Supernarsistien oikeistopolitiikka

RikastuvaNarsismi

Kilpailuyhteiskunta rikastaa äärinarsisteja

Kilpailuyhteiskunta rikastuttaa politiikan, talouden, elinkeinoelämän ym. alojen huipulle psykopaatti- ja sosiopaattiluonteisia minäkeskeisiä narsisteja, jotka ajavat omaa asemaansa ja omia etujaan, samalla tuhoten yhteistä hyvää ja hyvinvointia. Empatiakyvyttömyys on myös näiden luonnevikaisten ominaisuus. Kukaan ei voi kieltää etteikö parhaiten kilpailussa pärjää kyynerpäitään käyttävä narsisti, joka ei liikoja muista välitä, osaa valehdella ja manipuloida ilman kummempia moraalisia tunnontuskia. Ei siis tarvitse kysyä miksi politiikka on oikeistolaistunutta, talousideologia on oikeistolaista, ja miksi elinkeinoelämä määrää talouden suuntaa, siellä on kaikista eniten ja vahvimmin oriontuneet narsistit ajamassa omia etujaan ja narsististen taustaryhmiensä etuja lobbareina, odottaen hyötyjä tälle hyvävelikerholle tekemistään palveluista mm. huippupalkattujen palkkiovirkojen muodossa vallan huipulla. Valta, raha ja etuasemahan ovat tämän ihmislajin tärkein motivoiva voima.

Ja nyky-yhteiskunnat vielä kannustavat tätä psykopaattinarsistiluonteiden rikastumista vallan huipulle päättämään yhteiskunnan asioista.

Voiko siis nykyistä eriarvoistavaa ja hyvinvointia leikkaavaa politiikkaa ihmetellä, tähänhän markkinatalous, kapitalismi ja kilpailuun perustuva yhteiskunta väistämättä johtaa. Kaikki ihmiset ovat itsekkäitä, mutta suurimmalla osalla kohtuullisuus ja moraalinen omatunto sekä empatiakyky rajoittavat toimimista, joka mahdollistaa ylipäätään hyvinvointidemokratioiden toiminnan. Nyt on ongelmana äärinarsismin nousu niiden keskuudessa joilla on sananvaltaa ja taloudellista valtaa vaikuttaa Suomen ja muun EU:n politiikkaan, talouteen ja tulevaisuuteen sekä demokratian kehittämiseen.

Tutkimukset: narsistit, psykopaatit ja ikävät ihmiset menestyvät työelämässä
http://www.taloussanomat.fi/oma-raha/2014/02/15/tutkimukset-narsistit-psykopaatit-ja-ikavat-ihmiset-menestyvat-tyoelamassa/20142319/139
"Neljän eri tutkimuksen tulokset työelämässä menestyjistä eivät anna kyseisestä ihmisryhmästä kovin kehuttavaa kuvaa. Menestyjät ovat usein epärationaalisen itsevarmoja, ikäviä, itsekeskeisiä ja psykopaattisia".

Tyly arvio Suomen johtavista poliitikoista: ”Patologisia narsisteja”
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001140649.html

7

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dvxbxfnb
    • olkaammeihmisiksi

      "Kilpailuyhteiskunta rikastaa äärinarsisteja"

      Nokia elätti Suomea pitkään. Se oli kilpailuyhteiskunnan tulos. Sa voitti kansainvälisestikin kilpailun ja tuotti meille valtavasti hyvinvointia.

      Väitätkö että sinä et toivoisi Suomeen jotain yhtä kilpailukykyistä työpaikkoja ja verotuloja tuottamaan.

      Millä tavalla sinun maailmassasi Suomi saisi vientituloja joilla rahoitetaan kaikki välttämätön tuonti (polttoaineet, niitä elintarvikkeita joita täällä ei ole, autoja, niitä lääkkeitä joita emme tuota itse, jne.). Ilman tuontia ei ole vientiä. Suomi kuuluu niihin jotka pärjäisvät kaikista kehnoimmin pelkästään omillamme, mutta sitäkin paremmin kansainvölisen kilpailun vallitessa.

      Ilman kansainvälisä markkinoita miljardi Kiinalaista eläisi edelleen sorrettuina ja köyhinä. Ja me puolestmme käyttäisimme hyvin koulyetteuja ihmisiä t-paitojen ja farkkujen kutomiseen. Eikö ole reilumpaa sekä miljardille kiinalaiselle että meille että he saisivat työtä ja me halvempia vaatteita?

      "Voiko siis nykyistä eriarvoistavaa ja hyvinvointia leikkaavaa..."

      Miljardi kiinalaista ja valtava määrä muitakin ovat merkittävästi hyötyneet ja siten VÄHNTÄNYT eriarvoisuutta globalisaation ja sen suoman vapaan kansainvälisen kaupan myötä.

      En nyt oikein ymmärrä miksi emme näe kokonaiskuvaa.

      Pienessä rikkaassa Suomessa ollaan eletty vähän yli varojemme ja joudumme hiukan sopeuttamaan. Tämänkin jälkeen olemme ylilihavia, mutta vähän vähemmän kuin ennen.

      • Edellä

        "Vapaakaupan" ihannevaltio: kommunistinen tai muu totalitaarinen diktatuuri.


      • olkaammeihmisiksi

        ""Vapaakaupan" ihannevaltio: kommunistinen tai muu totalitaarinen diktatuuri."

        Näissä harrastettiin suunitelmataoutta viiden vuoden jaksoissa. Kauppa oli kaikkea muuta kuin vapaata. Ja yleensä kaupattavaa tavaraakaan ei ollut. Tai ei ainakaan oikeita tavaroita oikeissa paikoissa.
        '
        Vapaakaupan kasvu räjähti kun suljetut diktatuurit osallistui siihen. Melkein kolmannes koko pallomme väestöstä on kohottanut elintasoaan ennennäkemättömällä tavalla juuri vapaakaupan ansioista. Vapaakauppa, ja sitä pitkälti mahdollistava globaali rahoitusjärjestelmä, on maaililman ylivoimaisesti vahvin lisääntynee tasa-arvon luoja!

        (Mutta toki näillä on haittapuolensakin - ne pitää ratkaista kansainvälisin kattavin sopimuksin. Siksi Suomi tarvitsee EU:a paljon enemmän kuin EU Suomea)


      • Edellä
        olkaammeihmisiksi kirjoitti:

        ""Vapaakaupan" ihannevaltio: kommunistinen tai muu totalitaarinen diktatuuri."

        Näissä harrastettiin suunitelmataoutta viiden vuoden jaksoissa. Kauppa oli kaikkea muuta kuin vapaata. Ja yleensä kaupattavaa tavaraakaan ei ollut. Tai ei ainakaan oikeita tavaroita oikeissa paikoissa.
        '
        Vapaakaupan kasvu räjähti kun suljetut diktatuurit osallistui siihen. Melkein kolmannes koko pallomme väestöstä on kohottanut elintasoaan ennennäkemättömällä tavalla juuri vapaakaupan ansioista. Vapaakauppa, ja sitä pitkälti mahdollistava globaali rahoitusjärjestelmä, on maaililman ylivoimaisesti vahvin lisääntynee tasa-arvon luoja!

        (Mutta toki näillä on haittapuolensakin - ne pitää ratkaista kansainvälisin kattavin sopimuksin. Siksi Suomi tarvitsee EU:a paljon enemmän kuin EU Suomea)

        "Vapaakauppa" = Pakkomyynti.

        Kilpailutetaan ja yksityistetään. Valtion ohjauksessa.


    • Reipas.Likka

      Niin justiinsa!

    • Psykorikastin

      Ihan tutkittu juttu: Narsistiset ja hieman psykopaatit tai sosiopaatit pärjäävät elämässä keskimäärin paremmin, kuin normaali ihminen. Heille ei omien etujen ajaminen muiden kustannuksella aiheuta mitään tunteita

      Näissä ammateissa on eniten psykopaatteja - katso TOP 10
      http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-2000000575024.html

      "Kevin Dutton on kirjoittanut kirjan psykopaateista, ja missä ammateissa heitä esiintyy. Kirjan nimi on lyhykäisyydessään The Wisdom of Psychopaths: What Saints, Spies, and Serial Killers Can Teach Us About Success.

      Listan kärjessä ovat toimitusjohtajat. Heillä on Duttonin mukaan enemmän psykopaateille ominaisia piirteitä kuin paatuneilla rikollisilla. Näitä ominaisuuksia on mm. viehätysvoima, itsekeskeisyys, empatian puute ja äärimmäinen kunnianhimo.

      Toinen lista esittelee ammatteja, joissa on vähiten psykopaatteja. Kärjessä on useampi hoitoalan ammatti, koska Duttonin mukaan niissä ammateissa vaaditaan kykyä empatiaan, eikä niissä ole kyse vallasta".

      Eniten psykopaatteja:

      1. Toimitusjohtajat
      2. Lakimiehet
      3. Media(Televisio/radio)
      4. Myyntihenkilöt
      5. Kirurgit
      6. Journalistit
      7. Poliisit
      8. Papisto
      9. Kokit
      10. Valtion virkamiehet

      Vähiten psykopaatteja:

      1. Hoitajat, avustajat
      2. Sairaanhoitajat
      3. Terapeutit
      4. Käsityöläiset
      5. Stailistit, kosmetologit
      6. Hyväntekeväisyystyöntekijä
      7. Opettajat
      8. Taiteilijat
      9. Lääkärit
      10. Kirjanpitäjät

      .

      Kenellekään ei kai tullut yllätyksenä ykkössijat, mihin rikastuvat itsekeskeiset, narsistiset minä-itse, mulle-mulle ääriahneet empatiavammaiset luonteet. Poliitikot kuuluvat varmasti johtajien ykköskastiin jossa eniten psykopaatteja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7621
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4556
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3201
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      354
      1473
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1429
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1119
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1070
    Aihe