Mauno Mattila tunnusti olevansa väärä profeetta

Tämä.Tuli.Selväksi

Mauno Mattila on julkaissut 28.5.2016 videon, jossa hän tunnustaa langenneensa menestysteologiaan ja torontolaisuuteen. Mauno Mattila tunnustaa tehneensä syntiä. Mattila kertoo siitä, ettei kaikki näyt, ilmestykset yms. olleetkaan Jumalasta. Tämä todistaa lopullisesti sen, että Mauno Mattilan on ollut väärä profeetta.

https://youtu.be/rLlg1ywFTZo

Tällä palstalla on käyty hyvin kuuma keskustelua Mauno Mattilasta. Moni on tulistunut Mattilasta esitetystä kritiikistä. Tämä johti siihen, että Mattilan eksytyksen julkituonutta henkilöä pilkattiin mielenterveytensä menettäneeksi.

Lopputuloksena oli se, että eräät Mattilaa kiivasti puolustaneet tekivät syntiä, jonka johdosta menettivät pelastuksensa (Mt 5:22). Heille luettiin kieltoja saada syntejään anteeksi (Joh 20:22,23). Mattilan eksytystyö on todellakin johtanut siihen, että eräät hänen seuraajansa menettivät pelastuksensa, esim. minimerkki Jarmo jne.

Mauno Mattila on alkanut kutsua menestysteologiaa menetysteologiaksi. Samoin hän nimittää 'uskon sana' -oppia, jota edustaa myös Patrick Tiainen', uskottomaksi sanaksi. Näin alkaa pikkuhiljaa eksyttäjien tausta tulla esille.

52

1230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herraonuskollinen

      Voi miten ihanaa. Väkevä Jumalan armoteko.Valtavan armon Mattila on saanut Herralta ja saa vielä nyt muitakin ohjata pois vääränlaisesta evankeliumista, jossa Jumalan Pyhä Henki ei toimi vaan eksyttävät henget.

    • VarokaaEdelleenMattilaa

      Simon oli valeuskova, joka käytti Jumalan nimeä ja teki taikatemppuja. Kun Filippus tuli paikalle, niin hän voitti Simonin. Filippus puhui totuudellista evankeliumia ja jopa Simon teki parannuksen.

      Mutta lopulta paljastui Simonin sydämen asenne. Hän halusi vain voimia. Simon lankesi taas ja niin, että apostolit puhuivat helvetintuomiosta (Joh 20:22,23) hänelle.

      Mauno Mattila on ollut niin syvällä synnissä, että varoisin häntä. Sinänsä on hyvä asia, että hän tunnustaa nyt syntinsä ja varoittaa Uskon sana-liikkeestä sanoilla Uskoton sana (jossa on mm. Patrick Tiainen).

      Ap.t. 8:9. Mutta ennestään oli kaupungissa muuan mies, nimeltä Simon, joka harjoitti noituutta ja hämmästytti Samarian kansaa sanoen olevansa jokin suuri;
      10. ja häntä kuuntelivat kaikki, pienet ja suuret, ja sanoivat: "Tämä mies on se Jumalan voima, jota kutsutaan 'suureksi'".
      11. Ja he kuuntelivat häntä sentähden, että hän kauan aikaa oli noituuksillaan heitä hämmästyttänyt.
      12. Mutta kun he nyt uskoivat Filippusta, joka julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen Kristuksen nimestä, niin he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset.

      13. Ja Simon itsekin uskoi, ja kasteen saatuansa hän pysytteli Filippuksen seurassa; ja nähdessään ihmeitä ja suuria, voimallisia tekoja hän hämmästyi.
      14. Mutta kun apostolit, jotka olivat Jerusalemissa, kuulivat, että Samaria oli ottanut vastaan Jumalan sanan, lähettivät he heidän tykönsä Pietarin ja Johanneksen.
      15. Ja tultuaan sinne nämä rukoilivat heidän edestänsä, että he saisivat Pyhän Hengen;
      16. sillä hän ei ollut vielä tullut yhteenkään heistä, vaan he olivat ainoastaan kastetut Herran Jeesuksen nimeen.
      17. Silloin he panivat kätensä heidän päällensä, ja he saivat Pyhän Hengen.

      18. Mutta kun Simon näki, että Henki annettiin sille, jonka päälle apostolit panivat kätensä, toi hän heille rahaa
      19. ja sanoi: "Antakaa minullekin se valta, että kenen päälle minä käteni panen, se saa Pyhän Hengen".
      20. Mutta Pietari sanoi hänelle: "Menkööt rahasi sinun kanssasi kadotukseen, koska luulet Jumalan lahjan olevan rahalla saatavissa.
      21. Ei sinulla ole osaa eikä arpaa tähän sanaan, sillä sinun sydämesi ei ole oikea Jumalan edessä.
      22. Tee siis parannus ja käänny tästä pahuudestasi ja rukoile Herraa - jos ehkä vielä sinun sydämesi ajatus sinulle anteeksi annetaan.
      23. Sillä minä näen sinun olevan täynnä katkeruuden sappea ja kiinni vääryyden siteissä."
      24. Niin Simon vastasi ja sanoi: "Rukoilkaa te minun edestäni Herraa, ettei minulle tapahtuisi mitään siitä, mitä te olette sanoneet".

    • violaluna17

      Eikös sellainen ole väärä profeetta,joka ennustaa jotakin tapahtuvaksi ja se ei tapahdukaan? Ei kai M M oleprofetoinut?

      • sdfsdfsdf

        Raamatun mukaan siitä tietää, kuka on väärä profeetta, ettei toteudu oikein. Mattilalla on paljon muutakin harhaoppia.


    • varokaa.Mattilaa
    • Mauno.Maatila

      Dronalt Drump on jumalan saxofooni.

    • Rauhan tervehdys.

      Jos eksyneelle, langenneelle ja epäonnistuneelle on muu keino tehdä parannus, kuin tunnustaa syntinsä ja kääntyä niistä pois, niin näyttäköön sen Raamatusta.

      "Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne TUNNUSTAA ja hylkää, se saa armon." - Sananlaskut 28:13

      "Jos me TUNNUSTAMME syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä." - 1. Johannes 1:9

      "TUNNUSTAKAA siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras." - Jaakob 5:16

      Harharetkeäni ja sen eri vaiheita olen kuvailut useille eri opetusvideoillani todistukseksi, varoitukseksi ja myös rohkaisuksi niille, jotka ovat samoja polkuja kulkeneet, että paluu ristintiellä on mahdollista ja Jumalalla on paljon tuhlaajapojalle anteeksiantamusta. Tässä eräs opetus, jossa kerron hyvin henkilökohtaisesti siitä mitä tein menestysteologiassa.
      https://www.youtube.com/watch?v=xmIP1asbJPU

      Jos et ole käynyt läpi samanlaista harhautumaa, joka jättää määrätyt haavansa, niin kiitä Herraa armosta äläkä ylpeile, sillä "joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea." (1.Kor. 10:12).

      Siunauksin, MM.

      • kjrd

        Et ole tehnyt mitään todellista parannusta. Olet vaihtanut torontolaisuuden toiseen äärilaitaan. Olet nykyään niin sanottu populistinen eksytyksen paljastelija, mutta jatkat vääränä profeettana. Tästä on nyt paljon uuttakin näyttöä.

        Opetuksessasi on hurjia määriä asiavirheitä ja harhaoppeja. Mitään parannusta et ole näistäkään tehnyt. Olet väärässä hengessä edelleenkin.


      • kopsua

      • jahasettäsemmoista

        Miksi te suorastaan parjaatte ihmistä, joka on selvästikin kokenut tehneensä syntiä Jumalansa edessä ollessaan osallinen ns. torontolaisuuteen, uusapostolisuuteen jne kultahippuhoureisiin ja ties mihin harhaopetuksiin, mutta selvästi kääntynyt takaisin evankeliumiin ristin juurelle ja edes yrittää jollain lailla hyvittää myös varmasti aikaansaamaansa vahinkoa tällä tavalla, puhuen Jeesuksen Kristuksen ristin sovitustyöstä, vaikkei varmasti ole oikeassa läheskään kaiken suhteen tai mikään täydellinen ihminen tuskin kuvittelee olevansa? Kuka teistä on se täydellisen synnitön, joka voi Jumalan luvalla heittää ensimmäisen kiven? Ei kukaan. Jokainen meistä on hiukan "keskenkasvuinen" ja erityisesti, jos on oma sisin vielä rikki, vaikkapa näiden harhauttavien oppien ja suuntausten takia. Jokaisella on asioita, joita ei ole osannut/kyennyt tuomaan Jumalansa eteen saatikka toisten uskovien räävittäviksi. Minusta on hienoa, että Mauno tuo esiin näitä näkökulmia, ei häntä tarvitse pitää minään mahtavana Jumalan profeettana, en pidä itsekkään, mutta voi iloita siitä, että joku muukin on nähnyt valon sen eksyttävän opin ja harhojen keskeltä. Kiitos siitä kuuluu Jumalalle, eikä toisten uskovien tulisi sellaisia ihmisiä, jotka ovat havahtuneet omaan mielettömyyteensä ja sitten kääntyneet takaisin niin vilpittömästi kuin ovat osanneet, Jeesuksen ristin sovitusveren ja Jumalan armon puoleen, haukkua vaan tukea ja lempeästi mutta lujasti ohjeistaa eteenpäin, jos parannuksen tehnyt vain sen suinkin kykenee vastaanottamaan ja omaa sydäntään vielä tutkistelemaan. Aina näin ei tietysti ole, mutta siksi meillä on rukous, jota jokainen Mauno Mattilan opetuksen "puhtaudesta" huolissaan oleva aina voi vapaasti kammiossaan harjoittaa, jos näin todella hyväksi kokee ja vakavasti alkaa näyttää siltä, että hän on liiaksi "paisunut" omasta erinomaisuudestaan ja jälleen vaarassa liukua pois ainoan oleellisen totuuden ääreltä. Aika näyttää, mutta universaalissa mittakaavassa olemme niin mitättömän pieniä, että eiköhän olisi keskityttävä johonkin hyödyllisempään, kuin ristin tien hapuilevien kanssakulkijoiden alas painamiseen, jos kerran samaa tietä kuljemme?


      • älä.usko.kaikkea
        jahasettäsemmoista kirjoitti:

        Miksi te suorastaan parjaatte ihmistä, joka on selvästikin kokenut tehneensä syntiä Jumalansa edessä ollessaan osallinen ns. torontolaisuuteen, uusapostolisuuteen jne kultahippuhoureisiin ja ties mihin harhaopetuksiin, mutta selvästi kääntynyt takaisin evankeliumiin ristin juurelle ja edes yrittää jollain lailla hyvittää myös varmasti aikaansaamaansa vahinkoa tällä tavalla, puhuen Jeesuksen Kristuksen ristin sovitustyöstä, vaikkei varmasti ole oikeassa läheskään kaiken suhteen tai mikään täydellinen ihminen tuskin kuvittelee olevansa? Kuka teistä on se täydellisen synnitön, joka voi Jumalan luvalla heittää ensimmäisen kiven? Ei kukaan. Jokainen meistä on hiukan "keskenkasvuinen" ja erityisesti, jos on oma sisin vielä rikki, vaikkapa näiden harhauttavien oppien ja suuntausten takia. Jokaisella on asioita, joita ei ole osannut/kyennyt tuomaan Jumalansa eteen saatikka toisten uskovien räävittäviksi. Minusta on hienoa, että Mauno tuo esiin näitä näkökulmia, ei häntä tarvitse pitää minään mahtavana Jumalan profeettana, en pidä itsekkään, mutta voi iloita siitä, että joku muukin on nähnyt valon sen eksyttävän opin ja harhojen keskeltä. Kiitos siitä kuuluu Jumalalle, eikä toisten uskovien tulisi sellaisia ihmisiä, jotka ovat havahtuneet omaan mielettömyyteensä ja sitten kääntyneet takaisin niin vilpittömästi kuin ovat osanneet, Jeesuksen ristin sovitusveren ja Jumalan armon puoleen, haukkua vaan tukea ja lempeästi mutta lujasti ohjeistaa eteenpäin, jos parannuksen tehnyt vain sen suinkin kykenee vastaanottamaan ja omaa sydäntään vielä tutkistelemaan. Aina näin ei tietysti ole, mutta siksi meillä on rukous, jota jokainen Mauno Mattilan opetuksen "puhtaudesta" huolissaan oleva aina voi vapaasti kammiossaan harjoittaa, jos näin todella hyväksi kokee ja vakavasti alkaa näyttää siltä, että hän on liiaksi "paisunut" omasta erinomaisuudestaan ja jälleen vaarassa liukua pois ainoan oleellisen totuuden ääreltä. Aika näyttää, mutta universaalissa mittakaavassa olemme niin mitättömän pieniä, että eiköhän olisi keskityttävä johonkin hyödyllisempään, kuin ristin tien hapuilevien kanssakulkijoiden alas painamiseen, jos kerran samaa tietä kuljemme?

        Niin, Mattila ei ole tehnyt parannusta, vaan ainoastaan vaihtanut takkia päällään.

        Hänen harhaoppinsa eivät ole mitään pieniä mokia. Hän jakaa edelleen vääriä profetioita, eksyttää kasteesta, väärentää tarkoitushakuisesti Raamattua, tekee isoja asiavirheitä, eikä tunnusta tekemiään virheitä jne.

        Sinä olet hurahtanut Mattilan valheisiin. Et ole koetellut Mattilaa, kuten Raamattu käskee koettelemaan. Tällaistako on helluntaikansa???? Voi, voi, voi.


      • Vastavoima888

        Kuten olen ENNENKIN sinulle sanonut, niin OLET LAPSI, eitkä edes "lapsi" vaan VAUVA Jumalassa ja Hänen TUNTEMISESSAAN sekä Jumalan MIELEN ja Sanan tuntemisessa!

        OLET PAISUNUT, kuten pullataikina!

        Hepr. 5:14
        11 Tästä meillä on paljon sanottavaa, ja sitä on vaikea selittää, koska olette käyneet hitaiksi kuulemaan.
        12 Sillä te, joiden olisi jo aika olla opettajia, olette taas sen tarpeessa, että teille opetetaan Jumalan sanojen ensimmäisiä alkeita; te olette tulleet maitoa tarvitseviksi, ei vahvaa ruokaa.
        13 Sillä jokainen, joka vielä nauttii maitoa, on kokematon vanhurskauden sanassa, sillä hän on lapsi;
        14 mutta vahva ruoka on täysi-ikäisiä varten, niitä varten, joiden aistit tottumuksesta ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta.

        "Jos eksyneelle, langenneelle ja epäonnistuneelle"

        Lapset. ja varsinkin VAUVAT, eksyvät, lankeavat ja EPÄONNISTUVAT!

        Joten, se mitä opetat ei ole Jumalan MIELEN JA SANAN MUKAISTA!

        Jer. 9:3
        He jännittävät valheeseen kielensä jousen, eivätkä käytä totuuteen valtaansa maassa; sillä he menevät pahuudesta pahuuteen, mutta minua he eivät tunne, sanoo Herra.

        Joh. 16:13
        Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.

        2. Tess. 2:10
        ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

        2. Tess. 2:13
        Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.

        Naiset ja lapset, eivät tahdo, RAKASTAA ja pitää ja Kunnioittaa TOSI-ASIOITA eli TOTUUTTA.

        jo uskon ikäsi puolesta olet vielä KAUAN lapsi ja oppilas!

        SINULLA EI OLE OIKEAA Hengen kokemusta, vaan "silmälasit" ovat EDELLEEN, siinä mitä "lapsena" opit ja teit!

        se ei poistu hetkessä, varsinkaan, jos ei TIEDOSTA, MISSÄ ON VIKA!

        Kuinka korjata vika jos ei tiedä sitä?

        Tätä voi sinuun ja sinun-kaltaisiisi soveltaa:

        1. Tim. 3:10
        Mutta heitäkin koeteltakoon ensin, sitten palvelkoot, jos ovat nuhteettomat.

        SINÄ, kuten naiset ja lapset, eivät tahdo että heitä KOETELLAAN!

        Toki tiedät että, tietokone ohjelma, avrsinkin jos se on uudelta tekijäjältä sekä uusi ohjelma, SITÄ TULEE testata ja JOS SE TOIMII, niin sitten sen muut ARVIOIVAT ja jos arviovat, hyväksi, eli nuhteettomaksi, niin sitten polvelkoot!

        Sinä ja sinulla saattaa olla INTOA, mutta se ei ole, se mitä JUMALA ensinksi käyttää ja etsii, vaan USKOLLISUUS TOTUUDELLE!

        ja sinä sitä et tahdo!

        TEE PERANNUS!


      • jahaettäsemmosta
        älä.usko.kaikkea kirjoitti:

        Niin, Mattila ei ole tehnyt parannusta, vaan ainoastaan vaihtanut takkia päällään.

        Hänen harhaoppinsa eivät ole mitään pieniä mokia. Hän jakaa edelleen vääriä profetioita, eksyttää kasteesta, väärentää tarkoitushakuisesti Raamattua, tekee isoja asiavirheitä, eikä tunnusta tekemiään virheitä jne.

        Sinä olet hurahtanut Mattilan valheisiin. Et ole koetellut Mattilaa, kuten Raamattu käskee koettelemaan. Tällaistako on helluntaikansa???? Voi, voi, voi.

        "..et ole koetellut Mattilaa..", "..tällaistako on helluntaikansa.." .. Miten olen sinua loukannut, kun vastaat näin? En ole "hurahtanut Mattilaan", sillä en pidä tapanani seurata ihmisiä, vaan syntisyyteni ja armon tarpeeni tiedostaen etsin hapuillen Jumalaa ja ristin armoa. En ole hänen opetuksiaan kritiikittömästi katsonut, kuten en tee muidenkaan osalta, nuoruuden virheistä viisastuneena. Olen itsekin ollut menestysteologian vuoksi elämässäni todella hukassa ja myös mielenterveyden hajoaminen oli hyvin lähellä väärien oppien seurauksena. En vain ymmärrä, mikä on se perimmäinen tarve ihmisillä lyödä toistaan, jos ei kukaan ole itse kuitenkaan Jumalan veroinen. Puuttuuko nöyryyttä vai eikö ole oma syntisyys ja Jumalan armahduksen tarve vielä oikein avautunut silloin? Ne kristityt ja ihmiset, joita voin kuunnella ja arvostaa, kykenevät myöntämään omat vajavuutensa. Toisaalta on ymmärrettävä myös heitä, jotka eivät siihen varmaankin jonkin heissä olevan sisäisen vamman vuoksi kykene. Itseriittoinen ja "kaikkitietävä" uskovainen, joka tuomitsee toisia (huviksensa) helvettiin on vastenmielinen näky. Siihen me ihmiset kuitenkin syyllistymme, koske olemme niin heikkoja. Tämän heikkouden toteaminen ja nöyrä myöntäminen ja ristin luona viipyily on ainoa tie minkään muutoksen mahdollistumisen suhteen, näin on ainakin minun kohdallani.


      • Shalom112

        Hyvä Mauno..olen kuunnellut kaikki videopuheesi niin kauan kuin niitä olet tehnyt.
        Täytyy sanoa.että voe voe sentään muutamia jotka ovat hyökänneet sinua ja opetuksiasi vastaan .
        Sinä olet niitä harvoja tällähetkellä. Jotka puhuvat asiaa.
        Heitä ovat..Tapani Suonto.Juhani Laukkonen....Järvilehto..ketä muita..Nieminen.Piipponen..jokunen harva vielä löytyy.
        Nykyinen Piispa Luomakin puhuu asiaa.
        Herralle Kiitos sinusta ja näistä saarnaajista.
        Saarnaa sinä sanaa...niinkuin teetkin.
        Antakoon Herra Jumala.meidän Vapahtajamme sinulle lohdutuksen.viisauden.kärsivällisyyden..
        Täällä pyörii kaikenlaisia ihmispoloisia..ymmärtämättömiä.jotka tarvitsevat ymmärrystä ja viisautta.
        Sinä aina vastaat samalla nimimerkillä ja omalla MM.nimelläsi...se on miehenteko.
        Tulisivatpa nämä rienaajat ja panettelijat esille omallanimellään...mutta ei...sieltä huutavat aidanraoista ja tuntuu okevan niin paljon tietoa ja ymmärrystä näillä fariseuksilla että oikein ällöttää..
        Me haluamme siunata sinua ja perhettäsi joka päivä..
        Jumalan sana ei tyhjänä pala..Sinä seisot muurinraossa.
        Olet huutavanääni tässä pimeydessä.
        Aika on paha ja muuttuu aina vaan pahemmaksi.
        Näin ovat profetiat ja kirjoitukset.
        Jokaisen Herraan uskovan pitäisi sen nähdä ja ymmärtää.mutta valittaen täytyy todeta..niin ei suinkaan ole.
        Mutta sekin on jo kirjoitettu..
        Kaikki käy toteen.
        Elämme mielenkiintoisia aikoja ja tämä sukupolvi ei katoa ennekuin Herra tulee.
        Shalom akleihem Mauno Shalom


      • varokaa.Mattilaa
        Shalom112 kirjoitti:

        Hyvä Mauno..olen kuunnellut kaikki videopuheesi niin kauan kuin niitä olet tehnyt.
        Täytyy sanoa.että voe voe sentään muutamia jotka ovat hyökänneet sinua ja opetuksiasi vastaan .
        Sinä olet niitä harvoja tällähetkellä. Jotka puhuvat asiaa.
        Heitä ovat..Tapani Suonto.Juhani Laukkonen....Järvilehto..ketä muita..Nieminen.Piipponen..jokunen harva vielä löytyy.
        Nykyinen Piispa Luomakin puhuu asiaa.
        Herralle Kiitos sinusta ja näistä saarnaajista.
        Saarnaa sinä sanaa...niinkuin teetkin.
        Antakoon Herra Jumala.meidän Vapahtajamme sinulle lohdutuksen.viisauden.kärsivällisyyden..
        Täällä pyörii kaikenlaisia ihmispoloisia..ymmärtämättömiä.jotka tarvitsevat ymmärrystä ja viisautta.
        Sinä aina vastaat samalla nimimerkillä ja omalla MM.nimelläsi...se on miehenteko.
        Tulisivatpa nämä rienaajat ja panettelijat esille omallanimellään...mutta ei...sieltä huutavat aidanraoista ja tuntuu okevan niin paljon tietoa ja ymmärrystä näillä fariseuksilla että oikein ällöttää..
        Me haluamme siunata sinua ja perhettäsi joka päivä..
        Jumalan sana ei tyhjänä pala..Sinä seisot muurinraossa.
        Olet huutavanääni tässä pimeydessä.
        Aika on paha ja muuttuu aina vaan pahemmaksi.
        Näin ovat profetiat ja kirjoitukset.
        Jokaisen Herraan uskovan pitäisi sen nähdä ja ymmärtää.mutta valittaen täytyy todeta..niin ei suinkaan ole.
        Mutta sekin on jo kirjoitettu..
        Kaikki käy toteen.
        Elämme mielenkiintoisia aikoja ja tämä sukupolvi ei katoa ennekuin Herra tulee.
        Shalom akleihem Mauno Shalom

        Sinä olet hurahtanut väärään profeettaan ja harhaoppiseen eksyttäjään. Tässä keskustelussa on tullut esille lukuisia todisteita ko. asiasta. Sinä näytät rakastavan valhetta, kun ylistät Mattilaa, joka on eksyttäjä.

        Pystytkö katsomaan totuutta silmiin ja hyväksymään tosiasiat? Tässä on pitävät todisteet siitä, että Mattila on eksyttäjä, joka ei ole tehnyt parannusta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15264659/mauno-mattilan-eksytys-kasteesta

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15264659/mauno-mattilan-eksytys-kasteesta#comment-93870433

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15209537/mauno-mattilalle-vastaus#comment-93158151

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15508520/mauno-mattila-jakaa-profetiaa-etta-donald-trump-olisi-jumalan-pasuuna

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14255285/mauno-mattila-on-vaara-profeetta


      • varokaa.Mattilaa kirjoitti:

        Sinä olet hurahtanut väärään profeettaan ja harhaoppiseen eksyttäjään. Tässä keskustelussa on tullut esille lukuisia todisteita ko. asiasta. Sinä näytät rakastavan valhetta, kun ylistät Mattilaa, joka on eksyttäjä.

        Pystytkö katsomaan totuutta silmiin ja hyväksymään tosiasiat? Tässä on pitävät todisteet siitä, että Mattila on eksyttäjä, joka ei ole tehnyt parannusta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15264659/mauno-mattilan-eksytys-kasteesta

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15264659/mauno-mattilan-eksytys-kasteesta#comment-93870433

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15209537/mauno-mattilalle-vastaus#comment-93158151

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15508520/mauno-mattila-jakaa-profetiaa-etta-donald-trump-olisi-jumalan-pasuuna

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14255285/mauno-mattila-on-vaara-profeetta

        Ei vesikaste pese syntejä pois. Semmoinen ajatteluhan olisi sama kuin hinduilla jotka käsittääkseni uskovat että likaisessa joessa uinti pesee synnit pois.

        Kaste ei ole lihan saastan poistamista eli vesikaste ei pese syntejä pois.


    • varokaa.Mattilaa

      Mauno Mattilan feikkipaannuksen jälkeen on tapahtunut seuraavaa. Mattila väärentää Raamattua, tekee vakavia asiavirheitä ja jakaa väärä opetusta mm. kasteesta. Kun hänelle huomauttaa asiasta, hän ei tunnusta syntejään, ei tee parannusta vaan selittelee ummet ja lammet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15264659/mauno-mattilan-eksytys-kasteesta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15264659/mauno-mattilan-eksytys-kasteesta#comment-93870433

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15209537/mauno-mattilalle-vastaus#comment-93158151

    • jhhggff

      David Wilkersonin poikaa Garya haastatellaan, haastattelun loppupuolella hän puhuu
      kuinka vaarallista on antautua tuollaiseen elämäntehtävään kritisoida kaikesta pienistä
      tyylivirheistä muita uskovia ja käyttää aikaansa sellaiseen, vihollinen kyllä pitää huolen, että muuhun ei sitten oikein aikaa löydykään. Sopii kyllä kuunnella.
      http://www.tv7.fi/vod/player/66893/

      • Matt.7.21-23

        Olisiko Mika Yrjölän ostama tilaustyö, kun Yrjölän aikana Helsingin Saalemin toiminta on mennyt yhdeksi sekasotkuksi...

        Jos kieltää Jeesuksen ja Kolminaisuuden, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Jos opettaa Raamatun ulkopuolista LatterRain-harhaa, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Jos hankkii Suomeen vain eksyttäjiä, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Jos fanittaa Riveriä, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Jos ihannoi juopumusta, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Jos pilkkaa uskovaisia, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Tämä kaikki on seurausta väärästä hengestä, joka haluaisi kieltää koettelun Jumalan Sanalla. 1.Joh. 4:1

        Kumpaa seuraat? Hillsongin moraalitonta antikristusta vai Raamatun Jeesusta, joka varoittaa eksymästä.


      • Kirjakääröt

        "Koetelkaa kaikkea ja pitäkää se mikä on hyvää." (1 Tess 5:21 )

        "Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta, sillä maailmassa on liikkeellä monia vääriä profeettoja." (1 Joh 4:1)

        "äläkä antaudu osalliseksi muiden synteihin. Pidä itsesi puhtaana." (1 Tim 5:22)

        "Samoin profeetoista saa esiintyä vain kaksi tai kolme, ja toiset arvostelkoot." (1 Kor 14:29)

        "vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." (Matt 24:24)


      • kymysys
        Matt.7.21-23 kirjoitti:

        Olisiko Mika Yrjölän ostama tilaustyö, kun Yrjölän aikana Helsingin Saalemin toiminta on mennyt yhdeksi sekasotkuksi...

        Jos kieltää Jeesuksen ja Kolminaisuuden, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Jos opettaa Raamatun ulkopuolista LatterRain-harhaa, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Jos hankkii Suomeen vain eksyttäjiä, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Jos fanittaa Riveriä, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Jos ihannoi juopumusta, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Jos pilkkaa uskovaisia, niin kyseessä ei ole tyylivirhe.

        Tämä kaikki on seurausta väärästä hengestä, joka haluaisi kieltää koettelun Jumalan Sanalla. 1.Joh. 4:1

        Kumpaa seuraat? Hillsongin moraalitonta antikristusta vai Raamatun Jeesusta, joka varoittaa eksymästä.

        "Jos kieltää Jeesuksen ja Kolminaisuuden, niin kyseessä ei ole tyylivirhe."

        Onko sinulla lähdettä tähän? Linkki?

        PS Kun Patrick Tiainen oli jäänyt kiinni homoseksuaalisesta aviorikoksesta, niin Mika Yrjölä puolusti Tiaista ja antoi profetian Tiaisesta, jossa häntä kutsuttiin takaisin palvelukseen, mikä oli ilmiselvästi väärä profetia.


      • kamina_kuumaksi
        Kirjakääröt kirjoitti:

        "Koetelkaa kaikkea ja pitäkää se mikä on hyvää." (1 Tess 5:21 )

        "Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta, sillä maailmassa on liikkeellä monia vääriä profeettoja." (1 Joh 4:1)

        "äläkä antaudu osalliseksi muiden synteihin. Pidä itsesi puhtaana." (1 Tim 5:22)

        "Samoin profeetoista saa esiintyä vain kaksi tai kolme, ja toiset arvostelkoot." (1 Kor 14:29)

        "vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." (Matt 24:24)

        Valhekirjakääröt, koettelin sinun ja havaitsin, että olet jumalaton valhettelija. Käytät Raamatun jakeita samalla tapaa kuin isäsikin, kiusaaja. Sinulla ei ole Jumalan tuntemusta. Oppisi on ainoastaan kuollutta kirjainta.


      • yui
        kamina_kuumaksi kirjoitti:

        Valhekirjakääröt, koettelin sinun ja havaitsin, että olet jumalaton valhettelija. Käytät Raamatun jakeita samalla tapaa kuin isäsikin, kiusaaja. Sinulla ei ole Jumalan tuntemusta. Oppisi on ainoastaan kuollutta kirjainta.

        Sinähän panettelet Jumalan Sanaa, kun kommentissa ei ollut muuta kuin jakeita Raamatusta. Mikä sinä luulet olevasi?


      • kamina_kuumaksi
        yui kirjoitti:

        Sinähän panettelet Jumalan Sanaa, kun kommentissa ei ollut muuta kuin jakeita Raamatusta. Mikä sinä luulet olevasi?

        Ei se, että silppuaa tänne Raamatun lauseita, tee tuosta Raamatun silpusta Jumalan Sanaa. Valhekirjakäärön sanoma on suoraa kiusaajalta. Kiusaaja käytti samaa Raamatun lause silppu- menetelmää kuin valhejuutalainen.
        Sinä puolustat pahuutta ja sielunvihollista. Sinähän täällä oppiesi kanssa luulet olevasi kaikkein korkeammassa asemassa Jumalan valtakunnassa. Et ole muuta kuin sielunvihollisen palvelija. Et ole lainkaan jumalan valtakunnassa.


      • yui
        kamina_kuumaksi kirjoitti:

        Ei se, että silppuaa tänne Raamatun lauseita, tee tuosta Raamatun silpusta Jumalan Sanaa. Valhekirjakäärön sanoma on suoraa kiusaajalta. Kiusaaja käytti samaa Raamatun lause silppu- menetelmää kuin valhejuutalainen.
        Sinä puolustat pahuutta ja sielunvihollista. Sinähän täällä oppiesi kanssa luulet olevasi kaikkein korkeammassa asemassa Jumalan valtakunnassa. Et ole muuta kuin sielunvihollisen palvelija. Et ole lainkaan jumalan valtakunnassa.

        Sinussa on riivaajahenki. Mihin helluntaiseurakuntaan sinä kuulut?


    • mitätönihminenjostain

      Seurataan Jeesusta ja luetaan Raamattua, ei näitä apostoleja, profeettoja ynnä muita IHMISIÄ.
      Itseäni ei ole vielä kastettu. Vauvakastetta en itse ainakaan itselleni laske kasteeksi,koska ei se ollut oma valintani. Tässä käynyt painia, että otanko kasteen ja liitynkö seurakuntaan. Näkyy olevan hyvin kirjavaa oppia ja eksyttävää väkeä.

      Näitä Jeesuksia ja profeettoja näkyy nousevan kuin sieniä sateella.. :D

      • Rauhan tervehdys.

        Ensiksikin haluan rohkaista ottamaan uskonaskeleen ja saamaan hyvän omantunnon kasteasiassa. Odota Herraa seurakunta asiassa, sillä Hän johdattaa sinua, kun rukoillen kuljet. Mene sinne, missä on rauha ja vapaus.

        Toiseksi haluan todeta, että en missään kutsu itseäni profeetaksi, en apostoliksi enkä edes evankelistaksi, vaan jos joku haluaa käyttää jotakin titteliä, niin olkoon se saarnaaja.

        Kolmanneksi. Kovasti täällä peräänkuulutetaan ettei saa arvostella, mutta kuitenkin he arvostelevat arvostelemista, jolloin he itse itsensä tuomitsevat, sillä arvostelun arvosteleminen on edelleen arvostelemista. Jokaista julistajaa saa arvostella ja koetella.

        "Minä puhun niinkuin ymmärtäväisille; arvostelkaa itse, mitä minä sanon." 1. Korinttolaiskirje 10:15

        Syy, miksi en enää vastaa näihin kysymyksiin kasteesta, sapatista, kuvanteko kiellosta, ruokasäädöksistä ja muista usein Mooseksen lakiin liittyvistä asioista on se, että olen jo vastannut jo aikanani. Lakihenkisyyttä leimaa kiivailu ja eräässä ketjussa oli lähes 500 kommenttia, joissa käsiteltiin näitä kysymyksiä. Lain alainen ei koskaan löydä rauhaa, jonka Jeesus Kristus antaa.

        "Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo." - Roomalaiskirje 10:2-4

        Tässä on tuore opetukseni lain ja evankeliumin erosta.
        https://www.youtube.com/watch?v=oDB_kg5MHuQ

        Siunauksin ja terveisin, MM.


      • tutki.itseäsi
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        Rauhan tervehdys.

        Ensiksikin haluan rohkaista ottamaan uskonaskeleen ja saamaan hyvän omantunnon kasteasiassa. Odota Herraa seurakunta asiassa, sillä Hän johdattaa sinua, kun rukoillen kuljet. Mene sinne, missä on rauha ja vapaus.

        Toiseksi haluan todeta, että en missään kutsu itseäni profeetaksi, en apostoliksi enkä edes evankelistaksi, vaan jos joku haluaa käyttää jotakin titteliä, niin olkoon se saarnaaja.

        Kolmanneksi. Kovasti täällä peräänkuulutetaan ettei saa arvostella, mutta kuitenkin he arvostelevat arvostelemista, jolloin he itse itsensä tuomitsevat, sillä arvostelun arvosteleminen on edelleen arvostelemista. Jokaista julistajaa saa arvostella ja koetella.

        "Minä puhun niinkuin ymmärtäväisille; arvostelkaa itse, mitä minä sanon." 1. Korinttolaiskirje 10:15

        Syy, miksi en enää vastaa näihin kysymyksiin kasteesta, sapatista, kuvanteko kiellosta, ruokasäädöksistä ja muista usein Mooseksen lakiin liittyvistä asioista on se, että olen jo vastannut jo aikanani. Lakihenkisyyttä leimaa kiivailu ja eräässä ketjussa oli lähes 500 kommenttia, joissa käsiteltiin näitä kysymyksiä. Lain alainen ei koskaan löydä rauhaa, jonka Jeesus Kristus antaa.

        "Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo." - Roomalaiskirje 10:2-4

        Tässä on tuore opetukseni lain ja evankeliumin erosta.
        https://www.youtube.com/watch?v=oDB_kg5MHuQ

        Siunauksin ja terveisin, MM.

        Sinä kirjoittelet usein kommenttisi keskellä yön pimeyttä. Jumalattomalla ei ole rauhaa. Levoton sielu ei saa nukuttua. Sinulla ei ole rauhaa. Syyttelet toisia siitä, ettei heillä ole rauhaa, mutta sinä olet ilman Kristusta ja rauhaa.

        Sanot, ettet kutsu itseäsi profeetaksi, mutta kuitenkin jaat profetioita, joten luulet olevasi profeetta. Sinä et kuitenkaan ole Jumalan profeetta, mikä on tullut monesta eri asiayhteydestä esille. Sinut on ottanut valtaan ihan muu taho, jonka käskyjä tottelet, joka antaa sinulle sanomia ja ilmestyksiä.

        Sinulla on tapana arvostella muita saarnaajia, mutta kun sinua joku koettelee ja sinun harhaoppisi tuo julki, niin sitten koet, että sinut on tuomittu. Harhaoppisista saarnaajista saa varoitta ja sinä olet yksi sellainen.

        Sinä alat taas jankuttamaan toisten lakihenkisyydestä, ikään kuin se puolustaisi sinua. Luuletko, että sinut on havainnut harhaoppiseksi vain kristitty.net. Sinun harhaoppisi ovat läpinäkyviä, joten muutkin ovat sinun tekemisiin puuttuneet ja myös eri perusteilla. Onhan Petri Paavolakin arvostellut sinun jakamaa väärää profetiaa juuri äsken.

        Katso itse omaan peiliisi. Sinun kasteoppisi on väärä ja erittäin kieroa eksytystä. Sinä jaat vääriä profetioita. Olet siis väärässä hengessä. Aiemmin olit torontolainen ja nyt jatkat eksyttämistä toisella laidalla. Mikään ei ole muuttunut sinun väärässä profeetallisuudessa.


      • totuus_on_Raamatussa
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        Rauhan tervehdys.

        Ensiksikin haluan rohkaista ottamaan uskonaskeleen ja saamaan hyvän omantunnon kasteasiassa. Odota Herraa seurakunta asiassa, sillä Hän johdattaa sinua, kun rukoillen kuljet. Mene sinne, missä on rauha ja vapaus.

        Toiseksi haluan todeta, että en missään kutsu itseäni profeetaksi, en apostoliksi enkä edes evankelistaksi, vaan jos joku haluaa käyttää jotakin titteliä, niin olkoon se saarnaaja.

        Kolmanneksi. Kovasti täällä peräänkuulutetaan ettei saa arvostella, mutta kuitenkin he arvostelevat arvostelemista, jolloin he itse itsensä tuomitsevat, sillä arvostelun arvosteleminen on edelleen arvostelemista. Jokaista julistajaa saa arvostella ja koetella.

        "Minä puhun niinkuin ymmärtäväisille; arvostelkaa itse, mitä minä sanon." 1. Korinttolaiskirje 10:15

        Syy, miksi en enää vastaa näihin kysymyksiin kasteesta, sapatista, kuvanteko kiellosta, ruokasäädöksistä ja muista usein Mooseksen lakiin liittyvistä asioista on se, että olen jo vastannut jo aikanani. Lakihenkisyyttä leimaa kiivailu ja eräässä ketjussa oli lähes 500 kommenttia, joissa käsiteltiin näitä kysymyksiä. Lain alainen ei koskaan löydä rauhaa, jonka Jeesus Kristus antaa.

        "Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo." - Roomalaiskirje 10:2-4

        Tässä on tuore opetukseni lain ja evankeliumin erosta.
        https://www.youtube.com/watch?v=oDB_kg5MHuQ

        Siunauksin ja terveisin, MM.

        Mauno, teet kardinaalimunauksen, kun väität niiden Jeesukseen uskovien olevan lain alla, jotka noudattavat lakia Room 6:14-16. Erehdyt Paavalin peruskäsitteissäkin. Raamatun ilmoituksen mukaan rauha on niillä, jotka noudattavat lakia uskossa Jeesukseen Kristukseen. Mutta niillä ei ole rauhaa, jotka puhuvat lakia vastaan, mikä näkyy sinussa.

        "Suuri rauha on niillä, jotka rakastavat sinun lakiasi, eikä heille kompastusta tule." (Ps. 119:165)

        "Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi." (Matt 5:19)

        "Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa." (Joh 14:27)


      • totuus_on_Raamatussa
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        Rauhan tervehdys.

        Ensiksikin haluan rohkaista ottamaan uskonaskeleen ja saamaan hyvän omantunnon kasteasiassa. Odota Herraa seurakunta asiassa, sillä Hän johdattaa sinua, kun rukoillen kuljet. Mene sinne, missä on rauha ja vapaus.

        Toiseksi haluan todeta, että en missään kutsu itseäni profeetaksi, en apostoliksi enkä edes evankelistaksi, vaan jos joku haluaa käyttää jotakin titteliä, niin olkoon se saarnaaja.

        Kolmanneksi. Kovasti täällä peräänkuulutetaan ettei saa arvostella, mutta kuitenkin he arvostelevat arvostelemista, jolloin he itse itsensä tuomitsevat, sillä arvostelun arvosteleminen on edelleen arvostelemista. Jokaista julistajaa saa arvostella ja koetella.

        "Minä puhun niinkuin ymmärtäväisille; arvostelkaa itse, mitä minä sanon." 1. Korinttolaiskirje 10:15

        Syy, miksi en enää vastaa näihin kysymyksiin kasteesta, sapatista, kuvanteko kiellosta, ruokasäädöksistä ja muista usein Mooseksen lakiin liittyvistä asioista on se, että olen jo vastannut jo aikanani. Lakihenkisyyttä leimaa kiivailu ja eräässä ketjussa oli lähes 500 kommenttia, joissa käsiteltiin näitä kysymyksiä. Lain alainen ei koskaan löydä rauhaa, jonka Jeesus Kristus antaa.

        "Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo." - Roomalaiskirje 10:2-4

        Tässä on tuore opetukseni lain ja evankeliumin erosta.
        https://www.youtube.com/watch?v=oDB_kg5MHuQ

        Siunauksin ja terveisin, MM.

        Lain noudattaminen uskossa Jeesukseen Kristukseen ei ole lain alla elämistä vaan armon alla elämistä. Olla lain alla tarkoittaa vanhaa liittoa. Uuden liiton ehtoihin kuuluu lain noudattaminen, kuten Jeesus opetti.

        "Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista." (1 Joh 3:4)

        "Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla, vaan armon alla. Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla? Pois se! Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?" (Room 6:14-16)


      • tämä.on.totuus
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        Rauhan tervehdys.

        Ensiksikin haluan rohkaista ottamaan uskonaskeleen ja saamaan hyvän omantunnon kasteasiassa. Odota Herraa seurakunta asiassa, sillä Hän johdattaa sinua, kun rukoillen kuljet. Mene sinne, missä on rauha ja vapaus.

        Toiseksi haluan todeta, että en missään kutsu itseäni profeetaksi, en apostoliksi enkä edes evankelistaksi, vaan jos joku haluaa käyttää jotakin titteliä, niin olkoon se saarnaaja.

        Kolmanneksi. Kovasti täällä peräänkuulutetaan ettei saa arvostella, mutta kuitenkin he arvostelevat arvostelemista, jolloin he itse itsensä tuomitsevat, sillä arvostelun arvosteleminen on edelleen arvostelemista. Jokaista julistajaa saa arvostella ja koetella.

        "Minä puhun niinkuin ymmärtäväisille; arvostelkaa itse, mitä minä sanon." 1. Korinttolaiskirje 10:15

        Syy, miksi en enää vastaa näihin kysymyksiin kasteesta, sapatista, kuvanteko kiellosta, ruokasäädöksistä ja muista usein Mooseksen lakiin liittyvistä asioista on se, että olen jo vastannut jo aikanani. Lakihenkisyyttä leimaa kiivailu ja eräässä ketjussa oli lähes 500 kommenttia, joissa käsiteltiin näitä kysymyksiä. Lain alainen ei koskaan löydä rauhaa, jonka Jeesus Kristus antaa.

        "Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo." - Roomalaiskirje 10:2-4

        Tässä on tuore opetukseni lain ja evankeliumin erosta.
        https://www.youtube.com/watch?v=oDB_kg5MHuQ

        Siunauksin ja terveisin, MM.

        >>>Tässä on tuore opetukseni lain ja evankeliumin erosta. <<<

        Paavalin mukaan vaatimus noudattaa lakia kuuluu evankeliumiin, joten Mattila puhuu ihan omia juttuja. Jeesus noudatti lakia eikä koskaan puhunut lakia vastaan, mutta Antikristus puhuu lakia vastaan ja yksi sellainen Antikristus on Mauno Mattila.

        1 Tim 1:8:
        8 Me tiedämme, että laki on hyvä, jos sitä käytetään lain tarkoituksen mukaisesti. [Room. 7:12]...
        11 Näin sanoo iäti ylistettävän Jumalan kirkkautta julistava evankeliumi, joka on minulle uskottu.

        Matteuksen EVANKELIUMI:

        1 Sitten Jeesus puhui väkijoukolle ja opetuslapsilleen: [Mark. 12:37b-40; Luuk. 11:46, Mark. 12:37b-40; Luuk. 20:45-47]
        2 "Mooseksen istuin on nyt lainopettajien ja fariseusten hallussa.
        3 Tehkää siis niin kuin he sanovat ja noudattakaa heidän opetustaan. Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista. [Mal. 2:7,8]

        Room 2:
        27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.


      • 1234567---
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        Rauhan tervehdys.

        Ensiksikin haluan rohkaista ottamaan uskonaskeleen ja saamaan hyvän omantunnon kasteasiassa. Odota Herraa seurakunta asiassa, sillä Hän johdattaa sinua, kun rukoillen kuljet. Mene sinne, missä on rauha ja vapaus.

        Toiseksi haluan todeta, että en missään kutsu itseäni profeetaksi, en apostoliksi enkä edes evankelistaksi, vaan jos joku haluaa käyttää jotakin titteliä, niin olkoon se saarnaaja.

        Kolmanneksi. Kovasti täällä peräänkuulutetaan ettei saa arvostella, mutta kuitenkin he arvostelevat arvostelemista, jolloin he itse itsensä tuomitsevat, sillä arvostelun arvosteleminen on edelleen arvostelemista. Jokaista julistajaa saa arvostella ja koetella.

        "Minä puhun niinkuin ymmärtäväisille; arvostelkaa itse, mitä minä sanon." 1. Korinttolaiskirje 10:15

        Syy, miksi en enää vastaa näihin kysymyksiin kasteesta, sapatista, kuvanteko kiellosta, ruokasäädöksistä ja muista usein Mooseksen lakiin liittyvistä asioista on se, että olen jo vastannut jo aikanani. Lakihenkisyyttä leimaa kiivailu ja eräässä ketjussa oli lähes 500 kommenttia, joissa käsiteltiin näitä kysymyksiä. Lain alainen ei koskaan löydä rauhaa, jonka Jeesus Kristus antaa.

        "Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo." - Roomalaiskirje 10:2-4

        Tässä on tuore opetukseni lain ja evankeliumin erosta.
        https://www.youtube.com/watch?v=oDB_kg5MHuQ

        Siunauksin ja terveisin, MM.

        Jumala pyhittää ne, ketkä pitävät sapatin pyhänäpäivänä.
        2.Moos.31. 13. Puhu Israelilaisille ja sano: PITÄKÄÄ MINUN SAPATTINI, SILLÄ SE ON MERKKINÄ MEIDÄN VÄLILLÄMME, MINUN JA TEIDÄN, SUKUPOLVESTA SUKUPOLVEEN, TIETÄÄKSENNE, ETTÄ MINÄ OLEN HERRA, JOKA PYHITÄN TEIDÄT.

        Joka ei pidä Hänen käskyjänsä, ei ole Hänen omansa. . . Lakiin ja todistuksiin, elleivät he näin sano, ei heillä aamun koittoa ole.


      • Kirjakääröt
        1234567--- kirjoitti:

        Jumala pyhittää ne, ketkä pitävät sapatin pyhänäpäivänä.
        2.Moos.31. 13. Puhu Israelilaisille ja sano: PITÄKÄÄ MINUN SAPATTINI, SILLÄ SE ON MERKKINÄ MEIDÄN VÄLILLÄMME, MINUN JA TEIDÄN, SUKUPOLVESTA SUKUPOLVEEN, TIETÄÄKSENNE, ETTÄ MINÄ OLEN HERRA, JOKA PYHITÄN TEIDÄT.

        Joka ei pidä Hänen käskyjänsä, ei ole Hänen omansa. . . Lakiin ja todistuksiin, elleivät he näin sano, ei heillä aamun koittoa ole.

        "Me tiedämme, että laki on hengellinen." (Room 7:14)

        "Lihan pyrkimykset sotivat Jumalaa vastaan, sillä ne eivät alistu Jumalan lakiin eivätkä voikaan alistua. Ne, jotka elävät turmeltuneen luontonsa mukaisesti, eivät voi olla Jumalalle mieleen. Te ette kuitenkaan elä oman luontonne vaan Hengen alaisina, jos kerran Jumalan Henki asuu teissä. Mutta se, jolla ei ole Kristuksen Henkeä, ei ole hänen omansa." (Room 8:7-9)

        "Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista." (1 Joh 3:4)

        "Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla, vaan armon alla. Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla? Pois se! Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?" (Room 6:14-16)


      • Vastavoima888
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        Rauhan tervehdys.

        Ensiksikin haluan rohkaista ottamaan uskonaskeleen ja saamaan hyvän omantunnon kasteasiassa. Odota Herraa seurakunta asiassa, sillä Hän johdattaa sinua, kun rukoillen kuljet. Mene sinne, missä on rauha ja vapaus.

        Toiseksi haluan todeta, että en missään kutsu itseäni profeetaksi, en apostoliksi enkä edes evankelistaksi, vaan jos joku haluaa käyttää jotakin titteliä, niin olkoon se saarnaaja.

        Kolmanneksi. Kovasti täällä peräänkuulutetaan ettei saa arvostella, mutta kuitenkin he arvostelevat arvostelemista, jolloin he itse itsensä tuomitsevat, sillä arvostelun arvosteleminen on edelleen arvostelemista. Jokaista julistajaa saa arvostella ja koetella.

        "Minä puhun niinkuin ymmärtäväisille; arvostelkaa itse, mitä minä sanon." 1. Korinttolaiskirje 10:15

        Syy, miksi en enää vastaa näihin kysymyksiin kasteesta, sapatista, kuvanteko kiellosta, ruokasäädöksistä ja muista usein Mooseksen lakiin liittyvistä asioista on se, että olen jo vastannut jo aikanani. Lakihenkisyyttä leimaa kiivailu ja eräässä ketjussa oli lähes 500 kommenttia, joissa käsiteltiin näitä kysymyksiä. Lain alainen ei koskaan löydä rauhaa, jonka Jeesus Kristus antaa.

        "Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo." - Roomalaiskirje 10:2-4

        Tässä on tuore opetukseni lain ja evankeliumin erosta.
        https://www.youtube.com/watch?v=oDB_kg5MHuQ

        Siunauksin ja terveisin, MM.

        "Jokaista julistajaa saa arvostella ja koetella."

        OLetko nyt TOTUUDESSA vai hätä-vale?

        Miten koetella?
        eikö hyvä olisi KESKUSTELLA eli minä kysyn (teen kokeen ja sinä vastaat)
        vai TAASKO kiertelet ja et suostu arvosteltavaksi etkä suostu vastamaan!

        Mitä arvelet, jos olet jossain kokeessa ja et suostu vastamaan, miten kokeen tulos on!

        Joten katson, joko taas valehtelet tahi sitten rohkeasti astut, esille ja MUUT KOETELKOON!

        "Syy, miksi en enää vastaa näihin kysymyksiin"
        ja heti alat kieroilemaan!

        Miten Jeesus ja Paavali suhtautui jos joku jatkuvasti kysy samaa asiaa?
        ei vastanut vai iloitsi siitä ja oli valmis vastaamaan, kyllästyksiin asti, kunnes ei enää tule lisää lysymyksiä?

        Fil. 3:1
        Sitten vielä, veljeni, iloitkaa Herrassa! Samoista asioista teille kirjoittaminen ei minua kyllästytä, ja teille se on turvaksi.

        Paavalin aikana oli hyvin hankalaa ja arvokasta eli kallista, kirjoittaa kirjeitä, yksi kirje saattoi maksaa 5000-8000 euroa!
        ja Paavali kirjoitti ahherasti, siihen nähden että itse maksoi ne kirjeet!

        Joten, jos puhut totta, JUMALAN KASVOJEN EDESSÄ, niin toki teet, yhä uudelleen ja uudelleen selkoa selvästi mitä opetat"!

        jos et, niin pidät itseäsi paavi joka on kaiken arvostelun ja koetuksen yläpuolella!

        Joten miten on?
        Teen ketjun ja katson jos tahdot puheesi mukaan toimia, ellet, olet valhtelija joka ei tahdo tehdä selkoa mitä opettaa ja mihin opetus perustuu!


      • näin.se.on
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        Rauhan tervehdys.

        Ensiksikin haluan rohkaista ottamaan uskonaskeleen ja saamaan hyvän omantunnon kasteasiassa. Odota Herraa seurakunta asiassa, sillä Hän johdattaa sinua, kun rukoillen kuljet. Mene sinne, missä on rauha ja vapaus.

        Toiseksi haluan todeta, että en missään kutsu itseäni profeetaksi, en apostoliksi enkä edes evankelistaksi, vaan jos joku haluaa käyttää jotakin titteliä, niin olkoon se saarnaaja.

        Kolmanneksi. Kovasti täällä peräänkuulutetaan ettei saa arvostella, mutta kuitenkin he arvostelevat arvostelemista, jolloin he itse itsensä tuomitsevat, sillä arvostelun arvosteleminen on edelleen arvostelemista. Jokaista julistajaa saa arvostella ja koetella.

        "Minä puhun niinkuin ymmärtäväisille; arvostelkaa itse, mitä minä sanon." 1. Korinttolaiskirje 10:15

        Syy, miksi en enää vastaa näihin kysymyksiin kasteesta, sapatista, kuvanteko kiellosta, ruokasäädöksistä ja muista usein Mooseksen lakiin liittyvistä asioista on se, että olen jo vastannut jo aikanani. Lakihenkisyyttä leimaa kiivailu ja eräässä ketjussa oli lähes 500 kommenttia, joissa käsiteltiin näitä kysymyksiä. Lain alainen ei koskaan löydä rauhaa, jonka Jeesus Kristus antaa.

        "Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo." - Roomalaiskirje 10:2-4

        Tässä on tuore opetukseni lain ja evankeliumin erosta.
        https://www.youtube.com/watch?v=oDB_kg5MHuQ

        Siunauksin ja terveisin, MM.

        >>>Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo." - Roomalaiskirje 10:4<<<

        Tässä kohtaa Raamatussa on vakava käännösvirhe. Kreikkalainen sana TELOS ei tarkoita tässä asiayhteydessä lain loppua vaan päämäärää tai lopputulosta. Jeesus oli lain Messias profetoiden päämäärä tai lopputulos, eikä tietenkään lopettanut lakia. Jeesus täytti laissa olevat Messias profetiat, eikä tietenkään lakkauttanut profetioita. Jeesus itse sanoi, ettei tullut kumoamaan lakia vaan noudattamaan sitä, joten lakia ei ole lopetettu.

        TELOS esiintyy myös jakeessa 1 Tim 1:5, jossa sana on käännetty ihan oikein päämäärä. Ei kai käskyn tarkoitus ole rakkauden lopettaminen. Ei tietenkään, vaan käskyn päämäärä on rakkaus.

        "Kehotuksemme päämääränä on rakkaus, joka tulee puhtaasta sydämestä, hyvästä omastatunnosta ja vilpittömästä uskosta." (1 Tim 1:5)


    • lupausten_perillinen

      Toorajumalan oppi on täysin mahdoton. Mooseksen laissa on kirjoitettu: "Kaikkea, mitä minä käsken, noudattakaa tarkoin. Älkää siihen mitään lisätkö älkääkä siitä mitään ottako pois."
      Mooseksen lakiin ei saa lisätä yhtään mitään. Mutta tooravouhkaajat ovat lisänneet Mooseksen lain kylkeen Uuden liiton ylipapin, Jeesuksen ja Uuden liiton opetukset.
      Toorauskovat ovat tehneet itse sen, mistä he Jeesuksen seuraajia syyttävät: joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi.

      • Kirjakääröt

        "Tulee aika", sanoo Herra, "jolloin minä teen uuden liiton Israelin kansan ja Juudan kansan kanssa. Tämä liitto ei ole samanlainen kuin se, jonka tein heidän isiensä kanssa silloin kun tartuin heidän käteensä ja vein heidät pois Egyptin maasta. Sen liiton he rikkoivat, vaikka minä olin ottanut heidät omakseni, sanoo Herra. "Tämän liiton minä teen Israelin kansan kanssa tulevina päivinä, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän sisimpäänsä, kirjoitan sen heidän sydämeensä. Minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani." (Jes 31:31-33)

        "Ja muukalaiset, jotka ovat liittyneet Herraan, palvellakseen häntä ja rakastaakseen Herran nimeä, ollakseen hänen palvelijoitansa, kaikki, jotka pitävät sapatin eivätkä sitä riko ja pysyvät minun liitossani, ne minä tuon pyhälle vuorelleni ja ilahutan heitä rukoushuoneessani, ja heidän polttouhrinsa ja teurasuhrinsa ovat otolliset minun alttarillani, sillä minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi." (Jes 56:6,7)

        "Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja." (Room 2:27)


    • kamina_kuumaksi

      valhekirjakäärö taas vauhdissa. Pakanuskova, joka täyttää Kristuksen lain on tuomitsva sinut, joka lainkirjaiminesi olet lainrikkoja.
      Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta.
      Yksikään valhejuutalinen ei ole pysrtynyt selittämän , kuinka monta lain kirjainta kuuluu asiaa, joka ilmoiteaan ilman lakia.

      • Kirjakääröt

        "Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo." (Room 3:31)

        "Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla. Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia." (Room 2:12,13)

        "Lihan pyrkimykset sotivat Jumalaa vastaan, sillä ne eivät alistu Jumalan lakiin eivätkä voikaan alistua. Ne, jotka elävät turmeltuneen luontonsa mukaisesti, eivät voi olla Jumalalle mieleen." (Room 8:7,8)

        "Näette siis, että ihminen osoittautuu vanhurskaaksi tekojen, ei yksistään uskon perusteella." (Jaak 2:24)


    • kamina_kuumaksi

      Valhekirjakääröt taas vouhkaamassa laista. Valhettelija on helppo tunnistaa, sillä Jumalan tosi kirjakäärö puhuu Jeesuksesta.
      Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta."
      Valhekirjakääröt kirjoittaa päinvastoin kuin Jumalan Sana ilmoittaa. Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta.
      Valhekirjakääröt on ottanut lain omaksi jumalakseen. Hän on epäjumalanpalvelija.

      • Kirjakääröt

        "Sitten JEESUS puhui väkijoukolle ja opetuslapsilleen: "Mooseksen istuin on nyt lainopettajien ja fariseusten hallussa. Tehkää siis niin kuin he sanovat ja noudattakaa heidän opetustaan. Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista." (Matt 7:21-23)

        "Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia." (Room 2:13)

        "Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?" (Room 6:16)

        "Näette siis, että ihminen osoittautuu vanhurskaaksi tekojen, ei yksistään uskon perusteella." (Jaak 2:24)


      • kamina_kuumaksi
        Kirjakääröt kirjoitti:

        "Sitten JEESUS puhui väkijoukolle ja opetuslapsilleen: "Mooseksen istuin on nyt lainopettajien ja fariseusten hallussa. Tehkää siis niin kuin he sanovat ja noudattakaa heidän opetustaan. Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista." (Matt 7:21-23)

        "Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia." (Room 2:13)

        "Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?" (Room 6:16)

        "Näette siis, että ihminen osoittautuu vanhurskaaksi tekojen, ei yksistään uskon perusteella." (Jaak 2:24)

        Jeesuksen aikaan Mooseksen istuin oli lainopettajien ja fariseusten hallussa. Samaiset Mooseksen istuimella istuvat vaativat Jeesusta ristiinnaulittavaksi. Nykyään Mooseksen istuin on toorajumalan palvelijoitten hallussa.
        Toorajumalan palvelijan, valhekirjakääröön on kirjoitettu, että ihmisiä pitää uhrata. Mooseksen laissa ei ole ihmisuhrikäskyä.
        Miksi valhekirjakääröt ei noudata Mooseksen lain sapattikäskyä?


      • Kirjakääröt
        kamina_kuumaksi kirjoitti:

        Jeesuksen aikaan Mooseksen istuin oli lainopettajien ja fariseusten hallussa. Samaiset Mooseksen istuimella istuvat vaativat Jeesusta ristiinnaulittavaksi. Nykyään Mooseksen istuin on toorajumalan palvelijoitten hallussa.
        Toorajumalan palvelijan, valhekirjakääröön on kirjoitettu, että ihmisiä pitää uhrata. Mooseksen laissa ei ole ihmisuhrikäskyä.
        Miksi valhekirjakääröt ei noudata Mooseksen lain sapattikäskyä?

        JEESUS: "Suurempaa rakkautta ei kukaan voi osoittaa, kuin että antaa henkensä ystäviensä puolesta. Te olette ystäviäni, kun teette sen minkä käsken teidän tehdä." (Joh 15:13,14)

        "JEESUS vastasi hänelle: "Miksi sinä minulta hyvästä kyselet? On vain yksi, joka on hyvä. Jos haluat päästä sisälle elämään, noudata käskyjä." (Matt 19:17)

        JEESUS: "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi." (Matt 5:17-19)

        JEESUS: "ja minä tiedän, että hänen käskynsä antaa ikuisen elämän. Kun puhun, puhun siis niin kuin Isä on minun käskenyt puhua." (Joh 12:50)


      • kamina_kuumaksi
        Kirjakääröt kirjoitti:

        JEESUS: "Suurempaa rakkautta ei kukaan voi osoittaa, kuin että antaa henkensä ystäviensä puolesta. Te olette ystäviäni, kun teette sen minkä käsken teidän tehdä." (Joh 15:13,14)

        "JEESUS vastasi hänelle: "Miksi sinä minulta hyvästä kyselet? On vain yksi, joka on hyvä. Jos haluat päästä sisälle elämään, noudata käskyjä." (Matt 19:17)

        JEESUS: "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi." (Matt 5:17-19)

        JEESUS: "ja minä tiedän, että hänen käskynsä antaa ikuisen elämän. Kun puhun, puhun siis niin kuin Isä on minun käskenyt puhua." (Joh 12:50)

        Valhekirjakääröt jatkaa sama typerää lain vouhkaamista. Ethän itsekään noudata lakia. Lakiin kuulu myös eläinuhrit.
        Vai olletko sinä täysin synnitön ja pidät koko lain, vaikka et pidäkään sapattia? Mooseksessa on kirjoitetuna niin, jos hän on vikapää johonkin sellaiseen, tunnustakoon sen, mitä on rikkonut, ja tuokoon hyvityksenä Herralle rikkomuksesta, jonka hän on tehnyt, naaraspuolen pikkukarjasta, uuhen tai vuohen, syntiuhriksi; ja pappi toimittakoon hänelle sovituksen hänen rikkomuksestansa.
        Koskaa meinaat tuoda papille lampaan uhrattavaksi?


      • veliseurakunnasta
        kamina_kuumaksi kirjoitti:

        Valhekirjakääröt jatkaa sama typerää lain vouhkaamista. Ethän itsekään noudata lakia. Lakiin kuulu myös eläinuhrit.
        Vai olletko sinä täysin synnitön ja pidät koko lain, vaikka et pidäkään sapattia? Mooseksessa on kirjoitetuna niin, jos hän on vikapää johonkin sellaiseen, tunnustakoon sen, mitä on rikkonut, ja tuokoon hyvityksenä Herralle rikkomuksesta, jonka hän on tehnyt, naaraspuolen pikkukarjasta, uuhen tai vuohen, syntiuhriksi; ja pappi toimittakoon hänelle sovituksen hänen rikkomuksestansa.
        Koskaa meinaat tuoda papille lampaan uhrattavaksi?

        Kirjakääröt siteeraa Raamatun jakeita ja nyt siteerasi Jeesuksen sanoja.
        Sinä herjaat sanoja niitä valheeksi ja typeriksi jutuiksi. Miten kehtaatkin tehdä tuollaista?
        Miten luulet pääseväsi taivasten porteista sisälle, kun sanot Jeesuksen olleen valehtelija??? Jeesus ei valehdellut koskaan, ei koskaan!!!
        Jeesus ei puhunut typeriä, ei koskaan!!!

        Kuka vanhurskas uskova käyttäisi nimimerkkinä kamina_kuumaksi??? Ei kukaan!!!!!!!!!

        Sinussa on demoni!!!

        Voitko kertoa, mikä on sinun helluntaiseurakuntasi nimi?


      • kamina_kuumaksi
        veliseurakunnasta kirjoitti:

        Kirjakääröt siteeraa Raamatun jakeita ja nyt siteerasi Jeesuksen sanoja.
        Sinä herjaat sanoja niitä valheeksi ja typeriksi jutuiksi. Miten kehtaatkin tehdä tuollaista?
        Miten luulet pääseväsi taivasten porteista sisälle, kun sanot Jeesuksen olleen valehtelija??? Jeesus ei valehdellut koskaan, ei koskaan!!!
        Jeesus ei puhunut typeriä, ei koskaan!!!

        Kuka vanhurskas uskova käyttäisi nimimerkkinä kamina_kuumaksi??? Ei kukaan!!!!!!!!!

        Sinussa on demoni!!!

        Voitko kertoa, mikä on sinun helluntaiseurakuntasi nimi?

        Olette naurettavia, eikö teille riitä ylläpidossa, että kaivatte Ip-osoitteen? Vaaditte: Voitko kertoa, mikä on sinun helluntaiseurakuntasi nimi?
        Meinaatteko tulla kivittämään?
        Meinaatteko, etteivät vanhurskaat voi lämmittää? Onko teidän lain mukaan lämmitäminen kielletty?
        Valhekirjakääröt täällä valehtelee Raamatun silppuineen.
        Olisit kirjoittanut: veli saatanan synagoogasta, niin olisit kerrankin kirjoittanut totta.


      • kamina_kuumaksi
        kamina_kuumaksi kirjoitti:

        Olette naurettavia, eikö teille riitä ylläpidossa, että kaivatte Ip-osoitteen? Vaaditte: Voitko kertoa, mikä on sinun helluntaiseurakuntasi nimi?
        Meinaatteko tulla kivittämään?
        Meinaatteko, etteivät vanhurskaat voi lämmittää? Onko teidän lain mukaan lämmitäminen kielletty?
        Valhekirjakääröt täällä valehtelee Raamatun silppuineen.
        Olisit kirjoittanut: veli saatanan synagoogasta, niin olisit kerrankin kirjoittanut totta.

        On teillä selvittämissä, missähän mahtaa olla Kyroe helluntaiseurakunta???


      • hkf
        kamina_kuumaksi kirjoitti:

        Olette naurettavia, eikö teille riitä ylläpidossa, että kaivatte Ip-osoitteen? Vaaditte: Voitko kertoa, mikä on sinun helluntaiseurakuntasi nimi?
        Meinaatteko tulla kivittämään?
        Meinaatteko, etteivät vanhurskaat voi lämmittää? Onko teidän lain mukaan lämmitäminen kielletty?
        Valhekirjakääröt täällä valehtelee Raamatun silppuineen.
        Olisit kirjoittanut: veli saatanan synagoogasta, niin olisit kerrankin kirjoittanut totta.

        Kamalaaa, kamina_kuumaksi, sinussa on riivaajahenki.


      • kamina_kuumaksi
        hkf kirjoitti:

        Kamalaaa, kamina_kuumaksi, sinussa on riivaajahenki.

        Valhejuutalaisilla ei ole mitään muuta sanottaa, kuin valheellinen syytös. Olette naurettavia!!!


      • dfss
        kamina_kuumaksi kirjoitti:

        Valhejuutalaisilla ei ole mitään muuta sanottaa, kuin valheellinen syytös. Olette naurettavia!!!

        Sinä herjaat lakkaamatta Jumalan Sanaa, suoria siteerauksia Raamatusta. Ei ole tuulesta temmattu se, että sinussa on riivaajahenki.

        Ilm 12:17 Lohikäärmeen raivo yltyi, ja se lähti sotimaan naisen muita lapsia vastaan, niitä, jotka ovat uskollisia Jumalan käskyille ja Jeesuksen todistukselle.

        Dan 7:25 Uhmaten hän puhuu Korkeinta vastaan, tuhoaa Korkeimman pyhiä ja pyrkii muuttamaan juhla-ajat ja lain.

        Ilm 13:6 Niin se avasi suunsa ja alkoi herjata Jumalaa. Se herjasi hänen nimeään ja hänen asuinsijaansa ja niitä, jotka asuvat taivaassa.
        7 Sille annettiin myös lupa käydä taisteluun pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja niin sen valtaan annettiin kaikki heimot, kansat, kielet ja maat.


    • Kiitos Jumalalle Mauno Mattilasta että on päässyt Vapaiksi menestys ja uuskarsimaattisen hengestä joka tekee tuhoa Suomessa !!

      • ukh

        Oletko sokea ja ymmärtämätön??? Mattila ei ole tehnyt parannusta. Hän on vain vaihtanut torontolaisuuden toiseen äärilaitaan ja jatkaa sekä eksyttämistä että väärien profetoiden levittämistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe