Niinistö-Stubb-HS-NATO-juoni on tyhmentää Suomi

EläköönTyhmyys

Presidentti Niinistöä, Stubbia, kokoomusta, Hesaria, Yleä, NATOa, USAta ärsyttää Suomen koulutettu viisas kansa, joka ei ole mennyt Niinistön, Stubbin, Kanervan, Hesarin, Ylen, trollitoimiston helppoon USAsta pomittuun yksinkertaiseen tyhmille tarkoitettuun NATO-propagandaan.

Suomen kansan vääntämiseksi NATOn kannattajaksi kokoomus, Niinistö, Stubb, HS, YLE, puolustusvoimat ovat pitäneet yllä trollitoimistoa, joka vainoaa mediassa ja erityisesti netissä NATOn vastustajia.

Trollitoimisto ja sen työntekijätrolli ovat kuitenkin joutuneet viisaiden kouluja käyneiden ja älykkäiden silmissä naurunalaiseksi. Siksi presidentti Niinistö keksi palkata 100 uutta USAn kouluttamaa trollia ajamaan Niinistön ja valtioneuvoston Mantilan, Stubbin, Hesarin, kokoomuksen NATO-mantraa.

Mutta sekään ei riitä. Älykkyys ja älykkäät halutaan murtaa ja hävittää. Helsingin yliopisto joutuu irtisanomaan 570 työntekijää, Lappeenrannan yliopisto 200 ja Joensuun yliopisto 120 työntekijää.

Eikä ole sattumaa, että nämä 3 yliopistoa ovat korkealle rankattuja ja tekevät yhteistyötä Venäjän yliopistojen, instituutioiden, laitosten sekä yritysten kanssa.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NiinistöStubbinIhannemaa

      Usassa kansan enemmistö on kouluja käymättömiä tolloja, nuoretkin.

      • Trumppeja

        Kaikki tyyni.


      • TiltuValehtelee

        "Usassa kansan enemmistö on kouluja käymättömiä tolloja, nuoretkin."

        Tuskinpa, koska USA on tieteen ja tutkimuksen johtavia maita!


      • KronstadinMatruusi

        FSB, SOK, Pravda, FBI, CIA, OP Yliopiston Apteekki ja Lännen media taisi jäädä pois listalta.


      • MerkitOnSelvät

        HS: Kokoomus lupasi USA:lle vievänsä Suomen Natoon
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml

        "Seuraava kokoomusvetoinen hallitus vie Suomen Natoon, kokoomuksesta luvattiin.

        Helsingin Sanomat kertoo Wikileaks-asiakirjojen perusteella, että kokoomuksesta lupailtiin Yhdysvaltain lähetystön edustajalle, että seuraava kokoomusvetoinen hallitus vie Suomen sotilasliitto Natoon.

        Lähetystöraporttien mukaan ulkoministeri Alexander Stubbin (kok) erityisavustaja Jori Arvonen kertoi, että kokoomuksen johto näkee puolueensa nousevan seuraavaan hallituksen johtoon ja vievän Suomen Natoon.

        Lähetystöarvion mukaan suomalaiset olisivat voitettavissa Naton taakse, eikä jäsenyydestä tarvittaisi kansanäänestystä. Raportti on maaliskuulta 2009".
        -
        Ja kas kummaa kun Suomen 36. eduskuntavaalit järjestettiin sunnuntaina 17. huhtikuuta 2011 kokoomus oli todellakin suurin puolue. Omin avuinko vai Nato-lupauksen voimin???

        Ja nyt on kolmen ässän SSS-täysporvarihallitus, jossa itse Stubbido ministerinä, ja Sauli Niinistö on se neljäs ässä ja Nato-peluri.


    • ÄlykkäätKarsitaan

      Suomen kansasta halutaan karsia älykkäät koska ne vastustavat sotaa ja Natoa

      • Mitä.tapahtuu

        Totalitaarinen valvonta ja tarkkailu kiristyvät
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14331058/totalitaarinen-valvonta-ja-tarkkailu-kiristyvat
        -
        IS: Haluaisitko ”agentiksi”? Puolustusvoimat hakee nyt reserviläisiä tiedusteluun
        http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-2000001199171.html?
        "Puolustusvoimat hakee parhaillaan reserviläisiä henkilötiedustelukurssille.

        Kurssi antaa valmiudet toimia kriisinhallintaoperaatioiden henkilötiedustelutehtävissä ja sillä opetetaan tiedustelun perusteet.

        Puolustusvoimien mukaan hakijalta vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä toimia pienryhmässä. Lisäksi tehtävään tarvitaan hyvä englannin kielen taito ja hyväksytysti suoritettu valintakoe.

        Valintaperusteet ovat kuitenkin salassa pidettävää tietoa, eikä hakijoille tiedoteta valitsemiseen tai valitsematta tulemiseen liittyviä syitä.

        Paljon salattavaa

        Tiedustelutoimintaan liittyy muutenkin paljon salattavaa. Asiantuntija Jens Säynäjärvi kertoo, että henkilötiedustelu voidaan ymmärtää myös vakoiluna.

        – Tässä tapauksessa kysymys on kuitenkin meidän näkökulmastamme tiedustelusta, sillä vakoilu tarkoittaa laitonta toimintaan. Jos ulkomaan edustaja tiedustelee Suomessa, se on meidän näkökulmastamme vakoilua. Nämä termithän kuitenkin menevät aina ristiin rastiin, hän selittää.

        Säynäjärvi valottaa henkilötiedustelua yleisellä tasolla: se on henkilöltä henkilölle tapahtuvaa tiedonhankintaa, eli käytännössä keskustelemista. Keskustelun perusteella tiedustelija tekee myös havaintoja kohdehenkilöstään.

        – Henkilötiedustelua mystifioidaan erittäin paljon, mutta loppujen lopuksi siinä vain käytetään menetelmiä, jotka perustuvat henkilöiden väliseen kanssakäymiseen. Henkilötiedustelun päämäärä on värvätä agentti, joka tuottaa tietoa, Säynäjärvi valottaa.

        Myös peitetoimintaa

        Tehtävästä riippuen henkilötiedustelija voi toimia myös peitteellä, eli jossain muussa näennäisessä tehtävässä, vaikkapa toimittajana ja tavata peitetehtävässään erilaisia ihmisiä.

        Peitteen turvin hän voi esimerkiksi esittää peitetehtävälle luontevia kysymyksiä ilman, että herättää epäilyksiä.

        – Eri ihmisten kanssa keskustellaan eri tavoin. Ihan kuten normaalissa sosiaalisessa kanssakäymisessä huomaa, että yhdelle kaverille putoaa tämän tyyppinen retoriikka ja toiselle tällainen, hän konkretisoi".
        -
        Totalitaarinen valvonta ja tarkkailu kiristyvät Suomessa
        http://mvlehti.net/2016/06/13/reservilaisia-henkilotiedustelukurssille/
        "Puolustusvoimat hakee reserviläisiä henkilötiedustelukurssille.

        Pointtina on se, että yksittäinen tiedustelija on aina osa isompaa koneistoa, jolloin tiedonmuruista kyetään kokoamaan iso kuva.

        Tällä kertaa Puolustusvoimat hakee reserviläisiä henkilötiedustelun (HUMINT) piiriin, joiden tehtävin ei kuulu tekninen tiedustelu (TECHINT) ja julkisten lähteiden tiedustelu (OSINT).

        Voimme odottaa henkilötiedustelukurssin jälkeen, että entisten ”kotiryssien” perillisiksi ovat nousemassa puolustusvoimien kouluttamat ”kotijenkit”, jotka nuuskivat ja raportoivat asioita.

        Näiden reserviläisten henkilötiedustelijoiden lisäksi Suomi on saanut myös amerikkalaisten kouluttamat 100 suomalaista virkamiestä informaatiosodankäyntiin.

        Näiden em. järjestelmien muodostaminen osoittavat molemmat, että Suomessa on rakennettu epäluulon ja valvonnan ilmapiiriä omia kansalaisia vastaan järjestelmän tasolla yhä orwellimaisempaan muotoon".
        -
        Puolustusvoimat rekrytoi reserviläisiä tiedusteluyksikköön
        http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/06/puolustusvoimat-rekrytoi-reservilaisia.html
        -
        Mikä Suomessa on menossa kun tänne haetaan salaisia vakoilija-agentteja DDR-tyyliin? Mitä hallinto oikeasti pelkää, Putinin Venäjä trollit tuskin ovat se todellinen syy? Suomeen on rantautumassa massavalvontajärjestelmä jota mainostetaan kyberturvallisuutena.


    • SuurSuomestaPieni

      Väestöliitto: Venäjän vastaisen taloussodan aikana talouden alavire on saanut suomalaiset lykkäämään lasten hankkimista.

      • Terveystietoa

        Harmi kun tiltun isä ei käyttänyt kortonkia.


    • SuomenTyhminJoukko

      Miettikää kun kaikki suomalaiset alkavat olemaan niiistöjä, kanervoja, stubbeja, selänteitä, harkimoita, haglundeja, lindbergejä.

      Tuossa joukossa järki ei pysy kun sitä ei siellä ole.

      • SSSJaKaikkiMyytiin

        Mutta eihän Suomea silloin enää ole vaan SSSuomi on jonkun toisen suuremman yhteenliittymän osa. Nyt Suomen leijona riipuksestakin on jo tehty rasistinen symboli, seuraavaksi saman kokee Suomen siniristilippu ja valtiolippu, ja eiköhän ne pian kielletäkin, koska risti symbolina edustaa jotain täysin globaalin rahan vallan vastaista.


    • Hjallis-kompleksi

      Niinistöllä, Stubbilla, Kanervalla on hjallis-kompleksi. Ne eivät saa älykästä naista.

      • OsatonTiltu

        Hjalliksella on niitä ollut useitakin!

        Sen sijaan Valkeakosken Tiltu ei ole saanut naista, ei älykästä eikä tyhmää, lastentarhan lopetettuaan!


    • SSSuunta

      Nyt AllerMedia kouluttaa suomi24.fi:lle moderaattoreita, joiden tarkoitus on muokata keskustelua valtamedialle sopivaksi, lieneekö Eteläranta 10:n hybridisodankäynnin ammattilaiset mukana?

      http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/joko-kohenee-nettikeskustelun-taso-moderaattoreita-koulutettiin-6303052

      "Moderointikoulun järjestäjä Aller Media omistaa Suomen vanhimman ja suurimman yhteisöpalvelun Suomi24:n, joka toimi aktiivisena osana opetusta. Moderointikoulun osana firma kokeili Suomi24:ssä ensimmäistä kertaa konkreettisesti erilaisia moderointimalleja, kuten taktista moderoinnin määrän merkittävää vähentämistä ja tehomoderointia.

      Väyrysen mukaan testit osoittivat kummankin moderointiääripään haavoittavan sananvapauden toteutumista.

      ”Taidokkaalla moderoinnilla on mahdollisuus vaikuttaa avoimen foorumin keskustelujen syvyyteen ja positiivisuuteen. Moderoinnilla voidaan myös aktivoida käyttäjiä ja yhteisöjä”, Väyrynen jatkaa.

      Moderointikoulun myötä tuli ilmi tarve kasvattaa käyttäjien tietämystä kunkin keskustelufoorumin moderointikulttuurista. Myös Suomi24 on päättänyt avata moderointitapojaan käyttäjilleen kevään 2016 aikana. Nyt valmistuneet moderointikoululaiset jatkavat työtä omilla vastuusivustoillaan".

      -

      Eli suomi24.fi keskustelussa nuo "vaikuttaja"moderoijat ovat jo toimineet jonkin aikaa, moderoimassa keskustelua haluttuun suuntaan, joka on AlmaMedian suunta.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Alma_Media

      "Alma Media Oyj (myös Alma) on digitaalisiin palveluihin ja julkaisemiseen keskittyvä mediakonserni. Yhtiön lehdet tarjoavat uutisten lisäksi tietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelut ovat laajentuneet Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiön tunnetuimmat julkaisut kotimaassa ovat Aamulehti, Iltalehti ja Kauppalehti, sekä asuntokaupan verkkopalvelu Etuovi.com.

      Alma ilmoitti syyskuussa 2015, että se ja Talentum yhdistyvät. Alma omistaa Talentumista ennestään lähes kolmasosan. Osakkeenomistajille tarjotaan osakkeista kurssinoteerausta korkeampaa hintaa. Talentumin julkaisuvalikoimaan kuuluvat muun muassa Talouselämä, Arvopaperi ja Tekniikka & Talous -lehdet sekä ammattikirjallisuus".

      -

      Almamedia on siis pitkälti keskittynyt oikeistolaisiin uutismedioihin, joiden linja on kokoomuksen linja. Voitte vaikka itse katsoa Aamulehden, Kauppalehden, Talouselämän, Arvopaperi ja Tekniikka & Talous -lehtien uutisointia (SSS-EK).

    • ÄlykkäätKyykkyyn

      Niinistö, Stubb, natottajat alkavat vakoilla opiskelijoita.

    • SotahulluTiltu

      Miksi vakoilisivat?

      Suomi on vapaa länsimaa, jossa on täydellinen sanan ja mielipiteenvapaus eikä kukaan ole vaarassa vapauden tai terveyden puolesta vain pelkän mielipiteen vuoksi!

      Sen sijaan sama onnellinen tilanne ei suinkaan vallitse Tiltun ihannoimalla Venäjällä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1280
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      68
      831
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe