisen uskoontulemisesta. Hengellisistä asioista hän on puhunut aiemminkin, mutta nyt myöntää avoimesti olevansa uskossa.
        – Olen tullut uskoon ja tiedän, että Kaikkivaltias Jumala näkee meidät, ja tietää oikeat pahantekijät ja totuuden, Johanna Tukiainen toteaa.”

        IM: http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/277982-johanna-tukiainen-pilkkaajani-maksavat-jumalalle


    • Ei-katumusta

      Hymy 31.3.2015:
      ”Johanna Tukiainen ei kadu tekemisiään!
      Kohublondi Johanna Tukiainen ihmettelee edelleen saamaansa vankilatuomiota eikä häneltä löydy sille ymmärrystä. Tukiainen kirjoittaa Facebookissa, että vankilaan kuuluvat oikeat rikolliset. Tukiainen sai eri rikoksista yhteensä kolmen kuukauden ja 20 päivän vankeusrangaistuksen muutama viikko sitten. Hän on valittanut tuomiosta."
      Hymy: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-ei-kadu-tekemisiaan

      • Mitä-täällä-tapahtuu

        ”Mun saamista tuomioista Helsingin käräjäoikeudessa pitäisi tehdä kunnon valitus johonkin Euroopan ihmisoikeusjärjestöön ja Amnesty Internationaliin, jonka jäsen "ironisesti" itsekin olen!

        Lukekaa nyt tämäkin älytön "tuomio", siis mitä täällä tapahtuu???? Paloittelumurhaaja päästetään vapaaksi ja jotain Johanna Tukiaista yritetään kynsin ja hampain saada vankilaan....! SIIS MITÄ? JOHANNA TUKIAINEN EI KUULU VANKILAAN, OIKEUDEN PITÄÄ TAPAHTUA OIKEUSVALTIOSSA, JOKSI SITÄ KUTSUMME!” (Tunkki Fb:ssa 15.4.)


    • Jatkokäsittelylupa

      Tukiaisen tuomiolle jatkokäsittelylupa:

      ”Johanna Tukiaisen vankilakeissi siirtyi hovioikeuteen!

      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kohublondi Johanna Tukiaisen maaliskuun alussa ehdottomaan vankeustuomioon ja sakkorangaistukseen muun muassa kahdesta pahoinpitelystä ja kunnianloukkauksesta. Kuten arvata saattaa, Johanna ilmaisi heti tyytymättömyytensä tiukkaan tuomioon.

      Johanna valitti käräjäoikeuden tuomiosta, ja valituslupa hovioikeuteen on myönnetty. Mikäli käräjäoikeuden tuomio jää voimaan, joutuu Johanna vankilaan kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi.”

      (Seiska 2.6.2015: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiaisen-vankilakeissi-siirtyi-hovioikeuteen/1073719 )

      • Tarkennus

      • Metropoli-kertoi
        Tarkennus kirjoitti:

        Tarkennus Helsingin hovioikeuden jatkokäsittelylupaan;
        Hymy raportoi 15.7.2015:

        ”Helsingin hovioikeus ei heltynyt linnaan tuomitulle Johanna Tukiaiselle!”
        Artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/helsingin-hovioikeus-ei-heltynyt-linnaan-tuomitulle-johanna-tukiaiselle

        Metropoli 16.7.2015: ”Joutuuko Tuksu vankilaan? ”Joutuu”, vastaa oikeusoppinut.

        Johanna Tukiaisella on pian kuumat paikat, kun hän jännää, joutuuko hän vankilaan. Käräjäoikeus tuomitsi hänelle useista eri rikoksista kolme kuukautta 20 päivää vankeutta. Tukiainen on valittanut asiasta hovioikeuteen …

        ... Tukiainen on tuomittu vuosien aikana jo yhdeksän eri kertaa. Kysyimme oikeusoppineelta, miten mahtaa käydä. …

        - Näkisin, että kyseisen julkisuudenhenkilön kohdalla hovioikeus ei näe tarpeelliseksi muuttaa rangaistuslajia.”

        Artikkeli kuva: http://www.metropoli.net/julkkikset/joutuuko-tuksu-vankilaan-joutuu-vastaa-oikeusoppinut/


      • Hgin-ho

        Johanna Tukiaisen vankeusrangaistuksen suoritusmuoto on Helsingin hovioikeuden pohdinnassa, eli määrätäänkö linnaa, vaiko uusi YKP vaiko panta jalkaan.

        Kolme kuukautta ehdotonta vankeutta joka tapauksessa tulee, mutta missä muodossa, sitä emme siis vielä tiedä. Korvaussumma voi aleta runsaasta 15 000 eurosta hieman alle 10 000 euroon.


    • Taparikollinen-Tukiainen

      Tunkki-Taparikollisen CV, Curriculum Vitae 2010-2015:

      "Tukiainen tuomittiin elokuussa 2010 neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen kolmesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle,

      ja tammikuussa 2011 ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoihin törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

      Näiden lisäksi Tukiainen tuomittiin joulukuussa 2011 edellisenä kesänä tapahtuneesta pahoinpitelystä sakkoihin.

      Toukokuussa 2013 Tukiainen tuomittiin käräjäoikeudessa 60 päivän ehdottomaan vankeuteen jälleen pahoinpitelystä ja saman vuoden elokuussa 60 päiväsakkoon pahoinpitelystä.

      Syyskuussa 2013 Tukiainen tuomittiin 45 päivän ehdottomaan vankeuteen vuonna 2011 tapahtuneista pahoinpitelyistä.

      Lokakuussa 2014 Tukiainen tuomittiin Hyvinkään käräjäoikeudessa kesällä 2013 tapahtuneesta rattijuopumuksesta sataan päiväsakkoon ja ajokieltoon 2.2.2016 asti.

      Maaliskuussa 2015 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen kolmen kuukauden ja 20 päivän pituiseen ehdottomaan vankeuteen vuosina 2013–2014 tehdyistä pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, haitanteosta virkamiehelle, kolmesta laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta." (Lähde: Wikipedia 2015)

    • Raita-asussa
    • Hgin-ho

      Laitettakoon pisteeksi tälle ketjulle muutama kommentti alkaen Hgin hovioikeuden ratkaisusta 2.2.16; ensin Tukiaisen syyksi luetut rikokset 7 kpl:

      * Laiton uhkaus Lastikka-naapureita kohtaan (uhkailuja, rottapostia, yms.).
      * Laiton uhkaus ex-manageri Mia Oksasta kohtaan (rottapostia, yms.).
      * Laiton uhkaus eläinlääkäri Elli Valtosta kohtaan (tappouhkaus, yms.).
      * Venla Tynjän pahoinpitely (kohteen iskeminen katuun rajusti).
      * Haitanteko poliisivirkamiehille Töölön säilytyssuojassa.
      * Pahoinpitelyn yritys Susanna Ingerttilää kohtaan.
      * Kunnianloukkaus Susanna Ingerttilää kohtaan.

      Hovioikeus määräsi Tukiaiselle 110 tunnin yhdyskuntapalvelurangaistuksen.

      Lisäksi hänen on maksettava uhreilleen korvauksia korkoineen ja oikeudenkäyntikuluja sekä valtiolle käräjöinti- ja todistelukuluja. Kokonaissumma näistä kasvoi noin 16 080 euroon.

      • Iltapäivälehdet

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml


      • Seiskan-artikkelit
        Iltapäivälehdet kirjoitti:

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        "Johanna Tukiainen välttää sittenkin vankilan: Koko käräjäoikeus oli pähkähullu! ... - Käräjäoikeus oli kuin noitavaino. Siellä oli päätetty jo valmiiksi, että minä olen syyllinen. Koko käräjäoikeus oli pähkähullu..."
        Artikkeli 4.2.16: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-valttaa-sittenkin-vankilan-Koko-karajaoikeus-oli-pahkahullu/1094102
        --
        "Johanna Tukiainen rottakirjeistä: En kadu, koska minut lavastettiin!
        - Miksi katuisin mitään, mitä en ole tehnyt. Minut lavastettiin, tuohtunut Johanna kertoo Seiskalle." Artikkeli 4.2.16: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-rottakirjeista-En-kadu-koska-minut-lavastettiin/1094112


      • Notkistuen
        Iltapäivälehdet kirjoitti:

        "... Tukiaisen syyksi luettiin pahoinpitely, pahoinpitelyn yritys, haitanteko virkamiehelle, kolme laitonta uhkausta ja kunnianloukkaus..."
        IS 2.2.2016: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1454381418219.html
        --
        "Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut" -- Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset." Iltalehti raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        IL raportoi 2.2.16: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016020221053633_vi.shtml

        "Tuota Iltalehden juttua ei tarvitsisi edes jakaa, sen verran paskaa ihan suoraan sanottuna se on! Ei kenenkään tuomio tietenkään "alene edellisistä rikkeistä", vaan otsikko olisi pitänyt olla IHAN TOISENLAINEN, MM TÄLLAINEN: JOHANNA TUKIAISEN VANKEUSTUOMIO KUMOTTIIN HOVIOIKEUDESSA JA MUUNNETTIIN YKP PALVELUKSI!

        Tuossa näkee taas lehtien törkydissaamisen mua kohtaan, mutta dissaatkoot, sillä jokainen polvi tulee jossain vaiheessa notkistumaan alas Jeesuksen edessä!" (Tunkki nillitti Facessa 3.2.16)


    • HHO-ratkaisu-2016
      • Tunkki-ilkkui

        "VITUTTAAKO NYT KUN EN SINNE KALTEREIDEN TAAKSE JOUDU?????

        VAIKKA SUOMEN VANKILA EI EHKÄ OLE MIKÄÄN IHAN HIRVEIN PAIKKA, NIIN SIELLÄ ON TARKAT SÄÄNNÖT MM. OVIEN KIINNI LAITTAMISESTA YMS. JOTEN KYSEESSÄ OLISI OLLUT VAPAUDENRIISTO, JOHON EN TODELLAKAAN OLE KUULU.

        Te vain vihaatte minua vuodesta toiseen ja vihanne kuluttaa teidät loppuun. Eikä teillä näytä omaa elämää olevan kun pitää niin täysin olla mun kimpussani.

        Olen todella tyytyväinen hovioikeuden päätökseen, olen aiemminkin suorittanut YKP:n loistavasti ja kiitos Jumalalle tästä, AMEN!"
        (Tunkki Fb:ssa 4.2.16)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1639
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1401
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1109
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1071
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      3
      964
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    8. 5
      945
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      942
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    Aihe