Persukupla puhkeaa!!

Kuplapuhkeaa

Juha Ravalt
Aluksi haluan kertoa miksi teen tämän. Olen jo, monen muun tapaan, ollut pitkään kyllästynyt Perussuomalaisten selkärangattomaan toimintaan ja ihmisille valehteluun. Nyt se osui minun kohdalleni. Liityttyäni erääseen yhdistykseen alkuvuodesta, haluttiin minut erottaa heti, muutama selkärangalla varustettu kuitenkin vaati, että tutkitaan ennen kuin hutkitaan ja ei miestä joka ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen voi yhtäkkiä vain potkia pois ilman hänen kuulemistaan. Tämä erottamiseni ei olisi tainnut olla edes laillista.

Minulle luvattiin, että minua kuullaan asiassa ja luotin siihen. Eilen 13.4. kuitenkin kuulin Lahden kaupunginvaltuuston kokousta ennen, että minut ollaan potkimassa pihalle vaalien jälkeen. Kysyin asiasta valtuustoryhmämme johtoportaalta ja he kiistivät asian. Sain kuitenkin toista kautta tietää, että luottamuspaikkojani oli jaettu jo selkäni takana pienen piirin sisällä. Minulle valehdeltiin päin kasvoja jälleen kerran. Samalla selvisi myös se, että erottamiseni halutaan tehdä vaalien jälkeen, jotta se ei vaikuttaisi puolueen suosioon ja äänestäjiin.

Tähän kaksinaamaisuuteen olen tottunut tuossa puolueessa näiden siellä viettämäni parin vuoden aikana. Tässä hiukan tiivistettynä kokemuksiani:

Kaikki alkoi oikeastaan jo ennen 2012 vuoden kuntavaaleja. Jo silloin meille ”uusille” tehtiin selväksi, että olemme kakkosluokanjäseniä. Mainoslehdissä ”vanhat” olivat etusivulla ja me muut takasivulle, vaalitaulussa ehdokkaat laitettiin paikallisyhdistyksen suosion mukaan järjestykseen ja tällä yritettiin ohjata äänestäjiä. Törkeimmillään ehdokkaiden vaalikuvia koitettiin sabotoida tuohon mainokseen sisäpiirin toimesta ja eräs kehitysvammainen otettiin ehdolle, jotta hänellä saadaan ”vammaisten äänet.” Tämä jälkimmäinen sanottiin vielä ylpeästi ääneen. Kaiken lisäksi ehdokaslista jätettiin hyvin vajaaksi ja uusia ehdokkaita ei kelpuutettu, koska tämän piti olla se vuosi kun sisäpiiri saa haluamansa porukan valtuustoon ja heille ei haluttu kilpailijoita. Näistä asioista kerrottiin ymmärtääkseni myös piirin suuntaan, mutta lupauksista huolimatta niihin ei koskaan puututtu millään tapaa. Sama koskee puoluetoimistoa, joka suojelee tällaista toimintaa koko ajan Suomen laajuisesti.

Ajan kuluessa tuli entistä selvemmäksi, että Perussuomalaisissa on hyvin vahva SPM-vetoinen sisäpiiri, joka ei luovu vallasta, eikä päästä sen ulkopuolisia mukaan toimintaan. Lahdessa tämä konkretisoitui vuosi sitten syksyllä, jolloin täällä järjestettiin kolme syyskokousta, jotta vanha hallitus pysyi vallassa. Tämä kaikki tehtiin puoluetoimiston, puoluesihteeri Riikka Sjunga-Poutsalon ja Timo Soinin täydessä tietoisuudessa ja he sallivat sen. Tuolta suunnasta meitä käskettiin pitämään suut kiinni asiasta, eritoten median kanssa. Hämeen piirin puheenjohtajan Jari Ronkaisen valvovansilmän alla Lahdessa lähetettiin lopulta noin 45 erotuskirjettä jäsenistölle – mikä on aika huima määrä, kun huomioidaan, että Lahden Perussuomalaiset ry:ssä oli tuolloin noin 70 jäsentä. Tällä hetkellä Lahden Perussuomalaisissa on noin 30 jäsentä ja uusia ei vielä hetki sitten hyväksytty. erotettujen joukossa oli monta tuttuani, jotka olivat asiasta yhteydessä puolueenjohtoon – aina Timo Soiniin saakka, mutta heille ei edes vaivauduttu vastaamaan. Koko tämä prosessi sisälsi hyvin törkeitä vaiheita ja on kaikessa härskiydessään ihan oma tarinansa.

Koko tuo ruljanssi tehtiin siksi, että haluttiin varmistaa, että tietyt henkilöt saavat eduskuntavaaliehdokkuudet. Tämä suunnitelma onnistuikin, kunnes janakkalalainen Seppo Hauta-aho (joka on jo taidettu erottaa puolueesta, koska hän uskalsi kritisoida puolueen toimintaa) alkoi vaatia, että puolueen tulisi noudattaa sääntöjään ja valita eduskuntavaaliehdokkaat jäsenäänestyksellä, uhaten haastaa puolueen oikeuteen. Tästä syystä tulikin sitten jäsenäänestys, mutta ei pelkoa siitä, että Perussuomalaiset pystyisivät noudattamaan edes omia sääntöjään ja kunnioittaisivat Suomen vaalilakia. Taas ympäri Suomea on nähty ja kuultu jos jonkinlaisista kikkailuista ja meillä Hämeessä/Lahdessa tämä näkyi sillä, että piirin puheenjohtajan ja parin muun sisäpiiriläisen pahin kilpailija jätettiin vaille ehdokkuutta, vaikka jäsenäänestyksen puolesta se olisi hänelle kuulunut. Tässä ei painanut mitään nuorisojärjestön toiveet tai se, että ainut näkyvä ja tekevä Persu jätettiin kylmästi ulos, koska muutama selkärangaton turhake halusi Arkadianmäelle parempien tulojen perässä. Hämeessä ei ole tämän seurauksena yhtään nuorta ehdokasta.

Jatkuu....

66

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuplapuhkeaa

      Nämä ovat pieniä omin silmin todistamiani esimerkkejä siitä miten Perussuomalaiset puolueessa toimitaan paikallis-, piiri ja puoluetasolla. Oikeastaan on ihan turha puhua edes tässä tilanteessa Perussuomalaisista. Todellisuudessa puolue on SMP:n epämääräinen jatke, joka käyttää hyväksi ihmisten virheellistä mielikuvaa siitä, että se olisi Persut, oikeasti maahanmuuttokriittinen (poislukien Jussi Halla-ahon-siipi) tai tekemässä oikeastaan yhtään mitään muuta kuin ajamassa oman sisäpiirinsä etuja. Perussuomalaisten johto ei ole millään tapaa maahanmuuttokriittinen kuin vaalien alla, tämä on tullut meille kuntapäättäjille aivan selväksi. Kyseessä on ainoastaan tapa kalastaa ääniä vaalien alla.
      Sitä minä en ymmärrä, että jos puolue jonka korkeimmassa johdossa toimii, niinkin alhaisesta teosta kuin raiskauksesta vankeuteen tuomittu Matti ”työmies” Putkonen, puolueen luottoasianajajana kuuden vuoden vankeustuomioon tuomittu henkilö ja ties kuinka monta muuta tuomittua rikollista, haluaa erottaa minut ainoastaan siksi kun liityin täysin lailliseen yhdistykseen. Siis niinkin alhaisesta teosta kuin raiskauksesta tuomitut, vaativat minun eroa, vaikka en ole syyllistynyt mihinkään muuhun kuin lailliseen yhdistykseen liittymiseen – en mihinkään rikokseen. Mutta tämä moraalinen ylemmyydentunne ja toisaalta täysi moraalittomuus ja silmien sulkeminen omille tekemisilleen tuntuu olevan Perussuomalaisissa jonkinlainen ominaisuus.
      Hyvänä esimerkkinä toimii eduskuntavaaliehdokas ja valtuustoryhmämme puheenjohtaja Rami Lehto. Hän on ollut kovasti tuomitsemassa minua, vaikka onkin pakoillut julkisten lausuntojen antamista tyylilleen uskollisesti selkärangattomasti. Sama mies kuitenkin esiintyi viime kuntavaaleissa perhekeskeisenä ja korruptoimattomana perussuomalaisena, ollen Hämeen alueen ääniharava. Ensimmäisessä valtuuston Helsingin seminaarissa hän petti silloista vaimoaan toisen valtuutetun kanssa, tämän jälkeen jätti vaimon ja kolme pientä lasta. Siinä sitä perhekeskeisyyttä kerrakseen. Valtuustokauden alussa Ramin neuvo meille uusille valtuutetuille oli olla tekemättä mitään ja aktivoitua kuukausi pari ennen vaaleja, niin saa äänet. Tämän kaltaiset ihmiset sitten paheksuvat minua ja haluavat erottaa minut.
      Minun on jotenkin vaikea hyväksyä sitä, että puolue ja tämän kaltaiset henkilöt koittavat tehdä minusta rikollista koko Suomen edessä. En ole mikään pyhäkoulupoika, en ole sitä koskaan väittänytkään, enkä sellaista edes esitä. Silti minullakin on oikeuteni. Lahden Perussuomalaiset, ja tätä kautta myös puolue, tiesivät tasan tarkkaan kenet he hyväksyivät kuntavaaliehdokkaakseen 2012 ja jäsenekseen kun he minut Juha Ravaltin listoilleen ja puolueen jäseneksi kelpuuttivat.
      Juha Ravalt
      Lahdessa 14.4.2015

      • ihmisiksiolkaamme

        "liityin täysin lailliseen yhdistykseen"

        MIstäköhän "täysin laillisesta" yhdistyksestä on kyse? Vaikuttaa siltä että yhdistys on paitsi "täysin laillinen" myös "täysin fanaattinen" ja "täysin pihalla todellisuudesta"?

        Mutta en todellakaan yhteydestä pysty arvaamaan. Saattaa olla ihan asiallinenkin yhdistys, kuten SETA tai joku muu joka suhtautuu vähemmistöihin inhimillesmmin kuin PS.


      • Oihghjkk

        Meinasi hävitä kokonaan


      • yks_lahesta
        ihmisiksiolkaamme kirjoitti:

        "liityin täysin lailliseen yhdistykseen"

        MIstäköhän "täysin laillisesta" yhdistyksestä on kyse? Vaikuttaa siltä että yhdistys on paitsi "täysin laillinen" myös "täysin fanaattinen" ja "täysin pihalla todellisuudesta"?

        Mutta en todellakaan yhteydestä pysty arvaamaan. Saattaa olla ihan asiallinenkin yhdistys, kuten SETA tai joku muu joka suhtautuu vähemmistöihin inhimillesmmin kuin PS.

        Yhdistys on Cannonball.


    • tällaistaeisuvaita

      Juha Ravaltilta löytyy selkärankaa!!

      • Koohan

        Nyt taitaa se selkäranka olla pöksyissä, kun tällaisella palstalla on "avautumassa" - ei oikein uskottavaa touhua, varsinkaan tässä vaalien alla :)


    • Koohan

      Uskottavuutesi ja "syyttömytesi kaikkeen" hiukan kärsii noista asiattomista "viattomista" kuvauksistasi ja määritelimstäsi :) Katse peiliin ja pohsinta, missä meni pieleen, useasti tuo aivan uudenlaisia ajatuksia, syyttömyydestä ja autuaasta viettomuudesta muiden "kamalaa toimintaan".

    • niiinniiin

      Ettei vaan unohtuisi!

    • Halla-ahon_äänestäjä

      PUHEENJOHTAJA SOINIKO JA HALLA-AHO JA JUSSI NIINISTÖ JA SAMP TERHO JA NIIN EDELLEEN PUHKEAVATKO HE JOHONKIN KUNNANVALTUUTETTU TAKAPENKKILÄISEEN JOLLA ON JÄSENYYS JOSSAIN HÄMÄRÄFIRMASSA?

      LIIVIJENGIT OVAT PIENI ASIA SIINÄ ETTÄ ESPOOLAINEN MOPOPOIKA CARL AF ÄNNUBÄTTREFOLK MOPOILEE KREMLIN PUTINIA VASTAAN JA AIHEUTTAA MAALLE ONGELMIA

      eräs tapa ymmärtää politiikkaa on se ettei seuraa yksityisten kunnanvaltuuston takapenkkiläisten puheita iltalehdistä

      vaan katsoos MITEN HALLITUKSEN MOPOPOJAT MOPOILEVAT PUUHIAAN ne ovat todella vaarallisia

      tai tärkeitä

      SANNINGFINNARNA ALLTID AVSLÖJAR SANNINGEN

      Rkp:tä on pidetty hömppäjoukkona, joka ei aja mitään asiaa (paitsi pakkoruotsisortoa) JA SIKSI SE ON OTETTU TÄYTEPUOLUEEKSI HALLITUKSEEN. Nyt tulee mopopoika Carl Espoosta, joka alkaa riidellä Putinin kanssa kertomatta siitä ETUKÄTEEN PRESIDENTILLE eikä kertonut ulkopoliittiselle valiokunnalle. RKP:STÄ TULI YHDELLÄ ISKULLA HÄIRIKKÖPUOLUE VENEENKEIKUTTAJIA, JOKA EI PITKÄÄN AIKAAN TULE PÄÄSEMÄÄN ENÄÄ HALLITUKSEEN JA SE SIITÄ PAKKORUOTSIN AJAMISESTA

      nolla paikkaa hallituksessa näillä näkymin. Carl Haglund luuli pystyvänsä tekemään vaalityötä ULKOPOLITIIKALLA JA peitteli toimiaan haukkumalla maanpuolustusasiantuntijan tohtori Jussi Niinistön http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/80317-taysin-virheellinen-luulo-jyrahdys-jussi-niinistolle mutta seuraus oli, että yleisesti todettiin, että Haglundin harkintakyky petti, kertoo Soini http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soini-venajan-hermostuttaneesta-lausunnosta-harkintakyky-petti/4990464 ja lopputulos on, että PRESIDENTTI NIINISTÖ HAUKKUI HAGLUNDIN http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015041319510621_uu.shtml Niinistöltä moitteet Haglundille: Olisi hyvä keskustella etukäteen

      bye bye Rkp hallitusvastuusta lähivuosina

      • Börje_Börjesson

        "Carl Haglund luuli pystyvänsä tekemään vaalityötä ULKOPOLITIIKALLA JA peitteli toimiaan haukkumalla maanpuolustusasiantuntijan tohtori Jussi Niinistön"

        Mikäli Jussi Niinistöä voisi maanpuolustusasiantuntijaksi kutsua niin minua sitten varmaan voisi kutsua Naton erikoispuolustusasiantuntijaksi toimialuenaan koko maailma. Niin junttia jäbää kuin mitä tuo pupuJussi on, harvoin tapaa livenä. Siltä kaverilla on tainnut olla tosi ankea nuoruus kun ei naamastaan saa vedettyä edes pienen pientä hymynhäivää. Todella surkea tapaus kaikin puolin. Carl haglund taasen joka on suomen eliittiä ja älymystöön kuuluva herrasmies on osoittanut olevansa lähestulkoon yhtä päteväksi puolustusministeriksi mitä aikanaan Elisabeth Rehn oli.
        Näin kyvykkäitä ihmisiä ei kovin monta suomenmaasta löydy. Osaavat ajatella omilla aivoillaan eikä kuten Persut jotka vain pystyvät ajattelemaan Soinin laina aivoilla.


      • Kuplapuhkeaa

        Hyvin kirjoitettu B_B


      • Halla-ahon_äänestäjä

        mutta kiistattal Carl af Bättrefolk on OLARILAINEN siis espoolainen MOPOPOIKA jota ei kiinnosta politiikka
        vaan vieläkin yksinkertaisemmat asiat kuten pakkoruotsitus

        MUTTA ilman muuta Sauli Niinistö viestittää nyt puolueille että teitte mitä tahansa niin HALLITUKSEEN EI SITTEN OTETA RUOTSALAISIA HUVIVENEILIJÖITÄ JA - KEIKUTTAJIA
        eli tällä kertaa pakkoruotsi on todella vaarassa muuttua ruotsiksi


      • ihmisiksiolkaamme

        "SANNINGFINNARNA ALLTID AVSLÖJAR SANNINGEN"

        Sannfinländarna avslöjar alltid sanningen. Näin se menee oikealla suomenruotsilla. Siis kieliopillisesti. Muuten en ota väitteeseen kantaa - en ainakaan tuota kantaa.


      • ihmisiksiolkaamme
        Börje_Börjesson kirjoitti:

        "Carl Haglund luuli pystyvänsä tekemään vaalityötä ULKOPOLITIIKALLA JA peitteli toimiaan haukkumalla maanpuolustusasiantuntijan tohtori Jussi Niinistön"

        Mikäli Jussi Niinistöä voisi maanpuolustusasiantuntijaksi kutsua niin minua sitten varmaan voisi kutsua Naton erikoispuolustusasiantuntijaksi toimialuenaan koko maailma. Niin junttia jäbää kuin mitä tuo pupuJussi on, harvoin tapaa livenä. Siltä kaverilla on tainnut olla tosi ankea nuoruus kun ei naamastaan saa vedettyä edes pienen pientä hymynhäivää. Todella surkea tapaus kaikin puolin. Carl haglund taasen joka on suomen eliittiä ja älymystöön kuuluva herrasmies on osoittanut olevansa lähestulkoon yhtä päteväksi puolustusministeriksi mitä aikanaan Elisabeth Rehn oli.
        Näin kyvykkäitä ihmisiä ei kovin monta suomenmaasta löydy. Osaavat ajatella omilla aivoillaan eikä kuten Persut jotka vain pystyvät ajattelemaan Soinin laina aivoilla.

        "maanpuolustusasiantuntijan tohtori Jussi Niinistön"

        Ai senkö asiantuntijan joka vannoo maamiinojen autuuteen 2000-luvulla! Just joo.

        Seuraavassa sodassahan vihollinen marssii rajojen yli ja metsiemme läpi. Ja ajoneuvoissa ei ole miinoja paljastavaa tekniikkaa, vaan hevospelillä tullaan. Aika hyvä asiantuntija - 80 vuotta sitten.

        Kai tuokin on sitten sitä paljon mainostettua arvokonservatiivisuutta.


      • asdas3
        ihmisiksiolkaamme kirjoitti:

        "maanpuolustusasiantuntijan tohtori Jussi Niinistön"

        Ai senkö asiantuntijan joka vannoo maamiinojen autuuteen 2000-luvulla! Just joo.

        Seuraavassa sodassahan vihollinen marssii rajojen yli ja metsiemme läpi. Ja ajoneuvoissa ei ole miinoja paljastavaa tekniikkaa, vaan hevospelillä tullaan. Aika hyvä asiantuntija - 80 vuotta sitten.

        Kai tuokin on sitten sitä paljon mainostettua arvokonservatiivisuutta.

        Mutta kansan syvät rivit ostavat tuon maamiina aiheen nikottelematta. Siittä on kysymys, ei totuudesta.


    • LKJHGFDSERTYUI

      Lapin piirin koukouksessaki Persut jakutuivat kahteen piirin puheenjohtajan valinnassa.

      Hävinnyt puoli joutui jättämään koko puolueen.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      DEMARIEN KUPLA PUHKESI

      Sosialidemokraattinen tappaja kutsuu sotaan
      https://www.youtube.com/watch?v=hjSdNmMhRzQ

      "SUOMALAINEN DEMARI" Sayid Hussein Feisal Ali KUTSUU PYHÄÄN SOTAA VELJIÄÄN
      SOSDEMEJA

      eikä perhettä edes ehdoteta ajattavaksi maasta tai edes puolueesta

      Demarien espoolaisen perheen poika Sayid Hussein Feisal Ali on jihadisti, isä Faisal Ali Warabe eli Faisal Ali Farah on sosialidemokraatti http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/suomalainen-presidenttiehdokas-aikoo-palauttaa-rauhan-somalimaahan/ Faisal ei puhu kunnolla suomea
      http://yle.fi/uutiset/suomalainen_somalipoliitikko_isiksen_jihadisti-videolla_puhuu_poikani/7395837

      • Halla-ahon_äänestäjä

        ...Spämmilläsi et pysty tätä peittämään....


      • tätäennytpystypeittämään

        on kauheaa että jossain perussuomalaisten kunnassa on riviedustaja joka on helvetinenkeleiden jäsen
        kuten Putin

        hänet voitaisiin erottaa tai olla erottamatta eikä heilauta ketään tässä maankolkassa


    • Koohan

      Kyllä jossain on todellakin vika, jos pitää kunnallis- tai valtakunantason politikon alkaa täällä avautumaan - ja niin tai näin, vika ei ole kyllä persuissa, ei Soinissa tai Putkosessa.

      Kyllä on katsottava peiliin, onko syytä olla politiikassa mukana, jos pitää täällä asioita selvittää, tai kysehän on pelkästä katkeruudesta ja tarkoituksena aiheuttaa haittaa ja vahinkoa, miksiköhän tuollainen politikko sitten on joutunut lähtemeään - eihän se mikään ihme ole, on ollut virhe koko yksilö, koska mikäli ei kykene toimeen tulemaan "vastustajiensa" kanssa, on syytä politiikka jättää. Eikä siistä tarvitse harkintakykyään menettäneen oloisesti avatua suomi24-viemärissä, vaikka tarkoitushakuistahan tämäkin kyseiseltä henkilöltä on ollut !

    • Halla-ahon_äänestäjä

      haluan että tiedote KUPLASTA peittyy mutta nyt on kuitenkin näin

      http://www.turkulainen.fi/artikkeli/279060-mohammadi-mamu-on-aina-sosiaalipummi

      EU rakentelee JÄRJESTELMÄÄ JOSSA VÄHÄMAMUISIIN MAIHIN (Viro, Latvia, Liettua, Puola ...) pakotetaan massiivisesti uusia mamuja Välimereltä, ja kaikki tietävät, että näissä maissa ei ole sosiaaliturvaa joten mamut matkustavat tänne lautalla seuraavana päivänä JUSSI HALLA-AHO 26.3.2015 PAKKOMAMUTUS LÄHESTYY https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/748071178646412 http://www.halla-aho.com/scripta/eu_maahanmuutto_taakanjako.html http://www.halla-aho.com/scripta/vaalivinkkeja_lukijoille.html https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

    • faktaa

      Mihin se kupla nyt sitten puhkeaa? Taitaa taa olla näitä katkeria pyrkykeitä? Jos kumminkin vaaleissa ennustetaan 30-36 paikkaan se on minusta hyvä tulos..

    • Asiaa777

      Hyvä Juha, kaikki sympatiat sun puolella! Mutta voit olla varma, että fanaattisimmilta persuilta saat kuraa niskaan.

      • lahest72

        Fanaattisimmat persut kaatavat koko puolueen.


      • lahest72 kirjoitti:

        Fanaattisimmat persut kaatavat koko puolueen.

        Toivotaan.


    • jhggjhhj

      Ettei pääse unohtumaan.

      • persutromahtaa

        Näin on. Hyvä että puolueen omat jäsenet kertovat minkälaisesta puolueesta on kysymys. Kaksinaamaisia, tekopyhiä paskahousuja


    • kiujkkmnmm

      Miksi Juha Ravalt ei kerro suoraan mihin yhdistykseen hän liittyi alkuvuonna? Kyseessä on Cannonball MC. Kyseinen yhdistys herättää tietenkin monenlaisia ajatuksia mutta Ravaltilla on oikeus liittyä mihin yhdistykseen tahansa ja se ei oikeuta persuja minkäänlaiseen suhmurointiin.

      • totuus_esiin

        Persut elävät suhmuroinnista, totuuden vääristelystä ja valheellisista kulisseista!


      • ihmisiksiolkaamme

        Saahan Persu olla jopa hommalainen, niin miksi ihmeessä ei saisi liittyä "ihan täysin lailliseen" MC-kerhoon ja vaikka siellä ihan täysillä harrastetaan laittomuukisa.


      • SiittäOnKysymys

        Eikö juuri tuo MC Cannonball ole eniten rikolliseen toimintaan yhdistetty mopokerho? Jos kyse on tähän jengiin liittymisestä, ei kannata itkeä puoluetoimiston raiskauksesta tuomitun työmiehen toimintaa itseään vastaan tai puolueen luottoasianajajaa, jolla on talousrikoshistoria. Cannonballin kanssa puuhastelu on joko puhdasta tietämättömyyttä ja tyhmyyttä tai sitten jotain ihmeellistä rajojen hakemista.


    • outoatoimintaa44

      Niin, kyseinen henkilö ei kuitenkaan ole syyllistynyt rikoksiin ja silti erottaminen tulossa. Puolueen johdossa sen sijaan suhmuroi raiskaajia sun muita rikollisia ja se on persujen mielestä taas ihan jeees. Kummaa väkeä!

      • heijjaaaaaa

        Persujen kannattajat ova enemmän uskonlahko kuin puolue, joten kaikki suhmuroinnit ja negatiiviset faktat kääntyvät hurmoshenkisten päissä hyviksi asioiksi...


    • Halla-ahon_äänestäjä

      ihmisiksiolkaamme 15.4.2015 14:08
      "maanpuolustusasiantuntijan tohtori Jussi Niinistön"
      Ai senkö asiantuntijan joka vannoo maamiinojen autuuteen 2000-luvulla! Just joo.

      VASTAUS: YLLÄ EI TUNNE ASIAA MUTTA HÄNESTÄ ON KIVA KINATA maamiinat ovat YK:n turvallisuusneuvoston tukemia aseita ja sen pysyvien jäsenten aseita

      DEMLA HALONEN JA KATAINEN POISTIVAT MAAMIINAT VÄHÄN ENNEN PUTIN-AGGRESSIOTA UKRAINASSA OSOITTAEN OLEVANSA TOTAALIPIHALLA ULKOPOLITIIKASTA

      Maamiinoja suosittelevat Kiina, USA ja Venäjä taisteluaseina koska ne eivät ole hyökkäysaseita vaan edullisia puolustusaseita

      Demla Tarja Halonen poliittisin perustein entisen poikaystävänsä Erkki Tuomiojan TUKEMANA poistivat miinat jotta Halonen olisi päässyt töihin YK:hon, Halonen ei päässyt ja on nyt heittopussi jota ei kutsuta mihinkään ulkopoliittiseen tilaisuuteen Sauli Niinistön aikana

      Mikä on demla? http://hommaforum.org/index.php?topic=3379.0

      Kiina USA ja Venäjä eivät ole poistaneet maamiinojaan

      USA ei poista maamiinoja eikä Kiina eikä Venäjä
      http://edition.cnn.com/2009/POLITICS/11/24/us.landmines/index.html
      Russia and China also have not joined


      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288702262084.html

      Jussi Niinistö osoittaa sormella Halosta ja Kataista: "Tämä oli päätös, joka maksaa tositilanteessa suomalaista verta"

      • huolestunut_ps

        Maamiinojen vanhanaikaisuus ei hullulla spämmäämisellä muuksi muutu.
        Ime Halla-ahon_spämmääjä vain niitä kapiaisten kulleja kuten olet täällä mainostanut. Selvästi olisit hoidon tarpeessa, kopioit ketjuihin maanisesti aiheeseen kuulumatonta saastaa, kuvittelet välillä olevasi merkittävä toimija puolueessa, ja nyt viimeiseksi retostelet kullinimemiskokemuksillasi Ja jopa kehotat miehiä tulemaan imettäväksesi.
        Jotkut asiat kannattaa pitää omana tietonaan.
        Hae ihmeessä apua itsellesi!


      • VesaKaitera

        En ole samaa mieltä kanssasi maamiinojen vanhanaikaisuudesta. Jalkaväkimiinat ovat halpa ja hyvin tehokas ase. Niitä käytetään laajalti vaikeuttamaan panssarivaunumiinojen raivaamista. Vahva miinakenttä hidastaa suurestikin ylivoimaisen vihollisen etenemistä, ja miinojen salakavaluus ja tehokkuus syö hyökkäävien joukkojen moraalia suuresti. Miinojen tarkoitushan ei ole tappaa, vaan vammauttaa vakavasti. Tälläöin rivistä poistuu paitsi se vammautunut mies, niin väliaikaisesti pari hänen kantajaansakin.


      • Huolestunut_ps

        Sinun pitää Vesa hiukan perehtyä nykyaikaiseen sodankäyntiin, sekä ns. korvaaviin järjestelmiin. Jatketaan sitten keskustelua aiheesta: maaminojen käyttökelpoisuus nykyaikaisessa sodankäynnissä. Niin, mikäli haluat perehtymisen jälkeen enää palata aiheeseen.


    • huhhuh888

      Ups. Meinasi unohtua!

      • lontoonbobi

        Niin meinasi!


    • Bobi_Nilsson

      Visiko joku kertoa minulle kuka on Juha Ravalt ? En ole aiemmin nimeen törmännyt. Mitä ammatikseen tekee ? Mistä päin on kotoisin ? Onko joku puolueammattilainen ?
      Olis kivaa saada vähän taustainfoa.
      Kiitos ennakkoon Bobi Nilsson

      • imeitseäsi

        Entäpä sinä Bobi? Oletko kotoisin Pietarista? Oletko trolliammattilaine? Kremlin palkkalistoilla?


      • Pelleporukka

        Persut ,olette te pelleporukkaa. Kaikille olisi parasta jos muuttaisitta Siperiaan tappelemaan keskenänne.


      • tärkeintä

        Niin ovat. Tärkeintä on Halla-ahon_äänestäjän spämmäys!


    • dtszjtdfsxjftsx

      Tärkeintä on Halla-ahon_äänestäjän spämmäys!

    • tdfkidtyuikt

      niin.Tärkeintä on Halla-ahon_äänestäjän spämmäys!

      • rtutrftr

        kuitenkin Tärkeintä on Halla-ahon_äänestäjän spämmäys!


      • rtutrftr kirjoitti:

        kuitenkin Tärkeintä on Halla-ahon_äänestäjän spämmäys!

        Minä kun luulin, että tärkeintä on Halla-ahon_äänestäjän spämmäys.


      • AntipersuNro1

        Jep ja tämän otsikon pitäminen esillä. Käy pepep piruuttasi lukaisemassa Ravaltin uusin FB:sta.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Juha Ravald voisi perustaa cannonball-puolueen joka osallistuu kunnallisvaaleihin tunnuksella
      hyvinvointivaltion perhetukien koulutuksen ja vanhustenhoidon puolesta valitse cannonball

      Hänellä ei siis ole enää mitään ongelmaa, istuu nyt kautensa loppuun Lahden kunnanvaltuustossa ja jatkaa siellä sitten uudessa ryhmässä cannonball-hyvinvointiryhmässä

      Se on selvä että hän on ollut väärä valinta Perussuomalaisiin koska kiinnostus kohdistuu canonball-hyvinvointiin

      Kysyin lahtelaiselta tuttavaltani niin RAVALDIN KANNATTAJAJOUKKO ON JUURI SOSIAALIALUETTA ELI HÄNELLÄ ON SAUMAA JATKAA UUDESSAKIN KUNNANVALTUUSTOSSA CANNONBALL-HYVINVOINTIPUOLUEESSA
      koska köyhät äänestävät häntä LIIPOLASSA HENNALASSA NIKKILÄSSÄ JNE.

    • Kuplapuhkeaa

      Kannattaa käydä lukemassa Juha Ravaltin fb sivut. Siellä selvennetään persuilua vielä lisää.
      Kupla puhkeaa. Koko puolue on koulukiusaajien ja nilkkien valtakuntaa. Kunnolliset ihmiset savustetaan röyhkeästi ulos.

      • RUÅTTALAINEN

        Lukekaapas Rannikkoseutu-lehdestä, joka on ilmestynyt 22.6.1972, luku, jossa kerrotaan KUINKA KORREKTISTI KÄYTTÄYTYVÄT RUÅTTALAISMIELISETKIELISET HENKILÖT!!!

        NOH, tuskin teistä monikaan tuolloin on ollut syntynytkään, joten kirjoitan eräästä tuolloisesta KEMIÖN KUNNALLISVAALIKULTTUURISTA, KUN VALITTIIN ENSI SYKSYN KUNNALLISVAALEIHIN VAALILAUTAKUNNAT ; "Tällöin valtuustossa erittäin törkeällä tavalla, täysin mistään piittaamattomin keinoin, samalla kun osoitettiin hämmästyttävää häikäilemättömyyttä, suorastaan röyhkeästi syrjäytettiin kaikki suomenkieliset lautakunnista."

        Sivistys on jyllännyt KEMIÖSSÄ SILLOIN :D, JA VARMASTI SAMA SIVISTYS ON LEVINNYT KOKO MAAHAN ; RUÅTTALAISUUS!!!
        SIIS RANTARUÅTTALAISUUS :D, SVEEALASTA OHJEISTUKSET???


        .

        AI, EIKÖ 3 16 OLEKKAAN 19???, KKYLLÄ SE MINUNMIELESTÄNI ONN!!!
        NOH, OTETAANPAS TUO UUSI LASKUTOIMITUS, JOSVAIKKA SIELLÄPÄÄSSÄ OLTAISIIN SAMAAMIELTÄ KANSSANI :D, SIIS 1 15=16, minunmielestäni ainakin :D


    • todellavastenmielistä

      Ihan pöyristyttävää luettavaa ja hyvä että Ravalt otti asiat esiin. Kyllä tosiaan mätä velloo persujen kulisseissa ja jos joku haluaa sen ottaa puheeksi, niin nopeati puukolla selkään. Voiko kähmympää puoluetta olla kuin persut!

    • Bättrefolk

      Tärkeintä on saada kansa uurnille, jotta RKP kutistuu niin pieneksi, ettei sitä tarvita takiaiseksi hallitukseen. Rambo pois ärsyttämästä venäläisiä.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Ravald on tärkeä Lahden köyhille koska hän saa kanntuksensa Lahden köyhimmistä kaupunginosista LIIPOLA HENNALA jne. Ajatellaan että hän haluaa jatkaa poliittista uraansa hän on jo yli 30 vuotias luultavasti, joten hän on kiinnostunut leikkiekenttien, liikennemerkkien, vanhusten, lapsiperheiden, terveyskeskusten jne. hoidosta

      hänen kautensa alkaa uudestaan noin 2016 eli ensi vuonna ja jos hän toimii oikein nyt,
      hän perustaa itselleen uuden cball-sosiaalipuolueen

      en epäile etteivätkö köyhät lahtelaiset edelleen äänestä cannonball-miestä joka hoitaa heidän asioitaan cball-sosiaalipuolueessa mutta hänen on toimittava ja vaalikampailtava

      esim. SarviHiiri potkaistiin Perussuomesta ja on pihalla nyt vaalikampanjassaan kun ei ole latin latia pistää homiiin joten hän palannee junankuljettajaksi mikä voi olla junile ihan hyvä asia sekin

      • jggghjj

        Spämmipaskaa!


      • mätäpesäke.pSS

        Soinismin kulisseissa mätä velloen pursuaa 24/7.


    • Lahtelainen33

      Minkälaista väkeä persuissa oikein on, kun kaikelta tältä halutaan ummistaa silmät. Lampaita ja perässähiihtäjiä? Juha Ravaltilta hieno kirjoitus ja hyvä kun paljastaa persujen ummehtuneisuuden. Ravaltin mukana tulee lähtemään moni muukin perspuolueesta.

      • Väkestä

        Samaa mieltä. Jossain vaiheessa koko persujen bluffi paljastuu. Viimeistään hallituksessa joutuu näyttämään kortit...niin, jos ei taas löydy "kynnyskysymystä", jota on kyllä varuiksi rakenneltu esim paskapuheilla Rinteen bisneksistä.
        Persut ovat koulukiusaajien ja moraalittomien nilkkien puolue.


      • fdjdfj

        näin on


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      178
      9404
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      69
      7228
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      60
      3645
    4. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      105
      1428
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1332
    6. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1293
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      21
      1199
    8. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      228
      1188
    9. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      1003
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      931
    Aihe