Vuosien trollaus palstalla !

onko_näin

Miksi KN:n ja Helunan toimintamalli on 100%:n identtinen ilkeily torollaus-provo-suunsoittoa myöten, jolla ketjuja ja keskusteluja, sekä vasta-argumenttejä sekoitellaan?

Yhdistävä tekijä. Heidän kaikki toiminta keskittyy vain ja ainoastaan ex-todistajiin ja heidän ärsyttämiseen ja provosointiin ja jopa kirjoitystyyli on suunnilleen sama.

He viettävät elämänsä Jehovan todistajat liitännäisillä foorumeilla, mutta Vartiotorniseuran räikeät ja ihmisoikeuksiakin polkevat vaaralliset metodit eivät heitä edes kiinnosta tai kosketa moraalitajuaan. Toiminnalaan he vain vähättelevät ja puolustelevat niitä.

Onko kyseessä yksi ja sama henkilö? Onko KN vain yksi Helunan lukuisista roolihhamoista, joiden kautta vuosia kestänyttä ilkeilyään, riidanhaastoaan ja tämän, sekä VS-foorumin sekoittamista harrastelee?

13

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oletmustisjakade

      Sinähän tässä ilkeilet ja valehtelet. Nimittelet ihmistä helunaksi, vain sen vuoksi että kyse on ilmeisesti mielestäsi naisesta. Valitettavasti tämä osoittaa exien naisasennetta kiistattomasti.
      Aloituksesi ovat täysin tarpeetonta trollaamista eivätkä poista sitä mihinkään, että

      a) jumalat ja uskonnot ovat puhdasta ihmiskeksintöä
      b) Jeesus ei ole tulossa takaisin
      c) exien historia ei ole puhdas, eivätkä he kykene sitä näemmä käsittelemään

      Huvittavinta on kommentissasi se, että itse puhut monikosta mutta koetat tehdä siitä yksikön. Johtopäätös: olet kolminaisuuden kannattaja. Teikäläisten vuosia jatkuneesta häiriköinnistä meillä onkin valitettavasti kokemusta.

      • VeriVetääHällä

        Ei malttanut Helel alias Heluna pysyä näköjään tästäkään ketjusta poissa! :D
        Terve mieh...naiseen!


      • Whaaaaaaaaaaaat

        Naurettavia väitteitä sinulla. Miten voit kirjoittaa exien "naisasenteesta", kun exissä on naisia siinä missä miehiäkin? Väitätkö siis , että naisexätkin ovat jotenkin sovinistisia omaa sukupuoltaan ja itseäänkin kohtaan kuten olet antanut miesexistä kuvaa kuin nämä olisivat joitakin sovinisteja tms?

        En ole aloittaja, mutta täytyy sanoa, että hän osuu käytöksesi kuvaamisessa tällä palstalla (ja tod.näk muillakin foorumeilla) ihan nappiin.

        Itse juuri todistat kommenteillasi, että nuo ateistiset iskulauseet ("Jeesus on kuollut " ym ovat yksi tavaramerkkisi. Huutelet niitä joka väliin eri ketjuissa edelleenkin.Etkö tajua miten asiatonta käytöstä sellainen on?

        Ja mitä outoa pelleilyä tuo "exien historia ei ole puhdas", väitteesi on?
        Mikä ihmeen "exien historia"? Ovatko exät muka joku kiinteä ryhmä, joilla on joku yhteinen tietty historia exä-ryhmänä ? Käsittelepä itse mitä outouksia höpäjät!


    • minkäpätuollevoi

      Traumansa kullakin, ja käsittelytapansa. Onneksi maailmaan mahtuu ääntä.

    • puhdastapascaa

      Nämä kaksi nimimerkkiä käyttävät myös mm. nikkiä valheen_paljastin. Aina tunkemassa omia "ainoita oikeita" näkemyksiään joka paikkaan. On siinä kauhea kolminaisuus.

      • Tuntomerkkejä

        Joo. Helel/Heluna/Poletergeist jne multinikki on AOT:nsa eli ateismin esitaistelija ja toisen suosikkinsa eli Jt-lahkon puolustelija. Siinäpä hänen roolinsa pähkinänkuoressa.

        Erityiset vihankohteet: 1) veljesseuran miehet
        2) kristikunnan uskovaiset
        3) mahdollisesti miehet yleensäkin ;)


      • voipykäparkaa

        Sinulla on taas joku Helel-psykoosi meneillään. Varaa aika hoitoon ja pyydä lääkitys, niin helpottaa.


      • Kaipsu
        voipykäparkaa kirjoitti:

        Sinulla on taas joku Helel-psykoosi meneillään. Varaa aika hoitoon ja pyydä lääkitys, niin helpottaa.

        http://www.suomi24.fi/profiili/Helel

        on sama tyyppi kuin Poltergeist täällä:

        https://veljesseura-jehovan-todistajat.vuodatus.net/

        ja sama tyyppi (monilla eri nimimerkeillä), joka nykyään trollailee ja häiriköi tällä palstalla heittämällä joka väliin ketjun aiheesta riippumatta ateistisia iskulauseita kuten "Jeesus on kuollut." Ja tekee noita Raamattua haukkuvia aloituksia ja haukkuu sitten uskovia, kun nämä eivät halua lähteä hänen kanssaan väittelemään hänen lempiaiheistaan. Ei kai tajua, että jokainen saa valita mihin osallistuu ja sen ei pitäisi olla haukkumisen aihe. Hän ei myöskään tajua, että hänen kommunikointitavallaan ei helposti saa keskustelijoita haluamiinsa aiheisiin muutenkaan.

        Hän jauhaa usein myös pykälästä. Haluaisin tietää kuka se on. Onko täällä joskus aikoinaan kirjoittanut joku nimimerkillä Pykälä vai viittaako tuo nimitys jollekin toiselle palstalle?


    • SamaaIhmetellyt

      Todellakin vuosien trollaista tuolla Heluna/helel ym multinikki-tyypillä. Ja todellakin me palstalaiset alamme olla tuohon jatkuvaan trollaukseen uupuneita!

      Tämä on hänen bloginsa:

      https://veljesseura-jehovan-todistajat.vuodatus.net

      Ei vaan viihdy yksinään blogissaan. Valitettavasti.

      • tervemenoa.2

        Täällä ei ole ketään helunaa. Lopeta ihmisten nimittely, aivokääpiö.
        Vaihda palstaa jos et pidä jostain kirjoittajasta täällä etkä kykene elämään asian kanssa.


    • SamaJatkuu

      Aloittajalle: Sama meno jatkuu tuolla tyypillä valitettavasti edelleenkin. Yksi toimintamuoto hänellä on huudella ketjuissa perusteettomasti ihmisille, etteivät nämä ole oikeasti ex-todistajia. Lisäksi hänellä on edelleen mm niitä ateistisia iskulausehuuteluita tyyliin "Jeesus on kuollut" yms.

      Lisäksi hän tekee tai nostaa esiin maaniseen tahtiin Raamattua vastaan hyökkääviä tms aloituksia. Mikäs siinä muuten olisi, mutta kun hän ei saa niihin väittelykeskustelu-yrityksiinsä mukaan juurikaan eri kantaa edustavia ihmisiä mukaan, niin sitten hän haukkuu uskovaisia ja ärhentelee turhautuneen oloisena monin tavoin. Hänen häiriköintinsä on jatkunut tällä palstalla jo ainakin vuodesta 2011. Mahdollisesti paljon kauemminkin.Todella rasittavaa käytöstä, johon monet palstalaiset ovat olleet uupuneita jo pitkään. Veljesseurasta hän sai bannitkin käytöksensä takia aikoinaan,

      https://veljesseura-jehovan-todistajat.vuodatus.net/lue/2010/11/bannassa-on-hyva-olla-vai-onko

      mutta täällä hän on sitten jatkanutkin häiriköintiään sitäkin ahkerammin ja toooodella pitkään.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/9888193/helel

      • ihan.hyvä

        Niin, no sinä nyt et ole entinen todistaja. Jeesus muuten on kuollut, eikä ole tulossa takaisin. Se, että sinua kiusaavat raamatunvastaiset aloitukset, kertoo vain siitä että vähintäänkin alitajuisesti ymmärrät raamatun olevan kritiikkiä kestämätön teos, eikä suinkaan jonkin jumalan henkeyttämä teos. Onnittelut siitä, tästä se alkaa.


      • Ihmetteleehän

        Mistä näitä tietäjiä oikein siunaantuu!


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe