Sionismi sanelee kohtalosi - kauanko?

JuuttaanTrollit

23

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hahaaaa

      folioo, lisää folioo !!!

      • SeeNoEvil

        Teitä pikku pollyannoja. Eihän tarvitse ajatella liian pelottavia asioita, kunhan vain hokee sanoja foliohattu ja salaliittoteoria.


    • Trollikat

      Juutalaislehti: ”Meillä on miljoonan juutalaistrollaajan armeija taistelemaan totuuden paljastavia sivustoja vastaan!”

      Haaretz 19.01.2009: Israel värvää bloggaajien armeijan taistelemaan sionismin vastaisia sivustoja vastaan.

      Israelin maahanmuuttovirasto värvää uudessa ohjelmassaan toista kieltä puhuvien israelilaisten bloggaajien armeijan edustamaan Israelia ’ongelmallisilla’, eli sionismin vastaisilla verkkosivustoilla. Ensisijaisina kielinä haetaan englantia, ranskaa, espanjaa ja saksaa puhuvia trollaajia, mutta myös venäjää ja portugeesiä puhuvia halutaan mukaan.

      Ohjelman oltua vasta puoli tuntia julkisuudessa vapaaehtoisia oli ilmoittautunut jo viisi, joista ensimmäisenä aloitti 31-v. Sandrine Pitousi Kfar Maimonista, 5 km Gazasta. ”Kuulin projektista radiossa ja päätin liittyä, sillä asun keskellä konfliktia”, kertoo Pitousi. Ennen rakettihälytyksen aiheuttamaa hätäistä puhelun katkeamista hän ehti vielä kertoa muuttaneensa Israeliin Ranskasta vuonna 1993 ja saaneensa kokemusta tiedotus- ja suhdetoiminnasta oltuaan tuotantoyhtiön johdossa.

      Maahanmuuttoministeriön pääjohtaja (vuosina 2006 – 2008) Erez Halfon kertoi Haaretzille: ”Sodan aikana tutkimme eri mahdollisuuksia vaikuttaa ja päätimme kääntyä tämän valtavan joukon puoleen, josta löytyy yli miljoona ihmistä, jotka puhuvat toisena äidinkielenään jotain muuta kieltä.” Hänen mukaansa sähköpostitse yhteyttä ottaneet vapaaehtoiset jaetaan kielten mukaan ja lähetetään Ulkoministeriön mediaosastolle, jonka henkilökunta ohjaa heidät verkkosivustoille, joita pidetään ”ongelmallisina”.

      Mikä muu etninen ryhmä tarvitsee trollaajien armeijan vastustamaan heitä vastaan olevia asenteita? Ainoa syy, miksi jokin ihmisryhmä tarvitsisi tällaista kumouksellista toimintaa, on se että he syyllistyvät valtaviin rikoksiin, joista eivät halua muiden tietävän. Miten juutalaiset voivat kiistää syytökset, että he ovat salakavalia juonittelijoita, joilla on hyvin pahaenteiset tavoitteet? Tämän verkossa toimivan sionistijuutalaisen propaganda-armeijan olemassa olo todistaa syytökset oikeiksi. Juutalaiset ovat ikuisia valehtelijoita, syntyneet vakoojiksi ja opetettu pettäjiksi, heidän kansainvälinen heimonsa noudattaa Vanhan Testamentin oppeja ylivertaisuudesta, huiputtamisesta ja julmuuksista käyttäessään näitä tuhoisia periaatteita jokapäiväisessä elämässään.

      Kansainvälinen juutalaisten yhteisö ei ole tyytynyt saavuttamaansa täydelliseen valtamedian monopoliin, vaan he ovat työskennelleet yötä päivää manipuloidakseen Wikipedian kaltaisia sivustoja omien intressiensä edistämiseksi levittämällä oksettavaa propagandaansa. Nämä mielisairaat kontrollifriikit yrittävät jopa pakottaa Twitterin paljastamaan käyttäjien henkilöllisyyden, jotka heidän mielestään julkaisevat antisemitistisiä tweettejä! Jos juutalaiset saisivat tahtonsa läpi, kaiken julkaistavan informaation pitäisi läpäistä ensin juutalaisten suodatin. Kaikki tiedot juutalaisten ikinä tekemistä vääryyksistä poistettaisiin jokaisesta kirjasta ja nettisivustoilta, joilla on selkärankaa kertoa totuus tästä globaalien gangstereiden pahuuden kerhosta.

      Alkuperäinen artikkeli:

      http://www.zioncrimefactory.com/2013/01/16/jew-paper-boasts-we-have-an-army-of-a-million-subversive-jew-trolls-to-combat-truth-telling-websites/

      • TimoXL

        Jaa vai oikee MILJOONAN?! :D

        Saanen epäillä.

        Ihan tosissaa väittävät vai et Israelilla on varaa ylläpitää pelkkää trollisysteemiä (joka ei siis tuota lantin lanttia yhteiskunnalle!) jossa useampi kuin joka 10 maan kansalaisista on trollaamassa?!

        Elkää nyt kehatko! :/


      • USAbanksters

        Eiköhän se rahoitus tule sieltä kansainvälisten pankkien puolelta.
        Trollaukseen saa ilmaista apua myös vapaaehtoisilta, niiltä jotka hyötyvät siionismista, sekä esim. helluntailaisilta ja muilta "jumalan kansa" -uskovaisilta


      • jaahas_

        taitaa olla aamutablettien aika, ajattelin vaan muistuttaa


      • Esinahkatarpeessa
        TimoXL kirjoitti:

        Jaa vai oikee MILJOONAN?! :D

        Saanen epäillä.

        Ihan tosissaa väittävät vai et Israelilla on varaa ylläpitää pelkkää trollisysteemiä (joka ei siis tuota lantin lanttia yhteiskunnalle!) jossa useampi kuin joka 10 maan kansalaisista on trollaamassa?!

        Elkää nyt kehatko! :/

        Kyllä juutalaiset "kehtaavat" - sen tietää maailma ja saksalaiset.


      • StarboardDebit
        TimoXL kirjoitti:

        Jaa vai oikee MILJOONAN?! :D

        Saanen epäillä.

        Ihan tosissaa väittävät vai et Israelilla on varaa ylläpitää pelkkää trollisysteemiä (joka ei siis tuota lantin lanttia yhteiskunnalle!) jossa useampi kuin joka 10 maan kansalaisista on trollaamassa?!

        Elkää nyt kehatko! :/

        Niinhän tuo juutalaislehti kertoo - ja onhan niitä täälläkin?


    • InvaasionTaustat

      "Juutalaiset haluavat Saksan hallituksen kieltävän maahanmuuttokriittisen puolueen
      Tuliko tässä viitteitä juutalaisten osallisuudesta pakolaiskriisiin? Euroopan juutalaiset ry vaatii Saksan hallitusta kieltämään maahanmuuttokriittisen "Vaihtoehto Saksalle" -puolueen."

      "EJA:n puheenjohtaja, rabbi Menachem Margolin mukaan AFD menestys on”uhka Euroopan juutalaisyhteisöille, uskonnonvapaudelle ja yhteiskuntarauhalle.”

      Hän myös vetää yhtäläisyyksiä vuoteen 1930, raportoi Frankfurter Allgemeine.

      Se, että tällainen puolue saa kannatusta, muistuttaa tummasta ajanjakso, jolloin kansallissosialistisen puolueen suosio kasvoi1930-luvulla. Se antaa juutalaisille Euroopassa ja erityisesti Saksassa, kylmät väreet pitkin selkärankaa, sanoo Margolin.

      Todisteena puolueen väitetystä antisemitismista, rabbi mainitsee AFD:n halun kieltää nuorten poikien ympärileikkauksen ja teurastuksen ilman tainnutusta.

      Kirjeessään Angela Merkelille, EJA vetoaa Merkelin kieltävän AFD:n antisemitistisen hallituksen tulvevaisuudessa.

      – On välttämätöntä, että Saksan hallitus julistaa, että juutalaisvastaisuus on laitonta. Vain siten voi estää katastrofin, selittää Menachem Margolin.

      AFD on vastustanut euroa ja nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa kolmannesta maailmasta. Se perustettiin vasta 2013 ja on jo kasvanut yhdeksi Saksan suurimmista puolueista.

      EJA, joka sijaitsee Brysselissä, kuvaa itseään suurimpana juutalaisena kattojärjestönä Euroopassa. Juutalaiset julistivat sodan kansallissosialistiselle Hitlerille vuonna 1933, kun tämä raivasi pankit, köyhyyden, prostituution ja nosti Saksan talouden Euroopan vahvimmaksi.

      Lähde: Friatider"

      http://uberuutiset.fi/2016/05/04/juutalaiset-haluavat-saksan-hallituksen-kieltavan-maahanmuuttokriittisen-puolueen/

    • 234fgtyhujk

      Mk-ultra oli operaatio jossa Yhdysvallat kidnappasi oman maan kansalaisiaan yhteistyössä yliopistojen kanssa. Henkilöitä kidutettiin ja tehtiin huumeiden avulla erilaisia testejä. Tämä on mitä on historiassa tapahtunut, eikä siitä saa puhua. https://fi.wikipedia.org/wiki/MKULTRA

      Että elkää pojat luulkokaan että kaikki on vain hyvää pataa.

      • jopahan

        Minä luulin että kyseessä on juutalainen horoskooppi, joka tietää kohtaloni.


      • sdfghjkl
        jopahan kirjoitti:

        Minä luulin että kyseessä on juutalainen horoskooppi, joka tietää kohtaloni.

        Ehei.


    • 23456

      Sellainen asia muuten että tornitalot olivat täynnä asbestia. Jotta nämä talot pitäisi purkaa, olisivat kulut miljardeissa. Sen sijaan, jos torneihin lennettäisiin koneet ja ne tulisivat alas, saataisiin huikea summa vakuutuksen perusteella. Ja näinhän Lucky-Larry tekikin tod.näk. Tornit olivat vakuutettuja terroristien hyökkäyksen varalta 2 viikkoa ennen iskuja ja Larry, jolla oli suuri rooli tornien omistamisessa, sai miljardien vakuutuskorvaukset.

      Lisäksi tornien metalliset osat kuljetettiin sulatettavaksi Kiinaan 24 tuntia tapahtuman jälkeen.

      Myös eräitä miehiä oli pyydetty kuvaamaan etukäteen tapahtumat. He kertoivat haastattelussa myöhemmin kuinka heidän määrä oli kuvata iskut kauempaa. Lisäksi nämä miehet olivat Israelin kansalaisia ja tanssivat paikalla iskujen aikana.

      Lisäksi triljoonien dollarien summa oli kadonnut. Tutkinta siitä oli käynnissä. Todistusaineisto tutkinnasta ja kaikki oleelliset paperit tutkintaan liittyen tuhoutuivat syyskuun iskuissa kun tornitalo 7 tuli alas kahden muun tornin kanssa. Myös eräs agentti joka oli jonkun asian perässä ja saamassa sitä selville kuoli tornitaloissa.

      FBI oli komennettu pois tornien lähettyviltä, sillä heillä oli harjoitus operaatio käynnissä muualla. Vain CIA:lla oli paljon miehiä alueella muiden joukossa.

      Lisää kivoja faktoja löytyy myös :)

    • Oppikaahistoriasta

      On se ihmeellistä että Israel on "köyhä" valtio. Kun pelkästään Rothschildeilla on yli 500 triljoonan omaisuus, ja Rockefellereillä ainakin n. 200 triljoonaa. Kun mukaan lasketaan muut, esim JP Morgan jne., niin siionistipankkiirien varallisuus on pitkälle yli puolet koko maailman varallisuudesta. Lisäksi lähes kaikki vielä olemassa olevat valtiot ovat velkaa näiden pankeille, Suomikin 100 miljardia.
      Niin on se kumma että Israel on olevinaan köyhä maa.
      Eikös näiltä pankkiireilta löytyisi vaikka ohimennen pari miljardia kotimaalleen? Kun Israel on vielä maailman kansallismielisin kansallisvaltio, maailman tiukimpine maahanmuuttolakeineen, niin rahaa ei tarvitse jakaa matuille.

      • RikosTapahtui

        Perussuomalaisten aisakello Timo Soini noteerasi Israelin: "Olen pienien puolella" viitatessaan Israelin rikoksiin - sillä hetkellä vaihdoin puoluetta saatekirjeen kanssa.


    • criminaljewnetwork

      Myöhäistä, juutalaiset omistavat jo poliitikot ja armeijat, eikä tosikristityt suostu koskaan uskomaan juutalisesta mitään pahaa

    • Joxanen

      Mihin kaikki Muumit on karanneet ?

    • nkjggiucbjgg

      Väärä paikka kysellä sellaisia, varaa aika aamulla otilta, ehkä he osaavat kertoa.

    • öökjjjhbjfgjvgt

      Juutalaiset ovat terroristeja.

    • uuuuuuggiiiiiiiiii

      Juutalaiset pyrkivät tuhoamaan kansallisvaltiot EU:n avulla, riistää kansalaisoikeudet turvapaikanhakijoiden avulla (sananvapaus, internetin massavalvonta), sekoittaa kaikki rodut keskenään (paitsi juutalaiset) jne jne.. rakentaa uusi maailmanjärjestys kaaoksesta "Ordo ab chaos"

      • uuuuggiiiiiiiiiii

        kansalaisilta pitää viedä aseet että juutalaisten suunnitelmat onnistuu helpommin, eli terrorismin uhkaan vedoten kiristetään aselakeja ja kerätään aseet pois.


    • totuus55

      painu saastaisuutes kanssa Gazaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe