Varokaa Sakramenttiantikristusta

gghhwew

Varokaa helluntaikirkolliset Sakramenttiantikristusta!

Helluntaikirkossa juonitaan koko ajan vauvakasteen hyväksymistä ja helluntaikirkon muuttamista Sakramenttiantkristuksen kirkoksi. Varokaa sellaista kehitystä.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14282017/sakramenttiantikristus

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14590788/sakramenttiantikristus-ei-pelasta-ketaan

Yksi osoitus väärille urille lähtemisestä on kastaminen "Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen". Jokainen asia pitää todistaa kahden tai kolmen todistajan voimin vähintäin, "Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen" kastaminen tulee Raamatussa esille vain yhdessä paikassa ja siinäkin asiaa käsitellään vain teoreettisesti ja pahinta on se, että tuo kohta (Matteuksen lähetyskäsky) on väärennetty, lisätty jälestäpäin. Uskoon tulleet ihmiset pitää kastaa Jeesuksen Kristuksen nimeen, siitä on monta todistusta Raamatussa. Jos sinut on kastettu "Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen", sinut on kastettu väärin.

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14109985/matteuksen-kastekasky

58

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vauvasta.vaariin

      Joo, siinä lipsutaan siten kuin Vapaakirkossa. Siellä käy molemmat kastemuodot.

      • ÄlkääMenköHeidänPeräss

        Niinpä kävi Nokia missiossakin, ent past Markku Koiviston innoituksesta.
        Haihtui ja hävisi se 'exytysherätys'. Ihme kyllä, patmoksen taivaskanavahaastattelussa, MK komppasi David Wilkersonia (kysyttäessä silloin Jumalan Hengen läsnäolon koettavuutta kuulijan näkökulmasta vrt BHinn/DWilkerson)
        Kysymys esitettiin radio.ohjelmassa joskus 90luvulla. Jäipähän muistiin!


    • varoitus

      Joissakin helluntailaisissa on viestien perusteella vihan henki, se jos mikä on antikristillistä, varokaa mieluummin sitä.

      • ettäsilleen

        Mistä tiedät, että kirjoittajat edes ovat helluntailaisia? Suurin osa täällä kirjoittavista ei taida olla. Vastustaako aloittaja nyt sakramentteja yleensä vai vain lapsikastetta? Ehtoollinen ja avioliittoon vihkiminen ovat myös sakramentteja eli pyhiä toimituksia.


      • uskovienyhteydessä

        Aikana, jolloin luopumusta tapahtuu paljon omassa maassammekin, olisi erittäin tärkeää uskovien löytää keskinäinen yhteys ja rakkaus. Se, mihin seurakuntaan nimellisesti kuulumme (pois sulkien selvät harhaoppiset suunnat, jotka eivät tunnusta ainakaan "todellisesti" Jeesusta Kristusta Herrakseen), tulisi jättää taka-alalle oppiriidat ja alkaa kunnioittamaan ja rakastamaan pilkanteon sijasta toisia uskovia kristittyjä. Täydellistä uskovien näkyvää yhteisöä emme löydä mistään. Kristus on sisäisesti omissaan ja heidät meidän olisi hyvä tunnistaa. Kristuksessa nähdä toinen uskova täydellisenä, kuten Jumalakin tekee.


      • Vierailia

        Ikävä tosiasia: ( saman olen havainnut.


    • capiche

      Onpa outoa, että ilmeisesti kristittynä itseään pitävä paheksuu kastamista Isän, Pojan ja PH:n nimeen. Menetelmähän on raamatullinen, kun se on kerran Raamatussa mainittu. Jumalan on pakko nauraa näitä juttuja katsoessaan. Tai vaihtoehtoisesti repiä hiuksiaan.

      • dffffreeeew

        Sinä et ole lukenut aloitusta. Menetelmä ei ole raamatullinen eikä sitä ole Raamatussa pätevästi mainittu.

        Miksi te osallistutte keskusteluun, josta te ette ymmärrä mitään.


      • tuota.noin

        2. KASTE "JEESUKSEN NIMEEN"
        Seuraavassa katsomme joitakin esimerkkejä kasteesta Jeesuksen nimeen. Jeesuksen nimi on tässä translitteroitu latinankielisestä jossa se kirjoitetaan IESVS (myöskin kreikkalainen nimitys translitteroituna kirjoitetaan samoilla kirjoitusmerkeillä): YsWs. Sana Kristus esiintyy hepreankielissä UT:ssa ainoastaan yhden kerran. Jh 1:41: "'Me olemme löytäneet Messiaan', se on käännettynä: Kristus". Hepreaksi Kristus kirjoitetaan KRYstWs.
        2.1: aDT ALHYm hYYm Elävän Jumalan seurakunta ja HtBYL LSm HADWn YsWs kastaa Herran Jeesuksen nimeen ja h:L:W:X:Y edelläkävijä, uudisraivaaja ovat lukuarvoiltaan 628.
        2.2: R:W:h:Y B:A:R:x X:P:W:n Henkeni pohjoisessa maassa (Sk 6:8), YBAW HNSKRYm BSaT AhT aSRH tulevat ne, jotka saapuvat yhdennellätoista hetkellä (Mt 20:9), AWLm RBYm Mn-HRASWNYm YHYW AhRWNYM WMn-HAhRWNYm RASWNYm monet ensimmäiset tulevat viimeiseksi, ja monet viimeiset ensimmäisiksi (Mt 19:30) ja Y:t:B:Y:L L:S:m H:A:D:W:n Y:s:W:s kastetaan Herran Jeesuksen nimeen ovat lukuarvoiltaan 2400.
        2.3: YtBYL LSm YsWs KRYstWs kastetaan Jeesuksen Kristuksen nimeen ja TMYMYm HMH LPNY KsA HALHYm he ovat tahrattomat Jumalan Valtaistuimen edessä ovat lukuarvoiltaan 932.
        3. KASTE "ISÄN JA POJAN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN"
        3.1: HtBL LSm-HAB WHBn WRWh HQDS saada kaste Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen sekä Q:T:W:L:Y:W:T katoliset ovat lukuarvoiltaan 1116.
        3.2: HtBLH LSm-HAB WHBn WRWh HQDS kaste Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja K:W:P:R:W:T luopiot, harhaoppiset ovat lukuarvoiltaan 1121.
        3.3: ARW hYWH RBYaYA DhYLH WAYMTNY WTQYPA YTYRH WSNYn DY-PRZL LH RBRBn AKLH WMDQH WSARA BRGLYH RPsH katso neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi heikot jalkoihinsa (Dn 7:7) ja YtBYL LKRYstWs BSm HAB WHBn WRWh HQDS tulee kastamaan Kristukseen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä ovat lukuarvoiltaan 6175.
        3.4: LA ThZW-LNW NKhWT DBRW-LNW hLQWT hZW MHTLWT älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita (Js 30:10), MtBYL LKRYstWs LSm HAB WHBn WRWh HQDS kastettu Kristukseen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, H:W:A D:R:S A:L-H:M:T:Y:m hän kääntyy vainajien puoleen ja T:W:a:B:T X:D:Y:Q:Y:m vanhurskaille kauhistus ovat lukuarvoiltaan 2766.
        3.5: SaW SKRW WLA-YYn NaW WLA SKR he ovat juovuksissa, vaikkeivat viinistä, hoipertelevat, vaikkeivät väkijuomasta (Jes 29:9), MtBYL LYsWs KRYstWs LSm HAB WHBn WRWh HQDS kastettu Jeesukseen Kristukseen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, TWaBT XDYQYm vanhurskaille kauhistus ja B:a:L A:M:W:N:H M:s:L:P:T harhaoppinen ovat lukuarvoiltaan 1692.
        3.6: LHtBYL LYsWs KRYstWs BSm HAB WHBn WRWh HQDS kastaa Jeesukseen Kristukseen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä ja 666 SS-MAWT WSSYm WSS kuusisataa kuusikymmentä kuusi ovat lukuarvoiltaan 2869.
        Edellä olevat gematriset esimerkit paljastavat totuuden: Katolinen kaste (vihmonta) ja muiden kirkkokuntien kasteet (vihmomalla tai upottamalla) Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen eivät ole Raamatullisia. Kaste Jeesuksen nimeen kelpaa, mutta ei ole alkuperäinen.
        Moshe Zew


      • TotuudenSuolalisä

        Alkuseurakunnan muodostuessa upotettiin Jeesuksen nimeen. Parhaita esimerkkejä Filippos ja Hoviherra (Apt. Rk38..tosin, siitä jätetty pois 'jos sinä sydämestäsi uskot että Jeesus on krist/mess')


    • rgvbnkl

      Jumala toimii Sanan ja sakramenttien välityksellä. Eli Raamatun, kasteen ja ehtoollisen. Mitä väärää siinä muka on? Ei mitään.

      • dnnnu

        Jumala ei kuitenkaan valehtele, että vauvakaste ja ehtoollinen pelastavat.

        Sitäpaitsi sinä teet virheen siinä, kun sinä alat määrittelemään, kuinka Jumala toimii. Kyllä Jumala itse tietää, kuinka Hänen kuuluu toimia, siihen ei tarvita sinun harhaoppisia määrityksiä.


    • Kaste.
      Roomalaiskirje: 6:3 Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?
      Matteus. 28:19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
      Apostolien teot. 19:5 Sen kuultuaan he ottivat kasteen Herran Jeesuksen nimeen.
      Eli näitä kaikkia tapoja on vapaissa suunnissa ja tietysti on se lapsikaste suurissa krkoissa.
      Oikea tapa olisi että kasta sinut Jeesukseen Kristukseen Isan, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Tässä tavassa tulisi kaikki nuo tavat yhdellä kertaa tehdyksi.

      • SamAndreevitsh

        Tuo kaste "Jeesukseen Kristukseen, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä" on hyvä tapa. Silloin ei voi niin helposti kukaan sanoa, että on kastettu väärin.

        Tosin: Eipä sillä kasteen pätevyyden kannalta taida olla niin merkitystä, lausutaanko kumpaakaan noista asioista. Jos kaste on kristillinen ja se on seurausta siitä, että kastettavalla on usko Jeesukseen ja hän on tunnustanut Jeesuksen Herraksi, niin kyllä kaste on silloin pätevä.

        Aloittajan kirjoitukset "myöhemmistä lisäyksistä" ovat hyökkäyksiä Raamatun luotettavuutta vastaan.


      • fvcccyyy

        Väärin, Isän, Pojan ja pyhän Hengen nimeen kastaminen on Sakramenttiantikristuksen matkimista ja epäraamatullista.

        Jos halutaan kastaa ihminen Jeesukseen silloin hänet pitää kastaa Jeesuksen Kristuksen nimeen. apostolit tekivät näin.


      • pilkunviilaus.huipussaan
        fvcccyyy kirjoitti:

        Väärin, Isän, Pojan ja pyhän Hengen nimeen kastaminen on Sakramenttiantikristuksen matkimista ja epäraamatullista.

        Jos halutaan kastaa ihminen Jeesukseen silloin hänet pitää kastaa Jeesuksen Kristuksen nimeen. apostolit tekivät näin.

        Pääsevätkö pilkunviilaajat Taivaassa paremmille paikoille kuin kaikki muut?

        Vai pääsevätkö vain pilkunviilaajat Taivaan porteista sisän?

        Oliko viereisellä ristillä ollut armahdettu ryöväri kastettu kaikkien sääntöjen mukaan oikein ja jos ei ollut, niin menikö Taivaan portti hänen nenän edestään kiinni?


      • scvvvgb
        pilkunviilaus.huipussaan kirjoitti:

        Pääsevätkö pilkunviilaajat Taivaassa paremmille paikoille kuin kaikki muut?

        Vai pääsevätkö vain pilkunviilaajat Taivaan porteista sisän?

        Oliko viereisellä ristillä ollut armahdettu ryöväri kastettu kaikkien sääntöjen mukaan oikein ja jos ei ollut, niin menikö Taivaan portti hänen nenän edestään kiinni?

        Pääsevätkö pilkkaajat ja Raamatun vääristelijät taivaaseen?


      • pilkunviilaus.huipussaan
        scvvvgb kirjoitti:

        Pääsevätkö pilkkaajat ja Raamatun vääristelijät taivaaseen?

        Pilkunviilaajat ainakin pilkkaavat tässä ketjussa lähes kaikkia kristillisiä kirkkokuntia perinteineen antikristillisiksi.

        Kristittyjen kirkkokuntien väittäminen antikristillisiksi on pilkkaamista jos mikä.


      • dcccrfffgttt
        pilkunviilaus.huipussaan kirjoitti:

        Pilkunviilaajat ainakin pilkkaavat tässä ketjussa lähes kaikkia kristillisiä kirkkokuntia perinteineen antikristillisiksi.

        Kristittyjen kirkkokuntien väittäminen antikristillisiksi on pilkkaamista jos mikä.

        Lue perustelut ja koeta ymmärtää ne.


      • pilkunviilaus.huipussaan
        dcccrfffgttt kirjoitti:

        Lue perustelut ja koeta ymmärtää ne.

        Sellaista perustelua ei nykytilanteessa löydy, että voisi pitää kristillisiä kirkkokuntia jonkun detaljiseikan perusteella antikristillisinä. Outoa edes kirjoittaa tuollainen lause. Weird!!!

        Kristilliset kirkkokunnat ovat päinvastoin vastavoima antikristillisyydelle.

        Eri asia on sitten, jos joskus tulevaisuudessa ennustusten mukainen antikristus todella nousee valtaan omine joukkoineen, mutta voi olla niinkin, että sitä ei tapahdu vielä pitkään pitkään aikaan.

        Ja eiköhän se antikristuksen valtaan nouseminen ole Raamatun valossa silloin sen verran selvä tapaus, että sen kyllä huomaa mökin mummokin, jos on Raamattua lukenut.

        Antikristillistä henkeä ja sen hengen käytännön toteuttajia on tietenkin ollut aina, mutta en pidä esim. historian joukkomurhaajia yms. kristillisten kirkkokuntien edustajina, vaan ihan oman pahuutensa ja antikristuksen hengen edustajina.


      • juuhhhuhhullu
        fvcccyyy kirjoitti:

        Väärin, Isän, Pojan ja pyhän Hengen nimeen kastaminen on Sakramenttiantikristuksen matkimista ja epäraamatullista.

        Jos halutaan kastaa ihminen Jeesukseen silloin hänet pitää kastaa Jeesuksen Kristuksen nimeen. apostolit tekivät näin.

        " Väärin, Isän, Pojan ja pyhän Hengen nimeen kastaminen on Sakramenttiantikristuksen matkimista ja epäraamatullista.

        Jos halutaan kastaa ihminen Jeesukseen silloin hänet pitää kastaa Jeesuksen Kristuksen nimeen. apostolit tekivät näin. "

        - aivan oikein, terv: Jumalanhullu


      • tutki.ja.nää
        SamAndreevitsh kirjoitti:

        Tuo kaste "Jeesukseen Kristukseen, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimessä" on hyvä tapa. Silloin ei voi niin helposti kukaan sanoa, että on kastettu väärin.

        Tosin: Eipä sillä kasteen pätevyyden kannalta taida olla niin merkitystä, lausutaanko kumpaakaan noista asioista. Jos kaste on kristillinen ja se on seurausta siitä, että kastettavalla on usko Jeesukseen ja hän on tunnustanut Jeesuksen Herraksi, niin kyllä kaste on silloin pätevä.

        Aloittajan kirjoitukset "myöhemmistä lisäyksistä" ovat hyökkäyksiä Raamatun luotettavuutta vastaan.

        Tuossa sulle tietoutta. Tutki ja nää, mitä on kaste. Numeraalitutkimus paljastaa sen, että kaste Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen on sama lukuarvoltaan, kuin pedon merkki,yms. Se kastetapa on katolinen väärennös, se Matteuksen ev loppu on katolinen lisäys ja siis harhaoppia.

        2. KASTE "JEESUKSEN NIMEEN"
        Seuraavassa katsomme joitakin esimerkkejä kasteesta Jeesuksen nimeen. Jeesuksen nimi on tässä translitteroitu latinankielisestä jossa se kirjoitetaan IESVS (myöskin kreikkalainen nimitys translitteroituna kirjoitetaan samoilla kirjoitusmerkeillä): YsWs. Sana Kristus esiintyy hepreankielissä UT:ssa ainoastaan yhden kerran. Jh 1:41: "'Me olemme löytäneet Messiaan', se on käännettynä: Kristus". Hepreaksi Kristus kirjoitetaan KRYstWs.
        2.1: aDT ALHYm hYYm Elävän Jumalan seurakunta ja HtBYL LSm HADWn YsWs kastaa Herran Jeesuksen nimeen ja h:L:W:X:Y edelläkävijä, uudisraivaaja ovat lukuarvoiltaan 628.
        2.2: R:W:h:Y B:A:R:x X:P:W:n Henkeni pohjoisessa maassa (Sk 6:8), YBAW HNSKRYm BSaT AhT aSRH tulevat ne, jotka saapuvat yhdennellätoista hetkellä (Mt 20:9), AWLm RBYm Mn-HRASWNYm YHYW AhRWNYM WMn-HAhRWNYm RASWNYm monet ensimmäiset tulevat viimeiseksi, ja monet viimeiset ensimmäisiksi (Mt 19:30) ja Y:t:B:Y:L L:S:m H:A:D:W:n Y:s:W:s kastetaan Herran Jeesuksen nimeen ovat lukuarvoiltaan 2400.
        2.3: YtBYL LSm YsWs KRYstWs kastetaan Jeesuksen Kristuksen nimeen ja TMYMYm HMH LPNY KsA HALHYm he ovat tahrattomat Jumalan Valtaistuimen edessä ovat lukuarvoiltaan 932.
        3. KASTE "ISÄN JA POJAN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN"
        3.1: HtBL LSm-HAB WHBn WRWh HQDS saada kaste Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen sekä Q:T:W:L:Y:W:T katoliset ovat lukuarvoiltaan 1116.
        3.2: HtBLH LSm-HAB WHBn WRWh HQDS kaste Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja K:W:P:R:W:T luopiot, harhaoppiset ovat lukuarvoiltaan 1121.
        3.3: ARW hYWH RBYaYA DhYLH WAYMTNY WTQYPA YTYRH WSNYn DY-PRZL LH RBRBn AKLH WMDQH WSARA BRGLYH RPsH katso neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi heikot jalkoihinsa (Dn 7:7) ja YtBYL LKRYstWs BSm HAB WHBn WRWh HQDS tulee kastamaan Kristukseen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä ovat lukuarvoiltaan 6175.
        3.4: LA ThZW-LNW NKhWT DBRW-LNW hLQWT hZW MHTLWT älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita (Js 30:10), MtBYL LKRYstWs LSm HAB WHBn WRWh HQDS kastettu Kristukseen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, H:W:A D:R:S A:L-H:M:T:Y:m hän kääntyy vainajien puoleen ja T:W:a:B:T X:D:Y:Q:Y:m vanhurskaille kauhistus ovat lukuarvoiltaan 2766.
        3.5: SaW SKRW WLA-YYn NaW WLA SKR he ovat juovuksissa, vaikkeivat viinistä, hoipertelevat, vaikkeivät väkijuomasta (Jes 29:9), MtBYL LYsWs KRYstWs LSm HAB WHBn WRWh HQDS kastettu Jeesukseen Kristukseen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, TWaBT XDYQYm vanhurskaille kauhistus ja B:a:L A:M:W:N:H M:s:L:P:T harhaoppinen ovat lukuarvoiltaan 1692.
        3.6: LHtBYL LYsWs KRYstWs BSm HAB WHBn WRWh HQDS kastaa Jeesukseen Kristukseen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä ja 666 SS-MAWT WSSYm WSS kuusisataa kuusikymmentä kuusi ovat lukuarvoiltaan 2869.
        Edellä olevat gematriset esimerkit paljastavat totuuden: Katolinen kaste (vihmonta) ja muiden kirkkokuntien kasteet (vihmomalla tai upottamalla) Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen eivät ole Raamatullisia. Kaste Jeesuksen nimeen kelpaa, mutta ei ole alkuperäinen.
        Moshe Zew


      • 456781
        pilkunviilaus.huipussaan kirjoitti:

        Pilkunviilaajat ainakin pilkkaavat tässä ketjussa lähes kaikkia kristillisiä kirkkokuntia perinteineen antikristillisiksi.

        Kristittyjen kirkkokuntien väittäminen antikristillisiksi on pilkkaamista jos mikä.

        885412 65258 412225


    • edbbbbsd

      Te ette ole ymmärtäneet tuota aloitusta tai ette edes ole lukeneet sitä, useimmat teistä.

    • PasiToivonen

      Johanna Tukiainen voi tulla kertomaan oikeaoppisesta kasteesta.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14624341/johanna-tukiainen-heitetty-pihalle-jo-kemissakin!

      Johanna haisi ulosteelta, virtsalta, hieltä ja muutenkin vain likaiselta. Sillä oli vanhat meikit naamassa, ja huulista roikkui tosi pahoja nahan palasia. Vaatteet oli todella likaiset ja koirien karvoja täynnä. Kynnenaluset oli ihan pikimustat ja päänahka tosi hilseinen. Aina kun se sitä tukkaa heilautti, tuli tukasta ulosteen haju." (Sutisen Fb, osa 7/24)

      "Mieheni tuli kotiin samoihin aikoihin ja sanoi heti, että mikä helvetti täällä haisee. Mä nyökkäsin päällä Johannan suuntaan, ja mieheni sanoi, että nyt pesulle. Johanna ei ottanut kuuleviin korviin. Se oli siis niin likainen, että missä tahansa se istu, meidän kissa meni sen viereen ja yritti peitellä Johannaa, siis peitellä samalla tavalla kuin kissat on hiekkalaatikolla peittämässä ulosteitaan." (Sutisen Fb, osa 8/24)

      • SaastaistaUlosantia

        Kylläpäs Toivosta on kiinnostanut synneistään armahdetun, Johannan uskonkuuliaisuudenaskel!


    • tuli.mieleen

      Se joka hyökkää kristittyä kirkkoa vastaan , oli se sitten ortodoksinen, katolilainen, luterilainen, helluntailainen ym..., voi itse olla antikristuksen asialla.

      • ejjjdhdhg

        Se kirkko, joka harrastaa antikristillistä kastetta, on antikristillinen kirkko.


      • tuli.mieleen
        ejjjdhdhg kirjoitti:

        Se kirkko, joka harrastaa antikristillistä kastetta, on antikristillinen kirkko.

        Kuka jaksaa jauhaa, helluntailaisuus esimuotoineenkin on paljon nuorempi kuin luterilaisuus, ortodoksisuus tai katolilaisuus.

        Satojen vuosien kirkollisen kauniin kasteperinteen leimaaminen antikristilliseksi on aivan käsittämättömän yksisilmäistä ja typerää.

        Ovatko ne lukemattomat kristittyjen sukupolvet ennen helluntailaisuutta tai muita vastaavia uudempia liikkeitä joutuneet niiden kirkollisen lapsikasteperinteen takia muka kadotukseen?

        Kuinka kukaan voi olla noin tietämätön kirkkohistoriasta?

        Vai onko oikea motiivi kristillistä kirkkoa vastaan hyökkääminen?

        Apostolien Teoissakin Raamatussa kerrotaan, että ihmisiä kastettiin perhekuntineen, silloin siis myös lapset kastettiin.


      • ei.vauvoja
        tuli.mieleen kirjoitti:

        Kuka jaksaa jauhaa, helluntailaisuus esimuotoineenkin on paljon nuorempi kuin luterilaisuus, ortodoksisuus tai katolilaisuus.

        Satojen vuosien kirkollisen kauniin kasteperinteen leimaaminen antikristilliseksi on aivan käsittämättömän yksisilmäistä ja typerää.

        Ovatko ne lukemattomat kristittyjen sukupolvet ennen helluntailaisuutta tai muita vastaavia uudempia liikkeitä joutuneet niiden kirkollisen lapsikasteperinteen takia muka kadotukseen?

        Kuinka kukaan voi olla noin tietämätön kirkkohistoriasta?

        Vai onko oikea motiivi kristillistä kirkkoa vastaan hyökkääminen?

        Apostolien Teoissakin Raamatussa kerrotaan, että ihmisiä kastettiin perhekuntineen, silloin siis myös lapset kastettiin.

        lukisit edes Raamattua ilman evlutin aurinkolaseja.

        Ota ensin selvää, mitä sen ajan perhekunnilla tarkoitettiin, ei vauvoja edes laskettu mukaan.


      • tuli.mieleen
        ei.vauvoja kirjoitti:

        lukisit edes Raamattua ilman evlutin aurinkolaseja.

        Ota ensin selvää, mitä sen ajan perhekunnilla tarkoitettiin, ei vauvoja edes laskettu mukaan.

        Ev. Lutin ja järkevien vapaiden suuntien aurinkolasit ovat aivan tarpeeksi hyvät, ne voittavat sitäpaitsi detaljistien ja äärikarismaatikkojen aurinkolasit mennen tullen.

        Suosittelen, kannattaa kokeilla joskus.

        Ja vauva lasketaan perheeseen kuuluvaksi, aivan outo väittämä, jos ei ole adoptiotapaus tai lastensuojelutapaus kyseessä.

        Vauvan syntymä ei myöskään Raamatussa ole mikään merkityksetön asia, jopa sukuluoettelot on haluttu kirjata ylös.


      • tuli.mieleen
        tuli.mieleen kirjoitti:

        Ev. Lutin ja järkevien vapaiden suuntien aurinkolasit ovat aivan tarpeeksi hyvät, ne voittavat sitäpaitsi detaljistien ja äärikarismaatikkojen aurinkolasit mennen tullen.

        Suosittelen, kannattaa kokeilla joskus.

        Ja vauva lasketaan perheeseen kuuluvaksi, aivan outo väittämä, jos ei ole adoptiotapaus tai lastensuojelutapaus kyseessä.

        Vauvan syntymä ei myöskään Raamatussa ole mikään merkityksetön asia, jopa sukuluoettelot on haluttu kirjata ylös.

        Siis adoptiotapauksessa vauva tietenkin kuuluu uuteen perheeseen, jos on sellaiseen päässyt, eikä esim. ole sijoitettuna lastenkotiin yms.


      • KuuliaisuudenAskel
        tuli.mieleen kirjoitti:

        Kuka jaksaa jauhaa, helluntailaisuus esimuotoineenkin on paljon nuorempi kuin luterilaisuus, ortodoksisuus tai katolilaisuus.

        Satojen vuosien kirkollisen kauniin kasteperinteen leimaaminen antikristilliseksi on aivan käsittämättömän yksisilmäistä ja typerää.

        Ovatko ne lukemattomat kristittyjen sukupolvet ennen helluntailaisuutta tai muita vastaavia uudempia liikkeitä joutuneet niiden kirkollisen lapsikasteperinteen takia muka kadotukseen?

        Kuinka kukaan voi olla noin tietämätön kirkkohistoriasta?

        Vai onko oikea motiivi kristillistä kirkkoa vastaan hyökkääminen?

        Apostolien Teoissakin Raamatussa kerrotaan, että ihmisiä kastettiin perhekuntineen, silloin siis myös lapset kastettiin.

        Minun lapseni HALUSI kasteelle n 10vuotiaana! Hän ilmaisi, ujosti tosin pyyntönsä..uskova pastori astui veteen ja Jeesuksen vaikutuksesta lapsi nousi ylös vedestä -läpimärkänä vedestä, Iloa täynnä.
        seurakunnan edessä. Samaan aikaan oli muitakin kasteelle halunneita.

        Tästä aikaa n. 20v...tänäkin päivänä aikuinen lapsi kiittelee JEESUSTA, perheensä kera.


    • erttkkl

      KRISTINUSKOLLE VIERAITA SANOJA! JEESUS SANOI:" JOKA EI KOKOA, HAJOITTAA!"

    • PasiToivonen

      Tukiainen uudestaan kasteelle. Ja kastealtaan vesi pitäisi viedä ongelmajätelaitokselle tai myydä Pohjois-Koreaan joka voi jalostaa siitä kemiallisia/biologisia aseita.

      Jos kaste tapahtuu järvessä, kalastus- ja uintikielto ainakin vuodeksi.

    • ssvvvvr

      Sakramenttiantikristuksen kirkko ei ole koskaan ollut kristillinen kirkko.

    • matteuslattwus

      Jätetään Tukiainen keskusteluista pois. Hän on sairas, hyvin sairas. Rukoillaan mieluummin puolestaan.

    • PasiToivonen

      Hyvää joulua kaikille sakramenttiantikristuksille. Ilman teidän apua Suomi ei olisi itsenäinen.

      Ja hyvää (ja päihteetöntä) joulua myös Johanna Tukiaiselle.

    • tgggbhhhh

      Valitkaa Jumalanne luterilaiset. Haluatteko te olla perinteiden ja rituaalien palvelijoita vaiko elävän Jumalan palvelijoita.

    • rfvvvvg

      Valitkaa Jumalanne helluntaikirkolliset. Haluatteko te olla perinteiden ja rituaalien palvelijoita vaiko elävän Jumalan palvelijoita.

    • Kastettu.on

      Raamatussa ei ole opetusta, että joku olisi kastettu lausumalla kasteessa "isäpoikajapyhähenkinimeen".
      Heidät kastettiin
      ”..Jeesuksen Kristuksen Nimeen” (Apt.2:38).
      ”..Herran Jeesuksen Nimeen” (Apt.8:16).
      ”..Jeesuksen Kristuksen Nimeen” (Apt.10:48).
      ”..Herran Jeesuksen Nimeen” (Apt. 19:5).
      Oli silloin ja on edelleen tärkeää lausua kasteessa Jeesuksen Nimi. Pelastuksemme perustuu Häneen. Jeesus on ainoa Pelastaja!

      Toimivatko alkuseurakunnan kristityt mielestäsi oikein käyttämällä kastaessaaan ainoastaan Jeesuksen nimeä?

      • JeesustaSeuraamaan

        Alkuseurakunnasta syntyi seurakunta. Alkuseurakunta oli täynnä Jeesukseen uskoon tulleita -juutalaisia!

        Alkuseurakuntaan kelpasi kaikki Jeesukseen uskoontulleet, uudestisyntymiskokemuksen jälkeen.

        "Suun tunnustuksella Pelastutaan ja sydämen uskolla tullaan vanhurskaiksi." (Rk38)


    • vtgggggh

      Jeesus ei syntynyt Jouluna vaan joskus syksyllä, senkin on Sakramenttiantikristus muuttanut vääräksi.

      • SalaisuudetPaljastuu

        ..kuten sunnuntain Lepopäiväksi :).

        Kuukausien nimetkin nousee taivaan avaruuksien nimityksistä, kts Mars, July, June.
        Myös viikonpäivillä mielenkiint historia..Saturnuksesta Saturday Sunday Aurinkojumalasta yms.


    • Ei.hokemia

      Katolisesta kirkosta on levinnyt tapa käyttää kastaessa hokemaa: "isänpojanjapyhänhengennimeen".

      • 4414247774541

        444 254 1410


    • PasiToivonen

      >>Haluatteko te olla perinteiden ja rituaalien palvelijoita vaiko elävän Jumalan palvelijoita.>>

      Perinteiden ja rituaalien.

    • VoiTeitä

      Hiustenhalkojat!
      Ainoastaan sydämen tila, usko Herran Jeesuksen ristinkuolemallaan meille hankkimaan pelastukseen ratkaisee! Kaste ei ketään pelasta, eikä liioin vie kadotukseen! Usko Herraan Jeesukseen, Jumalan ainosyntyiseen poikaan! Tee parannus synneistäsi!
      Viis veisaa kasteista!!!

      • ffbyyyyyjujujuuu

        Kyllä kaste pelastaa uskovaisen jo Raamatunkin mukaan. Uskomattomia se ei pelasta. On tärkeää haudata kasteen hautaan uskoontulleen ihmisen vanha ihminen. Room. 6. luku.


    • bbnmmmmi

      Ei tässä ole kysymys pilkun viilaamisesta niin kuin joku väitti aikaisemmin. Kysymys on yhdestä tärkeimmästä asiasta, johon uskovainen joutuu ottamaan kantaa. Haluaako hän olla antikristillisellä kasteella kastettu nimikristitty vaiko oikealla kasteella kastettu Jumalan lapsi?
      Kysymys on myös siitä, voidaanko seurakunnassa hyväksyä epämääräiset raamatuntulkinnat toiminnan perustaksi. Kysymys on siitä, noudatetaanko seurakunnassa nikolaiittain oppia vai Jeesuksen oppia. Saavatko papit käyttää roomalaisen sotilaan lipereitä virkansa merkiksi vai eivät? Johtaako seurakuntaa pieni "eliitti", joka on itse itsensä valinnut, vai onko seurakunnankokous korkein mahdollinen inhimillinen päätösvaltaa käyttävä elin?. Tässä on kysymys monista tärkeistä asioista. Ryöväriä kastekeskusteluun on turha sotkea sillä ryövärillä ei ollut edes tilaisuutta mennä kasteelle.

      Näyttää siltä, että helluntaikirkolliset aikovat muuttaa seurakuntansa sakramenttiantikristilliseksi yhteisöksi. Jeesuksesta veisaavat helluntaikirkolliset viis.

    • PasiToivonen
    • hnmmmujuj

      Sakramenttiantikristilliset seurakunnat eivät halua käyttää Jeesuksen Kristuksen nimeä. Halutaan mieluummin komealta kalskahtava antikristillinen, epäraamatullinen "Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimi". Ei edes silloin, kun ihmisiä kastetaan Jeesukseen, käytetä Jeesuksen nimeä. Eikö se ole viisveisaamista Jeesuksesta? Ylimielistä touhua, Jumalan Sanan vääristämistä!

      Kaikki kasteet, jotka on suoritettu "Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen", ovat vääriä kasteita. Ne perustuvat yksittäiseen hyvin kiistanalaiseen Raamatun jakeseen.

      Raamatun tulkinnan yksi tärkeistä periaatteista on se, että jokainen asia pitää löytyä ainakin kahdesta tai kolmesta kohdasta.
      Matteuksen evankeliumi:
      18:16 'että jokainen asia vahvistettaisiin kahden tai kolmen todistajan sanalla.'
      2.Korinttolaiskirje:
      13:1 Kahden tai kolmen todistajan sanalla on jokainen asia vahvistettava.

    • PasiToivonen

      Johanna Tukiainen. Siinä esimerkillinen kristitty.

    • bgggtrf

      Mitä se tarkoittaa tuo "Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimi"?
      Raamatussa ei puhuta yhtään mitään "Pyhän Hengen nimestä", tuollainen on aivan outo ja omituinen ilmaisu.

      Taivaallisella Isällä ja Jeesuksella voidaan ajatella olevan yhteinen nimi, se on Jeesus Kristus. Isä antoi enkelin kautta Jeesukselle nimen.
      Matt 1:21"... Ja hän on synnyttävä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä."
      Joh. 17:11 "...Ja minä en enää ole maailmassa, mutta he ovat maailmassa, ja minä tulen sinun tykösi. Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle antanut, että he olisivat yhtä niinkuin mekin."

      Raamatun perusteella isäksi on kyllä tyrkyllä toinenkin persoona.
      Joh 8:44"... Te olette isästä Perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

      Suomalaisten puheiden ja tekojen perusteella usein onkin helpompi ajatella, että Perkele on heidän isänsä. Mutta kuka silloin olisi poika? Siihen on vain yksi ehdokas tarjolla.
      2.Tess 2:3 "..Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi...." Kadotuksen lapsi, Antikristus, sopii hyvin Perkeleen pojaksi.

      Hevosenleikkiä on Sakramenttiantikristus pelannut sellaisten omahyväisten pappien kustannuksella, jotka kastavat "Isän, pojan ja Pyhän Hengen nimeen".

      Raamattu tuntee vain yhden Jumalan nimen, joka pelastaa, se on se nimi, jota pitää käyttää myös kasteen yhteydessä.
      Apt. 4:10 niin olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimen kautta, hänen, jonka te ristiinnaulitsitte, mutta jonka Jumala kuolleista herätti, hänen nimensä kautta tämä seisoo terveenä teidän edessänne.
      4:11 Hän on 'se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut.'
      4:12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

    • PasiToivonen

      Hyvää uutta vuotta 2017 sakramenttiantikristukselle.

      4:12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

      http://aijaa.com/hRdrtF

    • 7767888

      444 3221 56

    • Tahilandia

      Joko Aku&Janne on kuivuneet?

    • PasiToivonen

      tutki.ja.nää , minä en jutkujen kirjoituksia rupea lukemaan. Likaantuu itsekin.


      ARW hYWH RBYaYA DhYLH WAYMTNY WTQYPA YTYRH WSNYn DY-PRZL LH RBRBn AKLH WMDQH WSARA BRGLYH RPsH

      Moshe Zew on oppinut puhumaan kielillä :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      124
      9813
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      51
      2871
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      172
      2657
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1647
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1557
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      12
      1488
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe