"Auervaara" napsii naisen toisensa perään-STOP !

Stopnow

Huijari pitää yllä monta suhdetta yhtäaikaa ja esiintyy joko elämän kolhimana tai itsevarmana hurmurina. Suhteista hän hakee pelkästään hyötyä, rahallista, seksuaalista tai pitääkseen yllä egoaan. Riippuen mitä roolia kenellekkin vetää. Huijarilla on aina jatkuva haku päällä. Huijarin takaa voi paljastua jopa kotona tavallista perhe-elämää viettävä puoliso joka elää kaksoiselämää. Pahimmillaan alkoholisoitunut narsisti joka osaa elää itsensä ulkopuolella, esittää parempaa, hurmaavaa ihmistä johon jäät myöhemmin syyllisyyden tunteesi takia kiinni. ( osaa manipuloidamm. sairauksillaan jotka eivät tietenkään ole alkoholisimi vaan ihan joku muu tauti ). Kun hän jää kiinni, hän osaa pyytää anteeksi- ei sinun vuoksesi vaan itsensä, eihän hän edes ymmärrä mitä väärää olisi tehnyt, eli osaa kääntää tekojensa syyt itseesi.
Netti on täynnä näitä huijareita, esimerkiksi facebook ja useimmat esiintyy siellä omalla nimellään ja kuvallaan. Suhdaudu vieraisiin kaveripyyntöihin varovasti-yleensä kaveriksi kannattaa hyväksyä vain oikeat tuttunsa. Huijareissa on suurinosa ihan suomalaisia,he ovat levittäytyneet joka paikkaan missä saa kokeilla verkkojaan.

Muistathan että voit tehdä ilmoituksen myös poliisille jos joudut huijauksen kohteeksi ja jos menetät rahaa auttamalla huijaria mm. vaikeassa elämäntilanteessa tai muulla tekosyyllä, se on rikoksena petos. Facebookissa se käy nettipoliisin kauttakin.
Muista että huijari valehtelee ja liioittelee, hurmaa ja murskaa elämäsi hyötyä saadakseen. Jos huijari saa sinut houkuteltua seksiin , aikuisilta asiaa tutkitaan kunnianloukkauksena. Tosiasiassa harva nainen suostuu pelkästään seksiin tuntemattoman nettisuhteen kanssa, takana on hurmaava,taidokas huijari. Hän joko häipyy heti elämästäsi ja jatkaa muitten saalistamista ja röyhkeyttään voi jopa jättää sinut muiden jatkoksi hätävaraksi johon työ tms. kiireen jälkeen joskus ottaa yhteyttä. Tosiasiassa muistaa jos uusia saaliita ei ole jäänyt koukkuun.

Ei anneta huijareille tilaa vaan puhutaan asiasta julkisesti, varoitukseksi.

Oletko sinä joutunut huijarin kohteeksi?

8

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monestako huijarista sinulla on omakohtaista kokemusta?

      • stopnow

        Kahdesta ja kummastakin poliisitutkinta.


    • huijattunainen

      Olen tavannut täällä Sami -nimisen huijarin. Vaikuttaa köyhältä ressukalta, joka ei löydä naista , mutta onkin naimisissa....

      • stpnow

        Juuri tuollaisia he ovat, kannattaa pysyä erossa.Sääliksi käy varattujen huijareiden puolisoita.


      • KumpionAueristi

        Voihan toki olla sekä naimisissa että ei löydä naista. Jos vaimon kohtaaminen naisena on syystä tai toisesta käynyt tavalla tai toisella ongelmalliseksi.


    • EionäyttelijävaanAito

      Auervaaroissa (Auervaaran seurakunnasta?) on tyypillistä se, "etteivät ole huijareita". Heihin "voi luottaa" ja he ymmärtävät ja puolustavat jokaista oikeaksi ymmärtämäänsä asiaa.

      Näitä mainittuja etuja suhteissaan he saavat ikäänkuin lisäherkkuina sopiviin ruokapöytiin. Voivat jopa viedä näitäkin lahjoja muille "sydämensä valituilleen" kertomusten kera.

      On myös moderneja versioita Auervaaralaisuudesta, jolloin löytyy jaettavaa liki mihin tahansa aiheisiin. Huumorintajuista, järkevää ja luotettavaa seuraa monine seurusteluaiheineen. Heidän ei välttämättä tarvitse "valehdella lainkaan" kunhan vain esittävät aiheensa ja asiansa sopiviin paketteihin käärittyinä. Ja löytävät näistäkin aiheista riittävästi "yhteistä pelikenttää".

      Sekä miehet että naiset osaavat tarvittaessa tämän tyyppistä elämää - onhan se hauskaa ja täynnä "etuja". Eri asia on sitten saada selville, missä määrin joku oikeasti on "auervaaralainen" ja missä määrin "ei ole auervaaralainen".
      Ettei vain oikeasti kunnollisia karsinoida pois elämänsä mahdollisuuksista "auervaaralaisina". Toki jokaisella on oikeus puolustaa itseään näissäkin suhteissa. Auervaaralainen vain tavallisesti on näissäkin asioissa "jollain tavalla kokeneempi".

      Paljonkohan keskiverto auervaaralainen nettoaisi luonnenäyttelijänä? Lahjakkuutta hänellä varmasti sellaiseen on.

      Milloin on, Milloin ei? Hyvin harjoitellut!

    • tinder111

      Mies Vantaalta. Hän pyörittää todella montaa naista samaan aikaan. Hänellä on jatkuva haku päällä deittipalstoilla. Valehtelee, että on eronnut 8-vuotta sitten. Lasten määrä vaihtelee 0-3 lähes täysi-ikäisiin lapsiin. Sama kaava pyörii. Käy naisten kanssa mökillään Hämeessä ja välillä Tallinnassa. Uskottelee naisille, että seurustelee niiden kanssa. Herra pyöriin Tinderissä, Suomi24 sekä ent AyI:ssä. Keski-ikäinen virkamies. Viimeksi löytyi 20 naista hänen uhreistaan. Yksi osti kiukaan hänen mökilleen, toinen ruokapöydän, yksi grillikodan.

      #auervaara #pettäjä #huijaa #mökki #Tallinna #sarjapettäjä #vantaa #häme

    • tietoiskuaski

      Se on Tero Vaaran ja Che Guevaran kauan kadoksissa ollut veli. Sukuvikana naismenestys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe