Helluntai-funtamentalistin ääretön tyhmyys ja

Ketju_suoraan_poliisille

sitten omaan ___tökeröön ja lyhyeen___ mitään sanomattomaan avaukseen Rikollinen vastaus. Tuollainen manipuloitu ja rikollinen vihapuheen lietsonta puskista - ikään kuin toisena - ei varmaankaan ole oikeudessa ainakaan lieventävä asianhaara, kun huomioi rikollisen vastauksen! Melperi se ei tietenkään ollut, hän ei koskaan laita ainakaan ensimmäiseen lauseeseen ja varsinkaan otsikkoon välilyöntiä pisteen eteen. Hän osaa kirjoittaa.
Kirjoittajasta ei ole pienintäkään epäilystä, vaikka kuinka psykopaatti helluntairikollinen yrittää puskista omia avauksen vl:n nimissä "omakseen"!


Ensin tämä Kempeleen hieroja/fundamentalisti teki avauksen lestadiolaisen nimissä:
-------------------------------------------------------------------------------------
"Heti leimataan pedofiiliksi, kun on vl .
jokaivvvv
6.10.2016 16:04
Tuttu ja tuntematon. Miksi on ajautettu vl asia näin rivoon asemaan."
____________________________________________

Ja siihen sitten parantumattomasti sairaalla mielellä tehty _harkittu vastaus_:

Kesitas 6.10.2016 17:58
Näin se on niin petaat kun makaatkin.
Ei savua ilman tulta, ja olisi ihme, jos tuhannet pedofilatapaukset pyyhkiytyisivät pois noin vain. Näin olette aina leiman varassa, ei armon.
---------------------------------------------------------

Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta:


Kesitas 24.11.2015 17:38
Kepulainen Pääministeri on kaiken pahan alkuunpania ja Valtuustossa lestadiolais- keput ajoivat tilojen vuokraamista, pystyssä taputtaen, sopulit olivat jo omaksuneet asian ja heillehän raiskaus on arkipäivää.

Kesitas 10.3.2016 6:44
Miten pitäisi kirjoittaa esimerkiksi pedofiliasta, että siihen sisältyisi ihannointia sekä hyväksyntää? Tämä omien lasten nainti, sekä treenaukset mm. Ranualla oli -70- 80 luvulla hyvin leimallista ja tapauksia oli tuhansia.

Kesitas 27.9.2014 10:31
"Jo otetaan esim Oulun alue, muualla sitä ei esiinnyt, kun teillä ja tapahtumia on satoja, ellei jo tuhatkin." (hänen mukaan muualla /(voi ymmärtää myös "muilla ihmisillä"/) ei esiinny pedofiliaa)
"Kukaan muu tähän ei pysty, kun te, asia joka oli minun nuoruudessa jotenkin itsestään selvyys." (muut ei pysty vastaavaan pf, ja hänen nuoruudessa pf oli itsestäänselvyys)
"Mutta kun et ole VL, et ehkä ole joutunut raiskatuksi" (arvio vastakirjoittajasta)

Kesitas 17.9.2014 20:22
"Täältä löytyy VESTADIOLISEN OIKUS Oulussa.. Veikko Vihelä raiskasi ja hyväksikäytti 14 lasta? Mitkä oikeus Hänellä on Suomen Oikeudessa, 70 pv ehtoollista?" (Kesitas Henna Oikariselle).**
Näinhän se VL mafia toimii? eikö vaan. He pelastivat omansa?
Muualla jo neljän lapsen jutusta tulee ”penaltia” useampi vuosi. Näin toimii SRK kristillisyys. Eihän siinä tule kun 5 pv yhtä kohti. Halpaa se on jatkaa Vihelän hippalointia

Kesitas kirjoitti toukokuussa 2013:
""Kaikesta näkee, että mielesi on saastainen. Näet kaikessa vain seksuaalisuutta.
Sairastat ilmeisesti samaa addiktiota, kun valtaosa koko VL liikkeen isistä, jotka raiskaavat kesäisesti pukeutuneita ala- ikäisiä lapsiaan

Kesitas 23.10.2014 19:15
Vai vähättelet pedofiliaa? Mikään "uskonnollinen" järjestö ei vedä teille mitään vertaa, niin järjestelmällistä menetelmänne lasten nainneissa oli ja on osin vieläkin Pohjois- Suomessa

Kesitas 13.1.2015 23:14
Hieman katsantoa, kuka valehtelee?
Jäi vielä mainitsematta, että onko asiantuntia ehkä SRK;n pedofilia salaaja?? Sopisi kuvioihin. Siellä niitä on muutamia? Jos useampia nimeä, teillä kuitenkin -60 luvulta lähtien tuhansia....Muhonen saattaa kirjoittaa niin, kuten sanoit, mutta ongelmana on olettamus, Hänen näkemys ja vailla yhtään nimeä. Esillä oli kolme, joista yksi todettiin syyttömäksi....Ei taida riittää pesemään teidän pesäänne. Täällä Oulun alueella on mm. Vihelöitä ja Myllymäkejä tuomiolla joka kuukausi.

Kesitas 17.9.2014 20:22
Minun älykkyyttäni on palstalla ehkä eniten, Melperiä lukuun ottamatta ja olen vakuuttunut, että sen tekee huomattavasta heikoimmilla varustetut lestat.

Kesitas 29.1.2015 17:03 Voidaan myös kysyä; Suosiko Hän näitä R- ritareita. Hänelle riitti se, että Isän ohje oli ottaa heidät hengiltä.

Kesitas 3.7.2015 15:10
Jos minulta kysyt , olen Uudestisyntynyt Jeesuksen opetuslapsi ja kunnioitan Isän määräyksiä.

Kesitas 14.7.2015 20:22
Olen toiminut 6 vuotta työssä, jossa potilas on ilkosillaan, mutta tein vain työni, en kuten VL, raiskannut..

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TöpsäväläinenTörnävä

      No kun huomioi Jussin iän kohta 70v, niin onhan tuo pikkulapsen tasolla oleva evankelista.

      Mutta armahtakaa te, jos Poliisi ei armahda. Hänhän saattaa kirjoitella näitä suoraan piiriltä.
      Muutoin postaisi heikinharjulta, mutta se talo täytettiin irakilaisilla partalapsilla.

    • 123-4

      Mikä teillä heittää, kun fanitatte Kesiä?

      Ihme myös se, että nimeätteä avauksia Hänelle, vaikka siitä ei ole näyttöä.

      • Juhanihoi

        Me monikossaan niemeämme avuisia ja vastuksia Sinulle sairaalle yksikössä. Oet vähän poitilas ? Ja tyhmä kuen avuksesa mainitan ?


      • halaaminen

    • bukabe

      Jussi tyhmänä oletti, että palstan porukka on yhtä valistamatonta, kuin hänen äänestäjänsä, jotka äänestivät aasia.


      Vaaliteemoja

      "syrjäytetyt, yrittäjät, köyhät, rikkaat, ykdihuoltia,"

      "tiusin sanoen kaikki joita suuri raha sorsii :)"

    • up-

      Up.

      • EevanKaliuimi

        Up joo, Narsistiset ihmiset haluavat tyypillisesti toisten huomion välittömästi. Jos kommunikoit tällaisen helluntailaisen Melperin kanssa kasvotusten, sinusta saattaa tuntua siltä, että hän kommunikoi caps lock -näppäin pohjassa ja jokaisen lauseen perässä on ylimääräisiä huutomerkkejä. Narsistinen melperi on usein myös hyvin mustasukkainen ja haluaa hyötyä muista, kuten SRK:n paremmasta evankeliumista.


    • eiköeikö

      muat ekö hän olut okiassa?

      • kesiktas

        Olut? Alkaa loppumaan...
        Suinauksia. Vähän joki pkaann! Sine Sun täne, mitä vääliä


    • pakkolisääntyäkönyt

      Niin se vaan kaks nikkiä kaatoivat veeälpopulan!

      Että sellaista voimauskomista se on heidän uskomisensa.

      • on.huomattu

        Huomasin tuon saman. Siellä se on suviseurajoukko seljällään vain me -oppinsa kanssa ja vaikeroi avuttomana.

        Ainoa keino on enää hyökätä tällä palstalla raivoisasti lahkonsa kaatajia vastaan.


      • Tässäkö_ollenevat
        on.huomattu kirjoitti:

        Huomasin tuon saman. Siellä se on suviseurajoukko seljällään vain me -oppinsa kanssa ja vaikeroi avuttomana.

        Ainoa keino on enää hyökätä tällä palstalla raivoisasti lahkonsa kaatajia vastaan.

        Tässäkö ne lahkosi kaatajat ovat? :))

        Kielteinen kokemus, kuten henkilökohtainen loukkaus, voi saada melperin hetkellisesti suojautumaan ja pönkittää esimerkiksi manipuloivaa käytöstä ja vihaa.

        Reagoiko Kesitas vahvasti, kun häntä kohdellaan huonosti?

        Melperi on herkkä hylkäämisen kokemuksille ja kritiikille. Jos joku kritisoi tai loukkaa häntä, hän ottaa sen todennäköisesti väärin. Hän saattaa reagoida voimakkaalla vihalla mutta ei häpeällä ja pelolla kuten on Kesitaksen ensireaktio. Kesitaksella se laukeaa alemmuuskompleksin ja Hän valehtelee älyä olevan ehkä eniten, lukuunottamatta narsistia, joka Hän itse ei ole.

        Ärsyttääkö melperi sinua tavalla, jota et ymmärrä? Narsistinen melperi on usein aggressiivinen tai passiivis-aggressiivinen. Vaikka hän ei osoittaisi vihaa suoraan, tunne voi paistaa läpi Alpon munista ja vaikuttaa siihen, mitä ajattelet hänestä. Jokin mättää, mutta et osaa sanoa, mikä.

        Kokeeko Kesitas tai melperi, että tavalliset säännöt eiväs koske heitä?

        Narsistinen melperi uskoo olevansa oikeutettuj parempaan kuin muut. Kesitas jopa tietää sen. Siksi hän ei halua noudattaa ihmissuhteen tai palstan sosiaalisia sääntöjä.

        Hän ei välttämättä ryhdy suoraan tappeluun, mutta hänen käytöksensä vihjaa jatkuvasti, että hän uskoo olevansa muiden yläpuolella. He molemmat rikkovat sääntöjä tahallisesti, jatkuvasti ja vähän kerrallaan.

        Eikö Melperi hyväksy, että häntä ohjaillaan?

        Koska Kesitas ja Melperi uskovat, että he ovat muiden yläpuolella, melperi ei herkästi suostu muiden ohjauksen alaiseksi. Hän ei halua tarkistella tai korjata virheitään. Hän saattaa puskista näennäisesti kysyä jatkuvasti apua, mutta ei noudata ohjeita. Mutta Kesitas ei siihenkään kykene.

        Muutteleeko Kesitas suunnitelmia ja pistääkö jatkuvasti raamatun paikkoja ilman oikeaa syytä? Kertooko homoviha muutakin kuin Raamatun ohjeen ottaa hengiltä? Lousiiko Hänessä piilevä homous?

        Olette sopineet keskustella polvirukouksesta.. Seuraavalla minuutilla hän ilmoittaa, ettei käy, vaan ilmoittaa lestadiolaisuuden järjestäneen Ranualla pedofiliatreenit jossa uhreja tuhansia. Enemmän kuin Ranualla asukkaita. Jos hän jatkuvasti haluaa sopia uuden keskustelun aiheen ja vieläpä kiusallaan hankalan lyhyellä varoitusajalla, hän saattaa ilmaista ärsyttävällä käytöksellään narsistisia piirteitä.
        Hakeeko Melperi huomiota joka välissä?

        Narsistiset ihmiset haluavat tyypillisesti toisten huomion välittömästi. Jos kommunikoit tällaisen helluntailaisen Melperin kanssa kasvotusten, sinusta saattaa tuntua siltä, että hän kommunikoi caps lock -näppäin pohjassa ja jokaisen lauseen perässä on ylimääräisiä huutomerkkejä. Narsistinen melperi on usein myös hyvin mustasukkainen ja haluaa hyötyä muista, kuten SRK:n paremmasta evankeliumista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe