Raamatun mukaan "maapallo" on litteä !!!

jumalan_pete

Maan 4 kulmaa (Jes.11:12, Ilm.7:1). Ei voida puhua maan neljästä kulmasta jos me eletään maapallolla. Mutta jos maailma on siinä muodossa miten se esitetään Yhdistyneitten Kansakuntien logossa, sillon me löydämme kulmat.

Maan ääret (KJV Job.38:13, RV Job.38:13, Jer.16:19, Dan.4:11). Maailmassa ei ole mitään ääripaikkoja. Langassa on kaksi ääripäätä siellä missä langanpäät päättyy. Sen sijaan litteässä ja pyöreässä maailmassa ääripäät löytyy pitkin Etelämantereen loppuosaa (maailma on kait lähinnä soppalautasen muotoinen; kuvittele itseäsi pienenä makkarana makkarakeitossa, tai pippurina, ja olet asetettu pyöreälle lautaselle). Soppa pysyy lautasella, ja pippurit, koska Etelämantereen jäätiköt (ikiroudat) pitävät vedet ja pippurit kasassa. Emme siis valu litkun mukana yli laidan. Etelämanner kiertää maailman reunat, siten että pohjoisnapa on aina tämän “lautasen” keskikohdassa. Etelänapaa ei ole olemassa, vaikkakin Etelämanner löytyy ja kiertää reunoja pitkin ympäri “soppakeiton”.

Ylhäältä pystyy näkemään koko maailman valtakunnat yhtä aikaa, sillä edellytyksellä että on riittävän korkealla tai/ja näkee riittävän pitkälle, tai se näkeminen tapahtuu “hengessä” (Matt.4:8), tai astraali matkaajana. Jeesukselle näytettiin kaikki maailman valtakunnat samalta “korkealta vuorelta” (Matt.4:8).

Jumala antoi maailmalle perustuksen (Ps.104:5, Ps.93:1, Ps.96:10, Jes.45:18). Taloilla on perustuksen. Siksi ne eivät liiku. Myös lautasen muotoisella maailmalla on perustukset, vaikka se olisi litteä, esim. vain muutamia satoja kilometrejä (soppalautasen muotoisena?). Siksi maailma ei liiku, vaikka mannerlaatat voivat liikkua. Maan pinta ei pyöri ympäriinsä, sillä Jumalan tekemät perustukset pitävät sitä paikoillaan.

Ilmatieteen laitos sanoo: “Aurinko nousee siihen ja siihen aikaan”, ja “aurinko laskee siihen ja siihen aikaan”. Maapalloon uskovat ihmiset eivät ota sitä kirjaimellisesti, siitä syystä että he ovat NASA-uskovia. NASA sanoo, että maapallo kiertää auringon ympäri yhden kierroksen vuodessa, joten eivät voi ottaa Ilmatieteen laitosta tosissaan, kun se sanoo että “aurinko nousee tai laskee”. Mutta Raamattuun luottavat ihmiset sen sijaan voivat luottaa siihen, että aurinko nousee, ja aurinko laskee takaisin sinne mistä se on tullut, noustaksensa jälleen samasta kohtaan (Saarn.1:5). Tuollaiset liikkeet eivät olisi mahdollisia, että aurinko nousisi ja laskisi jos maailma olisi maapallo ja kiertäisi auringon ympäri.

Muslimit pitää Raamattua korruptoituneena kirjana, mm. siksi koska se pitää maaplaneettaa litteänä. Heidän Koraani ei tue opetuksissaan planeettamme litteyttä, ja se kertoo pikemminkin että maaplaneetta kiertää taivaankappaleena radallaan:

“And it is He who created the night and the day and the sun and the moon; all [heavenly bodies] in an orbit are swimming.”
(The Noble Quran, 21:33).

Muslimien mukaan siis KAIKKI taivaankappaleet liikkuvat kiertoradoillaan (“orbit”), koska siinä käytettiin sanaa “all”. No, onpa tuo teksti oikein siltä osin, että aurinko ja kuu liikkuu radallaan maailman ympäri. Raamattu puhuu auringon radasta (Saarn.1:5), mutta ei maapallon radasta. Oletko pannut merkille (Saarn.1:5)?

Kysykäämme toisiltamme seuraavia asioita:

Minkä kirjan osaset kirjoitettiin ensin? Raamatun vai Koraanin? Vastaus on että Raamatun. Koraani on vasta 600-luvun heiniä. Sen sijaan Vanha testamentti kirjoitettiin noin vuosina 1000–160 eaa, ja Uusi testamentti kirjoitettiin noin vuosina 50–150 (Wikipedian mukaan). Miksi jälkimmäinen olisi luotettavampi kirja yhden profeetan kirjoittamana, vaikka Raamatussa on monia profeetta-kirjailijoita joiden keskinäiset tekstit tukevat toinen toisiaan saumattomasti. Molemmissa kirjoissa esiintyy samoja kertomuksia ja jopa muutamia samoja henkilöitä. Kertomukset kuitenkin poikkeavat toisistaan. Koraanista löytyy jopa Jeesus, mutta vain profeettana, eikä Jumalan ainosyntyisenä Poikana. Raamattu sanoo:

“Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää” (1.Joh.5:12).

Mikä kuulostaa luotettavammalta (niin kuin edes teoriassa)? Pidätkö sinä helluntailaisena Raamattua luotettavampana kuin sitä kirjaa, jonka osaset valmistuivat vasta vuosisatoja myöhemmin (eli Koraania)? Onko myöhemmin valmistunut kirja luotettavampi kuin Raamattusi, koska se kertoo että KAIKKI planeetat kiertävän radoillaan, kun taas Raamattu tukee sitä toisenlaista ajatusta, eli että aurinko kiertää litteätä maaplaneettaa?

Jos maailma on pyöreä ja kiertää muiden planeettojen kanssa aurinkoa, omilla radoillaan, silloin on Koraani ainakin siltä osin tarkempi kuin Raamattu. Mutta mikäli maailma ja sen perustukset ovat paikallaan, ja aurinko kiertää maailmaa, silloin on Raamattu tarkempi.

Kirjoitan myöhemmin lisää siitä, mitkä kaikki osatekijät ovat vaikuttaneet siihen, että uskon maailman olevan litteä ja pyöreä eikä pallon muotoinen. Tulen myös kertomaan miten sinä voit varmistaa litteyden omilla menetelmilläsi.

131

1477

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikeassa olet.

      Raamatun mukaan maa on littana.

      • En ehtinyt vielä mennä nukkumaan.

        Pe.Ku.

        Tarkoittaako sanomasi siis sitä, että jos pystyn saamaan sinut vakuuttuneeksi siitä että maailma on litteä, eikä pallo, että sinun on ateistina helpompaa uskoa Raamatun luotettavuuteen sen jälkeen?

        Meinaan sitä, että jos pystyn saamaan sinut siitä vakuuttuneeksi, silloinhan Raamattu on enemmän totuudellinen, kuin esim. ne tiedemiehet jotka NASAssa pyörittävät miljardeja dollareita saadakseen ihmiset uskomaan että Big-Bang- teoria pitää paikkansa, ja että me olemme täällä sattumanvaraisesti kun me pölyhiukkaisina tipuimme veteen, meistä tuli kaloja, ja sen jälkeen ryömimme kuivalle maalle ja meistä tuli biologian professoreita ja tiedemiehiä (ja teologeja).


    • PasiToivonen

      jumalan-pete tekee retken Etelämantereelle, löytää maan reunan ja lähettää suoraa videokuvaa paikan päältä. Nobelin palkinto on varma.

      Eikä Utsjoella ole mitään kaamosta. Ei voi olla, koska maa on litteä ja aurinko paistaa kaikkialle.

      • Kyllä juu.
        Tuo osoittaa, että Raamattu ja kristityt ovat täysin väärässä.


    • PasiToivonen

      >>Soppa pysyy lautasella, ja pippurit, koska Etelämantereen jäätiköt (ikiroudat) pitävät vedet ja pippurit kasassa. Emme siis valu litkun mukana yli laidan.>>

      Päiväntasaajalla ja reunalla aurinko on lähimpänä maan pintaa. Ihme ettei ikijää sula siltä kohdalta. Varmaan joku yliluonnollinen ihme.

      • ikijää-sulaa-meri-karkaa

        Ilmaston lämpeneminen on noille lautas-mallin kannattajille totinen paikka. Kohta hulahtaa meret avaruuteen.


    • Olen sitä mieltä, että maan neljä kulmaa tarkoittavat neljää ilmansuuntaa ja Raamatun maailman paikkoja siellä.

      Raamatun tuntema maailma on paljon pienempi kuin maapallo. Raamatussa ei ole mitään mainintaa Amerikoista, Aasiasta, Australiasta ja Afrikasta sen pohjois-osia lukuunottamatta nykyiseen Sudaniin asti.

      Raamatun maailman napa on Israel ja Jerusalem.

      Raamatun maailma ulottuu Espanjasta Pohjois-Afrikan kautta Arabian niemimaalle ja sieltä Irakin ja Iranin takaisiin maihin jonnekin Pakistanin ja Intian rajamaille, ja pohjoisessa Kaspian mereen ja Mustaan mereen, ja sieltä pohjoista reittiä takaisin Espanjaan asti.

      Maan neljä äärtä tarkoittaa tämän maailman kaukaisimpia paikkoja, jotka voivat ulottua jopa Raamatun tunteman maailman taakse.

      Maan neljä kulmaa Ilmestyskirjassa (josta viholliskansat hyökkäävät pyhien leiriä ja rakastettua kaupunkia vastaan Eufrat virran ylitse) tarkoittaa kuitenkin rajatumpaa aluetta, jonka pohjoinen reuna on Kaspian ja Mustan meren etelärannoilla, itäinen reuna Iranin tai Pakistanin tienoilla, eteläinen reuna Arabian niemimaalla ja läntinen reuna Libya/Sudan akselilla ja koillisessa Turkin länsirajalla.

      • Maan neljä äärtä on mainittu Vanhassa testamentissa.


      • Jeesus viittasi näihin neljään maan ääreen kun puhui toisesta tulemuksestaan:

        Matt 24:31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.


      • capiche
        ekkleesia kirjoitti:

        Maan neljä äärtä on mainittu Vanhassa testamentissa.

        Maan neljä äärtä (four corners of the earth) = pohjoinen, etelä, itä ja länsi. Mikä tässä on niin kauhean vaikeaa??


    • Hain kaikki aurinkokohdat Raamatusta, ja huomio kiintyi sanapariin "auringon alla", joka mainitaan 30 kertaa vain Saarnaajan kirjassa. Luvun 30 lukuarvo on Lamed (ääntyy kuin meidän L), joka on Jumalan nimi Eloah אלוה. Tuossa on kirjain Lamed.
      Sattumaa tai ei, mieleen johtuu että maailmanajan kesto (=auringon alla) on sama kuin kolmiyhteisen Jumalan täydellisyys.
      Annettakoon anteeksi, että sivuutin aiheen, mutta kutkutti tuoda se ajatus tänne, että meillä ei ole mitään pelkäämistä mitä maailmassa tapahtuu, mitään ei mene kolmiyhteisen Jumalan ohi huomaamatta eikä sallimatta.
      Siunattua joulunaikaa Jumalan_Pete ja muutkin.

      • Mikuliina: "Sattumaa tai ei, mieleen johtuu että maailmanajan kesto (=auringon alla) on sama kuin kolmiyhteisen Jumalan täydellisyys."
        Selvä se. Seiska on Jumalan luku. Luominen = 6 päivää duunia 1 päivä lepoa = 7 päivää. Vastaavasti tälle maailmalle on säädetty 6000 vuotta ohdakkeita 1000 vuotta lepoa = 7000 vuotta.

        Koska olemme jo kolmannessa/seitsemännessä päivässä/vuosituhannessa, tempaukselle ei ole ajallista estettä. Lähitulevaisuus: Tempaus, vaivanaika, 1000-vuotinen rauha.

        RAPTURE
        Biblia (1776) Sitte me, jotka elämme ja jälkeen jäämme, temmataan ynnä heidän kanssansa pilvihin, Herraa vastaan tuulihin, ja niin me aina Herran kanssa olemme.

        https://www.google.fi/#q=rapture of the church

        TRIBULATION
        Biblia (1776) Sillä niinä aikoina pitää oleman senkaltainen vaiva, jonka kaltaista ei ole ollut luomisen alusta, kuin Jumala luonut on, niin tähän asti, eikä tuleman pidä.

        https://www.google.fi/#q=great tribulation

        PEACE
        Biblia (1776) Ja hän otti lohikärmeen kiinni, vanhan madon, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänen tuhanneksi vuodeksi,

        https://www.google.fi/#q=god's kingdom


    • Lähtökohta: Saatana on tämän maailman ruhtinas. Se murhaa, pettää ja valehtelee. Ja PIMITTÄÄ...

      https://www.google.fi/#q=suppressed knowledge

      Pohdin. Uusi maa saattaisi hyvinkin olla litteä, tai ainakin oleellisesti erilainen kuin nykyinen maa, koska uudessa maassa ei ole MERTA.

      Ilm. 21:1 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.

      Muuta. Jos aineessa vallitsee keskinäinen vetovoima, on todennäköistä, ettei aine pääse kasautumaan planeettojen ja tähtien ytimiin. Siksi niiden luulisi olevan ennemmin palloja kuin kuulia.

      HOLLOW EARTH

      https://www.google.fi/#q=hollow earth proof

      HOLLOW SUN. Eric Dollard: "Avaruudessa ei ole valoa. Siksi ei ole valovuosiakaan."

      "The TRUTH about the Sun, The Sun Is Hollow & Interdimensional - Eric Dollard (Mirror)"

      https://www.youtube.com/watch?v=BJgZTW4rx-s

      Käsittääkseni kukaan ihminen ei ole käynyt auringon ytimessä. Kuitenkin meille sanotaan, että aurinko saa käyttövoimansa vety-ytimessä tapahtuvasta fuusioreaktiosta. On siis mahdollista, kenties todennäköistä, että aurinko saa energiansa itsensä ulkopuolelta. Toisaalla tällä palstalla selvitin asiaa seuraavan artikkelin avulla.

      > Sähköinen verkko kytkee ja yhdistää koko luonnon, pienimmistä hiukkasista suurimpiin galaktisiin muodostelmiin asti, järjestää galaksit, tuottaa tähtien energian, synnyttää planeetat, säätelee maapallomme ilmastoa ja elävöittää biologiset organismit. Avaruudessa ei ole yhtäkään eristettyä saareketta." <

      > Soho-satelliitti havaitsi v. 1997 plasmamuodostelman, joka ulottui Venuksesta melkein Maahan asti. Raporteissa sitä kuvailtiin lanka- tai nauhamaiseksi (stringy). Tällainen rakenne voi pysyä vain jos se toimii Venuksen ja Maan välisessä avaruudessa virtaa kuljettavana plasmajohtimena. Havainto tukee ajatusta, että Venus on asettunut nykyiseen kohtaansa aurinkokunnassa vasta äskettäin, eikä ole vielä saavuttanut varauksellista tasapainotilaansa tässä ympäristössään. Plasmateoreetikot muistuttavat, että Venuksesta on muinoin käytetty sellaisia nimiä kuin Pitkähiuksinen tähti ja Partainen tähti. He tulkitsevat tämän niin, että Venuksen 'plasmahäntä' on muinoin ollut näkyvä kuten komeettojen pyrstöt nykyään. <

      > Marsin pintaa halkoo 4000 km pituinen Valles Marines -niminen, massiivinen uurros, joka voisi nielaista sisäänsä tuhat Grand Canyonia. Vesivirtaukset tai muut ja normaalit geologiset prosessit eivät riitä kaivertamaan tämän suuruusluokan jälkiä luontoon. Sen sijaan valtava sähköpurkaus voisi sen tehdä. Tutkimukset osoittavat planeetoilla olevan melkoisia sähkövarauksia. Jännite-erot saattavat tasaantua purkauksissa, kun planeettojen plasmavaipat joutuvat toistensa läheisyyteen. Nämä sähköpurkaukset ovat kuin jättimäisiä salamoita, ja niiden planeetan pintaan jättämät jäljet sen mukaisia. Mikäli Valles Marines on syntynyt tällaisen sähköpurkauksen tuloksena, sen seurauksena avaruuteen on lentänyt materiaa n. 2 miljoonan kuutiokilometrin verran. Osa siitä ilmeisesti putoilee Maahan vielä nykyäänkin. <

      https://www.netikka.net/mpeltonen/plasmateor.htm

      ÄLKÄÄ POMMITTAKO AURINKOA!

      > Here then, are some basic contradictions in the hydrogen fusion core theory that make it so patently absurd:

      - The Sun's atmosphere is hotter in its exterior layers than its lower ones.
      This is a contradicts the law of thermodynamics. Would you not be surprised If you were in a room with a pot-bellied stove which you discover when brushing up against the cast iron appears to be cooler than the surrounding air?
      - Sunspots
      Sunspots are depressions on the Sun's photosphere are cooler and darker than the surrounding shell. If the sun's energy were emanating from the interior, ought sunspots not be brighter and hotter?
      - The solar rotation
      According to the accretion theory of the solar system, like a spinning ice skater drawing in their arms, the Sun ought to have the lion's share of angular momentum, yet the outer gaseous giants hold the majority of spin. The Sun's rotation is way too slow. It has been argued that the Sun's rotation has been slowed down by 'magnetic braking', yet Jupiter with its intense magnetic fields rotates at a healthy clip.
      - Solar magnetic loops
      Despite the Sun's intense gravitational field, magnetic loops consisting of high energy plasmas show no distortion due to the Sun's strong gravitational pull. The potential force of high energy plasma is 1 x 10 39th power stronger than the gravitational potential, a fact completely ignored by proponents of the hydrogen fusion core theorists.

      - Controlled nuclear fusion - the lack of it
      Despite over fifty years of concerted effort, fusion researchers have not succeeded in creating sustained nuclear fusion. The chief reason for this is the inability to contain the magnetic instabilities that appear in the trapped super-hot plasma. <

      http://goodfelloweb.com/nature/ideas/nonukesun.html

      Tämmöttii tällä kertaa:)

      • JAN LAMPRECHT: Pohjoisen ja eteläisen pallonpuoliskon ilmamassat eivät sekoitu keskenään. 2,5 vuotta Tsernobylin ydinvoimalan räjähdyksen jälkeen havaittiin rähjähdyksen vapauttamia isotooppeja Etelä-Mantereella. OLETUS: Isotoopit kulkivat onton Maan läpi. Myös seismiset kokeet puhuvat onton Maan puolesta.

        "Jan Lamprecht - The Hollow Earth"

        https://www.youtube.com/watch?v=JEgzqAGEHpw

        > Jan Lamprecht, a consultant in the computer industry in South-Africa, talks about phenomena that suggest the existence of a Hollow Earth. Like land masses North of Canada that were reported by both the American and the Russian military (and were then removed from the reports). Nuclear fallout from Tsjernobyl found at the South Pole, as the ONLY spot on the Southern Hemisphere. Weather predictions that should really be quite simple, but keep being disturbed by an unknown factor. And charged particles from the sun that cause the aurora, being sped up two hundred times on Earth in a mysterious way. <

        http://thegreaterpicture.com/hollow-earth.html

        AIHEESEEN LIITTYVIÄ VIDEOITA

        https://www.youtube.com/results?search_query=Jan Lamprecht - The Hollow Earth

        Take your time. Maistelkaa kaikessa rauhassa:)


    • Koska lupasin aikaisemmin, että kerron lisää siitä, miksi uskon että planeettamme on litteä (eikä pallo), niin kerronkin nyt omista pohdinnoistani ja havainnoistani, ilman että haluan väittää olevani oikeassa joka ikisessä asiassa. Pitää myös huomioida että joudun myös paljon spekuloimaan kun ei ole aina riittävästi faktaa.

      1) Maapallosta ei ole olemassa yhtään ainoata oikeata valokuvaa joka olisi kuvattu jostain satelliitista ulkoavaruudesta käsin. Asian saa helposti varmistettua kun kirjoittaa vaikkapa google-kuvahakuun, esim. "maapallo", "jordklot", “earth globe”, tai vastaavaa. Kaikki mitä haussa tulee näkyviin, on taidemaalarien tekeleitä, NASA:n ohjeistuksen mukaan tehty, joita on sitten syötetty tietokoneisiin ja modifioitu uuteen uskoon:
      https://www.youtube.com/watch?v=35n9FLAoiA8
      Osa kuvista on ollut käytössä vuosikymmeniä.

      2) NASA on palkannut melkoisen määrän taidemaalareita jotka ovat saaneet tehtäväkseen tehdä kuvia “maapallosta” jossa kuvat esitetään avaruudesta käsin, sekä kaukaa että läheltä. Tämän paljastaa taidemaalari Matthew Boylan, entinen sisäpiiriläinen joka sai huijauksesta tarpeekseen ja päätti paljastaa asian julkisuuteen:
      https://www.youtube.com/watch?v=cQt9vq3sdtQ
      Esim. “google earth” kuvat, sekä “google maps” (satelliitti-asetuksissa) ovat suurimmalta osalta oikeiden valokuvien ja videoiden tuotosta, mutta enintään kolmenkymmenen kilometrin korkeuteen (esim. “Helios”), ja luultavammin, useimmat tuotokset enintään 12 km korkeuteen. Sitä ylempää olevat kuvat ovat palkattujen taidemaalarien aikaansaannoksia joita on muunneltu tietokone-ohjelmilla “uskottavampaan muotoon” (CGI).

      3) Kaikki olemassa olevat kuvat ja videot avaruudessa olevista satelliiteista ovat feikkejä. Asiaan saa vahvistuksen kun tarkastelee olemassa olevia kuvia käsi sydämellä (ja taiteellisella silmällä), jolloin huomaa että ne ovat vain tietokoneanimaatioita tai erinäisillä ohjelmistoilla tehtyjä “valokuvia” (CGI-kuvia). Jos haluat varmistaa asian, laita hakuja googlen kuvahakuun, esim. “satteliitti”, “sateliitti” tai “satellite”, ja tarkkaile kuvia miltä ne näyttävät.

      4) Raketit poksahtelevat rikki viimeistään 80-100 km korkeudessa, eivätkä siten pääse ilmakehän ulkopuolelle. Ne alkavat myös muuttamaan suuntaa pystyasennosta poikittaisuuntaan, vain muutaman kymmenen kilometrin kohdalla, jonka jälkeen ne kohta poksahtavat rikki koska lämpötilat nousevat polltoainekammioissa liian korkealle. Tällaisia videoita on lukematon määrä youtubessa. Tämä poksahtelu tapahtuu, koska mitä korkeammalle ne nousevat, sitä ohkaisempi on ilma raketin ympärillä. Kun polttoainekammioden ajoaineet palavat, niin näet tulta tulevan ulos raketin päästä. Sen on juuri tuo peräpäästä ulos tuleva liike-energia mikä antaa työntövoimaa raketille, mutta vain sillä edellytyksellä, että raketti liikkuu ilmassa, eikä tyhjiössä. Avaruuden tyhjiössä ei mikään raketti liiku eteenpäin. Se on täysin mahdotonta! Siten on myös mahdotonta että Marsissa olisi ihmisten toimesta mönkijä. Kaikista laadukkaimmat videot rakettien lentämisistä on juuri lähdöstä, tuonne korkeintaan muutaman kymmenen kilometrin korkeuteen. Sen jälkeen kun video jatkuu avaruudesta käsin filmattuna, niin näkee että tallenne on joko hyvin epäselvää kuvaa, tai pelkkää tietokoneanimaatiota, CGI:tä (vaikka kuulemma satelliiteilla on niin tarkka “silmä” että monitoria seuraava ihminen pystyy lukemaan kädessäsi olevaa uutislehteä… hiukan liioitellen). Tarjoavat meille surkeita valokuvia miljoonien arvoisilla vehkeillä.

      5) Olet varmaan havainnut, tai olet tietoinen siitä, että se on aina kuun sama puoli mikä näkyy “maapallolle” päin. Sen olen minäkin havainnut, omalla “superzoom”-kameralla (Canon SX50) jossa on 50-kertainen optinen zoomi. Sillä tulee kraatterit hyvin näkyviin ja niiden muodot. Joten pakko kait siihen on uskoa! Se, että me aina nähdään saman puolen kuusta, eikä koskaan sitä ns. “kuun pimeätä puolta”, se johtuu siitä - kertoo tiedemiehet - että kuu liikkuu akselinsa ympäri juuri oikealla nopeudella (noin 3600 km/h), suhteessa maapallon kiertonopeuteen oman akselinsa ympärillä (noin 1600 km/h). Jos nyt kuu kiertää noinkin nopeasti kuin 3600 km/h akselinsa ympäri, niin miten ihmeessä sinne ollaan jo laskeuduttu vuonna 1969, jollain ihmeen härvelillä joka on koottu rautaputkista ja foliopapereista? Foliopaperi keksittiin jo 1900-luvun alussa… mutta ei haittaa, sillä sekin on tieteen huippusaavutuksia, etenkin kun se kestää kuulennon aikana 240 pakkasastetta ja jopa yli sadan asteen plussa-asteet. Kovilla on tuo paperi, mutta kyllä se kestää (kunnon teipillä ja liimalla), laskeutumisen kuun pinnalle joka pyörii noin 3600 km tunnissa. Ei siellä ole edes mitään ilmakehää, taivaan kantta suojana, mutta hyvin vehkeet porskuttelee. On varmaan vaikeata rantautua hiekalle kun se pyörii alapuolella 3600 km/h. Vaatinee melkoista akrobatiaa.

      ...jatkuu...

      • 6) Joitakin vuosia sitten meillä oli sateliittilautanen ja dekooderi. Kun ostin ne minua neuvottiin että kun laitan lautasantennin ulkoseinään kiinni, ja teen suuntauksen siriusta kohti (eräs “GEO-sateliitti), niin suuntaus pitää olla tarkka. Kun suuntaus oli parhaimmillaan, huomasin että lautasantenni oli kutakuinkin pystyasennossa. Mielenkiintoista! Ainoastaan nämä geosynkroniset satellitit pystyvät välittämään katkeamatonta kuvaa, koska esim. LEO-sateliitit siirtyvät pois katvealueilta lian nopeasti, koska niiden kiertovauhti ei ole synkronoitu siten että niiden asema näyttäisi maasta katsottuna olevan aina sama. Joka ikinen ihminen maailmassa, joka suuntaa oman lautasantennin tiettyyn suuntaan, tiettyjä televisiokanavia varten, suuntaa sen GEO-sateliittia kohti. Mutta se mikä tekee tästä asiasta oudon on se, että jos menet googleen tekemään kuvahakuja, vaikkapa sanoilla “lautasantenni Suomessa”, “satellite plate on wall”, tai “satellite plate on wall” niin huomaat että lähes kaikkien yksityshenkilöiden pienet ja keskisuuret lautasantennit ovat suunnattu pystyasentoon ja parhaimmillaankin vain 45-asteen kulmaan. Miksi? Jos ne lautaset ovat suunnattu kohti noin 36000 kilometrin korkeudessa olevia GEO-sateliitteja, silloin suurin osa lautasista pitäisi olla kutakuinkin vaakatasossa. Näin ei ole. Syy miksi ne ovat niin pienessä kulmassa, se johtuu siitä että ne ovatkin todellisuudessa suunnattu kohti mastoja josta ne saa signaalinsa.

        7) Ajastettu kuvaus auringosta todistaa litteän maan puolesta:
        https://www.youtube.com/watch?v=nT6qUgcFiJI

        8) Canon SX50- kamerallani olen filmannut videopätkiä jossa kohde on ollut 6 km päässä (50X-optinen zoomi 150X digitaalista). Kohteet ovat olleet esim. merellä kaislikkoa vastarannalla, ja kerran jopa pieni purjevene kutakuinkin tyynellä säällä. Molempina kertoina pidin kameran linssiä vain muutaman sentin päässä vesirajasta. Esim. kaislikon olisi pitänyt painua kokonaan horisontin taakse piiloon (2,8 m), jos olisin filmannut maapallolla. Niin ikään, myös purjevene oli kutakuinkin kokonaan näkyvillä. Ensimmäiset otokset purjeveneestä näytti siltä että “okei, eletään sittenkin maapallolla”, koska koko alaosa hävisi horisontin alle. Mutta kuinkas ollakaan, kun vain muutama sekunti myöhemmin sain stabiloitua kameran ja zoomin paremmin kohdistettua niin se näytti yhtäkkiä siltä, että purjevene ui ihan normaalissa syvyydessä. Koko purjevene olisi pitänyt painua horisontin taakse (2,8 m), paitsi purjeen huippu. Mutta ei juuri mitään hävinnyt näkyvistä, vaan selkeästi näki sen normaalin uintisyvyyden. Silloin en saanut ainoastaan vahvistuksen siitä että maa on litteä, vaan myös sen, että jos kaukainen kohde merellä painuu alas näkyvistä, se ei johdu siitä että maapallo on litteä, vaan siitä että ihmisen silmän (tai kameran silmän) resurssit ei riitä pidemmälle. Youtubessa on tästä hyviä videoita. Seuraava kamera jonka ostan onkin syystä Nikon P900, sillä sen optinen zoomi on X83. Sillä uskon saavani hyviä taltiointeja jopa 10 km etäisyydeltä. koska siinä on myös ihan hyvä optiikka.

        9) "Houston, sinulla on ongelma": Uusi todistus siitä että maailma on litteä: Mahdoton radiolähetys:
        https://www.youtube.com/watch?v=d_bGPPmF5AY

        10) Eric Dubai on kirjoittanut kirjan jossa hän on koonnut 200 eri todistusta siitä että maailma ei ole pyörivä pallo. Kirja on luettavissa ilmaiseksi osoitteessa:
        http://www.mediafire.com/view/l679prcg097ny8u/200_Proofs_Earth_is_Not_a_Spinning_Ball!.pdf
        Mutta suosittelen ennemmin sen lataamista tältä sivulta (“Download”) koska edellinen sivu tökkii usein:
        http://www.mediafire.com/download/l679prcg097ny8u/200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball!.pdf
        Tiedoston koko on 5,89 Mb (.pdf).


      • Pakko vielä sanoa seuraavan asian.

        Maailmalla on silloin tällöin tapahtunut turhia lento-onnettomuuksia sekä helikoptereilla että lentokoneille kun pilotit eivät ole välittäneet kaikista turvallisuusmääräyksistä johon kuuluu myös lentooonlähtö korkeuden huomioon ottaminen JA MUUTTUNEET PAINORAJOITUKSET uusissa olosuhteissa.

        He ovat lentäneet vuoristokentille niin että lento ylöspäin toimi täysin moitteettomasti, mutta alaspäin ei, siksi että olivat ylhäällä lastanneet koneen liian täyteen tavaraa. Eivät huomioineet sitä, että vuoristossa on ilma ohuempaa, joten nostovoima siipien tai lapojen alla ei ollut enää riittävä paluumatkalle (lastauksen takia).

        Sama periaate toimii raketeille. Mitä korkeammalle ne pääsevät, sitä vaikeampaa on kohtisuora lento ylöspäin koska noste heikkenee, eli käytännössä ilma raketin peräpäässä (tällä kertaa ei siipien alla), ja siksi alkaa pian poikittainen kallistus ja sen jälkeen poksahdus, kaboom. Lukematon määrä videoita youtubessa todistaa tuon tosiasian.

        Apt .7:26 Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja ON SÄÄTÄNYT HEILLE MÄÄRÄTYT AJAT JA HEIDÄN ASUMISENSA RAJAT...

        Raja on siis vastassa Jumalan sallimuksesta! Turha odotta että joku joskus kuuhun tai Marssiin muuttaisi!


      • jumalan_pete kirjoitti:

        Pakko vielä sanoa seuraavan asian.

        Maailmalla on silloin tällöin tapahtunut turhia lento-onnettomuuksia sekä helikoptereilla että lentokoneille kun pilotit eivät ole välittäneet kaikista turvallisuusmääräyksistä johon kuuluu myös lentooonlähtö korkeuden huomioon ottaminen JA MUUTTUNEET PAINORAJOITUKSET uusissa olosuhteissa.

        He ovat lentäneet vuoristokentille niin että lento ylöspäin toimi täysin moitteettomasti, mutta alaspäin ei, siksi että olivat ylhäällä lastanneet koneen liian täyteen tavaraa. Eivät huomioineet sitä, että vuoristossa on ilma ohuempaa, joten nostovoima siipien tai lapojen alla ei ollut enää riittävä paluumatkalle (lastauksen takia).

        Sama periaate toimii raketeille. Mitä korkeammalle ne pääsevät, sitä vaikeampaa on kohtisuora lento ylöspäin koska noste heikkenee, eli käytännössä ilma raketin peräpäässä (tällä kertaa ei siipien alla), ja siksi alkaa pian poikittainen kallistus ja sen jälkeen poksahdus, kaboom. Lukematon määrä videoita youtubessa todistaa tuon tosiasian.

        Apt .7:26 Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja ON SÄÄTÄNYT HEILLE MÄÄRÄTYT AJAT JA HEIDÄN ASUMISENSA RAJAT...

        Raja on siis vastassa Jumalan sallimuksesta! Turha odotta että joku joskus kuuhun tai Marssiin muuttaisi!

        Jos ymmärrän oikein, niin rakettimoottori ei tarvitse ilmakehää etenemiseensä. Toimii eri periaatteella.


      • jumalan_pete kirjoitti:

        Pakko vielä sanoa seuraavan asian.

        Maailmalla on silloin tällöin tapahtunut turhia lento-onnettomuuksia sekä helikoptereilla että lentokoneille kun pilotit eivät ole välittäneet kaikista turvallisuusmääräyksistä johon kuuluu myös lentooonlähtö korkeuden huomioon ottaminen JA MUUTTUNEET PAINORAJOITUKSET uusissa olosuhteissa.

        He ovat lentäneet vuoristokentille niin että lento ylöspäin toimi täysin moitteettomasti, mutta alaspäin ei, siksi että olivat ylhäällä lastanneet koneen liian täyteen tavaraa. Eivät huomioineet sitä, että vuoristossa on ilma ohuempaa, joten nostovoima siipien tai lapojen alla ei ollut enää riittävä paluumatkalle (lastauksen takia).

        Sama periaate toimii raketeille. Mitä korkeammalle ne pääsevät, sitä vaikeampaa on kohtisuora lento ylöspäin koska noste heikkenee, eli käytännössä ilma raketin peräpäässä (tällä kertaa ei siipien alla), ja siksi alkaa pian poikittainen kallistus ja sen jälkeen poksahdus, kaboom. Lukematon määrä videoita youtubessa todistaa tuon tosiasian.

        Apt .7:26 Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja ON SÄÄTÄNYT HEILLE MÄÄRÄTYT AJAT JA HEIDÄN ASUMISENSA RAJAT...

        Raja on siis vastassa Jumalan sallimuksesta! Turha odotta että joku joskus kuuhun tai Marssiin muuttaisi!

        > Turha odotta että joku joskus kuuhun tai Marssiin muuttaisi!<

        Se on totta, ettei NASAN julkaisemiin materiaaleihin kannata suoralta kädeltä uskoa. Esim. heidän julkaisemien materiaalien mukaan kuussa tuulee,- mutta tuuleeko, en tiedä.

        Niin, avaruudesta on kuvattu maapalloa, josta voi havainnoida sen pyöreyden, mutta ? onko ne todella aitoja, vaiko käsiteltyjä. Tänä päivänä tietokoneteknisesti on mahdollista tehdä vaikka mitä kuvamateriaalia ja tämä näkyy elokuvatuotannossa. Kaikki on fiktiivistä kuvitusta, mutta erittäin aidon näköistä.


      • markkulievonen kirjoitti:

        Jos ymmärrän oikein, niin rakettimoottori ei tarvitse ilmakehää etenemiseensä. Toimii eri periaatteella.

        --- Jos ymmärrän oikein, niin rakettimoottori ei tarvitse ilmakehää etenemiseensä. Toimii eri periaatteella.----

        Kerro toki mikä se periaate on millä se liikkuisi tyhjiössä.


      • jumalan_pete kirjoitti:

        --- Jos ymmärrän oikein, niin rakettimoottori ei tarvitse ilmakehää etenemiseensä. Toimii eri periaatteella.----

        Kerro toki mikä se periaate on millä se liikkuisi tyhjiössä.

        Aikoinaan työpaikalla oli puhetta aiheesta ja siellä kaveri selosti moninutkaisen toiminnan. Erittäin yksinkertaisesti ajatelle. Lyöt vasaralla tynnyrin seinämäään ja siten tynnyri nytkähtää eteen päin.Tämä tekijä korvataan räjähdysmenetelmällä.
        Silloin tuntui loogiselta ajatella asiaa.


      • markkulievonen kirjoitti:

        Aikoinaan työpaikalla oli puhetta aiheesta ja siellä kaveri selosti moninutkaisen toiminnan. Erittäin yksinkertaisesti ajatelle. Lyöt vasaralla tynnyrin seinämäään ja siten tynnyri nytkähtää eteen päin.Tämä tekijä korvataan räjähdysmenetelmällä.
        Silloin tuntui loogiselta ajatella asiaa.

        Vasara ja tynnyri-vertauskuva kuulostaa loogiselta, sillä kädessä oleva potentiaali-energia muuttuu liike-energiaksi joka koskettaa tynnyriä jotta se liikahtaisi. Mutta räjähdyksen tuottama liike-energia toimii raketissa hyvin vain lyhyen ajan, ja tietenkin vain ilmakehän sisäpuolella, ei sen ulkopuolella. Muutos, hyvästä toimivuudesta huonoksi, se tapahtuu asteittain, sitä mukaa kuin raketti lentää korkeammalle, enintään muutaman kymmenen kilometrin korkeuteen. Ilma raketin ympärillä ohenee entistä enemmän mitä korkeammalle se nousee. NASA:n raketit lentävät siis suoraan ylös vain lyhyen ajan, jonka jälkeen ne alkavat kaartamaan alaspäin koska raketista tuleva liike-energia tarvii paljon ilmaa allensa, jotta se jatkaisi lentoa ylöspäin ja olisi hyvin ohjattavissa. Ilman ilmaa, sen ympärillä, se ei olisi enää lainkaan ohjattavissa. Ennenaikainen suunnanmuutos (kaartaminen) on väistämätön tosiasia raketeille, minkä voi havaita niistä videoista joita ei ole manipuloitu. Pian kaartamisen jälkeen ne joko räjähtää tai - jos onnekkaasti käy - eivät räjähdä lainkaan, vaan tulevat takasin alas kaartamisen takia jonnekin toiseen kaukaiseen paikkaan, missä kameroita ei ole tallentamassa alastuloa. Yleensä juuri ennen räjähdystä tai putoamista takaisin, NASA pyrkii antamaan sellaisen vaikutelman että samaista rakettia kuvataan seuraavaksi sateliitista käsin, vaikka todellisuudessa se mitä näytetään, onkin vain tietokone-animaatiota (CGI-Computer Generated Imagery). Sitä tekniikka käytetään sekä kuvien että videoiden luomiseen, mm. tiettyihin elokuvakohtauksiin ja tietokonepeleihin. Raketin tai sukkulan lentäminen tyhjiössä on tieteisfiktiota ja sellaisenaan tietokoneilla luotu illuusio. Videot jotka on tehty ns. avaruuden tyhjiössä ovat kaikki feikkejä joita on tehty käyttämällä zero-G-lentokoneita, hämäriä tai pimeitä vesialtaita, sekä Green- tai Blue-screen-kuvaustekniikkaa.

        Juu, CGI-tekniikalla tehdään taikaa:
        http://viihdemedia.fi/2015/07/02/cgi-tekniikalla-tehdaan-taikoja-nain-terminator-genisys-elokuvassa-luotiin-kasari-arska/


      • Hattua-nostan
        jumalan_pete kirjoitti:

        --- Jos ymmärrän oikein, niin rakettimoottori ei tarvitse ilmakehää etenemiseensä. Toimii eri periaatteella.----

        Kerro toki mikä se periaate on millä se liikkuisi tyhjiössä.

        Ei tarviikkaan.
        "Kerro toki mikä se periaate on millä se liikkuisi tyhjiössä."
        Newtonin liikelait ja raketin kohdalla tarkemmin liikemäärän säilymisen laki.
        Olen ensi kertaa palstalla ja pakko sanoa, että pidän sinua harvinaisen taitavana trollina jos en jo ihan satiirikon nimityksen ansaitsevana. Juttuasi on ollut viihdyttävä lukea, paitsi joskus yliampuminen menee jo melko korniksi. Kressut ovat parodishorisontin ulkopuolella, mutta sinä taidat onnistua jopa parodiassa.
        Yurki 1000 kirjoittaa yhtä hullua juttua, mutta hän taitaa olla tosissaan, ihmis parka. En sekaannu enempää sisäpiirihuumoriisi. Hattua nostan.


      • jorzzu
        jumalan_pete kirjoitti:

        --- Jos ymmärrän oikein, niin rakettimoottori ei tarvitse ilmakehää etenemiseensä. Toimii eri periaatteella.----

        Kerro toki mikä se periaate on millä se liikkuisi tyhjiössä.

        Raketin toiminta perustuu liikemäärän säilymislakiin, eli kun raketti puskee pakokaasua kovalla nopeudella alaspäin, niin liikemäärän säilymiseksi raketin runko nousee ylöspäin. On yhdentekevää, miten ohutta ympäröivä ilma on tai ollaanko edes ilmakehässä. Rakettiahan voidaan ohjata samalla periaatteella avaruudessa, jossa ei ilmakehää ole, muuten kai mikään avaruuteen lähetetty ei olisi koskaan palannut maapallolle..?


      • markku.lievonen
        jumalan_pete kirjoitti:

        Vasara ja tynnyri-vertauskuva kuulostaa loogiselta, sillä kädessä oleva potentiaali-energia muuttuu liike-energiaksi joka koskettaa tynnyriä jotta se liikahtaisi. Mutta räjähdyksen tuottama liike-energia toimii raketissa hyvin vain lyhyen ajan, ja tietenkin vain ilmakehän sisäpuolella, ei sen ulkopuolella. Muutos, hyvästä toimivuudesta huonoksi, se tapahtuu asteittain, sitä mukaa kuin raketti lentää korkeammalle, enintään muutaman kymmenen kilometrin korkeuteen. Ilma raketin ympärillä ohenee entistä enemmän mitä korkeammalle se nousee. NASA:n raketit lentävät siis suoraan ylös vain lyhyen ajan, jonka jälkeen ne alkavat kaartamaan alaspäin koska raketista tuleva liike-energia tarvii paljon ilmaa allensa, jotta se jatkaisi lentoa ylöspäin ja olisi hyvin ohjattavissa. Ilman ilmaa, sen ympärillä, se ei olisi enää lainkaan ohjattavissa. Ennenaikainen suunnanmuutos (kaartaminen) on väistämätön tosiasia raketeille, minkä voi havaita niistä videoista joita ei ole manipuloitu. Pian kaartamisen jälkeen ne joko räjähtää tai - jos onnekkaasti käy - eivät räjähdä lainkaan, vaan tulevat takasin alas kaartamisen takia jonnekin toiseen kaukaiseen paikkaan, missä kameroita ei ole tallentamassa alastuloa. Yleensä juuri ennen räjähdystä tai putoamista takaisin, NASA pyrkii antamaan sellaisen vaikutelman että samaista rakettia kuvataan seuraavaksi sateliitista käsin, vaikka todellisuudessa se mitä näytetään, onkin vain tietokone-animaatiota (CGI-Computer Generated Imagery). Sitä tekniikka käytetään sekä kuvien että videoiden luomiseen, mm. tiettyihin elokuvakohtauksiin ja tietokonepeleihin. Raketin tai sukkulan lentäminen tyhjiössä on tieteisfiktiota ja sellaisenaan tietokoneilla luotu illuusio. Videot jotka on tehty ns. avaruuden tyhjiössä ovat kaikki feikkejä joita on tehty käyttämällä zero-G-lentokoneita, hämäriä tai pimeitä vesialtaita, sekä Green- tai Blue-screen-kuvaustekniikkaa.

        Juu, CGI-tekniikalla tehdään taikaa:
        http://viihdemedia.fi/2015/07/02/cgi-tekniikalla-tehdaan-taikoja-nain-terminator-genisys-elokuvassa-luotiin-kasari-arska/

        Niin, tuo raketin toiminta on kuvattu avaruudessa, jossa ei ole ilmakehää. Parempi vertaus toiminnasta olisi aseella ammutun luodin vaikutus esteeseen. Luodin massa / nopeus antaa tehon, johon ei vaikuta ilmakehä.


      • jorzzu kirjoitti:

        Raketin toiminta perustuu liikemäärän säilymislakiin, eli kun raketti puskee pakokaasua kovalla nopeudella alaspäin, niin liikemäärän säilymiseksi raketin runko nousee ylöspäin. On yhdentekevää, miten ohutta ympäröivä ilma on tai ollaanko edes ilmakehässä. Rakettiahan voidaan ohjata samalla periaatteella avaruudessa, jossa ei ilmakehää ole, muuten kai mikään avaruuteen lähetetty ei olisi koskaan palannut maapallolle..?

        ---- Rakettiahan voidaan ohjata samalla periaatteella avaruudessa, jossa ei ilmakehää ole, muuten kai mikään avaruuteen lähetetty ei olisi koskaan palannut maapallolle..?----

        Jos haluaa lähettää jotain painottomaan avaruuteen, sen on saatava yli 120 km korkeuteen. Se ei edelleenkään ole mahdollista, koska joka ikinen raketti joko poksahtaa tai palaa takasin maan pintaan ennen kuin se on ylittänyt tuon rajan. Sen nähtiin taas uutisissa toissa päivänä. Ei ole olemassa edes NASA:lla yhtään ainoata videota jolla he sellaisen matkan todistaisi olevan mahdollinen.

        Vaikuttaa siltä että suurin osa teistä ei edes tutustu linkkeihin joita olen täällä esittänyt. Monet niistä ovat todisteena siitä että maa ei voi olla pallon muotoinen, eikä voi kiertää akselinsa ympärillä.

        Niin ikään, te edelleen uskotte että ihmiset ovat olleet kuussa, että sinne ollaan laskettu jollakin härvelillä joka on rakennettu rautaputkista ja foliopapereista.

        Näyttäkää minulle se video/linkki jossa todistetaan että kuuluotain laskeutui kuuhun vuonna 1969. Jos se video on tosi, siinä pitäisi myösnäkyä että kuu liikkuu oman akselinsa ympäri, vauhdilla mikä on noin 3600 km/h. Jos et näe sitä, se video on feikki. Sellaista vauhtia ei voi olla näkemättä kun kerran kuussa ei ole edes ilmakehää. Ymmärrettekö edes mitä tässä kirjoitan? NASA on itse paljastanut että kuun sama puoli on aina maata kohti, ja vain siitä syystä, että kuu pyörii juuri sopivaan vauhtiin (noin 3600 km/h, verrattuna maapallon pyörimisvauhtiin oman akselinsa ympärillä (noin 1600 km /h, ja että meillä sen tähden on aina kuun sama puoli maapalloon päin.

        Yrittäkää nyt hyvät ihmiset tajuta se, vertailukohteena, että meillä ei ole edes yhtään ainoata lentokonetta maailmassa, joka voisi esim. laskeutua lentokentän tasaiselle pinnalle 3600 km tuntivahdilla, siitäkin huolimatta että alusta on kova ja tasainen. Eli kuinka se nyt tapahtuisi yhtään helpommin painottomassa tilassa alustalle mikä liikkuu noin 3600 km/h, rakettimoottoreilla, etenkin kun ympärillä ei ole ilmakehää?

        Katsokaa nyt teidän kuuluotainta vuodelta 1969, ja nähkää mikä romukasa se on, jos sellaisen kuvan jostain löydätte. Senkö muka ollaan laskettu pehmeälle hiekkapinnalle, kuun pintaan, joka pyörii 3600 km/h? Pintaan joka ei ole läheskään tasainen saatikka kova, jos nyt heidän kuviinsa on uskomista. Jopa astronauttien kengänjäljetkin näkyvät valokuvaus studion hiekassa. Älkää unta näkekö. Herätkää unestanne!

        Kirjoittakaa nyt googlen kuvahakuun "kuuluotain" ja katsokaa mitä paskaa teille syötetään. K-A-T-S-O-K-A-A niin viisastutte! Ei ole oikeita luotaimia, ei!

        Jos nyt NASA voi valehdella kuulennosta ja pitää sen valheen edes kohtalaisen uskottavana suurimmalle osalle ihmisille, niin kuinka helppoa onkaan valehdella nykyään kun on supertietokoneita ja vaikka mitä kuvan manipulointi-ohjelmia. Eikä Hollywood ole teille opettanut mitä kuvamanipulaatioilla voidaan saada aikaiseksi? Niin hyvää kuvaa, että vain tarkkasilmäiset näkevät mikä on aitoa ja mikä ei. Eli NASA voi sanoa teille, CGI-manipulaatioiden avulla että "tässä lentää raketti ilmakehän ulkopuolella", ja te nielette sen valheen totuutena. Vaivautukaa edes katselemaan niitä vidoita ja kuvia googlen hakusanatoiminnoilla niin näette esim. että ette näe yhtään ainoata videota jossa avaruudesta käsin (sateliittien avulla ) näytetään telakointeja kansalliseen avaruusalukseen, tai vaikkapa sateliittien irtaantumista kantoraketeista 36000 km korkeuteen. Sellaisia vidoita EI OLE (aitoina), ja ne mitä on, niistä näkee aivan selkeästi että ne ovat CGI:tä. Ette myöskän näe missään yhtään ainoata GEO-sateliittien ottamaa videokuvaa jossa näkyy yhtä aikaa esim. "maapallo", kuu ja aurinko, tai pelkästään maapallo ja kuu. Ei yhtikäs mitään, pelkkää feikkiä kamaa. Samaa pas... mitä Suomen uutisissakin näytettiin pari päivää sitten, kun väitettiin että kantoraketti irrotti matkallaan 11 tietoliikennesateliittia jotka jatkoivat matkaa 36000 kilometrin korkeuteen, ja että kantoraketti itsessään tuli ehjänä alas maan kamaralle. Videokuvat jotka näytettiin kohta nousun jälkeen olivat heikkolaatuisia, pimeässä filmattuja. Sitten sekin, yhden sateliitin irtaantuminen kantoraketista mikä näytettiin oli pelkkää tietokonemanipuloitua kuvaa. Erkkikin näki että se ei ollut mitään sateliittikuvaa jostain toisesta sateliitista, joka olisi ollut siellä ennestään.


      • Teidän mielenne manipuloiminen kuulennolla ja maapallolla on toiminut yhtä hyvin kuin vakuuttelut naisille rypyyvoiteiden hyödystä. Onhan monet käyttäneet niitä jo vuosikymmeniä:

        Otsikko:
        "Taas se on testattu – rypyt eivät ryppyvoiteilla lähde, eivät edes pienene".

        http://yle.fi/uutiset/taas_se_on_testattu__rypyt_eivat_ryppyvoiteilla_lahde_eivat_edes_pienene/8550161

        Sen sijaan plasebo on saattanut auttaa jotakuta ihmistä ryppyjen hoidossa.... vain onko sittenkään? Pekka Reinikainekin on sanonut, että plasebo auttaa monta. Eihän Pekka väärässä voi olla, eihän?


      • klih

        En tiedä pelleileekö jumalan pete, mutta hän osoittaa miten sanoilla voi kutoa tekstiä joka vaikuttaa loogiselta, jopa vakuuttavalta, jos ei ole juuri kyseisen alan asiantuntija. Perustelu "kuun pinnalle ei voi laskeutua koska se pyörii 3600 km/h" on kuitenkin helppo kumota sillä, että kyllä maanpinnan pyörimisnopeuskin 1600 km/h tekisi myös maanpinnalle laskeutumisen aika vaikeaksi. Miten sitten lentokoneet "osuvat" maanpintaan? Siksi että niillä on koko ajan sama nopeus kuin pyörivällä maanpinnalla - plus paikasta toiseen siirtymiseen tarvittava nopeus.

        Oletko, jumalan pete, tosiaankin tosissasi?


    • anteeksi ilmaisu mutta jumalan_petehan on sekaisin kuin käkikello :DD

      • Ei se minua haittaa jos niin koet. Tiedän perustelevani uskomuksiani. En koskaan halua perustella sellaisia asioita jolle ei löydy minkäänlaista pohjaa. Näille mielestäni löytyy, jopa Raamattuun vetoamalla.

        Käkikellot ovat yleensä huumeissa tai kännissä. Jumalan armosta ei niihin ole koskaan tarvinnut kajota.


    • Jos ymmärrän oiukein, niin Jumalan Pete,- pidät "maapalloa" mieluimmin litteänä kuin pallomaisena.
      Mutta, kerroppa oma havaintoni asiasta, joka ilmiö tukee maapallon pyöreyttä.

      Niin, Rääkkylässä on Arvinsalmen lossi ja ainakin aikoinaan sen kautta kuljetettiin /uitettiin tukkinippuja. Niin, hitaasti etenevää nippu letkaa veti tehokas Diesel paatti, joka savutti melkoisesti. Niin, kun nippuletka oli kaukana,- kilopetrien päässä, niin tuossa vaiheessa ei näkynyt muuta kuin paksu savumuodostus. Katselin kiikarilla.
      Hieman lähemmäksi tultuaan alkoi piirtyä myös vetopelin /hinaajan muoto ja viimein koko hinaaja.
      Itse uskon, miten veden pinta on pyöreä ja ihan omin silmin havaittavissa. Siis veden pinta myötäilee maapallon pintaa.
      Jos olen väärässä, niin miksi veden pinta ei ole suoraviivainen / tasainen?

      • >Mutta, kerroppa oma havaintoni asiasta, joka ilmiö tukee maapallon pyöreyttä.<

        Siis kerrompa oman havaintoni......


      • viisaita.yritätte.olla

        Onhan niitä maallakin kumpareita, eikä mäen toiseltapuolen näe, vaikka ei oo kaakana ; )

        Litteehän se maa on, kulmikas, kuutionmuoinen, raamattu sen sanoo, mutta kertoohan se, että se on avaruudessa tyhjänkin päällä, eli pallonmuotoinen. Teitin pitää lukea tarkemmin, eikä hötkyillen alkaa kirjoittelemaan. Siksi te eksytte, kun ette tunne kirjoituksia.
        Myös määrätyt jaollisuudet on olemassa, luku 22. jne.
        Te ette pojjaat taida oikein tietääkään asioita, kun savolaisina yritätte ynnätä hebrealaisia tekstejä, eihän teillä ole edes ajatuskanavaa kaikkeen, että ymmärtäisitte. Teitin pitäisi syntyä aivan muualla, tuolla välimeren alueella, että saisitte kiinni ajatusnaruista. Jutut teillä menee kuin savolaisilla, että kuulijalle tulee kova vastuu, kun ei oikein noihin juttuloihinne voi ottaa kiinni.


      • Veden pinta on suoraviivainen/tasaisen ja kyse on optisesta harhasta. Kirjoitinkin siitä aikaisemmin, kun sanoin että ihmisen ja kameran silmän resurssit tulevat vastaan ja vääristävät kuvan. Heti kun sain zoomin paremmin kohdistettua purjeveneeseen niin se nousi lähes tyynessä säässä taas ylös, vaikka oli ollut samassa tasossa koko ajan ja samassa etäisyydessä (6 km päässä).

        Tuo optinen harha kutsutaan englanniksi nimellä "mirage effect" (= näköharhaefekti), jossa esim. rakennuksien pohjat näyttävät häviävän horisontin alle.

        Tässä on linkki jossa hiukan selostetaan sitä optista harhaa. Esim. 65 km päässä olevat pilvenpiirtäjät pitäisi olla kokoaan horisontin alla, sillä tuolla matkalla laskua pitäisi olla 341 metriä jos eläisimme maapallolla, niillä mitoilla ja etäisyyksillä mitkä meille on annettu. Rakennuksien pohja vajoaa näkyvistä, enintään muutamia metrejä, mutta annettuilla kaltevuuksilla kaikki pitäisi olla pois näkyvistä:
        https://www.youtube.com/watch?v=Dc9130KC5vA

        Tässä on vastaavanlainen video:
        https://www.youtube.com/watch?v=DPGW9bIx_e8

        Saman ilmiön olen siis minäkin nähnyt minkä sinäkin, eli että "hei, maailma on sittenkin pallo", mutta heti kun kuva tarkentuu niin huomaatkin että kyse olikin näköharhasta koska resurssit paranivat. Silmä on myös sellainen, että jos katot jotain kaukaista horisonttia vaikkapa merellä, niin kykyjen ja olosuhteiden syistä keskikohdan molemmin puolin näyttää siltä että kaltevuutta on jonkun verran. Ns. "kalasilmäkamerat" tai "kalasilmälinssit on siitä oiva esimerkki. Esim. Go-Pro-kamerassa se on, mutta ominausuuden saa pois asetuksista jolloin horisontti tulee taas suoraksi.

        Silloin kun Felix Baumgartner teki vapaapudotuksen kapselistaan niin NASA käytti kalasilmä-efektiä kkoska eivät halunneet että ihmiset näkisivt kuinka suora horisontti on. Mutta kuinnkas ollakaan, ennen kun Felix nousi ulos kapselistaan hän joutui avaamaan luukun. Kun luukku oli avattu niin horisontti olikin täysin suora koska NASA ei ollut huomionut että sinnekin olisi pitänyt laitta kalasilmälinssin:
        https://www.youtube.com/watch?v=u8u0p2w_Lvo


      • ---Niin, kun nippuletka oli kaukana,- kilopetrien päässä, niin tuossa vaiheessa ei näkynyt muuta kuin paksu savumuodostus. Katselin kiikarilla.----

        Normaalien kiikareiden zoomi on 8-12 kertainen. Sillä ei näe edes kuun kraattereita kunnolla. Mutta 50-kertaisella alkaa jo nähdä. Mikä zoomi sinulla oli? Jos sinulla olisi ollut 50-kertainen tai 83-kertainen optinen zoomi (ja nimenomaan optinen), samalta etäisyydeltä ja samalta korkeudelta josta tarkaillit liikuvaa Diesel-paattia, niin se olisi aivan varmasti tullut näkyviin ilman näköharhoja. En arvaile, vaan puhun kokemuksesta. Minullakin on tavallinen kiikari. Ei niitä voi verrata toisiinsa. Ero on kuin ennen vanhaan mersulla ja Ladalla.


      • säkyläläinen
        jumalan_pete kirjoitti:

        Veden pinta on suoraviivainen/tasaisen ja kyse on optisesta harhasta. Kirjoitinkin siitä aikaisemmin, kun sanoin että ihmisen ja kameran silmän resurssit tulevat vastaan ja vääristävät kuvan. Heti kun sain zoomin paremmin kohdistettua purjeveneeseen niin se nousi lähes tyynessä säässä taas ylös, vaikka oli ollut samassa tasossa koko ajan ja samassa etäisyydessä (6 km päässä).

        Tuo optinen harha kutsutaan englanniksi nimellä "mirage effect" (= näköharhaefekti), jossa esim. rakennuksien pohjat näyttävät häviävän horisontin alle.

        Tässä on linkki jossa hiukan selostetaan sitä optista harhaa. Esim. 65 km päässä olevat pilvenpiirtäjät pitäisi olla kokoaan horisontin alla, sillä tuolla matkalla laskua pitäisi olla 341 metriä jos eläisimme maapallolla, niillä mitoilla ja etäisyyksillä mitkä meille on annettu. Rakennuksien pohja vajoaa näkyvistä, enintään muutamia metrejä, mutta annettuilla kaltevuuksilla kaikki pitäisi olla pois näkyvistä:
        https://www.youtube.com/watch?v=Dc9130KC5vA

        Tässä on vastaavanlainen video:
        https://www.youtube.com/watch?v=DPGW9bIx_e8

        Saman ilmiön olen siis minäkin nähnyt minkä sinäkin, eli että "hei, maailma on sittenkin pallo", mutta heti kun kuva tarkentuu niin huomaatkin että kyse olikin näköharhasta koska resurssit paranivat. Silmä on myös sellainen, että jos katot jotain kaukaista horisonttia vaikkapa merellä, niin kykyjen ja olosuhteiden syistä keskikohdan molemmin puolin näyttää siltä että kaltevuutta on jonkun verran. Ns. "kalasilmäkamerat" tai "kalasilmälinssit on siitä oiva esimerkki. Esim. Go-Pro-kamerassa se on, mutta ominausuuden saa pois asetuksista jolloin horisontti tulee taas suoraksi.

        Silloin kun Felix Baumgartner teki vapaapudotuksen kapselistaan niin NASA käytti kalasilmä-efektiä kkoska eivät halunneet että ihmiset näkisivt kuinka suora horisontti on. Mutta kuinnkas ollakaan, ennen kun Felix nousi ulos kapselistaan hän joutui avaamaan luukun. Kun luukku oli avattu niin horisontti olikin täysin suora koska NASA ei ollut huomionut että sinnekin olisi pitänyt laitta kalasilmälinssin:
        https://www.youtube.com/watch?v=u8u0p2w_Lvo

        Pete, ehkä sinun kannattaisi tehdä koe vaikka veneessä istuen. Etsi jokin korkea maamerkki meren rannalta. Esim. kirkko, viljasiilo tai radiomasto käy oikein hyvin. Aja vene siihen maamerkin läheisyyteen ja lähde ajamaan poispäin kohteesta. Olen aika varma, että kyseinen maamerkki häipyy pikkuhiljaa pois näkökentästäsi. Ota vielä kunnon kiikarit mukaan jotta ei tule ongelmia oman näkökyvyn kanssa.

        Oletko muuten koskaan koittanut esimerkiksi Helsingistä katsoa Tallinnaan? 60 km ei ole matka eikä mikään kunnon laitteilla jotka sinultakin ilmeisesti löytyy, jostain syystä kaupunkia vain ei näe. Yöllä näkyy valot horisontissa vaan.


      • säkyläläinen kirjoitti:

        Pete, ehkä sinun kannattaisi tehdä koe vaikka veneessä istuen. Etsi jokin korkea maamerkki meren rannalta. Esim. kirkko, viljasiilo tai radiomasto käy oikein hyvin. Aja vene siihen maamerkin läheisyyteen ja lähde ajamaan poispäin kohteesta. Olen aika varma, että kyseinen maamerkki häipyy pikkuhiljaa pois näkökentästäsi. Ota vielä kunnon kiikarit mukaan jotta ei tule ongelmia oman näkökyvyn kanssa.

        Oletko muuten koskaan koittanut esimerkiksi Helsingistä katsoa Tallinnaan? 60 km ei ole matka eikä mikään kunnon laitteilla jotka sinultakin ilmeisesti löytyy, jostain syystä kaupunkia vain ei näe. Yöllä näkyy valot horisontissa vaan.

        Voisihan sitä tietenkin kokeilla sopivalta rannalta missä ei olisi saaria ja luotoja (Helsingin ja Tallinan välissä) estämässä suoraa näköetäisyyttä. Mikä mahtoi olla se kohta mistä näit Tallinan valot? Venettä minulla ei enää ole.

        Harmi vain että pahemmassa tapauksessa joutuu nyt taas odottamaan muutaman kuukauden että pääsisi kokeilemaan, kun on valoisaa vain muutaman tunnin. Myös tyyntä olisi hyvä olla (koska kuvaus olisi hyvä suorittaa mahdollisimmman läheltä vesirajaa. Myös auringon paistetta olisis hyvä olla ettei kuva vääristyisi niin paljon. Mitä enemmän se vääristyy, sitä syvemmällä näyttää kohteet olevan. Samat "syvällä" olevat kohteet voivat hyvissä olosuhteissa "nousta pintaan", kun kohteet tarkentuvat paremmin, jonka jälkeen voi todeta että horisontin taakse tai "alle" jäävät kohteet sittenkin olivat "pinnassa". En osaa selittää asiaa kovin hyvin, mutta ehkä ymmärsit mitä ajan takaa.

        Olen joskus lentänyt täydellisen kirkkaalla säällä Helsingistä Saksaan. Matkan aikana otin noin 10 km korkeudelta kuvia ikkunan kautta, valitettavasti vasta sitten kun tuli pilvipeitettä. Mutta niissäkin taivaanranta näytti suoralta. Niin ikään, ennen noita pilviä, kirkkaalla säällä, maailma ei näyttänyt lainkaan pyöreältä. Sopivassa kohdassa näin koko Tanskan ja osia Ruotsista yhtä aikaa, ilman että horisontti olisi näyttänyt kaarevalta.

        Jos vaivaa haluatte nähdä (teitittelen), niin voitte itse hakea googlettaa kuvahausta horisonttikuvia, vaikkapa kirjoittamalla ""horizon from plane". Mielestäni suurin osa kuvista näyttää täysin suoraa horisonttia silloin kun kuvat on otettu korkealta. Muutamassa harvassa kuvassa esiintyy kaarevuutta, mutta silloin on käytetty kalansilmä asetuksia tai -linssiä. Sitä harrastaa NASA ja sen liittolaiset, todistaaksensa maallikoille Tellusta palloksi. Mutta jos maailma olisi pallo, niin sellaisia menetelmiä ei tarvitsisi käyttää lainkaan.


      • jumalan_pete kirjoitti:

        ---Niin, kun nippuletka oli kaukana,- kilopetrien päässä, niin tuossa vaiheessa ei näkynyt muuta kuin paksu savumuodostus. Katselin kiikarilla.----

        Normaalien kiikareiden zoomi on 8-12 kertainen. Sillä ei näe edes kuun kraattereita kunnolla. Mutta 50-kertaisella alkaa jo nähdä. Mikä zoomi sinulla oli? Jos sinulla olisi ollut 50-kertainen tai 83-kertainen optinen zoomi (ja nimenomaan optinen), samalta etäisyydeltä ja samalta korkeudelta josta tarkaillit liikuvaa Diesel-paattia, niin se olisi aivan varmasti tullut näkyviin ilman näköharhoja. En arvaile, vaan puhun kokemuksesta. Minullakin on tavallinen kiikari. Ei niitä voi verrata toisiinsa. Ero on kuin ennen vanhaan mersulla ja Ladalla.

        >Mikä zoomi sinulla oli?<

        Niin, kiikarit on Venäläistä (silloin Neuvostoliitto) tuotantoa. 20* 60.

        Mutta, tässä on erittäin hyvä mielikuva ihnmisten ymmärryksen / mielikuvien ohjausksesta. Voisi sanoa, miten KAIKKI ihmiset pitävät maapalloa pyöreänä (erittäin poikkeavaa on ajatella toisin). Jokainen ymmärtää, mistä tämä käsitys on muodostunut. Kenelläkään maallikolla ei ole mitään kokemusperäistä tietoa,- vaan KAIKKI tieto aiheesta on tuotu ihmislapseen eskari-iästä lähtien ja siten asiaa ei kukaan edes kyseenalaista. Yhtä luonnollinen asia kuin oman nimen omaksuminen.

        Niin, nyt tiedetään, miten esim. NASA on huijannut ja huijannee edelleen, mutta lie vaikeasti todistettavissa. Sitä vain ihmettelen. Miten jokin valheellisuus voisi pysyä salassa, jos valheelllisuuden tiedostaa useampi ihminen.


      • markkulievonen kirjoitti:

        >Mikä zoomi sinulla oli?<

        Niin, kiikarit on Venäläistä (silloin Neuvostoliitto) tuotantoa. 20* 60.

        Mutta, tässä on erittäin hyvä mielikuva ihnmisten ymmärryksen / mielikuvien ohjausksesta. Voisi sanoa, miten KAIKKI ihmiset pitävät maapalloa pyöreänä (erittäin poikkeavaa on ajatella toisin). Jokainen ymmärtää, mistä tämä käsitys on muodostunut. Kenelläkään maallikolla ei ole mitään kokemusperäistä tietoa,- vaan KAIKKI tieto aiheesta on tuotu ihmislapseen eskari-iästä lähtien ja siten asiaa ei kukaan edes kyseenalaista. Yhtä luonnollinen asia kuin oman nimen omaksuminen.

        Niin, nyt tiedetään, miten esim. NASA on huijannut ja huijannee edelleen, mutta lie vaikeasti todistettavissa. Sitä vain ihmettelen. Miten jokin valheellisuus voisi pysyä salassa, jos valheelllisuuden tiedostaa useampi ihminen.

        ----Miten jokin valheellisuus voisi pysyä salassa, jos valheelllisuuden tiedostaa useampi ihminen.---

        Hyvää pohdintaa sinulla. Ehkä siten että ihmiset uskovat sitä mitä heille syötetään tarpeeksi monta kertaa, ihan pienestä pitäen, jonka jälkeen sitä ei enää kovin helposti kyseenalaisteta. Ja kun ei tietoja edes kyseenalaisteta niin niitä ei viitsitä edes mennä tutkimaan.

        Samallahan voit toki kysyä, että miten ateistit voivat olla uskomatta että Jumala on olemassa, tai sitä että samainen Jumala olisi luonut maailman kaikkinensa. Kyse on tietenkin valinnoista, tahdosta, ja siitä minkälaisen kasvatuksen on saanut, missä tai millaisessa ympäristössä on elänyt, sekä keneltä on tietonsa ammentanut. Tietenkin myös tiedon määrällä on oma syynsä asiassa, eli siihen, uskotaanko vai ei. Jos ei saa tietoa, ei voi tietää. Jos ei esim. koskaan lue Raamattua, niin on tietenkin vaikeata tykätä siitä tai uskoa siihen. Nuorena tykkäsin pelata jalkapalloa. Jos en olisi koskaan potkinut palloa ensimmäistä kertaa, en olisi koskaan alkanut edes tykkäämään siitä.

        Sama on maailman litteyden kanssa. Jos sinulle ei ole annettu tietoa siihen, sinä et edes heti ala uskomaan toisenlaiseen mahdollisuuteen. Sinulle ei välttämättä anneta vaihtoehtokirjoja, etkä välttämättä ole tietoinen siitä, että niitä olisi olemassa.

        Et usko (yleisellä tasolla) että illuminaatteja on olemassa, tai että he palvovat aurinkojumalaa, etkä siten usko että lauantain lepopäivästä tehtiinkin sun-day (aurinko-päivä). Siten et myöskään usko että he halusivat meidän kiertävän auringon ympäri. He eivät halua että sinä uskot auringon kiertävän maapalloa. He ovat onnistuneet manipulaatioissaan, sillä maa on annettu Saatanan väliaikaiseen hallintavaltaan kunnes tulee hän, joka nyt istuu Isänsä oikealla puolella. Mutta siihen asti kunnes Jumala on asettanut hänen vihamiehensä hänen astinlaudaksi, niin koko maailma on pahan vallassa, Raamatun mukaan.

        Jos ihmisille sanotaan tähtitieteilijöiden kautta, että kuu loitontuu joka vuosi 3,8 cm pois maapallosta, niin sitä ei kyseenalaisteta, mikäli ei anneta tietoa siitä, että toiset sanovat sen loitontuvan 2,5 cm vuodessa. Jos ei tideteä tarkoja senttimääriä, niin miksi pitäisi vain näennäisesti tarkkoja senttimääriä edes antaa? Jotta ihmiset ylistäisivät tiedettä ja sen saavutuksia.

        Kun geologit sanovat että Suomen maaperä muodostui nykyiseen tilaan noin 3000 - 1400 miljoonaa vuotta sitten, niin ei ihmislapset sitä kyseenalaista, vaikka se yhtä hyvin voisi olla vain miljoona vuotta. Harvapa on edes tietoinen siitä, että kaikki iät on määritelty pelkkien teorioiden kautta, ja iät vaihtelevat suuresti. Kallioperän ja kivien iän määrittelyt ei siis perustu mihinkään tarkkojen mittareiden tuloksiin. Jotain lukuja on annettava, jotta kansa uskoisi että tiede tietää. Kuitenkin he vuodesta toiseen käyttävät samoja liitesanoja laskelmissaan: "noin", "suurin piirtein" ja "mahdollisesti".

        Suomalaiset eivät kyseenalaista suuria ikähaitari heittoja koska ovat saaneet tiedon yleensä vain yhdestä lähteestä, vaikka lähteitä olisi muitakin. Eli ihmisten uskomuksiin vaikuttaa siis pitkälti se mistä tieto on hankittu. Jos geologit sanovat että tämä kivi on vain 77 miljoonaa vuotta vanha ja tämä toinen, pohjoismaalainen, noin 3500 miljoonaa vuotta vanha, niin silloin se on niin ja aamen, siitäkin huolimatta että Suomen kallioperää toisinaan sanotan olevan vain 650 miljoonaa vuotta vanha. Niin, "mitäpä nyt noista välittää" kun elämässä on tärkeämpiäkin asioita tutkittava, vaikkapa vaimon anatomia.


      • markku.lievonen
        jumalan_pete kirjoitti:

        ----Miten jokin valheellisuus voisi pysyä salassa, jos valheelllisuuden tiedostaa useampi ihminen.---

        Hyvää pohdintaa sinulla. Ehkä siten että ihmiset uskovat sitä mitä heille syötetään tarpeeksi monta kertaa, ihan pienestä pitäen, jonka jälkeen sitä ei enää kovin helposti kyseenalaisteta. Ja kun ei tietoja edes kyseenalaisteta niin niitä ei viitsitä edes mennä tutkimaan.

        Samallahan voit toki kysyä, että miten ateistit voivat olla uskomatta että Jumala on olemassa, tai sitä että samainen Jumala olisi luonut maailman kaikkinensa. Kyse on tietenkin valinnoista, tahdosta, ja siitä minkälaisen kasvatuksen on saanut, missä tai millaisessa ympäristössä on elänyt, sekä keneltä on tietonsa ammentanut. Tietenkin myös tiedon määrällä on oma syynsä asiassa, eli siihen, uskotaanko vai ei. Jos ei saa tietoa, ei voi tietää. Jos ei esim. koskaan lue Raamattua, niin on tietenkin vaikeata tykätä siitä tai uskoa siihen. Nuorena tykkäsin pelata jalkapalloa. Jos en olisi koskaan potkinut palloa ensimmäistä kertaa, en olisi koskaan alkanut edes tykkäämään siitä.

        Sama on maailman litteyden kanssa. Jos sinulle ei ole annettu tietoa siihen, sinä et edes heti ala uskomaan toisenlaiseen mahdollisuuteen. Sinulle ei välttämättä anneta vaihtoehtokirjoja, etkä välttämättä ole tietoinen siitä, että niitä olisi olemassa.

        Et usko (yleisellä tasolla) että illuminaatteja on olemassa, tai että he palvovat aurinkojumalaa, etkä siten usko että lauantain lepopäivästä tehtiinkin sun-day (aurinko-päivä). Siten et myöskään usko että he halusivat meidän kiertävän auringon ympäri. He eivät halua että sinä uskot auringon kiertävän maapalloa. He ovat onnistuneet manipulaatioissaan, sillä maa on annettu Saatanan väliaikaiseen hallintavaltaan kunnes tulee hän, joka nyt istuu Isänsä oikealla puolella. Mutta siihen asti kunnes Jumala on asettanut hänen vihamiehensä hänen astinlaudaksi, niin koko maailma on pahan vallassa, Raamatun mukaan.

        Jos ihmisille sanotaan tähtitieteilijöiden kautta, että kuu loitontuu joka vuosi 3,8 cm pois maapallosta, niin sitä ei kyseenalaisteta, mikäli ei anneta tietoa siitä, että toiset sanovat sen loitontuvan 2,5 cm vuodessa. Jos ei tideteä tarkoja senttimääriä, niin miksi pitäisi vain näennäisesti tarkkoja senttimääriä edes antaa? Jotta ihmiset ylistäisivät tiedettä ja sen saavutuksia.

        Kun geologit sanovat että Suomen maaperä muodostui nykyiseen tilaan noin 3000 - 1400 miljoonaa vuotta sitten, niin ei ihmislapset sitä kyseenalaista, vaikka se yhtä hyvin voisi olla vain miljoona vuotta. Harvapa on edes tietoinen siitä, että kaikki iät on määritelty pelkkien teorioiden kautta, ja iät vaihtelevat suuresti. Kallioperän ja kivien iän määrittelyt ei siis perustu mihinkään tarkkojen mittareiden tuloksiin. Jotain lukuja on annettava, jotta kansa uskoisi että tiede tietää. Kuitenkin he vuodesta toiseen käyttävät samoja liitesanoja laskelmissaan: "noin", "suurin piirtein" ja "mahdollisesti".

        Suomalaiset eivät kyseenalaista suuria ikähaitari heittoja koska ovat saaneet tiedon yleensä vain yhdestä lähteestä, vaikka lähteitä olisi muitakin. Eli ihmisten uskomuksiin vaikuttaa siis pitkälti se mistä tieto on hankittu. Jos geologit sanovat että tämä kivi on vain 77 miljoonaa vuotta vanha ja tämä toinen, pohjoismaalainen, noin 3500 miljoonaa vuotta vanha, niin silloin se on niin ja aamen, siitäkin huolimatta että Suomen kallioperää toisinaan sanotan olevan vain 650 miljoonaa vuotta vanha. Niin, "mitäpä nyt noista välittää" kun elämässä on tärkeämpiäkin asioita tutkittava, vaikkapa vaimon anatomia.

        > Ehkä siten että ihmiset uskovat sitä mitä heille syötetään tarpeeksi monta kertaa, ihan pienestä pitäen, jonka jälkeen sitä ei enää kovin helposti kyseenalaisteta. Ja kun ei tietoja edes kyseenalaisteta niin niitä ei viitsitä edes mennä tutkimaan.<

        Tarkoitin lähinnä, miten näinkin iso asia,- maapallon muoto, voisi pysyä tutkijoilta salassa, jos se olisi väärennös. Esim. rikoksilla on taipumus paljastua, jos on silminnäkijä / toisen henkilön tiedostus asiasta.

        Taas tavallinen housunkuluttajaa voidaan ohjata miten "viisaat" ihmiset haluavat. Ei tavan tallaaja voi oikaista tieteen tuloksia.
        Mutta,- jälkeenpäin on kyllä haaska tiedostaa, miten "viisaammat" tutkivat ja ajattelivat. Esim. ihmisen käyttäytymisen kehityksen tiedostaminen on alkanut aivan naurettavista ajatuksista / sen ajan tieteen tuloksista. Reilu satavuotta sitten kuviteltiin, miten ympäristö muovaa ihmisen jne...
        Raamatun lehdillä on tiedostettu jo tuhansia vuosia, miten ihmisen olemusksen kehitys tuottaa keilteisen käyttäytymisen eli geneettisyydestä on kysymys. No, tänä päivänä tutkijat lie erittäin lähellä todellisuutta eli geneettisyys ja ympäristö yhdessä vaikuttaa ihmisen persoonallisuuteen ja käyttäytymiseen.

        Niin, väittämäsi kuullostaa hurjalta ajatellen maapallon muotoa. Itse olen sen varassa, jota minulle on syötetty. Ainoastaan tuon veden pinnan kaarevuutta pidän edelleen totena. Muistelen kiikareilla katsoen sen näyttäneen kaarevalta. No, lie optinen harha, en tiedä.

        Mutta, olisi se vuosituhannen uutinen, jos joku todella todistaisi, ettei maapallon muoto olekkaan pallomainen.


      • markku.lievonen kirjoitti:

        > Ehkä siten että ihmiset uskovat sitä mitä heille syötetään tarpeeksi monta kertaa, ihan pienestä pitäen, jonka jälkeen sitä ei enää kovin helposti kyseenalaisteta. Ja kun ei tietoja edes kyseenalaisteta niin niitä ei viitsitä edes mennä tutkimaan.<

        Tarkoitin lähinnä, miten näinkin iso asia,- maapallon muoto, voisi pysyä tutkijoilta salassa, jos se olisi väärennös. Esim. rikoksilla on taipumus paljastua, jos on silminnäkijä / toisen henkilön tiedostus asiasta.

        Taas tavallinen housunkuluttajaa voidaan ohjata miten "viisaat" ihmiset haluavat. Ei tavan tallaaja voi oikaista tieteen tuloksia.
        Mutta,- jälkeenpäin on kyllä haaska tiedostaa, miten "viisaammat" tutkivat ja ajattelivat. Esim. ihmisen käyttäytymisen kehityksen tiedostaminen on alkanut aivan naurettavista ajatuksista / sen ajan tieteen tuloksista. Reilu satavuotta sitten kuviteltiin, miten ympäristö muovaa ihmisen jne...
        Raamatun lehdillä on tiedostettu jo tuhansia vuosia, miten ihmisen olemusksen kehitys tuottaa keilteisen käyttäytymisen eli geneettisyydestä on kysymys. No, tänä päivänä tutkijat lie erittäin lähellä todellisuutta eli geneettisyys ja ympäristö yhdessä vaikuttaa ihmisen persoonallisuuteen ja käyttäytymiseen.

        Niin, väittämäsi kuullostaa hurjalta ajatellen maapallon muotoa. Itse olen sen varassa, jota minulle on syötetty. Ainoastaan tuon veden pinnan kaarevuutta pidän edelleen totena. Muistelen kiikareilla katsoen sen näyttäneen kaarevalta. No, lie optinen harha, en tiedä.

        Mutta, olisi se vuosituhannen uutinen, jos joku todella todistaisi, ettei maapallon muoto olekkaan pallomainen.

        ----Mutta, olisi se vuosituhannen uutinen, jos joku todella todistaisi, ettei maapallon muoto olekkaan pallomainen.----

        Käytännössä jo tämä video todistaa että maailma on litteä, mutta halutaanko siihen uskoa, se onkin jo toinen asia:
        https://youtu.be/fcteYfOMgJg?t=240

        Huomaa digitaalikameroiden ominaisuuksista sen, että jos kamera tekee nopean liikkeen ylöspäin filmatessa, niin horisontin keskikohta painuu alas, jolloin horisontin kaari ei viittaa lainkaan pyöreään maapalloon. Niin ikään, jos kamera liikkuu nopeasti alaspäin niin horisontin kaltevuus muistuttaa osaltaan pyöreätä maapalloa. Mutta heti kun liike pysähtyy (240 sekunnilla tuossa videossa), tai kun se alkaa menemään sivusuuntaan, silloin nähdään todistetusti että maailma ei ole pyöreä, vaan litteä. Jos tuossa kamerassa olisi ollut kalansilmälinssi, horisontti muistuttaisi pyöreätä maapalloa, mutta kalansilmälinssiä tuossa ei käytetä. Mistä sen tietää? Sen tietää siitä kun vaakataso liikkeessä ja suunnanvaihdon hetkellä kaarevuutta ei esiinny ollenkaan yllämainitussa videossa. Edelämainitulla tavalla toimivat kaikki digitaalivideot jotka eivät ota tarpeeksi kuvia sekunnissa (normaalisti vain 24-30 kuvaa/s). Sitä vastoin, jos yläilmoihin lähetettäisiin huippukamera joka ottaa vaikkapa 120-240 kuvaa sekunnissa HD:nä (minun ottaa vain 24 k/s HD:nä), niin nopeat liikkeet eivät enää vääristäisi horisonttia niin paljon, jos laisinkaan, koska kameran prosessori ehtii tallentaa kaikki kuvat. Kamerani (Canon SX-50) ottaa 24 (HD), 30, 120 tai 240 kuvaa sekunnissa, mutta sen prosessorin tehot eivät ole tehty riittävän hyväksi, koska se on/oli suunnattu tavallisille kuluttajille massatuotantoa varten (näkyy myös hinnassa) jolloin prosessorin tehosta on tingitty.

        Huomaa myös sen, että tuossa youtube-videossa horisontti näyttää siltä kuin se olisi noussut ylös (vaikka ollaan kymmenien kilometrien korkeudella) koska sen loppupää on tuhansien kilometrien päässä. Sekin todistaa omalta osaltaan maan litteyden. Jos eläisimme pallolla, horisontti ei näyttäisi nousevan noin paljon.

        Tuollaisia videoita ei näytetä televisiossa eikä todennäköisesti koskaan näytetä. Uutisissa et siis tule näkemään näitä (niitä on jo useita youtubessa). Sen sijaan sinulle näytetään palkattuja näytteilijöitä jotka taputtavat kameroiden edessä käsiään ja hyppivät tasajalkaan toisiaan halaten, heti kun uusi valhe on keksitty ja "näytetty toteen". Siten ei voida sanoa, että todistukset litteästä maapallosta olisi joskus vuosituhannen uutinen. Jos se vuosituhannen uutinen (televisioon) joskus tulisi, se pitäisi olla siellä jo nyt. Lähes ainoa kanava joka näyttää näitä "ei-toivottuja videoita" on youtube, siis sellainen some jossa käy paljon väkeä. Vielä se tuubi on avoin, mutta emme tiedä kuinka kauan vielä.

        ----Tarkoitin lähinnä, miten näinkin iso asia,- maapallon muoto, voisi pysyä tutkijoilta salassa, jos se olisi väärennös.----

        Huomaa, että asia EI OLE pysynyt tutkijoilta salassa, vaan he salaavat sen, koska ne jotka saavat äänensä kuulluksi, esim. televisiossa, he ovat yleensä valtion palkkaamia yrittäjiä tai suoraan heidän leivissään. Eihän kukaan (tai ani harva) halua menettää varman leipäpuunsa josta maksetaan hyvin. Ne jotka eivät ole ostettavissa ja tietävät asiasta, he eivät tietenkään saa äänensä kuulluksi sosiaalisessa mediassa, tai vaihtoehtoisesti, eivät uskalla avata suunsa ettei heitä leimautettaisi hulluksi.


    • KTS--

      "Muslimit pitää Raamattua korruptoituneena kirjana, mm. siksi koska se pitää maaplaneettaa litteänä. Heidän Koraani ei tue opetuksissaan planeettamme litteyttä, ja se kertoo pikemminkin että maaplaneetta kiertää taivaankappaleena radallaan:"

      Koraani on tässä 100 % oikeassa.

      • näytetään.totuus

        Siis sinäkin ateistisena muslimina et osaa lukea raamattua.
        Jo vanhanliiton puolella Sana esittää maapallon avaruuteen asetettuna. Luomiskertomuksessa esittää jopa "merkki' sanalla auringon, kuun ja maanvälimatkasuhteet.

        Mutta, kuten nyt oli Miss/Universum kilpailut ja todellinen loppuvoittaja, niin KTS- onkuin tämä Kolumbialainen, onnessaan, mutta nimi ei ollutkaan voittajanlistalla. Toinen voitti.

        Mutta, ei se mitään luterilaiseksi itseään tituleeraava "lapsikaste" KTS. mittaa muslimilaisittain Palestiinalippuinen huivipäinen, sinkomiehenä, jonka kohde on JumalanKansan elämää, on kuin tämä Kolumbialainen.
        Mutta, lapsikasteesi ei ole sijaisuhriin katsova vaan muotojumalinen ihminen, jonka nielurisat ja paikkahampaat näkyvät aina, kun avaat suun. Suusi tunnustuksella olet ulkopuolinen Herran edessä ja alaston mies, suomeksi, vanha-aadam.


    • PasiToivonen

      Väärät web-kamerat todistavat maan litteäksi. Silloin kun Suomessa on valoisaa, muuallakin on. Asian voi varmistaa soittamalla jollekin tutulle Australiassa, Tokiossa, Los Angelesissa...

      Sydney webcam:

      http://www.sydney-webcam.com/index.php?nav=cam1

      Tokyo webcam:

      http://www.earthcam.com/world/japan/tokyo/?cam=tokyo1

      Los Angeles webcam:

      http://www.earthcam.com/usa/california/losangeles/hollywoodblvd/?cam=hollywoodblvd

      Anchorage webcam:

      http://www.borealisbroadband.net/Vid-Sheraton1.htm

      Lista Alaskan kameroista:

      http://www.akmining.com/webcams.htm

    • Kun käy katsomassa Googlen hakutrendeistä kuinka suosittu on hakusanat "flat earth", niin voi havaita että käyrät nousevat tällä hekellä yhtä nopeasti kuin aikoinaan Nokian osakkeiden käyrät. Nousu on ollut yhtämittaista ja rajua tämän vuoden maaliskuusta lähtien. Hyvä että ihmisillä näyttää olevan asiasta paljon kiinnostusta. Totuus vihdoin alkaa paljastumaan.

      Eniten kiinnostusta asiaa kohtaan näyttää olevan yhdysvaltalaisilla, ausseilla, englantilaisilla ja svedu-pettereillä... siis, nuo sivistyneet ruotsalaisetkin kipusivat neljännelle sijalle, vaikka se ei ole englanninkielinen maa, samalla tavalla kuin 3 ensimmäiseksi mainittua.

      Suomi tulee yleensä Ruotsin perässä, mutta viive on monesti noin 1-2 vuotta uusissa ilmiöissä. Joten Suomen nousua odotellessa - varautuneet suomalaiset - katselkaa kauniita käyriä, kuinka ne hipovat jo taivasta:
      https://www.google.com/trends/explore#q=flat earth

      • Hupsista, ruotsalaiset olikin vasta viidennellä sijalla. Ihmekös nyt tuo olisi, että kanadalaiset kipusivat edelle, kun sekin on englanninkielinen maa.


      • woncteeni

        Lepäähän välillä :)


    • Jos maa ei olisi pallon muotoinen, niin luulisi uskovien tähtitieteilijöiden sen paljastaneen. Esimerkiksi Halton Arp ei kiistänyt sitä, että maa on pallon muotoinen.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Halton_Arp

      • Älä ole naiivi. Et sinä, ekkleesia, tiedä mitä tuo mies loppujen lopuksi oli (enkä minäkään tiedä). Hän on hyvinkin saattanut olla vapaamuurari. Vapaamuurariksi ei pääse jos ei ole esim. kristitty tai muslimi, tai ei anna lupausta siitä että pitää turpansa kiinni tietyistä asioista. Jäsenyyden edellytyksenä on, että täytyy olla usko yhteen Jumalaan. Ja siinä se ristiriita onkin.

        Et voi kristittynä kuulua sellaiseen uskonnollispoliitisen järjestöön kuin vapaamuurarit, sillä se on todistetusti täysin okkultistinen järjestö. Toiset uskovaiset taas ajavat ulos vapaamuurarien pahoja henkiä ihmisistä, kuten esimerkiksi eksorkisti Jay Bartlett. Eikä sellainen ole hänelle lainkaan harvinaista, että hän ajaa ihmisistä ulos vapaamuurariuudesta tulleita pahoja henkiä Jeesuksen nimessä (olen mukana hänen kiertokirjeissään). Jos Amerikassa liityt vapaamuurarien riveihin, ja olet uskollinen järjestölle, niin sinulla on lupaava ura edessäpäin, ja sinut palkitaan runsain mitoin. Miksi? Koska jos annat Saaatanalle sormen, hän vie koko käden. Sielunsiteet järjestössä ovat varsin vahvat. Suurin osa heistä ovat arvovaltaisia ihmisiä, ja monet heistä, omalla sarallaan jopa erittäin lahjakkaita. USA:ssa on, jos en värin muista, yli 2 miljoonaa jäsentä. Suomessakin jäsenyys on ollut kasvussa viime vuosina. Tosin vapaamuurarius oli täälläkin aikoinaan kiellettyä. Näin sanoo esim. Kodin Tietokirja (v.1935):

        "Vuonna 1822 kiellettiin meillä vapaamuurarijärjestöt ja muut salaiset salaseurat, koska niiden toimintaan oli huomattu otetun valtiollisia pyrkimyksiä."

        On todennäköisesti olemassa paljon "tähtitieteilijöitä" jotka kyllä tietävät totuuden, eli sen, että ei läheskään kaikki ole totta mitä he itsekään kertovat, esim. sen, että kuvat galakseista ei ole valokuvia, vaan taidemaalareiden maalauksia. Arp jopa julkaisi kirjan, jossa oli kuvia näistä galakseista. Mutta miksi hänen pitäisi mennä paljastamaan valheitaan ja menettää leipäpuunsa, vieläpä jopa henkensä uhalla (silloin kun vielä eli)? Harvalla siihen rohkeutta edes riittäisi. Miksi Arp romuttaisi vuosikymmeniensä työt, jos ei esimerkiksi koe siihen kehoitusta Jumalalta? Toisille mammona ja kunnia on tärkeämpi kuin kuuliaisuus Jumalalle.

        Sanottinhan George Bushistakin, että hän on uskovainen mies (jopa tunnusti uskonsa Jeesukseen). Menipä silti valheellisin perustein tappamaan tuhansia viattomia ihmisiä Irakiin (lähetti sinne sotajoukot ja tykit), sen perusteella että siellä oli joukkotuho aseita. Tarkastuskomitea ei kuitenkaan koskaan löytänyt sieltä sellaisia. Muistatko historian? Eli se, että joku sanoo olevansa uskovainen, ei ole lainkaan tae siitä, että hän paljastaisi totuuden ja valheet omasta elämästään ja työstään. Siitä syystä emme voi myöskään pitää Arpia ja hänen uskovaisuuttaan todisteena siitä, että maailma olisi pallo. Siksi pidän seuraava lausetta johdattelevana, ja täysin vailla pohjaa:
        "Jos maa ei olisi pallon muotoinen, niin luulisi uskovien tähtitieteilijöiden sen paljastaneen."


    • NoOnJutut

      Vain täysin todellisuudesta vieraantunut ihminen väittäisi että on todisteita siitä että maa olsii littana eikä pallo.
      oletko ammatiltasi jonkun kylän kylähullu?

    • PasiToivonen

      Litteän maan puolesta todistaa se, että Pohjoisnavalla on lämmintä koska aurinko paistaa siellä kohtisuoraan. Mitä etelämmäksi mennään, sitä vinommin aurinko paistaa ja sitä kylmempää on. Jos lappilainen väittää että hänen kotiseudullaan on kaamos, SUPO on käskenyt hänen valehdella.

      Etelämantereella on koko maan kiertävä muuri ja jokainen joka lähestyy sitä joutuu ammuttavaksi tai sitten hänet otetaan kiinni ja aivopestään valehtelemaan että mitään reunaa ei ole.

      Älykäs ihminen ymmärtää että jos maa olisi pyöreä, suurin osa ihmiskunnasta putoaisi tyhjyyteen.

      YK:n logo todistaa maan litteäksi:

      http://media1.picsearch.com/is?icdCmLrX8dln3TNfTMv4tsmTaISu2QP0Z_DhgXWcSMU&height=320

    • PasiToivonen

      Hakumäärät sanoille "Reptilian alien":

      https://www.google.com/trends/explore#q=reptilian alien&cmpt=q&tz=Etc/GMT-2

    • jorzzu

      Kysymys siitä kiertääkö aurinko maata vai maa aurinkoa, ei ole yksiselitteinen. Universumille ei ole määritetty mitään yleispätevää kiintopistettä, minkä voisi sanoa olevan aina paikallaan ja tietyssä asennossa. Jos kiintopisteeksi valitsee maan, niin silloin aurinko kiertää maata, kierroksen päivässä. Matemaattisesti se ei ole yhtään sen enempää väärin, kuin valita aurinko kiintopisteeksi ja sanoa, että maa kiertää aurinkoa kierroksen vuodessa.

      Siksi tieteellinenkin ihminen voi ottaa meteorologin käyttämät "aurinko nousee" ja "aurinko laskee" sanonnat kirjaimellisesti. Se vain tarkoittaa, että meteorologi tarkastelee auringon liikkeitä maapallon (ja tarkalleen ottaen tietyn pisteen maan pinnalta) näkökulmasta.

      • Jorzzu. Mielestäni sanomasi on pelkkää teoriaa. Molemmat vaihtoehdot eivät voi olla tosia, jos lähtökohtana on, että universumimme on konkreettisesti olemassa. Tutkimusten mukaan universumimme on rajallinen/äärellinen ja Maa on sen keskellä (kts. alk. 2:12:36).

        "The Genesis Theory - (Part 1)"

        https://www.youtube.com/watch?v=LMA41EVDhqw&feature=youtu.be&t=2h12m36s

        Videoon liittyvä teksti:

        > This is part one of The Genesis Theory. Part one focuses on presenting relevant information needed to understand the theory. In this video, you will be exposed to many different lesser-known scientific theories. Part two will focus on the actual theory and will reference this video several times, in addition to introducing new concepts. The Genesis Theory is a new theory to explain the origins of the universe and our place in it, in relation to the Scriptures. <


    • KTS--

      Koraani on 100 % oikeassa siinä että maa on pallon muotoinen.

      Ihan se ja sama mitä vippaslössi täällä nikottelee.

    • nÄINoNnÄREET

      Raamatun mukaan aurinko kiertää maata!

      Raamattu on oikeassa!

      Hallelujjaa!

      Raamatun mukaan kaikki naiset ovat meikkaamattomia, huivipäisiä, eivätkä auo suutaan yleisillä paikoilla!

      Raamatun Sana toteutuu!

      Hallelujjaa!

      Kielillä puhuu korkeintaan vain kaksi kerrallaan ja SELITTÄJÄT LÖYTYY!

      Raamatun mukaan!

      Hallelujjaa!

      Myrkkyä, myrkkykäärmeitä, Linnanmäkikin jo kuhertelee Korvatunturin vieressä, sairaat on parannettu ja kaikilla uskovaisilla tuppisuunaisilla on huivit päänsä peittona!

      Hallelujjaa!

      Kun on valehtelemaan ruvettu, niin valehdellaan sitten oikein rutosti!

      Minä kun kerran pienenä poikana istuskelin rannalla niin tuli valaskala ja nielaisi minut poskeensa!
      Siellä sitten elelin kolme päivää ja yötä sen valaskalan mahassa!
      Tieteellisesti todistettua on, että se on mahdollista!
      Sitten se valaskala sylkäisi minut maalle!
      Kun siinä sitten viluissani värisin niin tuli siihen vanha ukko Jouluupukki!
      Otahan tosta vähän suolattua lohta, sanoi Joulu-ukki! Siitä sitten virkosin ja Joulupukki ohjasi mut kristittyjen luo!
      Hoh hoh hoo, sanoi Pukki ja jätti mut siihen!
      Menin sisään taloon ja sain nauttia herran ruumista, joulukinkkua!
      herra jeesushan sikapossua leikellessään ja jaellessaan sanoi että syökää mua!
      Pääsiäis-sikaa syödessään sanoi jeesus että tämä on on minun ruumiini ja sitä syökää minun kunniakseni jouluisin sillä se on minun ruumiini!
      herran jeesuksen kunniaksi syömme sikaa!
      voisiko enään parempaa epäjumalaa meillä olla?
      Halle!
      Ja nyt lujjaa!
      Sikaa poskeen!
      Halle Lujjaa!

    • utti

      Onko tämä ketju vitsi vai väittääkö aloittaja ihan vakavissaan maata litteäksi?

      (Uskomatonta että pitää edes kysyä tällaista mutta täällä nyt kuulee kaikenlaista...)

      • KTS--

        Kuules, laitahkolaisille ei ole ongelma vaikka kannattaa yhtä aikaa sekä litteän maan että onton maapallon teorioita, koska siinäkin näennäinen ristiriita johtuu vain uskon puutteesta ja heidän "henkensä" kyllä heille selittää asian auki.


      • utti
        KTS-- kirjoitti:

        Kuules, laitahkolaisille ei ole ongelma vaikka kannattaa yhtä aikaa sekä litteän maan että onton maapallon teorioita, koska siinäkin näennäinen ristiriita johtuu vain uskon puutteesta ja heidän "henkensä" kyllä heille selittää asian auki.

        Niin no olen minäkin tämmöisissä yhteyksissä melkoisia teorioita kuullut, mutta jos tässä nyt joku on oikeasti tosissaan, niin se menisi kyllä takapajuisuudessaan varmaan listan kärkeen.

        En oikein jaksa uskoa että kukaan tosissaan voisi tuollaista kuvitella. Mutta kuten sanottua, täällä vähän kaikki on mahdollista.


    • eikövaroitustaollut

      Todellakin. Koko maa voidaan kääriä kokoon. Onnetonta tosin on, että kaikki muut on tehneet sitä hiemaan aikaa.

    • NÄIN VOIT ITSE VARMISTAA OMIN MENETELMIN ONKO MAAILMA PALLO TAI LITTEÄ!

      Jos joskus haluat itse varmistaa paljonko "maapallolla" pitää olla kaltevuutta tietyllä etäisyydellä (koska sanovat että maailma on pallo), niin siihen on kehitetty oma laskuri jota voit käyttää:
      https://dizzib.github.io/earth/curve-calc/

      Laskutulokset ovat äärimmäisen tarkkoja, mikäli kahten kenttään on syötetty oikeat tiedot. Jos kuvattava kohde on vaikkapa 5 m korkeudessa merenpinnasta ja laskurin laskelma ilmoittaa että kohteen sijaintiin tulee kaltevuutta yhteensä 7 m, niin kohdetta ei tietenkään silloin pitäisi pystyä näkemään saatikka kuvata, mikäli maailma on pallo (niillä mitoilla mitkä meille on annettu esim. NASAN tai koululaitoksen kautta).

      Kenttän "h0 = Eye height" laitetaan kameran linssin korkeus maasta, tai oikeammin, merenpinnasta. Filmatessa merenpinnan yläpuolella (merenrannalla, vesirajan kohdalla) tarkan mitan saa paljon helpommin arvioitua. Ota mittanauha mukaan. Tee muistiinpanoja. Pidä päiväkirjaa. Mittaa useita eri kohteita eri etäisyyksiltä. Jos haluat voit ennen rannalle lähtöä tulostaa google mapista karan mukaan siitä alueesta missä aiot filmata ja kirjata paikat ylös siihen kun tiedät missä olet filmannut. Kerro meille mittaustuloksistasi ja mistä etäisyydestä mittasit. Meitä kiinnostaa tietää.

      Kenttään "d0 = Target distance" syötetään tiedossa oleva etäisyys kameran linssistä kuvattavaan kohteeseen (esim. majakka, luotu, saari, kaislikko, purjevene, poiju, rakennus, pilvenpiirtäjä, jne.).

      Käytä apuna google maps (https://maps.google.fi) silloin kun teet arvion siitä missä filmattava kohde on. Kun sovellus on auki, paina hiiren oikeata nappia ja valitse "Mittaa etäisyys". Sen jälkeen voit mitata etäisyytesi pisteestä A, pisteeseen B, klikkaamalla karttaa vasemmalla hiiren napilla; ensin pistettä A ja sitten pistettä B, tai toisin päin. Kun halutut klikkaukset ovat tehty (2 kpl) tulee etäisyys näkyviin, johon google maps on ottanut huomioon "pyöreän maapallon käyräisyyden".

      Piste A on se paikka kartassa missä itse seisot tai seisoit kuvatessa. Piste B on mitattava kohde, tai oikeammin kohteen arviotu paikka/sijainti kartalla.

      Jos sinulla ei ole google maps mukana esim. kännykässä netiyhteyden kautta, niin pistä mieleen missä seisoit ja missä tarkailtava kohde on. Kaikista helpoimpia etäisyys-arviointeja on tehdä rannalla oleviin laitureihin, tai veneisiin koska ne ovat vedessä. Rannalla olevien rakennuksien korkeus merenpinnasta on myös suhteellisen helppo arvioida mikäli ne ovat mahdollisimman lähellä rantaa. Myös majakat ovat helppoja kohteita koska niiden korkeuden saa monesti selvitettyä netistä.

      Mitattavaan kohteeseen voi myös tutustua etukäteen, jos kyse on vaikkapa julkisesta paikasta. Kylmän viileästi menet sinne mitan, mittanauhan, luotilangalla, tai tikun kanssa mittaamaan, jonka jälkeen kirjaat ylös tiedot. Sen jälkeen menet niin kauas pois kohteesta kuin kamerasi tai kaukoputkesi pystyy havaitsemaan. "Kiikaroi" jo paikan päällä meren tai järven yli, niin näet kamerasi/kaukoputkesi kapasiteetin jolloin voit helpommin päättää mikä se sopiva paikka on, josta lähdet ottamaan kuvaa tai videota. Sen jälkeen menet paikan päälle, otat muutaman otoksen, lähdet kotiin, siirrät materiaalin tietokoneeseen ja tarkistat google mapista tarkan matkan ja teet laskelmat tuolla laskurilla. Pian saat tietää oliko maailma pallo tai litteä. Jos laskuri ilmoittaa käyräisyyden korkeuden olevan metreissä enemmän kuin filmattavan kohteen korkeus meren pinnasta, ja kohde silti näkyy kuvissa (esmerkiksi koko purjevene) niin silloit olet jo melko varma että maailma on litteä. Älä jätä asiaa siihen, vaan jatka. Ota lisää otoksia. Todistaa itsellesi että kun he sanoivat että maailma on pallo, että sinulle on valehdeltu. Olis hyvä jos kuvattavan kohteen matka kuvauspaikalta on vähintään 5 kilometriä. Mitä enemmän sen paremmin. Jos mahdollista, kuvaa kirkaalla säällä ja silloun kun meri on tyyni tai melko tyyni, mikäli haluat pitää kameraa mahdollisiman lähellä vesirajaa.

      Jos saan suositella hyviä kameroita tätä tutkiskeluasi varten, niin suosittelen joko
      Canon Powershot SX50
      (vanha malli, 50 kertainen optinen zoom, tällä näkyy kuun kraatterit, seuraavilla kahdella kameralla vieläkin paremmin)

      tai
      Canon Powershot SX60 (uusi malli, 65 kertainen optinen zoom)

      tai, kaikista mieluiten
      Nikon P900 (melko uusi malli, 83 kertainen optinen zoom)

      Älä maksa liikaa. Hinnoissa on eroja. Vertaile hintoja ja säästä selvää rahaa!
      http://www.vertaa.fi/

      • Haluaisin vielä lisätä sen verran, että jos haluat tehdä asian helpommaksi, niin käytä tripodia, ja mielellään lyhytjalkaista, mikäli kamerasi kapasiteetti ei yllä kunnolla edes 5 kilometriin. Mutta, jos on kirkas päivä ja näkyvyys on suotuisa, tai kamerassasi on super-zoomi voit toki käyttää pidempijalkaista tripodia, kunhan vain muistat syöttää laskuriin kameran linssiin etäisyys meren pinnasta. Tripodi on siksi hyvä olla, koska digitaalikamerat vaativat tarkan kuvan ottamista varten, että kamera liikkuu mahdollisimman vähän silloin kun painat kuvausnappia. Älä aliarvioi tripodin merkitystä. Voit onnistua muutenkin, mutta silti!

        Jos ostat kameran, ainoa tarkennus/zoomi millä on merkitystä loppupeleissä on kameran OPTINEN ZOOMI. Älä leiki digitaalisella zoomilla jos ei ole välitöntä tarvetta. Digitaalisen suurrennuksen voit tehdä tietokoneellasi jälkeenpäin kuvan- tai videokäsittelyohjelmilla. Niitä löytyy jopa ilmaisia ohjelmia sitä varten, suoraan netistä.


      • utti

        Taidat oikeasti olla tosissasi...

        Olet ilmeisesti helluntailainen?

        Ja kun joku purjehtii tai lentää maapallon ympäri, niin mites se toimii sinun pannukakussasi?


      • a-teisti-ei-kirj

        Eihän tähän idioottimaiseen ketjuun pitäisi osallistua mutta maan kaarevuuden todistaa esimerkiksi pari yksikertaista asiaa: horisontti, horisontista näkyviin tulevasta kohteesta havaitaan ensin sen korkeimmat kohdat, ei muuta. Sitten vaikkapa Pohjantähti, se kun lähestyy taivaanrantaa etelään mentäessä. Tai auringon korkeus eri paikoissa samaan aikaan. Tai kuunpimennys, se todistaa geometrian kautta maapallon olevan pyöreä. Tämän ymmärsi jo Aristoteles. jne. jne.

        Ja jos ajattelemme maan olevan litteä olemme aikamoisissa ongelmissa sen suhteen, että yö ja päivä ovat eri aikaan eri puolilla maapallo. Ylipäätään sen kanssa, että maa kiertäisi aurinkoa, joudumme rakentelemaan varsin kummallisia konstruktioita sen selittämiseksi.


    • ööööööööööörrrr

      Raamattu kyllä tiesi jo kauan sitten, että maapallo on pyöreä. Vanhasta Testamentistakin löytyy kohdat, jotka todistavat, että maapallo on pyöreä. Olen lukenut ne jossain vaiheessa jostain esitelmästä mutta en muista niitä tähän hätään.

      Uudesta Testamentista löytyy myös todiste siitä, että ainakin Jeesus tiesi maapallon pyöreäksi.

      Matteus:
      24:40 Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
      24:41 Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
      Luuk:
      17:34 Minä sanon teille: sinä yönä on kaksi miestä yhdellä vuoteella; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
      17:35 Kaksi naista jauhaa yhdessä; toinen korjataan talteen, mutta toinen jätetään."

      Naiset leipoivat leipiä tavan mukaan aina aamupäivällä. Miehet tekevät peltotyöitä keskellä päivää ja miehet nukkuvat yöllä.

      Jeesus siis tiesi, että sillä hetkellä, kun hän tulee, toisella puolella maapalloa on yö toisella puolella aamu ja kolmannella puolella päivä. Se ei olisi mahdollista, jos Jeesus olisi ajatellut, että maapallo on litteä.

      • utti

        Yritäs lukea tuo tarina uudelleen, niin ehkä tajuat, että siinä on kyse jostain ihan muusta kuin maapallon pyöreydestä.

        Luultavasti mainitsemasi esitelmä perustui johonkin yhtä laadukkaisiin argumentteihin... Raamatun kuva maapallosta on litteä, sellainen kuin se ihan alussa kuvataan.


    • PasiToivonen

      >>Jeesus siis tiesi, että sillä hetkellä, kun hän tulee, toisella puolella maapalloa on yö toisella puolella aamu ja kolmannella puolella päivä. Se ei olisi mahdollista, jos Jeesus olisi ajatellut, että maapallo on litteä.>>

      Maa-kiekon alapuolella on yö silloin kun yläpuolella on päivä, ja toisinpäin.

      Saariselkä webcam. Nyt siellä on yö, mutta puolen vuorokauden päästä nähdään että mitään kaamosta ei ole. Jos olisi kaamos, se "todistaisi" maan palloksi.

      http://fi.webcams.travel/webcam/1241945157-Sää-Tie4-Saariselka-Utsjoelle-Saariselkä

    • PasiToivonen
      • Raamattu antaa viiteitä siihen suuntaan, että Maan sisällä on polviolentoja.

        https://www.google.fi/#q=hollow earth

        Fil 2:9 Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, 2:10 niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, 2:11 ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

        Jes 45:20 Kokoontukaa ja tulkaa, lähestykää kaikki, te henkiinjääneet kansakunnista. Eivät ne mitään ymmärrä, jotka kantavat puukuviansa ja rukoilevat jumalaa, joka ei voi auttaa. 45:21 Ilmoittakaa ja esiin tuokaa - neuvotelkoot keskenänsä - kuka on tämän julistanut hamasta muinaisuudesta, aikoja sitten ilmoittanut? Enkö minä, Herra! Paitsi minua ei ole yhtään jumalaa; ei ole vanhurskasta ja auttavaa jumalaa muuta kuin minä. 45:22 Kääntykää minun tyköni ja antakaa pelastaa itsenne, te maan ääret kaikki, sillä minä olen Jumala, eikä toista ole. 45:23 Minä olen vannonut itse kauttani, minun suustani on lähtenyt totuus, peruuttamaton sana: Minun edessäni pitää kaikkien polvien notkistuman, minulle jokaisen kielen valansa vannoman. 45:24 Ainoastaan Herrassa - niin pitää minusta sanottaman - on vanhurskaus ja voima. Hänen tykönsä tulevat häveten kaikki, jotka ovat palaneet vihasta häntä vastaan.


      • OTSIKKO: "Leo Meller AKSELILLA JÄRKKYVÄ MAAPALLO, SINUN LYHENNETYT ELINPÄIVÄSI JA ISRAELIN SÄÄDETYT AJAT"

        PAAVO JÄRVINEN puhuu akselivauriosta.

        https://www.youtube.com/watch?v=kpATsQ7Uq0A

        Videoon liittyvä teksti:
        "Näin sellaisen näyn että tuli sellainen Jumalan suuri pora ja se otti maapallonala-akselista ruuvin pois että maapallo joutuikin eri asentoon. Se oli käsittämätöntä että järvet ja meret, nekin siirtyivät ja kun tämä tapahtui , tuli hirvittävät tuhot tänne ihmiskuntaan..."

        MUITA LOPUNAJAN MERKKEJÄ

        https://www.youtube.com/watch?v=po2BZoe_L3w

        Teksti:
        > Paavo Järvinen näki näyn asteroidista, josta lohkesi palanen ja lensi mereen aiheuttaen tsunameja surmaten paljon ihmisiä.

        "Hänen äänensä pani silloin maan järisemään, ja nyt hän on luvannut: -- Vielä viimeisen kerran minä panen maan järkkymään, enkä vain sitä, vaan myös taivaan." - Hepr. 12:26

        "Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui." - Ilm. 8:8-9 <

        https://www.youtube.com/watch?v=nWekgeylMZ4

        Teksti:
        > Onko mikrosiru käteen tai otsaan tuleva pedonmerkki? Paavo Järvisellä on vahva mielipide asiasta. Kuuntele! <

        Ihminen söi tiedonpuun hedelmää. Siitä alkoi nopea teknologinen kehitys. Korkeakulttuureja onkin noussut ja tuhoutunut historian saatossa. Kyseessä on hyvän- ja pahantiedonpuu. Ihmiskunta onkin käyttänyt keksintöjään sekä hyvään että pahaan.

        Raamattu puhuu tulevasta "isoveliyhteiskunnasta". Olemme nähneet kuinka teknologian käyttöä on lisätty ihmisten kontrolloimiseksi. Kandee seurata kehitystä. Ennen kaikkea kandee tunnustaa syntinsä Jeesukselle ja tulla pelastetuksi ennen Antikristuksen maailmanhallitusta.

        https://www.google.fi/#q=darpa mind control


      • utti
        yurki1000js kirjoitti:

        Raamattu antaa viiteitä siihen suuntaan, että Maan sisällä on polviolentoja.

        https://www.google.fi/#q=hollow earth

        Fil 2:9 Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, 2:10 niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, 2:11 ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

        Jes 45:20 Kokoontukaa ja tulkaa, lähestykää kaikki, te henkiinjääneet kansakunnista. Eivät ne mitään ymmärrä, jotka kantavat puukuviansa ja rukoilevat jumalaa, joka ei voi auttaa. 45:21 Ilmoittakaa ja esiin tuokaa - neuvotelkoot keskenänsä - kuka on tämän julistanut hamasta muinaisuudesta, aikoja sitten ilmoittanut? Enkö minä, Herra! Paitsi minua ei ole yhtään jumalaa; ei ole vanhurskasta ja auttavaa jumalaa muuta kuin minä. 45:22 Kääntykää minun tyköni ja antakaa pelastaa itsenne, te maan ääret kaikki, sillä minä olen Jumala, eikä toista ole. 45:23 Minä olen vannonut itse kauttani, minun suustani on lähtenyt totuus, peruuttamaton sana: Minun edessäni pitää kaikkien polvien notkistuman, minulle jokaisen kielen valansa vannoman. 45:24 Ainoastaan Herrassa - niin pitää minusta sanottaman - on vanhurskaus ja voima. Hänen tykönsä tulevat häveten kaikki, jotka ovat palaneet vihasta häntä vastaan.

        Eli sinun versiosiko on että maapallo on ontto ja sen sisällä asuu "polviolentoja"?


      • utti kirjoitti:

        Eli sinun versiosiko on että maapallo on ontto ja sen sisällä asuu "polviolentoja"?

        Utti. Onttous on luonnollista, koska aineessa vallitseva keskinäinen vetovoima estää aineen kasautumisen suurten kappaleiden ytimiin. Muuten pyrin olemaan avarakatseinen. Miksen olisi? Enhän minä voi tietää mitä kaikkea universumi pitää sisällään. Enhän ole universumia luonut. Tokikaan:)


      • utti
        yurki1000js kirjoitti:

        Utti. Onttous on luonnollista, koska aineessa vallitseva keskinäinen vetovoima estää aineen kasautumisen suurten kappaleiden ytimiin. Muuten pyrin olemaan avarakatseinen. Miksen olisi? Enhän minä voi tietää mitä kaikkea universumi pitää sisällään. Enhän ole universumia luonut. Tokikaan:)

        Voi hyvää päivää näitä teorioita :D

        Yrität ilmeisesti tosissaan kilpailla tuon Peten kanssa kumpi keksii hulluimmat tarinat?


      • utti kirjoitti:

        Voi hyvää päivää näitä teorioita :D

        Yrität ilmeisesti tosissaan kilpailla tuon Peten kanssa kumpi keksii hulluimmat tarinat?

        Utti. Ymmärrän närkästyksesi. Ajatusmaailmaa ei ole helppo panna uusiksi. Varsinkaan jos on ollut vuosia tai vuosikymmeniä altistettuna langenneen maailman mielenhallinnalle (mind control).

        On selvää, että tämän maailman ruhtinas tekee kaikkensa eksyttääkseen alamaisensa/orjansa (sheeple). Langennut maailma on sokea. Se eksyy ja eksyttää. Se PIMITTÄÄ...

        https://www.google.fi/#q=suppressed knowledge

        ...ja TYHMENTÄÄ.

        https://www.google.fi/#q=dumbing down population

        Tämän maailman ruhtinas on murhaaja. Siksi sotia käydään ja muitakin onnettomuuksia aiheutetaan. Olemme lopunajassa. Maailma yhdentyy. Se on globalismia. Se tarkoittaa mm. sitä, että eliitti tulee vähentämään ihmispopulaatiota ROIMASTI. Se suunnittelee jättävänsä eloon 0,5 mrd ihmistä.

        https://www.google.fi/#q=nwo kills

        Maailman luonnonsäätiön (WWF) tavoite on vaatimattomampi. Se säästäisi 2,77 mrd ihmisen hengen.

        http://thegeorgiaguidestones.com/WWF.htm

        Oletko koskaan pohtinut seuraavia seikkoja?

        > Why do we have wars? Why is there mass unemployment? Who promotes world ‘crises’, ‘religious cults’, drugs and terrorism, and then promotes their solutions? Who appoints the leaders of nations? Why do you get flu? Find out who created the AIDS virus. Where did all these new diseases come from? How vaccination spreads disease. <

        http://thegeorgiaguidestones.com/Depopulation_Cover.htm


    • KTS--
    • kui22

      Ei tarvitse olla kuin aavalla merellä ja katsoa horisonttiin, niin näkee paljaalla silmällä sen kaartuvan..

    • pitkallekkoka

      Helluntailaisten littana-uskoa pohditaan jo toisella palstalla.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14026716/helluntailaiset-quotmaa-on-littanaquot

    • ajattelunammattilainen

      Ei hirveän avaria näkökulmia olla asioista tänään esitetty. Hallitkaa ajatuksenne, antakaa aikaa pohdinnalle.

      Tsemppiä analysointiin!

      • psykiatrinne

        Ei nämä ihmiset kykene täällä erityisen monimutkaiseen ajatteluun, ainakaan minulle ei näin olla todistettu.


      • psykiatrinne kirjoitti:

        Ei nämä ihmiset kykene täällä erityisen monimutkaiseen ajatteluun, ainakaan minulle ei näin olla todistettu.

        Kas Psyko. Ettet vaan ittees korota. Luotatkos enemmän ittees kuin Luojaas? Kuis on? Käsi sytämelle. Musta on paree luottaa Luojaan:)

        "The Centre of The Bible‏"

        https://www.youtube.com/watch?v=EkWSI3j5wQk

        Jumala on YTIMESSÄ.

        "Bible Code - Chuck Missler on the Hidden Torah Message"

        https://www.youtube.com/watch?v=HBBqjMgPmYo

        Suomi Raamatussa

        http://britam.org/codesarticles/CodesFinland.html

        LISÄÄ

        https://www.google.fi/#q=bible code&tbm=vid

        Efraim/Suomi(?) palaa maillensa.

        http://jarmo10.org/Neito.jpg

        Hes 37:15 Ja minulle tuli tämä Herran sana: 37:16 "Sinä, ihmislapsi, ota puusauva ja kirjoita siihen: 'Juudalle ja häneen liittyneille israelilaisille.' Ota sitten toinen puusauva ja kirjoita siihen: 'Joosefille; Efraimin ja kaiken häneen liittyneen Israelin heimon sauva.' 37:17 Ja pane ne lähekkäin, pääksytysten, niin että ne tulevat yhdeksi sinun kädessäsi. 37:18 Kun sitten kansasi lapset sanovat sinulle näin: 'Etkö selitä meille, mitä sinä tällä tarkoitat?' 37:19 niin puhu heille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä otan Joosefin sauvan, joka on Efraimin kädessä, ja häneen liittyneet Israelin sukukunnat, ja minä asetan ne yhteen Juudan sauvan kanssa ja teen niistä yhden sauvan, niin että ne tulevat yhdeksi minun kädessäni. 37:20 Ja kun sauvat, joihin olet kirjoittanut, ovat sinun kädessäsi, heidän silmäinsä edessä, 37:21 niin puhu heille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä otan israelilaiset pois pakanakansojen keskuudesta, minne vain he ovat kulkeutuneet, kokoan heidät joka taholta ja tuon heidät omaan maahansa. 37:22 Minä teen heidät yhdeksi kansaksi siinä maassa, Israelin vuorilla, ja yksi kuningas on oleva kuninkaana heillä kaikilla. Eivätkä he enää ole kahtena kansana eivätkä enää jakaantuneina kahdeksi valtakunnaksi.

        Suomen ja Israelin liput:

        https://evotuhat.files.wordpress.com/2013/02/savior.jpg

        Jumala merkkasi Efraimin tontin:)

        http://jarmo10.org/sakuva.jpg

        > Oulun profeetta kertoi 11.6.1961 Jumalan sanovan, että "Suomi on rakkain kansani Israelin jälkeen." Koska "Efraim ja häneen liittyneet Israelin heimot" ovat kadoksissa, niin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala ei liene voinut antaa tällaista rakkauden tunnustusta kuin tuhlaajapoika-"lempilapselleen Efraimille" (Jer. 31:16-20), jonka oli luvannut "tuoda takaisin pohjoisesta maasta (=Finland?) aikojen lopussa" ja pitää "esikoisenaan" (Jer. 31:2-9) ennen vanhempaa Juudaa. <

        http://fkf.net/Kadonneet/index.html#profeetallinen

        Suomea pidetään myös vahvaluisena AASINA (kts. alk. 45:39).

        "The Ten Lost Tribes of Israel | Where They Went, What They Are Now Called"

        https://www.youtube.com/watch?v=EtXbzO4xl_c&feature=youtu.be&t=45m39s

        Suomeen ja Jaakobiin/Israeliin liittyvää:

        http://www.rauma.net/c5/index.php/vaakunat/

        http://jarmo10.org/kartat.htm

        http://www.israelinhuone.com/Suomen_verisuku.pdf

        http://www.seemi.julkaisee.fi/

        Ym. Etsivä löytää.


    • Hehhah

      On nyt ihan pakko auttaa myös täällä uskonnolla päänsä sekoittanutta hivenen. Sitä en kyllä tiedä, onko harhan paljastaminen tie tervehtymiseen. Monestihan Mortonin demoni estää jopa tämän hyvin yksinkertaisen väitteen murskaamisen näkemisen/ymmärtämisen/hyväksymisen. No kuitenkin:

      Mietitään hivenen etäisyyksiä. Katsopas tuota YK:n karttaa. Mieti siitä Helsinki - New York -etäisyys. No, se etäisyys on n. 6600 km. Suora lento New Yorkiin kestää (konetyypistä ym. riippuen) sellainen kahdeksisen tuntia. Näin siis lennon keskimääräinen nopeus on reilut 800 km/h (hyvä suihkukoneen nopeus siis). No, mietitään sitten vaikka etäisyys Johannesburgista Buenos Airesiin (eli samalla tavalla mannerten välinen etäisyys). YK:n kartasta voi arvioida (vaikka mittaamalla zoomatulta kartalta viivottimella), että matka tulee olemaan n. kolminkertainen Helsinki - New York -etäisyyteen verrattuna - siis noin 20000 km. Nyt vaan suora lento Johannesburgista Buenos Airesiin kestää yllättäen myös kahdeksisen tuntia (taas riippuen koneista, kentistä jne., mutta siis 8 tunnissa tuon välin pääsee). Koneen nopeuden pitäisi olla nyt 20000 km/8 h = 2500 km/h luokkaa. Siis sellainen "maltillinen" 2,5 MACHia. Tosin ihmiskunta ei tunne kaksi ja puoli kertaista äänennopeutta etenevää matkustajalentokonetta. Niin, tämä johtuu siitä, että Johannesburgista Buenos Airesiin on suunnilleen sama matka kuin Helsingistä NewYorkiin, koska Maa on pallon muotoinen. Pallomuodon todistamisessa on hienoa se, että mikään sepitelmä pallosta levitettynä tasoon, ei täsmää pallon etäisyyksien kanssa.

      Toki jälleen voi yrittää valehdella itselleen, että koko miljoonien ihmisten kattava lentoliikenne ja ihmistne kellot ovat kaikki säädetty jollakin kummallisella salaliitolla (jonka ainoana ihmisenä maailmassa nimenomaan pelkästään Sinä "tiedät"), mutta mietipäs toisen kerran asiaa. Noilla reiteillä kulkee ihan varmasti myös ihmisiä, jotka haluaisivat todistaa Maan olevan litteä, niin he paljastaisivat ihan varmasti tällaiset kuvittelemasi salaliitot.

      Samoin voimme tarkistaan etäisyydet esim. Afrikasta Australiaan ja Australiasta Etelä-Amerikkaan, jos sepität, että YK:n kartassa vaan Afrikka ja Etelä-Amerikka ovat väärässä kohdassa.

      Toinen erinomainen murskajainen tulee tuosta Auringosta. Kaamos todella on jo sellaisenaan littanan maan murtaja (ja yö), koska eihän Aurinko voi olla pois näkyvistä mihinkään vuoden/kellon aikaan, jos kerran jossain päin maailmassa on kuitenkin päivä. Tietysti voit sitten taas valehdella itsellesi Auringon olevan jonkinlainen spottivalo, joka valaisee vain osan Maasta, mutta nyt tulee se vekkuli pointti:
      kevätpäiväntasauksessa samalla pituuspiirillä nousee samaan aikaan Aurinko. Nyt siis spottivalon muoto pitäisikin olla jotenkin kummallinen suoraviivainen, mutta oletko kovinkin usein nähnyt suorakaiteen muotoista Aurinkoa ? Tai muuta suoreunaista Aurinkoa ?
      Niinpä.
      Samoin tämä talvipäivänseisauksen aika on mielenkiintoista: Koko Antarktiksen alueella paistaa Aurinko. Samoin esim. Tulimaassa päivä on pisimmillään juuri tähän aikaan vuodesta (yli 17 tuntia vuorokaudesta paistaa Aurinko). Katse taas kartaan: missä ihmeen paikassa Aurinko siis olisi esim. tällä hetkellä ? Kummallista tässä on vielä se, että tuolla Antarktiksella ja Tulimaassa (ym.) Aurinko nousee kyllä idästä, mutta keskipäivällä se on pohjoisessa. Aurinko siis sijaitsee esim. Kapkaupungista pohjoiseen eli meihin päin (meillähän Aurinko on keskipäivällä etelässä, eli sen pitäisi sijaita jossain Kapkaupungin ja Suomen välillä, ylhäällä). Selitäs nyt, miten se voi valaista koko piirin Maan äärissä, sijaitsee meidän suunnassa, mutta ei valaise ollenkaan esim. Huippuvuoria.

      Niin, eikö olekin tuskallisen hankala tehtävä ? Se ei tosiaan voikaan ratketa, sillä pallomaista geometriaa ei ole mahdollista esittää tasossa.

      [Varmaan jossain vaiheessa tarkistat myös esim. hyvän kaukoputken avulla tuon kaareutumisen aiheuttaman näköesteen esim. rakennuksen alaosassa, jos nyt suljet silmäsi näiltä faktoilta. Kaarevuusvalokuvissa kannattaa tietysti ottaa usealta korkeudelta valokuva, jolloin esim. metrin korkeudelta otettu kuva voi paljastaa huomattavasti suuremman osa esim. mastoa kuin aivan vedenrajasta otettu (jota on varmasti älyttömän hankala mitata ja johon esim. pienetkin aallot jo vaikuttaa paljon).]

      Ole hyvä !

      • Hehhah. Puhuit äänennopeudesta. Uskotko että Maan kehänopeus päiväntasaajalla on suurempi kuin äänennopeus?


      • yurki1000js kirjoitti:

        Hehhah. Puhuit äänennopeudesta. Uskotko että Maan kehänopeus päiväntasaajalla on suurempi kuin äänennopeus?

        Äänennopeus on aina suhteessa ympäröivään ilmaan ja se kulkee päiväntasaajalla tietenkin maapallon mukana samaan suuntaan.


      • KTS kirjoitti:

        Äänennopeus on aina suhteessa ympäröivään ilmaan ja se kulkee päiväntasaajalla tietenkin maapallon mukana samaan suuntaan.

        näyttö ?


      • KTS--
        yurki1000js kirjoitti:

        näyttö ?

        Näytön saat kun menet päiväntasaajalle ja kuulostelet että liikkuuko ilma siellä ääntä nopeammassa hirmumyrskyssä. Toki myrskyjäkin siellä on mutta huomattavasti laimempia pahimmillaankin.


      • KTS kirjoitti:

        Äänennopeus on aina suhteessa ympäröivään ilmaan ja se kulkee päiväntasaajalla tietenkin maapallon mukana samaan suuntaan.

        Kotari. Uskotko että Maan kehänopeus päiväntasaajalla on suurempi kuin äänennopeus?

        > Päiväntasaajan pituus on noin 40 075 kilometriä. <

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Päiväntasaaja

        Päiväntasaajan tuntinopeus 40 075 km : 24h = 1670 kmh.

        > Äänen nopeus normaaliolosuhteissa merenpinnan tasolla 21 °C:n lämpötilassa on n. 344 m/s (1238 km/h). <

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Äänivalli

        AIKA HAIPAKKAA

        https://www.youtube.com/watch?v=GstwLblPpIM


      • KTS--

        Entä sitten? Maapallon haipakka avaruudessa on vieläkin suurempi. 30km/s auringon ympäri.


      • KTS-- kirjoitti:

        Näytön saat kun menet päiväntasaajalle ja kuulostelet että liikkuuko ilma siellä ääntä nopeammassa hirmumyrskyssä. Toki myrskyjäkin siellä on mutta huomattavasti laimempia pahimmillaankin.

        Miksi Maan kehänopeuden on PAKKO olla 1670 kmh päiväntasaajalla? Kandee kuulla muitakin osapuolia. "Audi alteram partem."

        https://en.wikipedia.org/wiki/Audi_alteram_partem


      • KTS--
        yurki1000js kirjoitti:

        Miksi Maan kehänopeuden on PAKKO olla 1670 kmh päiväntasaajalla? Kandee kuulla muitakin osapuolia. "Audi alteram partem."

        https://en.wikipedia.org/wiki/Audi_alteram_partem

        Ei sen ole pakko olla mitään mutta tieteessä mitataan asioita ja tuo vauhti tuottaa sen 24 tunnin vuorokauden. Sekin hidastuu kitkan vaikutuksesta sekunnin vuodessa joten ota rauhallisesti. Muutamassa miljardissa vuodessa se lakkaa pyörimästä


      • KTS-- kirjoitti:

        Ei sen ole pakko olla mitään mutta tieteessä mitataan asioita ja tuo vauhti tuottaa sen 24 tunnin vuorokauden. Sekin hidastuu kitkan vaikutuksesta sekunnin vuodessa joten ota rauhallisesti. Muutamassa miljardissa vuodessa se lakkaa pyörimästä

        REALISMI. Saatana on tämän maailman ruhtinas. Sen homma on murhata, pettää, valehdella ja PIMITTÄÄ...

        https://www.google.fi/#q=suppressed knowledge

        ...ja TYHMENTÄÄ.

        https://www.google.fi/#q=dumbing down population

        Joten. Kandee "audi alteram parten". Kolme kertaa pantiin vehje tutkimaan avaruutta. Miksi kolme kertaa? Koska eka ja toka kerta eivät vakuuttaneet sokeuteen tottunutta tiedemaailmaa. Vehje kertoi, että universumi on äärellinen ja että globo keikkuu universumin KESKELLÄ. Kts. alk. 2:12:36.

        https://www.youtube.com/watch?v=LMA41EVDhqw&feature=youtu.be&t=2h12m36s


      • KTS--
        yurki1000js kirjoitti:

        REALISMI. Saatana on tämän maailman ruhtinas. Sen homma on murhata, pettää, valehdella ja PIMITTÄÄ...

        https://www.google.fi/#q=suppressed knowledge

        ...ja TYHMENTÄÄ.

        https://www.google.fi/#q=dumbing down population

        Joten. Kandee "audi alteram parten". Kolme kertaa pantiin vehje tutkimaan avaruutta. Miksi kolme kertaa? Koska eka ja toka kerta eivät vakuuttaneet sokeuteen tottunutta tiedemaailmaa. Vehje kertoi, että universumi on äärellinen ja että globo keikkuu universumin KESKELLÄ. Kts. alk. 2:12:36.

        https://www.youtube.com/watch?v=LMA41EVDhqw&feature=youtu.be&t=2h12m36s

        Maapallo ei ole missään universumin keskellä. Sellaista keskipistettä ei voi määrittää. Kaikki havaitsijat voivat toki nähdä itsensä sen keskellä koska jokainen paikka on yhtäläinen kuin toinenkin.


      • KTS-- kirjoitti:

        Maapallo ei ole missään universumin keskellä. Sellaista keskipistettä ei voi määrittää. Kaikki havaitsijat voivat toki nähdä itsensä sen keskellä koska jokainen paikka on yhtäläinen kuin toinenkin.

        Kotari. Jos olet päättänyt pysyä poterossasi, Herra yksin voi auttaa sinua. Herra pysäytti kiihkomielisen vainoojansa Saulin ja teki hänestä uskollisen palvelijansa Paulin. Sehr gut:)

        Apt 9:1 Mutta Saulus puuskui yhä uhkaa ja murhaa Herran opetuslapsia vastaan ja meni ylimmäisen papin luo 9:2 ja pyysi häneltä kirjeitä Damaskon synagoogille, että keitä hän vain löytäisi sen tien vaeltajia, miehiä tai naisia, ne hän saisi tuoda sidottuina Jerusalemiin. 9:3 Ja kun hän oli matkalla, tapahtui hänen lähestyessään Damaskoa, että yhtäkkiä valo taivaasta leimahti hänen ympärillänsä; 9:4 ja hän kaatui maahan ja kuuli äänen, joka sanoi hänelle: "Saul, Saul, miksi vainoat minua?" 9:5 Hän sanoi: "Kuka olet, herra?" Hän vastasi: "Minä olen Jeesus, jota sinä vainoat.
        Apt 9:17 Niin Ananias meni ja astui huoneeseen, pani molemmat kätensä hänen päälleen ja sanoi: "Veljeni Saul, Herra lähetti minut - Jeesus, joka ilmestyi sinulle tiellä, jota tulit - että saisit näkösi jälleen ja tulisit täytetyksi Pyhällä Hengellä." 9:18 Ja heti putosivat hänen silmistään ikäänkuin suomukset, ja hän sai näkönsä ja nousi ja otti kasteen. 9:19 Ja kun hän nautti ruokaa, niin hän vahvistui. Ja hän oli opetuslasten seurassa Damaskossa jonkun aikaa. 9:20 Ja kohta hän saarnasi synagoogissa Jeesusta, julistaen, että hän on Jumalan Poika.

        Amen.

        Biblia (1776) Ainoalle viisaalle Jumalalle, meidän Vapahtajallemme, olkoon kunnia, ja majesteetti, ja valta, ja voima, nyt ja kaikessa ijankaikkisuudessa, amen!

        "PYHÄ"

        https://www.youtube.com/watch?v=CJX43l9-Qx0


      • KTS--
        yurki1000js kirjoitti:

        Kotari. Jos olet päättänyt pysyä poterossasi, Herra yksin voi auttaa sinua. Herra pysäytti kiihkomielisen vainoojansa Saulin ja teki hänestä uskollisen palvelijansa Paulin. Sehr gut:)

        Apt 9:1 Mutta Saulus puuskui yhä uhkaa ja murhaa Herran opetuslapsia vastaan ja meni ylimmäisen papin luo 9:2 ja pyysi häneltä kirjeitä Damaskon synagoogille, että keitä hän vain löytäisi sen tien vaeltajia, miehiä tai naisia, ne hän saisi tuoda sidottuina Jerusalemiin. 9:3 Ja kun hän oli matkalla, tapahtui hänen lähestyessään Damaskoa, että yhtäkkiä valo taivaasta leimahti hänen ympärillänsä; 9:4 ja hän kaatui maahan ja kuuli äänen, joka sanoi hänelle: "Saul, Saul, miksi vainoat minua?" 9:5 Hän sanoi: "Kuka olet, herra?" Hän vastasi: "Minä olen Jeesus, jota sinä vainoat.
        Apt 9:17 Niin Ananias meni ja astui huoneeseen, pani molemmat kätensä hänen päälleen ja sanoi: "Veljeni Saul, Herra lähetti minut - Jeesus, joka ilmestyi sinulle tiellä, jota tulit - että saisit näkösi jälleen ja tulisit täytetyksi Pyhällä Hengellä." 9:18 Ja heti putosivat hänen silmistään ikäänkuin suomukset, ja hän sai näkönsä ja nousi ja otti kasteen. 9:19 Ja kun hän nautti ruokaa, niin hän vahvistui. Ja hän oli opetuslasten seurassa Damaskossa jonkun aikaa. 9:20 Ja kohta hän saarnasi synagoogissa Jeesusta, julistaen, että hän on Jumalan Poika.

        Amen.

        Biblia (1776) Ainoalle viisaalle Jumalalle, meidän Vapahtajallemme, olkoon kunnia, ja majesteetti, ja valta, ja voima, nyt ja kaikessa ijankaikkisuudessa, amen!

        "PYHÄ"

        https://www.youtube.com/watch?v=CJX43l9-Qx0

        Kristinusko on uskoa JEESUKSEEN eikä kaiken maailman laitalahkojen kajahtaneisiin salaliittoteorioihin!



      • KTS-- kirjoitti:

        Kristinusko on uskoa JEESUKSEEN eikä kaiken maailman laitalahkojen kajahtaneisiin salaliittoteorioihin!

        Kotari. Olemme lopunajassa. Käytännössä salaliitot on jo paljastettu. Kiitos internetin. Toki Raamattu on tärkein tietolähteemme, koska se tarjoaa ikuista elämää.

        Joh. 11:25 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.

        KRISTITTYJÄ luomakunnan tutkijoita:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_kristityistä_ajattelijoista_tieteen_piirissä


      • Hehhah
        yurki1000js kirjoitti:

        Kotari. Uskotko että Maan kehänopeus päiväntasaajalla on suurempi kuin äänennopeus?

        > Päiväntasaajan pituus on noin 40 075 kilometriä. <

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Päiväntasaaja

        Päiväntasaajan tuntinopeus 40 075 km : 24h = 1670 kmh.

        > Äänen nopeus normaaliolosuhteissa merenpinnan tasolla 21 °C:n lämpötilassa on n. 344 m/s (1238 km/h). <

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Äänivalli

        AIKA HAIPAKKAA

        https://www.youtube.com/watch?v=GstwLblPpIM

        Kyllä varmasti Maan kehänopeus on suurempi kuin äänen nopeus (jos tarkastellaan absoluuttiarvoja). Miksei olisi ? Tai mitä kummallista tässä olisi ?

        Kyllähän junassakin voi vaikka heittää palloa - ja heittää hitaammin kuin junan nopeus. Edelleen se ei vaikuta yhtään mitään mihinkään, koska se pallo etenee junan (ja junan sisällä junan kanssa etenevän ilman) mukana. Ulkopuolinen tarkkailija tietysti voisi mitata pallon nopeudeksi vähän eriäviä tuloksia, mutta junan sisällä heittonopeudeksi mitattaisiin sama riippumatta suunnasta tai edes siitä, kulkeeko juna vai ei. Samoin käy äänennopeudelle: koska ilma kulkee yhtä nopeasti kuin maa (huomaa, että myös 0 km/h on sama nopeus, jos toinenkin on 0 km/h), äänennopeus ei riipu leveyspiiristä [ilman lämpötilasta, paineesta ja kosteudesta kyllä].

        << REALISMI. Saatana on tämän maailman ruhtinas. Sen homma on ... ...ja TYHMENTÄÄ. >>

        Pidä koko ajan erityisen kirkkaana mielessäsi, että nimenomaan uskonnolliset ihmiset ovat keskimääräisesti tyhmempiä kuin ateistit. Ero on erityisen suuri, mikäli usko on fundamentalistista sorttia. Ja tämä on ihan aito tulos: kun suurta määrää uskovaisia verrataan uskonnottomiin, havaitaan, että uskonnottomat pystyvät keskimäärin oppimaan nopeammin uusia asioita, ymmärtämään ja hahmottamaan asioiden välisiä loogisia vaikutussuhteita jne. Nämä ovat sitten yhteydessä esim. siihen, että älykkäämmillä on keskimäärin korkeampi koulutustaso, vähän parempi palkka ja he todella uskovat sepitettyihin, iirationaalisiin tarinoihin harvemmin kuin tyhmemmät ihmiset.

        Pidä aina kirkkaana mielessäsi, että Sinä olet sitä tyhmintä sakkia yhteiskunnassa. Sitä en sitten tiedä, johtaako alhainen älykkyys uskonnollisuuteen (looginen rationaalisuus on tyhmemmille vaikeaa) vai aiheuttaako uskonnollisuus tyhmyyttä (tätä voisi tukea se, että ihmiset maallistuvat koko ajan - ja koko ajan myös älykkyys hiipii ylöspäin [ns. Flynnin ilmiö]).


      • Hehhah
        KTS-- kirjoitti:

        Kristinusko on uskoa JEESUKSEEN eikä kaiken maailman laitalahkojen kajahtaneisiin salaliittoteorioihin!

        << Kristinusko on uskoa JEESUKSEEN eikä kaiken maailman laitalahkojen kajahtaneisiin salaliittoteorioihin! >>

        Mutta kuulutko Sinäkin sellaiseen kajahtaneeseen laitalahkoon, joka esim. kieltää evoluution ? Evoluutiota nimittäin pidetään ihan yhtä varmaksi osoitettuna kuin Maapallon pyöreyttä tai sen liikettä.

        Et kai vaan valitse sitten oman uskomuksesi perusteella joitakin tieteellisiä faktoja, joita et sitten yht'äkkiä suostukaan hyväksymään, koska katsot ne uskosi murskaaviksi ? Näinhän nimittäin tässä ketjussa toimivat juuri aloittaja ja tuo yurki. Liitytkö heidän seuraan samanlaiseen latvalahojen laitalahkolaisten salaliittohörhöporukkaan ?


      • Hehhah kirjoitti:

        Kyllä varmasti Maan kehänopeus on suurempi kuin äänen nopeus (jos tarkastellaan absoluuttiarvoja). Miksei olisi ? Tai mitä kummallista tässä olisi ?

        Kyllähän junassakin voi vaikka heittää palloa - ja heittää hitaammin kuin junan nopeus. Edelleen se ei vaikuta yhtään mitään mihinkään, koska se pallo etenee junan (ja junan sisällä junan kanssa etenevän ilman) mukana. Ulkopuolinen tarkkailija tietysti voisi mitata pallon nopeudeksi vähän eriäviä tuloksia, mutta junan sisällä heittonopeudeksi mitattaisiin sama riippumatta suunnasta tai edes siitä, kulkeeko juna vai ei. Samoin käy äänennopeudelle: koska ilma kulkee yhtä nopeasti kuin maa (huomaa, että myös 0 km/h on sama nopeus, jos toinenkin on 0 km/h), äänennopeus ei riipu leveyspiiristä [ilman lämpötilasta, paineesta ja kosteudesta kyllä].

        << REALISMI. Saatana on tämän maailman ruhtinas. Sen homma on ... ...ja TYHMENTÄÄ. >>

        Pidä koko ajan erityisen kirkkaana mielessäsi, että nimenomaan uskonnolliset ihmiset ovat keskimääräisesti tyhmempiä kuin ateistit. Ero on erityisen suuri, mikäli usko on fundamentalistista sorttia. Ja tämä on ihan aito tulos: kun suurta määrää uskovaisia verrataan uskonnottomiin, havaitaan, että uskonnottomat pystyvät keskimäärin oppimaan nopeammin uusia asioita, ymmärtämään ja hahmottamaan asioiden välisiä loogisia vaikutussuhteita jne. Nämä ovat sitten yhteydessä esim. siihen, että älykkäämmillä on keskimäärin korkeampi koulutustaso, vähän parempi palkka ja he todella uskovat sepitettyihin, iirationaalisiin tarinoihin harvemmin kuin tyhmemmät ihmiset.

        Pidä aina kirkkaana mielessäsi, että Sinä olet sitä tyhmintä sakkia yhteiskunnassa. Sitä en sitten tiedä, johtaako alhainen älykkyys uskonnollisuuteen (looginen rationaalisuus on tyhmemmille vaikeaa) vai aiheuttaako uskonnollisuus tyhmyyttä (tätä voisi tukea se, että ihmiset maallistuvat koko ajan - ja koko ajan myös älykkyys hiipii ylöspäin [ns. Flynnin ilmiö]).

        Hehhah. Jumala ei muutu. Jos Hän muuttuisi, emme voisi luottaa MIHINKÄÄN. Ellei Elintoimintojesi Kannattaja kutsu sinua ennen tempausta, ja ellet vastaa Hänen mahdolliseen kutsuunsa, voit nähdäkseni kääntyä Elämän Ylläpitäjän puoleen vielä vaivanajassa.

        Biblia (1776) Ja minä sanoin hänelle: herra, sinäpä sen tiedät. Ja hän sanoi minulle: nämät ovat ne, jotka suuresta vaivasta tulivat, ja he ovat vaatteensa pesseet ja ovat vaatteensa Karitsan veressä valaisseet.

        "WHO GOES TO HEAVEN"

        https://www.youtube.com/watch?v=1ULcID6FYAY


      • Hehhah
        yurki1000js kirjoitti:

        Hehhah. Jumala ei muutu. Jos Hän muuttuisi, emme voisi luottaa MIHINKÄÄN. Ellei Elintoimintojesi Kannattaja kutsu sinua ennen tempausta, ja ellet vastaa Hänen mahdolliseen kutsuunsa, voit nähdäkseni kääntyä Elämän Ylläpitäjän puoleen vielä vaivanajassa.

        Biblia (1776) Ja minä sanoin hänelle: herra, sinäpä sen tiedät. Ja hän sanoi minulle: nämät ovat ne, jotka suuresta vaivasta tulivat, ja he ovat vaatteensa pesseet ja ovat vaatteensa Karitsan veressä valaisseet.

        "WHO GOES TO HEAVEN"

        https://www.youtube.com/watch?v=1ULcID6FYAY

        Pystytkö vastaamaan viestiini ollenkaan ? Tuo sössötys meni aivan kokonaan ohi koko viestin. Ei ole varmaan kovin kaukaa haettu tuo lausahdukseni: "Sinä olet sitä tyhmintä sakkia yhteiskunnassa", jos kerran sisälukutaitosikin on tuota luokkaa.

        << "WHO GOES TO HEAVEN" >>

        Ei tietenkään kukaan. Tuollaiset taivaan paratiisit on aikuisten satuja. Ei joulupukkikaan oikeasti niitä lahjoja tuo vaikka lapsi siihen oikein kiven kovaa uskoo.


      • Hehhah kirjoitti:

        Pystytkö vastaamaan viestiini ollenkaan ? Tuo sössötys meni aivan kokonaan ohi koko viestin. Ei ole varmaan kovin kaukaa haettu tuo lausahdukseni: "Sinä olet sitä tyhmintä sakkia yhteiskunnassa", jos kerran sisälukutaitosikin on tuota luokkaa.

        << "WHO GOES TO HEAVEN" >>

        Ei tietenkään kukaan. Tuollaiset taivaan paratiisit on aikuisten satuja. Ei joulupukkikaan oikeasti niitä lahjoja tuo vaikka lapsi siihen oikein kiven kovaa uskoo.

        Aikaa ei ole haaskattavaksi sössötyksiin. Katso ja koeta nähdä eteesi.

        "After the Rapture! Left Behind? IMPORTANT VIDEO! MUST WATCH!"

        https://www.youtube.com/watch?v=LGWDHKimYj8

        Miksi ihminen pakenee Jumalaa/totuutta? Koska Adam/ihminen lankesi. Lankeemus tuotti mm. seuraavia asioita: Pelko, syyllisyyden ulkoistaminen, teknologinen kehitys (tiedonpuun hedelmä).

        Genesis 3:6 Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi. 3:7 Silloin aukenivat heidän molempain silmät, ja he huomasivat olevansa alasti; ja he sitoivat yhteen viikunapuun lehtiä ja tekivät itselleen vyöverhot. 3:8 Ja he kuulivat, kuinka Herra Jumala käyskenteli paratiisissa illan viileydessä. Ja mies vaimoineen lymysi Herran Jumalan kasvojen edestä paratiisin puiden sekaan. 3:9 Mutta Herra Jumala huusi miestä ja sanoi hänelle: "Missä olet?" 3:10 Hän vastasi: "Minä kuulin sinun askeleesi paratiisissa ja pelkäsin, sillä minä olen alasti, ja sentähden minä lymysin." 3:11 Ja hän sanoi: "Kuka sinulle ilmoitti, että olet alasti? Etkö syönyt siitä puusta, josta minä kielsin sinua syömästä?" 3:12 Mies vastasi: "Vaimo, jonka annoit olemaan minun kanssani, antoi minulle siitä puusta, ja minä söin." 3:13 Niin Herra Jumala sanoi vaimolle: "Mitäs olet tehnyt?" Vaimo vastasi: "Käärme petti minut, ja minä söin."


      • Hehhah
        yurki1000js kirjoitti:

        Aikaa ei ole haaskattavaksi sössötyksiin. Katso ja koeta nähdä eteesi.

        "After the Rapture! Left Behind? IMPORTANT VIDEO! MUST WATCH!"

        https://www.youtube.com/watch?v=LGWDHKimYj8

        Miksi ihminen pakenee Jumalaa/totuutta? Koska Adam/ihminen lankesi. Lankeemus tuotti mm. seuraavia asioita: Pelko, syyllisyyden ulkoistaminen, teknologinen kehitys (tiedonpuun hedelmä).

        Genesis 3:6 Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi. 3:7 Silloin aukenivat heidän molempain silmät, ja he huomasivat olevansa alasti; ja he sitoivat yhteen viikunapuun lehtiä ja tekivät itselleen vyöverhot. 3:8 Ja he kuulivat, kuinka Herra Jumala käyskenteli paratiisissa illan viileydessä. Ja mies vaimoineen lymysi Herran Jumalan kasvojen edestä paratiisin puiden sekaan. 3:9 Mutta Herra Jumala huusi miestä ja sanoi hänelle: "Missä olet?" 3:10 Hän vastasi: "Minä kuulin sinun askeleesi paratiisissa ja pelkäsin, sillä minä olen alasti, ja sentähden minä lymysin." 3:11 Ja hän sanoi: "Kuka sinulle ilmoitti, että olet alasti? Etkö syönyt siitä puusta, josta minä kielsin sinua syömästä?" 3:12 Mies vastasi: "Vaimo, jonka annoit olemaan minun kanssani, antoi minulle siitä puusta, ja minä söin." 3:13 Niin Herra Jumala sanoi vaimolle: "Mitäs olet tehnyt?" Vaimo vastasi: "Käärme petti minut, ja minä söin."

        << Aikaa ei ole haaskattavaksi sössötyksiin. >>

        Ja Sinä teet nyt mitä ? Ripuloit keskustelun täyteen täysin asiaan kuulumatonta sössötystä, jolla ei ole yhtään mitään merkitystä minkään kannalta. Se on vain yhden sekaisin olevan vähä-älyisen irrationaalista julistusta eikä mitään keskustelua.

        Aikaa on aivan takuulla. Sitä en tiedä, miten vanha äijä olet tai onko Sinulla jotain sairauksia, joiden perusteella aikasi loppuu täällä, mutta me muut jatkamme kyllä kymmenen, kahdenkymmenen tai kolmenkymmenen vuoden kuluttua edelleen kirjoitellaan asioita - eikä yhtään ketään ole vielä silloinkaan temmattu yhtään minnekään. Nuo on ihan yhtä satua kuin kaikki aiemmatkin hihhuloinnit.

        << Katso ja koeta nähdä eteesi. "After the Rapture! Left Behind? IMPORTANT VIDEO! MUST WATCH!"

        https://www.youtube.com/watch?v=LGWDHKimYj8 >>

        Nyt voisi sanoa: "Aikaa ei ole haaskattavaksi sössötyksiin.". Katson kaikki linkit, jotka ovat edes etäisesti tieteellisiä. Hihhuleitten sössötykset on ajan hukkaa.

        Minä näen oikein hyvin. Minä näen myös sen, että tuo koohkaamisesi on ihan aidosti harhaisen ihmisen harhamaailmaa.

        << Miksi ihminen pakenee Jumalaa/totuutta? >>

        Valitettavasti tuollaiset Jumalat ovat vain satuja aikuisille. Ei sellaisia oikeasti ole olemassa.


      • Hehhah

        No, oliko Maan osoittaminen palloksi liikaa fundamentalistihihhulille ?


      • woewoe
        KTS-- kirjoitti:

        Kristinusko on uskoa JEESUKSEEN eikä kaiken maailman laitalahkojen kajahtaneisiin salaliittoteorioihin!

        Aamen tähän. Näyttää siltä, että joillakin on liikaa aikaa käsissään.


    • utti

      Nyt kun tätä hämmästellään jo parillakin palstalla epäuskoisina, niin voisikos aloittaja kertoa että:

      1) Uskotko ihan tosissaan maan olevan litteä eikä pallo?
      2) Onko sinulla tosissaan lapsi(a) kuten profiilisi kertoo?

      Jos vastaus molempiin on kyllä, niin välitä syvimmät osanottoni lapsillesi. Edessä tuskin on helppo elämä.

      • Utti. Luotatko Luojaasi? Kysyn, koska jokainen eksyy ilman Raamattua.

        Biblia (1776) Jesus sanoi hänelle: minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kenkään tule Isän tykö, vaan minun kauttani.


      • utti
        yurki1000js kirjoitti:

        Utti. Luotatko Luojaasi? Kysyn, koska jokainen eksyy ilman Raamattua.

        Biblia (1776) Jesus sanoi hänelle: minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kenkään tule Isän tykö, vaan minun kauttani.

        Tarkoittaako vastauksesi että sinä vakavissaan uskot littanaan maahan?


      • utti kirjoitti:

        Tarkoittaako vastauksesi että sinä vakavissaan uskot littanaan maahan?

        En usko littanaan Maahan, mutta Jeesus on pelastajani. Toivottavasti sinunkin. Nähkäämme siis Karitsan häissä uudessa Jerusalemissa:)

        "The 4-Square City - New Jerusalem"

        https://www.youtube.com/watch?v=4aFYr3rAFMc


    • milloinkanuokirjoitti

      Milloin egyptiläiset ovat kirjoittaneet omat tarinansa ja uskomuksensa? 4000BC?

    • Suomi.Iran
      • Onko toivoa ? On.

        Joh 3:13 Ei kukaan ole noussut ylös taivaaseen, paitsi hän, joka taivaasta tuli alas, Ihmisen Poika, joka on taivaassa. 3:14 Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Poika ylennettämän, 3:15 että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä. 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. 3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. 3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

        Joh 14:1 "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. 14:2 Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? 14:3 Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen. 14:4 Ja mihin minä menen - tien sinne te tiedätte." 14:5 Tuomas sanoi hänelle: "Herra, me emme tiedä, mihin sinä menet; kuinka sitten tietäisimme tien?" 14:6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

        1Tess 4:13 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. 4:14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. 4:15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. 4:16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; 4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

        "The 2nd Best RAPTURE Video on YouTube!!"

        https://www.youtube.com/watch?v=1tXafvMDoWg

        Raamattu kuuluu kaikille. Se kuuluu myös pakolaisille ja "pakolaisille".

        Biblia (1776) Katsokaat sen kaupungin parasta, johonka minä olen antanut teitä vietää, ja rukoilkaat sen edestä Herraa; sillä kuin se menestyy, niin myös te menestytte.

        http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2010-10-27

        Room 12:14 Siunatkaa vainoojianne, siunatkaa, älkääkä kirotko. 12:15 Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa. 12:16 Olkaa keskenänne yksimieliset. Älkää korkeita mielitelkö, vaan tyytykää alhaisiin oloihin. Älkää olko itsemielestänne viisaita. 12:17 Älkää kenellekään pahaa pahalla kostako. Ahkeroikaa sitä, mikä on hyvää kaikkien ihmisten edessä. 12:18 Jos mahdollista on ja mikäli teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa. 12:19 Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra." 12:20 Vaan "jos vihamiehelläsi on nälkä, ruoki häntä, jos hänellä on jano, juota häntä, sillä näin tehden sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle." 12:21 Älä anna pahan itseäsi voittaa, vaan voita sinä paha hyvällä.

        Fil 2:1 Jos siis on jotakin kehoitusta Kristuksessa, jos jotakin rakkauden lohdutusta, jos jotakin Hengen yhteyttä, jos jotakin sydämellisyyttä ja laupeutta, 2:2 niin tehkää minun iloni täydelliseksi siten, että olette samaa mieltä, että teillä on sama rakkaus, että olette sopuisat ja yksimieliset 2:3 ettekä tee mitään itsekkyydestä tai turhan kunnian pyynnöstä, vaan että nöyryydessä pidätte toista parempana kuin itseänne 2:4 ja että katsotte kukin, ette vain omaanne, vaan toistenkin parasta. 2:5 Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli, 2:6 joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen, 2:7 vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen; 2:8 hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti. 2:9 Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, 2:10 niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, 2:11 ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

        HINTA ON MAKSETTU

        http://bibelfokus.se/fi/node/269

        "SE ON TÄYTETTY"

        https://www.youtube.com/watch?v=c-c1E5j3xD0


    • PeteJaPetenPannukakku

      Aloittaja pilkkaa Jumalan sanaa ja tarkoituksella ryhtyy selittelemään sitä toisin kuin Raamatussa tarkoitetaan.

      On yleisessä käytössä ilmansuunnat, maan "kulmat", esim. neljä pääilmansuuntaa: pohjoinen, itä, etelä, länsi. Nämäkin ovat suhteellisia ilmansuuntia, sillä joillekin itä on toisille länsi.

      Tuon vääränjumalan pete leikkii vakavalla asialla, saattaa omilla sepustuksisllaan Jumalan sanan pilkattavaksi. Raamattu ei väitä maapallon olevan litteä.

      Jos ei ole teologista koulutusta, ei pitäisi alkaa selittelemään, "lukemaan sanaa" ja opettamaan muita.

      Mutta näin ylpeät laitalahkolaiset ovat aina tehneet: "Annas kun minä opetan sinua!".

      • KTS--

        Näinhän ne tekee. Niille kun "henki" kuulemma selittää sellaisetkin asiat että kuinka musta voi olla valkoinen ja 2 plus 2 voi olla viisi ellei uskonpuute pääse yllättämään.


      • KTS-- kirjoitti:

        Näinhän ne tekee. Niille kun "henki" kuulemma selittää sellaisetkin asiat että kuinka musta voi olla valkoinen ja 2 plus 2 voi olla viisi ellei uskonpuute pääse yllättämään.

        Kotari. Joko pidät Raamattua Luojamme ilmoituksena? Joko pidät Jeesusta Vapahtajana?


    • PasiToivonen

      >>Milloin nykyhistoria alkoi? Nooan arkin rantauduttua. Kuvan mukaan vedenpaisumus tapahtui 2458 vuotta ennen Kristusta.>>

      Luominen siirtyi taas sata vuotta varhaisemmaksi.

      >>Kotari. Joko pidät Raamattua Luojamme ilmoituksena? >>

      Kotarista en tiedä mutta Pete pitää.

    • PasiToivonen

      Pete on varmaan lähtenyt Etelänavalle etsimään maan reunoja, kun ei kuulunut mitään, Toivottavasti on kamera mukana.

    • RAL
    • PasiToivonen
    • PasiToivonen

      Ylös!

    • Voi.hyssykät

      Nykyajan tiedemaailma on ermieltä teidän satuilusta.
      Lapsikin saa vastauksen katsomalla älystä mitä wikipedia sanoo.

    • Todennutnäin

      Maapallo litteä -väittämään liittyy myös väite, että maapallo ei pyöri. Eric Dubay todistaa väittämää Youtube-vidoeolla "200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball Videobook" mm. siten, että jos maapallo pyörii itä-suuntaan yli 1000 mailia tunnissa, lentokoneet eivät itään päin lentäessä pääsisi eteenpäin lainkaan. Länteen päin matka taas taittuisi hyvin nopeasti. Näin hän todistaa, että maapallo ei pyöri.
      Tämän väittämän voi helposti osoittaa vääräksi pienellä kokeella: mene nopeasti kulkevan junan keskivaiheille ja kävele junan menosuuntaan 1 minuutin ajan. Mittaa kävelty matka. Tee sitten sama koe kulkemalla junan perää kohti. Mitattu matka on varmasti sama!
      Maapallo-litteä teoriaa yritetään todistaa yksinkertaistetulla humpuukilla!

      • Ei.sen.kummempaa

        Eikö painovoimalla ole mielestäsi ole merkitystä.


    • BlackBerryWay_EiKirj

      Hyvä vanha ketju. En huomannut kenenkään maininneen satelliittikuvia maapallosta. Ne kiistämättömästi todistavat, että tämä planeetta on pallo, niin kuin tän aurinkokunnan muutkin planeetat.

    • Tarkkaväännös

      Dan.4:8. Puu kasvoi ja vahvistui, niin että sen latva ulottui taivaaseen ja se näkyi kaiken maan ääriin. Biblia (1776). Se oli suuri ja paksu puu, sen korkeus ulottui taivaasen asti ja näkyi koko maan ääriin.

    • obh123

      Äkkinen tutkistelu raamatunpaikkojen perusteella...

      http://raamattu.fi/

      "Maan 4 kulmaa (Jes.11:12, Ilm.7:1)."

      Kulmasta tai äärestä. Jesajassa puhutaan Israelin kansan kokoamisesta maan ääristä. Edellisessä jakeessa luetellaan näitä ääriä nimeltä mainiten maita ja alueita.

      Ilemstyskirjan kirjoittaja näki maan ilmeisesti kuten kuvaa. Oliko Jumalan prioriteetissä näyttää maa pallona, jos se ei olisi ollut siihen aikaan loogista?

      "Maan ääret (KJV Job.38:13, RV Job.38:13, Jer.16:19, Dan.4:11)."

      Jobin kohdassa Jumala puhuu siitä kuinka Jumala pudistaa jumalattomat pois maan päältä, kuten joltain liinalta tarttumalla se liepeisiin. Jälleen, onko prioriteetti kertoa maan olevan pyöreä. Mitä järkeä olisi Jobille sanoa: Ravistan maapallolta jumalattomat pois. Kukaan ei ymmärtäisi että maa on pallo.

      Jeremian kohdassa puhuu kirjoittaja tms. ihminen joka todella luulee että maalla on ääret. Ja olihan maalla ääret, kun ei ollut tieteellisesti äärenä avaruus samalla tavalla kuin satelliittiaikana.

      Daniel ei puhu mitään maan muodosta tuossa jakeessa.

      "Ylhäältä pystyy näkemään koko maailman valtakunnat yhtä aikaa, sillä edellytyksellä että on riittävän korkealla tai/ja näkee riittävän pitkälle, tai se näkeminen tapahtuu “hengessä” (Matt.4:8), tai astraali matkaajana. Jeesukselle näytettiin kaikki maailman valtakunnat samalta “korkealta vuorelta” (Matt.4:8)."

      Tässä on kyse siitä että hän näki vuorella näyn maailman valtakunnista. Ei edes litteällä maailmassa ole niin korkeaa vuorta että voisi kaikki maailman valtakunnat nähdä ja toisekseen jos olisi, etäisyys olisi niin pitkä että esim. kaupunkien lloistoa ei erottaisi.

      "Jumala antoi maailmalle perustuksen (Ps.104:5, Ps.93:1, Ps.96:10, Jes.45:18)."

      Psalmeissa puhutaan maanpiiristä(Ps. 93, 96). Pslami 204 puhuu maan perustuksista. Maalla on perustuksensa riippumata onko se pyöreä vai litteä, johon aikanaan ennen satelliitteja uskottiin. Jesaja puhuu perustuksista. Jos luotaisiin keinoplaneetta ja sen pinnalle rakenteita, pinnalla olisi perustukset.

    • PasiToivonen

      Tietopisteen-Pete
      19.5.2017 21:17
      Oletko sinä sama Pasi joka pilkkasit minua noin puolitoista vuotta sitten, kun minä (rek. "jumalan-pete") kirjoitin että Maa on litteä? Vieläkö muistat?
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14018439/raamatun-mukaan-quotmaapalloquot-on-littea-!!!#comment-82276939
      Vieläkö pyörittelet Illuminaattien vastaista sivustoa?

      Vai oletko kenties joku toinen PasiToivonen? Mahdollisesti, kun kerran nimi ei ole rekisteröity.

      Tervetuloa lukemaan minun ja muidenkin kirjoituksia litteästä Maasta:
      www.tietopiste.com

      --------------------

      Tietopisteen-Pete
      19.5.2017 21:39
      Tietopisteen-Pete kirjoitti:
      Oletko sinä sama Pasi joka pilkkasit minua noin puolitoista vuotta sitten, kun minä (rek. "jumalan-pete") kirjoitin että Maa on litteä? Vieläkö muistat?
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14018439/raamatun-mukaan-quotmaapalloquot-on-littea-!!!#comment-82276939
      Vieläkö pyörittelet Illuminaattien vastaista sivustoa?

      Vai oletko kenties joku toinen PasiToivonen? Mahdollisesti, kun kerran nimi ei ole rekisteröity.

      Tervetuloa lukemaan minun ja muidenkin kirjoituksia litteästä Maasta:
      www.tietopiste.com
      Näytä lisää
      PasiToivonen
      14.1.2016 16:15
      "Pete on varmaan lähtenyt Etelänavalle etsimään maan reunoja, kun ei kuulunut mitään, Toivottavasti on kamera mukana."
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14018439/raamatun-mukaan-quotmaapalloquot-on-littea-!!!#comment-82684285

      Sillä aikaa kun Pasi luulotteli että olin mennyt Etelänavalle etsimään maan reunoja (kun minusta ei kuulunut mitään) minulla oli jo tiedossa, että etelänapaa ei ole edes olemassa, ja että Etelämantereelle ei noin vain mennä, ilman muutamia kymppitonneja ylimääräistä rahaa. Ja silloinkin kun /jos sinne pääsisi, ei pääse edes lähellekään kaikista eteläisintä reunaa jossa Raamattusi taivaankansi jo yhtyy litteän Maan reunaan. Matkanjärjestäjät pitävät siitä kyllä huolen ettet karkaa näköpiiristä... ja vaikka karkaisitkin, todennäköisesti et edes ehtisi alaskaartuvan taivaankannen luo ennen kuin olisit jo kuollut kylmyyteen.

      :-)

    • PasiToivonen

      Ihmettelen mistä se kylmyys tulee, suljetussa järjestelmässä kun lämpö ei pääse karkaamaan mihinkään.

      Kun minä menen järvelle uimaan, keskellä näkyy selkeä pullistuma, ja vedenpinta laskeutuu vastarannalle katsottaessa.

      Ja sitten kun on muutaman sadan metrin päässä rannasta, ja laittaa silmät veden pinnan tasolle, kaistale rantaa (noin kymmenen metrin levyinen kaistale vettä) katoaa horisontin taakse. Sen näkee selvästi jos keskellä järveä on tyyntä ja rannalla aaltoilua tai toisinpäin. Ja jos nostaa päätä kymmenen senttiä ylöspäin, kaistale tulee taas näkyviin.

      Maan pallonmuotoisuuden havaitsee jos menee ilmapallolla 30 kilometrin korkeuteen (maksaa 75 000 dollaria) tai menee järvelle uimaan (tulee vähän halvemmaksi).

      https://www.space.com/23291-space-tourism-balloon-flights.html

      Rusinniemi:

      http://www.manttavilppula.fi/site/assets/files/8449/49396-rusinniemen_20uimaranta_20003.240x180.jpeg

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1173
    Aihe