asevarkaat - Matti Lukkari

s.partacus

TimoEspoosta on vaatinut Lukkarin kirjaa "Asekätkentä" kommentoitavaksi. Olkaa kuulolla, se tulee esiin lähipäivinä ehkä viikon sisällä.
Pikaselauksen perusteella myönteiset huomiot. Lukkari kertoo tuomitut varkaat nimeltä. Niitä on papeista lukkkarin kautta talonpoikiin. Lisäksi löytyy komea lista kenraaleista alempiarvoisiin upseereihin ja jotka rikkoivat varastamisen ohessa sotilasvalansa. Eversti Matti Lukkarin oma isä on tuomittujen varkaiden joukossa. Varkaiden listasta pisteet Matti Lukkarille. Matti Lukkari on syntynyt 1 936 eikä siis itse osallistunut rötöksiin.
Väärä ilmianto on heti alussa otsikon "Lukijalle" alla. Siinä Lukkari väittää varastamisen olleen nuorten upseerien idea. Nuoret upeerit, siis kenraalien alapuolella ja poliittisen johdon ulottumattomissa olleet olisivat armeijalta ja poliittiselta johdolta salaa kyenneet varastamaan 30 000 sotilaan vahvuisen asemäärän. Uskokoon ken voi. Jos uskoo, maailmassa tapahtuu monta ihmeellistä asiaa. Varastettuja aseita muuten piilotettiin kuolleiden suojeluskuntalaisten hautoihin arkkujen alle ja niitä lienee siellä vieläkin. Onnistuuko muuten taivaasenpääsy varastetut aseet kropan alla?
Olkaa kuulolla. Kohta tulee analyysi asevarkaan pojan selostuksesta silloisista tapahtumista. Tämä keritään vielä ennenkuin SS hallitus jatkaa kansan kurittamista ja johon kansalaisten katseet kohdistuvat.

41

1354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yya_fani

      Matti Lukkari on rehti myöntäessään isänsä olleen asevaras. Armeijan aseiden varastamiseen liittyy luonnollisesti poliittinen aspekti. Maassa oli rauhantila. Liittoutuneiden valvontakomissio valvoi rauhanehtojen toteutumista. Aseiden varastajilla oli muu motiivi kuin rauhanehtojen toteuttaminen. Rauhanehtoihin kuului natsiarmeijan maastakarkoittaminen.
      Antaako Matti Lukkari vastauksen miksi aseita varastettiin? Vasemmistolaisissa piireissä Lukkarin persoona on melko tuntematon. Kirjako on kirjoitettu vuonna 1 984?

      • Vaikka sitä kirjaakaan ei ole käsillä niin Lukkarin käsitys ja mielipide selviää loistavasti seuraavasta wiki lainauksesta:

        "Matti Lukkari on korostanut asekätkennän sisäpoliittisesta roolia varoituksena vasemmiston ”barrikadilinjalle”. Hänen lainaamansa Arvo Tuomisen mukaan asekätkentä oli yksi ratkaisevista tekijöistä, jotka johtivat ”ministerilinjan” voittoon kommunistien sisäisessä kamppailussa 1945. Asekätkentä, varsinkin, kun sen todellista laajuutta ei varmasti tiedetty, hillitsi kommunistien vallankaappaushankkeita Suomessa vuonna 1948 ja vaikutti estävästi myös Andrei Ždanovin pyrkimyksiin osoittamalla maailmalle, että suomalaisten puolustustahto oli hävityn sodan jälkeenkin otettava vakavasti. Suomessa tiedettiin Stalinin ”kruununprinssinä” pidetyn Ždanovin johtaneen Viron liittämistä Neuvostoliittoon vuonna 1940 ja uskottiin, ettei niin mahtavaa miestä ollut lähetetty Suomeen vain hallinnollista tehtävää varten."

        Tämän mukaan asekätkentä sinänsä auttoi Suomen säilymisessä demokratiana vaikka niitä aseita ei käytettykään aktiivisti.

        Kannattaa komuloisenkin alkaa nauttimaan siitä onnesta, että kommunismi on kukistettu ja ihmiset saavat elää vapaina demokraattisessa maailmassa.


    • Ei niitä aseita varastettu vaan hajavarastoitiin jotta ne saataisiin nopeammin käyttöön tilanteen niin vaatiessa.

      On teillä komuloisilla ongelma vanhoissa kohta 100 vuotta maan povessa hautuneista aseista mutta tuon perusoppinne eteenpäin menon hyväksi ei löydy yhtäkään lausetta.

      Miten te oikeasti ajattelette ase varastoinnin tai kätkennän kasvattavan mahdollisuuksianne säilyä puoluerekisterissä seuraavissa vaaleissa vai joko olette alkaneet kerätä taas uusia nimilistoja?

      Nyt vain pitäisi saada lakimuutos aikaan jossa sen kannatuslapun kirjoittaja sitoutuu ainakin 5 vuoden jäsenmaksuihin ja puolueeseen liittymiseen.

      Eikö päivän, siis tämän päivän ongelmat puolueen kannatuksessa ole tärkeämpi asia kuin kenen haudasta joskus tulevaisuudessa arkun alta löytyy vanha kivääri tai Suomi konepistooli ja pari laatikkoa panoksia niihin?

      Olette täysin väärillä jäljillä uskontonne pelastamisessa kadotukselta joka teitä uhkaa jo tässä elämässänne jos ette kiireesti keksi millä kansan luottamusta saisitte nousemaan. Vanhoilla kivääreilläkö te sen kuvittelette tapahtuvan?

    • Suojeluskuntahenkisten porvarien ei tule polttaa päreitään liian aikaisin. Ne palavat vuorenvarmasti joka tapauksessa.
      Eversti Matti Lukkari tulee olemaan yhtenä muiden mukana parhaimpia todistajia kommunistien sodanjälkeisten analyysien vahvistajana. Seikassa on epäoleellista se, että hän muiden mukana mukana yrittää päästää isänsä pannasta. Kaavaakin näyttää olevan tuttu. Sodan jälkeen natsihenkiset porvarit ahkeroivat aivonystyröillään ahkerasti kuinka selvitä rauhanteon jälkeen viholliseksi muuttuneen natsisakssn kanssa suunnitellusta vallankaappausyrityksestä. Maanpetos on täysin oikea sana asevarkaiden mafiasta. Aatelkaapa tilannetta, jossa joku ryhmä vehkeilee vihollisen tuella isänmaan etuja, uutta ulkopolitiikkaa vastaan.
      Lukkarin kirja näyttää vahvistavan suojeluskuntapravdan ts. valehtelun mekaniikan. Suomen kansalle ja varsinkin nuorisolle tuotiin toinen kuva kuin mistä 1 944- 45 oli kyse. Aseiden varastaminen hyväksyttiin, koska sitä ei voinut kiistää. Varasmafia korkeiden poliittisten voimien tuella päätti selvitä sillä, että sen kerrottiin olevan kommunistien tappamista varten tai venäläisten miehityksen estämiseksi tai molempia yhdessä.
      Lukkarin kirja on mainio opus porvaripravdasta "Suomalaiset fasistit" kirjan tieteellisempää tutkimusta vasten. Lukkarin kirjan "todistusaineisto" perustuu paljolti ulkomaille paenneiden natsien haastatteluihin. Saksan natsien suuntaan toiminut yhdysmies Lauri Törni oli jo kuollut ja hän ei voinut sanoa mitään petoksestaan vihollismaan kanssa.
      Odottakaa. Kyllä Lukkari paljastaa porvaripravdan. Tahtomattaan. Opus analysoidaan. pappien osuutta myöten. Ilman pappeja suojeluskuntalaisten luiden alle hautoihin ei voinut kätkeä varastettuja aseita. Luterilaisen kirkon fasistinen menneisyys näyttää olevan oletettuakin mustempi. Jeesuksen ilosanoma taivaallisesta paratiisista katettiin aseilla suojeluskuntalaisten luiden seassa kun 1 918 saarnattiin evankeliumia punakaartilaisten lasten surmaamisen oikeutukseksi. Lukkarin kirjan varasmafian jäsenissä on monta pappia piispoista alkaen.

      • Mitä sanot kommunistien ja fasistien yhteisprojektista jota myös II maailmansodaksi kutsutaan. Yhdessähän ne siitä sopivat aluksi ja alkoivat nuottiensa mukaan Puolen ryöstöllä. Ota se käsittelyyn!

        Jos komut ja fasistit voivat olla yhteistyössä niin miksi olisi meidän virheellistä ottaa fasistien apua vastaan? Selvitä tuokin juurta jaksain kuten tapasi on.


      • Extyökkäri kirjoitti:

        Mitä sanot kommunistien ja fasistien yhteisprojektista jota myös II maailmansodaksi kutsutaan. Yhdessähän ne siitä sopivat aluksi ja alkoivat nuottiensa mukaan Puolen ryöstöllä. Ota se käsittelyyn!

        Jos komut ja fasistit voivat olla yhteistyössä niin miksi olisi meidän virheellistä ottaa fasistien apua vastaan? Selvitä tuokin juurta jaksain kuten tapasi on.

        Puolen = Puolan! Sorry


      • WSiege

        Asiaa tutki aikanaan punainen Valpo, nimi kertoo jo paljon.

        Yhtään asekätkentään osallistuneista ei syytetty eikä tuomittu varkaudesta.

        Miksi Valpo ei käyttänyt tätä syyteperustetta vaan oli laadittava taannehtiva laki jotta nämä isänmaan etua ajatelleet saatiin tuomiolle?


      • ujllluyu

        ”Varasmafia korkeiden poliittisten voimien tuella päätti selvitä sillä, että sen kerrottiin olevan kommunistien tappamista varten tai venäläisten miehityksen estämiseksi tai molempia yhdessä.”

        Tämän suuntaiseen historia tarinaan minäkin olen uskonut ”Asekätkentä” ja sitä perusteltu myös sillä, että miten muille baltian maille kävi heti sodan jälkeen - Etenkin ne mitkä olivat natsi-Saksan kanssa veljeilleet.

        Suomi taisi olla poikkeuksena ainut Neuvostoliiton rajanaapuri mille ei käynyt samoin... Johtuen ehkä pitkälle myös siitä, että Teheranissa 1943 liittoutuneiden järjestämässä konferensissa Suomenkin kohtalosta alustavasti päätettiin, ”Suomi kävi kaikesta huolimatta erillissotaa” ja tähän taipui myös Neuvostoliitto.


    • Varoitin teitä tolvanat: Älkää polttako päreitänne liian aikaisin. Ne palavat vielä monta kertaa.
      Aloituksen aihe ei ole toiseen maailmansotaan johtaneet syyt vaan Suomen tapahtumat välirauhan solmimisen jälkeen ja siitä miten myöhemmin porvaripravda yritti selviytyä. Miten maanpetos ja puhdas varastaminen pikkuhiljaa yritettiin muuttaa isänmaalliseksi teoksi. Teemaan liittyy jälkikäteen ylipäänsä suomalaisen fasismin peseminen puhtaaksi. Valkoisen vallan terrorin pyyhkiminen pois kansan muistista. Muistakaa, että varkaiden johtoryhmässä oli henkilöitä, jotka kertoivat totuuden kapinan valmistelusta Saksan SS:n johdolla, silloisen vihollismaan johdolla. Lauri Törni oli yksi keskeinen persoona yhdysmiehenä natsien suuntaan toimissa isänmaan etuja vastaan. Törni petti isänmaansa. Pelkuri autettiin vankilasta ja salakuljetettiin pakoon.
      Varastaminen myönnettiin ettei tärkeämpi totuus tulisi julki. Varastaminen on puhdas kriminaalirikos. Se on sitä vieläkin. Rikoslaki oli sotien jälkeenkin jo olemassa.
      Älkää polttako proppujanne liian aikaisin. Ne palavat kuitenkin. Tämä huomautus suojeluskuntahenkisille.

      • W.Siege

        Jätit vastaamatta miksi Valpo ei aikanaan tutkinut juttua varkautena?

        Ei kukaan propujaan polta sinut selvä valehteleminen vaan naurattaa.

        Erikoislaki

        Asekätkennän tutkintaa hidasti – paitsi jutun valtaviksi paisuneet mittasuhteet ja monien tutkijoiden taitamattomuus – ennen kaikkea se, ettei ollut olemassa lakia, jonka nojalla olisi voitu nostaa syytteet jutun vuoksi pidätettyjä henkilöitä vastaan. Asekätkijöiden tuomitsemiseksi laadittiin kuitenkin taannehtiva laki samaan tapaan kuin sotasyyllisistäkin. Pekkalan hallitus antoi vasta elokuussa 1946 eduskunnalle esityksen "laiksi aseellisen toiminnan luvattoman valmistelun rankaisemisesta eräissä tapauksissa",[17].

        Lakiesityksen mukaan asekätkentään osallistuneita voitiin rangaista vankeudella tai enintään kuuden vuoden kuritus­­huone­­tuomiolla. Henkilöt, jotka olivat väärin­käyttäneet valtaa, joka heillä oli viran tai toimen perusteella, tai jotka olivat jatkaneet toimintaa vielä asian tutkinnan ja selvittämisen aikana, voitiin tuomita jopa kahdeksaksi vuodeksi kuritus­­huoneeseen. Rangaistus voitiin kuitenkin tuomita ehdollisena monissa sellaisissakin tapauksissa, jossa näin ei muiden rikosten osalta olisi voitu tehdä. Ensimmäisenä oikeus­asteena lain nojalla nostettavia syytteitä käsiteltäessä oli Sotaylioikeus. Laki oli säädettävä perustus­lain säätämis­järjestyksessä, mutta asian luonteen vuoksi se oli julistettava kiireelliseksi


    • "Jätit vastaamatta miksi Valpo ei aikanaan tutkinut juttua varkautena?"
      Syyte nostettiin maanpetoksesta. Valtion aseiden varastaminen ohi armeijan ja hallituksen pienen upseerikunnan organisatorisesti johtamana. Varastaminen sisältyi syytteeseen sanomattakin.

      Valpolla ja syyttäjillä ei ollut tarkkaa tietoa maanpetoksen laajuudesta. Yhteydestä Saksan natseihin ja siitä, että operaation todellinen johtaja oli vihollismaamme Saksan SS järjestö. Suomi kävi tuolloin sotaa Saksaa vastaan Lapissa. Maanpetos on ilmeinen vaikkei alimmille suojeluskuntalaisille varkaille sitä olisi kerrottukaan.

      Kansan Uutisten sivustolla nykyaikana vieläkin hiukan sekoillaan natsihteydestä vaikka teemaa lähestytäänkin. Lauri Törnin maanpetoksellinen toiminta tulee kuitenkin selvästi esille. "Suomalaiset fasistit" kirja 2 016 tuo petoksellisten natsiporvarien maanpetoksen selvästi esiin. Punainen Valpo ei yhteyksiä kyennyt selvittämään. Porvaritutkijat tuskin auttoivat.
      http://www.kansanuutiset.fi/scripts/edoris/edoris.dll?app=server&com=sqlxml&tem=d_aihe.tpl&topicid=159744

      "ennen kaikkea se, ettei ollut olemassa lakia, jonka nojalla olisi voitu nostaa syytteet jutun vuoksi pidätettyjä henkilöitä vastaan. "
      Minkä lain perusteella legaalinen Suomen Sosialistinen Työväenpuolue lakkautettiin 1 920 luvun lopulla tai kommunisteja vangittiin 20-30 luvuilla Marxin kirjan hallussapidosta? Valkoisen Suomen aikana tuomiota julistettiin tämän tästä maanpetoksellisesta toiminnasta vain pelkän poliittisen työn perusteella, jossa arvosteltiin mm. Suur-Suomi propagandaa. Laki maanpetoksesta oli olemassa ja se oli tarpeen sekä natsiliiton tekijöiden tuomitsemisessa että asevarkaiden Mannerheimin hallituksen vastaisessa salaliitossa. Taannehtivat lait olivat puhdasta ilveilyä.
      Asevarkaiden toiminta oli selvääkin selvemmin maanpetos. Aseita varastettiin vihollismaa Saksan johdolla ja sillä vaarannettiin aselepo 4.9.44 ja välirauhan ehdot. Mahdollista neuvostoliittolaisten ennakoimatonta hyökkäystä varten varastetut aseet olisivat vaikeuttaneet puolustusta. Liittoutuneiden vaatimus palauttaa aseet armeijan varikoille palveli myös Suomen etua. Kyllä niitä olisi ehditty piilottaa mahdollista miehitystä ennenkin. Porvariston puheet aseiden varastamisen tarpeesta ovat vähintäänkin kummalliset, koska se vaikeutti puolustusta. Motiivi olikin toinen ja se on palstalla selostettu moneen kertaan.

    • Extyökkäri vinkuu, että komut jauhavat menneitä.
      Extyökkäri ilmestyi palstalle 10 vuotta sitten. Hänen pääteemansa on alusta saakka ollut leimata menneillä komut epäisänmaallisiksi ja apuna hänellä on ollut NL:n komujen tekemiset. Miksi NL:n komut? Suomalaisten komujen tekemiset ovat olleet fasismin vastustaminen, kansanrintaman kokoaminen valkoisen Suomen aikana ja todellisuudessa suomalaiset komut ovat toimineet isänmaan etujen puolesta suomalaista fasismia vastaan.
      Extyökkäri on kaikella tavalla kiero poliittinen konna. Häntä ei kiinnosta nuorukaistemme verenvuodatus natsien maailmanvalloituksen ja Suur-Suomen hyväksi. Menneet ovat menneitä mutta niistä tulee kansalla saada olla oikeus kuulla todellinen historiankulku kuten suojeluskuntalaisten asevarkauksien motiivi yhtyä uudelleen natsien sotaan. Suojeluskuntalaiset hankkivat 1 918 pääosan aseista venäläisistä varuskunnista sen lisäksi minkä kaluston ja sotavoiman Saksan armeija toi. Ruotsin porvarit aseistivat myös suojeluskuntia. Suomalainen porvaristo on ollut hyvinkin kansainvälinen omaan maan työväenluokan nujertamisessa ja hankkeessa NL:n kukistamiseksi. Siis pahassa mielessä.
      Extyökkäriä voidaan pitää palstaporvarien pääjehuna vääristellyn propagandan tuottajana. Antipunikit, Urpot ja muut ovat toimineet ikäänkuin hänen alaisuudessaan. Extyökkärillä on hyvin vähän totuuden sanoja paitsi silloin kun hän vahingossa yhtyy Marxiin kansantalouden kysymyksissä - mutta josta palstalla on luonnollisesti annettu pisteitä. Extyökkäriin sopii täydelleen lapualaisliike-ikl:n fasistinen profiili höystettynä AKS:n pappien ihmisvihamielisellä teologialla. Ryssänviha ja tappaminen (myös lasten ja juutalaisuskoisten) leimaavat hänen luonnettaan hulluuteen saakka.

      • Vai olen vinkunut s.p! Taitaa vaan komuloisen korvat vinkua mutta minä en vingu, siihen ei ole syytä mutta komuloisilla sitä on. Teidän pohjanne kommunismi on katoamassa ja on jo kutistunut olemattomiin eikä teillä ole edustusta siellä missä asioissa päätetään. Vasurithan ovat entisiä komuja mutta jättivät vallankumouksen ja jotain muuta väliin ja ovat sentään näkyvillä, jopa eduskunnassa.

        Fasismin vastustaminen on vailla järkeä jos ei samalla vastusta kommunisteja ja siihen en usko edes kommunistin ryhtyvän on siis siihen hommattava isänmaallista suojeluskuntahenkistä porukkaa. Isänmaallisiahan komut eivät ole koskaan olleet sillä isänmaallisuushan määräytyy enemmistön käyttäytymisen ja mielipiteiden perusteella.

        Sotien aikanahan ja jo niitä ennen kommunistit toimivat vakoilijoina ja esim. Puna-armeijan marssiopas Suomeen ei voi muutoin olle mahdollinen jos eivät paikalliset kommunistit ole niitä tietoja valittaneet odottaessaan Suomen kaatoa ja Neuvosto-Suomen pystytystä. Onnenne on ollut epäonnistuminen sillä nyt olette saaneet elää hyvinvointi Suomessa komukurjalan sijaan.

        Olen tässä hieman miettinyt mitä te komuloiset ajatte takaa noilla aina vain uudelleen esiin nostamillanne suomalaisten aikaansaannoksilla joilla Suomi pelastettiin ja vielä pyritte ne näkemään pahana. Ne ovat kuitenkin olleet Suomen hyväksi toimimista joten ylistystä ne kaipaavat eivätkä moitteita.

        Nuo sinun Marx viittauksesi minun kommenttieni yhteydessä ovat silkkaa paskaa, niissä kohden Marx on vain sanonut/kirjoittanut itsestään selvyyksistä joita ehkä Marx uskovaisen on vaikeaa havaita. Sitä se kuitenkin on sillä tuotteen hinta on jo Mooseksen ajoista ollut uutena suurempi kuin sen raaka-aineiden joista se on valmistettu. Sitähän se paljon kehumanne lisäarvo tarkoittaa. Siihen ei ruudin keksijää tarvita tuota huomaamaan!

        Jos ollaan ihan rehellisiä niin vaikka en ole tainnut vielä kirjoittaakaan saatikka sanoa niin kommunismiin lankeaminen on suurinta hulluutta minkä tuolla politiikan alalla voi itselleen valita.

        Veikkaan kuitenkin asiaa paremmin tuntematta jotta IKL ja Lapualaisliike olivat enemmän isänmaan vapaan Suomen kannalla kuin yksikään komuloinen.


    • Juulovaari

      Voi hyvät hyssykät, mitä huolimattomuutta! Täällä te vain laiskana lueskelette kannanottoja, ettekä huomaa, että toverinne tarvitsee nopeata apua! Selvästi on S.partacus veljeltämme jäänyt lääkkeet ottamatta (ties vaikka viikkokaupalla) ja hän tarvitsee välitöntä apua meiltä.
      Nyt heti joku lähellä asuva ottaa rauhoittavia lääkkeitä mukaan (lainatkaa joltain, vaikka mummoltanne tms.) ja rientäkää S.partacuksen luo kiireen vilkkaa ja valvokaa, että hän ottaa lääkkeen (ainakin puoli purkillista)
      Ehkä vielä ehdimme pelastaa veljemme, toivon sitä hartaasti. En suin surminkaan halua, että S.partacus veljemme kirjoitukset yhtäkkiä loppuvat ja tuntea syyllisyyttä hänen vaikenemiseensa.
      Tästä lähin te huolehditte ja valvotte veljemme kirjoituksia ja kun jutut alkavat taas osoittautua höyrypäisiksi, riennätte heti viemään lisää pillereitä.
      Olkoon tämä opiksi ja ojennukseksi teille itsekkäille ja omahyväisille laiskureille!
      Olen puhunut ja menen juomaan nyt kahvia...

    • Pientä esitietoa ja on julkisesti tiedossa.
      Kirjan alussa tuodaan esiin asevarkaiden 7-henkinen organisatorinen johtoryhmä. Ryhmään kuului Matti Lukkarin isä majuri Reino Lukkari. Isä ei ollut siten pikkutekijä. Poika saa puolustaa isäänsä mutta tärkeiden tietojen kirjaamatta jättäminen ei ole soveliasta. Ainakaan alussa ei mainita yhteyksistä Saksan natseihin.
      Armeija pidettiin pimennossa. Matti Lukkari kertoo totuuden, että asialla oli pieni salaseura. Salaseura järjesti mafiatyyppisen varkausliigan. Voi vain ihailla tuhansien rikollisten värväämisen ja että se oli vähällä jäädä paljastumatta. Asevarasmafia peittoaa mennen tullen Italian huume ym. liigat kurinalaisuudellaan.
      Voidaan täydellä syyllä olettaa, että ryhmä tiesi varastamisen todellisen motiivin. On hyvin luultavaa, että propagandassa varkaille selitettiin miehityspelkoa syyksi ja sellainen syy sai luotettavat suojeluskuntalaiset varkaat motivoiduksi. Jos olisi kerrottu että liikkeen johdossa on Saksan SS, monet olisivat voineet kavahtaa hanketta.

      Varastamisen puolustajat. Älkää vieläkään polttako päreitänne. Matti Lukkari näyttää olevan hyvä todistaja konnantöille vaikka vetääkin (ainakin alussa) ryssänpelkokorttia.

    • 70 sivua Matti Lukkarin kirjaa luettu. Kirja selostaa Ilta-Sanomien Asekätkentälehteä paljon paremmin varastamiset ja niiden toteutusorganisaation. Tässä suhteessa Lukkari tietämättään yhtyy kommunistien kannanotoihin. Huomatkaa. Lukkari tahtomattaan paljastaa puuhan takana olleen pienen saliittolaisten ryhmän. Kirja on mainio opus kertoessaan sodanjälkeisten natsihenkisten suojeluskuntalaisten törkeästä mafiavarasliigasta.
      Tämä väliaikatiedoksi. Analyysi tulee vasta sitten kun viimeinen sivu on luettu ja muistiinpanot asennettu järjestykseen.

      ps. Yllättävää: Porvarit kehuvat itse rikollisia toimiaan. Avoimesti häpeää tuntematta.
      Matti Lukkari ei itse ole osallinen mutta hän kertoo tarinaa osallisten kautta, niiden lausuntojen perusteella eikä rikollismafiasta ole kahta sanaa vastaan.

    • W.Siege

      Ketään ei epäilty eikä tuomittu varkaudesta, Miksi kommari jatkaa valehtelemistaan? Se kuuluu olennaisena osana kommunismiin.

      • ihanko_tosi

        No mistäs sitten ne oikein tuomittiin?


    • Arvostettu W.Siege.
      Iltasanomien Asekätkentälehti, Lukkarin Asekätkijät, Silvennoinen&kumpp. Suomalaiset fasistit kirjat kertovat aseiden varastamisesta. Maanpetosoikeudenkäynnin asiakirjat paljastavat varkaudet.
      Sitäpaitsi tajuaahan tuon normaalijärjelläkin. Menepä armeija varikolle tai sinne kuljetettavien aseiden kimppuun ja varasta ne. Rikoslaki nappaa sinut kiinni. Eikö totta! Par'aikaa armeija ja rikospoliisi tutkii, kuka varasti yhden rynnäkkökiväärin.
      Varasmafia 1 944-45 on selvääkin selvempi tapaus. Siitä ei ole epäselvyyttä. Epäselvyys koskeekin sitä, mikä oli varasliigan todellinen johtoryhmä ja mikä oli varastamisen motiivi.
      Pakkohan on uskoa varastamiseen kun eversti Matti Lukkari niin vannoo ja todistelee seikat juurta jaksain. Se on toinen seikka, mitä hän loruilee varastamisen oikeutukseksi ja millä tavalla.

      Odota. Älä revi pelihousujasi. Tiedät itsekin varastamisen olevan rikos. Normaali varkaus ei ole poliittinen rikos. Sodanjälkeisin asevarkauksiin liittyy poliittinen rikos mutta liittyy siihen kriminaalirikoksiakin roppakaupalla.

      • W.Siege

        Miksi niistä varkauksista ei sitten nostettu syytteitä kun se kerran oli rikos. Syynä oli se että aseita ei varastettu vaan ne hajasijoitettiin osa varastoihin ja osa maastoon.

        Teon johtomiehillä oli siihen tekoon tarpeeksi natsoja.


      • W.Siege
        W.Siege kirjoitti:

        Miksi niistä varkauksista ei sitten nostettu syytteitä kun se kerran oli rikos. Syynä oli se että aseita ei varastettu vaan ne hajasijoitettiin osa varastoihin ja osa maastoon.

        Teon johtomiehillä oli siihen tekoon tarpeeksi natsoja.

        Lisäksi jos kyseessä olisi ollut varkaus sen tutkiminen olisi kuulunut rikospoliisille eikä VALPOlle. Poliisi ei kuitenkaan asiaa tutkinut


      • maanpetos_kyseessä
        W.Siege kirjoitti:

        Lisäksi jos kyseessä olisi ollut varkaus sen tutkiminen olisi kuulunut rikospoliisille eikä VALPOlle. Poliisi ei kuitenkaan asiaa tutkinut

        Maanpetosjututhan ovat aina valpon tutkittava.


      • maanpetos_kyseessä kirjoitti:

        Maanpetosjututhan ovat aina valpon tutkittava.

        Sinulle tuli kirjoitusvirhe! Kyse ei aseiden hajavarastoinnissa ollut maan petoksesta vaan maan pelastamisesta kommunistiselta kurjuudelta.

        Tuo teidän marinanne olisi ymmärrettävää jos vaikka naapurissamme eläisi edelleen vauraita neuvostoliittolaisia ja kommunistisen Viron elintaso ja hyvinvointi ylittäisi pohjoismaalaisen tason.

        Näin ei kuitenkaan ole joten mitä te oikein melskaatte? Mitä te oikeastaan ajatte takaa näillä vanhoilla jutuilla? Miksi teitä harmittaa hyvinvointi joka varmuudella ylittää kaikkien kommunistihallintaisten maiden tason olivat ne sitten oikeaa tai väärää kommunismia.

        Selittäkää nyt arvoisat kirjoittajat mitä te ajatte takaa, mihin te oikeasti pyritte?

        PS: kommunismiin te ette pääse, sen aika on mennyt!


    • Kun tarjotaan luettavaksi aidon porvarin kirja niin täytyyhän siihen tutustua. Voin vain ennakolta sanoa, että Lukkarin kirja vahvistaa sodanjälkeisten komujen analyysit oikeiksi. Lukkarin kirja aukoo niitä yksityiskohtia, joita komut eivät silloin tienneet eli asevarkauksien kokonaiskuva hahmottuu paremmin vaikka Lukkari yrittääkin puolustella isänsä takia rosvoja.

      Nimiä tulee aikanaan paljon paljastetuksi. Ne ovat julkisia nimiä. Toistan usein sanomani. Jälkeläiset eivät ole syyllisiä isiensä tekoihin. Monet jälkeläiset eivät edes tiedä isiensä touhuja. Kukaan ei saa sormellakaan osoittaa roistojen sukulaisia. Tässä käsitellään valkoisen Suomen rumia tekoja ja peittelyvalheita ja nimet tulevat esiin siinä yhteydessä.

      • W.Siege

        Teko oli isänmaalinen ja jälkeläiset voivat olla ylpeitä isiensä teoista.


    • Yli sata sivua luettu.
      Onpa mahtava rosvokopla. Konnuus ei pääty yksinomaan valtion omaisuuden varastamiseen. Rosvot varastavat rosvoilta.
      Eversti Matti Lukkari ja sotakorkeakoulun luonnoitsija luonnollisesti hehkuttaa rosvouksen olleen korkeaa isänmaallisuutta. Hän on oikeastaan kaiken oleellisen sanonut mutta luetaan nyt kirja loppuun.
      Lukkari paljastaa isänmaan edun vastaisen salaliiton sitä itse huomaamatta kertomalla juurta jaksain asevarkausmafian yhteydet ja kylmäverisen valtion omaisuuden varastuspuuhat kun ilmassa niihin aikoihin ei ollut minkäänlaista liittoutuneiden miehitysuhkaa. Vihollinen oli jo Suomessa. Se oli Saksan armeija ja jonka poisajaminen oli isänmaan edun tehtävä. Toinen vihollinen oli asevarkausmafia.
      Toistaiseksi Lukkari vaikenee tyystin mafian yhteyksistä Saksan SS-järjestöön. Veikkaan, että hän vaikenee siitä kokonaan.
      Yksi vihje: Rosvojen varastaminen kehumalla sivu sivulta isänmaalliseksi hyveeksi ei ole mikään todiste mistään mutta tietämättömään lukijaan se voi äkkiseltään vedota. Sivun 100 kohdalla alkaa selvitä, kuinka vaikeaa rosvousta on puolustella. Miettikääpä etukäteen miksi asevarkauden ideologiset ilmituodut perusteet pettivät. Siinä näet tulee valehtelu esille. Suuri porvarillinen valehtelu ja mitä sillä yritetään peittää.

      En muista kirjan synnyttäneen mitään kohua ainakaan työväenliikkeen piirissä. Se on ollut armoton virhe. Porvari teki varastamisesta hyveen ja palstallakin näköjään muutamat hylkäävät rikoslain olkaa kohauttamatta.

      • W.Siege

        Mitään varastamista ei ole tapahtunut muuta kun sinun mielikuvituksessasi. Jo tiedossa oleva tapahtumien kulku osoittaa sen selvästi.

        Stallarivalehtelua.


      • evp_tups

        - - - Toistaiseksi Lukkari vaikenee tyystin mafian yhteyksistä Saksan SS-järjestöön. Veikkaan, että hän vaikenee siitä kokonaan. - - -

        Tiedätkös miksi? Siksi kun sellaisia ei ollut. Eikä ole missään muualla kuin kommarin valheellisessa mielikuvituksessa.
        Onko Sinun ihan mahdotonta uskoa tosiasioita? Ilman valheellisia vääristelyitäsi...


    • ottiatuota

      Rikas nälkäänsä leivän ottajalle lukee lakia: Älä varasta. Koska varastit joudut oikeuteen.
      Köyhä rikkaille rosvoille: Koska varastatte yksissä tuumin suurena joukkona (mafiana) teitä pidetään yhteiskunnan hyväntekijöinä mutta minä poloinen joudun vankilaan.
      Juorulehti: Valtion omaisuuden suurryöstäjät ovat kansan sankareita ja kiillotamme mielellämme näitä yhteiskunnan tukipylväitä.

      • W.Siege

        Ei siinä tarvita juorulehteä. Näin tapahtui neukkulan romahdettua, mistä muualta oliargit ovat omaisuutensa saaneet.


    • Lukkarin kirjaa yli 200 sivua. Mainio kirja. Rosvokirjallisuuden mestariteos. Villin lännen rosvojen sankaritarut ovat kalpea varjo suojeluskuntalaisten konnatöissä. Ongelma on siinä, että nämä veijarit vaaransivat Suomen tulevaisuuden ja olivat aiheuttaa liittoutuneiden maamme miehityksen. Rosvot varastavat rosvoilta. Nämä siirtävät saalista kolmansille rosvoille. Jotkut rosvot palauttavat saalista mutta vastaanottaja jakaa sitä uudelleen rosvoille. Matti Lukkari tekee ennenkuulumattomasta rosvoilusta isänmaallisen tarinan.

      Vihje. Everstiluutnantti Matti Lukkari myöntää salaliiton olemassaolon. Se ei ole pelkästään siinä, että koko opus on laadittu kätkemään salaliitto vaan hän....... .

      Analyysi hahmottuu. Rosvoilun paljastamisen ei saa antaa hämätä poliittisia tarkoitusperiä. Matti Lukkari paljastaa samalla tavalla tahtomattaan kuten Extyökkäri innossan kumota Marxia tuleekin myöntäneeksi Mraxin teoriat oikeiksi.

      • Näet taas näkyjä! En ole koskaan yhtäkään Marx teoriaa todennut oikeaksi. Niiden seuraaminen kun on vienyt seuraajat katastrofista toiseen mutta jos noudatat minun "sanomaani" saatat pelastua, jos et muulta niin köyhyydeltä ja kommujnismilta!


      • miksi_valehtelet
        Extyökkäri kirjoitti:

        Näet taas näkyjä! En ole koskaan yhtäkään Marx teoriaa todennut oikeaksi. Niiden seuraaminen kun on vienyt seuraajat katastrofista toiseen mutta jos noudatat minun "sanomaani" saatat pelastua, jos et muulta niin köyhyydeltä ja kommujnismilta!

        "En ole koskaan yhtäkään Marx teoriaa todennut oikeaksi."

        Olethan sinä nyt todella useastikin todennut Marxin talousopit täysin paikkaansa pitäviksi.

        Esimerkkinä voidaan nyt mainita vaikkapa tuo Marxin ensimäisenä maailmassa lanseeraama lisäarvoteoria.


      • miksi_valehtelet kirjoitti:

        "En ole koskaan yhtäkään Marx teoriaa todennut oikeaksi."

        Olethan sinä nyt todella useastikin todennut Marxin talousopit täysin paikkaansa pitäviksi.

        Esimerkkinä voidaan nyt mainita vaikkapa tuo Marxin ensimäisenä maailmassa lanseeraama lisäarvoteoria.

        Lisäarvoteoriakin on itsestään selvyys ei siinä mitään keksimistä ole eikä lanseeraamista.

        Jokainen tietää jotta klapit maksavat enemmän kuin se tukki josta ne tehtiin koska joku ne pieni sopivaan kokoon. Että tuon tajuaa ei tarvita ruudin keksijää!


      • miksi_valehtelet
        Extyökkäri kirjoitti:

        Lisäarvoteoriakin on itsestään selvyys ei siinä mitään keksimistä ole eikä lanseeraamista.

        Jokainen tietää jotta klapit maksavat enemmän kuin se tukki josta ne tehtiin koska joku ne pieni sopivaan kokoon. Että tuon tajuaa ei tarvita ruudin keksijää!

        "Lisäarvoteoriakin on itsestään selvyys"

        Ei se lisäarvoteoria ole todellakaan koskaan ollut mikään itsestään selvyys.

        Vaan marxilaisen taloustieteen yksi opinkappale jonka sinä itsekin olet nyt vain todennut täysin paikkaansa pitäväksi.


      • miksi_valehtelet kirjoitti:

        "Lisäarvoteoriakin on itsestään selvyys"

        Ei se lisäarvoteoria ole todellakaan koskaan ollut mikään itsestään selvyys.

        Vaan marxilaisen taloustieteen yksi opinkappale jonka sinä itsekin olet nyt vain todennut täysin paikkaansa pitäväksi.

        Lisäarvoteoria on itsestään selvyys, jo Mooseksen ajoista lähtien tuote on uutena maksanut enemmän kuin sen raaka-aineet. Tuohonhan tuo teoria viittaa. Saattaa tosin olla, että jo ennen Moosestakin, se oli kuitenkin niin paljon ennen syntymääni jotten voi olla varma.


      • evp_tups

        - - - Matti Lukkari tekee ennenkuulumattomasta rosvoilusta isänmaallisen tarinan. - - -

        Ei tee. Hän kertoo kirjassaan tutkimstensa perusteella esiin tulleet tosiseikat. Onko kommarille edelleenkin totuuden myöntäminen täysin mahdotonta?
        Onko kommunistin ohje: "Kiellä kaikki ja valehtele!" edelleenkin voimassa, vaikka paratiisiaate on romahtanut liki 30v sitten?
        Ja miten Marxin teoriat tähän liittyvät? Siten, että taas höliset jotain asiaan täysin liittymätöntä, kun et kykene muuhun.


    • tietoa_on

      Valtion varikoilta varastettua muonaa meni suoraan mustan pörssin kauppaan. Myös varastettua bensaa myytiin. Varkausorganisaation yläpää toimi koko ajan valtion palkkalistoilta käsin. Isänmaallista touhua!!!!

    • Lukkarin kirjaa 235 sivua. Ei voi mitään sille, että Lukkari yrittäessään tehdä porvarien salaliitosta toisia porvareita ja uutta ulkopolitiikkaa vastaan isänmaallisten upseerien sankaritarinaa hän sortuu omiin jalkoihinsa. Lukkari sotkeutuu omiin jalkoihinsa eikä edes huomannut sitä. Selitystä selityksen perään miten 25 - 40 vuotiaat alemman tason upseerit omin päin olisivat ottaaneet huolekseen venäläisten taholta miehittämisen vaaran kun juuri oli solmittu välirauha ja aselepoehdot. NL oli siirtänyt joukkonsa pääosan Berliinin kukistamisen rintamalle. Ensimmäinen kysymys. Miksi kenraalit, Mannerheim ja hallitus solmivat rauhan, lopettivat sodan ja asettuivat liittoutuneiden puolelle natseja vastaan. Lukkari tekeen näistä isänmaan pettureita.

      Eräs kirja anti on Lukkarin syytös poliittiselle johdolle isänmaan pettämisestä sen solmiessaan välirauhan mutta että keskenkasvuiset luutnantit ja majurit olisivat nähneet petoksen. Mutta, huomatkaa. Tämähän oli Saksan fasistien johdolla toimivan salaliiton perusideologia. He luottivat vielä syksyllä Saksan voittoon tai liittoutuneiden hajoamiseen ja sitten Saksan voittoon. Lukkari epäsuorasti syyttää Rytiäkin isänmaanpetturiksi, koska hän luopui vapaaehtoisesti vallasta.

      Arvoisat porvariystävät palstalla. Pelihousujenne repiminen alkaa ehkä jo ensi viikolla. Kirja mennee läpi viikonloppuun mennessä. Muistiinpanot järjestykseen ja päivän parin miettiminen. Kuka Lukkaria kehuikin, aplodit hänelle. Asevarkaita puolustanut everstiluutnantti on parempi todistaja kuin "Suomalaiset fasistit" kirja.
      Asevarkaiden maanpetos uutta ulkopolitiikkaa opettelevaa hallitusta vastaan on ilmeinen. Vastaan ei ole kahta sanaa.

    • Extyökkäri:
      "Sinulle tuli kirjoitusvirhe! Kyse ei aseiden hajavarastoinnissa ollut maan petoksesta vaan maan pelastamisesta kommunistiselta kurjuudelta."

      Matti Lukkari ei aseta kysymystä näin. Suomalaiset fasistit kirja ei aseta kysymystä noin. Ylipäänsä en yhdenkään porvarin kirjassa ole mainittua teesiä havainnut.
      Suomen itsenäisyys oli taattu aselevon ja välirauhan tultua voimaan. Välirauha merkitsi Suomen valtaamisen estymistä. Suomi siirtyi liittoutuneiden leiriin irti fasistien tukemisesta. Mikään tutkimus ei ole tuonut esiin mahdollista kommunistien aseellista vallankumousyritystä.
      Aseita ja muuta armeijan tavaraa varastivat porvarit ja kysymys kuuluu miksi ja kenen johdolla. Maanpetosoikeudenkäynnin tulos: Kyseessä oli maanpetos. Maanpettäjien ylin poliittinen johto jäi selvittämättä. Suoritusporras sai tuomioita.

    • Kirjan loppusivut täyttyvät "syyttömien" tutkintavankeudessa olleiden kurjasta kohtelusta. Isänmaan ystäviä olisi laittomasti ja syyttä kuulusteltu. Syytetyt ja rikoksista tuomitut olisivat olleet urheita sankareita. Lukkari työntää sivukaupalla paatosta kiinnijääneiden kohtalosta ja iloitsee jokaisesta varkaasta joka onnistui välttymään rangaistuksesta. Lukkarin kirja liputtaa oikeutta varastaa valtion omaisuutta. Ainakin siinä tapauksessa, että väittää sen olevan teko venäläismiehityksen uhkaa vastaan.
      Lukijan kannattaisi alkaa lukea opus loppukappaleista niin näkee paatoksen alkaneen ensimmäiseltä sivulta lähtien. Teos on suurisuuntainen yritys pestä Pohjolan suurimman rikosliigan toimet yhtä legaaliseksi kuin leivän syönti.
      Kirjalla on myös antinsa. Kiihkohimoinen halu pestä varkaat puhtaaksi paljastaa myös takaa varkauksien todellisen luonteen.
      Kirjan ja silloisten tapahtumien käsittely alkaa lähipäivinä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe