Suvaitsevaisuuden ideologian nousu ja hajoaminen

ajan.henki

Ideologian kehitysvaiheet

Taloustieteen professorin Bob Goudzwaardin (et al 2007: 52 ss.) mukaan ideologian kehityksessä on kuusi eri vaihetta: käsitteellistäminen, toteutus, uudelleen rakentaminen, hallinta, terrori ja hajoaminen. Näitä ideologisen kehityksen asteita voimme seurata myös suvaitsevaisuuden ideologian innoittamassa kamppailussa muuttaa yhteiskunnan käsitystä siitä, mitä kansallisella identiteetillä.

1. Käsitteellistämisen vaihe

Kyseenalaistetaan kansallisen identiteetin oikeutus. Ihmisarvoon ja maailmankansalaisuuteen vedoten luonnollinen oman kulttuurillisen ja uskonnollisen perinnön vaaliminen ja kansallinen oikeutus itsehallintoon omine lakeineen ja valtiollisine rajoineen halutaan hävittää. Pidetään välttämättömänä määritellä kansallinen identiteetti uudelleen.

2. Toteutusvaihe

Toteutusvaiheessa lainsäädäntöä pyritään muokkaamaan yhtenäiseksi Suomen tapauksessa ensin EU:n direktiivien muodossa, sittemmin myös yleismaailmallisella tasolla (YK). Ihmisoikeuksiin vedoten ajatus kansallisten valtioiden rajoista pyritään hävittämään. Kansallisesta identiteetistä ja kulttuurista kiinnipitävät ja vapaata ihmisten liikkumista ja maahanmuuttoa vastustavat leimataan rasisteiksi ja kiihkoilijoiksi. Ideologinen indoktrinaatio tapahtuu jo kouluissa alaikäisten lasten kohdalla. Suvaitsevaisuuden aate korvaa perinteisen kristillisen arvonormiston.

3. Uudelleen rakentamisen vaihe

Uuden ja paremman yhteiskunnan rakentamiseksi ovet avataan kaikille maailmankansalaisille heidän kulttuuri- ja uskontotaustastaan riippumatta. Feministit ja homoseksuaalit suvaitsevaisuuden nimessä uskovat, että päästämällä maahan pakolaisiksi tekeytyneet nais- ja homovihaajat muuttuvat he kaikki lopulta samalla tavalla suvaitsevaisuuden ideologian kannattajiksi kuin he itse. Kirkon edustajat uskovat, että uskonnollinen rauha ja rakkaus säilyy parhaiten kun myös kristittyjä vihaavia maahanmuuttajia pyritään palkitsemaan turvapaikalla. Mutta uskonsa tähden vainottuja kristittyjä pakolaisia ei saa asettaa eriarvoiseen asemaan muiden uskontojen edustajiin nähden, vaikka heidän todellinen hätänsä olisi muslimimaissa paljon suurempi, ja vaikka heidän maahan ja kulttuuriin sopeutumisensa olisi paljon todennäköisempää. Kaikki jotka pääsevät rajalle asti otetaan avosylin vastaan. Kansallinen identiteetti ja oma kultturiperintö ovat jäänne menneestä väärästä ajattelusta, jonka on väistyttävä uuden tieltä.

4. Hallintavaihe

Hallintavaiheessa suvaitsevaisuuden ideologian ylläpitäminen vaatii yhteiskunnallisen keskustelun rajoittamista niin, etteivät kriittiset kannanotot pääse osaksi julkista keskustelua. Tämän seurauksena ihmisten tietoisuus kapenee ja heidän näkökulmansa supistuu vallitsevan ideologian mukaiseksi.

Joukkotiedotuksen yhteisesti vaalimat mielikuvat ohjaavat koko yhteiskuntaa ja tekevät sen jäsenet tietoisiksi yhdestä oikeasta suvaitsevaisuuden käsityksestä. Ihmisten on puhuttava myönteisesti kaikista maahanmuuttoon liittyvistä asioista ja vaiettava niiden epäkohdista. Edes mielipidemittauksia ei julkaista jos ne eivät tue vallalla olevaa käsitystä suvaitsevaisuudesta. Tältä osin yhteiskunnan näkemyksiä alkaa hallita illuusio totuuden sijasta.

Julkisessa tietoisuudessa on yhä enemmän pakko peittää tosiasioita, jotka ovat ihmisille ilmeisiä välittömän kokemuksen tasolla. Erityisesti on tarve peitellä löysän maahanmuuttopolitiikan aiheuttamaa turvattomuutta kantasuomalaisten keskuudessa.

5. Pakkokeinoihin turvautumisen vaihe

Sikäli kuin tieto kansuomalaisten kärsimyksestä uhkaa saavutettua ideologista valta-asemaa tulee yhä välttämättömämmäksi turvautua pakkokeinoihin niitä vastaan, jotka pyrkivät tuomaan esille vallitsevan ideologian ristiriitaa todellisuuden kanssa.

Ideologian vaikutuksesta koko yhteiskunta pyritään rakentamaan uudelleen niin, ettei kysymystä maahanmuuttokriittisyydestä voi edes herättää ilman, että sen katsotaan ilmentävän vihapuhetta ja perustuvan rasismiin.

6. Hajoamisvaihe

Koska tosiasioita ei voida lopulta peittää näkyvistä kantasuomalaisten kärsimyksen tullessa yhä ilmeisemmäksi yhä useammalle ihmiselle, ideologian valta-asema alkaa vähitellen hiipua. Uuden suvaitsevaisuuskokeilun kielteiset vaikutukset tulevat näkyviksi, kun yhä useammat kanstasuomalaiset pelkäävät liikkua ennen niin turvallisilla lenkkipoluilla ja pimeillä kujilla. Jotkut kaupunginosat muuttuvat niin turvattomiksi, ettei sinne ole asiaa edes poliisilla.

Joko yhteiskunta rappeutuu kansallisen identiteetin murentuessa tai yhteiskunnassa tehdään johtopäätökset yhteiskuntakokeilun kielteisistä seurauksista ja päätyy takaisin suosimaan kansallista maahanmuuttokriittistä mallia. Islamisaation ja sen mukanaan tuoman väestörakenteen muutoksen takia paluuta entiseen ei kuitenkaan enää ole.

Kirjoituksessa on käytetty pohjana prof. Tapio Puolimatkan kirjoitusta 29.9.2016 aiheesta "Sukupuolineutraalin ideologian nousu ja hajoaminen" Seurakuntalainen.fi -sivustolla.

23

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämähän on joka sana täyttä tätä päivää lukuunottamatta tietenkin sitä, että vaihe 6 on vielä edessä, ei varmasti kaukana, mutta tulossa. Kun ne ruusunpunaiset lasit on riisuttava silmiltä on todellisuus se, että mitään valtaa ei enää ole kehitykseen puuttua. Sitä tulee hallitsemaan islamismi, imaamien pitäessä huolta, että aate säilyy ja vahvistuu, suomen alkuperäisväestöllä ei ole enää jalansijaa ja viimeisetkin ihmisoikeudet on alistettu.

      Tuo vaihe 2 alkaa jo ennen kouluikää subjektiivisessa päivähoidossa, siinä vaippoja vaihtaessa on jo hyvä aloittaa ideologian syöttäminen, siihenhän täällä on tähdätty.
      Jos lapset hoidetaan kotona ja varsinkin, jos vanhemmilla toisella tai molemmilla olisi siihen hyvät mahdollisuudet, saattaa käydä niin, että tuloksena on itsenäisesti ajatteleva lapsi.
      Tosin nykyvanhemmat ovat jo kaikki saaneet tämän ideologisen myllyksen, mutta aina on olemassa vaara, että isovanhemmat ajavat väärää oppia.

      Ei vain jaksa olla ihmettelemättä sitä tosiasiaa, että kuinka tämän valtakunnan päättäjät ajavat tätä kehitystä näkemättä vähääkään sitä, ettei se ole millään tavoin tasa-arvoista, vaan aivan kaikessa annetaan näille täysin vieraaseen kultuuriin tulleille periksi, samalla kun suomalaisia kuritetaan jatkuvilla leikkauksilla ja suoranaisella valehtelulla yhä enemmän.
      Nyt ovat leikkauskohteena veteraanit, sillä onhan täysin selvää, että näille alaikäisille sotakarkureille on saatava revittyä mistä tahansa kaikki heidän vaateidensa mukainen hyvinvoiti ja yltäkylläisyys.
      Näissä jakeluissa eivät päde ne normit, jotka suomalaisille on laadittu, sehän olisi jo rasismia.

    • Kotikontulainen

      Yhteenniputettuina EU-uskovaisten Suomi, pakkoruotsittajien Suomi, ikkunoitten ja ovien sepposen selälleen maahantulijoille avaajien Suomi, Itä- ja Pohjois-Suomen luontoreservaatiksi tekijöitten Suomi, Nato-intoilijoitten Suomi ja samalla Venäjän inhaajien Suomi kaikkien noitten "asioitten vannoutuneitten"asianajajien Suomi yhtenä vallan käytön konklaavina on se ongelma, joka voidaan ratkaista seuraavasti:
      - Jaetaan Suomi kahtia kahtia kahdeksi eri valtioksi. Pidetään kansanäänestys seutukunnittain, jonka kansanäänestyksen tuloksen mukaisesti vedetään raja kahden Suomen välille. Yhdistyneitten Kuningaskuntien (UK eli Iso-Britannia ja Ulster) tekemän Brexit-ratkaisun tapaan syntyisi itsenäinen Suomi perinteiselle pohjalle. Uusi pääkaupunki voisi olla vaikkapa Jyväskylä. Sitten Brysselin komentovaltaan alistettu Suomi (nykyisen tilanteen jatkumona) alkaisi Nato-jäseneksi ja luopuisi asevelvollisuudesta ja alkaisi yhä jyrkemmin vihoitella Venäjän suuntaan ja julistaisi suomalaiskansallisen ajattelun poltinmerkattavaksi kerettiläisyydeksi. Mitäpä tässä maailman tappiin saakka odottelemaan suvakkien ideologisen kuplan puhkeamista eli tuota tämän ketjun aloittajan kuvaileman tapausten ketjun 6-vaihetta.

    • msungu

      Valtapuolueisiin, SDP, KOK ja KESK pitää saada aktiivinen ja äänekäs maahanmuuttokriittisten joukko. Pelkästään Persut eivät töitä muuttamaan maan suuntaa asiassa. Kaikkien em. puolueiden joukosta löytyy maahanmuuttokriittisiä poliitikkoja. Esim. Lipponen SDP:stä veti aikoinaan tiukkaa linjaa hallituksessa pakolaisasioissa.

      Voidaan olla eri mieltä monesti asiasta, mutta nyt on aika yhdistää voimat. Islamisaatioon Suomessa on herättävä ennenkuin on liian myöhäistä.

    • kovaaääntävaan

      Eiköhän sitä ääntä vielä tule,nyt ollaan nin suvaitsevaa että alkää öyköttämään,pyritään vaientamaan keskustelu tästä asiasta aina vedotaaan rasismiin veikkaan että se terä tylsyy aivanvarmasti ,tavalliset ihmiset ovat raivon partaalla suvakeille teki hyvää mennä työpaikkojen taukotupiin kuuntelemaan mitä mieltä on rahvas,anteeksi eihän teistä kukaan käy töisssä ja työpaikoille ei vain noin mennnä norkoilemaan

    • Tarpeeksisaanut

      Olen itsekkin niin täynnä tota suvaisevuutta ja alkaa noi rasistit ja natsit saada sympatiat minultakin pikku hiljaa ja luulen että kaltaisiani on muutama miljoona lisää .

    • persussuvaitsevainen

      Itsekin huomaan, että kansa ei jaksa enää suvaita PS politiikkaaja kasvava joukko kantasuomalisia vastustaa kiivaasti ko. aatetta. Ihan kaikkea ei tarvitse suvaita.

    • repikää.siitä

      Peli poikki -mielenosoitukset. yli 20000 suvaitsevaista osoittamassa mieltään. Vastamielenosoituksissa 15 (viisitoista) rajakkia.

      Repikää siitä.

    • Hallaahon.äänestäjä45

      Ylläoleva malli on otettu luonnosta kevät kesä syksy talvi
      Gourszwaards on yli kahdeksankymppinen protestantti ja aktiivinen kristillisdemokraatti joka ei ehkä pidä homoista???

      Vähän Soinin tyyliin siis ELI LÄHELLÄ PÄIVI RÄSÄSLÄISIÄ

      lehdet syntyvät kasvavat alkavat hajota ja kuolevat on tässä mallina

      NYT TÄYTYY MUISTAA ETTÄ KRISTILLISET OVAT MATUHYYSÄREITÄ RÄSÄNEN, NERG, KEMPELE-SIPILÄ LESTADIOLAINEN, SOINI ...

      ja ON JOSSAIN MÄÄRIN SOININ SATUA ETTÄ VIHERPUNIKIT TUOVAT MATUJA

      HÄN ITSE JA NERG (Päivi Räsäsen raaka puoluepoliittinen nimitys virkaan)
      ovat matuttajien eliittiä

      Eräs kovin matuttajakunta on Kyyjärvi, joka muodostuu Keskusta-kokoomus-kristitty -blokista (64,15,11 prosenttia)
      ja kun tiedämme Soinin ja jeesusmarssit, ei ole ihme että PS on mukana matuttamis-sirkuksessa. Aikovatko nuivat vieläkin
      vetää Soinin kivirekeä? http://yle.fi/uutiset/3-8919460 Kyyjärvellä vastustetaan vastaanottokeskuksen sulkemista – mielenosoitus suunnitteilla

      Tässä eräs Suomen kovin matujen hyysärikunta,
      katso puolueiden kannatus

      KYYJÄRVI

      Varo äänestämästä matuttajapuolueita

      KESK 64,0 prosenttia
      KOK 14,8 prosenttia
      KD 10,9 prosenttia

      http://yle.fi/uutiset/3-8919460
      Kyyjärvellä vastustetaan vastaanottokeskuksen sulkemista – mielenosoitus suunnitteilla

    • lastofthefinns

      Lapsellisia tapahtumia nämä antirasismimielenosotukset. Niillä yritetään vaan siirtää huomio todellisista ongelmista, eli laittomasta maahantunkeutumista. Suurin osa suomalaisista ei tätä hyväksy, mutta eliitti yrittää tehdä mustasta valkoista ja valkoisesta mustaa. Pahan voittoon riittää se, että hyvä ei tee mitään, tosin tässä tapauksessa hyvä vielä jopa auttaa pahaa. On kyllä suorastaan saatanallista touhua. Ihmiset on totaalisen sekaisin, ainakin nämä äärisuvakit. Kirjoitin äärisuvakit, koska he ovat menneet suvaitsevaisuudessaan liian pitkälle. He mm. puolustavat homoja, mutta kun imaami sanoo, että homot pitää tappaa, he vain nauravat asialle. Voiko siis enää tekopyhempää olla?

      • tosiasiat.puhuvat

        Peli poikki -mielenosoitukset. yli 20000 suvaitsevaista osoittamassa mieltään. Vastamielenosoituksissa 15 (viisitoista) rajakkia.

        Se siitä "suurimmasta" osasta.


      • last.of.finn
        tosiasiat.puhuvat kirjoitti:

        Peli poikki -mielenosoitukset. yli 20000 suvaitsevaista osoittamassa mieltään. Vastamielenosoituksissa 15 (viisitoista) rajakkia.

        Se siitä "suurimmasta" osasta.

        Eli 20 000 edustaa koko Suomen kansaa? Ja voisit edes tarkastaa tietosi, koska paikalla oli 15 000, ei siis 20 000.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092522369297_uu.shtml

        Tietenkin Helsingissä, vihervasemmiston luvatussa kaupungissa, tulee aina paljon porukkaa, kun Senaatintorilla on karnevaalit. Moni oli varmaan vain paikalla uteliaisuudesta keskustassa liikkuessaan. Mielestäni kyse oli kuitenkin enemmänkin irvokkaasta karnevaalista, joka sai alkunsa siitä, että joku epämääränen kaveri kuoli epämääräisissä olosuhteissa, ja jolla oli vielä ollut facebookissa juttuja juutalaisten polttamisesta.

        Itse olen jo keski-ikäinen ja minua ei mitkään mielenosoitukset edes kiinnosta. Aikuista, tavallista suomalaista on vaikea saada muutenkaan kaduille mesoamaan. Kaikenmaailman ideologiahörhöt kyllä lähtevät välittömästi mihin vaan, missä saadaan olla samanmielisten kanssa niin olevinaan. Kaikki tuntemani ikäiseni ihmiset ovat sitä mieltä, että rajoilla pitää olla valvonta ja ketä tahansa ei saa päästää maahan ilman papereita. Jokainen tolkuissaan oleva on tätä mieltä. Pakolaisasia hoidetaan paikanpäällä kriisialueen läheisyydessä ja ihmiset lennätetään Suomeen, ei siten, että nuoret miehet rynnivät ympäri Eurooppaa.


      • tosiasiat.puhuvat
        last.of.finn kirjoitti:

        Eli 20 000 edustaa koko Suomen kansaa? Ja voisit edes tarkastaa tietosi, koska paikalla oli 15 000, ei siis 20 000.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092522369297_uu.shtml

        Tietenkin Helsingissä, vihervasemmiston luvatussa kaupungissa, tulee aina paljon porukkaa, kun Senaatintorilla on karnevaalit. Moni oli varmaan vain paikalla uteliaisuudesta keskustassa liikkuessaan. Mielestäni kyse oli kuitenkin enemmänkin irvokkaasta karnevaalista, joka sai alkunsa siitä, että joku epämääränen kaveri kuoli epämääräisissä olosuhteissa, ja jolla oli vielä ollut facebookissa juttuja juutalaisten polttamisesta.

        Itse olen jo keski-ikäinen ja minua ei mitkään mielenosoitukset edes kiinnosta. Aikuista, tavallista suomalaista on vaikea saada muutenkaan kaduille mesoamaan. Kaikenmaailman ideologiahörhöt kyllä lähtevät välittömästi mihin vaan, missä saadaan olla samanmielisten kanssa niin olevinaan. Kaikki tuntemani ikäiseni ihmiset ovat sitä mieltä, että rajoilla pitää olla valvonta ja ketä tahansa ei saa päästää maahan ilman papereita. Jokainen tolkuissaan oleva on tätä mieltä. Pakolaisasia hoidetaan paikanpäällä kriisialueen läheisyydessä ja ihmiset lennätetään Suomeen, ei siten, että nuoret miehet rynnivät ympäri Eurooppaa.

        "Eli 20 000 edustaa koko Suomen kansaa?"

        Paljon paremmin kuin ne 15 rasistia.

        "Ja voisit edes tarkastaa tietosi, koska paikalla oli 15 000, ei siis 20 000. "

        Voisit sinä tarkistaa tietosi ja yrittää ymmärtää että Suomessa on muutakin kuin Helsinki. Helsingissä oli reilut 15000, muualla Suomessa loput.

        Tuo 20000 oli mielenosoittajien määrä, ei "mielenkiinnosta paikalla olleiden määrä". Rajakit saivat haalimalla ympäri maata kasaan 15 henkeä.

        Selitelkää mitä selittelette. Te ette edusta kansaa.


      • last.of.finn
        tosiasiat.puhuvat kirjoitti:

        "Eli 20 000 edustaa koko Suomen kansaa?"

        Paljon paremmin kuin ne 15 rasistia.

        "Ja voisit edes tarkastaa tietosi, koska paikalla oli 15 000, ei siis 20 000. "

        Voisit sinä tarkistaa tietosi ja yrittää ymmärtää että Suomessa on muutakin kuin Helsinki. Helsingissä oli reilut 15000, muualla Suomessa loput.

        Tuo 20000 oli mielenosoittajien määrä, ei "mielenkiinnosta paikalla olleiden määrä". Rajakit saivat haalimalla ympäri maata kasaan 15 henkeä.

        Selitelkää mitä selittelette. Te ette edusta kansaa.

        Jep, me kaikki 15 ollaankin nyt kirjoittamassa tällä palstalla.

        Voi tulla ehkä yllätyksenä, mutta en ole kiinnostunut ideologioista, sen enempää kuin uskonnoistakaan. Molemmat ovat vallankäytön ja vastakkainasettelun välineitä. Minulla ei siksi ole vihollista, koska ei ole mitään poliittista/uskonnollista leiriäkään. Ne tietää näistä asioista, joilla on omia lapsia ja jotka haluavat vain sitä, että maailmassa olisi rauha. Suomessa on ollut hyvin rauhallista, ei niin kauan sitten ja sen haluaisi myös jatkuvan. Täytyy tosin olla jo vähän vanhempi ymmärtääkseen tämän asian.

        En ole siis vihollisesi, en tietenkään voi sille mitään, jos haluat minut sellaiseksi itsellesi tehdä.


      • vihaa.vastaan
        last.of.finn kirjoitti:

        Jep, me kaikki 15 ollaankin nyt kirjoittamassa tällä palstalla.

        Voi tulla ehkä yllätyksenä, mutta en ole kiinnostunut ideologioista, sen enempää kuin uskonnoistakaan. Molemmat ovat vallankäytön ja vastakkainasettelun välineitä. Minulla ei siksi ole vihollista, koska ei ole mitään poliittista/uskonnollista leiriäkään. Ne tietää näistä asioista, joilla on omia lapsia ja jotka haluavat vain sitä, että maailmassa olisi rauha. Suomessa on ollut hyvin rauhallista, ei niin kauan sitten ja sen haluaisi myös jatkuvan. Täytyy tosin olla jo vähän vanhempi ymmärtääkseen tämän asian.

        En ole siis vihollisesi, en tietenkään voi sille mitään, jos haluat minut sellaiseksi itsellesi tehdä.

        Kyllä sinulla tuntuu olevan selvä ideologia (maahanmuuttovastaisuus) ja selkeästi löytyy vihollinenkin (tuo kuvitteellinen "vihervasemmisto").

        Valtaosa mielenosoittajista oli vain inhimillisyyden puolesta ja vihaa vastaan.

        Jotta maailmassa olisi rauha pitää poistaa viha. Sinä omalta osaltasi lietsot vihaa.


      • last.of.finn
        vihaa.vastaan kirjoitti:

        Kyllä sinulla tuntuu olevan selvä ideologia (maahanmuuttovastaisuus) ja selkeästi löytyy vihollinenkin (tuo kuvitteellinen "vihervasemmisto").

        Valtaosa mielenosoittajista oli vain inhimillisyyden puolesta ja vihaa vastaan.

        Jotta maailmassa olisi rauha pitää poistaa viha. Sinä omalta osaltasi lietsot vihaa.

        Eli siis väänsit väkisin minusta kuitenkin vihollisesi? Ei sinänsä yhtään yllätä, jos olet jonkun ideologian kannattaja. Ilman vihollista nämä ideologiat menettävät teränsä ja ideologia kuihtuu lopulta lähinnä pienen piirin harrastustoiminnaksi. Niin käy myös maallistuville uskonnoille. Se on kuitenkin vain myönteistä kehitystä, että nämä ihmiskuntaa vuosituhansia orjuuttaneet asiat kuihtuu ja kuolee pois.

        Enkä ole mikään maahanmuuttovastainen. Onko sinun vaikea ymmärtää sitä, että kyse on hallitsemattomasta maahantulosta, ei mistään maahanmuutosta? Oletko tehnyt itsestäsi sokean ideologiasi takia? Et suostu ymmärtämään sitä mitä sinulle kirjoitan.

        Olen tehnyt töitä, sekä harrastustoimintaa lukuisten ulkomaalaistenkin ihmisten kanssa. Naapurissani asuu somaleita, venäläisiä, virolaisia ja monia muita ulkomaalaisia, joiden syntymäperää en tiedä.

        Se, että sanon tiukasti näistä asioista johtuu siitä, että en halua Suomesta Ruotsin kaltaista "unelmaa" nogo-alueineen. Totuus ei ole kovinkaan kaunis, joten siitä ei voi oikein puhua silloin kovinkaan kauniisti.

        Enkä siis kannata yhtään poliittista suuntausta tai puoluetta, koska valta turmelee ja haluan maailman, joka on poliitikkovapaa. Poliitikot ovat populisteja, jotka eivät kykene toimimaan nykyisessä, hyvin nopeasti muuttuvassa maailmassa sen valtaviin haasteisiin, kuten esim. tähän muslimi-invaasioon ja pankkien taloudellisesti tuhoisaan toimintaan. Nämä näyttäisivät olevan nimittäin valloitusretkellä. Heidän johtajansa uhosi jo yli 40 vuotta sitten: "Me tulemme valtaamaan maanne naistemme kohduilla".

        Kunnian saavat siis kuulla niin kokoomus, persut, vasemmistolaiset ja kaikki muutkin. EU on kuitenkin kaiken tämän nykyisen pahan takana. Ja joku sisäpiiri on EU:n takana, joka ilmeisesti haluaa vain rajattomasti valtaa ja rahaa itselleen. Täysin saatanallinen liitto.

        Totuuden puhujista ei ole koskaan erityisemmin pidetty yhtään missään päin maailmaa, koska ihmiset eivät halua kuulla totuutta. Psykologinen defenssi.

        Parempaa maailmaa tässä ollaan tekemässä, se ei vaan koskaan toteudu, jos tosiasioita ei tunnusteta, usko tai älä! ;)


    • Msungu

      On aika pysähdyttävää herätä huomaamaan, että miten Suomeen on saatu luotua tällainen itsetuhoinen ja totalitäärinen systeemi, jolla suvaitsevaisuusideologiaa levitetään. Ei edes yhtä julkistettua laajaa mielipidemittausta siitä, että tulisiko muslimien maahanmuuttoa rajoittaa. Asia on ollut tapetilla jo kauan, mutta kysymyksenasettelu leimataan heti rasismiksi. Muualla Euroopassa, Amerikassa ja Australiassa näitä kyselyjä on tehty, vaan ei Suomessa.

      Vähintäänkin kunnallisvaaliehdokkailta tulee vaatia vastaus kysymykseen. Vai uskaltaako monikaan ehdokas edes tuoda rasismisyytösten pelossa esiin omaa mielipidettään. Voidaan vaikka sulkea puolueesta ja laittaa peli poikki. Veikkaan että ainakin Kepu ja Sekoomus tekee näin, suvakkipuolueista puhumattakaan.

      • vaalipaali

        Kyllähän maahanmuutoa rajoitetaan koko ajan ja ihmisiä on koko ajan myös käännytetty takaisin. Persuille on kova pala kun yksikään muukaan puolue ei halua mitään järjetöntä maahanmuuttoa. Kysymys on siitä, että asiat hoidetaan lakeja ja kansainvälisiä sopimuksia noudattaen ottaen myös huomioon todella hädänalaisten ihmisten tarpeet.

        Ei tästä mitään kunnallispolittista kysymystä saa aikaan. Se että ihmiseltä evättäisiin maahanpääsy puhtaasti uskonnolista syistä on taas täysin vastoin kaikkia kansainvälisiä ja suomalaisia lakeja. Ei kukaan rajoita myöskään soiniuskovaisten toimintoja.


      • last.of.finn
        vaalipaali kirjoitti:

        Kyllähän maahanmuutoa rajoitetaan koko ajan ja ihmisiä on koko ajan myös käännytetty takaisin. Persuille on kova pala kun yksikään muukaan puolue ei halua mitään järjetöntä maahanmuuttoa. Kysymys on siitä, että asiat hoidetaan lakeja ja kansainvälisiä sopimuksia noudattaen ottaen myös huomioon todella hädänalaisten ihmisten tarpeet.

        Ei tästä mitään kunnallispolittista kysymystä saa aikaan. Se että ihmiseltä evättäisiin maahanpääsy puhtaasti uskonnolista syistä on taas täysin vastoin kaikkia kansainvälisiä ja suomalaisia lakeja. Ei kukaan rajoita myöskään soiniuskovaisten toimintoja.

        Esimerkiksi Japanissa muslimit on luokiteltu uskonnollisiksi fundamentaleiksi poikkeuksetta, eivätkä voi siten saada kansalaisuutta. Ovatko japsit oikeassa vai väärässä? Islam (tarkoittaa alistumista) on hankala tapaus, koska se pitää sisällään erittäin agressiivisen totalitarismin ja siksi sitä ei pidä päästää kunnolla leviämään oikeastaan mihinkään kristittyyn maahan. Olisi vallan hienoa, jos Islamkin maallistuisi lähinnä tapauskonnoksi, mutta sellaista on tuskin aivan lähivuosikymmeninä näköpiirissä. Sen on pakko kuitenkin lopulta maallistua, koska tietämys maailmankaikkeudesta kyseenalaisitaa kaikki uskontojen höpinät, tehden niistä lopulta pienen marginaaliporukan kivan pikku harrastuksen. Uskonnot ovat kuitenkin vallankäytön välineitä ja Islam edustaa siinä äärimmäisyyttä. Äärimmäisyydet tuovat vain pelkkää terroria, niin henkistä, kuin fyysistäkin.


      • msungu
        vaalipaali kirjoitti:

        Kyllähän maahanmuutoa rajoitetaan koko ajan ja ihmisiä on koko ajan myös käännytetty takaisin. Persuille on kova pala kun yksikään muukaan puolue ei halua mitään järjetöntä maahanmuuttoa. Kysymys on siitä, että asiat hoidetaan lakeja ja kansainvälisiä sopimuksia noudattaen ottaen myös huomioon todella hädänalaisten ihmisten tarpeet.

        Ei tästä mitään kunnallispolittista kysymystä saa aikaan. Se että ihmiseltä evättäisiin maahanpääsy puhtaasti uskonnolista syistä on taas täysin vastoin kaikkia kansainvälisiä ja suomalaisia lakeja. Ei kukaan rajoita myöskään soiniuskovaisten toimintoja.

        Eli on asioita vaimennetaan heti alkuunsa ketjun aloituskirjoituksen kohdan 4 ja 5 mukaisesti. Näin ei ole muissa demokraattisissa maissa! Esim. Australia päätti ottaa kristittyjä pakolaisia ym. vainottuja vähemmistöjä


      • msungu

        Kyse on positiivisesta valinnasta, eli otetaan vain kiintiöpakolaisia, joilla on parhaat edellytykset sopeutua maahan. Esim. kristittyjä Etelä-amerikasta tai Aasiasta.


      • Hulluaho
        msungu kirjoitti:

        Kyse on positiivisesta valinnasta, eli otetaan vain kiintiöpakolaisia, joilla on parhaat edellytykset sopeutua maahan. Esim. kristittyjä Etelä-amerikasta tai Aasiasta.

        Otetaan vain ateisteja pakolaisia. Pysyy terroristit poissa, sekä kritityt että muslimit.


    • msungu

      Pääasiahan että muslimien invaasiolle tulee loppu, sillä se on samalla meidän kansallisen identiteetin tuho. Tanskassakin on jo herätty siihen, että ovat pieni maa jolla ei ole varaa antaa maata islamisteille.

      Herätkää nyt hyvät suomalaiset näkemään mikä suvaitsevaisuuden petos meillä on menossa maassamme!

    • Suvakitonperseestä

      Olet oikassa suvaitsevuus on tuhomme että on aika herätä meilläkin jokainen Muslimi on liikaa .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe