Ihmeparantumisten asiaa täällä...

IhmeitäON

Ihmeparantumista asiaa...

Tällä palstalla on tuotu esille ns. ihmeparantuminen. Vaikka tämä onkin profetiapalsta. Ja siksi lisää aiheesta. Asiassa on korotettua ihminen, jalustalle nostettuna hänen yhteiskunnallisen asemansa vuoksi, unohtaen mitä Jaakob opettaa ”henkilöön katsomisen synnistä” Jaak 2:1-9.

Mitä tulee syöpäasioihin, jokainen aikaansa seuraava ihminen tietää tilastot:
Miesten yleisin syöpä nykyisin on juuri prostatasyöpä. Vuosittain noin 5 000 suomalaista sairastuu eturauhassyöpään. Riski sairastua on noin 15 prosenttia, ja siihen vaikuttavat perimä ja ikä. 2–3 prosenttia suomalaisista miehistä menehtyy syöpään.

Tällä hetkellä 98 % sairaustuneista elää yhden vuoden kuluttua ja jopa 93 % prostatasyöpään sairaustuneista elää 5 vuoden kuluttua. Ne hoidot!

Levinneen prostatasyövän tilanteessakin jopa 33 % sairastuneista elää vielä 5 vuoden kuluttua.


Nyt? Jos joku rehellisesti etsii Jumalan kunniaa ihmeparantumisen tiimoilta, pitää olla rehellinen. Ihmeparantuminen tarkoittaa yliluonnista, ja yksin Jumalan ihmeen avulla tapahtunutta asiaa.

Millään hoidoilla ja lääkkeillä sitä voi ihmeparantumiseksi tilastoida. Jos on käytetty lääketieteen hoitokeinoja, silloin on rehellisesti kerrottava siitä. Jumalalle ei tule kunniaa siitä, että ihmiset nostavat itsensä jalustalle, jopa tekevät bisnestä verukkeella, että ovat ihmeparantuneita!

Päin vastoin. Järkevät ja realistiset maailmanihmiset sanovat: Taas yksi huijari asialla!
Jos parantunut on jopa laki-ihminen, hänen tulisi muistaa, ettei missään asiassa pelkkä oma tarina riitä, ei oikeusjutuissakaan. Pitää olla faktat, todisteet, dokumentit!

Kun aikoinaan jenkeissä väiteltiin ihmeprantumisista, kriteerinä oli, 1) että sairaus piti olla laillistettujen lääkärien diagnosoima. 2) Parantuminen piti olla toteen näytetty ihmeparantuminen (niin ettei siihen ollut sotkettu sekaan lääketieteen keinoja). 3) Parantumisen piti olla edelleen voimassa usean vuoden ajan. (Nykyisin syöpäasiassa 5 vuoden tarkkailujakso).

Mitään huijauksia ei kenenkään ole pakko uskoa, eikä sanoa aamen. Kaikkien arveluttavin keino onkin, jos joku parantuneeksi väittävä nostaa itsensä jalustalle, ja että hänet nostetaan jalustalle kuin puolijumalaksi.

Missä on Herran kunnia?

Toisessa osassa muutama esimerkki toteen näytetyistä ihmeparantumisista....

Niissä on a) lääkärin vahvistama sairaus, b) parantuminen ilman lääketieteen konsteja..

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eivät vaan tunnu uskovaiset jumalaansa luottavan. Heiti ovat lääkäriltä katetria pyytämässä, kun kusi ei enää luista. Onnistunutta operaatiota rukoilevat, mutta eivät jumalaltaan, vaan kirurgilta.

      Kun kusi taas luistaa, sitten kiitetään jumalaa ja unohdetaan terveydenhoitohenkilökunta. Maksetaan taas seurakunnalle kymmenykset, vaikka ne rahat tulisivat parempaan käyttöön terveydenhoidossa.

      Uskovaisen usko pienenee lineaarisesti ja tavoittaa nollakohdan sairaalan tai terveyskeskuksen ovan avautuessa.

      • he-ma-hu-ma

        Ei aina käy toteen mitä he-ma runoilee. Mutta saahan sitä runoilla.... Onnea matkaan.


      • he-ma-hu-ma kirjoitti:

        Ei aina käy toteen mitä he-ma runoilee. Mutta saahan sitä runoilla.... Onnea matkaan.

        Kyllä se kuvailemallani tavalla menee. Jos uskovainen luottaisi jumalaansa ja uskoisi oikeasti sen olevan olemassa, ei hänellä olisi mitään tarvetta käyttää maallisen terveydenhuollon palveluita. Nollakohta uskossa on selvästi mitattavissa.


      • Aloittajalta
        he-ma kirjoitti:

        Kyllä se kuvailemallani tavalla menee. Jos uskovainen luottaisi jumalaansa ja uskoisi oikeasti sen olevan olemassa, ei hänellä olisi mitään tarvetta käyttää maallisen terveydenhuollon palveluita. Nollakohta uskossa on selvästi mitattavissa.

        He-ma...

        Kyllä uskovaiset luottavat silloin tällöin pelkästään Jumalaan terveysasioissa! Siksi kirjoitankin sellaisen (toisen) tapauksen vuodelta 1998, kun iski rintasyöpä, ja omainaisella tavallani olin taas kanttura-asenteessa lääkeitieteen hoitoihin, enkä suostunut? No, paraninko? Kyllä. Ja nyt on kulunut 17 vuotta, ja viimeinen mammogragia oli edelleen hyvä! No, miten sitten paranin? Luotin Jumalaan, ja otin ohjeet Häneltä! Asiassa täysi lääketieteellinen seurantanäyttö...

        Monella uskovalla ei ole sellaista uskoa, että 100% ja aina, ja joka tilanteessa luottaisi Jumalan parantavaan voimaan. Ja monelle on helppoa mennä lääkäriin, saada rohto.

        Mutta yleistää ei siis pidä. Poikkeukset vahvistavat säännön.

        Kukin tekee miten tekee? Muualla maailmassa, jossa ei tämän tason lääketieteen palveluita, siellä pelaavat sitten niin noitatohtorit kuin myös Jumalaan turvaudutaan.

        Eli. Kyllä Jumalaan luottavia uskovia on, sairausasioissakin, mutta sanoisin 43 vuoden uskonelämän kulkeneena - että pieni on se joukko.

        On paljon porua, vähän villoja! Ihmeparantajat kaahottavat vuodesta toiseen, ja tulosta ei näy kuin rippeeksi? Sellaista lääketieteen vahvistamaa faktanäyttöä.

        Tervehenkinen uskova ei lähde temppuhin ja hömppään sanomaan aamenta!

        Mutta, kerron siitä v. 1998 rintasyöpäasiasta, kun ensin käyn asiat toimittamassa!


        Palataan!


    • Aloittaja--

      He-ma. Olet osittain oikein nähnyt. Niin se monesti on, että ei tule Jumalalle kunniaa, ja toisaalta ei muisteta sitä apua, jonka lääkäri toimitti. Mutta poikkeus vahvistaa säännön.
      Kirjassa: ILOn ikkunoita, Ihmeiden Ovia - on ihan oikeat dikumenttitiedot, on lääkärin nimikin, ja julkisessa kirjassa KIITOS lääkärille joka oli välikätenä pelastamassa ihmisen terveyttä.

      Tei oikean diagnoosin. Samassa kirjassa on mainittu myös muita lääkäreitä, ja heillekin KIITOS siitä, millä tavalla olivat avuksi! Muun muassa homeasioiden spesialisti oli strateginen henkilö, joka tietotaidollaan pelasti koko perheen pahimmasta, kun hometalokauheus tutkimuksissa näkyi.

      Eli, on asiallista, oikein ja kohtuullista antaa aina oikea palaute, oikeaan kohteeseen!

      Milloin se kuuluu lääkärille, milloin se kuuluu Jumalalle, sen kukin tilanne osoittaa.

      Sanoihan Jeesus näinkin: Antakaa Jumalalle mikä Hänelle kuuluu, ja keisarille mikä hänelle kuuluu. (Kyse oli veron maksamisesta).

      Ei siis Jumalaa voi syyttää, jos ihmiset toimivat väärin. Ihmiset ovat pääosin raadollista sakkia, ja "jumalan" tasoon on turha ketään edes ajatella!

      Hän yksin on täydellinen...

      Sorry - he-ma - kun mainitsen tuosta kusen luistamisesta... Ei sillä kannata laskea leikkiä? Hoitajana olen nähnyt kuinka tuskallista on, kun monta kertaa päivässä pitää katetroida, ettei rakko halkea. Et varmaan tykkäis hommasta itsekään? No, vitsit vitsinä. Onhan täällä haistatuksia, ja pieru-profetioita ja muuta...

    • Jo43vuotta---

      Lisäys...

      Paljon pahaa ja haittaa on tapahtunut, kun kristityt ovat tehneet ihmeparantumisasiasta jonkun Näyttelyasian. Sokeudessaan he ovat kuvitelleet, että ne ihmeet vetäisivät uskomattomia ja niin seurakunnat lisääntyisivät! Onkin käynyt päinvastoin.

      Normaalit järkevät ihmiset näkevät jo kaukaa kristilliset helppo-heikki-markkinat joissa tempuilla koetetaan hämätä kansaa! Ja siitä on syntynyt suurta vastenmielisyyttä yleensä kristillisiä asioita kohtaan!

      Eli uskovat tyhmästi toimien ovat synnyttäneet vahinkoa Jumalan valtakunnan terveelle asialle! Sitten he valittavat, että kun ihmiset eivät tule kokkouksiin....

      No, ihmisillä on paljon laadukkaampia "näyttelijöitä" ja taitajia, ja taikureitakin. Eivät he ole kiinnostuneita ala-arvoisesta saippuaoopperasta, jossa väki kaatuilee, örisee ja huutaa pitkin lattioita, ja kotkottavat kuin kanat, ja hirnuvat maanisessa naurunremakassa!

      Ei kukaan normaali ihminen tuollaista humpuukia monta kertaa katso!

      Mutta kun näin SUOLA on käynyt mauttomaksi, VALO on muuttunut saastaisuudeksi, ei ihme missä kansa makaa!

      Krisitkunta on kuin hapantunut tunkio - suurelta osin -- ja maailma nauraa! Eikä ihme?


      Ja annas olla jos tähän joku sanoo (uskova siis) jonkun terveen kritiikin sanan, niin johan lentää puukkoja ja keihäitä kohden!

      Eli, kristillisen maailman "toisinajattelijat" jotka ovat erottuneet tästä kattavasta hömpästä, ovat kuin kummajaiset. Heillä ei ole penkkipaikkaa, ei laumoja ja aamenen sanojia.

      Mutta vaikka heitä sohitaan, vainotaan ja valhein pusketaan -- he vain jatkavat! Mestarin Jeesuksen voimassa ja perässä...

    • amenamen

      amen

    • Hermostuvataina

      Ne vihamissiot hermostu taas kun maijaliisa kirjoitti oikeaa asiaa... niin ne on kateellisia.

    • amen-amen

      Totiset parantumise kestävät kritiikin!!

    • amenen

      Mutta vihamissio ei kestänyt tuota parantumisasiaa. Ne oli koettanut taas senusroida ja poistattaa.... mutt Herra valvoo!

    • amen-amen

      Jumala kääntää AINA pahan palvelemaan asioitaan.

    • Rukoillut---

      Siis oikeita parantumisiakin on!! Kiitos Herran!

    • KiitosHerran--

      Moni on jonoissa ollut, turhaan apua etsinyt, Herra on kuitenkin suuri ja voimallinen!!

    • amenamen

      Kiitos Herralle

    • yksivaan---

      Kyllä monella olisi kerrottavaa kun Jumala parantaa, mutta ei rohkeutta. Auttaa kun joku rehellisesti kertoo ja tuntee asiat, niinkuin tässä aloituksessa ja jatkossa.
      Kunnia Herran kaikesta.

    • ytp9876

    • Rukoileva---

      Herra tosiaan parantaa, mutta eivät kaikki siitä mitään tv-sarjaa edes tahdo!

    • sisarK-

      Kiitos ja kunnia Jumalalle tässä ketjussa kerrotuista ihmeistä. Herran rakkaus ja huolenpito on kiitoksen aihe. Itsekin olen kokenut parantavaa voimaa, mutta ei niin konkreettista kuin tässä kerrotut. Jumala auttaa, kun häntä avuksi huudetaan.

    • amenamen

      Herra siis parantaa, eikä aina tarvitse jonoissa kiemurrella! Kiitos Herran!

    • kiitosherran

    • EVVK.EVVK

      evvk:evvk.evvk

    • 23042015

      Jumala testatessaan meidän uskoa ja rakkauttamme Häneen, saattaa siis sallia meidän joutuvan sairaudenkin kouriin. Ja siinä Hän katsoo, valintojamme. Rupeammeko haukkumaan Jumalaa, nurkumaan, jne. Vai pysyykö luottamuksemme kirjoitetussa Sanassa? Mikään ei tapahdu Hänen tietämättään, sallimattaan!

      Hyvin usein tapaa tällaista dualistista uskon asennetta:
      1) Kun tapahtuu myönteistä, silloin on Jumala asialla!
      2) Kun näkyy jotakin mikä ei miellytä aletaan hokea: vihollinen, vihollinen hyökkää!

      Uskon katseen tulee AINA pysyä Jumalassa, Kristuksessa. Jumala hallitsee KAIKKEA.
      Jos Hän suo meidän kärsivän - Fil 1:29, jos Hän sallii meille asioita, joilla uskoa testataan on aivan tyhmää sanoa, että vihollinen nyt häärää. Jos se häärää, niin Jumala sitä hallitsee!

      Eikö Jeesus Kristus voittanut? Kyllä. Amen. Hänelle on annettu Kaikki Valta taivaassa ja maan päällä! Kaikki valta. Valta ylitse pahuuden.

      Tällainen oli Jobin usko. Job luvut 1-2. Kannattaa tutkia. Job 19:25-29.

      Tätä Jobin uskoa myös veljemme Jaakob muistuttaa, Jaak 5:10-11.

      Herramme Jeesus ilmoitti mm. Smyrnan kärsivälle seurakunnalle:

      "Älä pelkää sitä mitä tulet kärsimään. Katso perkele on heittävät muutamia teistä vankeuteen että teidän pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun."

      Ilm :10

      Kaikille seurakunnille ( Ilm 2-3 luvut) Jeesus Ylipaimen sanoi:
      - Se, joka voittaa, sen joka voittaa!

      Kun kestämme kaikki koetukset ja kärsimykset ja vainon ja pilkan ja kaiken, Jeesus kerran antaa voittajan kruunun.

      "Taivas on uskoni määrä, matkalle en tahdo jäädä,
      kaukaa jo siintävät rannat autuaan ihanan maan!
      Auta oi Herrani kallis, niin että oisin mä valmis
      kun saavut pilvissä kerran kansaasi pois noutamaan."

      Ilm 12: 11

    • Kiitostalaula

      Kiito Herran uskollisuuden!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      140
      1385
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1205
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      164
      880
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      866
    5. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      153
      758
    6. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      756
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      738
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      28
      614
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      585
    Aihe