Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Totalitaarinen valvonta ja tarkkailu kiristyvät

MikäOikeastiTaustalla

IS: Haluaisitko ”agentiksi”? Puolustusvoimat hakee nyt reserviläisiä tiedusteluun
http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-2000001199171.html?
"Puolustusvoimat hakee parhaillaan reserviläisiä henkilötiedustelukurssille.

Kurssi antaa valmiudet toimia kriisinhallintaoperaatioiden henkilötiedustelutehtävissä ja sillä opetetaan tiedustelun perusteet.

Puolustusvoimien mukaan hakijalta vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä toimia pienryhmässä. Lisäksi tehtävään tarvitaan hyvä englannin kielen taito ja hyväksytysti suoritettu valintakoe.

Valintaperusteet ovat kuitenkin salassa pidettävää tietoa, eikä hakijoille tiedoteta valitsemiseen tai valitsematta tulemiseen liittyviä syitä.

Paljon salattavaa

Tiedustelutoimintaan liittyy muutenkin paljon salattavaa. Asiantuntija Jens Säynäjärvi kertoo, että henkilötiedustelu voidaan ymmärtää myös vakoiluna.

– Tässä tapauksessa kysymys on kuitenkin meidän näkökulmastamme tiedustelusta, sillä vakoilu tarkoittaa laitonta toimintaan. Jos ulkomaan edustaja tiedustelee Suomessa, se on meidän näkökulmastamme vakoilua. Nämä termithän kuitenkin menevät aina ristiin rastiin, hän selittää.

Säynäjärvi valottaa henkilötiedustelua yleisellä tasolla: se on henkilöltä henkilölle tapahtuvaa tiedonhankintaa, eli käytännössä keskustelemista. Keskustelun perusteella tiedustelija tekee myös havaintoja kohdehenkilöstään.

– Henkilötiedustelua mystifioidaan erittäin paljon, mutta loppujen lopuksi siinä vain käytetään menetelmiä, jotka perustuvat henkilöiden väliseen kanssakäymiseen. Henkilötiedustelun päämäärä on värvätä agentti, joka tuottaa tietoa, Säynäjärvi valottaa.

Myös peitetoimintaa

Tehtävästä riippuen henkilötiedustelija voi toimia myös peitteellä, eli jossain muussa näennäisessä tehtävässä, vaikkapa toimittajana ja tavata peitetehtävässään erilaisia ihmisiä.

Peitteen turvin hän voi esimerkiksi esittää peitetehtävälle luontevia kysymyksiä ilman, että herättää epäilyksiä.

– Eri ihmisten kanssa keskustellaan eri tavoin. Ihan kuten normaalissa sosiaalisessa kanssakäymisessä huomaa, että yhdelle kaverille putoaa tämän tyyppinen retoriikka ja toiselle tällainen, hän konkretisoi".
-
Totalitaarinen valvonta ja tarkkailu kiristyvät Suomessa
http://mvlehti.net/2016/06/13/reservilaisia-henkilotiedustelukurssille/
"Puolustusvoimat hakee reserviläisiä henkilötiedustelukurssille.

Pointtina on se, että yksittäinen tiedustelija on aina osa isompaa koneistoa, jolloin tiedonmuruista kyetään kokoamaan iso kuva.

Tällä kertaa Puolustusvoimat hakee reserviläisiä henkilötiedustelun (HUMINT) piiriin, joiden tehtävin ei kuulu tekninen tiedustelu (TECHINT) ja julkisten lähteiden tiedustelu (OSINT).

Voimme odottaa henkilötiedustelukurssin jälkeen, että entisten ”kotiryssien” perillisiksi ovat nousemassa puolustusvoimien kouluttamat ”kotijenkit”, jotka nuuskivat ja raportoivat asioita.

Näiden reserviläisten henkilötiedustelijoiden lisäksi Suomi on saanut myös amerikkalaisten kouluttamat 100 suomalaista virkamiestä informaatiosodankäyntiin.

Näiden em. järjestelmien muodostaminen osoittavat molemmat, että Suomessa on rakennettu epäluulon ja valvonnan ilmapiiriä omia kansalaisia vastaan järjestelmän tasolla yhä orwellimaisempaan muotoon".
-
Puolustusvoimat rekrytoi reserviläisiä tiedusteluyksikköön
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/06/puolustusvoimat-rekrytoi-reservilaisia.html
-
Mikä Suomessa on menossa kun tänne haetaan salaisia vakoilija-agentteja DDR-tyyliin? Mitä hallinto oikeasti pelkää, Putinin Venäjä trollit tuskin ovat se todellinen syy? Suomeen on rantautumassa massavalvontajärjestelmä jota mainostetaan kyberturvallisuutena.

8

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • D-SSState

      Puolustusvoimat, Supo, Kyberturvallisuuskeskus ja rikospoliisi, kaikilla syvävaltio(Deep State) oikeudet massavakoiludatan käyttöön.

    • Guukkhjkjl

      ihan täysin stasi toimintaa. vakoilijat,ilmiantajat cccp kutsuuu

    • CitiZenMenace

      Puolustusvoimat alkaa vakoilemaan kantasuomalaisia

      "Puolustusvoimat hakee vastavakoojia yksikköönstä, jotta pääsisivät vakoilemaan kantasuomalaisia.

      http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/06/puolustusvoimat-rekrytoi-parhaillaan.html

      Haluaisitko poliittiseksi vainoajaksi ?

      Mistä tunnistat vastavakoojan

      Vastavakoiluyksikön toiminnan erottaa sosiaalisessa mediassa hyvin selvästi ja sen huomaa siitä, etteivät nämä tiedonurkkijat kerro koskaan omasta henkilökohtaisesta elämästään sinulle juuri mitään.

      He pyrkivät sen sijaan olemaan kanssasi päivittäisessä keskusteluyhteydessä ja ns. pumppaamaan sinulta tietoja ulos, jotka sitten luovutetaan tietojen urkkijalle.

      Vastavakoilutoiminnassa nämä puolustusvoimille työskentelevät tiedusteluyksikön upseerit samalla myös psykoprofiloivat tarkkailussa olevia henkilöitä. Eli seurattavien henkilöiden eri heikkouksia ja vahvuuksia pyritään löytämään, jotta kyberyksiköt voisivat käyttää näitä mm. verkossa tapahtuvan poliittisen mustamaalauksen osana.

      Puolustusvoimien vastavakoilun kohteena kantasuomalaiset ?

      Tuore Kokoomuksen vastavalittu puheenjohtaja Petteri Orpo totesi viime vuonna kantasuomalaisten olevan suomen suurin turvallisuusuhka.

      Näillä mitä hän tarkoitti "kantasuomalaisilla", niin hän tarkoitti näitä poliittisesti heränneitä suomalaisia, joiden määrä on nyt jo niin suuri, että eliitti on heidän määrästäkin jo peloissaan.

      Puolustusvoimien tiedusteluoperaatiot tulevat sijoittumaan internettiin ja viime vuonna jo sisäministeriö lähetti Yhdysvaltoihin Harvardin yliopistoon 100 virkamiestä saamaan koulutusta informaatiosodankäyntiin.
      Kaikki ne suomalaiset, jotka ovat heränneet tietoisella mielellä ja kykenevät jo ajattelemaan tietoisella miellä, ovat suomen poliittisen ja taloudellisen eliitin mielestä heidän taloudellista ja poliittista valtaansa uhkaava ongelma.

      Joten tämän vuoksi puolustusvoimat rekrytoi nyt tiedusteluyksikköön reserviläisiä, jotta nämä alkaisivat vainoamaan armeijan laskuun näitä heränneitä suomalaisia.

      Missä vaiheessa tietoisesta ajattelusta on tullut kansallinen kyberuhka.

      Yhdysvaltain hallinnon sisällä menneinä vuosina useiden USA:n presidentti poliittisena neuvonantajana toiminut Zbigniev Brezinski totesi tämän kansallisen poliittisen heräämisen olevan globaalistisen eliitin suurin uhka, joka tulee estämään heidän ajamansa uuden maailmanjärjestyksen toteutumisen, elleivät he saa järjestettyä vielä jonkin globaalin kriisin siihen tilalle.

      Talous ja rahaeliitti itse on kaiken ajan käyttänyt hyväkseen vain kylmää älyään, jonka voimaan se on luottanut, kun se uskoo että valtaosa heidän valtansa alla olevista ihmisistä ovat niin tyhmiä, etteivät älyä taistella tätä korporaatioiden fasismia vastaan".

    • Mielipidemuokkaus

      http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/joko-kohenee-nettikeskustelun-taso-moderaattoreita-koulutettiin-6303052

      "Moderointikoulun järjestäjä Aller Media omistaa Suomen vanhimman ja suurimman yhteisöpalvelun Suomi24:n, joka toimi aktiivisena osana opetusta. Moderointikoulun osana firma kokeili Suomi24:ssä ensimmäistä kertaa konkreettisesti erilaisia moderointimalleja, kuten taktista moderoinnin määrän merkittävää vähentämistä ja tehomoderointia.

      Väyrysen mukaan testit osoittivat kummankin moderointiääripään haavoittavan sananvapauden toteutumista.

      ”Taidokkaalla moderoinnilla on mahdollisuus vaikuttaa avoimen foorumin keskustelujen syvyyteen ja positiivisuuteen. Moderoinnilla voidaan myös aktivoida käyttäjiä ja yhteisöjä”, Väyrynen jatkaa.

      Moderointikoulun myötä tuli ilmi tarve kasvattaa käyttäjien tietämystä kunkin keskustelufoorumin moderointikulttuurista. Myös Suomi24 on päättänyt avata moderointitapojaan käyttäjilleen kevään 2016 aikana. Nyt valmistuneet moderointikoululaiset jatkavat työtä omilla vastuusivustoillaan".

      -

      Eli suomi24.fi keskustelussa nuo "vaikuttaja"moderoijat ovat jo toimineet jonkin aikaa, moderoimassa keskustelua haluttuun suuntaan, joka on AlmaMedian suunta.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Alma_Media
      "Alma Media Oyj (myös Alma) on digitaalisiin palveluihin ja julkaisemiseen keskittyvä mediakonserni. Yhtiön lehdet tarjoavat uutisten lisäksi tietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelut ovat laajentuneet Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiön tunnetuimmat julkaisut kotimaassa ovat Aamulehti, Iltalehti ja Kauppalehti, sekä asuntokaupan verkkopalvelu Etuovi.com.
      Alma ilmoitti syyskuussa 2015, että se ja Talentum yhdistyvät. Alma omistaa Talentumista ennestään lähes kolmasosan. Osakkeenomistajille tarjotaan osakkeista kurssinoteerausta korkeampaa hintaa. Talentumin julkaisuvalikoimaan kuuluvat muun muassa Talouselämä, Arvopaperi ja Tekniikka & Talous -lehdet sekä ammattikirjallisuus".

      -

      Almamedia on siis pitkälti keskittynyt oikeistolaisiin uutismedioihin, joiden linja on kokoomuksen linja. Voitte vaikka itse katsoa Aamulehden, Kauppalehden, Talouselämän, Arvopaperi ja Tekniikka & Talous -lehtien uutisointia (SSS-EK).


      Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14111792/opera-12-17aan-suomi24-fi-keskusteluesto#comment-83192378

    • Informaatiosotatila
    • Whatitis
    • TukiasemienSaaristo

      Stalinin märkä uni nykyteknologialla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe