Verotuksesi EI, siis EI KEVENE. Nätsit valehtelee

sssnätsit.valetelevat

Koromankanavalla valehdeltiin oikein sujuvasti äsken, kun jauhettiin sopulille paskaa verotuksen "kevenemisestä".

Kysymys on puhtaasta TULONSIIRROSTA, sinulta yritysjohdolle ja omistajille, sillä NÄTSIEN tarkoitus on siirtää yritysten sosiaalimaksuja SINUN maksettavaksi.
"Veronkevennyksillä", joita natsit rummuttavat hämäykseksi, vain tehdään tilaa noille yritysten helpotuksille.

KÄTEESI JÄÄ VÄHEMMÄN KUIN ENNEN. Uskomatonta, että jopa "demari"-koira on teitä koromankanavan tavoin näin kusettamassa !!!!!!!!!!!!!!

14

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kevenee.koko.ajan
      • ki.ris.tyy

        No näin on mutta olennaista nyt, kun ne auttavat rikkaita, niin ne valehtelevat teille päin naamaa, kuten teki KATAINEN edellisellä kerralla.
        Katsokaa nyt pölkkypäät tililappuanne, se täyttyy vain muista maksuista mutta KÄTEEN jää koko ajan VÄHEMMÄN !

        On paskan hailee, onko ne "veroja" vai veroluontoisia maksuja, yrityksiltä ja porrvarireilta teille siirrettyjä. Käteen jää vähemmän ja sillä siisti. Verotus siis EI kevene vaan kiristyy


      • Berberi-4

        Miten Berber jatkaa myyntejä kavereilleen?


    • RahamafiaKiittää

      EKokoomusmafia kuppaa työläisen selkänahasta taas vähän enemmän oikeiston rahavallan hyvävelimafialle.

    • kansaneläkeläinen

      Ja tohon kun lisätään lähes kaikkien muiden kuin alvin ja autoveron korotukset, polttoaine-, energia-, auton käyttö, lääke jne, jne vero täyttyy stupidon lupaus; VEROJA EI KIRISTETÄ yhtä puhtaasti kuin Soininkin sadat lupaukset.

    • salaa.sinulta
      • Juonittelu.jatkuu

        Toisin kuin edellisellä kusetuskerralla, nyt oikeisto-YLE kertoi, että NETTO-kevennystä veroihin EI ole luvassa tai jos - jota ei siis kerrottu - niin vain suurituloisille. Näinhän porvarit ovat koko ajan peliä pelanneet.
        Sinun paskahousun kustannuksella


    • vetävät.retkuun

      Maassa on 800 000 työtöntä. Mihin tarvitaan siis "työajanpidennystä".

      Muuhun kuin teidän paskahousujen kusetukseen.

    • Katais-muotti

      Kokoomusvaikuttaja: Stubb ja Lepomäki asuvat ”verotietojen huippualueella” – vain Orpo sopii Katais-muottiin

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/196588-kokoomusvaikuttaja-pia-kauma-stubb-ja-lepomaki-asuvat-haukilahden-westendin-alueella

      "Kokoomuksen entinen kansanedustaja, puolueen Espoon valtuustoryhmän puheenjohtaja Pia Kauma liputtaa sisäministeri Petteri Orpon puolesta kokoomuksen puheenjohtajakilvassa.

      Kauma kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan, että kaikki ehdokkaat ovat hyviä. Hän arvioi kuitenkin, että Orpo olisi kokoomuksen kannatuksen nostamisen kannalta paras vaihtoehto.

      – Sekä Stubb että Lepomäki asuvat Espoossa Haukilahden-Westendin alueella, jossa asuvien verotiedot ovat vuodesta toiseen olleet maan huippua. Alueella äänestetään paljon kokoomusta ja Rkp:ta. Ei ole rikos asua siellä. Asun itsekin lähellä. Mutta jos se on ainoa paikka, josta käsin on tutustunut suomalaiseen mielenmaisemaan, se ei riitä. Suurimmalla osalla meistä ei naapurissa ole kallista sushi-baaria tai ylellisen merellistä pienvenesatamaa, vaan ruutukaava-alueelle rakennettu S-market, jonka tuulikaapissa voi käydä pakkasilla lämmittelemässä, Kauma kirjoittaa."

    • Valtio.pj.kilpa.ongl

      Oletteko huomanneet, miten kiristynyt Suomen poliittinen ilmapiiri on? Täällä suomi24:ssa on joko moderointilupa jollain kokoomuksen palkollisella, joka mölisee saitilla olevien tietoja, jotta toiset poliitikot tietäisivät milloin kukin on paikalla ja samalla on tarkoitus kiusata ihmisiä ulos täältä keskusteluista.

      Näin kävi myös iltalehden keskusteluissa, siellä vahti itse kätäinen, joka oli varmaan monista aika hankalaa. Ukko vahti koko vuorokauden, vihreä pallo. Pelkäsi, että hänestä puhutaan, paljasteli nimiä.

      Miksi nyt sitten olisi niin kireä ilmapiiri, että yksi äijä (ilm. vanha ukko) julistaa täällä vakoilutietoa, jota se laittomasti ensin itse katselee jollain ohjelmalla ja mölisee ääneen tiedot.

      Jos tämän saitin omistajia ei kiristetä, miksi moderaattorit eivät huomaa tämän ihmisen kiusaamista tunnista toiseen, päivästä toiseen. Se pitäisi poistaa, koska ihmiset vetäytyvät. Modet ovat joko hyväntahtoisia hölmöjä, johon en usko tai sitten Allerille on voitu maksaa moderointioikeuksien käytöstä. Tiedän tästä, koska sama sakki on vakoillut muuallakin. Se on aika rasittavaa, kun koko työpäivän, joka vahtii, mitä kone tekee, syyttömiä ihmisiä luullaan täysin mielivaltasisesti ihan mistä tahansa asiasta syylliseksi. Koneella ei voi tehdä yhtään mitään, ei varsinkaan henkilökohtaista. Kokoomus on ulkopuolinen, mutta myös supo tulee joskus sivuilta lukemaan tietoja, siis niin kauan kuin kokkare on hallituksessa, tämä vakoilu jatkuu.

      Joskus nähnyt täällä kun tuo mulkvisti valittaa jossain suoraan, että meidän kirjoitukset ovat täällä vuorokauden mihin aikaan tahansa, että onpa sitkeä sakki, kun ei millään väisty hänen röyhkeää provosointiaan jatkuvalla syötällä. Sitten se toivoo hukkumista, "stubbi" kävi huutamassa, että karhukoplan pitäisi tappaa nämä.

      Miettikää tätä ja miettikää, mistä uusi keskustelusaitti. Ilmapiiriä taitaa kiristää valtion rahapula.
      - talous muka kasvaa
      - Brexit äänestys on 23.6.2016
      - kokoomuksella on pj- kilpa

      - Urpo paasaa edelleen keskiluokasta, jota on läksytetty EU-komissiossa tänä keväänä, siellä on yksi henkilö myös luomassa niitä ideoita ja ohjelmia. Keskipalkka oli jutussa keskiluokalla yli 45 000 euroa vuodessa, mutta mitkään kokoomuksen väitteet, että täällä tienataan keskimäärin 3000-4500 e/kk on ilmeinen valhe. Sillä yritetään pitää yllä pankkien luottoa tms. Ihmisillä on niin pienet tulot, että politiikot valehtelevat jatkusti. Niitä ei ilmeisesti kestä täällä availla.

      Tuo pyryharakka on aina haukkana niskassa, vaikka ei olisi aihetta. Se tapahtuu aivan vain sillä, että kerran on keksitty yksi syyllinen heidän pahaan mieleensä, muilla on Tor-verkko käytässä tai suojaus, jollain ei ole. Nämä samat vakoiluohjelmat otetaan kokoomuksen toimesta aina käyttöön, minne tahansa myöhemmin menetkin töihin, siis julkisella. Valtiolla vakoillaan, vaikka ei tiedetä mitään ihmisestä, se on aika järkkyä, kun huomaan homman.

      Kuulutko keskiluokkaan? Näistä asioista voit päätellä

      http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2016/06/03/kuulutko-keskiluokkaan-naista-asioista-voit-paatella/20165984/12

      "Tulot ja varallisuus

      Sveitsiläinen Credit Suisse -pankki on määritellyt, että Suomessa ihmisen voi katsoa kuuluvan keskiluokkaan, kun hänen tulonsa ovat 45 109 euroa vuodessa.

      Heinonen pitää rajaa korkeana. Hänestä jo noin 3 000 euron kuukausituloilla eli 10 000 euroa Credit Suissen laskemaa pienemmillä vuosituloilla voi hyvin olla keskituloinen. Tätä vähemmänkin ansaitseva voi yltää siihen."

      - mtv:n poliitikon korjaussarja toi mieleen tämän:
      Valtakunnnan johtoon haalitaan ukkoja, jotka ovat luulosairaita, stubb ja vanhanen. Istutaan sisätiloissa pelkäämässä ja sitten vakoillaan ainoita kohteita, nettikeskustelijoita, kun rikolliset juoksevat aina ulkona.

      Järkyttävää, että kepun vanhoja äänestäjiä taas kustaan suoraan silmään. Maaseudulle vahvat oluet, olen varma, ettei sitä mummoväki sinne halua, vie ihmisiltä viimeisetkin rahat.
      http://www.mtv.fi/uutiset/aihe/politiikan-korjaussarja/2781464
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/politiikan-korjaussarja-paljastaa-vanhasen-presidenttiehdokkuus-on-kepun-lonkeromiesten-salajuoni/5913718

    • VittuMitäPaskaa14

      Ja 35000 paskaloista Ruotsista.
      Sekopää Pöpilä KUTSUI Ruotsista pahimman rikollis- ja roskasakin - lahjuksia vastaan.
      Ja nyt SPR- ym. muu rikollismafia tekee törkeää matu-bisnestä, matu-tarhausta.....ja suomalaiset joutuvat maksamaan.
      1,5 miljardia suoria kustannuksia muut kustannukset. Ja Suomi tuhotaan!!!

    • Timo_XL_

      Ja johan toi 3 lisäpäivää vuodessa ilman lisäpalkkaa on palkanalennus!

    • aosetjhseojyoijtru

      Pääasia on se että yhteiskunnan yhteisen säkin pohjassa olevaa reikää parsitaan umpeen. Sen säkin vuotojen alapuolella odottavat laiskat ja vasurit ja vihreät saa tyytyä vähempään. Amen! Hallelujah!

      • Olisipa.yhteistä

        Sitä yhteistä säkkiä ei ole eu-hörhöilyssä. Kataisen politiikka on eu-putki, raha ruiskutetaan suoraan likatunkiolle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe