Kansalaiskeskustelun rajoittaminen

totalitarismia

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kummastellen
      • Ei ole "oikeaa propagandaa" on oikeaa tietoa ja propagandaa jolla pyritään syrjäyttämään oikea tieto.

        Kommunismi on aina perustunut propagandaan, siinä uskovaisille pyritään syöttämään bull shittiä tuutin täydeltä ja estämään todellisuuden pääseminen uskovaisten silmiin ja korviin.


    • Kun luet tätä SKP:n palstaa niin kyllä parannettavaa löytyy. Asialliseen keskusteluun ei kukaan uskalla antautua vaikka heitä hieman haastaisikin mutta kaikkea epäoleellista pyritään hakemaan ja muita syyttelemään riistäjiksi ja fasisteiksi pari esimerkkiä mainitakseni.

      Keskiverto kirjoittaja palstalla ei tajua mitään trollauksesta vaan jos se näyttää hyvältä niin mukaan vaan. Palstan sankarit ovat perin ajattelemattomia, taitaa se kyky olla ryytynyt liiallisesta kommunismin miettimisestä.

      Meillä saa keskustella ja laittaa typeriäkin kommentteja joten jos nuo typeryydet edes saataisiin pois niin taso paranisi huimasti.

    • Presidentti Niinistö avasi infosodan käsitteen valtakunnan ylimmällä tasolla. Hänen sanomansa oli, että Suomeen yritetään vaikuttaa ulkomailta ja että meidän tulisi seisoa selkä suorana ja puolustaa suomalaisuutta! Lausunto esitettiin myös television kautta. Lausunto ei sano mitään ja siinä se vipunen onkin. Keskivertorahvas olettaa Suomeen kohdistuvan rajunkin ei-aseellisen sodan. Se olisi jotain ennenkokematon, vasta hiljattain tapahtuva hyökkäys, joka jatkuu ja laajenee. Mielestäni pressa hämäsi tarkoituksellisesti kansalaisia, synnytti olematonta pelkoa kansan keskuuteen. Toiseksi mikä olisi "suomalaisuus". Se olisi aina hallituksen teot. Kansan tulisi seisoa jokaisen hallituksen jokaisen teon takana yksimielisesti. Pressan sanoma viittaa diktatuuriin.
      Miksi pressa puhuu pehmoisia? Jokainen kanssakäyminen kautta aikain toisten kanssa on vaikuttamista. Valtiollisen kehityksen mukana kansakuntien kanssakäyminen on laajentunut. Vakoilu, tarkoituksellinen propaganda, kulttuurivaihto kaikkien kesken on tuhansia vuosia vanhaa. Sotaa suunnitellessa kansaa "trollataan" kuukausia ja vuosiakin sotaanlähdölle myötämieliseksi. Kukin valtio, väestöryhmä, poliittinen ryhmä, harrastusryhmä ym ym propagoi omaansa. Pressa ei sano yhtään mitään uutta eikä US:n verkkolehden päätoimittaja Huuskokaan. 150 vuoden ajan maailmassa on kansallisesti ja kansainvälisesti vallinnut porvarillisten ja työväenaatteen propagointi ja vastakkaisuus.

      Presidentti Niinistön puhe infosodan ilmaantumisesta ja trollauksesta viittaa huoleen, ettei natoon ja EU:n kykyyn taloudessa enää luoteta. Lähin pelko lienee, että Sipilän hallitus kaatuu. Melkein uskaltaisin veikata, että pitkästä aikaa hallitus on niin ulalla todellisuudesta, että vetää itsensä solmuun ja hajoaa. Pressamme haistaa ehkä saman suuntauksen ja yrittää pelastaa sen mitä ei tarvitsisi pelastaa.

      • Ehkä sinulle kommunistina suomalaisuuden puolustaminen ei ole mikään arvovalinta koska haluat pyrkiä komukurjalan syliin jossa kaikilla on kuten noilla pakolaisilla. Minulle suomalaisuuden puolustaminen tarkoittaa paljonkin, sen mukaanhan tulijoiden on sovellettava vanhat tapansa ja uskomuksensa (ei siis uskontonsa) suomalaiseen tapaan ja kulttuuriin entisen sijaan. Näin tästä maasta tulee heillekin parempi paikka asua.

        Suomalaisuuttamme ei ole syytä muuttaa syyrialaisuudeksi tai vaikkapa irakilaisuudeksi koska niiden maiden kulttuurin tuominen tänne vain saisi ajan mittaan saman vaikutuksen aikaan minkä on jo noissa lähtömaissa aiheuttanut. Joutuisimme kaikki marssimaan jonnekin jossa kuvittelisimme kaiken olevan paremmin.

        Kommunismihan on saanut noita samoja piirteitä aikaan aikoinaan Euroopassakin kun Itä-Euroopan maista oli jatkuvaa pyrkimystä siirtyä länteen jota vastaan taas sen puolen komujärjestelmä harasi pyssyt käsissään ampuen maasta lähtijöitä. Emme siis halua tätä kommunismiinkaan vaihtaa joten puolustakaamme suomalaisuutta.

        Tuon sinun väärin ymmärtämäsi työväenaate on koko ajan vähentänyt osuuttaan politiikassa. Meilläkin vasemmiston kannatus on pudonnut noin puoleen siitä mitä se oli viitisen vuosikymmentä sitten. Siihen on olemassa varsin selvä ja pätevä selitys, tuo aate on pysynyt juoksuhaudoissaan puolustaen jotain mikä on jo mennyttä maailmaa eikä ole ehtinyt korjaamaan kurssiaan tähän päivään sopivaksi. Se mikä saattoi olla hyväksi joskus -50 luvulla saattaa tehdä pelkkää vahinkoa tällä vuosikymmenellä.

        Tuo infosota lienee tätä päivää, varsinkin tuo itäinen naapurimme on alkanut myyräntyötään mieliimme yrittämään ja saanutkin muutaman kaltaisesi harhautettua. Se on valitettavaa jos suomalaisuus ei kelpaa sillä se on pitänyt meidät paremmalla tiellä 1918 ja sotien aikana, se on auttanut meitä pitämään maamme vapaana demokratiana ja varjellut meitä kommunistisista diktatuurihankkeista.


    • l.petetty

      "Ei ole "oikeaa propagandaa" on oikeaa tietoa ja propagandaa jolla pyritään syrjäyttämään oikea tieto."

      Esimerkkinä otan rikkaiden veronkierron. Valtaapitävien propaganda esittää sen laillisena verosuunnitteluna. Väittämällä on suuri psykologinen merkitys ja siksi se on tarkoitettukin. Väittämä on syntynyt tämän vuosituhannen puolella samoihin aikoihin kun veronkirto rikkaiden piirissä laajeni valtaiseksi järjestelmäksi verokeitaiden avulla. Väittämällä isketään kansalaisen oikeudentuntoon ja veronkierto ei olisikaan enää veronkiertoa.
      Koska hallitus eikä sen kummemmin EU ei toimi veronkiertoa vastaan, se osoittaa veronkierron "laillistamisen" väittämän toimivan.
      Sadat asia-artikkelit osoittavat Suomenkin budjetin heikkouden johtuvat laillisesta ja laittomasta veronkierrosta ja se on oikeaa tietoa. Eliitti levittää propagandaa veronkierron olemattomuudesta ja pikkutrollit alemmilla tasoilla trollaavat vääryyden puolesta. He jopa kääntävät kupin nurin. Työläiset olisivat ylensyönnillään syypäitä budjetin alijäämään.
      Infosotaa käydään tässä tapauksessa valtion sisällä, luokkien välillä eikä presidentti Niinistö mainitse ongelmaa sanallakaan.

      • Taidat esittää propagandaa. Jos joku tekee laittomuuksia vaikka verotuksen parissa niin siitä seuraa sekä veron maksu että rangaistus. Jos tiedät tapauksia niin anna ilmi verottajalle ja se ryhtyy hommiin antamiesi todisteiden perusteella. Muutoin tuo vuodatuksesi on mutua eikä siitä kannata välittää.

        Jos oikein mietitään niin tulot ovat aina sen suuruiset kuin hankkimaan pystytään laillisin keinoin, jos tulee vajausta niin menot ovat liian suuret. On siis pienennettävä menoja jotta päästään tasapainoon.

        Jos jollakulla ei ole rahaa niin menköön töihin!! Siten minäkin aikoinani hoisin tuon rahapulan. SUOSITTELEN


    • trollien.trollit

      US:n nettilehden päätoimittaja Huusko paljastaa suuren salaisuuden: Venäjä kertoo näkemyksiään maailmalle, muut valtiot eivät niin tee. Sitten edempänä artikkelissa hän esittää Suomen kuuluvan länteen, EU:hun ja natoon ja että sieltä tuleva tieto on aina ainoa oikea totuus. Tätä presidenttikin tarkoittanee.

      Mikä on läntisen propagandan mielestä väärää tietoa? - Venäjän näkemysten esittäminen tai myötämielisyys sinne päin. - Uusnatseista ja fasismista puhuminen. Miksi? Sellaisia virtauksia ei olisi. Koska Venäjä puhuu fasisteista mm Ukrainassa, Suomessa varoittaminen fasismista yleensä olisi edesvastuutonta. - EU ja natokriittisyys tukee Venäjää ja kriittiset olisivat järkejään Venäjän trolleja.
      - Oikeakin asia löytyy. Maahanmuuton vastustaminen on trollausta ihmisyyttä vastaan. Huomattakoon, että vastustuksen äärimuoto löytyy perussuomalaisista ja muista äärioikeistolaisista ja uusnatsien sivustoilta ja joten fasismin aatteet ovat tätä nykyä esillä.

      Aatteiden ja asioiden välinen taistelu on ikivanhaa. Eliitin näkemys infosodasta esitetään luokkakäsitteen pohjalta sekä valtioiden välillä läntisen integraation puolesta.

    • isoveli.päätti

      Infosodasta meuhkaajat esittävät kauppasuhteiden säilyttämistä Venäjän kanssa venäläisiksi trolleiksi. Suomalaisen tulisi nato-eu:n rinnalla pysyä Suomen taloutta haittaaville pakotteille uskollisena. Miksi? Jossain Suomen ulkopuolella niin päätetään. Omalla päällä ei saa ajatella.

      • On meidän etumme olla mukana lännen rintamassa sillä Venäjä ei noudata kansainvälisiä sopimuksia kuten olemme huomanneet Georgian ja Ukrainan tapauksissa. Kun katsotaan maita jotka eivät ole NATO jäseniä Venäjän länsirajalla niin taidamme olla seuraavana vuorossa kun Putin taas tarvitsee kansallistunteen herätystä ja vaalivoittoa.

        Nyt on hyvä tilaisuus alkaa kehittämään suhteita myös muualle maailmaan jotta riippuvaisuus Venäjästä vähenee, siitä riippuvuudesta on pelkkää haittaa vaikka normaali kaupankäynti onkin hyväksyttävää toimintaa. Putinin Venäjä kuitenkin pyrkii niputtamaan asioita ja siitä on päästävä eroon jotta saamme edelleen pitää vapaan ja demokraattisen Suomemme!


      • hyi.sua
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        On meidän etumme olla mukana lännen rintamassa sillä Venäjä ei noudata kansainvälisiä sopimuksia kuten olemme huomanneet Georgian ja Ukrainan tapauksissa. Kun katsotaan maita jotka eivät ole NATO jäseniä Venäjän länsirajalla niin taidamme olla seuraavana vuorossa kun Putin taas tarvitsee kansallistunteen herätystä ja vaalivoittoa.

        Nyt on hyvä tilaisuus alkaa kehittämään suhteita myös muualle maailmaan jotta riippuvaisuus Venäjästä vähenee, siitä riippuvuudesta on pelkkää haittaa vaikka normaali kaupankäynti onkin hyväksyttävää toimintaa. Putinin Venäjä kuitenkin pyrkii niputtamaan asioita ja siitä on päästävä eroon jotta saamme edelleen pitää vapaan ja demokraattisen Suomemme!

        pappa.
        Suomen talous kärsii miljardeja pakotteiden takia. Pakoteet ovat pääasiassa siksi, että USA saisi Ukrainan etupiiriinsä ja ryövättyä maan talouden. Jos sota syttyisi, meidänkö tulisi mennä USA:n valloitusotaan mukaan! Sipilän hallitus kostaa USA:n pakotteiden haitat Suomen työläisille ja vanhuksille. Venäjä ei tarvitse Suomea. Meille jokainen vientikohde on tärkeä. Rajan rauhallisuus on tärkeä. Maksat sitten kamujesi kera vahingot etkä mene syyttömien kukkarolle.


      • hyi.sua kirjoitti:

        pappa.
        Suomen talous kärsii miljardeja pakotteiden takia. Pakoteet ovat pääasiassa siksi, että USA saisi Ukrainan etupiiriinsä ja ryövättyä maan talouden. Jos sota syttyisi, meidänkö tulisi mennä USA:n valloitusotaan mukaan! Sipilän hallitus kostaa USA:n pakotteiden haitat Suomen työläisille ja vanhuksille. Venäjä ei tarvitse Suomea. Meille jokainen vientikohde on tärkeä. Rajan rauhallisuus on tärkeä. Maksat sitten kamujesi kera vahingot etkä mene syyttömien kukkarolle.

        Taidat olla sitä paljon puhuttua ja kirjoitettuakin disinformation levittäjä porukkaa eli Moskovan trolleja.

        On syytä saada Venäjä kuriin jotta et itse joudu kerjuulle!

        Tilanne Ukrainassa on jälkikommunismia, kommunismi runteli maata noin 70 vuotta eikä kansa oikein vielä näin lyhyessä vajaan sukupolven mittaisessa ajassa ole kasvanut vapaaseen demokratiaan. Ukrainaa on siis autettava ja jotta vapaus säilyisi se on tehtävä lännen puolelta ja tukkia komusuut turhasta kapinastaan jota he ovat alkaneet tappionsa hetkellä viljelemään.


      • pappahyi
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Taidat olla sitä paljon puhuttua ja kirjoitettuakin disinformation levittäjä porukkaa eli Moskovan trolleja.

        On syytä saada Venäjä kuriin jotta et itse joudu kerjuulle!

        Tilanne Ukrainassa on jälkikommunismia, kommunismi runteli maata noin 70 vuotta eikä kansa oikein vielä näin lyhyessä vajaan sukupolven mittaisessa ajassa ole kasvanut vapaaseen demokratiaan. Ukrainaa on siis autettava ja jotta vapaus säilyisi se on tehtävä lännen puolelta ja tukkia komusuut turhasta kapinastaan jota he ovat alkaneet tappionsa hetkellä viljelemään.

        hyi pappa.
        Taidat lapualaisten pappien jälkeläinen ja haluat runnella maamme uuden natsiliiton avulla. Taidat olla niitä kuuluisia natotrolleja, isänmaamme vihollisia. Möisit isänmaamme hernerokasta naton sotavoimille samoin kuin möit Ukrainan länsi ja itäosan oligarkkikapitalisteille.
        Pappa. Aivosi raastaa mennyttä IKL-sotapappien kadonnutta saastaa. Rillisi ei päästä niiden läpi muuta kuin natohornetteja. Paljonko nato maksaa trollauksestasin isänmaan myymisen puolesta.


      • pappahyi kirjoitti:

        hyi pappa.
        Taidat lapualaisten pappien jälkeläinen ja haluat runnella maamme uuden natsiliiton avulla. Taidat olla niitä kuuluisia natotrolleja, isänmaamme vihollisia. Möisit isänmaamme hernerokasta naton sotavoimille samoin kuin möit Ukrainan länsi ja itäosan oligarkkikapitalisteille.
        Pappa. Aivosi raastaa mennyttä IKL-sotapappien kadonnutta saastaa. Rillisi ei päästä niiden läpi muuta kuin natohornetteja. Paljonko nato maksaa trollauksestasin isänmaan myymisen puolesta.

        Mitäs vikaa sitä on Lapuan papeissa? Kävin juuri Lapualla mutta pappeja ei tullut ainakaan virkapuvussa vastaan. Lapualaiset ja pohjanmaan miehet yleensä ovat juuri niitä isänmaallisia jotka pitivät henkensä uhalla saastuttavan kommunismin poissa maamme vallankahvasta. Kaikkihan nuo jotka silloin -40 luvulla ja aiemmin kommunismiin sortuivat ovat katuneet tekojaan joten kiittäkäämme lapualaisia siitä jotta puolustivat Suomea ja vapaata demokratiaa.

        NATO taas on lännen demokraattien järjestö jolla pyritään demokratian vakauttamiseen maanosassamme. Siihen meidänkin pitää pyrkiä liittymään jolloin idän uhka, sehän meitä on uhannut jo satoja vuosia, pienenee oleellisesti. Venäjäkään ei uskalla, vielä tänään ainakaan, uhata NATO jäseniä.

        IKL eli Isänmaallinen Kansan Liike oli aikoinaan yksi Suomen itsenäisyyttä korostavia järjestöjä joka samoin kuin muutkin Suomea demokratiaan kannustaneet oli itsenäisen Suomen kannalla. Komuthan eivät halua itsenäistä Suomea, eivät halua demokratiaa, eivät halua kansalaisoikeuksia, eivät halua vapautta vaan komudiktatuuri on heidän mallinsa.

        Kommunisti on vielä siinäkin tyhmästä päästä jotta vetää alvariinsa esiin oman kulta-aikansa vastustajia vaikka ne ovatkin häipyneet jo historian hämärään, siellähän se on kommunismikin vaan muutama uskovainen ei vaan ole sitä vielä huomannut.

        Jos isänmaan myyjistä puhutaan niin kommunistithan siinä ovat olleet mestareita, kaksi todellista yritystä oli ja yksi hieman vaisumpi. Ensin yrittivät itse 1918, seuraavaksi puna-armeijan ja Kuusisen avulla 1939 ja uudelleen sotien jälkeen 1945 tienoilla mutta suomalainen ei anna kommunististen rosvojen päästä täällä valtaan.

        Nyt pappahyi on alkanut trollaamaan Venäjän hyväksi joten todella HYI, HYI!!!


    • isosedäninfo

      TTIP sopimusneuvottelut kertovat jotakin. Salassa pidetty ja hyvin vähän ulos tihkuvasta tiedosta on saatu peloittavia näkymiä.
      Sopimus toisi Atlantin molemmin puolin n. 800 miljoonaa ihmistä sen piiriin ja heijastukset menisivät alueen ulkopuolelle. EU ja USA ovat pääosapuolet. Sopimus, jos syntyy, tuotaneen EU:n eteen joko/tai päätösmahdollisuudella ja kansallisvaltiolla ei ole nokan koputtamista.
      Selväähän on, että TTIP arvosteleva olisi Venäjän hyväksi toimiva trolli. Ainakin eliitin mielestä. Outoa on, ettei Suomen valtamedia ole kiinnostunut TTIP:stä. TTIP:ssä on suunniteltu kauppakiistojen vieminen kansallisvaltioilta yksityisten juristien päätösvaltaan. Toteuma olisi paljon suurempi kansallisen päätösvallan vieminen kuin liittyminen EU:hun.

    • KTP.oikeassa

      Maatamme ei enää johdeta Suomesta. EU:sta on päästävä eroon!

      • Mitä merkitystä demokratiassa on jonkun KTP:n oikeassa tai väärässä olemisesta? Me emme elä komu tai KTP diktatuurissa joten kansa enemmistöineen päättää mikä on hyvää tai huonoa!

        Eikö minkään ryhmän komulla nuppi toimi sen vertaa jotta tietäisi missä demokratiassa mennään vaan aina vaan tulee noita aivotuhnuja ilmoille uudelleen ja uudelleen?


    • näin

      Riku Reinikka yrittää markkinoida omaa blogiaan, älkää menkö halpaan.

      • vsplk

        Reinikka ei kerro muuta kuin että nato organisaationa trollaa omasta puolestaan kuin mikä muu tahansa järjestö. Sinällään juttu on hyvä, koska moni nykynuori kuvittelee läntisiä järjestöjä puhtaasti oikeutta julistavaksi.


      • vsplk kirjoitti:

        Reinikka ei kerro muuta kuin että nato organisaationa trollaa omasta puolestaan kuin mikä muu tahansa järjestö. Sinällään juttu on hyvä, koska moni nykynuori kuvittelee läntisiä järjestöjä puhtaasti oikeutta julistavaksi.

        Ei NATO:a tarvitse trollata koska siinä faktat ovat aivan esillä ja ne kehottavat meitä suomalaisia liittymään täysjäseniksi jottei talvisodan tilanne toistu kun Putler taas haluaa nostaa kansallistunnetta ja samalla omaa kannatustaan.


    • IKLpappienkaikuja

      Infosota. Suomessa on kapitalistiluokka käynyt infosotaa voimallisesti naton puolesta parikymmentä vuotta. Kolme jalkaa ja käsi ovat jo naton kurimuksessa. Hornetit taistelevat Välimerellä osana naton sotaharjoitusta parhaillaan. Näkyvissä on merkkejä sen kiihdyttämisestä. Ehkäpä presidentti viittasi siihen. Kansalaisten tulisi vaatia pikaista liittymistä natoon. Vastustaminen olisi epäisänmaallista.
      Jälleen kerran eliitti vaatii yksimielisyyttä luottamiseksi vieraan vallan sotavoimiin. Haistaako oikeistoporvari sodan melskeitä ja valmistelee kansalaisia sotaan läntisen imperialismin maailmanherruuden puolesta!

      • Et ihan ymmärrä missä mennään, NATO on se läntisten demokratioiden puolustusliitto johon meidänkin tulee kuulua jotta emme ole yksin kun itä taas alkaa vyöryä niskaamme. Se on lähempänä kuin luuletkaan ja hyvänä esimerkkinä ovat niin Georgia kuin Ukrainakin. Kuka se on seuraava ei NATO jäsen Venäjän länsirajalla?


      • työrauhaan
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Et ihan ymmärrä missä mennään, NATO on se läntisten demokratioiden puolustusliitto johon meidänkin tulee kuulua jotta emme ole yksin kun itä taas alkaa vyöryä niskaamme. Se on lähempänä kuin luuletkaan ja hyvänä esimerkkinä ovat niin Georgia kuin Ukrainakin. Kuka se on seuraava ei NATO jäsen Venäjän länsirajalla?

        Älä valehtele. Nato tappaa Lähi-idässä jo toistakymmentä vuotta. Natomaat olivat hetken aikaa hiljaa siirtomaavallan romahtamisen jälkeen. Nyt se aseistaa, korruptoi ja tekee kaikkensa niiden pysyttämiseksi vaikutsvallassaan kansojen elämästä piittaamatta. Naton sotarikokset Vietnamissa ovat vertaansa vailla.
        Nato on alusta saakka ollut sotaliitto. Se on kapitalistien liitto lännen kapitalistien maailmanherruuden saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Nato onnistui tuhoamaan vauraan Libyan ja oletti Syyrian kaatuvan yhtä helposti. Natousa sai Ukrainaan fasismia hipovan hallituksen mutta tuhosi sen kansantalouden. Ukraina on lännen protektoraatti, velkaorja ja joutuu vuosikymmeniä tottelemaan natomaiden määräyksiä.
        Suomen ei tule mennä naton sotapolitiikan tueksi. Puolueettomuus tulee otta takaisin valtion ulkopolitiikaksi. Isäntämaasopimus ja kumppanuussopimukset tulee purkaa. Pienen Suomen tulee toimia maailmalla blokkien ulkopuolella.


    • pahoinvoin

      Lännen imperialismin edistämisestä on lopulta kyse ja Suomen asemoimisesta tukemaan näitä valtapyrkimyksiä.
      Meidän ja lapsiemme tulevaisuudesta huolestuneiden kansalaisten tahtotilalla ei tunnu olevan näille läntisten käsitysten tukijoille (esimerkkinä Huusko) mitään merkitystä, he ovat lyhytnäköisyydessään ja sokeudessaan valmiit uhraamaan Suomen ja sen kansan ihannevaltakuntansa eteen.

      • Enemmän olisin Suomen kohdalla huolissani idän imperialismista kuin lännen. Me kuulumme läntiseen vapaaseen demokraattiseen yhteisöön ja siihen me todella haluammekin kuulua idän diktatuurien sijaan.

        Kaltaisesi trollit saavat painua vaikka Uralin taakse jos sinne niin kerran himottaa!


      • pahoinvoin
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Enemmän olisin Suomen kohdalla huolissani idän imperialismista kuin lännen. Me kuulumme läntiseen vapaaseen demokraattiseen yhteisöön ja siihen me todella haluammekin kuulua idän diktatuurien sijaan.

        Kaltaisesi trollit saavat painua vaikka Uralin taakse jos sinne niin kerran himottaa!

        Minä en ole trolli. Olen tavallinen Suomen kansalainen.
        Sinä taas olet idiootti vanhus, joka ei tunnu enää ymmärtävän nykyisen maailman menosta yhtään mitään. Intät vain samaa sysimustaa agendaasi täällä vuodesta toiseen.


      • pahoinvoin
        pahoinvoin kirjoitti:

        Minä en ole trolli. Olen tavallinen Suomen kansalainen.
        Sinä taas olet idiootti vanhus, joka ei tunnu enää ymmärtävän nykyisen maailman menosta yhtään mitään. Intät vain samaa sysimustaa agendaasi täällä vuodesta toiseen.

        Lisään vielä selvennökseksi että minä en halua Suomen kuuluvan itään, enkä länteen. Näen kuten moni muukin suomalainen, että paras turvamme on jatkaa Paasikiven-Kekkosen puolueettomuuspoliittisella linjalla.
        Asemoimalla itsemme tiukasti osaksi suurvaltapolitiikkaa lännen puolelle, joudumme todennäköisesti taas kerran sotaan, johon meillä ei ole osaa eikä arpaa. Sitäkö te saakelin pölvästit länsifanaatikot haluatte?
        Järkevä suomalainen on Suomifanaatikko, ei itäfanaatikko eikä länsifanaatikko!
        On korkea aika oppia elämään ja ajattelemaan ITSENÄISESTI!


      • pahoinvoin kirjoitti:

        Lisään vielä selvennökseksi että minä en halua Suomen kuuluvan itään, enkä länteen. Näen kuten moni muukin suomalainen, että paras turvamme on jatkaa Paasikiven-Kekkosen puolueettomuuspoliittisella linjalla.
        Asemoimalla itsemme tiukasti osaksi suurvaltapolitiikkaa lännen puolelle, joudumme todennäköisesti taas kerran sotaan, johon meillä ei ole osaa eikä arpaa. Sitäkö te saakelin pölvästit länsifanaatikot haluatte?
        Järkevä suomalainen on Suomifanaatikko, ei itäfanaatikko eikä länsifanaatikko!
        On korkea aika oppia elämään ja ajattelemaan ITSENÄISESTI!

        On parempi valita parempi leiri sillä ongelman syntyessä ei kukaan kunnioita pientä vaikka se olisikin huutamassa puolueeton, puolueeton! Yli ne marssivat parhaan kykynsä mukaan.

        Siksi on parempi kuulua lännen leiriin, se antaa paremman itsenäisyyden normaalioloissa.

        Itsenäinen Suomi on hyvä idea mutta helpompi toteuttaa lännen demokratioiden kanssa yhteistyössä kuin idän diktatuurien kuristaessa.


    • pahoivoin
    • Venäjä ja kuka tahansa valtio tuo näkemyksiään esille. Siinä ei ole uutta. Uutta on se, että julkistetaan kohu-uutinen, että Venäjä tiedottaa mm hallituksensa päätöksiä maailmalle ja piste. Lukija jatkaa omassa päässään automaattisesti että kyse on jostain pahasta. Luodaan katteeton pelon ilmapiiri.
      Venäjän propaganda maailmasta ja itsestään Suomessa on mitätöntä. Venäjän tekemisistä ja maailmasta saamme lähes kaiken tiedon muutamasta läntisestä suuresta mediatalosta ja jotka kertovat suurimpien läntisten maiden johtajien näkemyksiä. Suomen valtamedia on sangen yksipuolinen. Tilanne alkaa muistuttaa 1 930 lukua. Venäjä uhkaa....jne.
      Koska pres. Niinistö vaati uskomaan ehdoitta eliitin tiedonantoihin, kyseessä saattaa olla ennakointi jostain suuresta, jota tapahtuu maailmalla tai Suomessa. Lähinnä esiin tulee naton jäsenyyden läpilyönti. Niinistön kaavan mukaan kaikki vasustajat olisivat Venäjän agentteja. Koska persut luopuivat hallituksessa EU-kriittisyydestä, loput eu.kriittiset saatetaan haluta epäisänmaallisiksi. Sananvapauden puolesta suuresti huutaneet ovat sulkemassa suita kuvottavalla tavalla. Eliitin propagandasta poikkeavat olisivat järjestään Venäjän kapitalismin trolleja.

      Esimerkki ihmisoikeuksista ja valtaeliitin niistä luopumisesta. Sananvapaus ja poliittiset oikeudet Ukrainassa eivät koske työväenliikettä. Mitä tekee Suomen eliitti? Suu on supussa eikä sanaakaan pihahda poliittisten oikeuksien noudattamisen puolesta. Saddam Hussein Baath puolue Irakissa kielsi kommunistisen puolueen 1 980 luvun alussa. Länsi ei tiedottanut asiasta mitään mutta sodan valmistelussa Irakin öljyn valtaamiseksi nato mesoi ihmisoikeuksista suuna päänä.

    • mitämieltä

      Venäjä ampuu Syyriassa kaikkia terroristijärjestöjä. Nato ja USA aseistavat entistä kiivaammin terroristeja. Tilanne on poliittisesti kestämätön. Nato on esittänyt taistelevansa arabiterrorismia vastaan.
      Tilanteeseen on 2 vaihtoehtoa. Nato tai Venäjä muuttaa sotapolitiikkansa tai niiden välille syntyy konflikti.
      Valtaeliittimme trollipropagandan mukaan suomalaisten tulisi ehdottomasti asettua mahdollisessa sodassa naton puolelle tai vastustaja on epäisänmaallinen. Onko isänmaallisuuden mittari se, että asettuisimme kapitalistimaiden suursodassa natokapitalismin puolelle. Olisiko oikeaa isänmaallisuutta se, että mahdollisen sodan syttyessä vaadittaisiin sotivien maiden proletaareja kukistamaan sotaan lähteneiden maiden hallitukset.

    • Työeläkeläinen on palstalla pahin natotrolli. Hän propagoi epäisänmaallisesti Suomea sodan osapuoleksi.
      Työeläkeläinen toistaa 30 luvun politiikkaa. Sen lähtökohta oli olla mukana NL:n kaataminen suuren fasistisen Saksan tukena ja mukana omat aluevaltaussuunnitelmat.
      Mikä on tilanne tänään? Venäjä ei voi aloittaa sotaa mitättömillä sotavoimillaan. Nato kykenee sotaan. Stubbin hallitus kytki lopullisesti Suomen Isäntämaasopimuksella naton sotavoimien käytettäväksi mutta myös osalliseksi mahdolliseen sotaan. Aivan samoin kuin 30 luvulla oli jo olemassa periaatteellinen kanta natsiliitosta.

      Mikä on tilanteessa oikea isänmaallisuus? Suomen tulee irtisanoutua kaikesta natoyhteistyöstä. Hallitus julistaa puolueettomuuspolitiikan (Paasikivi-Kekkonen) viralliseksi linjaksi. Hallitus ilmaisee selvästi ettei se salli vieraita joukkoja maaperällään. Hallitus ei salli naton käyttävän ilmatilaamme mahdollisessa sodassa. Mikäli olemme natossa, olemme molemmilta puolilta sotilaallinen kohde. Suomen hallitukset ovat parikymmentä vuotta hilanneet maatamme lännen sotaliiton osaksi isänmaan edun vastaisesti.

      Nato on vaarallinen. Natomaat menettävät arvovaltaansa ja asemiaan maailmankaupassa jatkuvasti ja lopullisesti. Muu maailma nousee taloudellisesti ja itsenäistyy lännestä sen tahtoa vasten. Syyriassa se on joutunut maailman sylkykupiksi ja paljastunut arabiterrorismin tukijaksi. Lännen kapitalismi tietää, että rauhanomaisen kehityksen vallitessa sen valta-asema murtuu lopullisesti. Haavoittunut tiikeri on kaikkein vaarallisin. Suomen olisi valmistauduttava naton provokaatioita vastaan. Suomea ei saa päästää osaksi naton sotarintamaa.

    • rauhanrakentaja

      II maailmansodan jälkeen Suomen porvaristo keksi liittoutumisen saksalaisen fasismin kanssa ajopuuteoriaksi. Tapahtumien kulku reivasi fasismin tueksi hallituksen tahdosta riippumatta.
      Tänään hallitukset vievät Suomea tietoisesti naton sotaliittoon samalla kun etukäteen propagoivat ulkokultaisesti hyvistä suhteista kaikkiin ilmansuuntiin.
      1 930 luvulla porvaristo suuntautui tietoisesti fasismin seuraan ja oli liitossa vuosia ennen talvisotaa ja hämäsi kansaa puolueettomuuspuheillaan.
      Tänään liittoa vieraan sotaisen vallan kanssa järjestetään avoimesti ja varotaan visusti puhumatta aluevaltauksista mutta joista porvaristo puhui 30 luvulla avoimesti.
      Natoliitto on selviö. Mahdollisen sodan jälkeen porvaristo luultavasti puhuu jälleen ajopuusuomesta vaikka sotaliittoa järjestellään tietoisesti.
      Viholliskuvatkin ovat samanlaiset.

      Presidentin lausunto, että suomalaisten tulee olla somalaisten puolella tarkoittaa sitä että Suomen etu on yhtä kuin natomaiden etu ja jos nato joutuu sotaan, Suomen olisi seisottava naton sotajoukoissa. Mielestäni isänmaallisuus on kerrassaan toisenlainen.
      Se on pysyttelemistä sotaliittojen ulkopuolella, rauhan rakentamista konfliktien ympärillä ja työttömien työläisten työllistämistä.

    • näin

      Nato on euroopan maiden yhteistyöjärjestö. On väärin väittää sitä vaaralliseksi kellekään. Tuon öyhöttämisen keinotekoisuus paljastuu heti kun ajatellaan vaikka Puolaa ja Baltian maita, ne ovat liittolaisiamme. Tällä palstalla kirjoittelee putleragentteja, jos joltain on hetkeksi unohtunut tuo seikka.

    • näin

      Spartacuksen kirjoituksista puuttuu kaikkinainen logiikka. Me olemme eu:ssa ja suurin osa sen maista on Natossa, se on yhteinen puolustusliitto. Historiasta rinnastusten hakeminen voi olla keino hakea ideoita mutta mitään sillä ei voi todistaa. Spartacus on tieten tai ymmärtämättömyyttään KGB:n työkalu.

    • Meillä ei luonnollisestikaan ole mitään syytä liittoutua Venäjän kanssa sotilaallisesti. Pysytään siis puolueettomana. Baltian ja Puolan etu Venäjän suhteen on sama kuin Suomella. Rakentaa normaalit suhteet Venäjän kanssa ja pidättäytyä natouhosta. Baltia kärsii yhtä lailla suurten natomaiden juoksupojan roolista.
      Ulkopolitiikka ei ole aseiden varassa olevaa ulkopolitiikka, kuten valtamedia trollaa. Natomaat perustavat kansojen väliset suhteet enemmän tai vähemmän sotilaalliseen voimaan.
      Suomalainen valtamedia johtaa aiheessa kansalaisia harhaan. Se tekee sen natoliittolaisuuden pakosta. Kansainvälisistä suhteista vähemmän tietävä kansanosa menee asevoiman ulkopolitiikan halpaan. Kataisen hallituksen ulkoministeri Erkki Tuomioja tuhosi maineikkaan uransa ryhtymällä vanhuuden kynnyksellä naton trolliksi. Nato sai aikaiseksi Ukrainassa taloudellisen katastrofin ja maksamme jokaikinen laskua nato-eu:n virhepoltiikasta. Ukrainan katastrofi osoittaa vihapolitiikan järjettömyyden. Kansa itse kärsii talouden taantuman lisäksi kansalaisoikeuksien tuntuvasta rajoittamisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      132
      2377
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      284
      2275
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      74
      1759
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      119
      1452
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      130
      1299
    6. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1298
    7. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      72
      1030
    8. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      1020
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      47
      925
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      901
    Aihe