miehet varokaa Yh-äitejä

kidsnomore

Olen hassahtanut lyömään hynttyyt yhteen naisen kanssa jolla on kolme lapsukaista Ja joutunut samalla maksumieheksi sekä lastenhoitajaksi. Eniten on ruvennut nyppimään uusin käytäntö eli minusta on tullut hänen mukuloittensa hovikuljettaja harrastuksiin joista joudun maksamaan ainakin välillisesti vielä suurimman osan. "ollaan yhteistä perhettä" on tullut avokin tunnussana
,en mä mihinkään isäkin saappaisiin ollut hyppäämässä. Ihmetyttää miksi ipanoita pitää edes tehdä jos ei omat rahkeet heidän kanssaan riitä. Halusin vain sen naisen,en mitään suurperhettä elätettäväkseni..
varokaa nyt hyvät miehet noita onnettomia yksinhuoltajia

74

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppeliini1

      Tiesitko ennenkuin laahasit itsesi naisen asuntoon että hänellä on liuta lapsia huollettavinaan? Vai tuliko tuo tieto kuin salama kirkkaalta taivaalta se jälkeen kun olitte asuneet jo yhdessä?

      Kummassakin tapauksessa sinä olet mennyt takaperin puuhun ja nyt kun putoat päällesi, saat aivan millilleen mitä tilasit! Kuule, niin se vaan on että tyhmyydestä sakotetaan.

      • kidsnomore

        En laahautunut hänen asuntoonsa vaan vuokrasimme yhdessä asunnon ja tottakai olin hänen vekaroistaan tietoinen, senhän takia jouduttiin katsomaan iso asunto jossa on myös vuokra suhteellisen korkea ja siitäkin maksan puolet korrektisti omasta pussistani. Pidän kyllä hänen lapsistansakin mutta tiedostan sisälläni ettei ne ole biologisesti minun enkä ole heille elatusvelvollinenkaan. Yksinhuoltajilla on vaan kiire päästä jakamaan kulut ja vaivannäkö toisen kanssa ,ihan kuin se olisi itsestäänselvyys


      • kolmenäiti

        Jos mies on lammas joka ei osaa arvioida kohtuutta eikä osaa ilmaista itseään suhteessa, niin yllätys yllätys hän joutuu antamaan enemmän kuin saa. Katkeroidu rauhassa tai lähde tai opettele keskustelemaan asioista.
        Eipä täs muuta.


      • nomorekids

        On kuule keskusteltu, mutta tuloksetta. Ai se onkin lampaan merkki kun pitää toisten kersoista huolta. Olen äitinikin kanssa puhunut tästä paljon ja ihan samoilla linjoilla hän on ollut, varoittikin asiasta ennen yhteen muuttoa mutta en arvannut asian laajuutta. Yhdessä. Yh-äidit täälä kuorossa vielä haukkuu tyhmäksi ,kertoo kyllä paljon yleisestä asenteesta Ko.Ryhmässä
        eipäs täs muuta


      • dsafdsafsad

        Ja olet oikein äitisi kanssa puhunut :D Vitun mamin munkkihuuli!
        Pitäisiköhän sinun alkaa ajattelemaan omalla päällä?
        Kyllä kuule kersa se vaan on niin, että jos toista rakastaa, on valmis jakamaan, tukemaan ja osallistumaan kaikessa.
        Olet yhteen muuttaessa tiennyt lapsista, joten lopeta turha valitus.


      • yhntohvelisankari

        Naisten vastauksia. Kuule miehen vastaus on että lähde vittuun sieltä ja jätä ämmä maksamaan lastensa elatus itse. Kun kerran vastuuttomasti niitä tehdään hetken mielijohteesta jonkun retkun kanssa niin maksakoon tyhmyydestään ihan itse. Ei koskaan kannata astua hyväksikäytettäväksi. 70 pros yh äidin uusista elättäjistä on otettu vain taloudellisista syistä. Kun huippumiehet ei niihin haksaa niin pakko ottaa joku kiltti äidin raasu. Ei ne miehestä välitä. Vaan sijaisisästä. Ota vain tyttöystäväksi ja pöllytä lakanoita. Jos alkaa painostus yhteiselämään niin nosta kytkin. Rahasi ja aikasi ei ole kusettavaa yh hempukkaa varten tarkoitettu.


      • kidsnomore

        Kärkevästi ilmaistu, mutta valitettavasti tätä päivää ja todellisuutta.
        nyttemmin ovat asiat edenneet siten että YH. Mutsi rullaa arkeaan etsien uutta leipäpuuta omalla tahollaan ja minä osaan varoa vastaisuudessa tuollaisia sudenkuoppia.

        Kylläpä nousi yh- äipät takajakoilkeen kun julkesin tuomaan oman kokemukseni esille joka ei liene lainkaan ainutlaatuinen.
        Että VAROKAA !


    • provokotääolisulta

      No jos suoraan sanon, niin haiskahtaa siltä, että sulla oli kiire saada nainen hoitamaan itseäsi (kaikilla tavoin) etkä siinä kiireessäsi malttanut ajatella kovin pitkälle. Et siis rakasta naistasi koska et välita hänen lapsistaankin vaan halusit vain pikaisesti ykisnäisyydenpelossasi uuden "äidin", myit varmaan itsesi rakkauden nimissä jotta saitte nopeasti sen asunnon hankittua (ajattelit ehkä säästäväsi kivasti yhteistaloudessa?). Että ihan oikein sulle! Miehet ei vain osaa eikä uskalla olla itsenäisiä yksin vaan on niin kiire löytää aina uusi, ja sit valitetaan. Anteeksi vaan totuus.

      • kidsnomore

        Huh huh, vaikuttaa katkeran äipän kirjoitukselta taas kerran. Kyllä se paine yhteistalouteen tuli sieltä avokin puolelta, olen saanut opiskella itselleni hyvän ammatin ja siitä johtuen hyvin toimeentuleva, ei minun olisi tarvinnut sen vuoksi yhteen
        muuttaa eikä varsinkaan etsiä äitihahmoa, riittää kun hoitaisi ja rahoittaisi omat jälkikasvunsa kun niitä on tehnytkin
        Siinä totuutta


      • kidsnomore kirjoitti:

        Huh huh, vaikuttaa katkeran äipän kirjoitukselta taas kerran. Kyllä se paine yhteistalouteen tuli sieltä avokin puolelta, olen saanut opiskella itselleni hyvän ammatin ja siitä johtuen hyvin toimeentuleva, ei minun olisi tarvinnut sen vuoksi yhteen
        muuttaa eikä varsinkaan etsiä äitihahmoa, riittää kun hoitaisi ja rahoittaisi omat jälkikasvunsa kun niitä on tehnytkin
        Siinä totuutta

        Mitä nyt jos hankkisit itsellesi munat. jos et ole tyytyväinen elämääsi, muuta sitä.

        olet nyt keskustellut asioista, sekä vaimokkeesi, että äitisi kanssa. jos asiat eivät muutu keskustelemalla, on sinun muutettava niitä yksipuoleisesti, mutta se vaatii kovan asettamista kovaa vastaan ja voi merkitä jopa eroa.


      • 8542
        kidsnomore kirjoitti:

        Huh huh, vaikuttaa katkeran äipän kirjoitukselta taas kerran. Kyllä se paine yhteistalouteen tuli sieltä avokin puolelta, olen saanut opiskella itselleni hyvän ammatin ja siitä johtuen hyvin toimeentuleva, ei minun olisi tarvinnut sen vuoksi yhteen
        muuttaa eikä varsinkaan etsiä äitihahmoa, riittää kun hoitaisi ja rahoittaisi omat jälkikasvunsa kun niitä on tehnytkin
        Siinä totuutta

        Ei kukaan voi toista painostaa muuttamaan yheen. Kyllä sulla on ollu omat halut.


      • vaakanäyttää

        Uskaltaako ne ylipainoiset yh-äiditkään yksin olla, kun pitää saada uusi mies jo ennen kuin entisestä on eronnut?


    • EiKuulostaReilulta

      Ei kuulosta reilulta tilanteelta. Tosin kaikki eivät toimi samoin. Minullakin on kolme lasta, jotka ovat tosin muuttaneet opiskelmaan ja omilleen. Me jaoimme aikanaan kulut niin, että mies asui tässä "ilmaiseksi" ja ruokakulut ym. jaoimme pääluvun mukaan, eli mies maksoi 1/5 osan. Lasten hankinnat ja harrastukset luonnollisesti maksoin minä. Ei kyllä tullut mieleenkään pyytää mieheltä niihin rahaa, koska lapset eivät ole yhteisiä.

      Nyt lasten muutettua omilleen ruokakulut jaetaan puoliksi ja mies osallistuu asumiskuluihin 100 eurolla kuussa. Asumiskuluni ovat 1000 eur/kk, joten miehen osuus on 10%.

      • ifanoff

        Tommonen on kyllä erittäin harvinaista, harvemmalla ämmällä on vaan varaa toimia oikeudenmukaisuuden periaatteella ja sitten alkaa lypsäminen, ja yleensä ne satunnaiset suominaiset joilla olisi taloudelliset sekä henkiset resurssit hoitaa asiansa oikein eivät olekaan yllätys yllätys Yh. Äitejä vaan kunnollisia perheenäitejä


      • EiKuulostaReilulta

        On totta, että tulotasoni on osaltaan mahdollistanut tämän. Ja myös voimakas motivaatio selvitä ja pärjätä. Vaikka siis olenkin eronnut ja yh-äiti enkä kunnollinen perheenäiti.

        Joka tapauksessa en kyllä oikein usko tuota, että olisi kovin yleistä, että halutaan uuden kumppanin maksavan lasten kuluja. Uskon, että tilanne on pikemminkin niin, että mies alun huumassa haluaa osoittaa "hyvyyttään" hankkimalla lapsille kaikenlaista. Sitten siitä jää tapa, josta mies ei osaa irrottautua ja kokee olevansa satimessa.


    • SöpöPentu

      Tosimiehet ottaa haasteet vastaan

      Jos rakastat tätä naista tosissasi rakastat kaikkea mikä hänen mukanaan myös tulee

      • YlpeästiOmienKasvattaja

        Rakkaus on eri asia kuin hyväksikäyttäminen. Lapsen biovanhemmat ovat elastuvelvollisia lapsistaan. Aloittaja voi olla kiva aikuinen lasten elämässä äidin kumppanina, mutta taloudellisesti äidin tulee olla nykyisestä puolisostaan riippumaton.


      • kidsnomore

        Ehkä en ole tosimies, ja rakastan vain avopuolisoani ilman että maksan mukisematta kolmen
        Vekaran kulut, asumisen ja ruuat sekä kuljetukset, avokilla ei ole autoa. Se mikä tuli minulle yllätyksenä oli hänen alhainen ansiotasonsa ja nyt hän ja lapset ovat huomanneet että on rahaa käytössä enempi kuin ennen,niin sitä myös tuntuu kuluvan, harmittaa todella kun säästöt hupenevat tämmöiseen sirkukseen ja joutuu ilmeisesti lopettamaan kokeilun tämän muuten ok naisen kanssa. Ihmettelen vaan että miten kummassa hän on tullut taloudellisesti toimeen ennen minua. Kannattaa oikeasti miehet kelata tarkkaan näiden äitien kanssa. Olin olevinani niin isoa poikaa kun en kuunnellut äitini viisaita sanoja ennen muuttoa ja ihastuminen sokeuttanut vielä


      • kaksinkaunihimmin

        Ikävästi on sulle käynyt. Kai avokki saa lapsistaan elarit, lapsilisät? Kyllähän niillä yhtä sun toista kustantaa. Jos lapset on jo sen verran isoja, että voivat omin neuvoin mennä harrastuksiinsa niin bussilippu kouraan tai fillari alle tietysti voi järkevästi ajottaa kauppa ym menot lasten harrastusten ajaksi. Kannattaa kartottaa tilanne ennen hätäistä päätöstä.

        yh itsekin.


      • kidsnomore

        Tottakai elarit tulee, mutta se Kela minimi. Biologisella "isällä" sattuu olemaan PA. Ja äidillä menee osa palkasta velkajärjestelyyn kaiken muun lisäksi, ruokakaupassa vain minulla sattuu olemaan rahaa,varsinkin viikonloppuruoat höylätään aina minun tililtäni.
        YH-loukku.


      • eikaieikai
        kidsnomore kirjoitti:

        Tottakai elarit tulee, mutta se Kela minimi. Biologisella "isällä" sattuu olemaan PA. Ja äidillä menee osa palkasta velkajärjestelyyn kaiken muun lisäksi, ruokakaupassa vain minulla sattuu olemaan rahaa,varsinkin viikonloppuruoat höylätään aina minun tililtäni.
        YH-loukku.

        elarit ja lapsilisät kolmesta lapsesta yhteensä 800 egee, kai muija käy töissä tai ainakin saa työmarkkinatukea

        ei kai sua viilata linssiin


      • Rakkauskantaa-ko
        kidsnomore kirjoitti:

        Tottakai elarit tulee, mutta se Kela minimi. Biologisella "isällä" sattuu olemaan PA. Ja äidillä menee osa palkasta velkajärjestelyyn kaiken muun lisäksi, ruokakaupassa vain minulla sattuu olemaan rahaa,varsinkin viikonloppuruoat höylätään aina minun tililtäni.
        YH-loukku.

        Tehkää yhteinen taloustili. Kumpikin laittaa sinne x eur, nainen tässä tapauksessa enemmän. Sitten oikeasti teette ruokia sen budjetin rajoissa. Makaroonilaatikkoa yms. mistä lapset tykkää myös.

        Et kerro lasten ikää, mutta kerrottakoon ett' lasten kulutustaso nousee suurena hyppäyksenä 12-18 vuotiaana, jolloin oikeasti kuluu enemmän rahaa peruselämiseen kuin aikuisella...... Ja lapsilisä loppuu 17v.


      • Vautsi

        Juuri näin.Siinä puhuu kunnon mies! Aamen :)


      • trwtgyer
        kidsnomore kirjoitti:

        Tottakai elarit tulee, mutta se Kela minimi. Biologisella "isällä" sattuu olemaan PA. Ja äidillä menee osa palkasta velkajärjestelyyn kaiken muun lisäksi, ruokakaupassa vain minulla sattuu olemaan rahaa,varsinkin viikonloppuruoat höylätään aina minun tililtäni.
        YH-loukku.

        Ennen kuin haukut lisää yh-äitejä, otapa pää pois per'seestä ja katso peiliin: olisiko kannattanut tehdä tietyt yhteiseen taloudenpitoon liittyvät asiat selväksi ENNEN yhteisen asunnon hankkimista?! Oliko "huuma" niin suurta, ettet tiennyt / tiedostanut, mihin olet ryhtymässä? Etkö tiennyt naisen rahavaikeuksista? Ettekö sopineet yhteisistä pelisäännöistä? Ettekö puhunneet omista toiveistanne uudessa tilanteessa?

        No myöhäistä rypistää, kun on jo housussa. Harmittaa vain tuo KAIKKIEN yh-äitien niputtaminen tyyliin "ne on rahanahneita pas-ko-ja kaikki, etsivät elättäjää", kun tuollaisia hyväksikäyttäjiä on vain murto-osa.


      • eugrfe
        trwtgyer kirjoitti:

        Ennen kuin haukut lisää yh-äitejä, otapa pää pois per'seestä ja katso peiliin: olisiko kannattanut tehdä tietyt yhteiseen taloudenpitoon liittyvät asiat selväksi ENNEN yhteisen asunnon hankkimista?! Oliko "huuma" niin suurta, ettet tiennyt / tiedostanut, mihin olet ryhtymässä? Etkö tiennyt naisen rahavaikeuksista? Ettekö sopineet yhteisistä pelisäännöistä? Ettekö puhunneet omista toiveistanne uudessa tilanteessa?

        No myöhäistä rypistää, kun on jo housussa. Harmittaa vain tuo KAIKKIEN yh-äitien niputtaminen tyyliin "ne on rahanahneita pas-ko-ja kaikki, etsivät elättäjää", kun tuollaisia hyväksikäyttäjiä on vain murto-osa.

        Mistä tulee näitä jälkiviisaita paskiaisia jotka luuletvat tietävänsä kaiken kaikista asioista.


    • Kuusikärhä

      Kuulehan miksi sinä menet yhteen naisen kanssa jolla on lapsia. Sinä tuossa olet vastuuton. Jos et aio osallistua perheen elämään kuten mies yleensä kuuluu. Niin sinun on paras lähteä omille teillesi. Sillä on vastuutonta leikkiä toisten tunteilla. Varsinkin lasten.
      Minkä ihmeen takia ette ole keskustelleet ensin selviksi mikä sinun rooli on kun asutte yhdessä. En usko että sinä voit elää kuin sinkku jos asut yhdessä naisen kanssa jolla on lapsia. Ota järki käteen ja mieti mitä haluat ja keskustele hänen kanssaan, täällä purnaaminen ei auta sinua yhtään.

    • mamma27

      Ei me yh mammat maksumiestä etsitä vaan elämän kumppania joka on valmis jakamaan vastuun yhdessä. Koski se sitten kotia,lapsia yms.. Kun itse rupesin suhteeseen mieheni kanssa tein heti selväksi että hän ei voi saada vain minua vaan koko "paketin". Yhteen muutettaessa sovimme kuka maksaa ja mitä. Itse olen lapseni kaikki menot hoitanut enkä koskaan pyytänyt miestäni maksumieheksi. Hän itse on halunnut olla se perheen "pää" ja osallistua myös lapseni menoihin vaikkei lapsi olenkaan hänen. Lisäksi hän myös antaa minulle välillä sitä omaa aikaa että voin tehdä omia juttujani ja tällöin katsoo lapseni perään. Kaikki eivät välttämättä ole yhtä suvaitsevaisia,omistautuneita ja vastuuta haluavia persoonia. Jos aloittajaa tosiaan häiritsee olla "maksumiehenä" niin keskustele asiasta puolisosi kanssa siitä rahankäytöstä ja ettet halua olla maksajana kaikessa. Selkeät pelisäännöt kehiin niin homma toimii :)

      • mamma27

        Lisättäköön ettei kaikki ole omasta tahdostaan yh mammoja. Toisilla mies on menehtynyt onnettomuudessa jne..


    • nähtyon

      Jokaisen lapsettoman miehen pitää opetella tämä samainen asia kantapäänkautta ja itsekkin sen pari kertaa kokeillut YH-äidin kanssa seurustelua ja joskus vähän pidemppäänkin mutta samassa taloudessa en virallisesti asunut kylläkään ja samaa rataa on mennyt kuin ap:lla ja kuunnellen tuota samaa koko "paketin" hyväksymistä että vältäkää ihmeessä näitä yh-äippiä kun siinä "pelissä" miehellä ei ole mitään jakoa kun olla "vara-isä" maksavana osapuolena ja mitään valtaa ei ole lasten suhteen vaan kuunnellen tuota lasten ja äidinkin suusta että sinä et ole isä mutta lastenvahdiksi kelpaat ja lasten autokuskiksi.

      Se on vaan kun nettisaitit on pullollaan yh-äitejä kun tämä Suomensosiaaliturva kannustaa ja innostaakin eroamaan ihan taloudellisesti ja ns. vapaista naisista suuri osa on jo lapsia omaavia mutta valintanne on oma..

      Nyt sitten olen eronnut mutta pienten lasten isä ja elän ja tapaan heitä säännöllisesti niin enpä sitten kelpaa millään näille YH:lle kun minä olen tarjoamassa omaa "pakettia" kun se on hänen lapsiltaan pois ja pitää hyväksyä toisten tekemät lapset vastavuoroisesti ja ihan aikuismaista, tosimielellä yhdessä tekemistä parisuhdetta kuvittelenkin mutta hyvin se pyyhkii yksin näinkin.

      • 519

        Erittäin hyvä kommentti. Naiset on kyllä suu vaahdossa hokemassa kokopakettia. Vaan eipä kelpaa toisinpäin.


      • eieieieoiieeii
        519 kirjoitti:

        Erittäin hyvä kommentti. Naiset on kyllä suu vaahdossa hokemassa kokopakettia. Vaan eipä kelpaa toisinpäin.

        Väärin. Sekä minulla että miehelläni on lapsia. Hyvin kelpaa meidän perheeseen ihan jokainen, samalla tavalla! Ei tulisi mieleenkään vaatia mieheltä jotain sellaista, mihin en itsekin ollut valmis.


      • säännötrakkaudelle
        519 kirjoitti:

        Erittäin hyvä kommentti. Naiset on kyllä suu vaahdossa hokemassa kokopakettia. Vaan eipä kelpaa toisinpäin.

        Mulle kelpaa kokopaketti <3 <3 <3


      • Malkunen

        Oon siis nainen...


    • kidsnomore

      Koko paketti joo. Kyllä minä olen päättänyt jättää tämän paketin vaikka harmittaa koska nainen on muutoin mieleiseni, onhan sentään kesä niin on sinkkuna ihan mukava olla, kunhan muistaa pitää näpit erossa yh- mammoista.
      kantapään kautta tuli mentyä

      • 8654132

        No pysy kaukana yksinhuoltaja äideistä jos et osaa rueta isäpuoleksi hänen lapsilleen. Käytöksesi on vastuutonta kun katsotaan lasten kannalta.


      • 142
        8654132 kirjoitti:

        No pysy kaukana yksinhuoltaja äideistä jos et osaa rueta isäpuoleksi hänen lapsilleen. Käytöksesi on vastuutonta kun katsotaan lasten kannalta.

        Vanhempien käytös tuossa minusta vastuutonta, jos omien lasten elatuksesta ei kyetä kantamaan vastuuta vaan sysätään se kolmannelle osapuolelle.


      • 719
        142 kirjoitti:

        Vanhempien käytös tuossa minusta vastuutonta, jos omien lasten elatuksesta ei kyetä kantamaan vastuuta vaan sysätään se kolmannelle osapuolelle.

        Kyllä aloittaja tässä se vastuuton on. Jos yhteen muutetaan niin yhdessä eletään, parisuhde ei ole pelkkää huvittelua vaan myös vastuut jaetaan. Ei ole normaalia että parisuhteessa toinen hoitaa velvollisuudet ja toinen ei ota mistään vastuuta. Toivottavasti ap tosiaan lähti tästä suhteesta, tuolla asenteella saa vain vahinkoa aikaiseksi.


      • 520
        719 kirjoitti:

        Kyllä aloittaja tässä se vastuuton on. Jos yhteen muutetaan niin yhdessä eletään, parisuhde ei ole pelkkää huvittelua vaan myös vastuut jaetaan. Ei ole normaalia että parisuhteessa toinen hoitaa velvollisuudet ja toinen ei ota mistään vastuuta. Toivottavasti ap tosiaan lähti tästä suhteesta, tuolla asenteella saa vain vahinkoa aikaiseksi.

        Ensisijaisesti vastuu lapsista on omilla vanhemmilla, jotka ovat päättäneet heidät hankkia. Ensisijaisesti vastuuton on tässä tapauksessa se vanhempi, joka on kyvytön tai haluton tätä itse valitsemaansa vastuuta kantamaan.

        Olen itse eroperheen kasvatti ja kunnioitan vanhempiani erittäin suuresti muiden asioiden lisäksi myös siksi, että kantoivat erosta huolimatta vastuun kasvatuksestani ja elatuksestani ihan itse. Lapsella on kaksi vanhempaa, olivat he yhdessä tai erossa, seurusteli he uusilla tahoillaan tai ei. En pysty kunnioittamaan naisia (enkä miehiä), jotka etsivät kumppanista rakkauden sijaan ensisijaisesti varavanhempaa tai elättäjää.


      • 719

        No mun mielestä asia on aivan eri jos seurustella tai asutaan yhdessä. Yhteen muutto on vahva sitoutuminen parisuhteeseen ja näin ollen myös perheeseen jos sitä jo on. Se, että nainen olettaa miehen sitoutuvat arkeen EI tarkoita sitä että hän olisi "etsinyt ensisijaisesti kasvattaja, elättämään ja varavanhempaa", mutta kyllähän näiden roolien on tultava mukana jos kerran yhdessä asutaan ja lapsia on jo. Mieti nyt hieman lastenkin kannalta asiaa, en minä olisi lapsena sitä hyväksynyt jos äitini uusi mies olisi muuttanut meille, muttei olisi ottanut mitään vastuuta meistä. Hänhän olisi silloin ollut vain kolmas lapsi aikuisen vaatteissa.

        Jos yh:n kanssa haluaa seurustella niin ihan vapaasti, mutta perhe-elämään ei sekaannuta jos ei ole valmis ottamaan vastuuta!


      • 719
        520 kirjoitti:

        Ensisijaisesti vastuu lapsista on omilla vanhemmilla, jotka ovat päättäneet heidät hankkia. Ensisijaisesti vastuuton on tässä tapauksessa se vanhempi, joka on kyvytön tai haluton tätä itse valitsemaansa vastuuta kantamaan.

        Olen itse eroperheen kasvatti ja kunnioitan vanhempiani erittäin suuresti muiden asioiden lisäksi myös siksi, että kantoivat erosta huolimatta vastuun kasvatuksestani ja elatuksestani ihan itse. Lapsella on kaksi vanhempaa, olivat he yhdessä tai erossa, seurusteli he uusilla tahoillaan tai ei. En pysty kunnioittamaan naisia (enkä miehiä), jotka etsivät kumppanista rakkauden sijaan ensisijaisesti varavanhempaa tai elättäjää.

        Ihan mielenkiinnosta kysyisin vielä että oliko sinun vanhemmillasi sitten uusi(a) suhteita, ja jos oli niin muuttiko uusi heila teille kotiin? Ymmärrän kyllä sen että arvostaa omien vanhempiensa työtä ja näkee etteivät ole pyrkineet menemään sielä mistä aita on matalin, mutta en tosiaan lapsen näkökulmasta katsottuna voi käsittää miten voisi olla jollain tapaa hyvä, että perheessä on aikuinen joka ei huolehdi lapsista osaltaan, oli tämä sitten biologinen vanhempi tai ei. Tietenkään ei ruveta hyppimään varpaille mutta kaikkien lapsen elämään läheisesti kuuluvien tulee kantaa aikuisen vastuu lapsesta.


      • 1116
        719 kirjoitti:

        Ihan mielenkiinnosta kysyisin vielä että oliko sinun vanhemmillasi sitten uusi(a) suhteita, ja jos oli niin muuttiko uusi heila teille kotiin? Ymmärrän kyllä sen että arvostaa omien vanhempiensa työtä ja näkee etteivät ole pyrkineet menemään sielä mistä aita on matalin, mutta en tosiaan lapsen näkökulmasta katsottuna voi käsittää miten voisi olla jollain tapaa hyvä, että perheessä on aikuinen joka ei huolehdi lapsista osaltaan, oli tämä sitten biologinen vanhempi tai ei. Tietenkään ei ruveta hyppimään varpaille mutta kaikkien lapsen elämään läheisesti kuuluvien tulee kantaa aikuisen vastuu lapsesta.

        Lapsuuteni aikana ei meillä asunut kolmansia osapuolia. Tavallaan ymmärrän kyllä nuokin ajatukset, että lapsen elämässä merkittävässä roolissa olevien aikuisten tulee käyttäytyä vastuullisesti. Mutta joidenkin ihmisten perusolettamus, että "tietysti" uusiperheen tulonjako ym. pitää tehdä samalla tavalla kuin ydinperheessä (kulut aikuisten kesken puoliksi tai suhteessa tuloihin), on minusta lähtökohtaisesti todella vieras. Miksi kenenkään pitäisi maksaa sellaisten lasten elatusta, joilla on itsellään kaksi elossa olevaa työssäkäyvää vanhempaa?


      • 719

        No kyllä minustakin maksupolitiikka on tietysti oma lukunsa, eikä tietenkään voida olettaa että suhteen toinen osapuoli kustantaa yksin toiselle kuuluvia kuluja. Tämä pätee riippumatta siitä onko suhteessa (toisen) lapsia tai ei. Raha-asiat pitää kunkin pariskunnan sopia erikseen jo ennen yhteen muuttoa.

        Itse tartuin tässä ap:n asenteeseen: "Halusin vain sen naisen, en mitään suurperhettä elätettäväkseni". Millainen aikuinen ihminen muuttaa kotiin, jossa on lapsia, jos ei kerran lapsia halua?? Vastuuntunto on täysin hukassa. Itse koen että ap on tunkeilija tässä perheessä ja tällaisella asenteella ei ole minun mielestäni kenelläkään oikeutta toisen kotiin muuttaa. Lapset ovat aina etusijalla, kyllä tyhmemmänkin pitäisi se käsittää.

        Korostan, että raha-asiat ovat erikseen, maksumieheksi ei kenenkään tarvitse suhteen alkuvaiheessa joutua, mutta ei se niin mene että aikuinen ihminen muuttaa toisen kotiin eikä osallistu normaaliarkeen lainkaan!


    • 171717ooo

      Niin. Tuossa yhtälössä mies kelpaa toki lastenvahdiksi asioitten toimittajaksi ja
      maksumieheksi.
      Toki perhe arkeen kuuluu muutakin kuin tapittaa toisiaan silmiin.
      Ensin yh viehkeesti nappaa ukon koukkuunsa ja viehkeys loppuu sitten siihen.
      Sen jälkeen yh sanelee mitä teet ja mitä maksat.
      Jos yritätkään sanoa eriävää mielipidettä niin silloin tulee se totisella katseella sanotut sanat lapset on mulle ykkösenä.
      Ymmärtäähän sen. Totta kai.
      Mut samalla tulee sanotuksi rivien välissä se tosi asia mihin kaikkeen kelpaat ja mikä on paikkasi.
      Lasten vahdiksi jne...

    • tyhmyydestävelotetaan

      Miehet ja varsinkin vanhemmat sellaiset, ovat tyhmiä kun ihastuksissaan ottavat nuorten eronneiden naisten lapset elätettäväkseen, hoidettavakseen ja kuskattavakseen.

      Eräskin ikääntynyt mies kertoi kuinka sai naimakaupassa huollettavakseen naisen kaksi pientä lasta. Nyt pappa tekee yksin kaikki kotityöt, maksaa kaikki laskut ja istuu kotona hoitamassa noita pienokaisia sillä välin kun nuorikko viilettää ystävättäriensa kanssa viihteellä. Arvatenkin on tämä viisikymppinen uusisä hyvin pettynyt ja onneton.

      Siitä saa yleensä maksaa, jos haluaa itseään nuoremman ja kauniimman puolison!

      • mekkk

        Tyhmä mies kun naimisiin on menyyt ja ei varmaan tullut mieleen tehdä avioehtoa. Nuo kotitytöt voi jättää tekemättä ja laittaa sen nuorikon tekemään ja jos ei omia lapsia niin jättää hoitamatta kun e ikaikkeen tarvitse suostua.


    • pulinatpois

      Jos kolmevitonen suostuu naimaan viisikymppisen, on se päivänselvä asia, että jotain miehen on siitä maksettava. Ihmettelen tätä miesten ruikuttamista!

      • mekkk

        Voihan niitä nuuria yh kanssa sekstailla ja surustella ja viakka asua yhdessä mutta naimisiin ei kannata mennä ilman aviehtoa jos omaisuutta on kerttynyt ja se siitä. Sen verran on kokemusta kun -80 luvulla tuli erehdyttyä yh niin eihän siitä mitään tullut kun itsellä ihan muut jutut kun lastenhoito ja toinen oli että liian määräilevä nainen ja sen pitunen se.


    • JLKMÄÄ

      Pillulla on hintansa.....

    • Äetipuoli

      Itsekin olen yh. Minulla yksi lapsi. Muutin yhteen miehen kanssa jolla neljä lasta.. Tästähän se soppa syntyi.. Kaikki pitäisi mennä puoliksi, ja rahat on "yhteisiä". Alkuun sovittiin että kumpikin huolehtii omien lasten hankinnat, mutta ruuat yms ostetaan yhdessä.. Noh, ei toiminu käytännössä ja riitaa tulee jos jotain hankin omalle lapselle, vaatteita yms.. Saan lapsen isältä elatusmaksut, ja näillä ostan siis lapsen tarvitsemat asiat.. Miehen lapsilla on myös äiti olemassa, joten voivat yhdessä hankkia omien lastensa tarvitsemat tavarat ja vaatteet.. Oikeuksiahan minulla ei niihin lapsiin ole, mutta velvollisuudet sain..
      Ja koska olen nainen, niin saan myös pyykätä, siivota, kokata ja vahtia lapsia jos miehellä on jotain menoa. Ja näistähän ei etukäteen tarvitse kysellä tai puhua, senkun vaan menee ja ilmoittaa että sä oot sitten lasten kanssa taas kotona.
      Ei tarvinne miettiä miksi olen muuttamassa pois..

      • dpokopkr

        Minä olen myös äiti ja äitipuoli. Minun mielestäni on itsestään selvää, että kaikki on yhteistä ja kaikki maksetaan yhdessä. Olemmehan perhe. Miksi halusit muuttaa miehen ja hänen lastensa kanssa yhteen, jos et halunnut perhettä?

        Sen sijaan kyllä sinulla pitäisi olla oikeuksia niiden velvollisuuksien tueksi. Samassa kodissa asuvat vanhemmat yhteisvastuullisesti huolehtivat kaikkien lasten kasvatuksesta -niin hyvistä kuin mälsistäkin jutuista.

        Kyllä meilläkin enemmän lapsista, niin miehen kuin omistakin, arjessa huolehdin minä. Mutta toisaalta mies huolehtii enemmän monesta muusta asiasta. Ei meistä kumpikaan laiska ole, eikä käytä toista hyväkseen. Tiimityötä, hyvin toimii.


    • pökjopkoeoe

      Hmm... Teillä on ollut eri toiveet perhettä perustaessa. Sinä halusit vain kumppanin, nainen halusi eheän perheen. Sinun mielestä nainen käyttää sinua hyväkseen ja häntä olisi pitänyt varoa, mutta vastavuoroisesti eikö naisen olisi kannattanut varoa sinua, kun et halunnutkaan koko perhettä? Kuvittelitkö että voit alkaa suhteeseen naisen kanssa jolla on lapsia, ja elää arkeakin yhdessä, mutta et ottaisi lapsia osaksi elämääsi? Tyhmäkö olet?

      Sinulla on täysi oikeus haluta elää elämää ilman vastuuta lapsista. Mutta siinä tapauksessa on sinun velvollisuutesi tehdä se myös selväski suhteen alussa, ja mieluiten välttää suhteita naisten kanssa, joilla lapsia on.

      Koita kuitenkin ymmärtää, että on myös paljon miehiä, jotka loukkaantuisivat siitä, jos eivät pääsisi viettämään oikeaa perhe-elämää, vaan puoliso yrittäisi hoitaa omin tavoin ja kaiken lasten suhteen itse päättäen. Niitäkin tarinoita riittää, joissa isäpuolelle ei anneta vastuuta eikä sanavaltaa, ja isäpuoli kokee sen todella tympeäksi tilanteeksi, itsensä ulkopuoliseksi omassa kodissaan.

      Kyllä kun lapsia on, niin yhteinen ja yhtenevä perhe on ainoa toimiva ratkaisu. Siinä naisesi on oikeassa. Mutta sitä on vaikea tajuta, miksi teistä kumpikaan ei asiasta keskustallut ennen yhteen muuttoa... ????????

    • hyihelvettineyht

      Eroa tai tee asia selväksi, ettei ne ole sinun lapsia ja hoitakoon lasten isä taloudelliset tai ajalliset velvoitteet lasten suhteen. Nykyajan vanhemmat ovat tuollaisia muille vastuunsa jakavia oman edun ajajia. Eivät välitä lapsistaan ja vielä vähemmän muista ihmisistä. Kuka tekee omista lapsistaan rahallista tai ajallista riesaa kenellekään, edes anopille. Akka on löytänyt sinusta persehedelmilleen hyvän ruokkijan ja hoitajan. Laittaa ehkä ne saamansa elatusmaksut omaan kukkaroon ja sinä hölmö maksat muiden mukuloiden kulut, kun akka osaa olla röyhkeä.

      • eisääliä

        tautiin kuuluu myös myötätunnon hakeminen lasten kustannuksella ;)


    • näinnäkisin

      Puhdasta hulluutta sinkkumiehen muuttaa sirkukseen, jossa on kolme alaikäistä tenavaa ja itkeä jälkikäteen, kun on tullut kuluja ja ohjelmaa yli odotusten. Yksikin on liikaa, jos toisen lapset nyppii vähäänkään.
      Sellainen yksinhuoltaja sopii sellaiselle miehelle, joka haluaa perheen, mutta ei saa esimerkiksi omia lapsia ja ottaa mielellään koko paketin hoidettavakseen, tai yksinhuoltajamiehelle, joka tuo omat lapsensa mukanaan ja sitten vaan pikkubussiostoksille ja kotia leikkimään.

    • eroarahasta.fi

      Sain tarpeeksi. kun eräs totesi kuinka helppoa on lasten suosion kautta tutustua.

    • eroarahasta.fi
      • sinäTalkunen

        Olen <3 <3 <3


    • vapaakaikkeen

      Muuten vaikuttaa siltä, ettei aloittajasta ole mieheksi.

    • missälastenisät

      Kuinka moni tämän ketjun vastaajista on oikeasti yksinhuoltajia? Jos sopuisasti erotaan (ellei jää leskeksi), niin yleensä päädytään yhteishuoltajuuteen. Missä lasten isät luuraa? Eikö niillä ole mitään vastuuta lasten kuluista enää eron jälkeen?
      Aloittaja on hankalassa tilanteessa. Hän haluaisi olla osana perhettä mutta hänellä ei mun mielestä ole velvollisuutta maksaa lasten harrastuksista yms. koska ne kuuluu lasten vanhempien velvollisuuksiin.

    • oletkoihanterve

      No mitäköhän ne YH-äidit sitten etsivät, jos eivät isää lapsilleen?

      • terveolen

        Ne haluavat jatkaa sitä harrastusta jossa maataan jalat levällään antavana .

        Sen ne yh osaa ja sitten itketään että muiden on maksettava tämä avustuksina

        ja etuisuuksina .


    • Näin-on-aina-ollut

      Itse vältin tuon ansan vuosikymmeniä sitten, olisi ollut missin mitoissa oleva todella kaunis nainen, mutta kylkiäisenä olisi tullut vuoden vanha kersa. Ja maksumieheksi joutuminen.
      Nyt myöhemmin kun on oma perhe, lapset tosin maailmalla jo, niin tyytyväisyys tuohon ratkaisuun on vain lisääntynyt.
      Ja niinhän siinä kävi ettei tuolle naiselle sitten kelvannut enää kukaan, asuu vieläkin lähes 60 vanhana kahdestaan aikamiespoikansa kanssa...

    • 2lapsenisä

      Jokainen vastuullinen vanhempi hoitaa lapsensa ja lapsiin liittyvät kulut itse. Se liittyy ylpeyteen ja omanarvon tuntoon joka on tänä päivänä harvinaista.
      Kysy naiseltasi, miksi sinun pitäisi maksaa kuluja tai nähdä ajallista vaivaa toisen miehen lapsista. Aloit suhteeseen lasten äidin kanssa, mutta ei se sinusta lapsille isää tee vaikka olisit hyväksynyt saman katon alla asumisen. Kaikki lasten vastuisiin liittyvät asiat pitäisi sopia ja puhua selväksi, normaali vanhempi tekee aloitteen itse, eikä jätä tilannetta tyhjän päälle, paitsi jos haluaa kierosti tilanteella pelata hyötyä itselle. Kuka normaali vanhempi jättää lapsensa hoidettavaksi toiselle, kysymättä toisen vapaaehtoista tahtoa asialle. En jättäisi edes kissaani sellaiseen hoitoon, jossa sen hoitaminen aiheuttaa ärsytystä jne.
      Tuo on omien vastuiden sosialisointia muille ja tässä tapauksessa röyhkeydellä tehtyä, toisen mielipidettä tai tahtoa kysymättä.
      Tässä näkee miten hienoja ihmisiä on tämän päivän vanhemmat, lapset jätetään niille hoidettavaksi, jotka eivät kehtaa sanoa heti ei.

      • 2lapsenäiti

        Tuo on niin totta. Se mitä mä myös mietin on että mistä yksinhuoltaja ylipäätään repii aikaa seurustelulle? Sellaista aikaa, että ihan oikeasti miettisi, millaisen miehen haluaa ja millaisen parisuhteen. Tulee vaan joskus mieleen, että puoliso on saatava keinolla millä hyvänsä. Miettimättä omia motiivejaan.

        Koko paketti on tietenkin miehen hyväksyttävä mutta sen hyväksyminen ei minun mielestä edellytä sitä, että mies huolehtii (niinkuin ap on tehnyt) vieraista lapsista niinkuin omistaan. Heille voi osoittaa hellyyttä, heidän kanssaan voi viettää aikaa, huolehtia heistä omalla tavallaan. Ilman rahaa ja muuta maallista. Lasten elatus kuuluu automaattisesti lapsen omille vanhemmille, ei kellekään muulle. Samoin harrastuksiin kuskaaminen, lomalle vieminen yms. Jos uusi puoliso haluaa vapaaehtoisesti osallistua kuluihin niin se hänelle suotakoon. Velvollisuutta ei kuitenkaan ole.

        Ja ennenkuin joku sanoo että siinä kirjoittaa äiti joka ei tiedä avioerosta mitään niin kyllä tiedän, ihan omalla kokemuksella.


      • wololok
        2lapsenäiti kirjoitti:

        Tuo on niin totta. Se mitä mä myös mietin on että mistä yksinhuoltaja ylipäätään repii aikaa seurustelulle? Sellaista aikaa, että ihan oikeasti miettisi, millaisen miehen haluaa ja millaisen parisuhteen. Tulee vaan joskus mieleen, että puoliso on saatava keinolla millä hyvänsä. Miettimättä omia motiivejaan.

        Koko paketti on tietenkin miehen hyväksyttävä mutta sen hyväksyminen ei minun mielestä edellytä sitä, että mies huolehtii (niinkuin ap on tehnyt) vieraista lapsista niinkuin omistaan. Heille voi osoittaa hellyyttä, heidän kanssaan voi viettää aikaa, huolehtia heistä omalla tavallaan. Ilman rahaa ja muuta maallista. Lasten elatus kuuluu automaattisesti lapsen omille vanhemmille, ei kellekään muulle. Samoin harrastuksiin kuskaaminen, lomalle vieminen yms. Jos uusi puoliso haluaa vapaaehtoisesti osallistua kuluihin niin se hänelle suotakoon. Velvollisuutta ei kuitenkaan ole.

        Ja ennenkuin joku sanoo että siinä kirjoittaa äiti joka ei tiedä avioerosta mitään niin kyllä tiedän, ihan omalla kokemuksella.

        Olin kahden pienen lapsen yh-äiti, ja kyllä minulla ainakin oli aikaa seurustelulle. Miksi ei olisi ollut? Täh? En tiedä miten sinä olet yh-äippänä aikasi rakentanut. Itse harrastin aluksi lounasdeittejä, oikein hyvä tapa. Kun sitten homma eteni, vietin leffailtoja kotona lasten nukkuessa. Ja kun edelleen suhde vakiintui, tavattiin "kavereina" lasten kanssa. Sitten taas jonkin ajan päästä lastenkin edessä ihan pariskuntana. Sitä seurustelua sitten aikansa, ja lopulta muutettiin yhteen. Ikinä en ajatellut, että mulla ei olis ollut siihen aikaa.

        Meille molemmille, niin minulle kuin miehellekin, oli selvää että se on sitten ennen yhteen muuttoa tiedettävä, haluaako kaikki tai ei mitään. Kyllä me halusimme rakastaa toistemme lapsia kuin omiamme, ja niin tehdäänkin. Ei meillä jaotella, että kuka on kummankin, ja kuka on vastuussa kenestäkin. Meidän perheessä on lapsia. Piste.

        Lomille lähdemme yhdessä, tietenkin, olemme perhe. Harrastuksiin vie molemmat, miten parhaiten sopii. Nykyisin, kun lapset ovat kasvaneet, minun poitsulla ja miehelläni on yhteinen harrastus, joten mies tietysti hoitaa kuskaukset. Minä sitten hoidan tyttöjemme (eli minun ja miehen tytöt) harrastusreissut useammin. Tytöillä on keskenään yhteinen harrastus.

        En olisi koskaan alkanut mihinkään puolivillaiseen. Ja sitä samaa mitä toivoin mieheltä, vaadin myös itseltäni. Olen ollut onnekas ja saanut rakastaa miehen lisäksi bonuslastakin.

        Yhteistä perhe-elämää takana nyt jo liki 10 vuotta. Enkä nyt tai koskaan tule ymmärtämään niitä ihmisiä, jotka perustevat "perheen" siten, etteivät kaikki perheenjäsenet oikeastaan olekaan perheenjäseniä, vaan kämppiksiä.


    • NähtyJuttu

      Kokemusta on ja siitä viisastuneena, kukaan hyväksikäyttäjä-yh ei raahaa yhtään vahinkoaan taloni kynnyksen yli. Se syöpä on sairastettu ja hoidettu, uutta ei tule.

    • EiköKoulussa

      opetettu että YH = yhdenillan hoito. Niiltä ei kannata muuta toivoa.

    • Kestä tai lähde. YH- äiti on vaativa valinta.

    • kidsnomore

      se on valinta joo,mutta valitettavasti ässät on yh.pakasta loppu,siis minun kokemukseni mukaan ja sen tähden otan itse sekä opastan jopa muita valitsemaan siitä toisesta pakasta.
      nyttemmin kun olen kerennyt kaselemaan niin leipääntyneet yh-mamit kyllä oppii tunnistamaan jo kaukaa...
      valitse pakkasi !

      • Maruns

        Ymmärrän sinua.. Itse yritin soputua kolmilapsiseen pesueeseen mutta en näemmä oikeinpäin osannut pitkävihaisen miehen kanssa olla. Tsemppiä, ei ole todellakaan iisiä.


    • Poikkeusko

      Itse kylläkin etsin nimenomaan YH-äitejä, kun olen lapseni itse jo tehnyt. Tottahan kuitenkin on se, että eronneilla ihmisillä on usein omaakin vikaa siinä että ovat eronneita. Suhteen rakentaminen on vaikeaa.

    • onnellinen2

      Minä itse olin yh tavatessani nykyisen avopuolisoni. Oli ollut 5 vuotta yh koska lapseni isä ei vastuuta ollut valmis ottamaan. En etsinyt väkisin ketään elättäjää ja lapsenvahtia. Me muutettiin yhteen 4 kk jälkeen mieheni toiveesta. Sanoin hänelle että isä ei tarvitse olla, huolehdin itse lapseni. Ja niin tein, hän halusi jakaa menot puoliksi ja ruokakulut ym. Nyt ollaan oltu jo 3 vuotta yhdessä ja meillä on yhteinen lapsi pian 6 kk vanha. Ei se aina niin mene että yh:t etsivät elättäjää ym mitä ihmiset kuvittelevat. Joskus halutaan se tasavertainen kumppani elämä jakamaan ja vanhempi osaa ottaa itse vastuun lapsesta.

    • sepimus

      YH-mammat ovat vain ja ainoastaan seksiä varten, niin se vaan menee.

      • nainenjaylpeäsiitä

        Kuinka moni yksinhuoltajan tai yhteishuoltajan lapsi olisi hunningolla, jos nämä yh-äidit eivät vastuuta kantaisi. Minä käyn töissä, maksan exäni aiheuttamia kuluja, exä asuu ilmatteeks ent. kiinteistössämme. Itse asun lasten kanssa vuokralla (ei asumistukea). Vanhemmilla lapsilla tutkinnot suoritettu, nuorimmalla koulu menee hyvin. Yksi heistä hyvin työelämässä ja omillaan. Ei tähän kuvioon oo miestä sovitettu, koska exäni ja moni muukin mies pitää hurvittelua tärkeämpänä. Ehkä mä sitten vanhainkodissa isken silmäni leskimieheen (omalla eläkkeellä elän) , jos se sallitaan...etten vaan olis silloinkin sexin perään!!! Sexi, kun on sallittua vain luxus avioliitossa oleville naisille.
        En enää miehen orjaksi suostu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1254
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1082
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      867
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      751
    Aihe