Välillä hyväkin uutinen

tsubciunäiboäeäa

11

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huono uutinen - nyt se vuodesta 2009 käynnistyväksi peloteltu ydinjätetuotantolaitosprojekti eteni taas pikkusen. Niin kauan kuin OL3 tuottaa sähköä ja päästöjä vain varageneraattoreillaan, kansalla ei ole mitään hätää. Sen jälkeen seuraa pelko, joka myös tutkitusti nostaa ydinsähkön hintaa:
      http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2014/12/03/miksi-pelkoa-ei-ole-budjetoitu-ydinvoimaan/201416679/12
      Keskustelu täällä: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13046067/ydinvoimapelko-nostaa-ulkoisia-kustannuksia

    • edistystä

      Lisää hyviä uutisia!

      http://www.ts.fi/uutiset/talous/860935/TVO Ranskalaisyhtioiden kauppa ei vaikuta Olkiluotoon

      Ranskalaisten ydinvoimayhtiöiden kaupat eivät viivästytä Olkiluodon valmistumisaikataulua entisestään, sanoi Olkiluoto 3 -projektista vastaava johtaja Jouni Silvennoinen torstaina.

      Ydinvoimayhtiö EDF:n on määrä ostaa enemmistö Arevan ydinvoimalayksiköstä.

      Aiemmin julkisuudessa on puitu, jääkö Arevalle tappiota tahkoava Olkiluoto-projekti ranskalaisyhtiöiden kauppojen vuoksi tuuliajolle.

      – Olkiluodossa tehdään töitä kiihtyvällä tahdilla, ja esimerkiksi Areva on lisännyt henkilöstöään. Detaljeja jatkosta ei ole käyty, mutta Arevan ja alihankintasopimusten rahoitus on varmistettu, Silvennoinen sanoo.

      Torstaina Olkiluoto 3:n valmistuminen nytkähti eteenpäin, kun TVO kertoi jättäneensä ydinvoimalan kolmosyksikön käyttölupahakemuksen työ- ja elinkeinoministeriölle. TVO odottaa saavansa käyttöluvan ensi vuoden loppupuolella.

    • Kokemusta.löytyy

      Älkää koskaan luottako mihinkään ranskalaiseen tekniseen tuotteeseen.

      • Ranska on jo vähentämässä ydinvoiman osuutta verkossa, /1/
        Viimeaikaiset Belgia/Ranska ISIS-ydinterrorismi-uhat /2/ toivottavasti jouduttaa ydinvoiman alasajoa Ranskassa ja koko Euroopassa. Ydinteknologiaa Ranska tarvitsee vielä pitkään ydinaseidensa vuoksi.

        /1/ http://keskustelu.suomi24.fi/t/13710580/ranskan-energiavallankumous#comment-80084241
        /2/ http://keskustelu.suomi24.fi/t/14227536/isis-suunnitteli-likaista-pommia

        (Ellei linkki keskusteluun toimi, katso josko profiilisivultani http://www.suomi24.fi/profiili/stuxnet löytyisi toimiva linkki keskusteluun)


    • Hoida asiasi kuntoon, ja eikö olisi jo korkea aika 60v miehen muuttaa mamman ja papan luota pois? Etsi itselles joku kiva nainen :)

    • K.Late

      Omat kertoimeni on vielä korkealla. OL3:n automaation harjoituskappale, eli Loviisan automaatio epäoonnistui pahasti ja Areva/Siemens potkittiin pois projektista. Nyt sitten pitäisi nähdä toimiva automaatio, ensimmäinen laatuaan, 9 vuotta myöhästyneenä. Mielenkiintoinen näytelmä tästä on tulossa. Stuk on joutunut hyväksymään turvatoiminnat ennen niden dokumentointia ja testausta.

      Veikkaan, että käyttölupavaiheeseen menee paljon aikaa. Mutta onhan se selvä, että tällaisen projektin pitää joskus valmistua ja kyllä se valmiiksi tehdään. Toivottavasti vielä siten, ettei mitään enää katsota sormien läpi.

    • K.Late

      No huhhuh, olipas SK:lla juttu. Se on hyvä, ettei Suomen laatumedia lähde vedätykseen mukaan. Sääliksi käy Fennon osakkaita, mutta rahallahan tuosta selviää.

      Tärkeä kysymys: onko tehty tarjous, josta ei voi enää kieltäytyä? Mafiatyyppinen sitoutuminen? Vai voiko Suomi vielä vetäytyä yhteishankkeesta, jos se ei täytä laatu- tai turvallisuusvaatimuksia? Onko hanke niin pahasti sementoitu ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan, että se vain on yksinkertaisesti pakko viedä loppuun? Salaisia sopimuksia tuskin tulaan näkemään julkisuudessa, ellei sitten joku hakkeri onnistu samaan niitä käsiinsä.

      Trillerihän tästä tulee ja ainakin itse otan siitä kaiken viihteen irti. Aion olla aidosti vahingoniloinen. Suomi on saamassa juuri sitä, mitä se itse on haluamassa.

    • vihermulkvisti

      " otan siitä kaiken viihteen irti."

      Meitä on moneksi. Minulle riittää viihteeksi lukea K.Laten ja stuxnetin viestejä.

    • koskaPamahtaa

      Eli pommi pamahtaa 2017 vuoden loppupuolella...voipi alkaa olemaan viisasta myydä omistuksia pois alle 300km sisältä uudesta tuholaitoksesta....vai nouseeko taas mökkien ja talojen hinta kun rupeaa säteilemään.....kolme silmäisiä kaloja kun nousee verkoissa niin voipi alkaa epäilyttää...

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe