Miksi jotkut miehet esittävät etäisiä?

outoakäytöstä

Miksi jotkut miehet leikkivät kovin etäisiä nettitreffisivuilla? tarkoitan sellaista käytöstä kun ensin mies kertoo paljon itsestään, yks kaks ei vasta viesteihin, käy katsomassa profiilia jopa kuukausienkin päästä mutta ei vain ole kiinnostunut kirjoittamaan ja vastaamaan enää. Ilmeisesti tälläiset tapaukset etsii vain pelkkää seksiseuraa? tai eivät kehtaa suoraan myöntää naiselle ettei tietty nainen ole heidän tyyppisensä? olen pari kertaa feikkiprofiililla testannut näin älyttömästi käyttäytyviä miehiä ja ovat kyllä paljon sosiaalisempia heti toisille naisille siis. Ehkä kyse on siitä että haluavat löytää naisen jolta saa heti ja joka suostuu tapaamiseen heti, tai sitten pitäisi olla "edes" bikinikuvia joita voisivat töllöttää. Läheskään kaikki eivät halua vain ystäviä eivätkä halua vain netissä tutustua ensin, vaan pitäisi Heti juosta tapaamaan mies kuin mies.

Eikö miehille kumminkin olisi ns. edullisempaa ja parempi vastata kaikille naisille eikä tuolla tavoin valikoida naisia? kun kumminkin totuus on se että miehen on hankalampaa löytää nainen kuin naisen mies, mutta ilmeisesti jotkut kokevat olevansa valioyksilöitä tai mistälie onkaan kyse tälläisenä luonteen tutkijana kiinnostaa syy käytökselle

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • werfstghy

      Varsin katkera vuodatus. Hyväksy nyt vain se etteivät ne miehet nyt vain olleet kiinnostuneita sinusta.

      • apkysyy

        Eivät olleet kiinnostuneita mutta silti kuukaudesta toiseen käyvät vilkuilemassa profiiliani niin millä tämän selität? ovat siis pelimiehiä jotka pitävät montaa ns. kivanaista varasijalla ja minut on laskettu ehkä sellaiseksi? tai heillä ei riitä rohkeus kumminkaan?


      • Edwardo_ja_vaihtopenkki
        apkysyy kirjoitti:

        Eivät olleet kiinnostuneita mutta silti kuukaudesta toiseen käyvät vilkuilemassa profiiliani niin millä tämän selität? ovat siis pelimiehiä jotka pitävät montaa ns. kivanaista varasijalla ja minut on laskettu ehkä sellaiseksi? tai heillä ei riitä rohkeus kumminkaan?

        Todennäköisesti juuri niin, vaikka rohkeus ei liity tähän mitenkään. Kovimmat tekijämiehet ovat vielä missejäkin kuumempaa valuuttaa soidinmarkkinoilla, joten kannattaa miettiä mihin leikkiin ryhtyy.

        Kuulostaa että olet päässyt vaihtopenkille, mutta parempaakin on puskenut kentälle ennen sinua. Sellaista se on välillä naisillakin, koettakaahan kestää!


    • PoBo

      Kyllä naisetkin on laatutietoisia ja kirjoittavat laatumiehille, joilla sitten on valinnanvaraa. Ei millään ehdi kaikille vastata eikä jaksakaan!

    • ölfhölöhlg

      Niin kyllähän tätä näkee.. Eli mullekin kirjoitti eräs mies ilman kuvaa kylläkin tosi pitkän ja huolella mietityn aloitusviestin. Vastasin sitten miehelle ja kas kummaa mies ei sitten enää vastannutkaan, vaikka kovasti kertoi kiinnostuksestaan ensimmäisessä viestissään... Niin eli mun mielestä tuo alkaa olla jo ihan nolouden huippu, että laaditaan pitkä ja varsin kiinnostava aloitusviesti ja sitten hävitään, ei kyllä pidä edes sitä ekaa viestiä kirjoittaa, jos ei tiedä mitä on tekemässä....

      • Täh? Oliskohan niin, että sen miehen kiinnostus lopahti, kun luki sinun viestin? Joskushan ihmiset käy ihan treffeilläkin, joiden jälkeen jompikumpi saattaa todeta, että ei se toinen nyt sit kiinnostakaan ja homma päättyy siihen. Kannattaa vähän relata ja ajatella, että ne on vain viestejä deittipalvelussa eikä mitään verellä allekirjoitettuja sopimuksia ikuisesta liitosta.


    • 13plus9

      Onhan tuo nyt paljon paremmin, kun naisten tapa olla vastaamatta edes sen kerran.
      Ja puppua tuo, että nainen löytää helpommin. Onhan täälläkin julistettu, että aina kun nainen löytää myös mies löytää siis tasapeli.

    • 4268

      Hyvän viestin kirjoittaminen vie aikaa. On sanottu, että ensimmäiseen viestiin kannattaa panostaa paljon. Hektisessä nykyelämässä saatan helposti miettiä jopa kaksi kuukautta, millaisen viestin haluan kirjoittaa. Lopulta viesti on valmis ja samalla kaikki opiskelu sun muut työkiireet ovat takanapäin. Sitten vain viesti liikkeelle.

      Joskus olen käynyt vahingossa jossakin profiilissa kaksi kertaa lyhyen ajan sisällä. Deittisivuilla on noita mainoksia ja joskus huitaisen hiirellä ">>"-linkkiä juuri samalla hetkellä, kun mainos latautuu. Ja ta daa! Kursori sattuukin osumaan vastikään vierailemani profiilin kohdalle. Nykyisin olen onneksi oppinut odottamaan mainosten latautumisen ajan ja vasta sitten painamaan linkkiä hiirellä.

      • Kaksi kuukautta profiilin lukemisesta siihen, että tiedät millaisen viestin haluat kirjoittaa? :o

        Kuinka hyvin nämä viestisi ovat toimineet eli pääsetkö usein treffeille?


    • hhrhrhrhrh

      Noi kaikki stalkkaus ominaisuudet pitäisi poistaa. Ketä se hyödyttää, että tietää kuka on kytännyt kenen profiilia ja mihin aikaan se on ollut online? Lapsellista ja antaa liikaa analysoitavaa ihmisille jotka eivät siihen kykene.

    • yksinäinen-mies

      Ei naiset vastaa kuitenkaan niin katsotaan vain profiileja. kyllä 300 viestin jälkeen voi todeta että naiset ei etsi mitään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe