Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Elliot Rodgerin vuosipäivä!

Naisasialooseri

Oli perjantaina 23, minun piti kirjoittaa sankarin muistoa kunnioittava viesti jo tuolloin tottakai, mutta nettini oli juntturissa, joten sain kirjoitettua sen vasta nyt.

Älkäämme unohtako hänen sankarillisia tekojaan seksuaalista syrjintää vastaan. Hänen vuosipäivänään pitää tästä edespäinkin viettää aina hiljainen hetki.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • feels.like.yesterday

      kylläpäs aika menee nopeasti jos tuostakin on jo vuosi aikaa..

    • YTMn_neuvot

      En ole samaa mieltä. Elliot Rodger oli säälittävä akka, feministi pahimmasta päästä.

      Tyypistä enemmän selvää ottaneet huomaavat suoraan kuinka ihan riittävistä lähtökohdista tullut ihminen yrittää selittää elämänsä puutteet uhriutumalla ja muita syyttelemällä. Häiskä oli aivan kuin omasta pillustaan huumaantunut feministi: "Minulla on hyvännäköinen naama (=pillu), mutta siitä huolimatta en pääse parisuhteeseen haluamieni naisten (=miesten) kanssa --> minua syrjitään (=naisvihaa)."

      Rodger on malliesimerkki alemman tason miehille siitä miten mies voi olla lähtökohdistaan huolimatta luuseri jos päässä falskaa. Nyt pitää muistaa kuitenkin, että normaalilla ATM:llä ongelma on todellisuudessa kiinni keskivertoa huonommista lähtökohdista, joiden vaikutukset alkavat kasaantua ja siten aiheuttavat alempitasoisuuden syklin. Rodgerin tapauksessa kyse oli eri asiasta, koska tyyppi oli hyvännäköinen ja hyvistä lähtökohdista. Ruikuttaminen, valitus, muiden syyttely ja uhriutuminen riittivät tekemään tästä prospektiivisesta YTM:stä uikuttavan reppanan, eli miespuoleisen feministin.

      Siinä missä feminismi on naisella kuvottava piirre, miehellä se on täystuho. Rodger halusi kauniita naisia, joista yksikään ei ollut hänestä seksuaalisesti kiinnostunut. Tämä on täysin linjassa sen kanssa, että kauniit naiset eivät tarvitse tai kannata feminismiä itse, eivätkä todellakaan arvosta sitä miehessään. Rodger ei kelpuuttanut lohdutuspalkintoa, eli rumempien naisten säälistä antamaa feministitussua, vaikka se olisi ollut hänen (sen hetkinen) oma tasonsa. Aivan samalla tavalla kuin lihava feministi ei halua laihduttaa tai meikata, hän mieluummin epäsuorasti valittaa kuinka sovinistisia YTM:t ovat kun eivät halua alempitasoista naista. Rodger syytteli hyvännäköisiä naisia siitä, etteivät he kiinnostuneet naismaisesta uikuttajasta yhtä paljoa kuin heille tarjolla olleista tosimiehistä.

      Rodgeria ei tule kunnioittaa, sillä hän ei ollut ATM minkään muun kuin feministisen asenteensa takia: "Yhyy, maailma on ihan hirveä paikka koska keskityn itse vain valittamiseen ja uhriutumiseen, sitten ihmettelen miksi minusta ei pidetä." Kunnioitettava ATM ei jaa Rodgerin kanssa mitään muuta kuin seksin puutteen. Ihan oikeasti, tuolla tyypillä olisi ollut noin 100% mahdollisuus saada hyvännäköinen nainen. Siinä missä ATMää alkaa vituttaa kun naiset eivät naaman perusteella anna edes mahdollisuutta tutustua, Rodger 100-varmasti sai aivan vitusti huomiota naisilta. Katkeroituminen ei tullut aiheesta, vaan oli feministityylisen uhriutumiskompleksin tulos.

      Naisten on yhtä vaikeaa arvostaa feministiä kuin miestenkin, vaikka sitä ei ikinä ääneen sanotakaan. Normi-ATM:llä on huonojen lähtökohtiensa ja seuranneen kroonisen seksin puutteen takia ymmärrettäviä syitä olla naisille katkera. Rodgerilla oli mahdollisuus olla oikeasti huipulla oleva YTM, mutta hän ei ollut tarpeeksi introspektiivinen (jälleen ominaista feministille). Itsetarkastelun sijasta koko muu, ulkopuolinen maailma on syyllinen kaikkeen niin feministille, kuin Rodgerillekin. Tyypin mielestä vaan oli niin epäreilua, kun kauniit naiset eivät sitten feminististen ideoiden vaalimisesta huolimatta halunneetkaan antaa vastalahjaksi seksiä. Hyvännäköinen naama ei riittänyt korkeampaan seksuaaliseen markkina-arvoon, samalla tavalla kuin pillu ei riitä tuomaan feministille haluttuja miehiä.

      Feministinainen ostaa hieromasauvan ja nivaskan kissoja ja alkaa valmistella itseään yksinäistä loppuelämäänsä varten valehdelleen itselleen että kaikki miehet ovat sikoja. Feministimies ei tajua miksi kaikesta feministipropagandasta huolimatta seksuaalinen markkina-arvo on naisten silmissä tasan 0, taistelee aikansa kuulemiensa ja havaitsemiensa asioiden välisessä ristiriidessa sekä sietää sitä kunnes pinna on liian kireällä.

      Ämmä oli koko mies. Vai pitäisikö sanoa, ämmä oli koko ämmä?

      • YTMn_neuvot

        Unohtui sanoa, se tärkein, eli että feministi on itsensä pahin vihollinen. Feminismi tekee naisista yksinäisiä ja katkeroituneita hulluja, miehistä se tekee menkkaraivoisia kiukuttelijoita, jotka mieskehon fysiologian ja hormonitoiminnan seurauksena ovat hengenvaarallisia itselleen ja muille.

        Sinänsä tämä ei muuta totuutta siitä, että itse asiassa Rodgerin teko loppupeleissä oli seksuaalista syrjintää vastaan, koska se oli itsensä HC-miesfeministin järkeilemä lopputulos: ammuskella naisia, jotka todennäköisesti eivät olleet feministejä.

        Ironisinta asiassa on, että median näkökulma tapahtuneesta on pitää Rodgeria hulluna, naisvihaisena miehenä näkemättä, että tämä juuri on feminismin syvin olemus. Kun todellisuus ei kohtaa mielipiteitä, koko ajatusprosessointi ja ilmenevä lopputulos on joku kaoottinen ja väkivaltainen irtiotto. Rodger olisi voinut olla mies, tarkastella havaintojaan, tehdä niistä johtopäätöksiä ja muuttaa elämänsä suuntaa. Rodger päätti olla feministiakka, syytellä koko muuta maailmaa, väittää että totuus on väärin, vetää menkkakilarit ja varmistaa että typeryytensä ja kiukuttelunsa takia kuolee neitsyenä.


      • 11plus13

        Harvinaisen tiukkaa asiaa. Rikas ja hyvännäköinen nuori mies ei päänsä sisäisistä ongelmista johtuen saanut naista. Tämä on niin kaukana ätmin todellisuudesta kuin voi.

        Rodger oli niin pahasti sekaisin että lottosi jatkuvasti kaikki isänsä antamat erittäin avokätiset käyttörahat siinä toivossa että voitettuaan lotossa naiset häneen retkahtaisivat. Hän ei edes tajunnut istuvansa rahakasan päällä jossa oli aivan riittävästi palkintovaimojen pokaamiseen.


      • YTMn_neuvot
        11plus13 kirjoitti:

        Harvinaisen tiukkaa asiaa. Rikas ja hyvännäköinen nuori mies ei päänsä sisäisistä ongelmista johtuen saanut naista. Tämä on niin kaukana ätmin todellisuudesta kuin voi.

        Rodger oli niin pahasti sekaisin että lottosi jatkuvasti kaikki isänsä antamat erittäin avokätiset käyttörahat siinä toivossa että voitettuaan lotossa naiset häneen retkahtaisivat. Hän ei edes tajunnut istuvansa rahakasan päällä jossa oli aivan riittävästi palkintovaimojen pokaamiseen.

        Niin, samalla tavalla kuin feministinainen lottoaa että mennessään Slut Walkille, joku hyvännäköinen Prinssi Uljas tulee ja poimii lihavan topless lorton mukanaan ja avautuu kuinka ei voinut muutakaan kuin rakastua naisen rohkeuteen ja kuinka nainen on niin sinut oman vahvuutensa ja seksuaalisuutensa kanssa.

        Kyllä se on jo kaikkien muiden tiedossa miten tyypin teot huutavat koko muulle maailmalle miten happamia pihlajanmarjat olivat. Takertuminen pieniin asioihin, koko maailman pyöriminen omien seksuaalikriisien ympärillä, tunne siitä ettei kukaan voi ymmärtää, järjetön pään sisäinen paine ja halu tehdä koko maailmalle selväksi miten väärin itseä on kohdeltu, mutta silti täydellinen haluttomuus tehdä itselleen mitään, vaan mieluummin väkivaltaisesti purkaa paha olonsa muiden ihmisten harteille.

        Jep, niin ikonista feministitoimintaa ettei voi kuin säälivästi ihmetellä vierestä.


      • ilo.on.lukea

        Tän palstan parasta artikulointia. Ja täyttä totta. Kiitos!


      • YTMn_neuvot
        ilo.on.lukea kirjoitti:

        Tän palstan parasta artikulointia. Ja täyttä totta. Kiitos!

        Mukava saada tunnustusta välillä. Jatkan parhaani mukaan. ;)


    • hyytgfttt

      Elliot Rodger oli kultalusikka suussa syntynyt itsekeskeinen paska.

    • erikoista.kyllä

      Ihmetyttää kyllä että eikö Elliot oikeasti saanut tarpeeksi hyvännäköistä naista vai mistä asia kiikasti. Elliotin oma ulkonäkö oli ok ja rahaa löytyi myös, ei ollut myöskään lyhyt. Ehkä ne sosiaaliset jännäpelimiesalfataidot eivät olleet sillä tasolla että niitä kauneimpia naisia olisi voinut saada?

      • 269

        Eihän se nyt ulkonäöstä kiikastanutkaan. Et sinäkään mistään täyssekopäämuijasta huolisi, vaikka tällä kuinka ulkonäköä piisaisi. Eivät ne täyssekopääjätkätkään muijia miellytä, oli rahaa tai ei.


      • nihhhhhhhhhhhhhhh

        Ei Elliot Rodger mikään hyvännäköinen (lue: seksikkään näköinen) ollut. Ei nyt periaatteessa rumakaan muttei mitenkään naisiin erityisemmin vetoavan näköinenkään.


    • kakeke

      Ei tää tribuuttiketju nyt mennyt ihan kuin strömsössä

      • YTMn_neuvot

        Niin no minkä takia Jenkkien media ei ole koko vuoden ajan syyllistänyt maapallon miehiä olemaan kollektiivisesti vastuussa yhden tyypin patruunoilla pelatusta autopoolomatsista on se, että jokaiselle tyypille ilmenee tuota Rodgerin manifestia luettuaan hänen olleen tyypillinen feministien kouluttama "mies".

        Tämä on taas feministeille kiusallinen tilanne, muttei mitenkään epätavallinen. Eli mitä tehdä, kun todellisuus on ihan erilainen kuin feministien opetukset osoittavat? Siitä ei voi katsos repiä kovin mairittelevia juttuja kun feministi käy aikuisten oikeasti riehumaan. Tällöin asia vaietaan hiljaiseksi, eikä kovinkaan monelle käy selväksi asioiden laita. Muuten feministien palliotteessa oleva koko Jenkkilän media olisi rääppinyt tapansa mukaan Rodgerin manifestilla ja muistanut hehkuttaa kuinka feminismiä tarvitaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin "nykyään kasvussa olevaa naisvihaa vastaan".

        Kun tämä ei onnistu poliittisten eturistiriitojen takia, asiasta vaietaan eikä kukaan oikein tiedä mitä sanoa.

        Sinänsä tapauksella miehen näkökulmasta mehustelu on vähän epäloogista. Aivan kuin muslimivastaisen tyypin olisi silloin syytä olla tyytyväinen, kun joku Koraanilla aivopesty Talebanien itsemurhapommittaja niittaa läjän maallistuneita ja maltillisia, suvaitsevaisia muslimeja. Kukaan ei oikein voita, eikä kukaan oikeastaan pysty käyttämään tapausta keppihevosena.


    • jhtu65gxfh

      Taisit vaan keksiä provota vasta nyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe