Kepuli-PERÄ junaili itsellee Mini-SAKOT talvivaar

koska.pr.äänestit

Yli 20 miljoonaa euroa Talvivaarasta kupannut kepuli Pekka Perä juotoili tulotasonsa oikein ajatellen talvivaaran saaste-"oikeuden"-käyntiä.

Kun talvivaaran konkurssivuonna Perä kuppasi Talvivaarasta vielä yli 5 MILJOONAN euron vuositulot, oli tämä kepuli-keinottelija minimoinut tulotasonsa "oikeuden"-käynnin ajaksi "vain" 300 000 euroon vuodessa.

Näinden tulojen perusteella Ostettu "oikeus"-laitos määräsi Perälle vaatimattomat 20 000 euron sakot Sotkamon vesistöjen täydellisestä pilaamisesta.
Talvivaaran konkurssita Sinulle lähetetään erillinen maksusitoumus, äänestithän sinäkin porrrvaria.

12

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laki.sellainen

      Konkurssilta ei voi lähettää, eikä ottaa vastaan maksusitoumuksia.
      Edes mitään sakkoja ei maksa konkurssitilassa oleva yhtiö.

      • laskuja.lentelee

      • Mitä.nyt-vaaditte
        laskuja.lentelee kirjoitti:

        Porrrrrvarit leipovat nämä maksut LISÄ-veroiksi ja IRTISANOMISIKSI

        Laskut siis tulevat varmasti.

        PS, myös nämäkin:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14281277/nyt-kokoomuslainen-(lepomaki)-kusetti-kuntia---

        >Talvivaaran vahingoista kärsineet voivat hakea korvauksia myös Ympäristövakuutuskeskuksesta. Talvivaaralla on lakisääteinen ympäristövahinkovakuutus, jonka kautta korvauksia voidaan maksaa esimerkiksi maksukyvyttömyystilanteessa eli konkurssissa tai mahdollisesti myös saneeraustilanteessa.

        Ympäristövakuutuskeskus voi maksaa korvauksia kuitenkin vain korkeintaan viiden miljoonan euron edestä.

        – Jos ihmiset katsovat, että heiltä jää saamatta jotakin korvausta, niin heillä on silloin oikeus esittää meille vahingonkorvausvaatimus, sanoo Ympäristövakuutuskeskuksen lakiasiainpäällikkö Jan Ylitapio.

        Jos korvausvaatimuksia tulee enemmän kuin viiden miljoonan edestä, korvauksia maksetaan suhteessa vahingon kokoon eri vaatimusten kesken.<
        Vihervasemmisto on vaatinut kaivosta nyt olevaan tilaan.
        Mitä nyt sitten valitatte? Nyt valitatte, että menee työpaikat. Eikö se ollut vaatimuksennekin. Huono palkata lisää jos lopetetaan.


      • nuolette.näppejä

        Haakea voi. Eri asia on saako? Onhan puukartellin joukkokanne kuivunut kanteen nostajilta täysin kasaan ostetun "oikeus"-laitoksen vitkutellessa käsittelyä tarkoituksellisesti suurpääoman (=kartellin ) pussiin ja näin asiat ikään kuin "vanhentuvat".
        Kyllä nätsimme tämän pelin osaavat


    • tapulaisistakeppuraha

      Suomi on ihan paska maa. Äijä pilaa puoli Suomea ja saa sakot. Joku Ojaranta tiputti muutaman myrkkytynnyrin mereen, sai yli 2v. Kepulaiset vesistöön paskanheittäjät saavat vain lisää tukiaisia, vaikka kiistatta ovat itämeren pilanneet.

    • PeräänKuuluttaja

      Perän perse pitäisi olla 100 prosenttisesti vadilla. Mutta eihän tuo mies tunnu älyävän tekeneensä mitään väärää, kieltää vain kaikki syytteet, kun yrittää päästä kuin koira veräjästä. Ei perää tunnu kiinnostavan tässä mikään muu kuin oma perseensä. Ei piittaa aiheutetuista ympäristö ja muista vahingoista eikä niistä ihmisistä piiruakaan joille on vahinkoa tehnyt. Itsekästä, omaneduntavoittelua viimeiseen asti.

    • Nyt_on

      oikeuslaitoskin pettänyt punaperseapinat. Verta ei laskettukaan pakkiin ja veronmaksajat saivat vain mojovan laskun tuostakin oikeudenkäynnistä.

    • Ei-Rikkipierua-meille

      Niin mitenhän tuokin asia on ?
      Ympäristöministeri istuessaan hallituksessa junaili kaivosluvan. Ely keskukseen palkattu työntekijä sunnittelutti jätealtaat. Ely keskus siunasi "hätäjuoksutukset".
      Hallitus vaihtui samoin ministeri kaivos siirtyi valtiolle joka salli paskaputken muiden saastuttamisten lisäksi. Siis valtio jatkoi jäterikosta tosin hallinto-oikeuden luvalla mutta mitä oli määrät ?? Mikään sakko tai korvaus ei koskaan voi palauttaa ympäristö siihen tilaan missä se oli. Satojen vuosien päästäkin on pohjavesien juomakelpoisuus myrkkytasoa. Siis kuka on syyllinen? Sekö joka sytyttää metsäpalon vai sekö joka laajentaa sitä ja jättää sen sammuttamatta ?? Montako miljardia tuo hölmöys maksaa ja montako hallitusta vielä sen tunnustamiseen tarvitaan ??

      • minen_muista_mittään

        Olen kummastellut tämän Pekkarisen roolia asiassa. Korkokengät kopisivat talvivaarassa. Nyt puhuu kuin satunnainen televisiota seurannut?


    • Tuomiolle

      Koko Talvivaara on alusta saakka ollut Kepun suosiossa. Koko hommassa ei ole hetkeäkään ollut minkäänlaista järkeä, vaan kaikki perustuu harmaan talouden voimistamiseen Suomessa. Millään järkiperusteella ei mitään kepulaisten päätöksiä voi sertifioida. Ko. poliitikot, kuten Matti Vanhanen, Mauri Pekkarinen, Paula Lehtomäki, Olli Rehn ja Juha Sipilä on laitettava oikeuden eteen rahojenmme ja Kainuun luonnon tuhoamisesta.

      • Sinulle_taas

        suosittelen itsesi elättämistä. Yhteiskunta on kantanut jo aivan riitävästi leipää pöytääsi.


    • lopputili.sille

      Minusta Perän palkanmaksu Talvivaarasta on nyt kokonaan lopetettava

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 143
      4048
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      111
      3662
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2565
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe