al-Qaida: Tuhoamme lännen siirtolaisuudella

KokomustaAgenda

WTC:n terrori-iskujen pääsuunnittelija shokkikirjassa: Tuhoamme lännen siirtolaisuudella
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/1khalid-58050
"Khalid Sheikh Mohammedin mukaan al-Qaida ei koskaan aikonut kukistaa USA:ta iskuilla.

Khalid Sheikh Mohammed oli kirjan mukaan sanonut, että al-Qaidan tarkoitus on tappaa Yhdysvallat siirtolaisuudella ja kasvattamalla ei-muslimeja, jotka järjestelmän puitteissa pystyttäisivät maahan sharia-lain.

Terroristien suunnitelma oli nimenomaan täyttää USA myötämielisillä muslimeilla löysien siirtolaisuuslakien nojalla ja lisääntymällä.

Terrori-iskut olivat KSM:n mukaan hyviä, mutta eivät hänen termillään "käytännöllisiä" suuressa tarkoituksessa. Sotaa piti käydä amerikkalaisten mielistä.

KSM:n mukaan jihadistmielisten veljien tuli asettua Yhdysvaltoihin, hyötyä avustuksista ja levittää jihadia. USA:n oikeudet ja lait suojaisivat heitä, ja tarpeeksi voimakkaina he nousisivat ja pystyttäisivät sharia-järjestelmän.

Terroristijohtajan mukaan veljet jatkaisivat hyökkäyksiä väsymättä. Lopulta amerikkalaiset olisivat väsyneitä, peloissaan ja vain haluaisivat sen loppuvan.

"Lopulta Amerikka paljastaa kaulansa teurastajalle", KSM oli sanonut".

--

Eiköhän tämä ole EU:ssa ja koko Euroopassa jo toteutumassa matumassainvaasion varjolla ja mitä ilmeisimmin uusliberalistiglobalistien avustuksella. Suomessa uusliberalistien PersKeKo-täysporvarihallitushan kasvatti Suomen matumäärää viime vuonna edellisvuodesta 822%, joka oli EU:n ylivoimaisesti suurin kasvuvauhti. Vihervasemmiston suvakkeja voidaan kritisoida mutta oikeisto on pahin ISIS/al-Qaida-agendan rahoittaja-toteuttaja.
Turkin kosto EU:lle voi räjäyttää kansainvaelluksen, ellei EU tee jotain radikaalia nykyisen politiikkansa sijaan.

"Lopulta EU ja Eurooppa paljastaa kaulansa teurastajalle".
- Khalid Sheikh Mohammed

--

Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa ja Itävalta pyysivät viime syksynä, tänä keväänä ja marraskuussa taas väliaikaista lupaa rajatarkastuksiin, mutta mitä teki Suomi? En ole luvan pyynnöistä kuullut. Sopimus Venäjän kanssakin peruttiin kokkelien toimesta.

Oikeisto ja Suomessa Kokoomus on tuota matupolitiikkaa johtanut ja PersKeKo-porvarihallitus nostikin viime vuonna Suomen matumäärää yli 822% edellisvuodesta yli 32 000 massamatuinvaasiotulijalla. Nousu oli EU:n ylivoimaisesti suurinta suhteessa edellisvuoteen.

PersKeKo-porvarit haluavat Suomeen matuja pakolaiskeskusbisnekseen ja Saksan esimerkillä 1€/tunti matuhalpatyöläisiksi. Kun tänne saadaan massamatuinvaasion avulla kymmeniä tuhansia halpatyömatuja, voidaan vaatia myös kantasuomalaisten työttömien halpatyömarkkinoita tasa-arvoon vedoten. Porvari on kiero ja tuhoisa Suomelle ja EU:lle!

--

EU julkaisi turvapaikkatilaston - Suomi ykkössijalla, 822%
http://www.talouselama.fi/uutiset/eu-julkaisi-turvapaikkatilaston-suomi-ykkossijalla-822-6310729
"Ensikertalaisten turvapaikanhakijoiden määrä kasvoi viime vuonna suhteellisesti eniten Suomessa kaikista EU-maista, kertoi Euroopan tilastolaitos Eurostat torstaina.

Suomi sai viime vuonna 822 prosenttia enemmän turvapaikanhakijoita kuin edellisvuonna, Eurostat kertoo. Turvapaikanhakijoita oli 32 150, kun niitä edellisvuonna oli 3 490.

Seuraavaksi eniten määrä kasvoi Unkarissa, missä kasvua oli 323 prosenttia".

41

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hrthffyh

      "Lopulta EU ja Eurooppa paljastaa kaulansa teurastajalle".
      - Khalid Sheikh Mohammed

      Olemme Halal-lihaa.

      Halal-teurastus
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Halal
      "Halal-liha on teurastettu islamin mukaan oikeaoppisesti leikkaamalla eläimen kurkku nopeasti terävällä veitsellä, lausumalla samanaikaisesti ”Allahu akbar” (Jumala on suurin) ja valuttamalla eläimen veri ulos.
      aria-laki ei varsinaisesti kiellä eläimen tainnuttamista ennen teurastusta, mutta tainnutuskäytäntöä sovelletaan muslimiyhteisöissä vaihtelevasti".

    • EiJummartaa

      Euroopan komissio - Lehdistötiedote
      http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-3501_fi.htm

      Komissio suosittelee väliaikaisten sisärajatarkastusten jatkamista kolmen kuukauden ajan

      Strasbourg 25. lokakuuta 2016

      Komissio suosittelee väliaikaisten sisärajatarkastusten jatkamista kolmen kuukauden ajan

      Euroopan komissio on tänään ehdottanut neuvoston hyväksyttäväksi suositusta, joka koskee oikeasuhteisten rajatarkastusten jatkamista kolmen kuukauden ajan tietyillä Schengen-alueen sisärajoilla Itävallassa, Saksassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Tällä hetkellä tarkastuksia suoritetaan näillä sisärajoilla neuvoston 12. toukokuuta antaman suosituksen mukaisesti. Vaikka tilanne on muuttunut vähitellen vakaammaksi, komissio katsoo, etteivät Schengen-järjestelmän normaalin toiminnan palauttamiseksi laaditun etenemissuunnitelman kaikki ehdot täyty vielä kokonaan.
      Komission ensimmäisen varapuheenjohtajan Frans Timmermansin mukaan sisärajaton Schengen-alue on historiallinen saavutus, josta on pidettävä kiinni. ”Pyrimme palauttamaan Schengen-alueen normaalin toiminnan mahdollisimman pian ja olemme jo edistyneet siinä merkittävästi. Työ on kuitenkin vielä kesken. Sen vuoksi ehdotamme tänään tiettyjen rajatarkastusten jatkamista rajoitetuksi ajaksi Schengenin sääntöjen mukaisesti. Näin suojaamme Schengen-aluetta soveltamalla Schengenin sääntöjä.”

      ---

      Mutta missä on Suomi ja sen väliaikaiset rajatarkastusluvat???

      Rajatarkastukset jatkuvat EU:n sisällä – ”Suomella ei ole nyt syytä ottaa käyttöön”
      https://demokraatti.fi/rajatarkastukset-jatkuvat-eun-sisalla-suomella-ei-ole-nyt-syyta-ottaa-kayttoon/

      "Muun muassa Ruotsi sai EU:lta puolen vuoden jatkoajan jatkaa sisärajatarkastuksia.

      Moni Schengen-maa jatkaa sisärajatarkastuksiaan, vaikka turvapaikanhakijoiden määrä on ollut tänä vuonna selvässä laskussa. Ruotsi, Tanska, Norja, Saksa ja Itävalta saivat EU:lta äskettäin puolen vuoden jatkoajan poikkeustoimilleen.

      Komissio haluaa, että sisärajatarkastuksista luovutaan marraskuun puoliväliin mennessä. Kreikan ulkorajavalvonnassa on yhä puutteita, ja muuttoliike voi lähteä uudelleen kasvuun.

      Sisäministeri Petteri Orpon (kok.) mukaan Suomella ei ole nyt mitään syytä ottaa rajatarkastuksia käyttöön.

      – Jos Ruotsista alkaisi uudestaan tulla paljon turvapaikanhakijoita, meillä on täysi valmius aloittaa sisärajatarkastukset. Koen, että meillä olisi siihen täysi oikeus, koska muutkin maat ovat näin voineet tehdä.

      Suomi on tehostanut valvontaa raja-alueilla, mutta ei ole ryhtynyt rajatarkastuksiin. Muiden toimet ovat rauhoittaneet tilanteen".

      PersKeKo-porvarihallituksen päätös..

      • MitesSuomi

        Tanska ja Ruotsi aikovat jatkaa rajavalvontaa
        13.12.2016
        https://www.kansalainen.fi/tanska-ruotsi-aikovat-jatkaa-rajavalvontaa/

        "Viisi rajavalvontaa suorittavaa Schengen-maata – mukaan lukien Ruotsi ja Tanska – haluavat pitää käytännön edelleen voimassa.

        Erityisesti Tanska on ilmaissut halunsa jatkaa tammikuussa 2016 siirtolaiskriisin vuoksi käyttöön otettua matkustusasiakirjojen tarkastuskäytäntöä rajoillaan.

        “Ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö haluaisi jatkaa tammikuun 12. päivän jälkeen, jolloin nykyinen jatkoaika umpeutuu. Näen välttämättömänä jatkaa rajatarkastuksia edelleen,” Tanskan integraatioministeri Inger Støjberg sanoi tavattuaan perjantaina Saksan, Ruotsin, Itävallan ja Norjan ministereitä Brysselissä.

        Ruotsin suhtautuminen ei ollut aivan niin jyrkkä, mutta jotensakin yhtenevä. Ruotsin sisäministeri Anders Ygeman kertoi, että tilanne pysynee entisellään.

        “Me näemme tilanteen lähitulevaisuudessa samankaltaisena kuin muutamia kuukausia sitten. Ei ole tapahtunut minkäänlaisia merkittäviä muutoksia,” sanoi Ygeman, viitaten viiden maan EU:lta lokakuussa vaatimaan jatkoaikaan rajatarkastuksissa.

        Ygeman kertoi, että kaikki viisi maata yhtyivät nytkin Tanskan tiukkaan linjaan rajavalvonnan jatkoajan suhteen".

        --

        Entäs Suomi PersKeKo???


    • fbsfdfnfn
    • WTC-iskut olivat kokonaan tietokoneanimoitu TV show, jossa kukaan ei kuollut eika loukkaantunut. Siirtolaistulva on green screen menetelmalla paallekkaiskuvattua ja tietokoneanimoitua TV showta. Todellisuudessa pakolaisten maara on pysynyt vakiona, kuten Suomessa, jonne vain muutama tuhat vuosittain saapuu, niin kuin tilanne on ollutkin kymmenia vuosia. Suomessa jo kauemmin asuneet pakolaiset on vain palkattu nayttelemaan uusia tulijoita medialle.

      Suomen pakolaiskeskuksiinhan ei paasteta ketaan tarkistamaan, onko niissa oikeasti niita satoja pakolaisia vaiko ei. Vastaus on, etta suurin osa vuoden 2015 syksysta perustetuista Suomen pakolaiskeskuksista on vain tyhjia rakennuksia, joissa vierailee lomilla muutama kymmenen pakolaista muista vastaanottokeskuksista, ja muun ajan ne rakennukset ovat lahes tyhjillaan, vaikka niissa vartijat onkin, mutta ne ovat osa lavastusta, koska vartijat eivat paasta ketaan niihin rakennuksiin tarkistamaan, onko niissa pakolaisia vaiko ei.

      Koko Al Qaida ja koko pakolaistulva ovat vain fiktiota, jonka valtamedia uskottelee totena ja jonka vaihtoehtomedia ottaa todesta, tosin osa vaihtoehtomedioista tietaa, etta asiat ovat talla tavalla, mutta haluavat kuitenkin uskotella valheet tosiksi samalla tavalla kuin valtamediakin.

      Jo olemassaoleva, kymmenia vuosia vakiona pysynyt pakolaisten maara on aktivoitu kautta Euroopan nayttelemaan "pakolaistulvan uusia tulokkaita".

    • "SHOKKIKIRJA, OSTA HETI, SHOKKIUUTISET, OSTA HETI ILTAPAIVALEHTI, SHOKKIJUTTU, LUE HETI JA TUE HETI VAIHTOEHTOMEDIAAI SHOKKIDOKUMENTTILEFFA TELKUSSA JA NETISSA, KATSO HETI JA MAKSA KATSELUAJASTA!"

      Al Qaida, pakolaistulva ja muut sellaiset ovat vain suurta mediahuijausbisnesta, ja sen mahdollistaa sellainen seikka, etta se kaikki lavastetaan, tietokoneanimoidaan ja kirjoitetaan niin, etta se on todentuntuista.

    • Suomessahan eras ryhma menee jatkuvasti osoiittamaan mieltaan ns. "pakolaiskeskusten" eteen soihtuineen ja huutelee kohti rakennusta arabiaksi kaikenlaista loukkaavaa. KETAAN "pakolaista" ei kuitenkaan edes ilmesty rakennuksen ikkunaan koko mielenosoituksen aikana, saatikka lahtisi rakennuksesta hyokkaamaan mielenosoittajien kimppuun. Kerran kavi silla tavalla Forssassa, mutta se oli kokonaan nayttelijoilla lavastettu show, jossa kukaan ei kuollut eika loukkantunut.

      Jos pakolaiskeskuksissa olisi oikeasti fanaattista JallaJalla-maiden aariporukkaa, niin kuin ne mielenosoittajat vaittavat, niin se JallaJallaporukka olisi tappanut useita mielenosoittajia joka kerta, kun arabiaksi huudettuja loukkauksia on heita kohti karjuttu niiden "pakolaiskeskusten" edessa olleiden mielenosoittajien taholta. Vaan kun ei edes yhtakaan "pakolaista" ole "pakolaiskeskusten" ikkunoihin saapunut katselemaan mielenosoituksia, joten jo tama seikka on todiste, etta koko pakolaistulva ja uudet pakolaiskeskukset ovat vain mediahuijausta.

    • Olen ollut elamani aikana yhdessa mielenosoituksessa, vuonna 2008 Suomessa. Silloin teemana ei ollut rasismi tai antirasismi. Nama nykyiset mielenosoitukset Suomessa on suurin osa tehty studioissa green screen menetelmalla, elikka niissa vaitetyissa ulkoilmatilaisuuksissa ei ole oikeasti ketaan yleisoa eika mielenosoittajia, paitsi palkatut nayttelijat sisalla videostudiossa green screenin edessa, ja sitten jalkeenpain laitetaan taustalle paallekkaiskuvauksen avulla aikaisemmin kuvattua videota oikeista paikoista, joissa ei kuitenkaan ole mitaan mielenosoituksia eika niiden yleisoa koskaan ollutkaan. Sitten valmiit tietokonekasitellyt videot ladataan YouTubeen.

      Sitten kuulustelut ja oikeudenkaynnit mielenosoittajia vastaan ovat myos lavastuksia, joissa suurimmassa osassa on lavastetut kuulustelut ja lavastetut oikeudenkaynnit, jotka tehdaan tietokoneanimaation, green screen menetelman ja palkattujen nayttelijoiden avulla, jotka nayttelevat viranomaisia, kuulusteltavia, syyttajia ja tuomareita.

      Taman vuoksi katson, etta valtamedia ja vaihtoehtomedia ovat yksi ja sama huijaus, suurta mediaoopperaa, niin kuin myos kaikki paikallispolitiikan ja maailmanpolitiikan nayttamotkin nayttelijoineen.

    • Green screen ja kuinka se tehdaan:

      Digital Deception - Chroma Key

      https://www.youtube.com/watch?v=j7NgRF2R-jI

      HAH HAH HAA, juuri tuolla tavalla media huijaa. KAIKKI SUOMEN MIELENOSOITUKSET TEHDAAN NYKYAAN MENETELMALLA, JOKA NAHDAAN YLLAOLEVALLA YOUTUBE VIDEOLLA. Ei ole mikaan pakko uskoa mita kerron, eika ole pakko katsoa yllaolevaa YouTube videotakaan, mutta jos katsoo sen, niin tajuaa, miten green screenilla voidaan tehda mita vaan uskottavaa.

    • HALUATKO PERUSTAA OMAN VALTION JA TALTIOIDA SEN PERUSTAMISEN HISTORIALLISET TAPAHTUMAT VIDEOLLE? Kas seuraavassa nahdaan, kuinka voit seikkailla presidenttina omassa valtiossasi green screen menetelmalla ja sitten voit ladata sen videon YouTubeen ja rehvastella, etta olet perustanut uuden valtion, jonka pressa olet. Taidanpa tehda sellaisen videon itse, niin se menee kylla taydesta katsojille. Sellaisen leffan tekeminen on kuitenkin liian kallista minulle, joten katselen vain muiden videoita tasta aiheesta. Linkki YouTube videoon, jossa Amerikan Yhdysvaltojen yksi perustajista, John Adams seikkailee, ja siella naytetaan, kuinka se leffa on tehty green screen menetelmalla:

      John Adams: Visual FX (HBO)

      https://www.youtube.com/watch?v=oTUs7hDq2PA

    • Kommenttini aiemman viestini Crowd Replication videoihin:

      Jarjesta green screen huijausmielenosoitus, jossa "Tanskalaismies tykittaa marsilaisten vastaista puhetta Lansikeskuksessa". Kuvaat koko mielenosoituksen, sisaltaen sen osanottajat seka yleison ja myos Tanskalaismiehen, green screen studiossa sisatiloissa. Monistat green screenin avulla muutaman kaverin olemaan "mielenosoituksen satamaarainen yleiso" ja "mielenosoituksen kymmenet mielenosoittajat". Videoidesi uskottavana vaikutelmana on se, etta kaikki tapahtuu oikeastiLansikeskuksessa.

      Parasta tehda tama koko green screen huijaus ulkomailla ja hankkia kaverit green screen mielenosoitusvideotasi varten ulkomailla, koska mielenosoituksesi Tanskalaismiehen puhe voi aiheuttaa sinulle syytteet "marsilaisryhmaa vastaan kiihottamisesta". No tietenkin asiaan kuuluu, etta lavastat green screen studiossa sen, etta joudut kuulusteluihin, saat syytteen ja joudut oikeussaliin. Hankit nayttelijat nayttelemaan poliiseja, syyttajia ja tuomareita ja kuvaat kaikki kuulustelut ja oikeudenkaynnit ulkomailla green screen studiossa. Sitten lataat videot YouTubeen ja olet vaihtoehtomedian marttyyrisankari, kun vaihtoehtomediat uskovat green screen huijausvideoidesi olevan aitoja.

    • Kaikki viestini saa jakaa vaihtoehtomedioiden tietoon, mutta ei se mitaan hyodyta kuitenkaan, koska suurin osa vaihtoehtomedioista tietaa, etta valtamedia ja vaihtoehtotyypit kayttavat molemmat green screen menetelmaa uutishuijauksissaan. Vaihtoehtomediat eivat kuitenkaan halua asiasta mitaan kertoa, koska haluavat uskotella, etta huijausvideot ovat aitoja, voidakseen saada kavijoita sivustoillensa.

    • Siis oikeasti, justaansa joo on ihan uskottavaa, etta NoGo-alueelle, joka on taynna marsilaisia, uskaltautuisi oikeasti menemaan joku Tanskalaismies marsilaisvastaiseen mielenosoitukseen ja huutamaan kaiuttimesta taysilla solvauksia marsilaisia kohtaan, ilman etta han joutuisi vakivaltaisten hyokkaysten ja lynkkausyritysten kohteeksi. Ei kukaan oikeasti halua silla tavalla riskeerata elamaansa, vain siksi, etta voi lausua mielipiteensa julki. Siksi se mielipide tykitetaankin lavastetussa green screen studiomielenosoituksessa, jonka uskotellaan olevan aito ulkoilmatilaisuus. Kaikki mielenosoittajat seka sen yleiso on tehty sisastudiossa green screenilla, kuten aiempien viestieni videoista voidaan selvasti havaita, kuinka sellaiset huijaukset voidaan tehda.

    • Green Screen Ryhma nimelta Pluto En Sinnikas Ole kavelee Koilliskeskuksesta Kaakkoiskeskukseen. Koko se melkein kolmetuntinen video on ennakkoon kasikirjoitettu ja nayttelijoiden kanssa harjoiteltu elokuvatarina ja naytelty ulkomailla, ja he ovat tehneet hieman ulkokuvausta ja loput sisalla studiossa kayttamalla green screen menetelmaa, jonka avulla on paallekkaiskuvattu maisemia oikeasta Koilliskeskuksesta ja Kaakkoiskeskuksesta Pluto-nimimessa valtiossa, mutta niin studiot kuin nayttelijatkin sijaitsevat kaukana muussa valtiossa.

      Ryhman Pluto En Sinnikas Ole agendana on huutaa kaiuttimista sanomaa marsilaisia vastaan. Myos ne marsilaiset ovat nayttelijoita siella samassa muussa valtiossa, jossa se elokuvaryhmakin toimii. Jokaisen marsilaisvastaisen mielenosoituksen tapahtumat kasikirjoitetaan etukateen. Uusin video heilta on sellainen, jossa se ryhma muka kavelee Kaakkoiskeskuksesta Koilliskeskukseen.

      Fiktiotarinan aiheita ovat se, etta heidan telttaansa on hapaisty Koilliskeskuksessa, ja sitten kun se ryhma kavelee kohti Kaakkoiskeskusta, saapuu paikalle nayttelija, joka kaskee ryhmaa poistumaan Koilliskeskuksesta, ja sitten viela tonaisee ryhman paallikkoa. Se nayttelija poistuu paikalta siina elokuvakohtauksessa, jossa ilmenee, etta ryhmalla on niin paljon vartijoita mukanaan, ettei jokin hairikko tunnu missaan.

      Sitten kun ryhma saapuu Kaakkoiskeskukseen, niin he ihmettelevat, etta kuinka heidan kannattajiaan on koetettu puskea traktorilla. Sen jalkeen ryhma kavelee Kaakkoiskeskuksen jarven rantaan, jossa ryhman paallikko pitaa megafonilla puheen, etta nykyaan plutolaiset eivat voi jarvessa uida, koska marsilaiset estavat sen, ja etta plutolaiset ovat myos vaarassa joutua marsilaisten kidnappaamaksi.

      Sen jalkeen elokuvan fiktiotarinassa tapahtuu niin, etta Pluton poliiseiksi pukeutuneet nayttelijat kaskevat ryhman paallikkoa heti lopettamaan puheensa ja myos koko mielenosoituksen, koska paallikko on puheellaan loukannut marsilaisia, eika haluta mitaan diplomaattisia konflikteja plutolaisten ja marsilaisten valille.

      Koko se leffa ladataan YouTubeen ja kerrotaan, etta tama kaikki on totta. Se ei kuitenkaan ole rikosoikeudellisesti mikaan petos, koska video on YouTubessa jokaisen katsottavissa maksutta.

      Miksi se Green Screen Ryhma sitten tekee jatkuvasti sellaisia samantyylisia fiktioleffoja YouTubeen, jos he eivat kerran tienaa niilla rahaa? Ehka he tekevat niita vain petkuttamisen ilosta. Kallistahan se lysti kuitenkin heille itselleen on, koska jokaisen videon tuottaminen maksaa tuhansia euroja nayttelijanpalkkioineen, green screen studiovuokrineen jne.

      Jollakin rikkaalla hemmolla on ilmeisesti niin paljon ylimaaraista rahaa, etta haluaa kayttaa sita tallaiseen petkutukseen, joka eroaa jostakin Star Wars -leffoista vain siina, etta Star Wars -leffojen tekijat eivat vaita leffojensa olevan taytta totta, kuten se Green Screen Ryhma tekee.

    • Korjaus aiemman viestini toiseen kappaleeseen: Uusin video heilta on sellainen, jossa se ryhma muka kavelee Koilliskeskuksesta Kaakkoiskeskukseen.

    • gjdjgjdddd

      Virallisen valheen mukaan Osama Bin Ladenin organisoima 19 hengen saudiryhmä suoritti 911 päivän terrori-iskut.

      Mutta todellisuudessa Usan ja Israelin neonconnat nämä illuminazionisti juulataiset räjäyttivät pilvenpiirtäjiä ja autopommeja Usassa.

      Seuraavina päivinä juulatainen nazionisti Dr. Philip Zack murhasi asiasta liian totuudenmukaisesti kirjoittaneita toimittajia ja poliitikkoja työpaikaltaan aselaboratoriosta varastamallaan pernarutolla.

      http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=AoAwj5bRGTo 9/11 Finnish television. A car bomb exploded outside the State Department.
      ulkoministeriön autopommi ei mitenkään sovi yhteen virallisen selityksen kanssa.

      http://www.youtube.com/watch?v=PpOmdEfPnHs
      9/11: Car & Sewer Bombs?

      2001
      Toiset olivat varautuneet asbestipölyn varalle, toiset ei.
      Pari poliisia pitää huolen, ettei uteliaat pääse lähelle ja että heidän hengityssuojaimensa pysyy tiukasti kasvoilla, vaikka pitäisi sitten vastata uteliaan toimittajan kyselyihin, jolla ei ole hengityssuojainta.

      Taustalla käppäilee pari palomiestä, näillekään kukaan ei ole kertonut, että pöly sisältää huomattavan määrän terveydelle vaarallista asbestia.

      Sitten videon lopussa pari siviilin näköistä kaveria (tanssivat juutalaiset) toimittajan takana, pölynsuojat tiukasti kasvoilla, mistä he ovat tietäneet ottaa pölynsuojat mukaan.

      Onko tuo valkopaitainen poliisi (katso korvalehteä) ja nuo siviilit ju......
      Ja vielä:
      Toimittaja Ashleigh Banfield kysyy poliisilta "Tiedätkö mitään noista voimakkaista RÄJÄHDYKSISTÄ jotka kuulimme"
      Poliisi "En tiedä"
      Toimittaja "Olivatko ne AUTOPOMMEJA"
      Poliisi "Minulla ei ole ajatusta niistä, rouva"
      Toimittaja "Onko teille kerrottu, että meidän pitää poistua tästäkin paikasta"
      Poliisi "Ei...."
      Toimittaja "Etsivätkö ne lisää POMMEJA"
      Poliisi ".........
      Ja sama naisreportteri jatkaa hiukan kauempaa

      http://www.youtube.com/watch?v=BeGCusfqF8c&feature=related 9/11: Ashleigh Banfield reports secondary explosions

      Huomaa taustalla taas samat kaverit, pitkätukkainen ja laukkumies, tällä kertaa ilman pölysuojaimia, ja yrittävät peittää näkyväisyyden tapahtumapaikkaan.

      LAUK KUMIES NYÖKKÄÄ MERKIT.SEVÄSTI HIP PITUKKAISELLE.

      Siis näiden juulataisten selän takana tapahtuu vuosituhannen spektaakkelimaisin terrori-isku, mutta miehet eivät ole kiinnostuneita siitä, kaveruksia kiinnostaa enemmän kuvausryhmän työskentely, ja sen toiminnan häirintä.

      Kuvausryhmän jäsen joutuu työntämään miehet sivuun, ja naisreportteri on juuri näyttämässä jotain reunoilta palanutta paperia, ja selittämässä siitä jotain, kun yhteys katkeaa.

      Olisiko noilla kavereilla ollut jotain tekemistä tuohon häiriöön.

      Löytyykö samat, S I V A N ja P A U L. K U R Z B E R G, O D E D. E L L N E R, O M E R. M A R M A R I, ja Y A R O N. S H M U E L mo SS adin ag entit tästä videosta. Tanssivat is ra elin juulataiset, joiden -tehtävänä oli dokumentoida 911 tapahtumat.
      Kuka antoi heille tämän tehtävän?

      http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw&feature=related Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

    • gndddndndndnd

      http://www.youtube.com/watch?v=fgYtAs_PVHw
      The Mossad and 9 11

      The five Iselrais arrested on 9/11 for videotaping the WTC attack and then cheering about it (see 3:56 p.m. September 11, 2001) are released and deported to Israel.

      Some of the mens names had appeared in a US national intelligence database, and the FBI has concluded that at least two of the men were working for the moSSad, according to ABC News.

      However, the FBI says that none of the Iseralis had any advanced knowledge of the 9/11 attacks, and they were released as part of a deal between the US and the Israeli government.

      After their release, they claim to have been tortured.

      911 terrori-iskua kuvanneet ja tornien sortumista juhlineet pidätetyt viisi iselrailaista on vapautettu ja toimitettu Iselraiin.

      Joidenkin miesten nimet löytyivät Usan kansallisen tiedustelupalvelun tiedoistoista, ja F B I:n mukaan ainakin kaksi miehistä on mo SS adin agentteja.

      Kuitenkin F B I väittää, ettei näillä iselrailaisilla ollut etukäteistietoa 9 1 1 iskuista, ja miehet vapautettiin Usan ja Iselrain tekemän sopimuksen perusteella (Vakoilijoiden/agenttien koskemattomuus ja vaihtosopimus)

      vapautuksen jälkeen, miehet väittivät kokeneensa kidutusta vankeusaikana.

    • dgdghddhdhdhdh

      PALOMIESTEN TODISTUKSET RÄJÄHTEISTÄ.

      http://www.youtube.com/watch?v=xx-k71UEBWE NYC Firefighters, 9/11

      -Me ehdimme ulos, ehkä korttelin päähän.
      -Me ehdimme ainakin kahden korttelin päähän.
      -Ja me näimme sen räjähtävän, kerros kerrokselta.
      -BOOM...BOOM...BOOM...BOOM...BOOM...
      -Se näytti ihan siltä, kuin he olisivat tarkoituksella räjäyttäneet rakennuksen.
      -BOOM...BOOM...BOOM...BOOM...BOOM...
      -Kyllä...räjäyttäneet.
      -Räjäyttäneet koko matkan alas asti, minä katsoin ja juoksin....

      http://www.youtube.com/watch?v=_uc-MW0pQ58 911 fireman testimony either this guy

      Videon kohta 01:45-------->

      -Mitä tapahtui?
      -Se oli räjähdys
      -Aulassa räjähti...kolmannen räjähdyksen jälkeen koko aula romahti
      -Millaista se oli?
      -Kauheaa....kauheaa
      -Kuin helvettiä
      -Sinä et halua tietää
      -Koko rakennus vain romahti kasaan...aulassa
      -Oliko siellä muita räjähdyksiä
      -Oli...oli, todellakin muita räjähdyksiä, olimme matkalla portaita ylöspäin kun koko paikka räjähti ja aula romahti kasaan
      -En tiedä ensimmäisestä, mutta toinen räjähdys oli kauhea, ja sitten tuli kolmas räjähdys sen jälkeen
      -Kolmas räjähdys?
      -Kyllä
      -Kaikki olivat aulassa valmiina menemään ylös ja sitten se tapahtui, se oli kamalaa
      -Siellä oli ainakin kolme räjähdystä sen jälkeen kun koneet olivat iskeytyneet taloihin.
      -Me tulimme paikalle kun rakennukset jo paloivat, olimme valmiina menemään yläkertaan sammuttamaan kun koko aula räjähti kasaan.

      http://www.youtube.com/watch?v=GpqYftxb1oc 9/11 Key Witness Murdered?

      http://www.youtube.com/watch?v=PfxkcBmZfK0 9/11 - firemen , police saying there are bomb's in the buildings


      http://www.youtube.com/watch?v=jA-e6ttP1jo&feature=autofb World Trade Center 1: räjäyttäminen syyskuun 11:ntenä 2001

      http://video.google.com/videoplay?docid=9153709212181510877 Loose Change 2nd Edition - Suomi tekstit - Finnish subtitles

      http://www.youtube.com/watch?v=mv_Umewl7NA Japanese Parliament questions 9/11 Official Story - part 1

    • nddgdmdmfmfm

      Pentagonin tilintarkastajat huomasivat Rumsfeldin hävittäneen
      Pentagonissa 2 300 000 000 000 dollaria eli 2300 miljardia dollaria.

      http://www.youtube.com/watch?v=H_p92dECEpQ&feature=related 1 DAY BEFORE 911 WTC Attacks, An Amazing Thing Happened

      10.09.2001
      Rumsfeldin mukaan kysymys on elämästä tai kuolemasta, kenen elämästä
      ja kenen kuolemasta, sitä hän ei maininnut.

      Tosin se selvisi seuraavana päivänä, jolloin kukaan ei enää kysellyt 2
      300 miljardin kadonneen dollarin perään....ei ainakaan ne 27
      Pentagonin tilintarkastajaa, sillä ne oli kuolleita.

      Kaikki Pentagonin tilintarkastajat komennettiin tuona aamuna aamupalaveriin huoneeseen, joka sitten räjäytettiin.

      http://www.defendamerica.mil/remember/remember_a.html

      Pentagonin urit:
      Tilintarkastajat:
      1-Brenda Kegler most recently as a budget analyst for the Army
      2-David Laychak civilian Army budget analyst for the Pentagon
      3-Samantha Lightbourn-Allen budget analyst who handled credit card
      accounts for the Department of the Army
      4-Shelley Marshall budget analyst for the Defense Intelligence Agency
      5-Robert Maxwell civilian budget analyst for the Army
      6-Molly McKenzie civilian budget analyst for the Army, was in her
      first-floor office a few doors from the impact site
      7-Odessa V. Morris budget analyst for the Army
      8-Diana Padro staff accountant for the Department of the Army
      9-Martha Reszke civilian who had worked for the Army budget office for
      the past eight years
      10-Cecelia E. Richard She was working as an accounting technician for
      the Department of the Army the day that American Airlines Flight 77
      slammed into the Pentagon
      11-Edward Veld Rowenhorst civilian accountant for the Army
      12-Robert E. Russell civilian budgetary supervisor for the Army,
      worked at the Pentagon and hasn't been seen since the attack
      13-Marjorie C. Salamone would often carpool with other Springfield
      residents headed to the Pentagon, where she was an Army budget
      analyst. Her husband recalled, "A neighbor came by and said, 'Your
      wife was a wonderful slug,' " using the jargon for carpooling
      commuters.
      14-Janice M. Scott Army budget analyst. Janice Scott, who had worked
      at the Pentagon since the late 1980s, was relocated last month to Room
      471, First Floor, E Ring -- the area destroyed by hijacked Flight 77.
      15-Antionette Sherman Doctors gave Army budget analyst Antionette
      Sherman two days to live after she was burned over 70 percent of her
      body when Flight 77 crashed into the Pentagon on Sept. 11.
      16-Edna L. Stephens With 34 years at the Pentagon, the civilian budget
      analyst for the Army looked forward to retiring next year and moving
      back to her home town, Gainesville, Ga. About three years ago, she
      thought about retiring, but instead, Stephens bought her first home
      and pushed off thoughts of retirement to the future.
      17-Karl W. Teepe budget analyst.
      18-Sandra White civilian in the Army budget office, but her husband, a
      retired Army colonel, said she displayed the fortitude of a soldier.
      19-Carrie Blagburn civilian budget analyst for the Army, has not been
      heard from since Flight 77 plowed into the side of the Pentagon
      housing her office Tuesday morning, loved ones said. The Army lists
      her as unaccounted for.
      20-Angelene C. Carter The 51-year-old accountant is among those who
      went to work at the Pentagon on Tuesday and did not come home.
      21-Sharon S. Carver accountant for the Army She is listed on the
      Army's unaccounted-for list, and her family continues to wait for news
      about her.
      22-Ada Davis Army accountant and doting grandmother from Camp Springs,
      is listed as unaccounted for.
      23-Brenda C. Gibson 59, worked in budgeting and accounting for the
      Army, a job she was so dedicated to that she had postponed surgery to
      work last Tuesday and help close the books for the budget year.
      24-Carolyn Halmon worked the day shift as a budget analyst for the
      Army at the Pentagon. 25-Herman Halmon, her husband of nearly 30
      years, worked evenings.
      26-Jimmie Ira Holley Pentagon accountant shortly before 9 a.m.
      Tuesday, just before a passenger plane plowed into the World Trade
      Center and touched off a macabre series of events that would leave his
      family devastated. An hour after the call, Jackson-Holley was at work
      at the pharmacy at Fort Myer when a loud explosion shook the building.
      As she and her colleagues raced outside, she looked toward her
      husband's workplace and saw billowing clouds of black smoke.
      27-Peggie Hurt Peggie Hurt had been on the job at the Pentagon only
      two weeks. Her position in the Army's accounting section, which
      followed a stint with the National Guard, was a promotion the Virginia
      State University honors graduate had eagerly sought. "She was excited
      to move on," said Delores Hardy, her cousin

    • Kiitettavaa taustatyota 9/11 tapahtumista.

      Se on kuitenkin aihe, johon en jaksa alkaa kommentoimaan, vaikka minulla oma nakemykseni 9/11 tapahtumista onkin.

    • HiekkaDyyninTyyleys

      Minulla on kolmannen polven suku veljiä lähi-idän arabimaista. Yhdysvalloissa minulla on toisen polven suku veljiä. Näistä muslimeista minulla ei ole hajuakaan missä ryhmittymässä he ovat ja keitä he ovat. Minulle ollaan vain sanottu näin. Yhdysvalloissa minä tiedän tarkkaan ketä on minun toisen polven veli. Tällä yhdysvaltojen toisen polven veljelläni on veljiä arabimaissa mutta en tiedä näistäkään mitään. He ovat vissiin oikeita veljeksiä. Kyllä minulla on kavereita jotka ovat arabeja suomessa. Minä en ole arabi. Minä olen kebabi. Hehheh. Oikeasti olen ajatellut olevani kuivassa hiekka erämaassa. On muitakin paikkoja missä olen kuvitellut olevani kohtaloni kanssa. En halua mennä ISIKSEEN koska en näe minun kohtaloani siellä. En näe millään kuolemaakaan. Pelkoa silti on. Sitä en voi kieltää. En tosiaan ole arabi ja minua ollaan pyydetty isikseen. Olen aina tiennyt että minut pyydetään sinne jossain vaiheessa mutta minä olen kans tietoinen siitä kärsimyksestä jos jään suomeen. Olen ajatellut näitä asioita jo monta vuotta takaperin. Kärsimystä on joka puolella... Sitä idiootit ei ymmärrä keitä ei pyydetä isikseen tai sitten ne menevät isikseen suurella kärsimyksellä. Minä en tee yhtäkään sotaa jos minulla on kärsimystä. Jos menet sotaan niin teet kärsimystä. Jos tiedät itsessäsi mitä kärsit niin silloin teet työtä sen eteen etkä sodi. Tämä on mielenkiintoinen asia aina kun on sodat. Yksinkertaisia asioita.

    • Kirjoitin allaolevaan viestiketjulinkkiin

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14596296/olen-korkeimmalla-oleva-vapaamurari

      seuraavanlaisen viestin:

      Aloitusviesti sisaltaa uhkailuja, joten mita tasapainoisuutta sellainen on, etta uhkaillaan, ettei salaseurojen kustannuksella saa tehda pilaa?

      Asken 28. 11. 2016 klo 2:40 aamuyolla taalla Bulgariassa saapui oveni viereen ambulanssi, josta tuli ulos mies ja nainen, jotka halusivat kuljettaa minut psykiatriseen hoitoon mielisairaalaan, koska heille oli tehty Suomesta ilmianto, etta olen sekopaa. Otin valokuvan ambulanssista pihallani. En puhunut ambulanssihenkilokunnalle mitaan, eika heilla ole oikeutta murtautua kenenkaan asuntoon ilman poliiseja, joten he lahtivat.

      Mahtoi se green screen ryhma nimelta Pluto En sinnikas Ole koettaa saada vangittua minut pakkohoitoon, koska olen paljastanut heidan touhunsa tuolla muussa viestiketjussa, vaikka olen kayttanyt kiertoilmaisuja ryhmasta ja sen toiminnasta. Ai ettako green screen menetelman tietaminen on muka psykiatrisesti diagnosoitavissa hulluudeksi?

      Siella muussa viestiketjussa on viesteissani roppakaupalla YouTube videoita, joissa naytetaan, kuinka green screen menetelmalla saadaan aikaan videoille ihan mita tahansa uskottavaa halutaan.

      Tassa linkki siihen viestiketjuun, jossa kerron green screen ryhmasta nimelta Pluto En Sinnikas Ole:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14592084/al-qaida-tuhoamme-lannen-siirtolaisuudella

    • Luetaanpas lakia:

      Tulen kayttamaan Suomen rikoslain 15. lukua seka Suomen rikoslain 25. lukua kaikkia niita kohtaan, jotka minut jarjestavat vankilaan tai pakkohoitoon mielisairaalaan valheellisella ilmiannolla

      Suomen rikoslain 15 luku:

      Rikoksista oikeudenkäyttöä vastaan

      Luku on uudistettu lailla (24.7.1998/563).

      1 § (24.7.1998/563) Perätön lausuma tuomioistuimessa. Jos
      todistaja tai asiantuntija tuomioistuimessa,
      asianosainen tuomioistuimessa totuusvakuutuksen nojalla kuulusteltaessa tai
      muu henkilö tuomioistuimessa valan tai vakuutuksen nojalla
      antaa väärän tiedon asiassa tai ilman laillista syytä salaa siihen kuuluvan seikan, hänet on tuomittava perättömästä lausumasta tuomioistuimessa vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

      2 § (24.7.1998/563) Perätön lausuma viranomaismenettelyssä. Jos
      joku valan tai vakuutuksen nojalla oikeudenkäyntiin rinnastettavassa viranomaismenettelyssä,
      muu kuin rikoksesta epäilty rikosasian esitutkinnassa henkilökohtaisesti läsnä ollen kuulusteltaessa tai
      muu kuin poliisilain (493/1995) 38 §:n 2 momentissa tarkoitetussa asemassa oleva poliisitutkinnassa tai siihen rinnastettavassa viranomaismenettelyssä henkilökohtaisesti läsnä ollen kuulusteltaessa
      antaa väärän tiedon asiassa tai ilman laillista syytä salaa siihen kuuluvan seikan, hänet on tuomittava perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

      Oikeushenkilön lakimääräinen edustaja, jota esitutkinnassa kuulustellaan tämän oikeushenkilön rangaistusvastuuta selvitettäessä, rinnastetaan rikoksesta epäiltyyn.

      3 § (24.7.1998/563) Törkeä perätön lausuma tuomioistuimessa. Jos 1 §:ssä tarkoitetussa perättömässä lausumassa

      aiheutetaan vakava vaara, että tuomioistuin tuomitsee syyttömän vankeuteen tai muuhun ankaraan seuraamukseen tai jonkun huomattavasti ankarampaan seuraamukseen kuin mihin hänet muutoin tuomittaisiin tai että tuomioistuin varsin todennäköisesti tekee asianosaiselle muuten erityisen tuntuvaa vahinkoa aiheuttavan väärän päätöksen, totuudenvastaisuus tai salaaminen koskee erityisen merkityksellistä seikkaa
      tai rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti
      ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä perättömästä lausumasta tuomioistuimessa vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

      4 § (24.7.1998/563) Tuottamuksellinen perätön lausuma. Joka
      todistajana tai asiantuntijana tuomioistuimessa tai
      totuusvakuutuksen, valan tai vakuutuksen nojalla tuomioistuimessa tai oikeudenkäyntiin rinnastettavassa viranomaismenettelyssä
      huolimattomuudesta antaa väärän tiedon asiassa tai salaa siihen kuuluvan seikan, on tuomittava tuottamuksellisesta perättömästä lausumasta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

      5 § (24.7.1998/563) Yritetty yllytys perättömään lausumaan. Joka yrittää taivuttaa toista 1-3 §:ssä tarkoitettuun rikokseen, on tuomittava yritetystä yllytyksestä perättömään lausumaan sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

      6 § (24.7.1998/563) Väärä ilmianto. Joka antaa esitutkinta- tai muulle viranomaiselle taikka tuomioistuimelle väärän tiedon ja siten aiheuttaa vaaran, että ilmiannettu pidätetään, vangitaan tai joutuu muun pakkokeinon kohteeksi tai joutuu syytteeseen tai tuomitaan rangaistukseen tai muuhun rikosoikeudelliseen seuraamukseen virheellisin perustein, on tuomittava väärästä ilmiannosta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

      7 § (24.7.1998/563) Todistusaineiston vääristeleminen. Joka saadakseen syyttömän tuomituksi rangaistukseen tai muuten toista vahingoittaakseen kätkee, hävittää, turmelee, muuntaa tai muuten vääristää tuomioistuimessa tai rikosasian esitutkinnassa todisteena tarpeellisen esineen, asiakirjan tai muun todisteen, jolla hänen tietensä on merkitystä asiassa, on tuomittava todistusaineiston vääristelemisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

      Todistusaineiston vääristelemisestä tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa antaa perättömäksi tai vääristellyksi tietämänsä todisteen käytettäväksi tai itse käyttää sitä harhauttavalla tavalla tuomioistuimessa tai rikosasian esitutkinnassa.


      8 § (24.7.1998/563) Törkeä todistusaineiston vääristeleminen. Jos todistusaineiston vääristelemisessä
      aiheutetaan vakava vaara, että syytön tuomitaan vankeuteen tai muuhun ankaraan seuraamukseen,
      rikoksen kohteena on erityisen merkityksellinen todiste tai
      rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti

      ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä todistusaineiston vääristelemisestä vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

      Jatkuu uudessa viestissani

    • Jatkoa aiemmasta viestistani:

      9 § (24.7.1998/563) Oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen. Joka oikeudettomasti

      väkivallalla tai uhkauksella estää tai yrittää estää toista antamasta lausuntoa todistajana, asiantuntijana, muuna kuultavana tai asianosaisena oikeudenkäynnissä, esitutkinnassa, poliisitutkinnassa tai niihin rinnastettavassa muussa viranomaismenettelyssä tai vaikuttaa tai yrittää vaikuttaa lausunnon sisältöön tai
      tekee tai uhkaa tehdä väkivaltaa toiselle tai häneen 10 §:n 2 momentissa tarkoitetussa suhteessa olevalle henkilölle sen vuoksi, mitä tämä on lausunut edellä tarkoitetussa kuulustelussa,

      on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

      Linkki:

      http://www.heikniemi.fi/rikoslaki/rl15.html

      Suomen rikoslain 25 luku:

      Vapauteen kohdistuvista rikoksista

      Luku on uudistettu lailla (21.4.1995/578).

      1 § (21.4.1995/578) Vapaudenriisto. Joka sulkemalla sisään, sitomalla, kuljettamalla johonkin tai muulla tavoin oikeudettomasti riistää toiselta liikkumisvapauden tai eristää toisen tämän ympäristöstä, on tuomittava vapaudenriistosta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

      2 § (21.4.1995/578) Törkeä vapaudenriisto. Jos vapaudenriistossa

      vapaudenmenetystä jatketaan yli kolmen vuorokauden,
      aiheutetaan vakavaa vaaraa toisen hengelle tai terveydelle tai
      käytetään erityistä julmuutta tai vakavan väkivallan uhkaa

      ja vapaudenriisto on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä vapaudenriistosta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.

      Linkki:

      http://www.heikniemi.fi/rikoslaki/rl25.html

    • Laitan tahan ne Suomen rikoslain samat kohdat myos englanniksi, koska Suomen vaihtoehtomediaa pyorittavat ulkomaalaiset.

      Finland's penal code

      Chapter 15 -

      Offences against the administration of justice
      (563/1998)

      Section 1 -
      False statement before a court of law
      (563/1998)

      (1)If, before a court of law, (1) a witness or an expert witness, (2) a party to the matter, when heard under affirmation, or (3) another person, under oath or affirmation, makes a false statement in the matter or without lawful cause conceals a pertinent circumstance, that person shall be sentenced for a false statement before a court of law to imprisonment for at most three years. (2) What is provided above in section 1 applies also when a person is heard in the main hearing by video conference, telephone or another technical means of communication referred to in chapter 17, section 34a of the Code of Judicial Procedure, without he/she being present in person. (361/2003)

      Section 2 -
      False statement in official proceedings
      (563/1998)

      (1)If (1) in official proceedings comparable to a trial, someone under oath or affirmation, (2) when being questioned in person in criminal investigations, someone else than the suspect, or (3)
      when being questioned in a police inquiry or in comparable official
      proceedings, a person not referred to in section 38(2) of the Police Act (493/1995), makes a false statement in the matter or without lawful cause conceals a pertinent circumstance, that person shall be sentenced for a false statement in official proceedings to a fine or to imprisonment for at most two years.

      (2)The legal representative of a corporation, when heard in a criminal investigation for the determination of corporate criminal liability, has the status of a suspect in the matter.

      Section 3 -

      Aggravated false statement before a court of law
      (563/1998)

      If, in a false statement referred to in section 1, (1) serious danger arises of the court sentencing an innocent person to imprisonment or to another severe penalty, or someone to a significantly
      more severe penalty than what would otherwise be the case, or that the court otherwise is very likely to make a wrong decision causing very considerable damage to a party, (2) the falsehood or the concealment pertains to an especially important
      circumstance, or (3) the offence is committed in an especially methodical manner, and the offence is aggravated also when assessed as a whole, the offender shall be sentenced for an
      aggravated false statement before a court of law to
      imprisonment for at least four months and at most six years.

      Section 4 -
      Negligent false statement
      (563/1998)

      A person who (1) as a witness or expert witness before a court of law, or (2) under a party’s affirmation, oath or affirmation before a court of law or in official proceedings comparable to a trial,
      negligently makes a false statement of conceals a pertinent circumstance, shall be sentenced for a negligent false statement
      to a fine or to imprisonment for at most six months.

      Section 5 -
      Attempted incitement to a false statement
      (563/1998)

      A person who attempts to incite another person to commit an offence referred to in sections 1 - 3 shall be sentenced for
      attempted incitement to a false statement to a fine or to imprisonment for at most one year.

      Section 6 -
      False denunciation
      (563/1998)

      A person who makes a false statement to an authority carrying out a criminal investigation, another authority or a court of law, thereby causing danger that the denounced person is wrongly arrested or detained or subjected to other coercive measures, or that a charge is wrongly brought against him/her, or that
      he/she is wrongly sentenced to a punishment or other penal sanction, shall be sentenced for a false denunciation to a fine or to imprisonment for at most three years.

      Section 7 -
      Falsification of evidence
      (563/1998)

      (1)A person, who for the purpose of having an innocent person sentenced or otherwise to cause damage to another person, conceals, defaces, alters or otherwise falsifies an object, document or other item necessary as evidence before a court of law or in criminal investigations, shall be sentenced for falsification of evidence to a fine or to imprisonment for at most two years.

      (2)A sentence for falsification of evidence shall be passed also on a person who, for a purpose referred to in paragraph (1), submits a piece of evidence that he/she knows to be false or falsified to be used as evidence before a court of law or in criminal investigations, or himself/herself uses it in a misleading manner.

      Continues in my next message

    • Continues from my previous message:

      Section 8 -
      Aggravated falsification of evidence
      (563/1998)

      If, in the falsification of evidence, (1) serious danger arises of an innocent person being sentenced to imprisonment or to another severe penal sanction, (2) the offence pertains to very important evidence, or (3) the offence is committed in a particularly methodical manner, and the offence is aggravated also when assessed as a whole, the offender shall be sentenced for
      aggravated falsification of evidence to imprisonment for at least
      four months and at most six years.

      Section 9 -
      Threatening a person to be heard in the administration of justice
      (563/1998)

      A person who unlawfully (1) by violence or threats prevents or attempts to prevent another person from making a statement as a witness, expert witness, other person to be heard or a party in a trial, criminal investigation, police inquiry or other comparable official proceedings, or influences or attempts to influence the contents of the statement, or (2) employs violence or threats violence against another person or a person related to him/her in the manner referred to in section 10(2) because of a statement made by him/her in the context referred to above, shall be sentenced, unless a more severe penalty for the act has been provided elsewhere in the law, for threatening a person to be heard in the administration of justice to a fine or to imprisonment for at most three years.


      Finland's penal code

      Chapter 25 -

      Offences against personal liberty
      (578/1995)

      Section 1 -

      Deprivation of personal liberty
      (578/1995)

      A person who by confinement, bondage, transportation or otherwise unlawfully prevents another from moving or isolates him shall be sentenced for deprivation of personal liberty to a fine or to imprisonment for at most two years.

      Section 2 -
      Aggravated deprivation of personal liberty
      (578/1995)

      If in the deprivation of personal liberty (1) the loss of personal liberty lasts for longer than 72 hours; (2) a serious danger to the life or health of another is caused; or (3) exceptional cruelty or the threat of severe violence is used and the deprivation of personal liberty is aggravated also when assessed as a whole, the offender shall be sentenced for aggravated deprivation of personal liberty
      to imprisonment for at least four months and at most four years.

    • 28. 11. 2016 klo 14:10 saapui ovelleni kaksi siviilipukuista poliisia, jotka karjuivat, etta nyt lahdet 10 vuodeksi vankilaan, koska Suomesta on sellainen kasky maaratty jonkun nimettoman ilmiantajan taholta. Kysyin, etta onko heilla pidatysmaaraysta, ja he vastasivat, etteivat tarvitse minkaanlaista asiakirjaa voidakseen vangita kenet tahansa ja milloin tahansa vankilaan 10 vuodeksi, koska tama on Bulgaria.

      En avannut heille ovea, ja he karjuivat ovellani 20 minuuttia ja sitten he poistuivat.

      Tervetuloa vaan Bulgarian Kommunistiseen Poliisivaltioon.

    • Suomesta tehtaillaan joka paiva minusta tehtya valheellista ilmiantokamaa Bulgarian poliisille. Se green screen ryhma ja koko Suomen vaihtoehtomedia seka Suomen valtamedia haluavat kaikki viskata minut vankilaan lynkattavaksi, koska paljastan heidan petoksiaan. Sitten he uskottelevat kansalle, etta joo he kaikki ovat NIIN LAINKUULIAISIA ETTA.

      Se green screen ryhma ja koko Suomen vaihtoehtomedia seka Suomen valtamedia kuitenkin tahallaan ja taysilla rikkovat Suomen rikoslain pykalia 15 ja 25 tehtaillessaan minusta tehtya valheellista ilmiantokamaa Bulgarian poliisille. Ne kaikki suomalaiset tahot kai kokevat, etta heilla on taysi oikeus lynkkauttaa kenet tahansa Ita-Euroopan vankiloissa ja silla tavalla rikkoa Suomen rikoslain pykalia 15 ja 25 ja myos Suomen rikoslakia, joka maarittaa rikoksena avunannon murhaan, en nyt muista mika kohta se on Suomen rikoslaissa, mutta kylla se siella selvasti sanotaan.

    • Korjaus: ei vain pykalia, vaan myos rikoslain lukuja. Aiempi viestini tassa uudelleen ja nyt korjattuna:

      Se green screen ryhma ja koko Suomen vaihtoehtomedia seka Suomen valtamedia kuitenkin tahallaan ja taysilla rikkovat Suomen rikoslain lukuja 15 ja 25 tehtaillessaan minusta tehtya valheellista ilmiantokamaa Bulgarian poliisille. Ne kaikki suomalaiset tahot kai kokevat, etta heilla on taysi oikeus lynkkauttaa kenet tahansa Ita-Euroopan vankiloissa ja silla tavalla rikkoa Suomen rikoslain lukuja 15 ja 25 ja myos Suomen rikoslain lukua, joka maarittaa rikoksena avunannon murhaan, en nyt muista mika luku se on Suomen rikoslaissa, mutta kylla se siella selvasti sanotaan.

    • Poliisiauto saapui juuri oveni eteen, ja siella istuu yksin joku poliisi ja kyttaa ikkunaani tauotta ja odottaa, etta milloin menen ulos, jotta han voi pidattaa minut ilman pidatysmaaraysta ja viskata minut ilman oikeudenkayntia 10 vuodeksi vankilaan, jossa niiden suomalaisten ilmiantajatahojen ja KGB:n kaskysta minut hakataan kuoliaaksi. Niin etta kiitoksia vaan paljon sille green screen ryhmalle ja koko Suomen vaihtoehtomedialle seka Suomen valtamedialle tasta loistavasta lainkuuliaisesta toiminnastanne, etta murhautatte minut, joka olen toisinajattelija, niin sehan on ilmiselvasti lainkuuliaista toimintaa teilta.

    • Valtaosa Suomen vaihtoehtomediasta vaittaa olevansa kommunismin vastaista, mutta kun se tilaa murhan Ita-Euroopan Kommunistisen Poliisivaltion KGB:lta, niin kylla heille silloin kommunistiset murhaoperaatiot kelpaavat vallan mainiosti jotta saavat minunkaltaiset toisinajattelijat lynkatuksi, koska eihan se toki heille sovi ollenkaan, etta joku kertoo green screen uutisvideohuijausmenetelmasta salaliittoteoriapalstalla.

    • Vaihtoehtomedia voi kayttaa vaikka kymmenena "jasenenaan" samaa henkiloa, mutta eri naamalla, laittamalla uskottavia naamioita kasvoilleen. Elokuvassa Nutty Professor nayttelija Eddie Murphy on samaan aikaan viisi eri henkiloa, ja seuraavalla YouTube videolla sen elokuvan paivalliskohtauksessa kaikki ruokapoydan viisi henkiloa ovat yksi ja sama nayttelija Eddie Murphy, mutta eri naamio kasvoillaan. Ruokapoydassa vain pullea poika on eri henkilo. Green screen menetelman avulla Eddie Murphy on viitena eri henkilona samaan aikaan kuvassa, ja Eddie Murphy nayttelee viitta eri henkiloa leffan muissakin kohtauksissa koko sen elokuvan ajan. Tama asia kerrotaan myos elokuvan lopputeksteissakin.

      Nutty Professor Dinner Scene HD720p)

      https://www.youtube.com/watch?v=koTVfm31QUY

    • Green screen mediahuijausten myontaminen on niin valtamedian kuin vaihtoehtomediankin taholta yhta mahdotonta kuin seuraavalla YouTube videolla nahdaan:

      Jim Carrey - Kung Fu Master

      https://www.youtube.com/watch?v=QWlJndr3BKE

    • jvbkvhxhvknlbkb

      http://www.youtube.com/watch?v=gQlYVI3MZy4&bpctr=1381911879

      Kuinka Sionistit hajoittavat ja hallitsevat (suomenkielinen tekstitys) - David Duke

      Juutalaiset lietsovat vihaa Euroopan kantaväestön ja muslimien välillä. Tuo on tärkeä seikka joka jokaisen tulisi tajuta. Juutalaiset haluavat konflikteja kristittyjen ja muslimien välille koska se sopii juutalaisten harjoittamaan hajoita ja hallitse -politiikkaan

    • Anonyymi

      Ei ne AL-Q pojat osanneet sitten edes sitä siirtolaisuudella tuhoamista.

      Saatanan Tunarit

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe