Työ nainen on palkkansa ansainnut

TurhaaHuutoa

Olen tukenut Pirkko Jalovaaran työtä huomattavilla summilla ja en koskaan kuvitellut rahojeni menevän mihinkään muuhun, kuin Pirkon työn pyörittämiseen ja juokseviin menoihin,

Raamatun mukaan työmies/nainen on palkkansa ansainnut.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qwerqwerqwe

      tämä jalovaaran piru onkin luku sinänsä itsekeskeinen valehtelija ja narsisti pahimmasta päästä!!!!!!!!!!!!!!!

      on aivan oikein että tuollainen saasta saa tuomion!!!!!!!!!!

    • rahastus.ystävät
      • analyysiä

        No uskovaisista valitaan julkisuuteen aina mahdollisimman epäedullinen kuva. Ihmisen puhuessa hänen ilmeensä vaihtelee dramaattisesti. Kokeilkaa vaikka tehdä pysäytyskuvia ihmisen puhuessa, niin huomaatte kuinka hassujakin ilmeitä ihmisellä on hänen puhuessaan.


    • syytönvaiei

      Syyte on annettu ja hän saa aikanaan tuomion jos katsotaan syylliseksi rikokseen.
      Täytyy muistaa että " syytön kunnes toisin todistetaan".
      Kukaan ei tiedä vielä onko tapahtunut rikosta, vai onko kysymys mistä.
      Älkää tuomitko näön mukaan, vaan antakaa oikeudenmukainen tuomio.

      • voittaako.oikeus

        "Kukaan ei tiedä vielä onko tapahtunut rikosta, vai onko kysymys mistä."

        No kyllä Pirkon työn tuntevat tietävät, ettei mitään rikosta ole tapahtunut. Johtosäännössä ja keräyshakemuksessa oli kyllä varomaton lausemuoto, joka voidaan tulkita vääräksi ja tämä tulkinta taas sitten johtuu lukijan tahtotilasta. Se mitä oikeuden tuomarit päättä, niin johtuu heidän tulkinnastaan taasen ja sen hetkisistä mielialoista.


      • MrMorden_
        voittaako.oikeus kirjoitti:

        "Kukaan ei tiedä vielä onko tapahtunut rikosta, vai onko kysymys mistä."

        No kyllä Pirkon työn tuntevat tietävät, ettei mitään rikosta ole tapahtunut. Johtosäännössä ja keräyshakemuksessa oli kyllä varomaton lausemuoto, joka voidaan tulkita vääräksi ja tämä tulkinta taas sitten johtuu lukijan tahtotilasta. Se mitä oikeuden tuomarit päättä, niin johtuu heidän tulkinnastaan taasen ja sen hetkisistä mielialoista.

        Hihhuleilla kuten sinulla on tapana tulkita kaikenlaista omiin uskomuksiin myötäillen. Kaiken onneksi oikeuslaitos ei niin tee, siksipä odottelemme hihhulihuijjarin tuomiota.


      • oikeus.voittaa
        MrMorden_ kirjoitti:

        Hihhuleilla kuten sinulla on tapana tulkita kaikenlaista omiin uskomuksiin myötäillen. Kaiken onneksi oikeuslaitos ei niin tee, siksipä odottelemme hihhulihuijjarin tuomiota.

        "Kaiken onneksi oikeuslaitos ei niin tee, siksipä odottelemme hihhulihuijjarin tuomiota."

        No oikeuslaitokset kaikkina aikakausina toimineet omien sääntöjensä mukaan kuten Jeesuksen oikeudenkäynti, inkvisition ja kommunistimaiden oikeuslaitoksista voimme nähdä.


      • oikeus.voittaa kirjoitti:

        "Kaiken onneksi oikeuslaitos ei niin tee, siksipä odottelemme hihhulihuijjarin tuomiota."

        No oikeuslaitokset kaikkina aikakausina toimineet omien sääntöjensä mukaan kuten Jeesuksen oikeudenkäynti, inkvisition ja kommunistimaiden oikeuslaitoksista voimme nähdä.

        OIkeuslaitos toimii Suomessa demokraattisesti valitun eduskunnan säätämien lakien mukaisesti. Ei suinkaan omien sääntöjensä mukaan.

        Jeesuksen aikana tai kommunismissa tai inkvisitiossa ei ollut kyse demokratiasta. Eli siitä että enemmistö päättää.

        :-)


    • antakaa.kaikki

      Tuo on totta, että kolehdinantajat ovat aina tienneet, että rahat menee evankelioimis- ja rukoustilaisuuksien järjestämiseen ja sitten pieni osa hätäapuun lähinnä itä-Euroopan maissa, joissa ihmisten köyhyys on sydäntäsärkevää.

    • Herran.tertut
    • Herrantertut

      >"Työ nainen on palkkansa ansainnut"
      "Tuo on totta, että kolehdinantajat ovat aina tienneet, että rahat menee evankelioimis- ja rukoustilaisuuksien järjestämiseen ja sitten pieni osa hätäapuun."<

      On ansainnut tai ei, niin ei sitä palkkaa saa kuitenkaan varastaa itselleen köyhien avustusraoista! Jollakin muulla tavalla se palkka on ansaittava!
      Rahan antajien tietämisellä tai tietämättömyydellä ei ole asiassa mitään merkitystä. Merkitystä on vain sillä, mitä Jalovaara, tai hänen kätyrinsä, on rahankeräyslupahakemukseen kirjoittanut. Syyttäjä on nostanut syytteen rahankeräysrikoksesta, koska toiminta ei ole täyttänyt miltään osin lupahakemukseen kirjoitettua, eikä näin ollen myöskään myönnetyn keräysluvan ehtoja. Rahankeräyksen kohdehan oli sekä lupahakemuksessa että myönnetyssä luvassa köyhien avustaminen. Ei Jalovaaran avustaminen!

      Tuskin syyttäjä syyttää siitä, että on pössötetty pösilöitä hihhuleita, vaan siitä, että Jalovaara on kussut silmään lupaviranomaista ja samalla Suomen valtiota.

      Tämä asia pitäisi mennä jo pikkuhiljaa kaikkien tajuntaan. Sitä, ettei tässä tapauksessa näytä näin käyvän, ei selitä enää sananselittäjien tahto nähdä asia hyvässä valossa, tai halu "selittää asia parhain päin".

      Tässä on kyse siitä, että monien mielestä "tarkoitus pyhittää keinot". Eli kun jumalan sanaa levitetään, niin sen esteenä eivät saa olla maalliset säännöt eikä rajoitukset, eivät edes lait. Ja jos joku ryhtyy asiassa lain edellyttämiin toimiin, hän tekee sen vääristä syistä tai pahassa tarkoituksessa tai jopa vainotakseen Jalovaaraa tahi hänen uskonnollista viiteryhmäänsä jopa kristittyjä ylipäätään. Tässä liikutaan jo niillä rajoilla, että mennäänkö tautiluokituksen puolelle!

      Rahankeräysluvan saa hakemuksesta yleishyödylliseen tarkoitukseen, kunhan on perusteltu ja hyväksyttävä syy. Nyt kaikki meni lupaviranomaisessa läpi kuten oli h a e t t u, eli siellä katsottiin, että on kyse yleishyödyllisestä tarkoituksesta ja että keräyskohde on hyväksyttävä. Mutta se ITSE TOIMINTA ei ollut lainkaan sellaista kuin lupahakemuksessa oli ilmoitettu olevan.
      Täällä http://keskustelu.suomi24.fi/t/14437862/pirkko--jalovaaralle-syyte
      "jalovaaralaiset" ovat monin eri variaatioin kuvailleet kuinka "toiminta saattoi olla rahankeräyslupaan nähden jossakin määrin väärin painotettua". Ja kuinka "kyllä joskus oli annettu oikeen rahaakin, milloin oli jossakin nähty oikeen köyhä ihminen, lähinnä ulkomailla".

      Nyt syyttäjä ei sitten olekaan tyytyväinen asioitten kulkuun ja Jalovaara kätyreineen ovat syytteessä rahankeräysrikoksesta. Todennäköisesti syyttäjä ajattelee, että koska Rukousrahastajat Oy:ssä (eikun siis Rukousystävät ry:ssä) on tiedetty että tähän rukouskauppaan ja Jalovaaran palkkioihin ei keräyslupaa saa, niin on haettu lupaa sellaiseen toimintaan johon se lupa on mahdollista saada. Ja, jotta hakemus menisi vielä varmemmin läpi, on hätäpäissään menty lupaamaan, että kaikki kerätyt varat menevät lyhentämättöminä lupahakemuksessa i l m o i t e t t u u n tarkoitukseen. Vaikka kaikesta päätellen näin ei ollut tarkoituskaan menetellä. Mikä siis oli, kerrataanpa vielä: köyhien auttaminen. Ei siis rukouskauppa , tai Jalovaaran auttaminen!

      Tuolla linkin palstalla on jo monen "takuumiehen" toimesta varmistettu, että kaikkihan sen tiesi, ettei niitä keräysvaroja ollut tarkoitettukaan siihen mihin lupaa oli haettu ja saatu. Väitettiin jopa, että KAIKKI keräykseen rahaa antaneet olisivat olleet tästä tietoisia. Tähän en kylläkään usko. Tai kukapa sen tietää, saattoivat hyvinkin tietää millaisen porukan kanssa olivat tekemisissä!

    • Jaloroisto

      Rahan ahne huijari, jäi viimeinkin kiinni . Voiko törkeämpää olla, kuin viedä rahat, vähäosaisille lapsille luvatusta keräyksestä. Nämä eurot on vielä viety toivottomilta sairailta ihmisiltä. Vain törkeä, paatunut rikollinen pystyy tällaiseen.

    • Tabernaakkeli.naakkeli

      "Jalovaara on kussut silmään lupaviranomaista ja samalla Suomen valtiota."

      Siinäpä kielikuva! :=)

    • Herran.tertut

      Tuo nainen on palkkansa ansainnut!

      Eli, jos linnatuomio rapsahtaa, niin ansaittu on!

    • Palkan voi ansaita myös rehellisin keinoin. Mutta jos perustaa yhdistyksen tai yrityksen vain sitä varten, että sen kautta makselee itselleen palkkaa ja ostelee omaisuutta, ei ehkä kovin rehellistä ole?

      Saati että huijaa viranomaisia sekä heitä, joilta sitten kerjää rahat.

    • OksennettuOksa

      "Työ nainen"

      Oottako työ nainen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7996
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      38
      2893
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2208
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1865
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1378
    Aihe