Top 10 syytä, miksi Muhammed ei ollut profeetta

Näin

UskontoKeskustele täällä asiallisesti uskonnoista.
Vastaa viestiin
Lisää aiheestaAiheesta muualla

Arabiemiraatit kielsi Hollywood-elokuvan - "Emme salli vääristelyä"
Iltalehti 30.12.2014
Kotimaa24: Jumalan nimeen vannominen loppuu oikeudessa
Iltalehti 02.02.2015
Tuomioistuimet uskontoneutraaleiksi: Jumalan nimeen vannominen loppuu
Iltalehti 05.02.2015
PE: Kristuksen kärsimyskertomus ***
Iltalehti 17.06.2015

Ketjun työkalut Näyttövalinnat
#1 Ilmoita asiaton viesti
Vanha 28.12.2014, 01:11
TaxTheRich TaxTheRich on offline-tilassa
Rekisteröitynyt käyttäjä

Rekisteröitymispäivä: 30.12.2013
Sijainti: https://www.youtube.com/user/TaxTheRich100
Viestejä: 3 767
Vakiovalinta Top 10 syytä, miksi Muhammed ei ollut profeetta.

Ja tässä ei todellakaan ole kaikkiTop 10 syytä, miksi Muhammed ei ollut profeetta.
...

10. Muhammed piti itse omia näkyjään demonisina. Muiden ihmisten piti vakuuttamalla vakuuttaa, että näyt olivat jumalalta. Muhammad itse pelkäsi ilmestyksiään, ja huusi apua ja Allahia lopettamaan niiden aikana, sekä piti itseään demonisoituneena.

9. Muhammed yritti itsemurhaa useasti näkyjensä jälkeen. Hän ei halunnut, että heimo pitää häntä riivattuna. Hän halusi lepoa näistä näyistä, ja ajatteli että parempi kuolla, kuin nähdä niitä. (kristityille, raamattu aina kertoo enkelin/Jumalan rauhoittavan ihmisiä joille ilmestyy, eli kyseessä on täysin eri enkeli Gabriel Marialle, jolle enkeli sanoi: Älä pelkää. Sensijaan enkeli Gabriel kuristi Muhammedia)

8. Muhammed salli sotavankien ja orjien raiskaamisen, jonka jälkeen heidät myytiin seksiorjiksi. Aviorikos on sallittua islamissa sotavankien kanssa, vaikka aviomies olisi vielä elossa, ja vaikka tämä näkisi vaimonsa raiskauksen.

7. Vaimojen kohtelu. Lyöminen, alistaminen, raiskaus ja kaikki muu mistä jo kirjoittelin. USA teki tutkimuksen siitä, missä maassa on vaarallisinta olla nainen. 12 vaarallisimmasta 11 oli islamilaisia maita. Bukharissa vaimo meni Aishan luokse, ja näytti vihreän hunnun alta vihreän mustelman, joka oli syntynyt miehen lyönneistä. Aisha (kaikkien uskovaisten äiti) sanoi, ettei ole nähnyt kenenkään muun kärsivän niin paljon, kuin uskovaisten naisten. Samalla hän myös sanoi, että naisen iho oli vihreämpi kuin hänen huivinsa. Profeetan lempivaimo ja kunnioitetuin naisesimerkki muslimeille kertoi siis, että jopa pakanat kohtelevat vaimojaan paremmin.

6. Muhammedista ei mainita sanaakaan raamatussa. Joo, ateistit ehkä ajattelevat, ettei asialla ole merkitystä, mutta se on silti erittäin painava peruste, koska Muhammed itse väitti olevansa raamatussa. Tämä todistaa Muhammedin valehdelleen, eikä siis ole odotettu profeetta. Lisäksi tässä puhutaan muslimeiden näkökulmasta, joten tuo kolahtaa silti maaliin.

Okkei, huijasin vähän, raamattu puhuu Muhammedista. Kirje galatalaisille: "8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
9. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu." Eli, Muhammed sanoo olen raamatussa, lue sieltä. Ja siellä sanotaan varo Muhammedia.

5. Muhammed nai (adoptio)poikansa vaimon. Kun kansa naureskeli Muhammedille, hän sai ilmestyksen, jossa kerrottiin, ettei adoptiolapsi ole oikea lapsi. Muhammedilla on muitakin todella outoja ilmestyksiä, joilla ei ollut muuta tarkoitusta, kun miellyttää Muhammedia. Jopa Aisha sanoi: "Allah kiiruhtaa toteuttamaan sinun mielihalujasi."

4. Muhammed sai ilmestyksen, jonka hän kertoi kansalle. "Jos minä olen väärä profeetta, tulen kuolemaan näin: aorttani vahingoittuu." Muhammed kuoli juutalaisnaisen myrkyttäessä hänen ateriansa. Muhammed kysyi naisen motiivia. "Jos olet oikea profeetta, et vahingoitu tästä. Jos et ole, kansasi vapautuu." Muhammed kuoli, ja juuri ennen sitä hän sanoi aorttansa olevan kipeä, aivan kuin se leikattaisiin irti.

3. Seksi yhdeksänvuotiaan kanssa. Naimisiin kuusivuotiaan kanssa. Ja hän oli itse yli viisikymppinen. Tämä tuskin tarvii enemmän selitystä.

2. Muhammed saarnasi mekassa, ja halusi kansansa ottamaan vastaan islamin sanoman. Lopulta Muhammed julisti kolme muuta Jumalaa, allahin tyttäret, joita mekkalaiset palvoivat, jolloin ihmiset hyväksyivät islamin. Myöhemmin hän kertoi saaneensa nämä jakeet Saatanalta, eikä vaan erottanut niitä allahin sanomasta. Eli Muhammed ei erota Allahia saatanasta. Raamattu sanoo, että jos joku saa ilmestyksen saatanalta, hän on väärä profeetta. Mekkalaiset olivat kyllä tyytyväisiä.

1. Muhammed julisti raamatun ja tooran olevan totuus, ja että ne ovat Jumalan inspiroimaa sanaa, ja hän luotti niiden Jumalalliseen lähteeseen. Eli hän luotti lähteisiin, jotka julistavat islamin valheeksi. Koraanissa sanotaan jopa, että jos ette ymmärrä koraania, menkää ja kysykää kristityiltä totuutta.

38

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikä-vää

      10. Muhammed piti itse omia näkyjään demonisina. Muiden ihmisten piti vakuuttamalla vakuuttaa, että näyt olivat jumalalta. Muhammad itse pelkäsi ilmestyksiään, ja huusi apua ja Allahia lopettamaan niiden aikana, sekä piti itseään demonisoituneena.
      Syy 10 ei selitystä kaipaa, Kun seurailee ISISin toimintaa Alepassa, tai Talepaanien toimia Afkaniassa, päin WTC sentterin tornitaloihin nuo murhamiehet lensivät reittikoneilla, niin todella riivaajain alaisia heidän täytyy olla, niinkuin Muhamed pelkäsikin.

      • Elävä-Sana

        Näin Sanoo Jumalan Sana Jeesus Mooseksesta
        Joh 5:36-47 Mutta minulla on todistus, joka on suurempi kuin Johanneksen; sillä ne teot, jotka Isä on antanut minun täytettävikseni, ne teot, jotka minä teen, todistavat minusta, että Isä on minut lähettänyt.
        Ja Isä, joka on minut lähettänyt, hän on todistanut minusta. Te ette ole koskaan kuulleet hänen ääntänsä ettekä nähneet hänen muotoansa,
        eikä teillä ole hänen sanaansa teissä pysyväisenä; sillä te ette usko sitä, jonka hän on lähettänyt.
        Te tutkitte kirjoituksia, sillä teillä on mielestänne niissä iankaikkinen elämä, ja ne juuri todistavat minusta;
        ja te ette tahdo tulla minun tyköni, että saisitte elämän.
        En minä ota vastaan kunniaa ihmisiltä;
        mutta minä tunnen teidät, ettei teillä ole Jumalan rakkautta itsessänne.

        Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.
        Kuinka te voisitte uskoa, te, jotka otatte vastaan kunniaa toinen toiseltanne, ettekä etsi sitä kunniaa, mikä tulee häneltä, joka yksin on Jumala?
        Älkää luulko, että minä olen syyttävä teitä Isän tykönä; teillä on syyttäjänne, Mooses, johon te panette toivonne.
        Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua (Jeesusta); sillä minusta hän on kirjoittanut.
        5:47 Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?


      • fda

        "10. Muhammed piti itse omia näkyjään demonisina. Muiden ihmisten piti vakuuttamalla vakuuttaa, että näyt olivat jumalalta. Muhammad itse pelkäsi ilmestyksiään, ja huusi apua ja Allahia lopettamaan niiden aikana, sekä piti itseään demonisoituneena.

        Syy 10 ei selitystä kaipaa, Kun seurailee ISISin toimintaa Alepassa, tai Talepaanien toimia Afkaniassa, päin WTC sentterin tornitaloihin nuo murhamiehet lensivät reittikoneilla, niin todella riivaajain alaisia heidän täytyy olla, niinkuin Muhamed pelkäsikin."

        Päteekö sama juttu pakkokäännytyksiin kristinuskon nimessä?


      • Vel-vel

        Vapaat evankeliset liikkeet eikä myöskään eurooppalaiset kirkotkaan pakkokäännytä ketään, mutta muslimimaissa on suuret kristittyjen vainot menossa.

        Miksihän?


      • fda
        Vel-vel kirjoitti:

        Vapaat evankeliset liikkeet eikä myöskään eurooppalaiset kirkotkaan pakkokäännytä ketään, mutta muslimimaissa on suuret kristittyjen vainot menossa.

        Miksihän?

        Mitkä vapaat evankeliset liikkeet? Suomessa oli uskonpakko voimassa pitkään. Maahan ei edes päästetty juutalaisia kun melko myöhään ja sitäkin Venäjän päätöstä Suomi protestoi, täällähän oli pakko uskoa.


      • fda

        Islam on vielä kristinuskoa jäljessä. Euroopassa on päässyt vallalle sekulaari ajattelu, jossa ihmisilläkin on oikeuksia uskontojen sijaan. Kirkot ovat tavallaan myöntäneet jo tappionsa. Järki on voittanut.


      • vel-vel
        fda kirjoitti:

        Mitkä vapaat evankeliset liikkeet? Suomessa oli uskonpakko voimassa pitkään. Maahan ei edes päästetty juutalaisia kun melko myöhään ja sitäkin Venäjän päätöstä Suomi protestoi, täällähän oli pakko uskoa.

        helluntaiseurakunnat vapaa- ja adventtikirkot, babtisti srk:t, Pelastusarmeija jne.

        Näissä vapaissa suunissa olevat uskovat ovat erottautuneet hengellisestä egyptistä, eli maailmallisesta uskonnollisuudesta.


      • fda
        vel-vel kirjoitti:

        helluntaiseurakunnat vapaa- ja adventtikirkot, babtisti srk:t, Pelastusarmeija jne.

        Näissä vapaissa suunissa olevat uskovat ovat erottautuneet hengellisestä egyptistä, eli maailmallisesta uskonnollisuudesta.

        Kyllä ne aika pitkälti hengellistä egyptiä ovat ja babyloniaa kanssa. Näiltä kulttuureiltahan on monet Raamatun tarinat kopsattu vedenpaisumukset, genesikset ja lazarukset.


    • satujahve

      "17 Sitten hän repiköön linnun auki siivistä kiinni pitäen, ei kuitenkaan kahtia, ja polttakoon sen palavien puiden päällä alttarilla. Tämä on polttouhri, tuoksuva tuliuhri, joka on Herralle mieluisa"

      Millainen jumalaolento kehottaa repimään linnun siivistä, puristamaan veret pitkin alttaria, polttamaan tämän ja sitten toteaa tuoksun olevan mieluisa?

      Aivanoikein, se paimentolaismiehen keksimä jumalaolento.

      • Vel-vel

        1. Muhammed julisti raamatun ja tooran olevan totuus, ja että ne ovat Jumalan inspiroimaa sanaa, ja hän luotti niiden Jumalalliseen lähteeseen. Eli hän luotti lähteisiin, jotka julistavat islamin valheeksi. Koraanissa sanotaan jopa, että jos ette ymmärrä koraania, menkää ja kysykää kristityiltä totuutta.

        Muhamed julisti että raamattu on totuus ja sinä pilkkaat totuutta.


      • satujahve

        14 "Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. 15 Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään"

        Millainen jumalaolento vaatii linnulta pään revittäväksi irti ja veren roiskimisen ympäri omaa alttariaan? ... Arvasit oikein, nimittäin se narsistinen, sadistinen, moraaliton ja paha jumalaolento, jonka paimentolaismies loi oman kuvansa mukaiseksi.


      • tuoOnTotta
        satujahve kirjoitti:

        14 "Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. 15 Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään"

        Millainen jumalaolento vaatii linnulta pään revittäväksi irti ja veren roiskimisen ympäri omaa alttariaan? ... Arvasit oikein, nimittäin se narsistinen, sadistinen, moraaliton ja paha jumalaolento, jonka paimentolaismies loi oman kuvansa mukaiseksi.

        6. Muhammedista ei mainita sanaakaan raamatussa. Joo, ateistit ehkä ajattelevat, ettei asialla ole merkitystä, mutta se on silti erittäin painava peruste, koska Muhammed itse väitti olevansa raamatussa. Tämä todistaa Muhammedin valehdelleen, eikä siis ole odotettu profeetta. Lisäksi tässä puhutaan muslimeiden näkökulmasta, joten tuo kolahtaa silti maaliin.

        Okkei, huijasin vähän, raamattu puhuu Muhammedista. Kirje galatalaisille: "8. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.


      • Ohje

        Galatalaiskirje:
        1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. >> Jakeen lisätiedot
        1:9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.


      • satujahve

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Vanhaa testamenttia ei tarvitse kauaa lukea huomatakseen että jumala ei luonut ihmistä omaksi kuvakseen vaan ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen. Siksi tämä uhreilla ja verellä mässäilevä narsistinen, sadistinen ja moraaliton jumalaolento on täysin luojansa, paimentolaismiehen kaltainen.


      • Puhdistaa
        satujahve kirjoitti:

        14 "Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. 15 Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään"

        Millainen jumalaolento vaatii linnulta pään revittäväksi irti ja veren roiskimisen ympäri omaa alttariaan? ... Arvasit oikein, nimittäin se narsistinen, sadistinen, moraaliton ja paha jumalaolento, jonka paimentolaismies loi oman kuvansa mukaiseksi.

        3.Mooseksen kirja:
        17:10 Kuka ikinä Israelin heimosta tai muukalaisista, jotka asuvat teidän keskellänne, syö verta, mitä tahansa, sitä ihmistä vastaan, joka verta syö, minä käännän kasvoni ja hävitän hänet kansastansa. >> Jakeen lisätiedot
        17:11 Sillä lihan sielu on veressä, ja minä olen sen teille antanut alttarille, että se tuottaisi teille sovituksen; sillä veri tuottaa sovituksen, koska sielu on siinä.
        17:12 Sentähden minä olen sanonut israelilaisille: Älköön kukaan teistä syökö verta; älköön myöskään muukalainen, joka asuu teidän keskellänne, syökö verta.

        Vain Jeesuksen veri puhdistaa kaikesta vääryydestä 1 Joh. on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. >> Jakeen lisätiedot
        1:8 Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
        1:9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
        1:10 Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.


      • ainoastaan-näin
        satujahve kirjoitti:

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Vanhaa testamenttia ei tarvitse kauaa lukea huomatakseen että jumala ei luonut ihmistä omaksi kuvakseen vaan ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen. Siksi tämä uhreilla ja verellä mässäilevä narsistinen, sadistinen ja moraaliton jumalaolento on täysin luojansa, paimentolaismiehen kaltainen.

        1 Joh 1:7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. >> Jakeen lisätiedot
        1:8 Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
        1:9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
        1:10 Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.


      • satujahve

        14 "Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. 15 Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään"

        Millainen jumalaolento vaatii linnulta pään revittäväksi irti ja veren roiskimisen ympäri alttariaan? ... Arvasit oikein, nimittäin se narsistinen, sadistinen, moraaliton ja paha jumalaolento, jonka paimentolaismies loi oman kuvansa mukaiseksi.


    • raiskaus

      ”Eikö teillä ole mitään kunnioitusta,” uhri kertoi huutaneensa ahdistelijoilleen.
      Helsingin käräjäoikeus on määrännyt Tapanilan raiskausjutun oikeudenkäyntiaineiston salaiseksi, mutta tuomio on julkinen lukuunottamatta uhrin henkilöllisyyteen viittaavia tietoja. 
      Tuomio pitää sisällään uhrin kertomuksen kokemuksistaan lähijunassa ja kotimatkalla 9. maaliskuuta 2015. 
      Pojat vilkuilivat häneen päin. Nuori nainen tajusi, että pojat puhuivat hänestä, vaikka ei ymmärtänytkään heidän käyttämäänsä kieltä.
      Tapanilan aseman lähestyessä nainen siirtyi junan oville. Pojat tulivat hänen taakseen naureskellen ja toisiaan tönien.
      Kun ovet avautuivat, joku pyyhkäisi kädellään naisen pakaraa. Asemalla pojat lähtivät seuraamaan häntä.– Kukaan ei jahkaillut, nainen kertoi käräjäoikeuden mukaan. Ei kyennyt puolustautumaan Naisen mukaan pojat seurasivat noin viiden askeleen päässä. Kun hän kiihdytti, myös pojat kiihdyttivät. Ainakin kaksi kertaa joku pojista erkani ryhmästä, otti juoksuaskelia ja kävi lyömässä häntä voimakkaasti pakaralle. 
      Lyöntien yhteydessä (uhri) oli huutanut vastaajille, etteikö heillä ollut mitään kunnioitusta, käräjäoikeus selostaa.
      Sitten kolme pojista tuli aivan iholle kiinni. Yksi piti kiinni hartioista ja toinen sanoi, ettei tekisi naiselle mitään pahaa ja että tämä voisi luottaa häneen.Nainen kertoi, että hän yritti lyödä ja raapia, mutta hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta. Yksi pojista siirsi kätensä hänen suulleen, jotta hän ei voisi huutaa. Hänen housuihinsa työnnettin käsiä, ja sormet tunkeutuivat hänen sisäänsä.Tunkeutumiset olivat tehneet kovasti kipeää, käräjäoikeus selostaa. ”Käyttäytyivät ylimielisesti” Nainen sai huitaistua käden pois suultaan ja alkoi huutaa niin kovaa kuin pystyi. Pojat säikähtivät ja yhtä lukuunottamatta menivät kauemmas.Nainen sai otteen tämän yhden poskesta suun sisältä ja vedettyä hänetkin irti. 
      Nainen kertoi, että kaksi pojista ei ollut hänen ihollaan kiinni. Hänen mukaansa syytetyt olivat käyttäytyneet ylimielisesti ja naureskelleet. Kukaan ei tarjonnut apua. Uhrille syntyi mielikuva, että poikien mielestä hänelle tehty oli ”siistiä”. Tilanne kesti naisen arvion mukaan ehkä 3–4 minuuttia.

    • satujahve

      2. Moos. 22:18 "Velhonaisen älä salli elää."

      Tiesitkö muuten että tämä ikuinen jumalaolento luuli että velhoja on oikeasti olemassa... niin tai sitten paimentolaismies joka tämän jumalan keksi luuli että velhoja on oikeasti olemassa.

    • fda

      Kaikki profeetat ja messiaat ovat olleet vääriä. Uskonto on huijaus, joka on saanut ihmiset sortamaan ja surmaamaan toisiaan ja eläimiä järjettömien kirjojen käskyjen perusteella.

    • Etsivä-löytää

      Apostolien teot:
      3:16 Ja uskon kautta hänen nimeensä on hänen nimensä vahvistanut tämän miehen, jonka te näette ja tunnette, ja usko, jonka Jeesus vaikuttaa, on hänelle antanut hänen jäsentensä terveyden kaikkien teidän nähtenne.

      (samoin Muhamet hylkäsi Elämän Ruhtinaan Jeesuksen ja valitsi paikkakunnallaan oleista jumalista yhden ja sanoi ei ole muuta jumalaa kuin allah ja muhamed hänen profeettansa, joten muhamed ei ole kristittyjen Isä Jumalan profeetta. Muhamed valitsi mielihalujensa mukaisen jumalan. Mutta elamän Ruhtinaan Jeesuksen Kristuksen Muhamedkin hylkäsi)

      3:17 Ja nyt, veljet, minä tiedän, että te olette tietämättömyydestä sen tehneet, te niinkuin teidän hallitusmiehennekin.
      3:18 Mutta näin on Jumala täyttänyt sen, minkä hän oli edeltä ilmoittanut kaikkien profeettain suun kautta, että nimittäin hänen Voideltunsa piti kärsimän.
      3:19 Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois,
      3:20 että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen.
      3:21 Taivaan piti omistaman hänet niihin aikoihin asti, jolloin kaikki jälleen kohdallensa asetetaan, mistä Jumala on ikiajoista saakka puhunut pyhäin profeettainsa suun kautta.
      3:22 Sillä Mooses on sanonut: 'Profeetan, minun kaltaiseni, Herra Jumala on teille herättävä veljienne joukosta; häntä kuulkaa kaikessa, mitä hän teille puhuu.
      3:23 Ja on tapahtuva, että jokainen, joka ei sitä profeettaa kuule, hävitetään kansasta.'
      3:24 Ja kaikki profeetat Samuelista alkaen ja kaikki järjestään, jotka puhuneet ovat, ovat myös ennustaneet näitä päiviä.
      3:25 Te olette profeettain ja sen liiton lapsia, jonka Jumala teki meidän isiemme kanssa sanoen Aabrahamille: 'Ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki maan sukukunnat.'
      3:26 Teille ensiksi Jumala on herättänyt Poikansa ja lähettänyt hänet siunaamaan teitä, kun käännytte itsekukin pois pahuudestanne."

      Tämä lupaus kuuluu myös muslimeille, kunhan itse kukin kääntyy, pyytää Jeesukselta syntejään anteeksi ja pyytää Herra Jeesus tule minuun sisälleni asumaan.

    • Wau

      Apt 3:13-26 Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin Jumala, meidän isiemme Jumala, on kirkastanut Poikansa Jeesuksen, jonka te annoitte alttiiksi ja kielsitte Pilatuksen edessä, kun tämä oli päättänyt hänet päästää.Te kielsitte Pyhän ja Vanhurskaan ja anoitte, että teille annettaisiin murhamies, mutta elämän ruhtinaan te tapoitte; (samoin muhamedkinkielsi Jeesuksen ja valitsi mielihalujensa mukaisen jumalan: 5. Muhammed nai (adoptio)poikansa vaimon. Kun kansa naureskeli Muhammedille, hän sai ilmestyksen, jossa kerrottiin, ettei adoptiolapsi ole oikea lapsi. Muhammedilla on muitakin todella outoja ilmestyksiä, joilla ei ollut muuta tarkoitusta, kun miellyttää Muhammedia. Jopa Aisha sanoi: "Allah kiiruhtaa toteuttamaan sinun mielihalujasi." ja alkoi kaulojen katkominen.
      Mutta Elämän Ruhtinaan Jeesuksen Kristuksen Muhamedkin hylkäsi)Mutta:

      hänet Jumala on herättänyt kuolleista, ja me olemme sen todistajat. Ja uskon kautta hänen nimeensä on hänen nimensä vahvistanut tämän miehen, jonka te näette ja tunnette, ja usko, jonka Jeesus vaikuttaa, on hänelle antanut hänen jäsentensä terveyden kaikkien teidän nähtenne. Ja nyt, veljet, minä tiedän, että te olette tietämättömyydestä sen tehneet, te niinkuin teidän hallitusmiehennekin Mutta näin on Jumala täyttänyt sen, minkä hän oli edeltä ilmoittanut kaikkien profeettain suun kautta, että nimittäin hänen Voideltunsa piti kärsimän.
      Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois,  että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen. Taivaan piti omistaman hänet niihin aikoihin asti, jolloin kaikki jälleen kohdallensa asetetaan, mistä Jumala on ikiajoista saakka puhunut pyhäin profeettainsa suun kautta. Sillä Mooses on sanonut: 'Profeetan, minun kaltaiseni, Herra Jumala on teille herättävä veljienne joukosta; häntä kuulkaa kaikessa, mitä hän teille puhuu. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka ei sitä profeettaa kuule, hävitetään kansasta.' Ja kaikki profeetat Samuelista alkaen ja kaikki järjestään, jotka puhuneet ovat, ovat myös ennustaneet näitä päiviä. Te olette profeettain ja sen liiton lapsia, jonka Jumala teki meidän isiemme kanssa sanoen Aabrahamille: 'Ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki maan sukukunnat.'Teille ensiksi Jumala on herättänyt Poikansa ja lähettänyt hänet siunaamaan teitä, kun käännytte itsekukin pois pahuudestanne."

      Tämä lupaus kuuluu kaikille ihmisille, myös muslimeille kunhan itse kukin kääntyy ja sanoo Jeesus anna anteeksi ja ota armoihisi. Tule minun sisälle ja muuta minut

      • satujahve

        11 "Mitään Herralle tuotavaa ruokauhria ei saa valmistaa hapantaikinasta. Mitään, missä on käytetty hapatetta tai hunajaa, ei saa polttaa tuliuhrina Herralle"

        Millainen jumalaolento ei siedä hapantaikinasta valmistettua uhria? Siis, oikeasti? Tämä jumalaolento kirjoitutti pyhään opukseensa miten hän inhosi hapantaikinaa?

        Olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento niin typerä että ei sietäisi hapantaikinaa? Olisiko paimentolaismiehen keksimä jumalaolento näin typerä?

        Vastaus on selvä, lamppu syttyy ja kilinä käy :)


    • Wau

      "Mitään Herralle tuotavaa ruokauhria ei saa valmistaa hapantaikinasta. Mitään, missä on käytetty hapatetta tai hunajaa, ei saa polttaa tuliuhrina Herralle"
      Hapate kuvaa tässä syntiä ja hunaja kuvaa imelää imartelua kumpaakaan Jeesuksen elämässä ei ollut,

      hebr 10:19 Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään, >> Jakeen lisätiedot
      10:20 jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta,
      10:21 ja koska meillä on "suuri pappi, Jumalan huoneen haltija",
      10:22 niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta ja ruumis puhtaalla vedellä pestynä;
      10:23 pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen;
      10:24 ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin;
      10:25 älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän.

      :26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
      :27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.

      :27 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan
      todistuksen nojalla kuoleman:

      :29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!
      :30 Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa."
      :31 Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.

      • satujahve

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Vanhassa testamentissa mellastaa uhreilla ja verellä mässäilevä jumalaolento. Onkin hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä olisiko ikuinen jumalaolento näin narsistinen, sadistinen ja kammottava... entäs olisiko paimentolaismiehen keksimä jumala?


    • Wau

      Hebr.10:27-31 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä! Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa." Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.
      Room. 2:1-16 Sentähden sinä, oi ihminen, et voi millään itseäsi puolustaa, olitpa kuka hyvänsä, joka tuomitset. Sillä mistä toista tuomitset, siihen sinä itsesi syypääksi tuomitset, koska sinä, joka tuomitset, teet samoja tekoja. Ja me tiedämme, että Jumalan tuomio on totuuden mukainen niille, jotka senkaltaisia tekevät.
      -Vai luuletko, ihminen, sinä, joka tuomitset niitä, jotka senkaltaisia tekevät, ja itse samoja teet, että sinä vältät Jumalan tuomion? Vai halveksitko hänen hyvyytensä ja kärsivällisyytensä ja pitkämielisyytensä runsautta, etkä tiedä, että Jumalan hyvyys vetää sinua parannukseen?
      -Kovuudellasi ja sydämesi katumattomuudella sinä kartutat päällesi vihaa vihan ja Jumalan vanhurskaan tuomion ilmestymisen päiväksi, hänen, "joka antaa kullekin hänen tekojensa mukaan": niille, jotka hyvässä työssä kestävinä etsivät kirkkautta ja kunniaa ja katoamattomuutta, iankaikkisen elämän, mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus.
      -Tuska ja ahdistus jokaisen ihmisen sielulle, joka pahaa tekee, juutalaisen ensin, sitten myös kreikkalaisen;
      -mutta kirkkaus ja kunnia ja rauha jokaiselle, joka tekee sitä, mikä hyvä on, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle!
      -Sillä Jumala ei katso henkilöön.
      Sillä kaikki, jotka ilman lakia ovat syntiä tehneet, ne myös ilman lakia hukkuvat, ja kaikki, jotka lain alaisina ovat syntiä tehneet, ne lain mukaan tuomitaan;
      -sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan.
      Sillä kun pakanat, joilla ei lakia ole, luonnostansa tekevät, mitä laki vaatii, niin he, vaikka heillä ei lakia ole, ovat itse itsellensä laki ja osoittavat, että lain teot ovat kirjoitetut heidän sydämiinsä, kun heidän omatuntonsa myötä-todistaa ja heidän ajatuksensa keskenään syyttävät tai myös puolustavat heitä - sinä päivänä, jona Jumala on tuomitseva ihmisten salaisuudet Kristuksen Jeesuksen kautta, minun evankeliumini mukaan.

      • sxatujahve

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Vanhaa testamenttia ei tarvitse kauaa lukea huomatakseen että jumala ei luonut ihmistä omaksi kuvakseen vaan ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen. Siksi tämä uhreilla ja verellä mässäilevä narsistinen, sadistinen ja paha jumalaolento on täysin luojansa, paimentolaismiehen kaltainen.


    • Wau

      "5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla." jo tämänkin sanan mukaan te olette jo tuominneet itse itsenne.

      Joh. 5:37-47 Jeesus Kristus Jumalan Voideltu Saoo:
      "Ja Isä, joka on minut lähettänyt, hän on todistanut minusta. Te ette ole koskaan kuulleet hänen ääntänsä ettekä nähneet hänen muotoansa, eikä teillä ole hänen sanaansa teissä pysyväisenä; sillä te ette usko sitä, jonka hän on lähettänyt.
      Te tutkitte kirjoituksia, sillä teillä on mielestänne niissä iankaikkinen elämä, ja ne juuri todistavat minusta; ja te ette tahdo tulla minun tyköni, että saisitte elämän.
      -En minä ota vastaan kunniaa ihmisiltä; mutta minä tunnen teidät, ettei teillä ole Jumalan rakkautta itsessänne.
      Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.
      Kuinka te voisitte uskoa, te, jotka otatte vastaan kunniaa toinen toiseltanne, ettekä etsi sitä kunniaa, mikä tulee häneltä, joka yksin on Jumala?
      -Älkää luulko, että minä olen syyttävä teitä Isän tykönä; teillä on syyttäjänne, Mooses (laki), johon te panette toivonne. Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?"

      • satujahve

        11 "Mitään Herralle tuotavaa ruokauhria ei saa valmistaa hapantaikinasta. Mitään, missä on käytetty hapatetta tai hunajaa, ei saa polttaa tuliuhrina Herralle"

        Millainen jumalaolento ei siedä hapantaikinasta valmistettua uhria? Siis, oikeasti? Tämä jumalaolento kirjoitutti pyhään opukseensa miten hän inhosi hapantaikinaa?

        Olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento niin typerä että ei sietäisi hapantaikinaa? Olisiko paimentolaismiehen keksimä jumalaolento näin typerä?

        Vastaus on selvä, lamppu syttyy ja kilinä käy.


    • Hyvät-muistot

      11 "Mitään Herralle tuotavaa ruokauhria ei saa valmistaa hapantaikinasta. Mitään, missä on käytetty hapatetta tai hunajaa, ei saa polttaa tuliuhrina Herralle"

      Ei tuossa kiellossa mitään ihmeellistä ole Jumala on Jumala.
      2 Ms 13:3 Ja Mooses sanoi kansalle: "Muistakaa tämä päivä, jona te lähditte Egyptistä, orjuuden pesästä; sillä Herra vei teidät sieltä pois väkevällä kädellä. Sentähden älköön mitään hapanta syötäkö

      Mt 26:26-28 Ja heidän syödessään Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi opetuslapsillensa ja sanoi: "Ottakaa ja syökää; tämä on minun ruumiini."
      Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: "Juokaa tästä kaikki; sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.
      1 Kr 11:26 Sillä niin usein kuin te syötte tätä leipää ja juotte tämän maljan, te julistatte Herran kuolemaa, siihen asti kuin hän tulee

    • entäkohta6

      Hoos. 9:7
      Rangaistuksen päivät tulevat, koston päivät tulevat, Israel saa tuntea sen. Hulluna on oleva profeetta, mieletönnä hengen mies sinun paljojen rikoksiesi ja paljon vainoamisen tähden.

    • satujahve

      "Ei tuossa kiellossa mitään ihmeellistä ole Jumala on Jumala"

      Eli sinusta ei ole mitään ihmeellistä siinä että ajaton ja ikuinen viisas jumalaolento ilmoittaa pyhässä opuksessaan että hänen alttarillaan ei sitten hapantaikinaa uhrata?

      Tällainen jumalaolentohan olisi täysin absurdi ja naurettava :D Ja ainoa selitys tälle hapantaikina inholle onkin paimentolaismies joka keksi tämän 'jumalansa' säännön ties mistä syystä :D

      13 "Mausta suolalla jokainen ruokauhrilahjasi.

      Suolalla tämä jumalaolento tosin tykkäsi mässäillä. Ehkäpä jumalan verisuonet eivät kärsi liiasta suolan käytöstä :)

    • lLMARI

      Sana vastaan sana. Pelkkää tyhjää väittelyä.
      Nyt pitää jonkun laittaa faktaa pöytään (valokuvaa ei phptoshopattuja, DNA näyte tai muuta pitävää).

    • kyllästynytkamelikuski

      Pedofiili paskaläpiäijä, joka piti 8-vuotiasta Aishaa vaimona.

    • satujahve

      11 "Mitään Herralle tuotavaa ruokauhria ei saa valmistaa hapantaikinasta. Mitään, missä on käytetty hapatetta tai hunajaa, ei saa polttaa tuliuhrina Herralle"

      Millainen jumalaolento ei siedä hapantaikinasta valmistettua uhria? Siis, oikeasti? Tämä jumalaolento kirjoitutti pyhään opukseensa miten hän inhosi hapantaikinaa?

      Olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento niin typerä että ei sietäisi hapantaikinaa? Olisiko paimentolaismiehen keksimä jumalaolento näin käsittämättömän typerä?

      Vastaus on selvä, lamppu syttyy ja kilinä käy.

    • Jumalan_profeetat

      todistavat Jeesuksen olevan Herra ja ristillä sovittaneen kaikkien ihmisten synnit ja samoin vain Jeesuksen kautta pääsee Jumalan valtakuntaan, kun syntyy vedestä ja Hengestä ja todistaa Jeesuksesta toiselle ihmiselle tilaisuuden siihen koittaessa, ja vapaus on tietysti elää Jumalan Hengen opetuksessa ja johdatuksessa ja siunaantua valtavasti ja moninaisesti.

    • Viettelys

      Tätä viestiä ei liitetty tähän viestiketjuun. Muistutan että Suomessa on sananvapus ja te rikotte räikeästi.
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13669003

      2 Tes.2:3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, >> Jakeen lisätiedot
      2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
      2:5 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
      2:6 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
      2:7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
      2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
      2:9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
      2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
      2:11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
      2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen

    • satujahve

      3. Moos. 12:6 "Kun pojan tai tytön synnyttämisestä määrätty puhdistumisaika on kulunut umpeen, naisen on tuotava papille pyhäkköteltan oven eteen vuoden vanha karitsa polttouhriksi ja metsäkyyhky tai muu kyyhkynen syntiuhriksi. 7 Pappi uhratkoon ne Herran edessä ja toimittakoon sovitusmenot, ja näin nainen on taas puhdas verenvuodosta. Tämä laki koskee naista, joka on synnyttänyt lapsen, joko pojan tai tytön.

      Sen lisäksi että tämä raamatussa temmeltävä jumalaolento vaati eläinuhreja ja verta alttarilleen, kuvitteli tämä olento myös eläinuhrin puhdistavan naisen synnytyksestä johtuvasta veren vuodosta.

      Sitä voi jokainen miettiä olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento näin narsistinen, itsekäs, typerä ja tietämätön? Entä olisiko paimentolaismiehen keksimä jumalaolento?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1665
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1525
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1434
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      45
      1401
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1268
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      9
      1147
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe