Petri Paavola kumosi lain ja niin opetti

PaavolaOnVääräProfeetta

Petri Paavola jatkaa Jumalan Sanan vääristelyä. Hän ottaa uusimmassa artikkelissaan kantaa siihen, että Vanhan liiton aikana oli kuoleman rangaistus, mutta uuden liiton aikana se on poistettu. Aluksi sanon omana mielipiteenä, että vain esivallalla on oikeus toimeenpanna tuomoita, joten kellään ei ole omankäden oikeutta surmata ketään. Suomen puolustusvoimilla on oikeus puolustaa maata aseilla, koska se on viranomainen.

Mutta Raamattu ei kerro mitään sellaisesta, että Jeesus tai kukaan muukaan olisi poistanut kuoleman rangastuksen. Raamatussa ei ole mitään sellaista opetusta, että jokin kohta laista olisi muuttunut. Jeesus sanoi, että laki pysyy voimassa niin kauan kuin taivas ja maa häviävät pois. Petri Paavola on ruvennut säätämään lakia yli Jumalan. Petri Paavola opettaa enemmän, kuin mitä Raamatussa on.

Petri Paavola kirjoittaa artikkelissa 'Uskonnollinen terrorismi': "Miksi Jumala salli kuolemanrangaistuksen Vanhan Liiton aikana, mutta ei enää Uuden Liiton ajassa? Herran Jeesuksen sovitustyö poisti maalliset kuolemanrangaistukset ja Vanhan Liiton aikainen maailma oli sen verran erilainen kuin aika mitä elämme, jonka tähden Jumala salli kuolemanrangaistuksen. Itse ymmärrän ja ajattelen Jumalan kansalla olleen Vanhan Liiton aikana huonommat lähtökohdat siveellisen ja oikeudenmukaisen elämän toteuttamiseen kuin Uuden Liiton ajassa ja siksi Jumala salli kuolemanrangaistuksen turvaksi ja suojaksi pahuutta vastaan. "

Tällaisesta lain vääristelystä on Jeesus antanut varoituksen. Se joka niin tekee, häntä kutsutaan taivasten valtakunnassa kaikkein vähäisimmäksi/pienimmäksi. Jeesus lisäksi varoitti, että jos ette noudata pappeja paremmin Jumalan tahtoa, niin ette pelastu taivaaseen. Jos ette noudata Petri Paavolaa paremmin Raamattua, ette pelastu taivaaseen. Joko alatte heräämään tämä opettajien perässä juokseva yleisö.

Raamatun ilmoituksen mukaan Petri Paavolaa tullaan kutsumaan taivasten valtakunnassa kaikkein pienimmäksi (Joh 20:22,23). Petri Paavola ei voi mitenkään vältää tätä tosiasiaa.

Mt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

2 Piet 3: 15 ...Näinhän myös rakas veljemme Paavali on hänelle annetun viisauden mukaisesti teille kirjoittanut. 16 Samaa hän sanoo kaikissa kirjeissään, joissa puhuu näistä asioista. Niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, mitä tietämättömät ja haihattelevat ihmiset omaksi tuhokseen vääristelevät niin kuin kaikkia muitakin pyhiä kirjoituksia.

22

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Igljb

      On se vaan hyvä käydä ev.lut. messussa ei tarvi murehtia kaiken maailman eksytyksistä. Suosittelen.

      • lkölkölkök

        Suurimpia eksyttäjiä ovat luterilaiset papit. Luterilaisesta kirkosta on tullut porttikirkko.


    • m..o.t
      • Ögkvv

        Paavola sitä ja Paavola tätä


      • asfdasdfasfd
        Ögkvv kirjoitti:

        Paavola sitä ja Paavola tätä

        Paavolan synnit paljastuvat.


    • Voihanvitalis

      Raamattukin puhuu itsensä pussiin. Matt.10:34. Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. Jes.9:5. Rauhanruhtinas.

      • dfgdfgsdfgsd

        Se tarkoittaa sitä, että uskova saa rauhan Kristuksessa. Mutta se kertoo myös siitä, että se joka tulee uskoon, voi saada sukulaisten vihat päälleen. Sukulaisten viha ei tosiuskovaa hetkauta, koska hänellä on rauha sydämessään. Näin se menee.


    • kjhgfds

      #Suomen puolustusvoimilla on oikeus puolustaa maata aseilla, koska se on viranomainen.#

      Kun/Jos sotilas tappaa vastoin omaa tahtoa, niin sen rikoksen on Jeesus sovittanut
      ja
      esivalta joka sotilaan määrää tappamaan tai hänet tapetaan sotaoikeuden tuomion saanena niin esivalta saa tuomion.

      Jos ei noin olisi, niin YMMÄRTÄVÄISTEN käsityksen mukaan meidän pitäs uskoa, siis USKOA että Stalinen, Hitlerin, Husseinin jopa kristittyjen jne esivaltojen satojen miljoonien ihmisten tappamis rikokset olisIvat muka Jumalan tahdon määräämiä! Niin ei ole, EI EDES NOITAROVIOILLA TAPETTUJEN SUOMALAISTENKAAN SUHTEEN.

      • m..o.t

        Jos nyt poimit vuorisaarnan irralleen Raamatusta, niin saat väärän kuvan siitä, mitä Jumala tarkoittaa. Jeesus eli Israelin Jumala sanoi Joosualle, että ole luja, kun Joosuan piti Israelin armeijan johtajana valloittaa Israel.

        Jeesus sanoi lähellä ristiinnaulitsemistaan opetuslapsilleen, että myykää viitta ja ostakaa miekka. Ajat olivat silloin vaaralliset ja opetuslasten tuli varautua puolustamaan itseään aseella.

        Luuk. 22: 36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

        Paavali sanoi, ettei esivalta kanna turhaan miekkaa ja esivallan tehtävä on toimeenpanna Jumalan rangaistus rikoksen tekijöille. Apostolien tekojen kirjassa jopa sadanpäällikkö eli armeijan upseeri Kornelius sai kunnian saada Pietari kotiinsa. Heidät kastettiin ja he saivat Pyhän Hengen lahjaksi.

        Raamattua ei saa lukea valikoiden. Raamatusta tulee hyväksyä kaikki sanat.


    • mjbnhgvbfgv

      Jeesus on vahvistanut Jumalan Moosekselle antaman Lain ja sen mukaan tappaminen on rikos "älä tapa" käskyn mukaisesti.

      uskoissa eksyttäjät kieroilevat.
      Esim. "minä olen herra sinun jumalasi" on luterilaisten jumala joka "sinulla ei saa olla muita jumalia" kielsi/kieltää palvelemasta Jumalaa ja Jeesusta ja siten rikollisuuden kristittyjen "älä tapa" käsky saatanaa palvelevan herra jumalan käskystä on "älä ole tappamatta kun jumala palvelijoineen niin käskee."
      Noin se toimi 99 vuotta sitten suomessa, kirkko oli valkoisten puolella yhtenä osapuolena rikollisuudessa tapattamassa omia uskovaisia.

      Tappamisen suhteen armon antaminen ON YKSIN, AINOASTAAN JUMALAN VALTAKUNNAN OIKEUS.

      • Jhkhgj

        "Noin se toimi 99 vuotta sitten suomessa, kirkko oli valkoisten puolella yhtenä osapuolena rikollisuudessa tapattamassa omia uskovaisia."

        En tunne sisällissotaa. Mutta olisiko punaisten voitto ollut Suomelle hyvä? Selittäkää jotka tiedätte.


      • m..o.t

        Paavali sano, ettei esivalta kanna turhaan miekkaa. Tavallinen ihminen ei saa surmata, mutta esivalta saa käyttää voimaa tehtävänsä suorittamiseksi, jos pysyy säädästen sisällä eikä riko Jumalaa vastaan.


      • jlkjljljökjljk

        Kymmenessä käskyssä ei kuudes käsky ole älä tapa vaan älä murhaa. Murhaaminen on laitonta viattoman ihmisen tappamista. Puolustusvoimat saavat käyttää voimaa, jos joku armeija hyökkää maahan. Kuudennen käskyn sisällöstä on tässä hyvä viiden minuutin opetusvideo:

        https://www.youtube.com/watch?v=0RENPaY043o


    • näin.on

      Petri Paavola väittää, että Uusi liitto olisi kumonut homoseksuaalien kuoleman tuomion. Paavali vahvisti sen, että tämä rangaistus on edelleen voimassa. Petri Paavolan oma oppi on Paavalin opetuksen kanssa ristiriidassa.

      1 Tim 1:8 Me tiedämme, että laki on hyvä, jos sitä käytetään lain tarkoituksen mukaisesti. 9 Eihän lakia ole säädetty kunnon ihmisten takia, vaan lain ja järjestyksen rikkojien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien ja pyhänhäpäisijöiden, isän- ja äidinmurhaajien, tappajien, 10 siveettömien, miesten kanssa makaavien miesten, ihmisten sieppaajien, valehtelijoiden, valapattojen ja ylipäänsä kaikkien sellaisten takia, jotka toimivat vastoin tervettä oppia. 11 Näin sanoo iäti ylistettävän Jumalan kirkkautta julistava evankeliumi, joka on minulle uskottu.

    • hämmästyttää

      Suomi24 palstalle on tullut viime aikoina koko ajan avauksia Paavolasta. Näyttää siltä, että jokaisesta Paavolan kirjoituksesta on tehty arvosteleva artikkeli. Ei kuitenkaan voi väittää vastaan. Kriitikot ovat osanneet löytää kummallisuuksia Paavolan kirjoituksista. Paavola kertoo, että hänelle puhuu Jumala. Mutta sitten hän muuten puhuu enemmän tai vähemmän soopaa. Näyttää vahvasti siltä, että Paavolan aika alkaa olla finitto. Mies on niin ryvettynyt, ettei kaverilla ole enää uskottavuutta. On se kumma juttu, että hellareiden opettajat ovat tällaisia.

      • fdgdgdfgdfgd

    • uudenliitonaika

      Jumalalla on itsellään valta tuomita kuolemaan uuden liiton ajassa mut seurakunnalla ei kyl oo enää oikeutta langettaa kuolemantuomion saati tappaa ihmisiä syntien tähden. Älkää ny enää menkö vanhan liiton alle.

      • m..o.t

        Esivalta hoitaa nämä rankaisujutut. Mutta Uuden ja Vanhan liiton välillä ei ole mitään eroa lain suhteen. Uuden liiton aikana laki on voimassa ja sitä noudatti Uuden liiton aikana mm. Paavali:

        Ap.t. 25: 7 Paavalin saavuttua kerääntyivät Jerusalemista tulleet juutalaiset hänen ympärilleen ja ahdistivat häntä monin raskain syytöksin. He eivät kuitenkaan kyenneet näyttämään syytöksiään toteen. 8 Paavali kiisti ne sanoen: "Mitään väärää en ole tehnyt, en juutalaisten lakia, en temppeliä enkä keisaria vastaan."

        Ap.t. 28: 17 Kolmen päivän kuluttua Paavali kutsui juutalaisten johtomiehet luokseen. Kun nämä olivat saapuneet, hän sanoi: "Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole millään tavoin rikkonut kansaamme enkä isiltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on tuotu vangittuna tänne.. ..21 Juutalaiset vastasivat: "Emme ole saaneet Juudeasta mitään kirjettä, jossa kerrottaisiin sinusta, eikä kukaan veljistä ole täällä käydessään puhunut sinusta pahaa, ei julkisesti eikä yksityisesti.


    • PP.puhuu.paskaa

      Petri Paavola puhuu paskaa.

      • näin.on

    • C_E_O

      Petri Paavola on aika tyypillinen vapaan suunnan pappi. Kun Paavolan toimintaa on katsottu suurennuslasilla, niin paljonhan on löytynyt opetukesta heikkouksia. Näyttää siltä, ettei Paavolan toiminta täytä Jeesuksen vaatimuksia. Samalla tavalla ei taida täyttää juuri kenenkään vapaan suunnan papin toiminta.

      Pääseekö silloin kukkaan pappi taivaaseen? No jos ei pääse, niin ei pitäisi olla yllätys. Raamatussa on paljon opetusta siitä, miten huonosti raamattuopettaja opettavat evankeliumia. Parannuksen tehneet publikaanit ovat menneet ennenkin taivaaseen ja raamatuopettajat joutuneet helvettiin.

    • PasiToivonen

      >>Paavali sano, ettei esivalta kanna turhaan miekkaa. Tavallinen ihminen ei saa surmata, mutta esivalta saa käyttää voimaa tehtävänsä suorittamiseksi, jos pysyy säädösten sisällä eikä riko Jumalaa vastaan. >>

      Missä menee raja? Entäpä jos esivalta päättää että kaikki ortodoksit/katoliset Suomessa pitää tappaa?

      Tai jos esivalta päättää että nyt Suomeen tulee kieltolaki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      305
      3110
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1592
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1390
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      80
      1277
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      270
      1201
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      144
      857
    Aihe